Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

Similar Posts

157 thoughts on “Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

  1. Nu stiu daca la momentul acesta mai conteaza Geoana dar ce vad ma intristeaza.Vad doi papagali,”Goanga si Tarlic”.Diferenta mare dintre Geoana si mutunache 1 si mutunache 2, ca de la cer la pamant.Cu Geoana presedinte am fi avut alt statut in lume.Sa nu uitam ca a fost tradat de ai lui si furat de portocalii.Nici alianta asta nu duce lipsa de tradatori si fripturisti.Astept cu interes emisiunea si imi face placere sa ascult un Om destept si sincer.DE SMECHERI SUNT SATUL.

  2. bineinteles ca nu mai conteaza, sper ca nu ai pregatit emisiunea in studioul fostei emisiuni a lui mandruta 🙂 mama si ce m-am bucurat in noaptea aia, mihaela dragostea mea. ce insemna domne, un om care stie (numai) sa piarda 🙂

  3. @mina, Antonescu? face bine ce face, cine la sfatuit sa nu mai apara atat de des la Tv a facut foarte bine, calea e una buna care duce spre un succes garantat, important va fi discursul lui pe viitor, scurt si la obiect, deasemenea va fi bine daca nu va mai mentiona nimic despre Basescu, sa-i lase pe altii, despre guvern? sa-i faca “pilaf”.

    @Victor, nu stiu daca mai e loc de intrebari si deasemnea daca e loc de o intrebare care nu stiu daca isi are locul in seara asta, tu stii mai bine:
    Daca ajungea presedinte avea cumva de gand sa “umble” la dosarele revolutiei?

    Sanatate domn Ciutacu.
    P.S. e tarziu in zona mea dar cu ceva cofeina la bord…

  4. Poate cineva / ceva sa “conteze” intr-o ecuatie daca nu face parte dn ea?!
    Stim ce-i aceea “ecuatie”?
    Sigur ca stim, ca suntem ingineri de ambe sexe.
    Deci lucram ” la concret”, nu-i asa?
    Va sa zica:
    a) musai avem o expresie matematica (sa-i zicem “membrul stang”) pe care o reprezentam literal “USL” – ce ziceti, conteaza Geoana in USL?
    b) musai avem si un membru drept, reprezentat literal “PDL” (daca am gresit eu cu “stanga” / “dreapta”, voi stiti ca ecuatia e la fel de valabila si intoarsa…). Deci sa revenim: conteaza Geoana in PDL?
    c) Acuma: intre membrul stang si membrul drept orice ecuatie are o teava prin care circula termenii dintr-o parte in alta… Ce ziceti?
    Cinica e istoria…
    Si nici matematica nu tine seama de sentimente…

  5. Buna seara d-le Ciutacu,

    Eu nu stiu ce sa cred..depinde foarte mult de dumnealui,daca o sa mai contezte sau nu in ecuatia politica.dar pentru asta trebuie sa lupte serios,ca a pierdut mult din teren.
    Romanii nu sunt toti ,chiar toti,prosti,stiu ce doresc,deci trebuie sa lupte sa recastige increderea lor.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  6. Victor,nu am scris mesajul ca sa il afisezi,voi scrie mai rar,stiu ca devin enervanta,ideea e ca orice mesaj transmis via internet ajunge oricum la cine e interesat de el.Mesajele raman inregistrate si daca le-ai transmis gresit,ele iti sunt retransmise.Poti incerca si tu experimentul asta.Mie mi s-a intamplat de vreo cateva ori.

  7. Mircea Geoană, momentan, este trecut pe o linie moartă.
    Va conta din nou pe scena politică atunci când va reînvăţa lecţia uitată cât timp a fost preşedinte de partid: ÎN POLITICĂ, CEEA CE CONTEAZĂ ESTE ECHIPA, NU INDIVIDUL.
    Când nu se va mai purta ca un copil căruia nu i s-a cumpărat jucăria cerută şi va învăţa că orgoliile duc doar la dezastru, sunt sigur că va reveni.
    Nu cred că şi-a spus ultimul cuvânt în politica românească.

