Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Marea suspendare, live pe micul ecran

Marea suspendare, live pe micul ecran

Propaganda şi-a scos din scorburi cintezoii. E ordin de zi pe unitate. De la Andrei Gheorghe şi colonelul PD-L Robert Nicolae Turcescu, la Andrei Pleşu şi Mircea Cărtărescu. MRU a atins apogeul ridicolului, Jack Cristoiu l-a depăşit. Au ajuns filosofii să militeze cot la cot cu Eba. Toţi urlă ca apucaţii, se tăvălesc că-i democraţia-n pericol. Opt ani n-au scos un sunet. Au fost complici la tâlhărirea poporului pe care-l plâng ipocriţi. Au fost părtaşi la marea sfidare portocalie. Au fost beneficiarii celui mai autocratic regim din Europa cu apă caldă la robinet. Acum sunt disperaţi. Simt că le fuge pământul de sub picioare. Un sistem e pe cale de a se nărui. E sistemul lor. I-a ţinut pe bani, le-a oferit privilegii, i-a făcut oameni. A cam venit vremea să-şi achite leasingul. Nu poţi să iei toată viaţa. Trebuie să mai şi dai.

UPDATE: Scrisoarea Monicăi Macovei despre lovitura de stat şi mineriadă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

167 thoughts on “Marea suspendare, live pe micul ecran

  1. Prin calmul afişat azi în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului, nePreşedintele Traian Băsescu a arătat că a înţeles faptul că, în ciuda duşmanilor politici, poporul său îi vrea doar binele. Astfel, românii nu vor decît să îl ferească de această caniculă insuportabilă şi să îl bage la răcoare.

  2. Mă uit la TV. De fapt, trec prin faţa lui, că deh, mai am şi altele de făcut. Văd la A3 un MRU alături de pedelişti la “miting” şi îl găsesc, în sinea mea, penibil. Râdea ca prostul cu gura până la urechi, mima că se simţea la locul lui acolo, cu ocazia acelor minute eroice.

    Vin la calculator şi văd un articol nou la Ciutacu în care scrie: ” “MRU a atins apogeul ridicolului…”

  3. Sper ca nu cumva sa se intample vreun miracol si Basescu sa scape si de data asta fara suspendare si apoi demitere! Nu mai rezist sa vad tot ce fac propagandistii portocalii pe internet si la televiziuni zilele acestea cand incearca sa-l prezinte pe Basescu din nou ca pe un salvator al democratiei. Chiar nu realizeza cat sunt de penibili?

  4. Aferim , coane Ciutacule … ! Aferim ! 😛

    Simplu , clar si cuprinzator … 🙂 Doar sa fi bou cu “B” sau jigodie cu “J” ca sa poti spune ca nu intelegi sau ca n-ar fi corect ceea ce ai spus tu mai sus , Victore . 🙄

  5. NU le e rusine! Ne-am saturat de ei. E in pericol democratia??? Dar cand Roberta Anastase a facut ce-a facut cu voturile unde erau toti cei care acum comenteaza? Unde erau? A Venit vremea si ce a venit. Sper sa achite tot “leasingul” integral si sper sa achite si cu toate “taxele” aferente!

  6. Consulul general de la Marseille, Ioan T. Morar, s-a cam lăsat la fund. Ar fi păcat să nu trecem în revistă toate valorile curviștine… băsiste.

    În schimb Traian Radu Ungureanu continuă lupta pentru democrația… totalitară, băsistă.

    Unii au renunțat la acoperire. N-ar fi bine ca după episodul ăsta nefast pentru democrația… băsistă, să înceapă cineva curățenia în “serviciuri”?

    Ghinionul lui MRU e bine venit.

    Să fie bine ca să nu fie rău.

  7. Urla Blaga din toti bojocii in piata. Ma rog, e dreptul lor sa protesteze, nu vreau sa insist pe tema asta.
    In ce-i priveste pe “colegii” tai, ziaristii, si ceilalti colonei, as spune ca e normal sa faca ceea ce fac. Doar pentru asta sunt platiti. A, ca vad ca se apropie de faliment fabrica lor de bani – e normal sa fie disperati, nu? Iti dai seama ca ar trebui de acum incolo sa aduca profit ca sa primeasca salariu? Tragic, zau.
    Bine, sa nu te miri daca unii vor schimba tabara, ca tot romanul impartial.

