Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Merităm să ne arate politicienii curul!

Merităm să ne arate politicienii curul!

1. Cu emisia oprită 10 minute, pedepsita Antena 1 a făcut audienţă aproape dublă faţă de profesioniştii crimei de la Ştirile TVR pe banii noştri. Lăzescu, ieşi afară! (UPDATE: Aud că Jurnalul TVR e de la 8. Atunci e şi mai rău!)

2. Când o femeie de 67 de ani scoate, într-un soi de striptease dizgraţios, 24,8% audienţă şi 48% cotă de piaţă (adică jumătate din televizoarele deschise la ora aia) pentru Pro TV, poporul bun, gospodar şi primitor merită să-i arate politicienii curul. Analiştii media salută performanţa realizată prin talent, dăruire şi bun gust.

3. CNA are ochi numai pentru cine trebuie. Tot ieri, Kanal D i-a pus o cruce şi-un coşciug la uşă lui Lis, de era să faca infarct nevastă-sa. Organizaţiile de media sunt în week-end şi n-au timp de reclamaţii către CNA. Iar CNA doarme fericit că şi-a îndeplinit misiunea şi i-a pedepsit pe mogul şi pe domnu’ Dan.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Merităm să ne arate politicienii curul!

  1. Breaking comment

    Nuți are hemoglobina fix la limită sub limită și cică nu poate dona sânge. (Între altele, ferice de primitori)
    Eu cred ca am donat mai mult de 5l de sânge în viața asta. (Și am pierdut imediat carnetul ala de donator, conform tradiției)
    Nimeni și nu mi-a măsurat vreo hemoglobină-nainte!
    La OTPDL&Nuți se face altfel?

  2. well, se pare ca anul asta, saptamina
    curului precede saptamina brinzei.

    apropo, cica marula i-ar fi mutat tatoaicei
    masina, iar madama ar fi reactionat in consecinta;
    am inteles ca n-a fost difuzata “sotia”,
    dar chiar si asa, poate ne explica d-l
    treningurist cum se aplica deontologia
    gurnalistilor de la alte trusturi.

  3. Interesant cum aceasta masina de tocat bani TVR, banii nostri ai cetatenilor, oferindu-ne in schimb performanta aratata de victor….
    Poate ca TVR sta slab si are nota mica la performanta (audienta)…noroc cu cei care nu au la telivizor alte programe decat TVR, mediul rural.
    Are si TVR un merit, acela de prim slugarnic al puterii, unde detine coroana regatului.

  4. Am vrut sa scriu ieri,cind am vazut treaba cu Lis,dar nu era in topic.Nevasta lui Lis initial ridea ca tuta.Lis se albise mai tare la fata.Dar,si-au dat seama ca pot face orice cu ei.Problema e,ce fac cu noi?In acelasi timp,pe RTV rulau imaginile cu Damaschin in boxa acuzatilor,mort cred si apoi bagat in sacul ala de plastic cum il tirau prin zapada.Toate asta in timp ce curvele virgine de serviciu turuiau de Antonescu si de Boc.De ce nu fac vreo 90 de cetateni indignati reclamatie la CNA?Cred ca sunt ocupati sa vada domnisoare decrepite la bara,ca apoi sa lacrimeze la cintecelul unui orfan!
    Apropo,infractiunea RTV e mai grava decit cea a OTV,fiindca au difuzat imaginile cu Boc ziua.Dar,nu le sunt eu avocat!
    Parca umbla vorba,ca Nuti avea singe-n pasarica!Ce s-o fi intimplat?

  5. pai cum arata audienta de la ora 20:00, TVR vs A1? daca tot ati scris update-ul, de ce nu puneti si imaginea cu audientele, ca sa vedem.

  6. si inca o chestie. adica ce audienta a avut A1 timp de 10 minute cu ecranul negru? vreti sa spuneti ca sute de mii de oameni s-au uitat 10 minute la nimic?

