Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ne luăm violetul înapoi de la maneliști!

Similar Posts

80 thoughts on “Ne luăm violetul înapoi de la maneliști!

  1. D-le Ciutacu,

    Ma bucur ca reveniti maine cu emisiunea Vorbe grele(ma uitasem deja in programul Tv!)
    Ati schimbat modelul de Tonomat,daca vad bine-violetul e bun(bine ca nu e portocaliu!).Schimbati ceva in structura emisiunii?Abia astept seara de maine!
    Succes mult anul acesta si sa auzim numai de bine!

    Cu sinceritate si pretuire,
    IoanaP

  2. Tonomatul ăla e o făcătură ordinară, se vede pixelul violet, şi cadrele lipsă de pe disc!!

    Să-ţi fie ruşine, Victor Ciutacu!

  3. Comemorare

    Astăzi se-mplinesc 1566 de zile de când iubitul Preşedinte BĂSESCU a inaugurat podul de la Mărăcineni în urma a 10 bătălii conduse magistral.
    În treacăt amintesc că tot azi, în 1475, un oarecare ştefan cel mare a făcut ceva turcilor la Podul Înalt că-i ustură ş-acum în fund(ul) istoriei, numitul luându-l în suli(ţă) şi pe SULEIMAN care s-a jurat să nu mai calce p-acolo !

  4. Tare ma tem ca “violetul” “tonomatului” este mai degraba de nuanta “Flacarii violete” purtata de Basescu, si de toti “portocalii”. Daca veti studia nuantele Chakra 5, 6, 7 veti vedea ca tonomatul e de Chakra 6, dar din cate imi aduc aminte Basescu, si “portocalii” lui au ourtat cravate, camasi, pulovere, etc. de nuanta Chakrei 5; “that makes the difference”.
    Bine ati revenit! Nuanta “tonomatului” dezvolta intuitia si stimuleaza formarea idealurilor umane inalte. Ea simbolizeaza intelepciunea, tendintele de a castiga realitatea ultima, nevoia adevarurilor. Si realizatorul emisiunii D-l Ciutacu da grai acestora. Va asteptam!

  5. Si eu mi-am vopsit blogul in violet.
    Nu prea cred in chestiile astea dar de dragul prietenilor mei liberali am facut si eu schimbarea.
    Cu respect

  6. pot sa scriu pe violetul vostru cu alb Poli Timisoara, multumesc. Boss la tine nu, ca alb violet e blasfemie ca la mine alb rosu.

  7. de la ultima editie inainte de vacanta asteptam o noua emisiune pt ca doar impreuna cu voi(ciutacu,gadea,badea)putem sa suportam mai usor anii grei care vor urma pana cand vom putea schimba ceva.
    un an nou la fel de acid ca cel ce a trecut.

  8. Dacă n-am vorbi, am fi oare mai înţelepţi? Nu cred, deşi uneori…..Oricum, vorbele chiar dacă sunt grele,sunt semn de gândire, de libertate!! Si s-ar putea ca ele, sa-l facă pe Sisif, fericit, vorba franco-algerianului Camus cel care ne-a părăsit acum vreo 50 de ani.

  9. Să fie într-un ceas bun și să auzim numai de…tine !!! (Scuze că mi-am permis să vă tutuiesc, dar am făcut-o de dragul calamburului.) Fiți bine venit în casele noastre !

