Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

UPDATE: Motivele plecării, plus intimităţi nevinovate de trust, în acest interviu

A zis-o aseară Mihai Gâdea pe post, a devenit oficială. Rămân în trust, voi face, săptămânal, aceeaşi emisiune, doar că pe Antena 3. Şi, ca nu cumva să am impresia că a venit vremea odihnei dinaintea pensiei, o să continui să fiu invitatul (cvasi)permanent al emisiunilor politice-fanion ale postului. Cred că, după mai bine de şase ani la Jurnalul Naţional şi aproape trei ani şi jumătate de emisiuni zilnice la Antena 2, mi-am câştigat prin forţe proprii acest statut. Nu m-am certat cu nimeni, nu m-a salvat nimeni, nu am luat locul nimănui, nu am făcut vreun favor cuiva, nu mă deranjează (ba, dimpotrivă) frecvenţa săptămânală a emisiunii (eu am ales varianta asta, dintre mai multe existente pe masă) şi, oricât de tentantă ar fi ipoteza, mogulul nu are absolut nici o legătură cu (sau implicare în) decizia mea.

Au existat şi alte oferte ferme şi concrete (inclusiv una de natură strict politică), nu le voi detalia, nu sunt fotbalist, să mă pună impresarii pe tarabă şi după aia să mă fălesc cu refuzurile mele. Cei care m-au dorit există-n piaţă şi-n viaţa publică, sunt vii şi n-am nici o îndoială că, la nevoie, pot confirma, deşi chiar nu văd care ar fi relevanţa informaţiei pentru cititori/telespectatori. Interesul lor pe timp de criză, încercarea de a aduce un om deloc ieftin fix când toată lumea îşi reduce efectivele şi cheltuielile, mă onorează. Din partea mea, decizia luată nu-i nici act eroic, nu-i nici sacrificiu, nu-i nici şansa vieţii. E o combinaţie de stabilitate şi normalitate.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

126 thoughts on “Mulţumesc pentru interes, rămân acasă

  1. Wau,ce ma bucur!!!
    Bafta si pe noul format!
    Voi fi si aici cu ochii pe Dvs.!
    Va stimez pe d-vs si pe doamna dvs.
    O familie frumoasa din toate punctele de vedere!
    Toate bune si sa auzim de bine!(dacă se mai poate asta aici la noi!)

  2. Mie îmi place ce am văzut şi auzit aseară, nici nu vreau să ştiu ce alte oferte ai refuzat(slavă Domnului!). N-aş putea spune că am avut emoţii şi mi s-a părut cât se poate de firesc anunţul lui Mihai. Îmi place când vă văd adunaţi cât mai mulţi la un loc. De altfel, asta-i o plăcere mai veche de-a mea, exprimată cu mult timp în urmă.
    Trebuie să mai spun că am avut un feeling că vom avea confirmarea în prima emisiune de după vacanţă a lui Mihai.
    Bine ai (re)venit, deci! 🙂

    Şi, nu în ultimul rând, spor la treabă, Antena 3! Să moară toţi duşmanii de necaz! :))

  3. Bravo! Felicitari! La ora actuala antena3 are cele mai bune emisiuni de analiza.Sinteza Zilei, Vorbe Grele si In gura presei( probabil sunt mai multe, dar astea le urmaresc eu) Spor la treaba!

  4. MULT SUCCES !!!
    Sunteti cel mai tare post – ANTENA 3 !!!
    Tine-ti piept la toti nenorocitii astia si de aia isi musca mainile de ciuda !!!
    HAIDE-TI SA-I DAM JOS ODATA !!!

  5. Felicitări pentru alegerea făcută și spor la treabă! Baftă, pleașcă și succesuri:) !!!

  6. The Show must go on! Yeah!
    The Show must go on!
    I’ll face it with a grin!
    I’m never giving in!
    On with the show!

    I’ll top the bill!
    I’ll overkill!
    I have to find the will to carry on!
    On with the,
    On with the show!

    The Show must go on.

  7. Imi pare bine ca n-ai renuntat la emisiune si ca te vom putea urmari seara de seara la Antena3. Iti doresc mult succes in continuare.