  7. Eu cred ca nu vor decat sa va desfiinteze cu orice pret : iar astea sunt motive de 2 bani !!!
    Sunt DISPERATI , iar daca se va intampla sa mai castige niste alegeri in tara asta ( si nu este exclus ) atunci chiar ca peste voi va veni ” JIHADUL ” !!!…

  8. Deci, eu de la astia nu mai astept nimic! Stiti ce inseamna NIMIC? Ei insisi sunt nimic. Din pacate prea putini inteleg…

  9. eu as felicita Antenele cu specific de divertisment daca ar renuntza la tiganisme.la modul propriu.
    astfel, ar putea ramane “acasa” si protv cu ecranele detasat ceva mai intunecate.
    presupun, dar poate gresesc, daca A3 este vizionata in special de persoane cu un grad mai ridicat de educatie, atunci si celelalte antene ar putea sa renunte in a mai face rating cu tiganisme si sa-si atraga in acest fel un public educat prin emisiuni nu neparat filozofice, dar cred ca pot gasi divertisment si in alt mod(si chiar as fi bucuros).
    oricum, eu voi tine tv pe Antene, indiferent cite ore vor suspenda emisiunea, asa, de-a dracului!!!

  10. Dle Ciutacu sunt un telespectator fidel al emisiunilor A3. Dar ieri seara pe la ora 20 butonand tv. am ajuns la ROMANIA TV,unde surpriza alaturi de Val Valcu erea invitat DD.Ca ocuriozitate am stat sa urmaresc emisiunea si m-am ingrozit. Am 62 de ani dar idiotenii mai mari nu am auzit nici la cei mai mari tampiti din PCR.Analfabetul asta este deosebit de periculos, avand in vedere gradul de cultura al auditorilor lui. Ceace promite individul asta promitea Lenin si bolsevicii lui mujicilor rusi.Din cinci in cinci minute acest homuncul promite prostimii cum va face “EL” revolutie in tara ,dar fara sa tina cont de constitutie. Pt. el nu exista legi ,justitie , constitutie, nihilism total.

  11. @alex: sunt si mai mici cifrele TVR dupa ora 20, nu i-ar avantaja 🙂 si, da, sute de mii de oameni s-au uitat la un carton pe care scria textul sanctiunii CNA
    @evros: la urmatoarea isterie gratuita, ne despartim

  12. Victor, cu tot respectul,nu mi se pare corect sa ataci asa Pro TV.Sa sti ca daca ai fi urmarit show-ul ai fi vazut ca in afara de femeia de 67 de ani care facea striptease( ai dreptate, dizgratios) au fost momente cu adevarat simpatice si unele foarte interesante.Nu cred ca cine urmareste acest concurs trebuie criticat pentru ca sa sti, este un program de divertisment la un nivel mult mai ridicat decat celelalte:Acces Direct,Happy Hour si altele.Mi se pare un spectacol foarte reusit, avand in vedere ca are asa de mult succes si in strainatate si nu cred ca putem pune la indoiala profesionalismul Pro TV-ului.Faptul ca aceasta emisiune a avut audienta, nu mi se pare un motiv pentru a certa oamenii satui probabil de atata politica si de problemele din tara pe care le vedem zi de zi la TV.

  13. Victore,
    Un Off topic si scuze pt ca iti utilizez spatiul de pe blog si poti sa nici nu-l afisezi.

    Mi-au placut si intr-o oarecare masura imi plac emisiunile lui Valentin Stan. Numai ca de la un timp ne face ‘Nemteni’ ceea ce eu il consider un Afrond. I-a scris pe blog-ul emisiunii si trimes un Email dar vad ca tine in continuare sa jigneasca.

    Acum nici nu vreau sa ma pling la tine ca la Inalta Poarta, dar ma gindeam ca poate poti sa-i comunici. Altfel ma simpt obligat sa ma adresez CNA si sincer nu vreau sa le dau apa la moara alora.

    Mutumesc si inca o data mii de scuze.

