Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Muntele de forţă s-a scurs ca nisipul fin

Muntele de forţă s-a scurs ca nisipul fin

Constatând amar că viermii ăia care l-au hulit vârtos în timpul vieţii s-au apucat să-l jelească ipocrit atât la vremea suferinţei, cât şi, mai ales, dincolo de ea, cu excepţia ultimei propoziţii, care a devenit redundantă, acest text este, momentan, arhisuficient. Respectele postume nu ajută pe nimeni la nimic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

148 thoughts on “Muntele de forţă s-a scurs ca nisipul fin

  1. A avut si bune, a avut si rele dar un lucru e cert: A fost un om cult.
    Ne mor valorile. Ne mor oamenii culti… 67 de ani.. prea tanar…
    Sa-ti fie tarana usoara Maestre!

  2. Septembrie 1982.Meciul de fotbal Universitatea Craiova-Benfica Lisabona.După meci,Cenaclu Flacăra ad-hoc,în faţa hotelului Jiul,din Craiova.În scurt timp,oamenii veneau puhoi,nu mai aveai loc să arunci un ac.Poetul Adrian Păunescu anunţă:Cenaclul Flacăra se mută pe stadionul Tineretului.În seara aceea,în drum spre casă,treceam împreună cu tatăl meu prin faţa stadionului şi am intrat.Ce s-a-ntâmplat atunci,n-am să uit niciodată,deşi au trecut aproape 30 de ani: tatăl meu,un bărbat de 50 de ani,era de-a dreptul transfigurat,cânta şi aplauda,trăia fiecare moment la intensitate maximă.Ăsta era efectul pe care maestrul Adrian Păunescu îl avea asupra milioanelor de anonimi care îl iubeau,îl respectau,îl divinizau.Cenaclul Flacăra a-nsemnat tinereţea mea.Mă doare atât de mult…Iertaţi-i,Maestre, pe toţi cei care v-au batjocorit,ei chiar nu contează,vor ajunge în lada de gunoi a istoriei.Iertaţi-ne şi pe noi,dacă nu v-am iubit suficient şi n-am ştiut să vă apărăm.Drum bun spre NEMURIRE!Să vă fie veşnicia uşoară!

  3. Generatia mea a crescut odata cu poetul. Nu se poate sa nu te doara.
    Interpreti pe care ii iubim-Hrusca, Ducu Bertzi, Florian Pitis, etc s-au ridicat prin Adrian Paunescu.
    Chiar daca nu am apreciat ”odele dedicate iubitilor coducatori din epoca de aur”, consider ca o astfel de valoare culturala parca nu a aparut in acesti 20 de ani de democratie.
    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  4. sunt un om al”generatiei in blugi”si”al tineretei in adidasi”in acelasi timp un om trist,cine mai ramane cu noi daca DUMNEZEU l-a chemat si pe PAUNESCU ADRIAN Dumnezeu sa-i dea ohihna si de acolo de langa ingeri sa ne vegheze

  5. A murit un gigant. A murit tineretea mea si lumina care-n fiece joi seara ma inunda, ma purifica, ma facea om, si roman, si poet. Sa-l plangem, sa ni se franga inima in piept caci, odata cu inima lui, parca putin s-a oprit si inima noastra, si inima tarii, si inima neamului, si inima adevarului!
    Basescu? Udrea, Boc? O, Doamne, cu ce ne trecem noi zilele?!? Ce mizerie umana analizam seara de seara?!? Ce libarci baloase se tarasc prin destinele si constiintele noastre, irosindu-ne viata, in timp ce giganticul Poet gandea, ardea, scria si se stingea langa noi!!
    A murit Poetul, ultimul dintre titanii acestui neam, probabil ultimul, dar si singurul, pe care l-am vazut in realitate, s-a alaturat si el umbrelor, amintirilor, inchipuirilor!
    A murit Poetul, a plecat si ne-a lasat si mai singuri, si mai nemangaiati, si mai neintelesi, si mai expusi!
    A murit Poetul si inima mi-e inecata in lacrimi.
    Da-i Doamne liniste si rime!