  8. Ati spus mai sus ca multi prevad desfasurarea emisiunii inainte de a incepe. Sustin ideea, pentru ca asa s’a intamplat si cand a venit dna. Turca in emisiune.
    Lumea sa nu uite ceva: conteaza si jurnalistul, nu doar invitatul!
    Reactiile unora, denota superficialitate si simplitate. Cred asta pentru ca, daca domnul Victor Ciutacu realizeaza o emisiune avand ca invitat un personaj bine vazut de oamenii de rand, atunci toti sunt fericiti si saliveaza. In momentul in care jurnalistul aduce in scena un invitat controversat, sau catalogat intr’un anume fel, apar acei oameni care intorc spatele uitand ca defapt conteaza si cel care ia inerviul.

  9. nu cred ca va mai conta in politica – din pacate e lucrat si din propriul partid 🙁
    e un diplomat si cu siguranta ar gasi un loc in ministerul de externe.

  10. Sunt tare curioasa cati dintre cei care l-au votat pe base s-au uitat la emisiune aseara
    What if…?ne va bantui pe toti,multi ani de acum incolo,avand in vedere ce praf si pulbere este tara.Parerea mea este ca omul politic din Romania nu exista,dpdv al alegatorului.Vor trece zeci de ani,pana galeata nu ne va dicta viitorul.

  11. Am urmarit emisiunea. Cand l-ai intrebat: sunteti dispus sa lasati deoparte neintelegerile cu Ponta? a raspuns aproximativ: bineinteles ca partidul nu are nevoie de dispute in interior, etc. etc. etc. DAR nu a spus: da, le las la o parte.
    Foarte diplomat.

  12. “Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?”
    Eu zic ca da, conteaza poate mai mult decat banuim. Nu il consider prostanac, e/a fost cel mult naiv.

  13. @Viorica pe 25 February 2011 la 18:40
    Mult timp mi-am pus si eu aceeasi intrebare … si , urmarindu-i atent comportamentul , cred ca am un raspuns:
    De ceeee … ??? DIN BUNA-CREDINTA , din AMICITIE (in sensul bun al cuvantului si NU din “amicitie”!) , dintr-un gest BANAL si FIRESC intr-o TARA NORMALA (DAR NU IN ROMANIA !!!). Cand MARLANIA si TICALOSIA nu-ti stau in caracter , iti este greu sa-i suspectezezi pe cei din jur de asa ceva … 🙂
    Noi ii spunem ca a fost “naiv” (pt. ca noi NE-AM OBISNUIT cu lipsa de caracter a conationalilor nostri) 🙁 , dar , PENTRU EL a fost DOAR UN GEST BANAL si , putem spune , FIRESC in conditiile unor oameni NORMALI si CORECTI (cel putin din punctul lui de vedere) .
    Stii cum se zice: “Hotul te face HOT si curva te face CURVA ” , iar daca nu esti nici “hot” si nici “curva” e greu sa-i banuiesti , permanent , pe cei din jur de asa ceva … !

    OAMENII ONESTI SI TOTAL DESCHISI AU OBICEIUL
    DE ACORDA SI CELOR DIN JUR ACEEASI PREZUMTIE DE ONESTITATE SI SINCERITATE ( practic , “un cec in alb”) PANA LA PROBA CONTRARIE ! Iar “hienele” totdeauna profita de asta … 🙁 Acum , hotarati voi ce este mai rau: faptul ca mai avem (oare cat timp?!) si oameni onesti (“naivi” ?!) sau faptul ca avem o adevarata invazie de “hiene” … ?! 🙄

    Asa ca , nu pot decat sa subscriu la cele scrise de @Violet , Oana , Drujbaru si altii ! 🙂

  14. Basica si Geoana sau Golanul si diplomatul.Romanii au votat cu cine au dorit (adica cu tov Basica)plus cela 20% de voturi din furaciuni cu ajutorul tov Baconschi si alti lingai.Oricum o mare vina o poarta si Ilici care l-a incondeiat cu porecla aia pe care alti au preluat-o si au folosit-o intens.Totusi cind votezi ca presedinte de tara pe unul care se descurca (cu instrumentele lui- de ex :delapidare , furt, smecherii,trafic ,escrocherii ,prostitutie intelectuala si a carui politica se rezuma la:…”mie cit imi iese la afacerea asta”)si-l trimiti la plimbare pe unul care are in spate o cariera diplomatica (ma refer la ultimul tur de la ultimile alegeri)asa devin lucrurile.Poate mai invatam ceva din nenumaratele greseli.