  14. Imi cer scuze ca ma abat de la subiect!
    Te rog, nu doar pentru curiozitatea mea, sa il provoci pe Sorin Oprescu la o discutie despre cauzele transformarii Bucurestiului( sau cel putin a Sectorului 2 ) intr-un ocean infect. Sigur, pentru ca m-am interesat, nu e de vina incalzirea globala. Anul asta vor fi alegeri asadar o explicatie trebuie sa primim, macar astia din Sectorul 2. Dar sa fie una pe bune. Nu ma apucam de nebun sa deviez de la subiect daca totul era ok, dar crede-ma te rog!, am luat-o razna rau mergand saptamana asta prin Bucuresti. E groaznic!! Nu am de cand sa votez vreun portocaliu si nici pe javra aia de hontanu, insa daca tonele astea de zapada nu au fost scoase din oras pentru ca nu a avut sange in instalatie ca sa se ia poola in goora cu aia de trebuiau sa dezapezeasca imi da de inteles ca a vota e doar o figuratie( si atunci ma abtin… ). Asa deci, ca aia de se ocupa cu dezapezirea nu si-au facut treaba nu e o explicatie atata timp cat tot aia si-au luat banii de la primarie si ii doare la bascheti, fara penalizari, fara sechestre si cu firma pe profit! Ca nu avea unde sa o duca, nu o halesc nici pe asta, ca pana la urma toata apa pluviala adunata de canalizare prin topirea zapezii se duce undeva, iar in undeva-ul ala puteau sa duca direct zapada, care, ce sa vezi, era si curata, nu apuca sa se infecteze cu oxiduri, cu reziduri de pe tevile de esapament sau jegul adunat pe sasiul triliardelor de masini ce tranziteaza Bucurestiul in cursul unei saptamani. Te rog sa il provoci si scuza-ma ca m-am aprins!

  15. La intrebarea pusa de tine in titlu iti voi raspunde cu un categoric. DA! Nu am nici un dubiu. Sunt niste Catavenci! Cu banii pe care romanii sunt obligati sa-i plateasca TVR s-ar putea cumpara utilaje si tot ce este nevoie pentru situatii de urgenta. Cum pot vedea romanii emisiuni la televizor cind multi dintre ei nu au curent in casa dar platesc taxe pentru TVR?

  16. La fel cum democratia este dictatura majoritatii, si rating-ul este dictatura performantei.
    Ma bucur enorm ca nu exista nuante. Nici in cazul democratiei si nici in cazul audio-vizualului.
    Ne ies pe gat si democratia atata timp cat asistam neputinciosi la pierderea a inca 5 ani din viata sub Basescu pentru ca majoritatea a fost prostita in sensul asta, dar si rapãnul TV, oriunde ar fi el propagat si orice forma ar lua, pentru ca facand rating este indreptatit sa existe.

    Comentam acum vreo zece zile despre cat de periculoasa este interpretarea unei legi care nu are prevazut in textul sau definirea concreta a situatiilor la care se refera, facand astfel aproape imposibila incadrarea intr-un tipar stabil.
    La fel mi se pare a fi si in cazul calitatii/cantitatii programelor tv.
    Daca nu este stipulat nicaieri sanctionarea vreunui program pe baza unor termeni cum ar fi: grotesc, mitocanesc, disgratios, oripilant etc., nu vad de ce ne-am pune poalele-n cap atunci cand suntem ingroziti de ceea ce se transmite, live sau nu.