  6. Nu simţiţi oare că bate un vânt rece ca de Siberie? La noi în suflete se face frig ni se duc valorile,din ce în ce mai multe…….Lista este extrem de lungă şi rămânem din ce în ce mai săraci……
    Cât despre cei care îl înjurau până acum iar acum îl jelesc,nimic nou sub soare….Nu zicea Eminescu:”nu slăvindu-te pe tine,lustruidu-se pe ei”.
    Cred că acolo unde s-a dus,împreună cu toţi cei care au plecat înaintea lui va “pune” de un cenaclu spre a-i cânta lui Dumnezeu.

  7. „Verişoara mea ar trebui să se roage pentru domnul Păunescu, pentru sănătatea dumnealui, pentru că dacă nu era el şi soţia, Silvia era acum vai de ea.” Da, era cu părinții și sora ei, împreună ÎN VIAȚĂ. Mă dezgustați popor! Ipocriților și lașilor, pentru un os aruncat în scârbă, îndurați multe picioare în bot! Dumnezeu să- l odihnească în pace, dar să- l judece corect!

  8. Uneori, dincolo de politic, trebuie sa vedem si Omul, Intelectualul, Poetul… Iar omul acesta a fost intr-adevar o suma de lucruri extraordinare, nu doar lucruri de blamat. Dumnezeu sa il ierte…Noi nu avem nicio putere de a judeca. Iar ipocritii si moralistii lui Peste Prajit, sa se uite in oglinda, sa mai dea jos un pic din puritanism si ochelarii de cal, si abia apoi sa arunce cu pietre. Si fara Paunescu, cu bunele si relele lui, oricum suntem, de azi, mai saraci….

  9. ACEST OM ESTE PLANS ASTAZI?!! CE RUSINE PENTRU ACEST POPOR… Ursu, Nemes – astia sunt oameni adevarati, care au murit in inchisoare, cu demnitate, pentru ca in regimul girat de acest ins, au avut curajul sa spuna ce gandeasca. Cine NE MAI VORBESTE DE OAMENII ASTIA? Asta a trait toata viata lui imbuibat,la sprituri cu Nicu Ceausescu si dam comunicate la 20 de ani??
    Cine stie cat a suferit Doina Cornea, ca sa treaca o iarna. Si alti oameni necunoscuti care au trait obscur, dar demni. N-au recitat, dar au mers mai departe.
    Victore, si toti voi astia care-l laudati, n-ati suferit din cauza unor astfel de insi, direct sau indirect.

    Dumnezeu sa-l odihneasca

  10. Ramas bun Maestre…Ecou al nelinistilor noastre…
    Trebuie ca romani sa-si recupereze valorile si odata cu ele constiinta de sine ca popor…
    Valorile reale si varfurile cetatii, este obligatoriu sa iasa din starea de amorteala aproape hipnotica in care au cazut si sa se implice in scoaterea acestei natii din marasmul in care ne-au adus veneticii care au impresia ca ne-au devenit stapani…
    Romanii si-au pierdut reperele si umbla bezmetici fara sa inteleaga ce li se intampla…
    Adevaratele personalitati ale societatii, trebuie sa se aseze in fruntea, sau cel putin la originea unei miscari, care sa ne readuca in matca noastra…
    Incet, incet, unul cate unul, cei mai reprezentativi si valorosi romani se pierd, parasindu-ne si lasandu-ne orfanii acestei lumi bantuite de fantomele tuturor relelor pe care omenirea le-a cunoscut…
    Ramas bun Maestre…

  11. Daca ai fost prezent macar la un Cenaclu Flacara n-ai cum sa-l uiti, daca te-a privit in ochi n-ai cum sa-l uiti, dar daca ti-a si vorbit, l-ai atins sau ai zabovit in umbra lui macar o clipa – ai inteles : era UNIC.
    A fost o FLACARA care a luminat calea noastra, cand inca mai exista o cale…
    Acum, s-a stins.
    Suntem vinovati si pedepsiti sa bajbaim prin intuneric ca s-o gasim…
    Dumnezeu sa-l odihneasca !!

  12. …”generatia in blugi”…”generatia in adidasi”…o aroganta la adresa mai marilor de atunci !!! nu existau la “oficial”, pe piata romaneasca nu erau…sunt din aceasta generatie si imi plange inima, sufletul ma doare…
    … multi au zis ca A. PAUNESCU l-a cantat pe ceausescu, grava eroare!… la ultimele 10 Cenacluri nu am lipsit…am cantat tara, iubirea, am recitat “Repetabila povara” si “Ruga pt. parinti”, am strigat pt. ROMANIA, pt. libertate…niciodata nu s-a pronuntat numele dictatorului !
    A.PAUNESCU – poet al inimilor, mare patriot, ROMAN ADEVARAT !!!
    Cu fiecare Roman Adevarat moare cate o bucatica din ROMANIA, prin pierderea acestui ROMAN moare o mare parte din spiritul romanesc…
    DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SI LUMINA LUI
    PARINTE SPIRITUAL al generatiei in blugi si adidasi !

