Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Me, myself and I: the red dog forever

Me, myself and I: the red dog forever

Puștan fiind, nu mi-am imaginat că ar putea să intereseze pe cineva părerile mele de dinamovist. Mă bucur că, în proximitatea meciului Steaua-Dinamo, am putut vorbi, pentru site-ul suporterilor dinamoviști, despre altceva decât Băsescu, Voiculescu, scandaluri politico-economice sau orice mizerie cotidiană.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Me, myself and I: the red dog forever

  1. adevarul este ca nu ma intereseaza cu ce echipa tii tu, felicitari, sa iti tii cateii sanatos, in schimb nu pot sa nu remarc faptul ca a trebuit sa strecori si cuvantul “Basescu” in post…
    daca tot vroiai sa il sari, nu era mai simplu sa nu te gandesti la el?
    este o obsesie, o frustrare, ori incasezi bani de fiecare data cand ii zici numele? 🙂

  2. apropo, astazi se implinesc niste ani (vreo 23) de cand rivalii vostri au ridicat o cupa europeana… trecand peste falsa modestie (sunt stelist totusi), devin realist si ma gandesc ca ne mai trebuie un Ceausescu, probabil, ca sa mai castigam vreun trofeu. sau poate va reusi vreodata un conducator de club sa isi convinga jucatorii ca fotbalul se joaca mai mult cu sufletul decat cu portofelul.

  3. @Cosmin Iacob: o magarie mai mare nu puteai scrie. cat despre rivali, bravo lor pentru performanta. nu o sa ne mai intalnim cu ea…

  4. Am devenit brusc si mai mare fan. Încă un dinamovist cu care mă pot mândri. Păcat că avem o galerie care nu reuşeşte să mă facă mândru că sunt dinamovist.

  5. @victor: daca as vrea sa te enervez, ti-as aminti de cate ori a furat-o carpati sinaia de la dusmanul de moarte caraimanul busteni. mi-a placut insa interviul dat si ma prefac cum c-as fi uitat.

  6. Dacă sunt stelist, nu înseamnă că voi înjura vreodată pe cineva de la Dinamo, sau de la altă echipă, atâta timp cât joacă fotbal, şi nu se ţine de prostii. Da’ poate bietu’ Golanski merită să dea un gol, de rezultat nu mă interesează, atâta timp cât meciul va fi (sper) curat.
    Şi sper ca suporterii să nu se încaiere, nu de alta, dar nu câştigă NIMENI pe chestia asta

  7. Salut Victor
    felicitari pt prestatiile tale de la antena 2&3
    nu ar strica sa mai apari din cand in cand si pe la gsp.tv
    sint convins ca ai face treaba mult mai buna decat ei
    singurul lucru pe care ti-l reprosez este : indreapta greseala cu echipa favorita a fiului tau 🙂
    numai bine !

  8. Pai probabil stelistii cam asa ar face. Daca s-ar gasi vreun tampit de la ei din galerie sa dea cu o piatra in jucatorii rivali, n-ar mai tine cu Steaua ca si-ar strica, vezi Doamne, imaginea…
    Imaginea ti-o imbunatatesti cand arati ca esti barbat, nu un las !
    Felicitari si multumiri domnului Victor Ciutacu pentru sinceritatea si rapiditatea cu care a raspuns intrebarilor !

  9. mister ciutacu, daca esti dinamovist, de ce erai la steaua-dinamo in loja oierului ? asa sustii tu echipa noastra ? e mai meserias oierul decat borcea ?

  10. Neputand depasi “bodygarzii” blogului lui Andrei Badin va spun d-voastra ceea ce trebuia sa ajunga la Dl Badin, Doamna judecator Viorica Costiniu se plangea amarnic de salariile magistratilor si de pensioara ei micuuuuta, micut! De 50 de milioane lei vechi (estimare!). A mai avut curajul sa spuna ca au pensii mici in raport cu alti intelectuali. S-a caznit sa dea exemple, dar n-a prea reusit. I-a sarit in ajutor Dl. Badin amintind pensia unui nefericit fost general de securitate-Plesita. Este singurul care depaseste veniturile Doamnei judecatoare. Dl Badin a uitat profesorii, medicii,… si pe altii ale caror salarii sunt fractiuni din pensia D-nei Costiniu, care, n-asa (uitatul domn Brucan), merita mai mult pentru modul in care o fi judecat si ianinte de 1989. Stie D-nul Badin ca un medic stomatolog, care a suportat respiratiile tuturor spalatilor si nespalatilor pe dinti dintr-un oras muncitoresc, cu riscul fata de HIV, hepatitele B si C, etc., a iesit la pensie acum un an si putine luni cu 7 milioane de lei. Si ca acum,are 11,5 milioane (slava liberalilor si lui Tariceanu!). Cand Doamna Costiniu si sotia mea dadeau examen de admitere, pe la jumatatea anilor ’60, la Medicina erau mai multi de 6 candidati pe un loc, pe cand la drept erau cativa, care aveau “dreptul” sa dea datorita unei configuratii familia-politica avantajoasa!
    Tot aia, tot aia >..!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.