Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

Păi bine, Mareane, stai cu generalii ciopor în jurul tău, te acuză lumea că ai stat cu curu’ pe dosarele de la doi ş’un sfert şi pe tine te înregistrează pesediştii ca pe ultimul pinguin? Se-ascute lupta de clasă în preajma congresului, fraţilor socialişti! Avea şi Băsescu dreptatea lui când spunea că pesediştii se înregistrează unii pe alţii şi se dau în gât, ca fraierii, la presă. Măcar în Modrogan e disciplină. Îi înregistrează Zeus pe toţi şi decide tot el când şi pe cine dă-n primire.

P.S. În spiritul şansei la reciprocitatea delaţiunii, aştept marfă şi cu tabăra adversă.

UPDATE: Mă distrează cum comentează ipocrit fetele mari de la PD-L limbajul lui Vanghelie. De parcă Băsescu grăieşte din Dicţionarul Academiei Române

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Mareane, cât costă o nevastă-n PSD?

  1. rideti voi cocoseilor. este in pesede dar sa videti ce este si in pedele nenicule…disciplina nenicule nu altceva. nu misca 1 in front. acolo se inrudesc si incescresc pentru a putea controla mai bine membrul de partid…sa videti fiece pres de organizatie citi finuleti arwe in ograda…neamule, astia sint controlati ca la serei..

  2. Inregistrarea a fost facuta de ziaristi ( nu de PSD-ei). A aparut azi si VIDEO. Probabil ziaristii erau colegii tai…oricum nu credeam ca ai platit pentru asta

  3. @geretus: n-am platit in viata mea o informatie. nu erau colegii mei. interesant e PENTRU CINE s-a apasat pe REC. si cine s-a folosit de ea 🙂

  4. LEGEA COJOCARU

    privind despăgubirea cetăţenilor României, pentru capitalul trecut, prin Legea 15/1990, din proprietatea lor comună în proprietatea statului român

    (Proiect)

    Art. 1. – În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Ministerul Finanţelor Publice va efectua o emisiune de obligaţiuni prin care se va angaja să restituie cetăţenilor României capitalul trecut în patrimoniul societăţilor comerciale şi regiilor autonome create prin aplicarea prevederilor Legii 15/1990.

    Art. 2. – Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 1.000 (una mie) euro.

    Art. 3. – Fiecare cetăţean major al României este îndreptăţit să primească un număr de 20 obligaţiuni, fiecare obligaţiune având o valoare nominală de 1.000 euro, respectiv un total de 20.000 euro.

    Art. 4. – Termenul limită de răscumpărare a obligaţiunilor emise în baza prevederilor prezentei legi este de 10 de ani de la data emiterii lor.

    Art. 5. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi nu pot fi înstrăinate. Ele pot fi lăsate moştenire, în conformitate cu prevederile legale în vigoare

    Art. 6. – Dobânda la obligaţiunile ce fac obiectul prezentei legi este de 0,5 la sută pe an şi se datorează începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sunt emise obligaţiunile, urmând să fi plătită odată cu răscumpărarea obligaţiunilor.

    Art. 7. – Răscumpărarea obligaţiunilor şi plata dobânzilor aferente se vor face din Fondul Naţional pentru Despăgubiri şi Investiţii care va avea ca surse: sumele încasate de statul român din vânzarea acţiunilor şi activelor aflate în proprietatea sa; dividendele şi profiturile încasate de statul român pentru capitalurile aflate în proprietatea sa; impozitul progresiv pe avere; impozitul pe averile dobândite în mod illicit; alte surse stabilite prin lege.

    Art. 8. – Impozitul progresiv pe avere şi impozitul pe averile dobândite în mod ilicit vor face obiectul unor legi speciale.

    Art. 9. – Obligaţiunile emise în baza prezentei legi vor fi răscumpărate începând cu anul următor emiterii lor, prin concursuri de proiecte, sumele băneşti corespunzătoare fiind utilizate pentru finanţarea de proiecte de investiţii propuse de persoanele fizice autorizate şi de societăţile comerciale care îi vor avea ca acţionari, sau asociaţi, pe deţinătorii de obligaţiuni, printr-o metodologie similară cu cele utilizate pentru finanţările nerambursabile acordate de Uniunea Europeană.