  13. A fost FLACARA care a aprins in generatia mea iubirea pentru acest neam, a fost FLACARA care m-a facut sa bat cu pasul, in noapte, kilometri intregi doar pentru a participa la CENACLU. Am privilegiul ca in biblioteca mea sa fie la loc de cinste toate cartile publicate inainte de ’89.
    Putini isi aduc aminte de ziaristul ADRIAN PAUNESCU, ziaristul care a descoperit lumii nenumarate personalitati ale culturii si stiintei romanesti in anii in care doar doua persoane areu prezente pe micul ecran.
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!!!
    Iar noi, cei care am ramas… Poate vom avea puterea sa cernem valorile din neghina acestor vremi, valori pe care sa le recunoastem inainte de a fi prea tarziu.

  14. Am citit cu stupoare o afirmaţie potrivit căreia, pentru oamenii sub 35 ani,…nu nu pot scrie asta!
    Şi mai tragem nădejde că neamul ăsta se va face bine vreodată? Cu cine?
    Lipsa de cultură a devenit o virtute? Necunoaşterea valorilor naţionale a devenit o virtute?
    E foarte, foarte frustrant, cel puţin pentru cei trecuţi de “ale tinereţii valuri”.

  15. Ma descumpaneste – si poate mai mult de atat, ma tulbura in simtire – ca, fiind nascut intr-o perioada cand s-au accentuat intr-o graduala crestere mojicismele si nimicnicia, nu l-am trait si simtit pe acest Titan asa cum imi doresc astazi, cand ultima raza a Soarelui a apus.

    Ii doresc liniste perpetua drept pe care tumultul construtiv al vietii sale intru vizarea binelui colectiv ii acorda indubitabil!

    Odihneasca-se in pace!

  16. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA……BRAVO VICTORE…..SUPERBE CUVINTE DESPRE UN GENIU AL NEAMULUI ROMANESC……PACAT CA NE MOR OAMENII SPECIALI SI NOI RAMANEM CU V.I.P-URILE…..MA INTELEGI CE VREAU SA ZIC…..PACAT MARE PACAT!!!

  17. Neputând sa te ajunga, crezi c-or vrea sa te admire?
    Ei vor aplauda desigur biografia subtire
    Care s-o-ncerca s-arate ca n-ai fost vrun lucru mare,
    C-ai fost om cum sunt si dânsii… Magulit e fiecare
    Ca n-ai fost mai mult ca dânsul. Si prostatecele nari
    Si le umfla orisicine în savante adunari
    Când de tine se vorbeste. S-a-nteles de mai nainte
    C-o ironica grimasa sa te laude-n cuvinte.
    Astfel încaput pe mâna a oricarui, te va drege,
    Rele-or zice ca sunt toate câte nu vor întelege…
    Dar afara de acestea, vor cata vietii tale
    Sa-i gaseasca pete multe, rautati si mici scandale –
    Astea toate te apropie de dânsii… Nu lumina
    Ce în lume-ai revarsat-o, ci pacatele si vina,
    Oboseala, slabiciunea, toate relele ce sunt
    Într-un mod fatal legate de o mâna de pamânt;
    Toate micile mizerii unui suflet chinuit
    Mult mai mult îi vor atrage decât tot ce ai gândit

    Mihai Eminescu, Scrisoarea I

  18. mare pacat ca nimicul se vinde bine la tv! ca face rating si aduce bani! iar oamenii cu adevarat destepti care au ceva de spus,care vorbesc cu continut si mai ales ROMANESTE nu sunt …promovati.pacat ca tara asta e plina de prosti si tocmai de aceea se promoveaza prostii pentru ca vorbesc limba..prostilor.
    sunt socata cat de muli prosti l-au improscat cu noroi pe GENIALUL ADRIAN PAUNESCU acesta fiind inca . pe pamant.maine va fi in pamant din pacate.geniul lui nu il va lasa in trecut.pacat ca s-a stins…odihneasca-se in pace!

