Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ne luăm violetul înapoi de la maneliști!

Similar Posts

80 thoughts on “Ne luăm violetul înapoi de la maneliști!

  1. La multi ani si grija mare la caramizile care cad in cap, tramvaie scapate de sub control, gloante ratacite, de la balc aduse de vant si alte ustensile din recuzita serviciilor. succeSE in noul an, violet/ vanat la fata.

  2. la multi ani!
    ma bucur ca incepeti emisiunea deoarece sunt dependenta de emisiunile dumneavoastra care sunt in totalitate in asentimentul meu
    am avut niste sarbatori de groaza
    va imaginati de ce sper
    nu stiu cum s-a putut intampla ceeace s-a intamplat era de neconceput si totusi
    va urez succes si tineti o tot asa ca e bine

  3. OFF
    Ce se intampla cu leul national?
    I-a fost rusine lui Dinu Patriciu?
    Movul/lila ne mananca. Baga mare cu tonomatul…

  4. Iar ne-a facut-o D-l Ciutacu! Ca sa intelegem mesajul subtil al culorii”violet”- nu al tonomatului- si al Flacarii Violet, ar trebui sa citim mai mult de filozofia Divina, ezoterism si sa consultam si alte filozofii.Eu m-am documentat oarecum si sper sa nu va deranjez cam ce definitie am gasit pentru Flacara Violet:”este o energie spirituala concentrata in special pentru curatare si protectie energetica, extrem de eficienta in procesul evolutiei spirituale a omenirii”. Violetul pe care D-l Ciutacu vrea sa redobandeasca cu ajutorul nostru reprezinta lumina noastra spirituala, transmis intr-un fel prin “tonomatu'” atat OM cat si masina.

  5. Te rog frumos sa-l intrebi daca a avut o discutie seroasa cu domnul Tariceanu pe tema intrarii la guvernare cu “pdl”cind afirma ca nu doreste sa fie remorca psd-lui, sa nu uite ca si el a plins pe umerii acestui partid vreo doi ani si ea mers foarte bine “gigolui”

  6. eu as folosi portocaliu cu o manseta neagra eventual plus cruce…iar pe fiecare capat al crucii cite un b: asescu, oc, laga, erceanu

    apoi inspcriptia “poporul roman” care cum pe verticala sau orizontala…

    si la baza o strachina cu coliva…ca le-o fi foame astora 4….sa-ai hranim ca mi-e o mila de ei… ca de grija tarii asteia nici nu apuca sa manince saracii de ei…

  7. Ce bine că reîncepi emisiunea!
    De abia aștept să aud ce spune Crin Antonescu despre cozile de topor (gen Fenechiu) și despre aberațiile de azi ale lui Stoica-ideologu’ lui pește, care vrea iarăși ”reunifice” dreapta prin fuziunea PNL cu PD-L.

    off topic

    E o plăcere să citești JN fără otrăvurile ”maistrului” din Găgești! 🙂
    Mulțumim conducerii JN!

  8. Mult succes in noul sezon Victor.

    Vocea de pe fundal nu este chiar cea mai buna alegere, parerea mea, dar desigur nici o voce de genul celei “care nu a auzit de tine” nu s-ar potrivi.

    Hai sa ne imaginam un spot manelist sau sustinut de vocea Portocalei Mecanice. 3,2,1 ok inapoi in lumea reala.

    Oaia care nu se vaccineaza anti gripa pentru ca asa vor maslinele ei.

  9. E tare promoul…..Cat despre Crin Antonescu da oarecum previzibil mai ales ca iti e prieten plus o persoana care si-a pastrat verticalitatea in laturile ultimelor 2 luni ale politicii.

  10. @octopus: mijloc dreapta nu cred, ca acolo e titular Crin Antonescu, daca vor sa joace trebuie sa ii ia locul mijlolasului stanga Geoana.
    @Cata: Ai uitat de Bideanu…..in spanish V se citeste ca un B pierdut, deci il putem baga pe rozaliu in constelatia B-ilor.Azi or fi servit ciorba tot la Ministerul de Interne??

  11. D-nul Antonescu are o mare oportunitate: vocea opozitiei. PSD a amortit, voci credibile nu prea mai are, Vadim a iesit din peisaj iar d-nul Oprescu nu stiu ce-a patit.
    Apropo de mov: il lasa secta religioasa pe d-nul Boc sa se inchine la flacara mov sau il sanctioneaza pastorul ?