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Intuisem ca veti fi pe A3,dar n-am “ghicit” ca veti veni saptamanal si ma intrebam,in ce program orar/zilnic va vom regasi.N-am indraznit sa va intreb pana azi; totusi acum va intreb ceva(preluind ceva din ce ati spus):de ce spuneti ca nu vedeti o relevanta a informatiei pentru cititori/telespectatori,mai ales cand e o combinatie de stabilitate si normalitate? Eu zic ca e foarte important ce oferiti acestor oameni si doresc sa aveti,atat cat veti putea, aceiasi rabdare si mai ales responsabilitate si respect pentru cei carora va adresati.
    Sper ca emisiunea sa nu dureze doar o ora,mai ales ca fiind vineri,ne pica foarte bine sa ne binedispuna pentru sfarsitul de saptamana.

    Va doresc,cu acelasi respect,mult succes!
    Ioanap

  9. Excelent vinerea fiindca in aceasta zi chiar nu era nimic de vazut.Va fi si raeting deci salariu barosan.Da doamne!

  10. Grozav!Era greu cateodata sa urmarim in paralel A2 si A3. Asa stim o treaba. Toti greii la A3 si la reluari doar aprofundam.Saptamanal …ok

  11. Slava Domnului!!!
    Nici nu mai dormeam bine noaptea cand am citit ca ai putea alege OTV?!
    Iti multumesc pentru tot Victor… din inima!
    De-abia astept seara de vineri!

  12. Bag de seama ca i-ai luat locul lui Cristoiu (cu diferenta ca emisiunea lui saptamanala era duminica seara si avea doua ore). “Deci” , succes , “maestre” ! 🙂

  13. Era singura emisiune la care ma uitam in limita timpului disponibil pe Antena 2. Acum ca te-ai mutat cred ca il voi sterge din lista de programe.
    Sunt curios cine urmeaza sa mai vina la Antena 3 caci a spus Mihai aseara ca mai vin si altii. Oare Robert Turcescu? 😀

  14. antena 3 este cel mai important post la mine acasa.televizorul sta pornit 99,9% din timp pe acest canal.cit timp ati fost in vacanta ,recunosc deschis, ca nu am avut la ce ma uita,voi antenistii sunteti o echipa de profesionisti .bafta domnule Citacu!

  15. “””Interesul lor pe timp de criză, încercarea de a aduce un om deloc ieftin fix când toată lumea îşi reduce efectivele şi cheltuielile, mă onorează….”””” modestule!!!!

  16. Tata Ciutacule, esti un tip cu caracterul stabil.
    Un bun roman care nu s-a vandut pe 30 de arginti nici CNN-ului (sac!), nici BBC-ului (alt sac!), nici …
    Nu de alta, da’ si acolo puteai, dupa 3 + 3 + 2,5 ani, sa-ti castigi prin forte proprii un statut. Urma sa nu te certi cu nimeni, sa nu iei locul nimanui, sa nu faci favoruri, etc.
    Da’ tu nu!!!!
    Tu ai ramas sa lupti ca un luptator care lupta cu baietii rai!!!
    Brava, Tata Ciutacule!!!

  17. Astept cu nerabdare Sinteza zilei de joi seara… Poate vine boc… si va vedeti… si zice ceva despre ziaristii dobitoci…:) 🙂
    Dar daca nu apare nu puteti sa-i puneti o fotografie pe un panou? Oricum o discutie cu el ar fi ca si cum ati vorbi cu peretii…

  18. Mie imi pare rau. Imi pare rau ca in loc sa vad 4 emisiuni pe saptamana, vad “decat” una. Pai e frumos nea Ciutacu sa ne tai de la portie ? 🙂

  19. bv Ciutacule eram sigur k te duci la antena3 era si timpul o sa ti duplez rating ul sunt sigur la antena2 era altceva nu prea e pt ce face ai tu bv tie succes!!!

  20. felicitari1
    Ai dovedit inca odata ca ai caracter.
    Numai bine.O sa te urmaresc in continuare!
    Numai bine!