  19. A plecat la cer o lumina care a reusit sa distruga intunericul impus inante de ’89. Au ramas aruncatorii cu pietre, jigodiile si scatofagii de profesie, care traiesc doar ca sa il urasca mereu. Noi toti stim cine sunt ei, ca inca nu ne-a prostit nici banul, nici foamea, nici indobitocirea continua de dupa ’89. Creatia lui Paunescu este unica. El este un alt geniu al acestui popor umilit, care va dainui in sufletele noastre. Dar toate geniile noastre nationale au fost batjocorite, umilite, fortate sa plece, sau sa traiasca in mizerie pana ce au plecat la cer. De niste sute de ani, cineva are grija mereu ca valorile umane ale Romaniei sa fie distruse, uitate, ascunse cu premeditare, ca noi sa fim un popor fara trecut si fara valori,deci fara viitor, astfel incat sa traim doar in prezentul ce poate fi manipulat atat de simplu si de usor…
    Va multumesc , domnule Ciutacu, pentru tot ceea ce faceti pentru noi , cei multi care va citim sau va urmarim emisiunea la tv.

  20. CELUI CE NE-A FOST SI NE ESTE….

    Cu teama in suflet de negura clipei,
    Ce-aduce sfarsitul cu-adancul neunde,
    Fiinita pretinde ragazul ursitei,
    Dar ea se grabeste si nici nu raspunde.

    Fiinta devine un tot cu neantul
    Cand numai pieirea isi varsa eternul
    In talerul vietii schimbandu-i balantul,
    Schimbandu-i cantarea, schimbandu-i refrenul.

    Si fiinta ne-a fost, nefiinta ne este,
    Secunda-i de azi rasfranta-n vecie
    Ne-aduce mahnirea, dar cercuri celeste
    Sensibil vibreaza cantand poezia.

  21. D-le Ciutacu,multumesc lui Dumnezeu ca sunt contemporana cu Adrian Paunescu,ca mi-am incalzit sufletul la “Flacara”care a aprins dorinta libertatii noastre,dar sunt recunoscatoare ca,in acelasi timp,sunt contemporana si cu oameni ca dumneavoastra,M Badea,M Gadea .Va respect pe toti pentru ceea ce faceti .

  22. Draga Victor,
    am remarcat o chestie dezgustatoare.
    La Realitatea, daca nu ma insel.
    Au intrebat-o pe Udrea despre Adrian Paunescu.
    “E o mare pierdere, in adolescenta mergeam la Cenaclul Flacara”, a aruncat in fuga.

    Iar eu unul am oaresce ureche matematica! Aceasta frumusete voluptoasa avea 12 ani in momentul in care cenaclul a fost desfiintat!!!!
    A mintit fara sa clipeasca!
    Poate gasiti secventa asta.

  23. Eu am doar un comentariu scurt si suparator (pt. multi) : “PERLE LA PORCI …!” – asta a facut Dumnezeu cand “a ratacit” asemenea titani (Eminescu , Paunescu , Enescu , Brancusi , Coanda , etc.) printr-o gloata de indivizi neanderthalieni denumiti “natia română” …! 🙁

  24. Dumnezeu sa te odihneasca in pace,MAESTRE!!!
    Am 36 de ani, dar pot spune ca plang de vineri in continuu si simt ca o parte din mine “s-a stins”…..O sa ramai vesnic in sufletul meu!
    Imi este rusine de faptul ca nu am citit mai mult A. Paunescu, dar cu umilinta iti promit , MAESTRE,ca o voi face de acum inainte.
    Domnule Ciutacu, as avea o sugestie: poate se vor republica din volumele marelui nostru ROMAN A.Paunescu ca supliment la ziare( nu conteaza la care….).
    DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, MAESTRE!!!!

