Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Mogulule, hai să te fac o leapşă pe blog!

Mogulule, hai să te fac o leapşă pe blog!

Nu mă omor după răspuns la faimoasele lepşe de blog, dar Ancuţa e irezistibilă. O să bag, deci, vreo câteva învăţături pe piele proprie, fără a fi, însă, toate. Marfa pleacă mai departe că Masha, Blonda, Mogulu’, Distrugătorul de panarame şi Ardei. I-aş fi trimis provocarea şi lui Serghei, dar el ştie să scrie doar cu litere de tipar :))

Că mândria unei reuşite de/în familie depăşeşte mult orice realizare profesională

– Că linia de demarcaţie între gunoaie şi caractere e foarte apăsată, greu de sărit

– Că distanţa de la erou popular la proscris public e de 70.000 de voturi şi-o noapte

– Că victoria are cel puţin 1000 de moaşe, iar înfrângerea un singur responsabil

– Că pupincurişii mei sunt cel puţin la fel de isterici şi de instabili ca şi înjurătorii

– Că nu-i recomandabil pentru siguranţa ta să strigi “Înainte, băieţi!” până nu eşti sigur că e cineva în spatele tău; statuile postmortem nu ţin de foame-n timpul vieţii

– Că statutul de persoană publică te face automat dator să rezolvi toate problemele şi vinovat pentru neîmplinirile şi ratările unora care încearcă să te confişte

– Că te pişi mai cu debit pe mizerabilii care încearcă să-ţi facă viaţa amară după ce afli că te bucuri de aprecierea unor oameni care ţi-au fost/îţi sunt repere-n viaţă

– Că se poate face rating – deocamdată, numai prin excepţie – şi fără isterie politică şi că poţi sta o săptămână fără să te holbezi ca neghiobu-n posturile de ştiri

Comentarii

comentarii

Similar Posts

134 thoughts on “Mogulule, hai să te fac o leapşă pe blog!

  1. “Că nu-i recomandabil pentru tine siguranţă să strigi “Înainte, băieţi!” până nu eşti sigur că e cineva în spatele tău”
    …dar asigură-te că ăla din spate nu te împunge cu baioneta…

  2. Imi vine greu sa accept ca oameni relativ tineri pot ajunge la “cugetari amare”. Da, D-l Ciutacu chiar recent a confesat interview-atorului dumnealui acest lucru.
    Dar se pare, fiind la o prima citire fugara a textului de fata, “faimoasele lepse de blog”, un gen de “hai sa ne jucam”, ii plac si renunta pe moment la “cugetari” si vine sa ne lumineze de data aceasta cu “invataturi pe piele proprie”. Dragi cititori: “Luati aminte de ele”.Multumim.

  3. Ca ma bucur mult prea usor.

    Ca sunt greu de gasit noi prieteni in ziua de azi.

    Ca mi-ar placea sa o stiu “plecata” din tara pe Andreea Pora.

    Ca am cei mai buni parinti:X

    Ca l-am uitat prea repede pe Octavian Paler:(

    Ca nu imi voi mai face revelionul de acuma inainte la Poiana Brasov.

    Ca frantuzoaicele fac cel mai bun sex oral, parere personala:)

    Si una pentru Tonomat: Ca Ciutacu a urcat in topul meu personal, al realizatorilor de emisiuni Tv, pe locul 2:)

  4. de ce pe mogulu si nu pe Mircea Geoana????

    poate are si el cateva maxime sau cateva bancuri de impartasit.

  5. A aparut in Evenimentul Zilei un articol in care o asa zisa ziarista Georgeta Petrovici ii face pe moldoveni- lenesi, nespalati alcoolici.Ziarul respectiv a devenit cu adevarat un ziar antiromanec.Va rog sa luati atitudine!Nu mai putem suporta sa fim batjocoriti in propria noastra tara!
    Un oltean furios

  6. …ader la părerile tale, cu observaţia că pupincuriştii au carieră scurtă iar eroii nu se uită curînd. Iar linia de demarcaţie dintre ei e la fel de netrecut, ca cea dintre gunoaie şi caractere.

  7. la bunaciune ma uitam si eu … si ea se uita la mine? sau cu invidie la felul cu mentorul ii strange mana discipolului. intre palmele lor se gasesc cativa bani si un biletel

  8. @VV & Ionut: e secretara lu’ Tuca, obsedatilor 🙂 proaspata mamica aflata-n lauzie. mogulu’ dadea o masa, cu ocazia faptului ca i-a placut ideea “Recurs la Romania” din Jurnalul National

  9. Ce-am invatat in 2009 :

    – Ca cel mai parsiv dusman e timpul .
    – Ca niciodata nu e prea … devreme (mi-a murit un foarte bun prieten , 33 de ani).
    – Ca de la extaz la agonie nu-i decat un pas (sau o noapte) , iar de la agonie la extaz poate fi un drum nesfarsit .
    – Ca nici exilul nu mai e-o speranta , tot criza e si acolo .
    – Ca 20 de ani n-au fost de-ajuns , cum a sperat Brucan .
    – Ca daca e sa se aleaga praful , se alege tot Traian .
    – Ca m-am nascut langa Carpati , desi cerusem Alpii .
    – Ca putem revitaliza turismul daca facem alegeri o data pe saptamana .
    – Ca un Basescu nu ne-a fost de-ajuns.
    – Ca nimic nu-i mai gretos ca un intelectual pupincurist .
    – Ca Vantu te relaxeaza .
    – Ca iar ramas-am de caruta .
    etc.,etc.,etc.