  21. Domnule Ciutacu, cred că ar trebui să fie “tentantă”.
    Nu este nevoie să îmi publicaţi comentariul. 🙂

  22. @Monte Cristo: ce anume?
    @abocului: BBC s-a desfiintat, CNN inca nu s-a infiintat. asta-i piata

  23. Si noua ni s-a parut firesca mutarea la Antena 3. Si spuneam ca esti singurul pentru care nu ne-am pus intrebari, nu ne-am dat cu presupusul, nu am pus pariuri: unde pleaca si ce va face.
    Iar la Sinteza Zilei sa vii cat mai des,fara tine sau Badea in platou e ca ciorba fara patrunjel.Ce-am zis-o!
    Bafta multa! De acum te vom putea urmari in familie!

  24. Probabilitatea ca astfel să se întâmple lucrurile era de vreo 90-95%. De neînţeles, totuşi, secretomania din jurul subiectului. Dar, na, întortocheate sunt căile strategiilor de marketing.

  25. D-le Ciutacu, inteleg ca in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea va fi presedintele PNL Crin Antonescu. Si de-asemenea stiu ca ve-ti reprezenta unul dintre “tunurile” cu care se va “trage” cu intrebari in directia lui Crin. As dori sa ii adresati d-lui Presedinte o intrebare din partea mea:

    PNL are de gand sa faca pasul catre statutul de partid mare, important, decident in viata politica romaneasca sau se va multumi, ca si pana acum, cu conditia de vesnica speranta, outsiderul de serviciu din toate procesele electorale de dupa 1990?

    Multumesc cu anticipatie.

  26. Era de asteptat, nu am avut emotii:))))
    Nu era prea in regula sa va concurati intre voi.

  27. Ai primit oferte de “pupat la basesc”? Cam cat ti-au oferit molustele (animale fara coloana vertebrala)?

  28. Ma bucura mult decizia Dvs. de a continua cu spusul vorbelor grele ,chiar daca aceasta bucurie o vom avea doar saptamanal .Va doresc sa fiti la fel cum va stim ,acelasi jurnalist cu umor si sarcasm ,neinduplecat si neiertator cu leprele ,uneori cinic si plin de scarba ,dar mereu fermecator … Va multumesc pentru hotararea luata.

  29. Ciutacule, de ce nu zici tata ca nu prea aveai ce sa cauti la Antena 2? Ala era un post pentru scuipatori de samanta si pentru cei obsedati de cine cu cine s-a mai si de cate ori. Mai bine ca ai plecat la antena 3.

  30. aaaaaaa,maestre,frumos,nu mai trebuie sa schimb canalul,am acum ambele emisiuni pe acelas post,multam si la cat mai multe emisiuni

  31. Pe mine tare ma bucura ideea de permanenta (chiar si doar “cvasi”) a dvs. in emisiunile politice ale Antenei 3. Va apreciez mult opiniile intotdeauna pertinente si modul in care reusiti sa fiti obiectiv atunci cand trebuie si totusi asumat subiectiv atunci cand e vorba de subiecte si persoane ce tin de viata dvs. privata. Si intotdeauna cu argumente. Succes bine-meritat in continuare!

  32. Fac un off topic, dar nu mă pot abţine. Referitor la noua reclamă pe care şi-o face emisiunea de la Prima, pe spinarea altora(of course), trebuie să spun ce văd eu în macheta grafică(şi cred că nu numai eu). Păi, înţeleg că vine circul, cu maeştrii Badea, Ciutacu, Gâdea, bine-cunoscuţi publicului larg şi cu rating mare, pe lângă care mănâncă o pâine şi CLOVNII HUIDU ŞI GĂINUŞĂ. Ca la orice circ.
    Am I right?

  33. Adevarul este ca “Vorbe grele” era in exil pe A2.
    Chiar daca a pierdut la capitolul frecventa, ma gandesc la faptul ca ar putea castiga in privinta calitatii, ca orice esenta din sticlute mici.
    Succes! Decizia este corecta din punct de vedere comercial. Pe segmentul 21,00 – 22,00, antenele se concurau cam nefiresc!

  34. @violet: e o mizerie; alta din lungul sir…
    @FuXi: eu nu l-as desconsidera pe Cristi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.