  25. presedintetele nostru,presedintele Romaniei,stai pe tronul lui Decebal,pe tronul lui Stefan cel Mare,ce-au aparat m
    ereu ale lor hotare si au facut Romania Mare,ne-ai vandut,pe noi,romanii tai,pentru un pumn de euroi.
    Inima iti bate romaneste,fii tai simt pulsul pamantului nostru,vei plati acum si in veci, pentru greseli cu intentie,diavolesti,
    Tiraitul sarpelui si pasul gindaculu!,vijiitul vintului ,pulberea pamintului in decursul veacului
    Te condamn sa simti romaneste,sa suferi pentru nedreptate,sa te doara durerea de a nu simti,de a nu iubi,de a nu pieri,de a nu plinge ,de a cersi indurarea si iubirea poporului tau,umilit,vindut asasinilor economici -vindut suflet,vindut tara,vindut onoarea de odinioara.DUMNEZEU SA TI DEA PEDEAPSA ,domnule presedinte,sa traiti cum ne doriti si neam din neamul dumneavoastra sa nu mai faca parte din tara noastra,sa fi alaturi de nulitati,de nimeni,pina la urma cu netoti,sa te intrebi de ce nu te asculta o intreaga tara muta.Prostia si domnia merg mina in mina,dansind pe a suveranitatii cununa,mi-e jale si mi-e dor de Eminescu,de Brancoveanu si de Paunescu,pe Tismaneanu,serv umil ,nefericit ce scrie mari rapoarte comandate de unul Mic-Nimic,el insusi un mare comunist-oportunist ce astazi scoate foc si striga *a fost un tradator…pe el si pe mama lor*Domnule presedinte,ce-mi doresc eu mie va doresc si dumneavoastra,iar ceea ce ne doriti dumneavoastra sa va dea bunul Dumnezeu.A VENIT VREMEA SCADENTEI,SA TRAITI BINE

  26. Pierdem inca o valoare! Intr-un context in care criteriile axiologice au fost inlaturate de cei fara stiinta de carte pentru a rasturna scara valorilor cu susul in jos. A fost un mare poet, racordat la realitatile vietii, o personalitate de o forta aproape ireala, un orator desavarsit. Nu stim sa ne apreciem valorile care ne-au mai ramas, extrem de putine. Le substituim cu fiinte onomatopeice -boc, boc!!- cu nescoliti, cu indivizi fara morala care fac un troc ordinar in dispretul unei lumi care si-a pierdut busola. Chemati pe micile ecrane mai tot timpul pentru a-si debita lectiile invatate. In anii ’70 la TVR, la emisiunile lui Tudor Vornicu si nu numai aveam parte de stiinta si gandurile unor mari personalitati-matematicianul prof. Moisil printre alti colegi de-ai domniei sale, criticii de arta Frunzetti, Oprescu, Haulica, Ecaterina Oproiu, prof. Zoe Dumitrescu-Busulenga, Giurescu, scriitori, sportivi si tineri intelectuali de valoare.

  27. Poate cineva sa-i anuntze pe avortonii de la TVR-ri ca romanii au pierdut un POET ? Ca au fost naimiti sa cante in ditirambe nonvalori, am inteles.Dar ei chiar nu pot intelege durerea unui popor ? TREZITI-VA avortoni ! A murit un ROMAN!!! A murit un OM ADEVARAT! Un OM din natzia voastra.Iar voi transmitetzi orice. Dar nimic despre POET. Orbilor !!!!!

  28. D-le Ciutacu,
    astazi cand poporul roman isi ia adio de la ADRIAN PAUNESCU, la Realitatea Tv apare nicu covaci si spune ca s-a hotarat sa duca cenaclul Flacara mai departe.Va rog ca in numele a ceea ce are mai sfant acest popor , sa- i transmiteti lui nicu covaci sa se duca in Germania sa reinvie cenaclul Phoenix deoarece, singurul care poate reinvia CENACLUL FLACARA ESTE NUMAI ANDREI PAUNESCU.Aceia care au plecat in alte zari pentru ca in Romania era greu, sa sa duca in acele zari sa reinvie ce vor ei.In Romania , ANDREI PAUNESCU , si numai el(sau IOANA, sau ANA – MARIA) ARE DREPTUL DE A A REINVIA CENACLUL FLACARA.Am 45 de ani, am fost de nenumarate ori la cenaclul FLACARA si nu accept ca cineva sa vina sa isi aroge dreptul necuvenit.Sunt sigura ca ANDREI PAUNESCU VA STI CE TREBUIE SA FACA PTR. A DUCE MAI DEPARTE IDEALUL TATALUI SAU – POETUL DE GENIU ADRIAN PAUNESCU. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA.

  29. Sufar ingrozitor. De parca nu era suficient ca am pierdut un MARE OM, imi taie sufletul mizeria ce astazi ne conduce. Oamenii astia chiar nu au inteles ca a fost un poet national? Ce minti inguste, ce creiere liniare, ce suflete pustiite… Doliul national era mult prea putin, dar era obligatoriu. Si moartea e portocalie?