  8. “let’s get ready to rumbleeee” … Ce se întâmpla acum e mai “entertaining” decât orice meci de box … Sa speram ca in ploaia asta de pumni sa nu primim si noi (ca popor) prea multe directe. Cât despre toți “suporterii” astia portocalii, nu se prea aud de tipătul de foame al romanilor. Așa că sper să îi vad in genunchi dupa referendum cerând o bucata de pâine (am si eu fanteziile mele)…

  9. Si o completare:
    Exact de ce ma temeam si ce imi provoaca CEA MAI MARE SCARBA 😳 : cancerul acestei tari nu este Traian Basescu , ci lipsa totala de caracter a unei parti masive din acest popor.
    Cancerul Romaniei este adunatura de lepre , de “cozi de topor” care-o populeaza . Sunt indivizii cu O SITUATIE MULT PESTE MEDIE , dar pt. care PARVENIREA a devenit UNICUL SCOP in viata !!! 😡

    Basescu Traian a fost doar FACTORUL CATALIZATOR ; a fost cel care a creat premisele ca aceste jivine sa-si reverse umorile si nesatioasa-si lacomie. Gretos , infiorator de gretos si degradant … !

    Acum , mai mult ca niciodata , mi-as dorii doua Romanii: una a lor si una a noastra .

  10. si-au scos javrele la inaintare toate cirtitele plantate ascuns in media si societatea civila…

    e bine pt ca acum sint la suprafata toate mizeriile securistatii platite cu porcoaie de bani furati de la noi… toti cameleonii “independenti”

    acum e … ALB pe NEGRU – CU SECURISTUL BASESCU sau IMPOTRIVA JAVREI BASESCU

    nu mai e loc de intors pt nici un”independent” basist sau otv-ist… ies la suprafata toti basistii

  11. Am inteles cu colonelul Turcescu si cu maistrul Jack da’ Cartarescu ce ma-sa a primit de la portocalii ? Ce leasing are de platit ?

  12. Alexandru, ala nu ar fi “miracol” ar fi doar inca o mare napasta abatuta asupra poporului asta nefericit.

  13. “Blaga: Îl vom apăra pe Băsescu, avem nevoie de el la Cotroceni.”
    Îl poate contrazice cineva? Mie mi se pare evident că nu. E la mintea cocoşului că ei au nevoie de Băsescu la Cotroceni, pentru a-şi putea derula liniştiţi contractele semnate pe ultima sută de metri a guvernului lor şi, ce-i cel mai important, pentru a nu intra la puşcărie. ŞI PENTRU A NU FI NEVOIŢI SĂ INTRE PE PIAŢA LIBERĂ ÎN ECONOMIE.

  14. Ştiu că azi am fost cam vorbăreaţă… 😀

    Emisiunea de mâine e un fel de Sinteză cu masa plină. Cum îmi plăcea mie.
    🙂

  15. bravo,Ciutacule.ai fost scurt si sadic.sunt sigur ca ai congelatorul plin acasa dupa editorialele de azi:D ca si mine…”Jurnalul.ro”colcaie de portocaliii iesiti din vizuine sa latre la toti,ca maidanezii,nici ei nu stiu de ce.

  16. @merluciu: ia vezi cine i-a finantat toate traducerile cartilor si tirajul integral in ultimii ani. si, daca tot te apuci de cercetat, cauta-le si pe ale nevesti-sii

  17. Victor am si eu o intrebare :
    Daca Ponta joaca rolul omului serios care se preocupa de guvernare si nu are timp de certuri iar Crin va fi noul presedinte care e de presupus ca va trebui sa se tina deoparte, cine se va bate cu Basescu ? Eu cred ca fara un lider care sa iasa la bataie va fi foarte greu.
    In rest ii privesc si eu pe basisti cu dispret.Dar cred ca vor pacali foarte multi oameni.