    Lista persoanelor care solicita adoptarea proiectului de lege

    Pentru mai multe informatii, citeste si MANIFEST-ul, Instructiunile, Precizarile, Apelurile si celelalte rubrici postate pe site

  5. am si eu o intrebare: de ce ne agitam noi atat sa-i infundam pe astia, care cica ei conduc tara? nu vi se pare ca de rezolvat nu rezolvam nimic concret asa? eu daca as fi in locul domnului ciutacu sau al domnului badea, m-as lasa de meserie si as merge intr-un loc fain din lumea asta si mi-as trai viata altfel. m-am saturat sa ma uit la stiri. in fiecare zi, cate unul mai zice sau face cate o tampenie. suntem vai de mama noastra. apreciez insa munca unor jurnalisti ca dumneavoastra, dar consider ca nu merita sub nici o forma ca acesti idioti de politicieni sa fie in vreun fel bagati in seama.

  6. Pai asta ziceam si io… ca nu cred/credeam ca ai platit-o…
    Daca nu-s colegii tai… devine interesant…(unii deja iti fac tot felul de procese de intentie pe net) Banuiesc ca stii raspunsurile la cine a apasat pe REC ( si implicit… pentru cine)

  7. maestre….sînteţi cel mai tare 🙂 Goagăl ăsta iar a făcut o trăsnaie marca vanghelie. Un curvuşag in politica asta moamăăăăăăăăă. Mai bine ar pune la palatul parlamentului….un felinar roşu …hi….hi…mai mare cuplăraiu. Vă urmăresc cu plăcere maestre.Am mai comentat eu pe aici pe blogul d.voastră. Mi-ar face mare plăcere dacă a-ţi accepta prietenia pe trilu. Cu respect….Obelix

  8. Juristul Boc, dar si o gasca din jurul lui, spun ca Legea pensiilor nu are caracter retroactiv deoarece nu obliga returnarea banilor luati pina in prezent. Va dati seama cita prostie in capul lor ? Asta ar insemna ca, retroactiv inseamna atunci cind iti ia banii. Pai mai desteptilor , unui cetatean i se ia un bun, fie el si bani, atunci cind i-a furat. A uzat de un fals etc.Deci, toti pensionarii vor trebui anchetati penal daca vor da si banii inapoi.Sa va intre bine in cap . Legea dispune pentru viitor.Nici un act juridic (in cazul asta, decizia de pensionare) nu poate fi modificat. Deja C. C. Sa pronuntat in aceasta speta prin Deciziile : 155/ 2004 si 656/2007. NU MAI PACALITI POPULATIA CU ASEMENEA ABERATII !

  9. Domnule Ciutacu raspunsul este simplu Mircea Geoana cand si-a trimis sotia la antena 3 sa dea indicati precise.Poate noi oameni de rand intelegem vita mai greu dar si astra tot prostitutie se numeste.Cu respect

  10. Inregistrarea cu Marian Vanghelie aparuta miercuri pe internet ne da o mostra cutremuratoare pentru ceea ce a ajuns in acest moment PSD.

    “Tu (cine oare n.r?) crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i gagica? Da-l in p…mea, ca are o gramada de defecte! Da’ e vorba de cum te uiti tu in oglinda dimineata, intelegi? Cum, ma, zici una si pe urma . Cum d…, ma, frate, ma, io am fost vagabond pe bulevard, astia au fost la facultate si nu au invatat nimic, da-i d…! Da-i d…’ de idioti, pe cuvantul meu ca nu au invatat nici principiile elementare ale bunului simt! Niste lepre! Astia isi vand nevestele, asculta-ma ce spun, ca sa le dai o functie, iti da nevestele”.
    Scuza-ma Ciutacule pentru interventie. Eu am crescut in Giulesti (am facut si o facultate cu bursa ca pe vremea acea dar…) si accept orice dar asa ceva la un om politic care ar dori sa fie cindva si presedintintele Romania, este prea de tot.Dar vorba acea cind te bagi in cocina te maninca PORCII….