    Nu-mi ramane decat sa cred ca la fel cum iesirile in strada sunt de natura sa schimbe o sumedenie de lucruri oriunde in lume (ba chiar si la noi, dupa cum s-a vazut), poate exista totusi si vreo modalitate, oricare ar fi ea, de a putea schimba ceva si in structura programelor tv. Schimbare provocata de catre oamenii care se simt atacati audio-vizual si care simt ca le este periclitata natura fiintei umane, care se deosebeste de animale prin discernamant, ratiune si constiinta de sine.
    Stiu, multi vor spune ca exista telecomanda si nu am nici un motiv sa simt nevoia de a schimba ceva care nu-mi place atata timp cat am optiunea evitarii ‘evenimentului’ respectiv. Nimic mai fals! In cazul democratiei, referindu-ma la exemplul concret al regimului politic actual din Romania, oamenii au aceeasi optiune? De a ignora evidenta? Din contra, mi se pare ca nu doar oamenii afectati direct de mojiciile regimului PDL-ist au iesit in strada vrand sa schimbe ceva, ci si cei care s-au simtit solidari, cei pe care i-a deranjat ce se intampla in jurul lor, cei care au observat derapajele de la democratie etc.
    Asadar, intr-un sistem de valori, mai mult sau mai putin unanim acceptate, nu doar cei care sunt afectati direct au dreptul sa se revolte. Pe cale de consecinta nu vad de ce in cazul realizatorilor tv, al emisiunilor gretoase etc., n-ar exista persoane care sa isi doreasca ‘schimbarea’ chiar daca nu sunt afectati in mod direct (existand mereu varianta telecomandei).
    Exact ca-n exemplul acela despre perioada nazista in care se spunea ca “au venit sa-i ia pe medici, nu m-am revoltat…au venit sa-i ia pe profesori, nu m-am revoltat, au venit sa-i ia pe muzicieni, nu m-am revoltat…etc…pana cand au venit si m-au luat si pe mine si nu s-a revoltat nimeni, pentru ca nu mai ramasese nimeni neluat, care ar fi putut sa se revolte”, asa si aici in cazul emisiunilor tv. Daca asteptam vreo schimbare providentiala, sigur nu va veni. Schimband posturile cu speranta ca scapam de jeg, ascunzandu-l sub pres, nu este o varianta buna, pentru ca riscam ca intr-o perioada mai mare sau mai mica de timp (eu cred ca deja-i mica rau de tot), sa nu mai avem pe ce schimba.

    Lumea nu intelege ca realizatorii tv sunt aidoma unor societati comerciale. Faci profit, existi. Nu faci, esti papa. Asa ca nu are sens sa ne asteptam la gesturi cavaleresti din partea lor. Ei vor bani. Bani produsi de rating. Rating produs de numarul mare de privitori. Privitori atrasi in doua moduri. Greu, cu munca, intelect, inventivitate, perseverenta. Sau usor, cu ajutorul a tot ceea ce este scabros, facil, socant, nud etc.
    Daca vom intelege ca schimbarea nu are cum sa vina din interior, ci o putem provoca noi, sau macar daca vom putea sa transmitem celor care ne delecteaza cu ajutorul creatiilor lor, ca suntem constienti de ceea ce ne livreaza si capabili sa actionam in consecinta, poate ca se vor simti si ei amenintati financiar, isi vor simti scaunele tremurand si vor raspunde in consecinta. Poate…

    Oricum ar sta lucrurile eu unul ma bucur ca a inceput lumea sa se revolte. Chiar daca din diverse interese. Unii pentru ca urasc A1, altii pentru ca-l urasc pe Voiculescu, altii pentru ca nu suporta trustul Intact, altii pentru ca nu-l pot privi pe Capatos etc. Dar pe langa toti astia, concurenti directi sau nu, sunt totusi si destui care incep sa tresalte in legatura cu subiectul in speta, respectiv bucile lui Boc 2 ore live pe A1. Asta e bine. Incepem sa reactionam.
    Prea putin ma intereseaza trecutul celor care reactioneaza acum si starea de imaculare in care se afla sau nu. Ma intereseaza mai mult faptul ca sunt destule voci care indreptatit, aplicat exact pe subiectul in cauza, au ceva de spus. Cand vor gresi si ei, la randul lor, ma astept sa fie taxati in consecinta. Nu e pe baza de reciprocitate. Adica daca eu am tacut cand tu ai comis-o, atunci taci naibii si tu acum cand eu am comis-o. Eu sper ca reciprocitatea sa funcioneze taman invers. Adica sa se atace unii pe altii atunci cand gresesc. Nu sa taca din gura si sa astepte tratament similar.