  18. Potrivit celor din piata basistii aratau bine imbracati in alb. Totusi o mare parte a populatiei ar vrea sa-i vada imbracati in costume cu dungi.:)

  19. De ce nu le-au luat la miting pe Elena Udrea si Roberta Anastase , le este rusine cu ele ?
    Asa ceva!!!

  20. @ Victor Ciutacu

    Daca ai adus vorba de nevasta lui Cartarescu, stii ca e consateanca (sau concitadina, daca vrei) cu mama Monicai Macovei? Din Sangeorz-Bai, BN, amandoua. “Chemarea pamantului”, frate. 🙂

    In alta ordine de idei: Basescu e vulpe batrana. Cum naiba da credit lui MRU pentru candidatura (cica acesta ar fi zis azi ca “daca e nevoie” va candida la presedintie)? Omul n-are charisma, vorbeste fara nerv, nu e capabil sa entuziasmeze (poate in schimb sa plictiseasca ca nimeni altul), etc. Chiar crede ca poate castiga cu asta?

  21. Super Victor! Da-i inainte “cu tupeu” poate debarcam marinarul… Colonele Turcescu, va este frica de votul pentru referendumul de demitere? Ce este mai democratic decat votul? Ordinul de la superiori sau banii “absorbiti”?
    MRU ce democratiei vrei tu? Aceea cu “ascultatul” si cu “dosarele” ? Sau cu un ministru care “nu vrea sa vorbeste cu tine” ?
    Multe “succesuri” portocaliilor sau verzilor! (Ma intreb ce iese cromatic din amestecul culorilor portocaliu+verde…)
    La vot, oameni buni! Sa se vada ca si noi existam!

  22. mie imi trimite unu pe facebook filmulete cu Crin si necazul lui cu nevasta-sa ,pe mail primesc invitatii la sustinerea lui bas in piata ….oau…s-au mobilizat baietii grav!

  23. @Victor: Am uitat sa zic ca te-am vazut citat pe crawlul de la B1: “Ciutacu: USL are niste comunicatori naspa” (sau ceva asemanator). Esti tare sau ce ?!

  24. Razvan Dumitrescu a descoperit apa calda: ca jumatate din ziaristi sunt agenti de influenta.

    Noi credeam ca sunt agenti imobiliari…

  25. Si daca nu va fi nicio suspendare, iar totul e o inscenare de-a jucatorului menita sa compromita USL? Victore, nu ti-a parut suspect valul de dezertari de la motiunea de cenzura? De 2 luni ma tot intreb ce i-a impins pe coloneii si generalii aia grei din UNPR (Urdareanu, remember?) sa intoarca deodata armele, cind erau la putere? Mi-e groaza ca totul e un scenariu sinistru, care va culmina maine cu tradarea celor care au mai tradat deja. In momentul ala USL se va narui ca un castel de carti de joc, Crin si Ponta vor fi anchetati pentru “incalcari ale constitutiei,” iar jucatorul va vedea principala piedica de la alegeri inlaturata. Daca ar fi continuat cu MRU, daca motiunea nu arfi avut succes, ei ramaneau la putere, dar USL capitaliza procente in continuare. Asa, jucatorul le da o lovitura de moarte. Mi-e teama de tradarea UNPR si UDMR maine la vot, pe motiv de aviz negativ de la Curtea Constitutionala. Sper sa fiu eu paranoic si ei de buna credinta.

  26. Nu am vazut asemenea nesimtire si obraznicie portocalie plus baunat ca ” seful ” statului e pe faras … Superb !!!!

  27. Spunea cineva mai sus ca este dreptul PLD-istilor sa protesteze in strada. Si noi ce facem? Ne uitam la ei din fotoliul de acasa sau din fata calculatorului si ne vaietam ca uite ce fac ei si ce dreg.
    Da, ei macar fac ceva, in timp ce noi asistam pasivi. Nu e bine, desi inclusiv eu sunt vinovat de aceasta pasivitate. Parafrazand pe jupanu’, fereasca sfantu’ de una nasoala la referendum!

