Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Mishteaux

Similar Posts

74 thoughts on “Mishteaux

  1. Dupa o zi in care mi-a fost rau si m-am simtit groaznic,cum nu am mai patit de mult timp,chestia asta ma reinvigoreaza.Mersi.

  2. Totusi mai exista speranta pentru tara asta, daca atatia tineri au fost destul de ambitiosi cat sa realizeze ceva atat de frumos.

  3. @mihail: stim ca media lu’ 92 cu 96 e 94, da’ trebuie sa ne hotaram.
    @Veta: nu ai inteles nimic, nu e asa?

  4. Al doilea lucru dadator de speranta. Primul a fost “miscarea contra statului” cu Mircea Badea.

  5. Intr-adevar Victor un eveniment , defapt un tribut adus probabil celui mai bun cantaret de pop (Rege al muzicii pop) din lume.
    Apropo de emisiunea de miercuri: 2 cuvinte pt tine Victor: Jos palaria!..Nu am cuvinte. Si eu sunt fan cultura generala si imi plac intreabrile, in general imi place sa gandesc. Dar tu esti genial frate !….;)

  6. Jos palaria!Cand o sa vad politicienii dansand asa in fata Palatului Parlamentului, ma voi duce la vot!:)

  7. Domnule Ciutacu, va doresc “Happy Rosh Hashanah”. Banuiesc ca sarbatoriti anul nou la evrei ca si cel de la romani. Nu stiu daca sinteti botezat sau nu. Dar, nu are nici o importanta, ce prilej de chef avem, chef sa fie.
    Despre muzica, la fel ca la noi si in traditia evreiasca “HORA” este la mare ciste.Acum citiva ani, am ramas perplex cind am aflat ca, la fel ca la noi, si “SIRBA” este la loc de cinste in traditia evreiasca. Ce ti-e dom’le cu traditiile astea…Nu de alta dar, una din legiunile romane care au cucerit Dacia se numea “Judaica”.
    Sa fie chef nu somn usor… !!

  8. Mie mi-a placut de doamna de la sfarsit ‘mai puteti face odata”, ma gandesc ca asta este atitudinea tipica romanului de al lua in ras orice incercare buna pe plan social a tarii noastre.

  9. Ideea a fost a lu’ Băsescu licarindu-i-se când privea lacrimile Udrei. Regele pop a murit, trăiască regele gopo, sau mai bine spus, Jacko a murit, trăiască Jucă.

  10. Minunat Victor acest videoclip. Cand au fost zilelle orasului la mine in localitate a pus un dj melodia asta al lui Michael Jackson si la noi s-a agitat putin lumea care era in fata scenei si am ridicat mainile in aer in amintirea lui Michael Jackson. Cred ca de undeva din rai ne vegheaza, oricum a plecat intr-o lume mai buna, in lumea asta a fost batjocorit si nu merita asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.