  11. toate ca toate dar pe marinel cât îl costă udrea

    sunt curios cine pe lista cu gay dintre pesedei şi unde predomină teritorial gaytăţile lor

  12. Nu vreau sa spun doar atat: Vanghelie are dreptate. Gasca de la PDL sunt oare culti si f scoliti? Vocabularul “printesei” Elena este elevat,gramatica buna? D-na Udrea are-n cap mai mult decat Vanghelie si este pe drum spre Cotroceni?Presedintele Basescu e un rafinat intelectual,citeste mai mult de-o carte? Priviti in ograda lor,a tuturor!!! Ascultati-le discursul si veti intelege de ce Scoala romaneasca a trebuit sa scada randamentul sa nu se mai simta complexati politicienii.Vai mama noastra de romani!!!

  13. semnaturi pt.legea lui cojocaru sa scapam de sarascie ca restul nu conteaza in vreme de criza.

  14. ce-mi place mie CA CAnd (scuzati cacofonia) unul e parsiv ceilalti sunt moralisti, dar cand au cartea in mana uita de morala. ca sa il citez pe vanghelie (desi il includ si pe el):”da-i dracu’ de idioti! sunt toti niste lepre!”

  15. de la vanghelie nu am pretentii. probabil nici el nu spera mai sus de atat.
    dar de la un DOCTOR in DREPT suntem obligati sa avem
    Vanghelie a fost vagabond de giulesti.
    boc ce scuza are?
    Nu-i mai iese nasul din dosul BT-ului si nu-i mai ajunge oxigenul in creier? Ca a uitat pana si principiile dreptului, sau habar n-a avut de ele?
    Amnezie, sau prostie?

  16. draga victor, ai acuzat atata timp statul politienesc si ascultarile si acum publici o astfel de mizerie aici. eu tin cu tabara ponta, si-mi pare bine ca a aparut pe piata aceasta inregistrare, insa vorbesc la nivel pur moral – nu e normal ca TU sa publici asta.

  17. Radem, radem DAR, ” Marean Vizionar” … au scos oficial goagăl, au scos. In curand ies almanahe si Geoana se duce unde pre-zice Maream. Sa-i recunoastem viziunile omului si poate merita titulul de primarul omid.

  18. radem noi radem fratzilor… dar cu d’alde Marean si Geoana s-a dus tzara pe copca…si uite asa noi radem ca prostii iar ei fac ….pana mare….

  19. ca mi-am adus aminte de cat de dornic era Tariceanu sa se pupe cu Basescu doar ca sa mai prinda si el loc la ciolan!

  20. Domnule Ciutacu,

    Sunt un biet asistent inspector eutanasiat de catre ministrul transporturilor si infrastructurii Radu Mircea Berceanu , prin desfiintarea Agentiei de Sanatate Publica Bucuresti din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii . Domnul ministru spunea ca i-a trebuit o luna de zile sa-si dea seama cu ce se ocupa aceasta agentie dar in realitate stia prea bine, deoarece societatile comerciale patronate de domnia sa au fost sanctionate de catre colegii din teritoriu. Conform Legii nr. 329 din 05/11/2009, din totalul de 264 de posturi au fost desfiinte 212, ramanand 52. ,,Baietii destepti din agentie au facut cartile la nivelul ministerului, iar prin Hotararea de guvern nr. 1399 din 18/11/2009, din cele 52 de posturi, un număr de 37 de posturi ( bugetate in continuare de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii) au fost trecute la Autoritatea Natională Sanitară Veterinară si pentru Siguranta Alimentelor (Atentie: la Agentia de Sanatate Publica din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii erau doar 17 inspectori veterinari, restul locurilor pana la 37 fiind rezervate si pentru alte categorii de ,,baietii destepti”), iar activitatea de medicină preventivă, avizare si autorizare sanitară si inspectia sanitară din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a ramas sa fie asigurata doar de 15 persoane. Ma intreb: pot ei sa controleze toate unitatile din transporturi la nivelul intregii tari? Dupa ce fraierii au fost trecuti in somaj, prin Ordinul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii nr. 96 din 11/02/2010 pentru „baietii destepti’’ restructurati de la agentie (adica pentru medicii veterinari, o parte din medicii umani, chimisti si alte persoane cu studii incopatibile cu functia de inspectori veterinari) s-au infiintat puncte de control fitosanitar la diferite puncte de trecere ale frontierei (cunosc pe un fost director de la o fosta unitate teritoriala care are urmatoarele studii: trei ani de chimie industriala, un an de chimie alimentara si masteratul dat in administratie publica si in prezent este angajat la punct vamal . Acesta persoana nu cunoaste nicio ,,iota’’ de legislatie; daca i se spunea un numar din doua, trei sau patru cifre cu mentiunea ca este un ordin, lege sau hotarare de guvern , din nestiinta nu te contrazicea.) Iata ce face domnul ministru Berceanu: pe o parte restructureaza iar pe de alta partea infiinteaza noi posturi pentru ,,baietii destepti” Va rog frumos treceti in revista actele normative amintite mai sus si o sa-mi dati dreptate.