  28. Bai fratele meu, ma vad nevoit sa citez din domnu’ Ciuvica: daca astia vor guverna cu eficienta cu care s-au miscat in astea doua zile eu cred ca Germania e in pericol sa piarda hegemonia economica pe batranul continent. Poate d’aia urla invidia in nush ce cucoana nemtzoaica :). Sunt realmente impresionat. Dar dupa ce ne-am fript in 2009 eu zic sa se pastreze sampania la rece pana dupa numaratoarea voturilor. Iar anuntul oficial sa sune asa:”Un fleac, l-ati ciuruit!” :).

  29. Auzi la Madalin Voicu: ce-a facut Basescu pentru tara asta, unde scrie numele lui Basescu pe ceva? Cum unde, bre? TAXA BASESCU. Chiar ati uitat ca banii pentru baietii destepti de la asfalt ii platim si in pretul benzinei si prin taxa de drum i-o datoram?

  30. Inca ma mir cum sunt atatia tineri spalati pe creieri cum ca “Base si ai lui” sunt aparatorii patriei iar Ponta si restul au furat tot.

    Apropo de plagiat, oare niciunul dintre aia care urla nu au copiat la vreo lucrare ceva? Nu sunt si ei plagiatori? 🙂

  31. Victore, imi bag piciorul in trista scula macovei ….asa ceva nu se mai poate …usl trebuie sa iasa in strada, masiv!!!!!!!

  32. Maine se anunta emisiune incendiara, invitati pe masura timp alocat mai mult si DA SUSPENDAREA.Sper ca nu te-a enervat prea mult boureanu, ce mama naibii cauta prin antena, acum au nevoie sa se auda si la voi in emisiune, sa se duca la coloneii lingai.

  33. @Bubulea: e modul lor propagandistic de a incerca sa ma certe cu ai mei 🙂

  34. in romania ce se intampla e perfect democratic: in loc ca oamenii sa iasa in strada sa faca revolte publice care sa duca la rasturnarea regimului , parlamentul a hotarat sa reprezinte populatia si sa evite o miscare de strada. schimbarile politice trebuie sa aiba loc in parlament

  35. E canicula domnule Ciutacu. Fierb toti si de-a stanga si de-a dreapta. Din galben, s-a facut portocaliu codul si urmeaza sa fie rosu. Si mai la iarna va fi albastru. Un albastru intens. La 5 lei, o sa simta toata clasa politica ce inseamna “vox populi, vox dei” in direct pentru ca nici nu stiu ce pierd.
    Viata e scurta si daca nu putem sa o lungim, macar sa o facem lata.

  36. @ex: nu ma intereseaza linkurile tuturor articolelor care te enerveaza pe tine

  37. Sincer, nu-i vad bine pe Crin si Ponta. Ce se intampla acum pe televiziuni si in presa scrisa se numeste executie publica a USL-ului. Aparatul de propaganda basista este devastator….inclin sa cred ca e cea mai puternica arma a lui basescu.

  38. si daca ala de mai sus are dreptate si maine in parlament se intoarce situatia ca la Ploiesti si bas’ul iese alb imaculat din scandal? pun la pariuri ..cine stie ,poate o lovesc…

  39. Victore,

    Referitor la Suspendare, mi-as permite sa anticipez citeva teme pe care le va aborda Basescu si la care opozitia ar trebui sa se gindeasca la ale contracara.

    1. USL, prin suspendare, urmareste acapararea Justitiei.
    2. USL, prin suspendare, urmareste subjugarea Institutiilor Statului.
    3. Basescu nu a semnat nimic, el decit a facut Declaratii Politice.
    4. Parlamentul nu respecta vointa poporului, referendum pt 300 parlamentari si Unicameral.
    5. Se urmareste Gratierea lui Nastase.
    6. Suprimarea statului de Drept.

    Apropos, am ris cu lacrimi sa aud cintind la mitingul PDL cintecul lui Valeriu Sterian si ‘Unde’s pistoalele, unde’s pumnalele, caii si flintele..’