  15. Nu am vazut toata emisiunea(din motive obiective)dar ,din cat am vazut din ea am ramas cu doua concluzii:in primul rand cred ca dl.Geoana s-a maturizat dupa cele doua socuri(pierderea alegerilor atat cele prezidentiale cat si cele din propriul partid)si in al doilea rand…vine cam tarziu aceasta maturizare.Pentru noi in primul rand.In ceea ce priveste viitorul d-lui Mircea Geoana,conteaza foarte mult ce se va intampla in vara

  16. Excelenta emisiune, pacat de timpul destul de scurt, alocat.Pentru invitati de valoare se cuvine totusi o derogare de spatiu de emisie(2 ore)si tot nu ar fi destul.Totul a fost aproape PERFECT.Se poate folosi ca si material didactic la studenti -jurnalism.

  17. Mircea Geoana este un diplomat veritabil, un om scolit, vorbeste perfect mai multe limbi straine si in mare parte are un comportament mai mult decat decent.

  18. e tanar pentru politica si teoretic ar mai avea o sansa. cea mai buna in acest moment mi se pare o nominalizare pt premier in 2012, chiar de carte TB. totul insa va depinde de el. rabdarea intr-o ecuatie de genul asta e cea mai buna carte.

    in plus, mi se pare ca, tragand linie, a iesit mai bine din pumni decat nastase in 2004-2008.

    dar tu ce crezi, ca nu ai precizat nicaieri si chiar sunt curios?

  19. care ecuatie politica?in tara noastra sunt doar inecuatii politice.altfel ,astazi ,intr-o ecuatie politica geoana ar fi presedintele.
    iar daca unii au decis ca nu conteaza in politica,e bine ca avem un personaj politic veritabil -javra suprema.
    ce-mi place mie la geoana :in orice discutie el vorbeste despre oameni ca despre egalii lui,spre deosebire de basescu (si cohorta) ,care ne invata cum sa traim dupa placul lor.

  20. @mina, subscriu la partea cu emisiunea, clar e nevoie de 2 ore, ieri mo bolunzat de cap publicitatea, sa nu mai zic de partea cu: “doua surori de reunesc dupa zeci de mii de ani” Despre Geoana, no comment (in sensul bun).

    Sanatate domn Ciutacu.

  21. Lumea asta are nevoie de-un doctor.
    Eu iti zic, minciuna are nevoie de-un calau public, suntem sclavi ce au nevoie de bani sa-si cumpere iluzia de libertate, captivi in capitalism in aceeasi societate de consum cu productii concentrate.!

  22. nu se poate schimba programul in functie de interlocutor. in plus, dupa parerea mea, un interviu de doua ceasuri e mult prea lung, indiferent cine-i intervievatul

  23. @ioan
    ” a iesit mai bine din pumni decat nastase in 2004-2008.” Aia-i fix părerea ta, fără legătură cu realitatea.
    Năstase nu s-o apucat nici de deschis şampanii după exit-poll-uri, nici nu sărea în delir pe scene cu “… dragostea mea”, şi nici nu s-o apucat de contestaţii fără nici o şansă de cîstig. Şi-a asumat înfrîngerea, normală după 4 ani de “aroganţe”, în care a încercat (el sau “subordonaţii”) să facă fix ce-a reuşit băsexul cu largul ajutor al “populaţiei” şi, mai ales, a şlehtei sale de lătrăi, curve şi pupincurişti. De “baronii” băsişti nu mai zic. Ai lui Năsatse erau “îngeraşi”.
    Dacă ar fi să stăm strîmb, da’ să judecăm drept, cine ar fi fost cîştigătorul intr-o “pre-prezidenţială”, în interiorul pesedeului (pe model american) între Geoană şi Năstase? Io zic Năstase, chit că-s liberal pînă în măduvă!
    Banzai!

  24. @Victor, asa este, nu se poate prelungi progamul in functie de invitat, cu o exceptie, Basescu :), daca imi aduc aminte bine cu Vantu a fost prelungita putin. Ai dreptate, doua ore este mult dar o ora din care 20 de minute (nu stiu exact, nu am calculat) numai publicitate… , fara publicitate stiu ca nu se poate.

    Pe viitor sper sa se gaseasca o solutie.

    Sanatate domn Ciutacu.

