Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

Similar Posts

157 thoughts on “Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

  1. A fost reconfortant sa vad VG, fie si in reluare.
    Frumoase intrebari, frumoase raspunsuri.Felicitari, Victor.

  2. bleh. oricum, la intrebare: probabil ca ar putea continua sa aiba o influenta semnificativa in viitor, insa greseste ca nu se retrage din lumina reflectoarelor pt o vreme… cum a facut Nastase. Oricum, e suspect de ‘influente’ externe / non-nationale, sa zic ashia, deci apartine unei epoci ce apune..

  3. Am sa ma refer la comentariul lui gabi oarga , cred ca e si primul daca nu ma insel.

    Nici eu n-am sa uit acea seara, acea ”batalie finala”. Insa in alt sens. Pentru eu, un tanar la 23 de ani il stiam pe Geoana un politician desavarsit, de alta clasa, pe care l-ar fi putut bate pe Basescu prin diferenta de.. scoli urmate si familii in care au crescut fiecare. Care a fost socul ? Ca Basescu a sters pe jos cu el . Si spun asta fara sa fiu vre-un fan Basescu. Nu-s fan al nici unor jeguri de astea care se perinda la putere de vre-o 20 de ani doar sa-si schimbe ciolanu de la unu la altu. De ce e scandal acu ? Pt ca celorlalti le e cam teama ca nu mai ramane nimic de furat. Pt ca de obicei, daca exista ”succesiunea democrata la putere” ( a se intelege , succesiunea sfanta si nedreapta – la FURAT ) astia de acum au stat DOUA mandate. Si cum zicea un unu de prin opozitie despre Videanu si nu numai : ”Bai fraaatee !! Bai astia NU IMPART !! ” .

    Cand a contat Geoana ? Niciodata. Oricat de penibil ar suna, pe Basescu il putea bate un singur om in alegeri : Ion Iliescu.

  4. Geoana este un “prostanac” care a dezamagit oamenii la alegeri. Problema este ca Geoana asta s-a dus premeditat la Vantu in seara premergatoare alegerilor, pentru ca nu imi imaginez pe cineva care are grad in servicii, asa cum sunt majoritatea politicienilor, oamenilor de afaceri sau unii dintre jurnalisti, nu poti sa pui aceasta actiune pe seama prostiei. “prostanac, prostanac”, dar nici chiar asa! Se intampla de la servicii. Si ca raspuns final, el oricum nu are nicio sansa. Ar trebui sa traga si el un whisky, ceva, ca sa isi traga greutate, ca asa da de simplu imbarligator. Asta e tot. Bafta

  5. D_le Ciutacu,va rog mult ,sa -i incurajeti pe colegii d-voastra din echipa doamnei Carmen Avramescu , ca prea ne dorim ,(unii ) sa se revolutioneze o data televiziunile din tara asta.Felictari si succes mult le dorim. (imi este mai la indemina blogul d-voastra,de aceia am scris aici).E REVALTATOR REPORTAJUL CU AURUL!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.