  17. @Cristian: si Capatos a avut momentele lui in viata cand a fost simpatic, dar asta nu l-a scutit de raspundere si consecinte pentru ceea ce a facut. asupra gusturilor oamenilor nu pot si nici nu vreau sa intervin
    @Barosanul: stie si el, da-i ambitios si-i place sa socheze 🙂

  18. @Barosanul: cine se “simpte” cu musca pe
    caciula cind aude cuvintul ‘nemtean’ o
    avea motive intemeiate sa-l perceapa ca pe
    un “afrond”, da’ eu zic sa nu pui la inima,
    pentru ca n-ai motive, nu ?

  19. @Breaking Comment.

    Văd că i-au luat sânge din dești! Mie nu mi-au luat niciodată. Oare de ce? Ce-i drept, ultima dată am donat acum 8 ani. S-or fi schimbat obiceiurile. Oricum,se luptă la sânge!

  20. Presupun ca numerele sunt raportate la milioane, ma mir ca otv si alte balari de canale nu apar in acel tabel.
    De unde ai domnule Ciutacu un astfel de tabel?

  21. @Vali: presupui gresit. se raporteaza la numarul de gospodarii cu televizoare. OTV e prea in dreapta pentru cursorul meu. il am de la cercetatorii britanici 🙂

  22. Felicitari pentru audienta!Poporul nu v-a uitat .Cate magarii se dau pe televizoare, ar trebui ca in fiecare zi ,sa se opreasca de catre CNA, cate o televiziune 10′.

  23. Reactivii din laboratoarele medicale nu sunt procurati de cocos? Cred ca i-au facut un set complet de analize lu’ sotia! Asta off, ca vad referiri.
    Cat priveste audientele, eu stiu una si buna: nu mai uit la tiganeli si la tampenii. Cand nu ma uit la antena3, rarisim, canalele de filme, de stiinta si animale, ori, la evenimente – cnn. Audienta antenelor e super oricum, ca sa-si bage dusmanii gheara-n gat. In rest, nu exista. Parerea despre cna mi-am spus-o in piata, la protest!

  24. CNA , una din cele mai mari porcarii postrevolutionare . Judeca stramb si cu influente politice . Sa ne lase pe noi sa judecam ceea ce e rau si ceea ce e bine . Au interzis difuzarea filmelor sexi in schimb la ore de maxima audienta vezi filme de groaza sau cu violenta extrema . Nu mai e de mirare, ca sub inflenta lor , romanul de rand e mai dispus sa-si bata nevasta decat sa faca dragoste cu ea .

  25. Este ceva in tara asta nepolitizat?
    Exista ceva institutie unde sa nu fie de la manager la portar cu carnet portocaliu?

  26. Cum a aparut Boc in fundul gol cum CNA si facut de treaba si alti indivizi au gasit prilejul sa dea in Capatos ca si cum ceilalti sunt sfanti …..

  27. super faza presedintele cna a declarat duminica la cristoiu ca si alte televiziiuni au dat filmuletul cu boc dar in alt context de asta nu au fost amendate :))))))

  28. Cu tot respectul domnule Ciutacu, va rog sa faceti o incursiune pe pagina de facebook a dnei Ela Simona (Exn), face referiri la Dv si Dl Senator Voiculescu intr-o maniera de o abjectie rara (chiar si pentru o femeie care confunda propria gura cu o latrina). Mai ales ca este MASTER IN CRIMINAL INVESTIGATIONS, poate merita efortul. Or fi pedelistii in groapa de potential, dar asa ceva…

