Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

Ca nu cumva să se umfle peste măsură vreun val de indignare populară că Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea, păpuşarii au apelat imediat la varianta de back-up. Şi pe cine aveau ei la îndemână? Da, dragii moşului cocoşului, pe Monica Iacob Ridzi. Căreia i-au mai pus în braţe rapid un dosar penal. Să-i cadă bine la sarcină. Prea populară nu e, mintoasă nici atât, imaginea de hoaţă măruntă s-a lipit de ea ca marca de scrisoare, ştie şi multe despre cum s-a ales Eba europarlamentăriţă, plus că-i şi de la portocalii. Ce sacrificiu ritual compensatoriu mai nimerit se putea face?

Mai mult, aici

UPDATE: Mă bucur că Nistorescu a preluat cotidianul.ro şi a scos gunoaiele de pe site. Au reapărut gândacii! Merg, totuşi, pe mâna lui nea Cornel

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Jucătorul şi-a scos Vuitoanca la vopsea

  1. Salut,

    Pentru Domnu’ Doctor:

    1.Credeam ca un chirurg de talia dansului ar fi trebuit sa stea mai bine cu nervii (si in timpul deszapezirii si acum,cert l-au lasat nervii)
    2. Chiar si cu textul in fata ne prostesteste? Eu unul,desi nu am capacitatile domnieie sale,nu am inteles decat “e scos din context”,dar ce-a vrut “sa zica poetul”,tot n-am inteles.Credeam ca aici e vorba de Primarie,nu situatia in care ne prinde omu’ venind din delegatie si ii bagam textul “ceea ce vezi nu-i adevarat”.Scuze Victor,da’ nici tie,nici Danei nu v-a raspuns, “cine-i” prostii astia ?
    3. Cred ca e justificat ca “prostii” sa vaza ceva sinje pe pereti dupa douajdeani de tepe,ce-au devenit precum e temperatura in Boyle-Mariotte,adica,CONSTANTE.
    4. Toti se pare c-au uitat cand ne promitea in alegeri c-o sa ne arate ceva dosarele imobiliare, “imediat ce o sa ajung la primarie”.
    5. Pana aici s-a auzit cum a rasuflat usurat cand ai schimbat subiectu’ pe Vanghelie. Ce-i mai place !
    Vrajeala,manele si caterinca ! Unde e micii promisi bre ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.