    Hehehe ‘Le-ati furat voi’ Le-ati vindut sa cumparati bordurile lui Videanu, posetele si patinoarle lui Udrea’ hahaha

  40. Poate n-ar strica in aceasta campanie ce va urma (sper) suspendarii, sa difuzati pe post clip-ul interzis de CNA (pe motiv de lipsa de campanie electorala), dar care reprezinta cel mai bine esenta regimului basescu. Pentru cei care vor sa-l revada…si sa se mai gandeasca…

  41. Mie mi-a placut cel mai mult declaratia lui Macovei: “Sariti, oameni buni, ca-i lovitura de stat!”. Stii cum e, cind incepi sa vezi tancuri pe strazi, sau lampase pi shentru, te duci sa te cauti putin.

    Acuma, pe bune, nu e doar ridicol, dar trupa asta au facut un rau incomensurabil Romaniei, agintindu-si amicii din exterior cu pericolul nazist. Un rau economic direct. Care pute a tradare a interesului national. Eh, ce vorbe-s asta, “interesul national”, cind de fapt e interesul la ciolan (si pentru ei si pentru slujitorii Imperiului)…

  42. Macovei: “Din 3 iulie mi-e frica incontinuu de dictatura, de statul capturat”, a spus ea….”

    Pai da, de dictatura ei si a regimului pe care l-a sustinut si care a capturat Romania timp de 7 ani nu ii era teama, doar ei faceau legea…acum, cind se profileaza gratiile pentru ai lor, le e teama. Foarte “umana” a devenit dintr-o data Macovei, are chiar sentimente de teama…

    Eu cred ca transpira tare de frica…gratiilor. E foarte convenabil sa apara victime inainte sa aibe de a face cu justitia. Nu degeaba zicea Basescu ca justitia e miza.

  43. Daca credeti in Dzeu,El exista si Romania a beneficiat,din nou, de atentia Lui in aceste zile!…
    Daca santeti dimpotriva un Ateu,adevarul se transpune in aceeasi realitate si anume: ROMANIA INCA prezinta interes si atrage atentia #-lui 1 in Lume! ….
    Sigur ca se pot face “speculatii” la infinit si nu-mi fac probleme ca nu vor aparea ….
    Personal cred ca Traian Basescu apartine trecutului!…iar imi vine in minte o vorba de pe meleagurile G-rului Clark,care spune in situatii limita cand in loc sa te concentrezi la viitor esti incrancenat sa judeci ceea ce deja tine de trecut : …”…JUST GO OVER IT !…”….
    Ce frumos ar fi ca “AZI”,cand toata lumea se uita la Romania si asteapta cu nerabdare,interes si pentru unii probabil printre “Incantatii” si “Tehnici Wooodo” sa ajungem intr-o pozitie in care sa trezim admiratie,invidie si uimire !!!
    Dupa, mai vorbim ca avem atatea sa nu spunem 😉 …..

  44. Tradatorii de la UNPR au anuntat prin vocea fufei Lavinia Sandru ca nu vor vota pentru suspendarea lui Basescu.

    Sa se spele Ponta pe cap cu ei. Poate nu le iese votul sa vedeti circ penibil ce iese.

  45. Cel mai mult m a impresionat Razvan Ungureanu.
    Arata ca un utecist cu cravata la gat care spune
    ca partidul e totul…..Cum se poate oare asa ceva? Intr adevar ridicol!
    Despre ceilalti , nu ne mira.Ne am obisnuit cu prestatia domniilor lor pe ecrane.Schimbi canalul repede sa nu cumva sa simti ceva in gat.Suntem tratati in continuare ca niste imbecili care inghit totul fara nici o rezistenta! TUPEUL CRAS -asta imi vine in minte cand ascult aceste persoane.Monica Macovei ma irita.E cumplit sa vedem asemenea persoane si sa mu le putem face nimic…

  46. domnule, cand ai chef de scris esti premiul intai…bravo…mi-ai facut o dimineata frumoasa , multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.