  25. Abia acum am reusit sa urmaresc interviul pana la capat : mi-a confirmat o data in plus ca este OMUL si DIPLOMATUL pe care l-am banuit ! 🙂

    PS: diplomatia si onestitatea sa continua sa faca o puternica nota discordanta atat cu partidul sau cat si cu tara al carei cetatean este …
    Pacat ca s-a ratat sansa de “a trage partidul si tara dupa el” ! 🙁 Enorm cate s-ar fi putut schimba … Asa cum “de la cap se-mpute pestele” , tot asa PUTEREA EXEMPLULUI TOT DE LA “CAP” (CONDUCERE) TREBUIE SA VINA !!! Iar el chiar O putea oferii …

  26. Da,am citit:vrea un domn sa ia leatura cu mine. Bine,d-le Ciocoiu,gaseste o solutie si vom lua legatura….Despre carte,ce vrei sa sti? A,nici nu ma gandeam ca vei pricepe cartea;doar a fost scrisa ptr.psihologi si psihiatri,cu preponderenta…. Multumesc ptr.aprecieri.

  27. @Peter: la Vantu au cerut, prin exceptie, ei, din regie; parea o emisiune buna. si el a acceptat…
    stiu ca-i multa publicitate pentru o singura ora de emisie. sunt un produs bine vandut. ceea ce-i unicul meu atu in trust 🙂

  28. @Victor Ciutacu: “ceea ce-i unicul meu atu in trust” Suna bine la prima vedere, dar dupa primele 2-3 secunde de reflexie, are si o nuanta putin sinistra.

  29. faza cu geoana de la alegeri..bucuria aratata prea devreme :))) nu cred ca sa mai intamplat in nici-o tara din lume.Geoana e OUT

  30. UN DIPLOMAT BUN,este de folos la orice ora.In campania pe care a pierdut/o M GEOANA a dorit sa fie cel mare mare moderator intre deficit si exces,acrelasi lucru dorind si basescu, NUMAI ca pe BASESCU l/au crezut mai multi.
    Azi ,M geoana este mai bun cu mult ca in 2008, ..este si un orator mai bun,cu un limbaj nonverbal mult imbogatit…poate fi un adversar redutabil pentru multi…,dar ar fi un ministru de externe excelent,poate del mai bun de la titulescu incoace,..

  31. Nu mai conteaza decat in spatele scenei sau in echipa de montaj. Ca solist e fumat.
    Cat despre o emisiune de doua ore… ar fi cativa invitati care sa poata face fata, dar nu-s multi. Iar telespectatorii ar schimba pe acasa tv sau pe alte parti.

  32. Va salut!

    total off topic! Este un omulet pe youtube care a postat foarte multe filmulete, de o calitate impresionanta legate de folclorul romanesc. Poate faceti o emisiune cu el.

    Aici aveti o mostra.

    Cu stima.

