Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

Similar Posts

157 thoughts on “Mai conteaza Geoana in ecuatia politica?

  1. P.S. Ar fi interesant un sondaj “pe cine aţi vota dacă….” şi cu Mircea Geoană pe lista nominaţilor.

  2. Nu…nu mai este dorit de către cei care conduc într-adevăr partidul, iar asta îl face nedorit…!

  3. Nu nu cred ca mai conteaza.Astept in continuare intrebari incomode.Apreciez,totusi,inteligenta si educatia personajului.

  4. Din pacate, majoritatea (aia cata e ea) apreciaza golanii, smecherii, ,, smenarii”, adica aia care sunt dupa chipul si asemanarea ei. Eruditii, scolitii, oamenii de bun simt palesc in ochii romanilor. Asta suntem, asta alegem!
    P.S. Stiam ca vorbeste perfect limba engleza. Am ramas blocata cand l-am auzit cum vorbeste limba franceza. Nu aveam cine stie ce afinitate pentru personaj, am mers pe principiul:oricine e mai bun decat Basescu; si inca din 2004.

  5. E un om cult dar oare nu s-ar fi intamplat ca el sa ramana omul curat in timp ce leprele urmau sa-si faca de cap (vezi perioada Iliescu).
    Victor, tu ai fi fost mai fericit cu siguranta… si Felix la fel…

  6. eu cred ca nu mai conteaza!
    eu SPER sa nu mai conteze!
    daca ar urma geoana, numai dumnezeu ar mai putea avea grija de noi! nu agreez psd-ul, insa sunt convinsa ca pot nascoci ceva mai serios decat geoana!

  7. @Drujbaru geoana, diplomat veritabil….. da-o dracului, bre, nea drujbaru!!!!!! pai, daca si geoana a ajuns diplomat veritabil, e vai de noi!

  8. Intr-o ecuatie ai necunoscute/variabile, constante si solutii. Domnul Geoana e mai mult “constanta” decat “solutie”.
    Acu’ daca are o schimbare radicala de look: lant gros, burta peste curea si tricou cu sclipici mulat pe cimitirul mici, poate mai strange ceva voturi 🙂

  9. In general, fiind dat o ecuatie, omul incepe prin a studia
    1. daca ecuatia este rezolvabila (admite macar o solutie)
    2. daca solutia e unica
    3. daca nu e unica, atunci care este familia tuturor solutiilor si cum poate fi ea caracterizata.

    Imi place sa cred ca ecuatia politicii romanesti e rezolvabila. Altfel ne-a luad dracu!

    Din pacate un mare specialist in ecuatia dinamicii fluidelor a pus hulpav laba pe functia ce definea prapadita aia de ecuatia, a dezvoltat-o in serie Walker si a retinut doar primii doi termeni: cel consant reprezentind politica consistenta spre dezastru si cel liniar care reflecteaza cresterea importantei unui anumit parametru blond. Printre termenii neglijati in dezvoltarea in serie se numara poporul roman, urmat de poporul roman si in fine poprul roman. Geoana a devenit acel orice epsilon mai mare ca zero, care le dadea dureri de cap multora prin clasa XI.

  10. da ,conteaza pentru cei care nu inghit manele pe nemestecate si nu amesteca engleza cu”sulaina chanel”da ,sper insa ca “palmele primite “l-au invatat ceva iar pentru bucurestenii care l-au preferat pe videanu si apoi pentru romanii carora le-a fost frica de “iliescu mineri si de instrainarea sarii” sa le fie de bine

  11. Acum, dupa alegeri, imi pare rau ca am ezitat sa votez in turul 2. Geoana e un om cultivat, inteligent, nu are calitatile oratorice lui Antonescu, dar pentru functia de presedinte si nu pentru functia de “basescu” era o persoana potrivita cu care nu ai cum sa te faci de ras in afara.

  12. Din pacate Geoana e printre putinii politicienii adevarati din Romania, deci nu are nici o sansa.

    Geoana e ok, pacat de restu.