  30. INCREDIBIL!!!!!
    TVR nu transmite inmormantarea Marelui Poet!
    Doamne! unde-i Romania? de ce i-ai lasat sa ne-o fure?? poporul e in doliu, dar tara nu e!
    Odihneasca-se in Pace Marele Poet!

  31. Multumim Adrian Paunescu!

    Si a murit si Paunescu,
    Un om imens in stat si mare-n sfat..
    Dar oare cati tre’ sa mai moara,
    Sa nu-i mai hulim niciodat’..?

    El si-a iubit asa mult tara
    Si tara asta-n schimb pe el..
    Si orice-ar spune “analfabetii”,
    El a fost stindard de otel..

    In inima si mintea noastra
    El va ramane peste ani..
    Haideti sa-i aratam cu totii,
    Ca nu degeaba a luptat ani…

    Si sa strigam in gura mare
    Sa auzim gandul din noi..
    Ca “am scapat de comunismul!”,
    Ce-l implanteaza acum doi..

    Plecati voi toti veniti cu umbra,
    Lasati lumina unde-a fost…
    Noi am crezut ca libertatea,
    Am castigat-o cu un rost.

    Nu vreau sa-mi spuna peste vremuri,
    Copiii mei ca am fost las,
    Ca n-am luptat pana-n nestire
    Cu-acest regim sinucigas…

    Mandria ce o tin in mine,
    Orgoliul simplu de roman,
    Ma face sa iti spun maestre,
    Ca munca ta-i pe drumul bun…

    Azi iti promit ca eu si fratii,
    Toti fratii mei de neam viteaz..
    Pana cand vom veni la tine,
    Vom scoate tara din impas.

    Noi iti trimitem mii de lacrimi
    Si mii de flori te-ating acum,
    De azi intri in vesnicie,
    Maestre, multumim…drum bun…

  32. Bravo Victore, chiar daca nu ma prea uit la emisiunile tale, ai demonstrat ca esti un mare OM, si stii sa apreciezi o mare valoare ca Paunescu, spre deosebire de alti colegi care se iubesc mai mult pe ei insisi.Dormi in pace, maestre!

  33. Tevereurile ne iau banii de pomana!
    Paunescu a murit, poetul va trai vesnic, iar prostii, vor geme mereu cu sentimentul ca buciuma inteligenta!

  34. Iata… cu iubirea nu gresesti niciodata, iubirea de parinti, de oameni, de neamul tau…

  35. Ciutacule,imi place ca esti om de caracter! Lui Lucian Mandruta sa-i fie rusine mai intai pt. ca s-a vandut,iar apoi pt.ca se incadreaza perfect in ceea ce a spus Eminescu:S-a ivi vreun MITITEL nu cinstindu-te pe tine,ci slavindu-se pe el”.Mandruta n-are sa ajunga niciodata sa calce pe urmele lui A.Paunescu pt.ca nu poate ,nu e capabil!Mai bine siar vedea de amantele lui,caci nu mai incape in lumea asta,nici de cei plecati dintre noi!

  36. A murit stalpul culturii si spiritualitatii contemporane, s-a mai dus un DAC la ZAMOLXE – sarut mana si sufletul maestre, luminat si lin sa-ti fie drumul si sa fi linistit, neamul pentru care ai suferit te iubeste.
    Eu imi plec fruntea in fata vietii, culturii, a miilor de versuri, a dragostei de tara si a sufletului nobil pe care le-a avut.
    Dumnezeu sa-i incalzeasca sufletul intre palme si sa aibe grija de el

  37. Stimate Domnule Ciutacu,

    Ma adresez Dvs. cu deosebit respect si in primul rind va felicit pt tot ce faceti la antena 3 si la jurnalul national.mindruta este un needucat.

  38. Nici macar nu am mai vrut sa stim ca exista…aveti dreptate,d-le Ciutacu. Acum (pseudo)filosofam nocturn-diurn,vetust si trist,constatand ca am mai pierdut o personalitate…Dar cand am avut vremea sa constatam ca exista? Cred ca Marguerite Yourcenar spune undeva “mortii se trec repede , dar la fel se duc si cei vii”…Ma tem ca viii se duc mai repede si …mai definitiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.