Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Lăutărie de alean îmi scrie pe frunte

Lăutărie de alean îmi scrie pe frunte

“Ce ti-e scris in frunte ti-e pus”, imi spunea, cand eram mai pui, mama. Arat eu a pui de cioara, da’ cred ca-i pe filiera Haifa, fiindca la muzica sunt o oroare. Desi toti pareau a fi lasat orice speranta la inceputul fiecarui tril de stancuta ostenita pe care-l slobozesc, tzigoineru’ infam de Medelin ma provoaca, iar Nicu Gigantu are atata minte cat sa-i confirme live Mihaelei Radulescu o asemenea informatie.

Deci, fratii mei albi, daca o sa remarcati subita mea disparitie de pe post, sa stiti ca nu-i musai ca mogulu’ sa fi fost nemilos, ci luati in calcul si varianta sa-mi fi picat cu tronc clopul lui Lupu Rednic. In cel de-al doilea caz, ma veti putea gasi, la ora de odinioara a emisiunii, in crama la Casa Doina, intre contrabas si tambal.

Postez aici, cu rugamintea fierbinte pentru “jurnalistii de investigatie” sa nu-si mai asume si epocalele descoperiri ale unor imagini postate de prietenii mei la propriile-mi rugaminti, predecentele doua experiente alaturi de Nicu Gigantu. Da’ mi-e ca scapata daca-si tine viitorul familiei si al trupei in nadejdea mea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

32 thoughts on “Lăutărie de alean îmi scrie pe frunte

  1. Domnule Ciutacu, avem nevoie de dvs la JN si la Antene! Sau oriunde in alta parte, unde va veti face meseria. Muzica e just for fun, nu-i asa?! 🙂
    Jos palaria in fata dvs, pt ideea minunata, de a aduce un medic in emisiunea de la A2! In sfarsit, dupa atatea zile de frasuneala deontologico-isteroido-bolsevica de tip tatulician ”Venim cu bata dupa dvs, domnule doctor!” , ati adus NORMALITATEA pe ecranele noastre. Va multumesc, domnule Ciutacu!

    of topic:
    Domnule Ciutacu, dvs sunteti singurul in masura sa îi ”caute” si sa îi ”scuture” putin si pe baietii de la Autoritatea Electorala Permanenta. O stire de saptamana trecuta: ”Traian Băsescu solicita Autorităţii Electorale Permanente (AEP) de a întocmi un proiect de act normativ pentru modificarea sistemului de alegere în diferite structuri ale statului, în care toate tipurile de alegeri – inclusiv cele prezidenţiale – să fie promovată regula majorităţii simple potrivit căreia câştigă cel care a obţinut cel mai mare număr de voturi, indiferent dacă a atins sau nu jumătate plus unu din opţiunile electoratului.”

    Cred ca nu mai mira pe nimeni(normal la cap), niciuna din actiunile stimabilului tovaras Basescu, asa ca trec peste partea aceea cu ”Parlamentul ce face, nu vede?! etc” si ma opresc pe site-ul AEP, unde, in afara de aberanta si profund antidemocratica nouă lege electorală, ceruta de Consumator, gasesc in sectiunea ”Activitati AEP- Studii”, un lucru revoltator (cel putin pt mine): ”Studiu privind institutiile de management electoral din America Latina” !! http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=27&l2=58
    Nici mai mult nici mai putin decat America Latina! Adica am dat dracului sistemele cat de cat normale si democratice din Europa, si platim niste lingai de la AEP, sa ne duca intr-acolo, intr-o ”democratie” prezidentiala tip Peru, Chile, Argentina, Costa Rica, sau oricare alta, din acea zona. Domnule Ciutacu, dvs puteti vorbi despre ticalosia pe care ne-o pregateste Basescu, desigur cu largul concurs al tacutelor sale slugi de la AEP, dvs puteti sa le deschideti mintea si acelora care- din diverse motive- nu au citit, nu au habar ce inseamna ”democratiile” din America Latina.
    Va cer scuze pentru acest mesaj mult prea lung!
    Mult succes in continuare, domnule Ciutacu!

  2. barosanee, te-ai scos.. hai ca ai potential.;) merge.. o sa strangi cativa banuti de la nunti, botezuri.. mergeeee soloo :))

  3. Dle.Victor CIUTACU,
    Sincer? FELICITARI ! Am pus semn de exclamare ( ! ) si nu punct…fiindca ma mai gandesc daca sa ma mir sau …asa sa fie – vorba semnului de ortographie numit punct ( . )
    Si nu cred ca va intereseaza da’ am un solist de manele care mi-a atras auzul cu…”Am norocul scris in frunte – e norocul meu – Ce sa le fac la dusmani….” etc.s.a.m.d. Zau ca -mi plac cuvintele din “maneaua” asta a Dlui.Florin Salam (stiati si Dv. , cred , ca salaam inseamna pace in nu’sh’ce limba, asa-i?)
    Iar sa revin la subiectul Dv. de mai sus : fiecare cu gusturile lui.

  4. Scuzati-ma pentru interventie in afara de subiect!
    Nu am putut sa ma abtin !!Am ramas “tablou” aseara la “sinteza zilei” sa vad sfisitul emisiunii intr-o apocalipsa de “intrebari fundamentale” din partea venerabililor analisti dar nici un raspuns. Chiar asa, domnule Ciutacu, dupa 20 de evolutie politica in “democratie” ne aflam in plin regres pe plan politic?? Dupa ce o framintati p’asta dati-mi si mie o parere!!!