  33. Un cercetator de la NASA, Peters, a scris o carte plina de umor, rezultat al observatiilor facute asupra modului in care evolueaza fenomene ale vietii cotidiene, din cercetare, din societate, etc., cumoscute mai mult sub numele de Legile lui Murphy. Una din cele mai cunoscute legi spune ca “orice individ avanseaza pana isi atinge nivelul de incompeteneta”, un corolar al acesteia fiind faptul (care se manifesta la noi plenar din 2004) ca toti cei care ajung sa conduca sunt incompetenti. Din pacate, Dl. Geoana face parte din aceasta categorie. Ca diplomat a fost excelent. Ajuns, prin manevrele oculte ale grupuletului de la Cluj, in fruntea PSD-ului si-a atins nivelul de incompetenta. Invins de marinar la Primaria Bucurestilor, nici n-ar fi trebuit sa candideze la conducerea propriului partid-era un semn al incompetentei lui in luptele politice. PSD-ul a pierdut mult din cauza incompetenetei lui Geoana-cea mai grosolana eroare fiind naivitatea lui in relatiile cu presedintele Basescu care a culminat cu acceptarea unei guvernari cu PDL inaintea alegerilor in urma carora se voia presedinte. Interviul d-voastra este relevant! Geoana s-a dovedit un bun analizt al situatiei internationale si al unor dedesubturi politice externe, dar n-a inteles nici acum ca intr-o lupta politica pentru cea mai inalta functie in stat va fi mereu pierzator pentru ca si-a atins deja nivelul de competenta. Ar putea sa fie un Titulescu, daca s-ar concetra exclusiv in acest domeniu, dar e departe de un Ionel Bratianu. La fel ca si Dl. Cristian Diaconescu, pierzator si el in lupte concrete si aciuit-mare greseala- pe langa cei mai putin destepti decat el. Evident, daca ar fi reusit sa-l aduca pe Johannis prim ministru impreuna cu Antonescu, Romania ar fi fost salvata de boci, Ialomiteni sau tamplari bisnitari de valuta si de caderea infernala de azi. Raza violeta nu ajuta ! Chiar daca si Dl. Geoana,prin sotia sa, si-a transmis aceasta angoasa care-i scade valoarea intelectuala oricui o are (angoasa!). Daca ar fi fost un barbat puternic si l-ar fi invins pe bisnitarul smecheras, ar fi fost un presedinte mai bun, dar nu mai bun ca Nastase. Daca ar citi cu atentie memoriile lui Argetoianu, vecin de-al lui din Argetoaia,nu ar avea decat de castigat. Memoriile lui Argetoianu-sunt vreo 10 volume. Inginerul constructor Geoana s-ar maturiza politic si si-ar evalua in mod corect aptitudinile si abilitatile, cariera lui politica putand continua la un nivel corespunzator. Evident, oricine ales in locul lui Basescu va fi mai bun decat acesta. Dar asta nu inseamna ca se realizeaza si adecvarea la pozitie (post). La varsta asta, Iliescu din interviul d-voastra s-a dovedit a fi cel mai bun politician roman din acest moment.

  34. Geoana si-a atins nivelul de incompetenta ca diplomat si ministru de externe. Slab in lupta politica tete-a-tete, a pierdut de doua ori cu un marinar incult si limitat, care nu foloseste mai mult de 150 de cuvinte, pentru ca atatea a putut sa invete din cartea lui Tartarescu. Daca era un politician autentic ar fi facut penitenta dupa ierderea Primariei si nu s-ar fi lasat manipulat de grpusculul de la Cluj si n-ar fi acceptat o guvernare alaturi de PDL cu un an inaintea alegerilor presedintiale. Ar fi inteles dedesubturile apelurilor de la Cotroceni. Apoi, a trecut vremea cand oamenii politici credeau in paranormal, lumini violete, vraci care-i pacalesc pe cei saraci cu duhul cu puterile lor malefice, horoscoape si alte aiureli infantile.

  35. Pentru ca s-a adus in discutie caracterul si onestitatea lui Geoana, vreau sa reamintesc disputa dintre el si Ponta, pe tema datoriilor PSD rezultate in urma campaniei prezidentiale din 2009. Intrebat despre asta, Ponta declara intr-un interviu: “În schimb, datoriile făcute în campania din 2009 pentru un anumit candidat, nu, pe ele nu o să le plătesc pentru că n-am niciun fel de garanţie că s-au făcut acele datorii sau acele servicii şi pentru ce s-au făcut. Nu o să le plătim. Să le plătescă cine le-a făcut.” Sugerand apoi ca banii au fost sifonati si cu ajutorul lui Gusa :). Si ma gandesc ca or fi stiind aia din PSD cate ceva despre asta… De ce n-as crede ? Acelasi lucru era sustinut si de catre Bogdan Chirieac, in discutiile cu Macovei de la ANI, cand nu avea habar ca e inregistrat: “Geoană ştie că n-are nicio şansă şi atunci toţi banii pe care i-a stråns, şi a stråns cåteva zeci de milioane, îi duce la soacră-sa. N-ai văzut aşa ceva. Bătråne, n-a plătit ni-că-ieri pe nimeni!”. Cam atat despre onestitatea lui…
    Acum, ceva si despre caracter…? Iata cum ii raspundea pe blog lui Ponta, la acuzatia ca a lasat datorii dubioase in urma lui: “Este complet nerealist, chiar şi pentru cineva cu mai puţină experienţă politică, să creadă că preşedintele partidului se ocupă de toate detaliile financiare.”, ” Le amintesc colegilor mei că în 2005 am preluat partidul cu foarte multe datorii şi, chiar în aceste condiţii, am căutat SOLUTII ELEGANTE SI SERIOASE, aşa cum este normal de la nivelul funcţiei cu cea mai înaltă responsabilitate în PSD.” Corect, numai ca, in urma cu 4-5 ani, cand Nastase se afla in aceeasi situatie (cu deosebirea esentiala ca datoriile lasate de el nu erau contestate de nimeni !), “solutia eleganta si serioasa” era ca arogantul sa plateasca din banii lui. Asa ca nu pot incheia decat cu un cliseu: mare om , mare caracter !