  29. Dap…Emisiunile acelea nu au nici un sens, pentru telespectatori. Adik daca tot te-ai uita la televizor sau daca tot citesti un ziar, atunci de ce sa nu alegi ceva cu care sa ramai, ceva care sa iti foloseasca in existenta asta.
    Alea sunt folositoare asa, doar daca vrei sa traiesti intr-o stare de reverie inconstienta, ca altfel nu le vad sensul. Chiar si asha, nu vad de ce ai alege sa traiesti o stare de reverie inconsitenta si sa treaca viata pe langa tine, pana cand te trezesti ca nu ai realizat nimic si ca din contra ai ramas la nivlul la care erai inainte sa incepi sa te uiti la aceste emisiuni. Diferenta este ca acum ai o o femeie de 67 de ani care scoate, într-un soi de striptease dizgraţios, 24,8% audienţă şi 48% cotă de piaţă.

    Nu vad de ce ar alege cineva sa isi pierda orele din viata cu asha ceva.
    Un fel de mindless spectators

  30. se pare ca cei de la tvr sunt platiti dupa alte criterii – altele decat audienta (eu inca mai caut o varianta sa nu mai platesc taxa tv)

    cat despre “politia tv-urile” nu ma mai mira nimic. as putea sa pun pariu ca nu se intampla nimic daca in locul lui boc era un alt cetatean care nu intra in sfera actualei puteri (mereu s-au urzicat cand “somitatile” actualei puteri erau “atacate”)

  31. A fost alegerea lui Capatos sa dea imaginile alea ( nu meritau bucile lui Boc atatia bani, dar fie…).
    E alegerea A1 ce emisiuni difuzeaza si dpv al divertismentului a fost, este si va fi tot timpul sub ProTV ( singura emisiune care mai scotea capul era Duminica in familie a Raduleascai ( si asta pentru ca era o vedeta controversata …nedivortata si fara amor cu un pusti nu ar fi interesat pe nimeni ).
    Singura Antena pe care o vizionez este Antena 3 ( felicitari lui Gadea ) ! Astea cu ce face Kanal D sau TVR 1 sau altele sunt chestiuni banale, insipide si de tratat cu partea anatomica a lui Boc ( aia dezgolita ) !

  32. Imi cer scuze ca scriu intai despre altceva.
    Felicitari, in general, pt emisiuni.
    Da, multi basisti pe site A3 si pe blog. Foarte agresivi, foarte activi. Le e f foarte frica?? L-au aparat pe Ponta la fel de energic si prompt, cum il ataca pe Geoana. Doar Ponta l-a exclus din PSD la cateva zile dupa ce presed. a spus ca Geoana il incurca la senat (!!!). Da, Geoana nu e un “animal politic”, fara scrupule si care in tot ce face isi urmareste interesul politic personal. NU, el e uman. Pt prea multi romani asta inseamna “prostanac”, adica nu pune biciul pe noi si noi de asta avem nevoie, de lepre care sa ne bage pumnul in gura si sa ne spele creierii, de voie, de nevoie, sa nu cracnim cand vedem cat ne fura, pe fata sau pe ascuns. Daca un om politic nu are bani (deci mafia imbogatitilor in spatele lui), daca nu ne minte cu tupeu, pe fata, daca nu ne ameninta direct sau subtil, daca nu arata ca e “sef”, adica lider de mafioti bugetari sau privati, noi nu vrem sa-i dam puterea. Astia sunt buni, care si-o iau singuri. Geoana e prea “european”, adica prea normal,pt.noi. Da, meritam sa ne arate politicienii tot ce vor.