  21. Draga Victor,
    imi permit pentru ca am 50 ani, am absolvit in primii 13 Cibenetica in 1984, am avut profesori de mare clasa.
    Sunt nascut si am absolvit liceul la Hunedoara. Armat la Foscani( 9 luni), facultatea la singura Cibernetica ASE, am stat la Sf.Gheorghe-Covasna, Brasov din 1994 si m-am refugiat la Corabia-Olt, locul de bastina al tatalui meu.
    Stam toti si privim dezastrul pe care il creeaza aceasta guvernare ? Iarasi sau din nou facem credite la FMI ? Putin e pui pe langa Basescu si acolitii-vezi Boc si camarila. Mai traiesc 10-20 ani. Cui lasam tara asta si cu ce datorii ? Am auitat sa precizez ca sunt membru PNTCD.
    Se intorc in mormant toti stramosii nostri. C.Diaconescu independent ? Rusinica carcotasilor. Sa imi faca 1001 dosare. Am stat cu pusca pe Olt la Sf.Gheorghe in decembrie 1989. Din cauza sistemului mai sunt si capitan in rezerva. Am facut cerere sa devin cetatean al Rep.Moldova. In semn de protest. Cred ca imi acorda cetatenia si Bulgaria. Mai greu cu limba. Stiu engleza, franceza si aproximativ limbile adiacente latine. Stiu ca sunteti inginer. Demonstrez aproape orice formula matematica. inclusiv farse de 1=2.
    Guvernul acesta ne crede prosti, idioti, cretini. Batranii mei au 71,74 ani. Se duc pa mal(cimitirul este pe malul Dunarii). Noi ce facem ? Emigram in UE ? Aberatie. Suntem cetateni UE. Ce facem ? Nu pot sa cred ca trebuie sa-mi fie rusine ca sunt roman. Am fost campion national de Orientare Turistica, am fost amicii salvamont in Retezat, am facut ecologizare si marcaje, cu vopseaua in rucsac. Acum sunt dezamagit, ma supara fierea, inima si, nu in ultimul rand, in fiecare luna imi mor prieteni si fosti colegi de liceu sau facultate, E normal ? Dunarea am trecut-o innot pina in 1989 si am fost adus acasa de greniceri. Acum incep sa invat limba bulgara si duc magarii la pascut. Imi las casa ardeleneasca facuta in OLtenia, modesta, 3 camere cu dependinte, construita in anii 70 cu materiale aduse de la Hunedoara, si imi las tara.
    Nu o tradez. Ma mint pe mine. Sunt mare patriot. Din pacate imi e rusine de mine nu mai suport “totalitarismul”. L-am suportat 29 ani, am beneficiat si de avantajele lui(sunt nascut in 1960) si fara voi, cei din media, plec in Moldova sau in Bulgaria(dupa ce mor prin decedare parintii mei). Au pensii nesimtite:1200 si respectic 970 lei in urma a 45 ani de munca la Hunedoara.
    Imi cer scuze ca v-am retinut din timpul dvs.pretios.
    Cu respesct, dipl.ec.cib. Deliu Gabriel Valeriu, Olt, Corabia, Traian, 8

  22. S-a deschis sezonul sinuciderilor in masa….iuhhuhu, cine pierde serviciul, pierde si casa(ca este luata in rate, cine pierde casa, pierde si familia, si cine pierde familia..defapt numai are ce pierde.
    Multumum D-le Basescu, chiar scapati de noi toti, si tot nu stiu cum reusiti sa traiti bine, avandu-ne pe toti pe constiinta.