  10. Mai, sa fie! D-l Ciutacu ma “corecteaza” fara sa vrea, chiar cu primul invatamant al dumnealui. Cum adica? Mai zilele trecute scrisesem un comentariu in care spuneam ca noua, barbatilor doua lucruri sunt importante: cariera si familia.
    Dar eu am dat, se pare, prioritatea numarul unu “carierei”.Dumnealui, si prin exemplul personal, ne invata ca “mandria unei reusite de/in familie depaseste cu mult orice realizare profesionala”. Asa este, ca in orice situatie “familia” este alaturi de om, neconditionat.

  11. Domnul din plan secund, cu inceput de chelie, cine este? Mi se pare cunoscut desi n-a mai aparut de ceva vreme pe sticla… 😉

  12. ” Ca pupincuristii mei—-“,sper ca ai facut referire la subalternii tai de la Jurnalul National si nu la cei care isi exprima o parere pe acest blog.Nu ma consider ca facind parte din asa o categorie,chiar daca ti-am laudat verticalitatea.Pupincuristii sunt specimene care au de cistigat in urma “prestatiei” depuse,ori la noi nu este cazul.In rest toate cele bune.

  13. Nu am vrut sa fac un duplicat dar nu a aparut comentariu.A deranjat pe cineva?

  14. Observ ca va concentrati pe teme secundare… iar Vladescu, va pregateste o lucratura la buzunar – CAS si Asigurari de Sanatate pe conventii civile si drepturi de autor.

    Falsul subiect “extradarea lui Haissam” (pentru fraieri) are tocmai rolul sa abata atentia de la problemele majore care afecteaza direct buzunarul romanilor – cea de mai sus si “taxa pe mancare”.

  15. @everybody: comentariile apar NUMAI DUPA ce le validez eu, n-am nici un negrisor angajat sa-mi faca umbra cu frunza de palmier si sa apese pe submit. blogul este ocupatia mea privata si, deocamdata, noneconomica; deci SECUNDARA. ca sa fiu si mai clar, nu ma mai futeti la cap ca nu va apare instantaneu nu stiu ce comentariu. cine mai abereaza ca-i cenzurat si/sau deranjeaza zboara fara somatie, indiferent de vechimea lui pe blog. nu m-am angajat la voi sa va dau socoteala si nici sa va fiu psiholog!

  16. in 2009

    -pt mine nu exista criza
    -am gasit femeia care sa ma suporte
    -am gasit amanta care sa nu ceara bani
    -mi-am schimbat locul de munca (dupa 6 ani)
    -am vazut toata tara asta si altele ( al draku de frumoasa si prietenoasa Romania)
    – stiam ca politica este o curva dar mi-am dat seama ca oricate dosuri de palma ii dai tot nu se potoleste
    si… mai bine ma opresc aici…

    Pt Victor Ciutacu: nu te vreau nici angajat nici psiholog

  17. haha… nu stiu cum a ajuns leapsa mea la tine, dar imi place tare ideea asta de retrospectiva.. 🙂 ma bucur ca iti place leapsa

  18. Ce-mi place ca l-ai bagat pe gunoierul ala mic de Prigonius in blogroll. Dar a disparut zoso.
    Si lipseste EBA noastra cea de toate zilele. De unde se vede ca banii n-au miros. Ce imparat roman a zis-o? Vespasian?

  19. Unele dintre “invataturile” D-lui Ciutacu pot constitui subiecte pentru un eseu intreg, cum este:”Victoria are cel putin 1000 moase, iar infrangerea un singur responsabil”

  20. asta-i buna,cu psihologu,imi place!Dar totusi nu inteleg atunci de ce comentariile au nevoie de VALIDARE ? care-i scopu’?

  21. @sandman: Honorius e fiul prietenului meu de familie Silviu. ca si prieteniile, blogul e o chestiune privata; la fel si blogroll-ul. da, m-a platit foarte scump Prigoana sa-i fac reclama-n blogroll din banii pe care-i da Negoita pentru ridicat gunoaiele; din impozitele locuitorilor Sectorului 3, evident. in sfarsit, fac si eu o afacere cu PD-L! i l-as fi bagat si lui Stroe; daca l-ar fi avut. asa, n-am decat alternativa de a-l invita-n emisiune; avantaj el.
    zoso n-a visat niciodata sa-si vada linkul la mine pe blog; nici macar in vreo postare, daramite-n blogroll. EBa nu cred ca stie sa scrie. daca e-n stare sa puna ceva pe un A4 si sa-i bage cineva marfa pe wordpress, n-am nici o problema s-o mentionez. alte nelamuriri?