  33. Nu sunt de acord cu difuzarea in clar a f lui boc, dar nici nu ma dau “oripilata”. Ca daca vreau, nu ma uit. Dar de ce atata scandal pt o tv privata??? Sa va spun o poveste, f reala si f dureroasa. Multi ani in urma, onor TVR1, platita si din banii mei, m-a atacat dur, cu o echipa de comando, a murdarei emisiuni “Iarta-ma”. A navalit peste mine la servici, fara niciun anunt prealabil, m-au filmat si m-au dat pe TVR1, fara sa le dau acordul, fara sa ma intrebe, desi le-am scris dupa ce m-am dezmeticit si le-am cerut sa n-o faca. Orice om are poate in viata sa personaje de care nu mai vrea sa auda niciodata, care nu merita nici o amintire. TVR1 m-a difuzat, la cererea unui asemenea “om”, care a stricat mult in viata mea, fara acordul meu. Pt.sefii si colegii de la servici am ramas “aia care a chemat televiziunea” (???). Au intrat cu bocancii in viata mea. Dar nu sunt o vedeta ca Andrea Marin (lupul moralist) si nu am avut nici timp, nici putere sa ma lupt cu ei. I-am urat doar “d-nei” R.Moianu sa aiba un copil autist, ca al meu. Stiu, e f urat. Nu sunt asa. Dar peste viata mea grea, moralistii de la TVR1 au mai trantit o palma. Si acum se plang toti. Doar vedetele ca Marin sau Boc au dreptul la viata privata?

  34. Sunt de acord cu ex. prea multe “tiganisme”, pe toate televiziunile! Chiar sunt astea stirile adevarate? Nu ma intereseaza nuntile lor, nici tupeul cu care isi arata averile facute prin infractiuni, aici sau in EU. Ar trebui mai mult timp pe tv pt site-ul olandez cu reclamatii contra romanilor si bulgarilor. Europeni care nu vad ca in curand vor fi minoritari in tarile lor, din cauza negrilor si paki, nu din cauza romanilor. Ar trebui emisiuni despre cum se arunca pe tv europene subiecte cu romi din Romania, de cate ori negrii, arabii, indienii, chinezii lor comit ceva (vezi riot-ul englez). Despre cum primesc astia drept de munca in EU mult mai usor decat romanii. Si despre cum fac legea “romii” la noi. Dar noi tacem

  35. Despre ce emisie intrerupta este vorba ? Eu am televiziune prin cablu si pe net. Am dat pe Antena 1 intre orele 19:00 si 19:10 pe ambele piste si nu a fost intrerupt nimic.

  36. Mie imi place treaba asta cu:sute de mii de oameni s-au uitat la nimic.Asta da protest.:)Pe cand o amenda cna pentru baba goala?Sau aici nu se mai impune?Ca nu e premier.Nu stiu secventa ca nu urmaresc asemenea emisiuni,dar inteleg ca tot ceva despre goliciune e vorba.

  37. Dle Ciutacu im cer scuze pt. iesirea de ieri,dar mi s-a mai intamplat ca unele comentarii sa nu intre mai ales ca urmaresc blogul dtra. Referitor la subiectul la care faceam referinta v-as propune ca intr-o emisiune sa incercati a spune adevarul despre acest individ corupt, analfabet cu tendinte dictatorile.Va multumesc si va doresc toate bune.

  38. Stii ce?Daca baba are 67 de ani,e posibil sa fie un pic si discernamant limitat(senilitate) si atunci e si mai frumos:e fapta penala-exploatarea in scop comercial a unor persoane cu handicap.Dar ce mai conteaza?

  39. Baba de 67 de ani era cumva Udrea ?! Altfel nu are cum sa fie situatie similara cu dosul lui Boc 🙂

  40. Sun curios sa vad un clasament al televiziunilor care pupa puterea de jur imprejur, chiar si in locuri neobisnuite.

  41. În Franța s-a făcut mare scandal și s-a lăsat chiar cu chemări în instanță pentru că o televiziune a scăpat pe post un sărut între Carla și Sarkozy, dar cum noi trăim într-o țară fără democrație (căci d-asta înțeleg că se protestează la Universitate) nu mă miră că ce s-a întâmplat la domnu’ Dan a fost sancționat.
    Eu ca studentă în ultimul an la jurnalism îmi cer scuze că n-am tolerat ‘demersul jurnalistic’ care înțeleg că s-a întâmplat în emisiunea Un show păcătos.
    Sunt convinsă că sunteți mândru de emisiile trustului din care faceți parte și vă lăsați copilul să se uite la aceste emisiuni absolut educative care răspund din toate încheieturile interesului public.

