Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Medelin, lăutar sau (democrat -) liberal?

Medelin, lăutar sau (democrat -) liberal?

Autointitulatul Obama de Ferentari l-a exclus azi, în propria-i înduioşătoare unanimitate, pe Obama al lu’ Serghei din fostul partid comunist. Eu, dacă aş fi Crin, l-aş lua instantaneu la liberali, mai ales că are-n sac nişte poveşti mishteaux cu (familia lu’) Prostănacu’. La portocalii nu mă aştept să aibă atâta mobilitate a creierelor, încât să se mişte. Dacă nu, atunci lăutărie de rockereală scrie pe el.

 Până atunci, la ora 21 vine la “Vorbe grele”, împreună cu faimosul Andronic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Medelin, lăutar sau (democrat -) liberal?

  1. Sper sa se-ntample asta rapid, n-avea ce cauta Medelin intre jegurile alea ale prostnacului.Ar fi un transfer bun de tot pentru Crin

  2. Bai tata si cand s-o duce Paranghelie la vale,sa vezi atunci comicaria dracului.E momentul de glorie a lui Paranghelie,eu zic ca de acum se cam duce la vale,ce vrea sobolanul asta?Te pomenesti ca o sa candideze la presedintie…

  3. Nea Medeline, apuca-te, domnule, de spectacole, chestii de divertisment, da-o-n balamuc de politica.

  4. Micii… 5000 de euro…
    Berea… 10000 de euro…
    Să îţi înlături orice om de valoare îl mai ai… priceless.

  5. Almanahe este invidios pe succesul la gagici al lui Madalin ! 😉
    Lasand gluma la o parte, ar fi “un transfer util” pentru PNL, pentru campania lui Crin.

  6. @Moscalifar: eu sper ca lui Madalin Voicu sa nu-i ( mai) treaca prin cap sa mai intre in politica. Nu, nu in politica, in mocirla mai bine zis.

  7. As fi putut sa pariez ca-l veti avea pe Medelin in emisiune, astazi! 🙂

    Pentru ca Madalin Voicu sa poata trece la PDL, ar insemna sa fie ultimul jeg de om. Ceea ce nu mi-a facut deloc impresia. Si mai cred ca fiica sa, Ioana, e mai desteapta decat Basescu Elena, biata semianalfabeta cu pretentii, ca doar e fiica de basesc.

  8. Nu mi se pare Mădălin Voicu omul care să treacă repede în alt partid. Şi nu m-ar mira ca PSD să-şi schimbe decizia. Dar lumea e plină de surprize…

  9. madalin cre’ ca vedea de mult un transfer la alta echipa, marean n-a facut decit, in prostia lui, sa-l grabeasca.

  10. Pai probabil ca pitbullul PSD-ului nu a mai avut frane sau nu pusa “frana” in curbasi mi-l scose pe Medelin in decor.E liber Madalin sa faca si sa-si conduca viata cum o vrea.daca alege sa mearga la liberali asta e dar sigur nu-l vad in pdl sau in prm.pt ca nu e omul sa manance”rahat”

  11. Iata ce pateste cine fluiera in biserica! ce vremuri traim…Deci :mucles!
    Hai, portocaliilor, de ce nu ne contaziceti? Cuvintul de ordine si la voi ca si la PSD: mucles!?

  12. domnule victor, cuplul basescu-geoana l-a executat pe madalin voicu!

    pentru ca cei doi securisti vor candida in cuplet la presedintie. ei simuleaza galceava si diferenta de opinii asa, la diversiune (ati vazut ce-au facut in campanie, ca apoi sa se uneasca “pt binele natiunii”)

    dl voicu deranja si pe unul, si pe altul si probabil dl voicu a dibuit aceasta manevra geoana, daca doamne fereste iese presedinte, ii asigura inamovibilitate lui basecu (cu multe dosare penale, conform legii, vezi fiica, frate, actiunile lui, cine stie ce averi o avea si pe unde)

    va rog sa-l intrebati pe dl voicu diseara daca nu cumva excluderea i se trage de la celebrul cuplu presedinte-premier, numesc aici geoana-basecu.

    va multumesc

  13. sunt surprinsa insa de faptul ca el era inscris la organizatia Giurgiu.

    ma astept si eu ca Madalin sa mearga la PNL. iar Crin este destul de open mindded ca sa inteleaga valoare lui madalin Voicu.
    in plus: roakeru e mult mai liberal decat altii. asa ca la liberali ar fi ca pestele in apa…

  14. interesant ar fi, for all, sa aflam cine e marean si cum de a ajuns in virful psd in atit de putin timp, depasind greii partidului cu vechi state de serviciu. cu ce si pe cine are la mina almanahele?