  13. Va rog sa-l intrebati pe invitatul dvs. daca isi mai aminteste de cel care a fost Mihai Horia Botez.

  14. Pentru mine, Mircea Geoana (ca, de altfel, si Cristi Diaconescu) nu mai exista nici ca oameni politici nici ca simpli cetateni. Fiecare din alte motive, desigur. Am lucrat cu Geoana prin anii ’90 si am avut (neplacuta) ocazie sa vad ca este un om slab, las, fara caracter (am simtit-o pe pielea mea, va asigur). Cu toate acestea, in turul 2 din 2009 mi-am calcat pe inima si l-am votat, mobilizandu-mi in acest sens si rudele si prietenii. What for? Omul nu se schimbase fata de 1996, dar acum tradase 5 milioane de romani, nu unul singur! Pacat de romani si de Romania, ca au ajuns sa depinda de unul ca Geoana.

  15. Geoana e un termen care a devenit nul la momentul t = decembrie 2009 (fiind o cantitate mica s-a dizolvat rapid in apa din jacuzzi).
    Imi e greu sa-mi dau seama de un lucru: il urasc mai mult pe el ca este atat de prost sau pe mine ca am sperat ca nu este atat de prost.
    Poate il intrebati cat de greu e sa bagi la loc dopul de la sampanie dupa ce ai deschis sticla. Ca el are experienta.

  16. Din punctul meu de vedere,Mircea Geoană este cu mult peste Tiran Băse din toate punctele de vedere.Spre “durerea” mea,la alegerile prezidențiale l-am ales pe Băse,la fel ca majoritatea prostimii.De contat…nu știu cât mai contează Geoană în ecuația politică dar cu siguranță ar fi fost puțin mai “bine” decât ne este cu Băsescu.La conducerea țării avem nevoie de oameni capabili,diplomați.Nu de țărani șmecheriți și mafioți.O variantă mai bună a conducerii ar fi cu Antonescu președinte sau Ponta,și Geoană ca premier și categoric fără UDMR la conducere.

  17. desi l-am votat pe Geoana, doar cu speranta de a scapa de base si de gasca lui, acum nu cred ca el mai conteaza pe scena politica.
    totusi PSD-ul nu trebuie sa piarda functia detinuta de Geoana, in Senat.

  18. Da, Mircea Geoana va conta atunci cand romanii nu vor mai accepta in politica romaneasca specimene care sa hahaie si se dau mari presedinti jucatori. Atata timp cat natia asta pune stampila pe cocalari politici, Mircea Geoana nu va conta in ecuatia politica

  19. Ori ai inceput si tu sa reevaluezi?
    Nu cu mult timp in urma l-ai cam facut cu oua si cu otet pe Geoana.(pe buna dreptate din punctul meu de vedere)
    Incerc doar sa inteleg daca esti din nou in relatii cordiale cu omul pe care l-ai facut “loser”, “ingamfat”, “inconstient”, “las”, i-ai spus ca e bine sa dispara pentru totdeauna din viata publica si ca nu va figura in cartile de istorie decat la “si altii”. Simti acelasi lucru vis a vis de persoana lui si l-ai invitat pur si simplu pentru a face o emisiune ok, sau l-ai reevaluat si o sa aveti o conversatie cordiala ca intre doi vechi prieteni?:) Nu de alta, dar dupa ce Geoana a postat pe blogul personal explicatia sa pentru motivul pierderii alegerilor, filmandu-se cu un webcam, am rezonat intru totul cu parerile tale asupra persoanei lui si incerc doar sa inteleg motivul pentru care ai ajuns la sentimente mai bune in ceea ce-l priveste(in caz ca s-a intamplat asa ceva). Spun asta pentru ca de atunci si pana acum, Geoana a facut un singur lucru cu adevarat admirabil si anume un discurs pe Antena3 cand era in alt studio decat cel unde se tinea o emisiune (parca Subiectiv, dar nu mai tin minte exact). Speach-ul ala a fost pur si simplu genial, nu-mi venea sa cred ca Geoana poate sa vorbeasca asa, si atunci te-am vazut (tu fiind invitat in emisiune) si pe tine avand o apreciere laudativa la adresa lui spunandu-i ca daca ar fi avut speach-ul ala in campania electorala, astazi am fi avut un alt presedinte. Doar acel moment (repet, de-a dreptul genial al lui Geoana ) te-a facut sa-l vezi cu alti ochi? Sau mai e ceva ce mie-mi scapa?