  42. Q.E.D.Piata make the rules.Multi au facut-o in semn de solidarietate cu A1,pentru un principiu,printre care ma numar si eu.Un fel de striptis era si tvr,prin anii din epoca de aur,cand tv.functiona ca bibelou.Ca au fost bucile lui boc marul discordiei,asta e,sa si le pazeasca mai bine!. Nu sunt adepta acestui gen de emisiuni,”pacatoase”,dar nu poti limita accesul la ele,fiecare e liber sa-si aleaga genul dorit,conform educatiei si culturii fiecaruia,telecomanda le separa!Pentru ce mai platim taxa tvr?!Asta e un abuz si nu se ia atitudine!!Nu vreau sa ajunga cna sa fie impunator de programe tv.Si inca ceva,ne dam mimoze senzitive,gandim monstruos,stam cu busuiocul sub perna,avand in gura sudalme cat cuprinde!Si cand suntem intrebati,noi?… noi nu am cules cirese din cires,avem corcoduse!

  43. Ioana C: eu sunt convins ca n-as angaja niciodata o toanta obraznica plina de certitudini

  44. Ioana C.-in trei rinduri ai comis o cacofonie si ai pus doar o virgula?!De frumusete.Ati facut reforma si in jurnalism?

  45. @ioana c, “fatuco din presa”(ardeiumplut dixit), sunt de acord cu basescu, scoala romaneasca scoate tampiti.in ultimul an.

  46. O daa, multe si nasoale meritam. Romanii, ma refer aci la popor, s-au aratat mult mai preocupati de viata hidosului cuplu de IriMoni decat de furtul Roberticai Anastase din camera deputatilor. Remember?

  47. Nu inteleg de ce deranjeaza faptul ca oamenii se uita si la altceva. Ma uit zilnic la antena 3, cam 90% din timpul in care e dechis tv-ul… prin urmare, in afara de zapezi, necazuri de tot felul si politica, as mai vrea uneori si altceva, gen divertisment… asadar, emisiunea postului concurent pe care il tot criticati, este unul din momentele hazlii ale saptamanii… plus ca nici emisiunile de la antena 2 (tot a voastra 😀 ) ale “big mamma” Mihaela Tatu (cu invitati gen transsexualul noemi)sau ale lui Cristi Brancu cu toate obscenitatile lui, nu-s deloc mai bune, popularizeaza toti tampitii si pitipoancele… macar la “Romanii au talent” sunt oameni simpli, iar cei care merg in finala sunt chiar oameni cu potential! Pacat ca nu stiti sa ramaneti obiectivi cand vine vorba de rating!

  48. cu toata stima….ceva mai devreme d-l Badea spunea ca celelalte televiziuni se iau de Antena3 deoarece emisiunile ei fac audienta si cumva sunt complexate…. Pai voi faceti acelasi lucru cu emisiunea de la Protv….o fi complexul? Apoi ii mai criticati pe politicieni care ne impart in buni si rai, in pro si anti…..pai v-ati luat dupa ei? Sunt de porc oamenii ca au nesimtirea sa se uite la o emisiune a altui post decat Antena3 ??? E o emisiune de divertisment….si ce sa vezi? Romanii mai au nevoie si de asa ceva!!! Apropo: la domeniu divertisment trustul vostru ce imi ofera? Pe Bendeac care in fiecare emisiune e gretos de dezbracat? Sau poate vreti sa ma uit la Capatos cu emisiunea lui gen Dan Diaconescu OTV? Cu toata parerea de rau, da divertisment nu aveti cu ce sa ii concurati…. Asa ca nu mai fiti precum politicienii portocalii pe care ii criticati: cine nu e cu noi, e de porc !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.