  15. Ce imbecili aia de la PSD. Pai, daca il dai afara pe Medelin, pleaca si tiganii cu el. Aia de se duc la vot. Dobitoci, sau ,mai grav, ceea ce eu suspectez de mult, astia la PSD lucreaza la comanda impotriva partidului. As paria pe varianta 2 🙂

  16. s-au suparat ca i-a facut gheortani.oricum nu se mai potrivea cu psdei ahtiati dupa ciolan si putere

  17. Este clar că PSD-ul se va suci, mai ales după amenințările voalate pe care le-a făcut Mădălin Voicu, la Realitatea TV .Deja au dat semne că excluderea lui M.V. este nestatutară și, cu siguranță, un abuz instrumentat de Marean.

  18. Interesant este că presa „știa” ceva încă din cursul dimineții de astăzi…în timp ce „împricinatul”Mădălin habar nu avea ce i se pregătește…

  19. Zgonea e limba-n fundul lui Basescu,n-are el treaba cu PSD…

    Revenind la subiect PNL n-ar trebui sa-l ia imediat pe Medelin,el ar trebui sa se lupte din pozitia de independent cu Marean si Zgonea…

  20. Vangelie n-a putut pune geoana pe geoana pana nu l-a zgonea pe Medelin.

  21. nu cred ca se va baga in vreun partid. cel putin in viitorul apropiat.

  22. Buna seara
    Mie mi se pare o maiastra lovitura, venita pe filiera Cotroceni – PDL, pentru a scadea credibilitatea Prostanacului si a PSD in ochii electoratului. De fapt, nu mi se pare, ci sunt convins ca la sugestia lui Boc, care i-o fi zis Prostacului”bai, asta numai ne critica, ce dreaku!”, Geoana a pus botul si a dat comanda catre Vanghelie de excludere a lui Medelin.
    Salutare taica si noroc

  23. A cazut scroafa PSD ului din pom direct in mufa.
    Prin natura profesiei lui, Madalin Voicu e liberal, in niciun caz democrat-liberal.Si eu l-as fi luat imediat langa mine daca m-as fi numit Crin Antonescu.Decat Petre Romanu consilier mai bine cu Medelin tiganu.
    Crapa pipota in PSD , si d-aia numai pot dorm la noapte…

  24. absolut savuroasa emisiunea din seara asta!!! am senzatia ca niste prieteni stau la o cioaca, destinsi, dezinhibati, absolut intamplator cineva ii filmeaza si din cand in cand baga niste publicitate.
    Aaaa, si la faza “suedezu’ vanghelie l-a dat afara pe voicu ca-i tigan” m-am inecat de ras cu o capsuna…
    Hai ca esti tare nea Victor! Dom’ Medelin, jos palaria!

  25. Să-i fie de bine lu’ Marean! Oricum, de prost ce e nu-şi dă seama că domnul Voicu are de câştigat.

  26. Dar repede îl mai mutarăţi, domnule Ciutacu, în alt partid, de parcă numai într-un partid mai poate respira Mădălin Voicu.
    La Realitatea spuse că va fi “de stânga” toată viaţa lui. Sper să nu fi fost doar o zicere lăutărească…

  27. Da. Bine ar fi sa-l ia Antonescu.

    Acum, off topic:

    IPOTEZA (vis-a-vis de discutia din emisiunea “Sinteza zilei” de aseara – 7 mai 2009):

    Sa zicem ca inceteaza din viata (pana in alegerile din noiembrie) regele Mihai.
    Cu siguranta oamenii ar iesi in strada la funeralii (poate mai multi de un milion).
    Ca drept respect, cu siguranta acei oameni si nu numai, ar vota cu Radu Duda.
    Ar fi o rasturnare de “situatie” .. excelenta. 🙂

    PS: Radu Duda da bine ca presedinte, dar la ceea ce el vrea sa faca (ceea ce nu s-a intamplat in cei 20 de ani), ii va trebui un parlament si un guvern numai de tehnocrati. Buni specialisti in domeniu din tara asta. Nu politicieni.