  20. Din pacate “credibilitatea” nu-i ceva de care se poate “face rost”; credibilitatea redusa sau chiar lipsa de credibilitate nu are cum sa ajute nici un presedinte, nici un politician de a iesi din marasm. Credibilitatea redusa presupune ‘suspiciune’ si din pacate orice ar face Geoana, orice initiativa ar avea,oriunde s-ar duce, suspiciunea fata de presedinte, de guvern si fata de persoana sa il insoteste.Dar mai stii ce se poate intampla?

  21. @Catalin: eu nu reevaluez nimic, eu invit si, daca accepta, dialoghez. dupa logica asta, ar trebuie sa fiu prieten ori sa am o parere buna despre Ridzi & Turcan?

  22. @Victor Ciutacu: In nici un fel de exprimare de-a ta (TV/blog) cu privire la doamnele Ridzi si Turcan, nu te-am vazut folosind epitete precum cele folosite la adresa lui Geoana. Asta e si motivul pentru care nu m-am intrebat nici o secunda de ce ai invitat-o pe doamna Turcan in emisiune, dar in acelasi timp ma intrebam de ce pe Geoana. Dar daca tu nu reevaluezi, iar el accepta invitatia, asta nu face decat sa spuna foarte multe despre el.:) Sarumana! M-am lamurit:).

  23. @Catalin: da un search cu “Ridzi” pe blog si o sa ai surprize 🙂
    eu n-am reevaluat nimic si nu retractez ce am scris/spus; cu exceptia momentelor cand gresesc si rectific

  24. NU! De trei ori NU! Cand nici propriul partid nu te vrea si singura mutare pe care o mai ai la dispozitie e o trecere la UNPR( sau cum dracu se cheama adunatura aia penibila) e cam gata. Nah, ca l-ai chemat e bine, eu personal (pt cat conteaza) nu m-as putea uita la el nici sa stiu ca vine cu clatite moka.

  25. @Victor Ciutacu: Chiar si numai din punctul asta de vedere, emisiunea e “MUST SEE”. Mi-am pregatit eugenia si cico, ca n-a bani de cola si popcorn:D.

  26. Ah, imi cer scuze. Inca o chestie. E genial cum,in America, atunci cand pierzi alegerile prezidentiale, dispari din peisaj. la nivelul asta nu exista a doua sansa, mai ales in halul in care a pierdut Geoana si cum a gestionat pierderea.

  27. Mi se pare un guliver in tara uriasilor, asa blegut-caldut-politicos-teoretician cum este la fiecare iesire pe sticla. Educat, stilat, cultivat, diplomat, pare nelalocul lui in lumea asta politica, plina de hiene, sacali, vulturi hoitari si ticalosi. Sigur, nu l-a ajutat nici episodul din decembrie 2009, cand nu numai ca a pierdut, dar s-a umplut si de ridicol, fara sa faca , de fapt, nimic ridicol. N-are noroc, ori are mult ghinion, ori s-a nascut cand nu trebuie, ori nu politica era treaba lui, habar n-am, dar ma tem ca, mai mult decat esalonul doi in partid nu are rost sa vizeze. De acolo ar putea sa mai aiba un cuvant de spus, dar doar de acolo, in arena urmand sa coboare cei fara scrupule!