  10. Chestia asta cu flacara violeta se trage cred de la “spirtul denaturat”. Asta era un fel de alcol idustrial cu care se facea cafeaua la spirtiera.
    Flacara era intradevar violeta.
    Da daca il bea vreunu’ chiora si se tampea detot.
    Eu nu stiu de unde le-a venit chestia asta la toti nebunii.
    Patriarhul ar trebui sa-i afuriseasca pentru satanism pana la urma daca e sa vorbim serios. Sunt curios daca guvernu’ o sa mearga invesmantat in violet si pe la sfintiri de biserici sau pe la moaste de sfinti. A inebunit lumea si nu stiu de ce.
    Auzi la ei, crestere economica de 1.3% in 2010 si pe baza asta se cearta 18 ore ca chiorii in parlament sa ‘treaca bugetu’.
    Ne mai miram ca am ajuns in gura presei internationale ca niste descreerati ce suntem, cu madam Udrea si mai nou si cu coada la vaccinarea porcina, mai rau ca la sf. Paraschiva, sau la luat apa sfintita.
    Pe cat puneti pariu ca ajungem in gura presei internationale si cu violetul asta, ca niste nebuni periculosi cum ni s-a dus vestea?

  11. Deoarece “tonomatul” se declanseaza cu ajutorul unei monede sau unui jeton, oare cine va fi primul “invitat” care sa “cumpere” jetonul sau moneda. Ramane “tonomatu’ cu euroi? Ii dorim sa-i curga euroii sa supravietuiasca ani intregi!

  12. E bine, noroace nebanuite.

    Dar tipul care face VO la A2 are cea mai nepotrivita voce pentru meseria respectiva.

  13. Incultura portocalie a ajuns sa minjeasca cu rahat orice in Romania. Drama Romaniei de azi este difuzarea cu obstinenta a dementiilor tiganesti.

  14. Ca tot e vorba de culori, voi vorbi de portocaliu ( cum nu ), rosu si galben.Blog-ul meu de la inceput era ,,vopsit” in violet, ca e culoarea orasului.Vorba aia de acum douazeci de ani, Azi in Timisoara / Maine-n toata tara !
    Pentru urmatorii ani prevad o cadere a PSD-ului, de asemenea cred ca e posibil ca la alegerile din 2012 PNL sa devina prima forta politica a tarii.Am si un scenariu ( fiind vorba de Romania totul e posibil ) ca, dupa un timp, PD-L sa aboarba PSD-ul si sa treaca din nou pe stanga esichieriului politic.S-a intamplat o data ca peste noapte sa se mute de la stanga la dreapta, de ce sa nu credem ca, pentru binele patriei, a romanilor, a natiei noastre, interesele tuturor vor fi mult mai bine reprezentate de acestia de pe stanga scenei.

  15. @ Tim,
    stinga-dreapta,dreapta-stinga……..samd,cam ca la armata.am impresia ca cineva ,se cam joaca, cu mosorelu’.Da daca ramine la mijloc…..dreapta ?

  16. ce Dumnezeu a patit oprescu,pt. ca tare ciudat fizic arata ieri,la stiri?as vrea sa-l inviti zilele acestea pe prigoana jr. ;sunt curios cum ar decurge discutia.

  17. Atita timp cit prostia e regina intr-o tzara de cintaretzi, culoarea coroanei chiar nu mai conteaza.
    Toate bune barosane.

  18. Imi place foarte mult titlul exclamativ.Si din nou stau si ma gandesc ce mesaj extraordinar ne transmite D-l Ciutacu prin tonul exclamativ folosit.
    In primul rand acest “ne” cu verbul de miscare “luam” ne umple sufletul cu bucuria ca noi, cititorii derbedei, facem parte din Universul mai largit al dumnealui;
    in al doilea rand indica determinarea, ca sub indrumarea dumnealui, sa recastigam ceva ce ne apartine;
    in al treilea rand, intr-adevar “violetul” ne apartine, si lasam la o parte ezoterismul D-lui Hrebenciuc cu Flacara Violetului care ii prevestea dumnealui ca Basescu joia este foarte puternic; nu din cauza asta am pierdut alegerile; si spunem, iar sub indemnul D-lui Ciutacu ca “violetul” este al nostru care ne calmeaza cel mai profund, care poate elimina angoasele, care poate anihila frica, agresivitatea;
    in al patrulea rand, speram ca “manelistii”, de fapt toti acei care l-au votat pe Basescu, incep sa-si dea seama ca au gresit, pentru ca lupul isi schimba parul dar naravul ba, si vad ca dezastrul nu va disparea in 2010, si nici dupa.
    Haideti sa-i ascultam indemnul D-lui Ciutacu, si sa pornim sa”ne luam violetul inapoi de la manelisti!”