  28. Băi fraţilor acuma ştiu că risc a părea, fără motiv, mai “descreierat” decât Badea dar când o mai lăsăm pe asta cu ideologiile şi doctrinele politice?
    Trăim în România unde cei care nu sunt manelişti se simt străini în ţara lor. Asta cu vezi doamne ce liberal sau socialist sau republican ar trebui să fie X şi Y pentru că nu ştiu ce face, sincer e nasoală rău. Toţi îşi văd interesul. Da inclusiv cei pe care eu îi apăr sau îi susţin, asta ne-însemnând că sunt canalii.
    Şi mai sunt şi dintr-ăştia care se mint singuri dar experienţa arată (vezi postul domnului Ciutacu) că şi-o fură, cum şi-o fură “tocilarii” de la şmecherii de cartier.
    Sper că am fost pe înţelesul tuturor deşi nu am impresia, vagă măcar, că aici ar fi nevoie să procedez astfel.

  29. DACA NU IESE RADU DUDA EU PLEC DIN TARA VA SPUN SINCER…AM 23 DE ANI SI PENTRU MINE NU EXISTA ALT MODEL ACUM IN AFARA DE P.RADU…DACA NU VA IESI VA JUR CA TOTI PRIETENI MEI O SA FIE PLECATI DIN TARA…E ULTIMA SANSA.

  30. Vanghelie a ajuns Imparat, conduce doua judete Giurgiu si Ilfov si Bucurestiul unde taie si spanzura, imparte ministere si favoruri la priteni si dame de companie.
    Vrea sa il dea afara pe Mitrea cu care este ruda si acum l-a dat afara pe Madalin, tigan de-al lui si prieten de sprit si combinatii. Pe DIP, omul care l-a invatat politica l-a matrasit cand s-a opus gandurilor de marire si combinatiilor facute de tripleta de aur Giugula Enciu Stan din Consiliul General. Anul trecut pe vremea asta l-a faultat pe Oprescu, cel care l-a crescut si l-a facut Primar in anul 2000 si sprijinit la partid si l-a dat afara odata cu Oprescu chiar si pe finul lui Stoichita, cel care l-a ajutat sa ajunga Primar in 2004. Tiganu ajuns Imparat pe tacsu l-a spanzurat.

  31. Voicu a fost in stranse legaturi cu personaje din inalta nomenclatura ceausista. Este un tip de stanga convins, nicidecum de conjunctua. Putea foarte bine sa se alature liberalilor in ’90 dar l-a simtit mai aproape pe Iliescu.

  32. MAdalin Voicu, se trage dintr-o familie respectabila. Tatal lui un mare compozitor roman. Sunetele care ieseau din vioara lui iti gadilau placut urechea.

  33. N-are ambitie Marean daca nu-l demite si pe Geoana si sa se “inscauneze” punandu-si o coroana pe cap.

  34. MADALIN ESTE PRINTRE ACEI “TIGANI?”CU CARE DORESTI SA FII PRIETEN, FARA SA FIU RASIST CONSTAT CA: DACA AR FI O MARE PARTE DINTRE TIGANI ASA CUM E MADALIN TARA NOASTRA AR FI MAI PUTIN BLAMATA IN EXTERIOR.CAT DESPRE DL.VANGHELIE SE VERIFICA ZICALA CU “TIGANUL CAND AJUNGE IMPARAT”. NUMAI BINE VA DORESC.

  35. medelin a gasit ceea ce a cautat… pai daca esti din psd nu-ti critici seful pe la fiecare emisiune la care apari si slava domnului ca nu poti sa deschizi tv-ul fara sa dai de moaca lui, de la emisiuni politice pana la concursuri de gatit… si in plus deasta o mai lauda si pe elena udrea, ca datorita ei a crescut turismul in romania si ce conteaza ca a tocat o gramada de bani pe vreme de criza

  36. Imi place de Madalin ca are “portocale” si i se rupe de mult ravnitul ciolan al puterii, adica nu e un lingau nenorocit, cum sunt multi altii. Daca hahalerele chiar l-au dat afara din PSD ( in loc sa invete din “intepaturile” lui )cred ca nici nu stiu ce-i asteapta. Pentru inceput vreo 5 procente in sondaje iar daca se enerveaza si deschide gura despre afacerile de culise ale PSD-ului, au cam dat de dracu.

  37. Nu prea imi este simpatic domnul Voicu, dar actiunea si justificarilor celor din PSD, nu fac decat sa stearga “D”-ul din denumirea lor. Omul a avut mai multe opinii contra, a fost putin mai mistocar. Si sa nu uitam “nu a avut activitate”. In democratia inchipuita din PSD astea sunt motive de excludere. Asa ca din “PSD” iese la iveala doar “PS”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.