  5. Deci, pentru noi, cei care nu o urmărim pe Mihaela Rădulescu, Mihail venise cu o ştire… 😉

  6. …pina la urma,n-am batut cimpii cu voluptate,acum 2-3 zile ???
    Imi pare rau ca te-ai suparat gratuit pe mine.Nu-i comod sa-ti sara Victor la beregata.
    Ce mi s-a vindut,aia am vindut si eu.
    Ghinionul meu,deoarece niciodata nu ma uit la emisiunea lui Mihaela Tiganasu.
    Zau,nu ma asteptam ca subiectul sa apara ca postare aici.
    Atunci,doar am fost surprins da bascalia divei.Care diva,vazind-o acum citiva ani in “atelierul” unei amice din capitala,m-a surprins,oarecum,fiid considerata o femeie frumoasa.(?)

  7. Victore de rusine nu te faci nici la “cantare” da stai tu pe baricade in domeniu care esti ca e mai bine.omul in viatza trebuie sa faca ce se pricepe mai bine.ca prea multi “specialisti”avem care se pricep la toate si nu fac nimic.ne mai auzim ne mai vedem.

  8. Salvarea ouălor româneşti

    O firmă de succes italiană, la care are 51% din acţiuni medicul chirurg de 53 ani – Roberto Calderoli, lansează pe piaţă cel mai râvnit totem, ce se va răsfăţa la gâturile peninsularelor, ferind aceste flori de la “deflorări” intempestive. Este vorba de reproducerea la scara 1:1, dintr-un material special, a două testicule funcţionale românesti de origine etruscă (prin extensie genetică). Totemul trebuie pupat de trei ori la fiecare ieşire în stradă a posesoarei, evident, de către aceasta.

    P.S. Falsurile nu au puteri totemice.

  9. Dacă făceai mişcarea mai devreme, ajungeai pe MTV şi te prezenta ministresa turismului…

  10. ma asteptam la un iures de injuraturi.oare nu s-a trezit lumea?
    dar pana diseara au timp sa recupereze.

  11. @mihail: anunturile oficiale despre mine si despre cariera mea le fac eu. n-am nevoie de PR, stiu sa mi-l fac si singur. in masura in care, totusi, nu ma descurc, apelez la nevasta-mea, care stie meserie cat tot trustul. in aceeasi ordine de idei, Mihaela n-a scos nici macar un sunet cu privire la prezumtiva mea retragere de la JN, A2, A3, deci scuzele tale sunt si ridicole, si false. inteleg ca nu-ti poti ostoi dorul de Cristoiu, dar exista o solutie pentru fiecare suferinta: luni, Maestrul este invitatul Gabrielei Vranceanu Firea, care inteleg ca nu mai discuta politica pe postul de televiziune al liderului PC

  12. @victor: si mie mi s-a parut ca deslusesc o nuanta de misto in cele spuse de mihaela, dar esti baiat mare si sunt convins ca te descurci.

    ps: o rugaminte. vad ca blogul taranului de badea e in conservare. daca-l vezi cumva, spune-i ca-l iubesc pentru ultimele doua emisiuni.

  13. Hai mosule,pe praful asta oamenii mai au nevoie si de contemplarea sufletului,asa ca mai incearca.Nici nu stii de ce esti in stare:-))

  14. Ai facut ieri o remarca in emisiunea “Sinteza Zilei” despre clujeni,care m-a deranjat si la care am de gand sa iti raspund(desi nu-mi sta in caracter acest lucru,mai ales pe propiul tau blog)!
    Sunt din Fagaras,cam la 250 km de Cluj si am avut placerea sa vizitez si sa locuiesc in Cluj de cateva ori,la fel si in Bucuresti!
    Tin sa scot in evidenta faptul ca oamenii,asa cum i-am vazut eu,sunt total diferiti si felul lor de a fi intra intr-o cumplita antiteza la fel ca YIN SI YANG iar YIN sunt cei din capitala!
    Poate tu te-ai referit doar la politicienii din cele doua orase ,insa oamenii de rand sunt enervant de diferiti!!

  15. @ionut: nu am absolut nici o treaba cu oamenii obisnuiti, nici din Cluj, nici din Botosani, ci cu gasca aia de politruci smecheri, care se trag unii pe altii si ne dau impresia ca au venit sa ne izbaveasca.

  16. “Vom lansa un album cu Victor Ciutacu. Am vrut sa-l luam si pe Mihai Morar, dar a zis ca mai are de facut niste vocalize.” Nicu Gigantu – Antena 1!!! 🙂

  17. Imi cer scuze, nu are legatura cu subiectul d-voastra, dar,daca nu ma inseala intuitia, s-ar putea sa vreti si sa ne puteti ajuta!Pe noi cat si pe pacientii nostri. Sunt medic de familie,doresc doar sa accesati linkul urmator, este bine sa se afle care este/va fi situatia exacta a medicinei de familie, in contextul bugetului 2009!http://www.petitieonline.ro/petitie-p35682052.html Cu stima, Monica Hindorean

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.