  22. cine il imbraca pe Tiriac?????

    chiloti in dungi,ciorapi in dungi, camasa in dungi, cravata in dungi, costum in dungi????? saracu parca ar fi trecere de pietoni.
    in rest, respect

  23. Victore, nu te tenteaza presa scrisa? Si zi si mie, pana la urma, (noi cu cine votam :)) ), blogul e ceva privat sau ceva public? 🙂

  24. In afara de faptul ca ambii au bani si ca au avut “noroc in viata”, nu vad ca relevanta o comparatie directa intre EBA si Prigoana JR.

    La ce specimene de cretinism pur sunt in PDL, Prigoana JR e profesor-doctor.

  25. Victore de ce te-ai enervat? Oamenii isi dau cu parerea; si mie mi se intampla sa nu-mi apara comentariul sofort, dar ai explicat o data ce si cum si am inteles. Vor intelege si ceilalti…
    Leapsa ii un joc de dat mai departe.
    -Mi se rupe de tot ce se intampla in Universul asta. Noi toti sa fim sanatosi.
    – Sa nu ne dea Doamne-Doamne cat putem duce…
    PS
    Da-o mai departe!!!

  26. Sofisticat – rau!!
    Las’ c-o mai iau o data la mana (era sa scriu in latina!) sa ma dumiresc! Ca’n tinerete cand citeam “Agonie si extaz”!!!

  27. e ok chestia cu cel onorat ,daca e privat si nu ne obliga pe noi sa ni-l facem idol..

  28. salut ! tu chiar ca o sa mai rezisti mult la antene ? au reusit sa dsfinteze 2 ziare care l-au atacat pe …ala , aici in constanta a inceput “zgomoteca” cu DNA-ul la primarie si …etc . voi urmati si cei de la realitatea . la voi e mai greu dar pe sassu de la tvr e mai usor , voteza toti dupa cum dicteaza …el . oare cand isi vor da seama cei din vest ca …asta… e un fel de lucaseco , nu cred ca am scris bine , al UE ? DIN CAUZA LUI O SA NE SCUIPE TOTI ! o sa-si blesteme ziua cand au aprobat primirea noastrea in UE . avem fata de europa cu Loganul si asta nu din “cauza” lui si de asta e ciuda . “el” e un NIMIC IN EUROPA .macar berlusconi , s-a demonstrat , ca ca e curvar , pe fata , dar asta al nostru e… cand mergi pe strada cu o femeie ea te tine de brat , ca sa-i oferi ajutor si protectie . el se tine de soata ca sa-l tina sa nu cada . asta e din reflectz , din vremuri de demult . te las , noapte buna si sper sa nu se “lege” si de voi .

  29. -Ca sanatatea este mai importanta decat orice.
    -Ca trebuie sa ma bucur ca imi traiesc parintii.
    -Ca lingusitorii sunt vesnici.
    -Ca sunt multi pe care ii credeam inteligenti si care au dovedit contrariul.
    -Ca trebuie tot timpul sa iti cauti de lucru chiar daca ai un servici care crezi tu ca este stabil.
    -Ca trebuie sa iti propui castiguri mici si dese.
    -Ca nu este bine niciodata sa tragi de o realtie daca vezi ca nu merge. E mai usoara o despartire dupa 1 an decat una dupa 12 ani.
    🙁 Vreau si eu in blogrollll
    Cine este zoso asta?! 🙂
    Cu respect

  30. Extraordinar!!!

    Tacnitu alora din Argentina l-a demis pe guvernatorul bancii centrale a Argentinei, fiindca respectivul nu a vrut sa transfere rezerva valutara la guvern.
    Halal tacnit, halal guvernator.
    Ne-au umilit astia din Argentina.
    Aferim!!!

  31. e ora 22,10 si dinescu pe realitatea zice exact ce am scis eu . nu il mai lasa sa scrie . ca nu are drept de autor .
    vrea sa va desfintetze …ala

  32. “Ca te pişi mai cu debit pe mizerabilii care încearcă să-ţi facă viaţa amară după ce afli că te bucuri de aprecierea unor oameni care ţi-au fost/îţi sunt repere-n viaţă” este pur si simplu axiomatica.
    Viata mea de pana acum a fost un semn de intrebare pe care mi-l repetam zilniz. Si asta pana intr-o zi cand cineva si-a exprimat aprecere pentru ceea ce fac. Si de atunci chiar ca pot spune ca “mi si rupi” de oamenii care mi-au transformat viata intr-un cosmar. Ii multumesc D-lui Ciutacu ca atat de expresiv, colorat, parfumat a exprimat reflectiile mele.

  33. Ma lasi??? Serghei a votat cu …???
    Mintea mea bolnava tot la “Caps Lock” s-a oprit…

  34. Te voi critica putin:
    Cu canadiana rosie peste costum este un nogo.
    Dar expresia-ti faciala cand dai mana cu mogulu-ti,te absolva de toate vinili.

  35. draga adi, am o nelamurire : ultima data cand m-am uitat pe kilometrajul masinii, ALPII erau aici : cam la 90 de km de mine, prin BAVARIA. NU RETIN sa fi anschlussat ROMANIA BAVARIA, deci… cum e aia ca “nici exilul nu mei e ce a fost” ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.