  36. Ar trebui sa conteze.50% dintre votanti l-au preferat lui Basescu.De ce ar conta mai putin Geoana decat Basescu?Dar la cata ipocrizie este printre noi nu vom recunoaste ca a contat macar.Mircea Geoana,domnul Mircea Geoana,nu se incadreaza in peisajul romanesc atat de vulgar,PUNCT.

  37. Ar trebui sa conteze.
    Spa la Vantu si ,,Mihaela, dragostea mea!” sunt
    chiar bagatele fata de aranjamentele paralele de tot felul ale contracandidatului din noiembrie 2009, dar actiunile lui M. Geoana atirna paradoxal mai greu decit ale partii adverse.
    Sa renunti la un om educat, cultivat si cu experienta politica externa pentru ca, de exemplu, nu este incisiv in vorbe ( iar nu in spiritul declaratiilor), in discursul intern ; ca este atacat de virfurile propriului sau partid, ca si cum acestia sunt imaculati si perfect credibili, este o pierdere intr-un spatiu politic tot mai insolent, lipsit de substanta culturala si chiar de buna-credinta.
    Nu stiu daca M. Geoana este o persoana suficient de receptiva la consecintele si invatamintele atitudinii sale de-a dreptul imature din preziua si ziua alegerilor , ca de altele majoritatea stim din auzite, dar el insusi se prezinta ca un om politic ambitios, asa ca trebuie sa isi schimbe si naravul, nu numai blana , de asta ii mai trebuie o sansa
    ( nu spun ca presedinte).
    Si PSD, dar si electoratul sa cintaresca la rece ce vor de fapt in mod esential si daca stim multi oameni politici care sa reprezinte partea mai evoluata a educatiei ( care se pierde zi cu zi), fara sa tradeze sau sa se auto-minimalizeze pentru un suris.

  38. Pe Mircea Geoana il vad cel mai potrivit om politic (din cei cunoscuti de pe scena politica) pentru functia de presedinte, avand in vedere atributiile presedintelui care in principal se refera la politica externa, domeniul apararii si medierea intre puterile statului si intre stat si societate. Nu mi-l pot imagina in ruptul capului in aceasta functie pe Ponta (cu caracterul si manifestarile lui basesciene) si nici pe Antonescu care din pacate nu stie mai nimic si nici macar o limba straina, desi avea tot timpul in 21 de ani sa invete.

  39. de foarte multi ani votez cu psd.de ce? nici eu nu mai stiu.marea lui sansa a fost ca psd nu a dorit mazilirea lui asa cum a facut cu alti presedinti.mult prea servil si lipsit de curaj politic.l-am si vazut la 2 mitinguri (ianca si braila )si nu m-a convins.s-a facut de ras iremediabil.

  40. Scuze de off topic.
    Cred ca de pe vremea “v-am prins vrajitoarelor” si “sa vina oamenii de la Minolta” n-am mai vazut o campanie publicitara atat de agresiva precum cea de acum a marei jurnaliste Carmen Avram. Se pare ca intram cu totii in era reevaluarilor, pentru ca mai nou ni se sugereaza de catre Antena3 ca ar fi bine sa uitam ca a fost remunerata de la licurici ani buni de zile, facand emisiuni pe acelasi post TV pe care oamenii cu IQ scazut reprezinta targetul principal. Dar nu conteaza, generatia ProStii si castigi s-a marit asa ca faceti loc, vine aceasta CNN look-a-like, aceasta rebrand-uita jurnalista platita in $ ani de zile, care acum trece pe E. Cred ca e necesar sa pic naibii pe spate cand o vad, plin de respect si umilinta, ca vorba aia….a intrat in Antena3, unde nu era nici un jurmalist adevarat, a trebuit sa vina ea sa le arate tuturor cum se face meseria asta. Eh..asta e…fiecare televiziune care se respecta trebuie sa aiba Tatuliciul ei… No comment!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.