  19. bine ca ai fost in emisiune la gadea sa il corectezi pe “intelectualul” de mihai cand a confundat din nestiinta bizonii cu bivolii africani

  20. @cenobit si eu am remarcat treaba cu oprescu, poate e doar de la umbra.

    D-le Ciutacu va asteptam, imi era frica sa nu va dea mogulul afara si sa ajungeti sofer pe la firmele lui Prigoana, ca vad ca acum numai firmele portocalii mai merg, nici ele nu prea bine. Imi permit sa va sugerez sa nu-l invitati pe Prigoana Jr pentru ca asta e tratamentul pe care trebuie sa il aplicam, indiferenta, orice altfel de actiune inseamna ca il bagam prea mult in seama, si implicit un ajutor nemeritat.
    Imi permit sa va sugerez sa nu discutati nici despre buget,ca daca ii suspectam pe toti de golanie, este clar ca acum pot fi suspectati si de prostie.
    In schimb mi-as dori sa-i vad pe d-l Preda si pe D-l Cotoi, sa vad cum se mai manifesta atitudinea lor din campania electorala in conditiile noilor declaratii.
    Va multumesc

  21. ma bucur de revenire șI doresc sa fii același OM ,cel inainte de alegeri,stii bine ce vreau sa spun,daca va pierdeti ACIDITATEA….n-am facut nimic . Tara asta are nevoie de voi , JURNALIȘTII ADEVARATI ,ca altfel…..
    Cat despre CULOAREA VIOLET ? Doresc sa o vad arborata de pd-l si numai de ei ,vreau sa respecte dorinta REGINEI .

  22. Victor, nu cumva noul trend sau noua moda toamna-iarna printre tinerii pdl-isti tari in tata sunt declarațiile privind legalizarea drogurilor ușoare? Avem vreo doua cazuri pana acum? Sa ne astepte si alte dclaratii, ca beizadele mai avem?

  23. @Optimal Media: cand s-a manifestat EBa la mine-n emisiune, au dat-o toti pe scapare. eu intuiam de atunci ca-i strategie. ramane sa vedem

  24. Salut si multa bafta in 2010!
    Ma bucur ca nr 1 este CRIN. As vrea sa-l intrebi, daca vrei ,ce se aude cu solicitarea catre CURTEA CONSTITUTIONALA in legatura cu dreptul presedintelui, jucator sau arbitru,sa aleaga ce majoritate vrea muschiul lui. Nu e momentul ? Se asteapta alta ,, distributie” la CURTE ? Se stie raspunsul ?
    Cu multumiri ,

  25. Nu cred ca e nevoie sa mai mentionez “culoarea manelistilor bastinasi”, ii recunoastem de la o posta, dar mereu ma intreb cum de au reusit sa-i manelizeze jumatate din populatie? Totusi e de neinteles.

  26. Bine ai revenit cu emisiunea.Fiind invitat Crin Antonescu o sa ai audienta mare.Ma voi numara printre telespectatori.Va rog nu ne lasati prada manelistilor si/OTV-istilor.Faceti emisiuni inteligente asa cum ne-ati obisnuit.

  27. ,,lasati steagul legalitatii jos! prin cooperare putem rezolva problemele” Traian Basescu-sedinta CSM
    no comment!

  28. Ma bucur mult sa il revad pe Crin Antonescu deoarece imi da senzatia ca Basescu nu a apucat inca sa confiste toata tara, imi da senzatia ca cineva mai are curaj sa lupte, fapt foarte rar intr-o tara de lasi si oportunisti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.