  28. Sigur ca mai conteaza. E al doilea in Stat. Poate fi inlocuitorul daca Basescu se îneacă cu o măslină. Întrebarea este dacă știe să conteze ca un prostovan ajuns pe poziție sau ca un tip care a înțeles ceva și a învățat din experiența trecută. Viața e dură. Nota de plată a unei relaxări la SPA, se vede, poate fi fatală. În locu-i, m-aș feri de sfaturile lui Gușă ca strigoiul de usturoiu atârnat de țăruș și m-aș orienta către un rol mai discret. Vanitatea îl poate duce în ridicol. Deci, mai contează. Sper însă să nu conteze ca activ din care să-și scoată paralele, de mercenar grețos, Gușă.

  29. Din pacate, dl. Geoana nu a stiut sa se vinda prea bine si nici cei care erau alaturi de el la alegerile trecute nu l-au ajutat sa o faca,unii dimpotriva.Ca sa nu mai spunem ca toti au avut cam acelasi comportament,incepind de la faptul ca s-au culcat pe lauri prea devreme,cazind in capcana ziaristilor care ii tot ridicau in sondaje si in capcana basistilor care i-au adormit dindu-se victime,ranite,nedreptatite,invinse,slabit.,Cu un ochi faceau asta si cu celalalt cautau punctele slabe ale adversarilor.Ma tem ca Ponta face aceleasi greseli,incepind de la a se lauda ce ii vor face lui Base,cum au voturi pt. motiune,Antonescu se lauda cum il va suspenda.
    Atita vreme cit e pres. senatului,conteaza.Atita vreme cit va candida in partid sau pt. vreo functie publica si va fi ales,conteaza.Cum un om care are un discurs fluent si chiar sarmant,uneori,in lb. engleza si in lb. franceza se poate exprima atit de fad in limba materna,nu inteleg.Exercitiu de promovare a calitatilor lui,ma tem ca vine cam tirziu.
    Acum,urmaresc pe History documentarul “102 minute ce au schimbat S.U.A.”M-au impresionat expresiile americanilor de pe strazile din jurul WTC-erau golite de orice urma de artificial,de superficial,toti isi dadeau seama ca nu e de gluma.Ce ar trebui sa se intimple in tara noastra sa ne dam seama ca sintem intr-o situatie mai grava decit cea in care erau americanii atunci,sa renunte politicienii la teatrul ieftin pe care il joaca la tv cu reformarea statului,cu anticoruptia,cu elicoptere.Avem nevoie de normalitate.Atita tot.Lucruri normale in alte tari par de neinchipuit la noi.

  30. Politic,Geoana este mort.Va fi ingropat la urmatoarele alegeri parlamentare.Are sanse ca sa ajunga parlamentar numai cu efortul partidului,altfel omul este foarte slab din toate punctele de vedere.

  31. Cred ca ar trebui sa conteze un bun diplomat si vorbitor fluent de mai multe limbi straine atat pentru PSD cat si pentru Romania.

  32. Geoana, un om “studiat” datorita educatiei, un ambalaj frumos dar lipsit de forta, esenta, manevrabil. Uitati-va la reactia de moment in care se anunta castigatorul. Topaie ca un copil.
    Sunt tare curioasa cine a avut initiativa de a se intalni cu Vantu? El, vulpoiul Vantu sau o terta persoana?
    Este necesar insa ca sef al Senatului, ultima reduta a prezidentului in intentia de a acapara toata puterea.

  33. @alice
    Daca astea-s toate calitatile, atunci sa-l indrumam spre un Call Center. Din păcate, e nevoie de mai mult!

  34. Nene Victore, leagă-l cu cătuşe de scaun, să nu mai dea atîta din mîini. Io am impresia de multe ori că nen’tu ăsta o gătat IATC-ul la clasa maestrului Ion Finteşteanu. În rest…să vedem!
    Banzai!

  35. CE TARA DE CRETINI !!!
    Toata lumea il arata cu degetul pe Blejnar , toti spun de el nasoale … si nimeni nu-l ia la intrebari !!!!!!!!!
    Ce dracu astepta retardatii astia ?… Un desen ?

