Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

http://www.youtube.com/watch?v=5smv_CFcIWY

Nu mai faci băi de mulţime, viteazule. Te-ai ghemuit sub pilotă, în spatele zidurilor groase. Puşca şi cureaua lată, ce bărbat erai odată. Erai Zeus, te făleai cu adulaţia supuşilor. Azi, doar câteva mii de oameni strigă  în stradă că eşti javră ordinară. Îţi cer să ieşi afară. Iar ţie ţi-e frică să nu te strivească dragostea poporului suveran.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

172 thoughts on “Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!

  1. Cetatean al Romaniei, renunt la serviciile presedintelui Basescu si ale premierului Boc.
    Sa le fie de bine!

  2. da, comentariul de mai sus e corect: eu, cetatean al romaniei, platitor de taxe si impozite, renunt la Basescu si la PDL.
    JOS BASESCU!

    multi la tv au criticat limbajul folosit de politisti in fata la Cotroceni…
    nu e un limbaj academic, dar Baselu in ultimii ani s-a straduit sa si-l merite acum…

    la urma urmei, politistii se adresau UNUI INFRACTOR…

  3. La urmatorul si iminentul miting de la Cotroceni ordinea va fi asigurata de catre SPP?Va fi ciudat si interesant sa-i vezi pe astia impingand nistegarduri pe care manifestantii vor sa le desfiinteze.
    Si nu stiu cum vor reactiona si participantii la miting si spp-istii la violenta.

  4. In decembrie lingea presul la mine in televizor milogindu-se de un vot si acum face pe maimutica, sa le placa la “sponsori” …

    L-ati recunoscut? Ha! Ha! Haaaaaaaaa! E Base

  5. Ascute-ti condeiul mai repede!
    Frumoasa emisiunea,felicitari, cu toate ca dupa o saptamana plina, am adormit in a doua parte, predind stafeta, insa sustinatorilor lui Oprescu.

  6. Sunt curios daca e doar asa ca sa ilustrezi mai colorat ce sa intamplat la cotroceni sau piesa asta se numara printre preferintele tale muzicale nea’ Victor ?

  7. Promptitudinea cu care primul-ministru Emil Boc l-a urmat în trafic pe Traian Băsescu, ne întăreşte convingerea că, în Absurdistanul ăsta trist, dar plin de umor, când Preşedintele se îmbată, a doua zi Premierul e mahmur!

  8. Ete cine a ajuns in fruntea politiei…Mocofanul care afirma urmatoarele:

    “Nu e deloc firesc şi aş comenta în două cuvinte cazul domnului Ciutacu. Ceea ce a semănat până acum la televiziune a primit şi a simţit pe pielea proprie. (…) Atât timp cât în faţa camerelor incită românii la ură, incită românii la violenţă a trăit ceea ce a semănat.”

    Ne-am dat dreq cu totii…

  9. hai sa ne unim sa-i dam jos pe nenorocitii!proteste cu zeci de mii, nu o mie, doua! victor, respect tati!

  10. Motto: “N-aveţi nici o scăpare până nu prezentaţi în CSAT raportul cu privire la evenimentele din 24.09.2010”

    Proaspăt eliberat din armată, odată ajuns acasă, m-am pus la patru ace, şi prezent la primul bal de la căminul cultural, am eliberat energii acumulate cât adâncurile Vrancei, dansând cu destule fete, pe sărite, ca după o vreme să mă apropii mai mult de una, în special la tangouri. Fierbea sângele, iar hormonii făcând tumbe m-au puse în situaţia s-o aud pe partenera de dans interogându-mă „dacă nu sunt la securitate” întrucât a detectat corp tare în zona buzunarului stâng de la pantalonii mei. Dând vina pe tangou, am mai mărit distanţa, dar tot recidivând…
    ………………………………………………………………………………………
    Oare Palatul Cotroceni să fi provocat în 24.09.2010 excitarea în masă a celor 6000 de tineri poliţişti, de aşa manieră încât „javra ordinară” să fi confundat umflarea pantalonilor acestora cu presupuse arme de foc utilizabile la o lovitură de stat ? Tot ce se poate…Dar cu raportul cum rămâne ?

  11. @george
    Zeci de mii??? In Franta au iesit 2 MILIOANE, pentru nimic si noi ne scremem pentru 50 de mii.
    SUNTEM DE CACAT SI NE MERITAM SOARTA!

  12. Sa te tavalesti de ras!Cinci pistoale Carpati cu care obtii efect mai mare daca il arunci ca pe un pietroi au dat un pseudoasalt la Cotroceni, ha,ha,ha.Daca adunam pustii cu prastii din cartier, invizibile si cornete faceau paza palatului. Acum e momentul de dat la cap Alcoolicului National, ii dardaie izmenutzele pe el de frica iar Nutzy deja testeaza elicopterul cu care sa il recupereze din gradinile Cotroceniului. Nici nu vreau sa imi imaginez o escorta de mascati la insotirea masinii prezidentiale in directia Targoviste. Ar fi o solutie care ar ferici marea majoritate a poporului roman. Plus carabanirea varfurilor portocacalacilor in bejenie, cu traista in batz si conturile pline.

  13. Se vede clar cau fost securisti printre ei care i-au ” observat atent ”…
    Hai sa fim seriosi : 5 PISTOALE vazute in multimea aia de cateva mii ???????????
    Au cautat cu atentie fiecare persoana !!!… Iar cei care , vezi Doamne , au atentat la insemnele ” sfinte ” ale tarii , au fost tot securistii care incercat sa provoace !!!

  14. Din pacate la noi romanii prefera sa stea sa se uite la televizor sau in cel mai bun caz ies la geam….lasa, sa lupte altii si pentru ei.Oare daca nu eram “ajutati” in `89 acum nu eram tot sub comunism? sau,pardon, sub vechiul comunism…

  15. Victore, apropos de “Nasul”, cel de la B1TV m-a umplut de scarba aseara cand a cerut colegilor fotografia unuia dintre participantii la mitingul politistilor din 24 septembrie, aveau precum vechea securitate fotografiile tuturor a fost cumplit sa vad SECURITATEA RELOADED, si acum stiu ca acest mascarici pupincurist STIE ceea ce noi nu stiam NASUL CEL MARE (al lui) asa-zisul Zeus are securitatea numita SIE SPP etc de partea lui, acestora le ofera salarii incredibil de mari procedeul e clasic si de trista amintire dar da rezultate pana la un punct…Cum putem sa ne eliberam de acest DICTATOR mult mai duplicitar,periculos si mincinos?

  16. Nu cred ca o sa fie nici o suspendare. Deja PNL si PSD au inceput sa se certe pe ciolanul imaginar pe care au pus mana. Astia doar dupa putere fac tot circul asta. Nu ii intereseaza de loc soarta poporului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.