  23. Asta este multumirea lor sufleteasca!!!!!!!!!
    Halal natiune, halal legi!!!!!!!!!
    Toate sunt facute de ei, pentru ei!!!!
    VA ROG daca este accesibil publicului citati si cititi spectatorilor d-voastra din “TESTAMENTUL MARESALULUI ION ANTONESCU si a lui C.Z. Codreanu” si ve-ti intelege ca nimic nu este fara VOINTA imperialistilor cotropitori !!!!!!!!!
    TOTI CARE VOR VOTA legea saracirii prostimii, in frunte cu BASESCU, sunt tradatori de neam si tara!!!!!!!!!!!
    HALAL a tot ce se poatue numi STATUL ROMAN!
    Asa cum ne sacrifica ei pe noi asa sa le ajute DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!

  24. buna seara! Domnule Ciutacu ,le multumim celor care au votat impotriva motiunii ca dupa ce ne vor taia salariile,ne mai ramin si noua bani de 2 metri de funie sau de ceva benzina,ca asta vor.sa ramana numai ei in tara asta.Am ajuns la limita! Sunt bugetar si am ajuns sa imi las familia pentru ca nu mai am cu ce sa o intretin,poate asa are si copilul meu sansa sa aibe un tata parlamentar cu bani, nu un muncitor cu bataturi si crapaturi in palme dar fara bani. LE DORESC ACELOR PARLAMENTARI SA AJUNGA CA MINE! BUNA SEARA! SI VIATA LUNGA!!!

  25. Buna ziua domnule Ciutacu,
    As dori sa supuneti atentiei opiniei publice problema interimatului conducatorilor institutiilor publice .
    Intersant este faptul ca aceste reduceri de salarii si reorganizari le fac niste conducatori de institutii care ocupa aceste posturi interimar.
    Dupa ce au fost declarate neconstitutionale ordonantele de urgenta care modificau legea functionarului public, au fost emise decizii prin care directorii care ocupau anterior postul au fost numiti interimar pe posturi fara a se limita drepturile de angajare a cheltuielilor si de reprezentare pe perioada interimatului.
    In aceste conditii puteau fi facute cheltuieli neeconomicoase, reduse posturi fara nici o fundamentare avand ca scop pastrarea clientilor politici.
    Este necesar ca in perioada interimatului sa fie limitate drepturile de angajare a cheltuielilor, luarea unor masuri privind reorganizarea institutiei urmata disponibilizarea personalului.
    Este necesar ca actele incheiate de catre conducatorii institutiilor publice in perioada interimatului si in perioada in care au condus institutii, fiind numiti in baza unor legi neconstitutionale, sa fie nule de drept, urmand sa se verifice oportunitatea angajarii cheltuielilor si legalitatea masurilor luate.

  26. Referitor la “lovitura de stat”
    Unul din cei ce au lansat această teorie este şi Ion Cristoiu. Pentru cei ce nu s-au convins cine est Ion Cristoiu le recomand un articol scris de DOMNUL ADRIAN PĂUNESCU în revista TOTUŞI IUBIREA nr.121 din 8-15 ianuarie 1993. Titlul articolului: O IREPARABILĂ CURVĂ POLITICĂ ION CRISTOIU.

  27. pretul la carburanti – e mai simplu decat credeti trebuie boicotate statiile de carburanti ale unei singure societati sa zicem petrom, o luna, o jumate de an si …..faliment daca nu micsoreaza pretul si asa cu urmatoarea societate …..dupa care vom privi cartelul preturilor…ha,ha,ha….nu esti chiar atat de destept cum zici …da-mi placi si asa…

  28. Vanghelie a spus un mare adevar, insa multi au plecat urechea doar la modul in care a spuso, nu la ce a vrut sa spuna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.