  36. Istoria cu Geoana a trecut. Daca poate sa aduca o contributie la intarirea democratiei pe aceste paminturi bintuite de dictatura securista e OK! Daca nu atunci sa se duca in pustii. Pe mine ma intereseaza acum cum se rezolva treaba cu NOUL SISTEM INSTAURAT DE 6 ANI INCOACE. Un sistem paranoic de tip Gadafi unde oportunisti romani (nu mercenari) vor sa instaureze un alt fel de dictatura. Dictatura securistilor cutitasi care sfisie libertatea cetatenilor.

  37. Pana acum scorul e favorabil lui Mircea. Invita-l si ,asa cum stii tu sa organizezi un interviu, scoate din el ce are mai bun. Succes!

  38. Este finut. Dar sa mergi inainte de confruntare in vizita la Vantu, depaseste orice inchipuire. De ce?????!!!!!!

  39. Victor,eu iti scriu un mesaj in afara subiectului,vad ca au aparut opinii conform carora Base a declansat chestiunea vamilor de placere.E ironic,dar isi aminteste cineva de un Sarkozy care il trimitea undeva pe Base pentru niste motive?Iar cineva zicea ca e curat ca lacrima.Base a fosat nevoit sa faca acest lucru,informatiile pe care le aveau autoritatile romane, le aveau si ceilalti.

  40. apăi Geoană şi o făcut nr ul;

    amu intră şi el în rândurile discreţilor aşa la secret dar totuşi de interes public;

    cam cum îi colegu cu ouăle de numărat care îi în adormire(ajuns la la 33 lea de grad probabil) de ceva vreme şi mai sforăie când şi când prin legislativul cetăţenilor României numit şi “clasă politică”;

    reprezentată cu cinism de prozeliţii sau sectarii lu iliescu, având filiera ideologică a lu brucan (ăla de o ştiut că vine trenu în 89) şi misterul abstract a lu gelu (ăla de le o făcut groapa n doi lu ceaşcă şi ilena fix de Sfânta Naştere a Lui Hristos) nu în ultimul rând perfidia omului fără gât (ăla care precum tac su o venit pe tancuri) şi ticăloşia unuia mare producător de vinuri de la bnr amfitrion de stăpâni trilaterali şi sclavul perfect al fmi

    ADICĂ

    un urbete, marinel&com, un june “şcolit” cu discreţie de ăla în adormire dar strşnic ascultător iliesciot&com, un Crin cu parfum patrician&com

    restu traseiştilor de coloLĂTURI nu contează

    vai, dar era să uit, mai sunt nişte rupţi de atâta centură, ungurii

    aşa că Geoană s o mistuit violet şi o intrat niţel la discret, din secretomanie…

  41. EXCELENT comentariul lui….de FuXi de la 17,16.Mai am si eu o singura remarca, anume sa nu uitam, ca Geoana+Antonescu la dat jos pe Boc(chiar si ptr, putine zilei) in timp ce noii veniti…. nu mai spun.Apropoooooooooo ce-o mai fi facand d-ul Antonescu ?A disparut?

  42. @Irina: tu scrii de regula in afara subiectului. desi m-am obisnuit, n-am de gand sa mai fiu tolerant multa vreme

  43. nu

    intr-un unu la unu Geona nu castiva alegerile nici fatza’n fatza cu foca de la circ nu mai vorbesc de unu ca Vanghelie ori Basescu.

    Poate ca o fi baiat bun, o fi educat, o vorbi franceza si engleza daaaaa limba romanilor din romania n-o vorbeste.

    Vorbeste deontoloaga culta de esentza lemnoasa siiiii asta-i cam dauneaza dupa cum i-a daunat si lui Adrian Nastase. Daca vreodadata va mai castiga vre-o alegere pe undeva n-o va face prin talentul sau de organizator sau de orator ci pentru ca va numit si proptit in fatza de niste oameni care ii vor castiga respectivele alegeri pentru el sivor putea face asta doar daca Geoana va reusi sa se abtzina si va reusi SA TACA si SA NU FACA NINIC. Ceea ce ma indoiesc ca poate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.