  12. D-nule Ciutacu mi-ar place sa-l revad pe d-nul Boureanu “vorbind greu” despre potenta guvernului actual.

  13. Da, da, da, da !
    Are dreptate Ioana.
    Cheama-l pe Boureanu si pe Vladescu, sa dezbata ei bugetul.
    Derbedeu’ dracului ! Bine-ai revenit !

  14. violetul ti l-a luat fenechiu inainte! uita-te la el… apropo, stii care e calmantul pt liberalii nemultumiti de opozitie:FENEbarbital!

  15. Mult succes in noul cincinal, cu relizari record la “tzintarul politic” . 🙂

  16. In sfarsit ! Noi teleascultatorii am dori sa prestati tot timpul la tonomatul cu euroi violet…acu fie si un pic de odihna.Ma bucur ca incepeti cu un invitat de mare prestigiu. Tinuta obligatorie-cravata violet ? Succes in noul an (pe toate planurile)

  17. Din cand in cand D-l Ciutacu ne incanta invitati ca Grigore Lese, Tudor Gheorghe si speram vor fi si alti interpreti de muzica, si parca ascultam un tonomat muzical. Acest lucru ma face sa rememorez duetul Elvis Presley-Celine Dion: “If I can dream”- prezentat la Sinteza…, mesajul caruia se potriveste cu ideile D-lui Ciutacu si in fond cu ideile noastre ale tuturora:
    There must be light burning somewhere
    Got to be birds flying higher in sky more blue
    If I can dream of a better land
    Where all my brothers walk hand in hand

    Tell me why, oh why
    Can’t my dream come true, oh why?

    There must be peace and understanding sometime
    Strong winds of promise that will blow away
    The doubt and fear, if I can dream of a warmer sun
    Where hope keeps shining on everywhere

    Tell me why, oh why, oh why
    Won’t that sun appear?…

    Sa vi se implineasca visul!

  18. Mult succes!Am observat ca primul invitat de anul asta este Crin.Pentru cei care cred ca liberalii isi abandoneaza proiectele,ar trebui sa afle ca “revolutia bunului simt” are ca finalitate ,asa cum a fost gandita ea,un standard de viata si de civilizatie in Romania ,similar celui occidental.Chestiuni de genul “iesirea din criza ,depasirea crizei”,astea sunt pentru neputinciosi.Si pentru ca stiu ca PD-istilor le plac provocarile,ii intreb si eu:Ce ziceti,va tine?Pe Basescu nu il mai intreb,el nu si-a propus sa iasa din criza,el asteapta pe altii sa faca ceva.Si oricum,cat timp avem opozitie in Romania,Base nici nu prea mai conteaza.

  19. DOMNULE CIUTACU
    1.Marie Jeanne Ion ..DACA VREAU TEATRU MA DUC LA TEATRU NU MA UIT LA ASTA !!
    2.A REUSIT BASESCU SA VA DEA ALT SUBIECT …TARA MOARE DE FOAME SI VOI VB DE Marie Jeanne Ion

  20. Mi-a plc mult emisiunea cu invitatul Crin Antonescu…le ast cu mare drag si pe urmatoarele,
    ps-mov e cul mea preferate :))

  21. Sa-mi pun si eu ceva violet? Imi pun, ca de nu mi-e prea bine… Dar alaturi de cine? Alaturi de profesorii care au votat cum au votat, inghitind tepele cu gratie si care “de ce s-au temut n-au scapat” si acum se plang ca sunt redusi… Alaturi de pensionarii carora nu le-a fost clar cine le-a marit pensiile si au votat cum au votat si care n-au scapat nici ei de taierea pensiilor, dar poate asta si-au dorit?! Alaturi de intelectualii care s-au trezit cand zarurile fusesera aruncate?! Alaturi de amatorii de saorma? Propun ministrului sanatatii sa nu uite sa taxeze tigaile, ciaunele, tavile si fiteozele, ca de, nu e bine sa mancam fript… Propun ministrului educatiei sa ne lase copiii in pace, sa ne plateasca nou jumatate din banii cheltuiti pentru fiecare copil si sa-i tinem acasa, ca si asa, la cum se preda acum facem noi temele cu ei, ca in clasa nu apuca sa inteleaga nimic… Propun ministrului de finante sa ma angajeze consilier, ca zau, sunt mai legata de viata reala decat domnul Bitman si as putea sa-i dau niste idei…mai ales ca m-am concediat ca sa pot plati taxa Pogea si nici somaj nu am ca de, am o firma si o gradina…
    M-ai am si alte propuneri, dar pe moment merg la un magazin cu haine la maina da doua sa-mi caut ceva violet! Ma grabesc, ca e rand mai ceva ca la salam pe timpul raposatului!
    Mai revin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.