Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Îţi meriţi soarta, fraiere!

Îţi meriţi soarta, fraiere!

Ai contribuit financiar la realizarea recensământului. Ţi-au bătut unii la uşă. Le-ai dat drumul în casă. Le-ai oferit o cafea. Le-ai răspuns la întrebări, unele extrem de personale, despre tine şi despre familia ta. Drept mulţumire pentru efort şi cheltuială, recensământul nu a putut fi validat. Or fi fost oamenii obosiţi. Cum să centralizezi şi să prelucrezi datele statistice, în era calculatorului, în doar nouă luni? Asta ai putea s-o faci tu, la tine-n firma privată. Sau în familie, dacă ai chef să creşti copii pe vremurile astea. La stat e imposibil. Aşa că, pe banii tăi, ai rămas vecin pe listele electorale cu morţii din cimitir. Şi cu foarte mulţi vii care, de bine ce le-a fost aici, nici nu mai ştiu cum arată România. Şi bine fac. Eşti, statistic, egalul lor. În definitiv, ai faţă de mort cu loc de veci în străinătate. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Îţi meriţi soarta, fraiere!

  1. Regretele sunt tardive acum, iar ideea ca au votat putini romani nu e tocmai corecta. Au votat destui.
    Prea putini in raport cu pragul de prezenta pe care l-am acceptat cu totul gratuit la propunerea UE.

    Iar aici nu mai e vina romanului indolent ci a gastii Ponta & Crin care au pus botul.

  2. eu m-am întors doar pt 2 sapt si doar ca sa votez alături de familie! am renunțat la tara asta si la sistemul securist impus încă din Februarie! va pupa încă un roman plecat prin lume cu tot cu familie!…

  3. S-a votat in Olt si Teleorman mai ceva ca la Paris.. nu va lasati pacaliti ca mai trebuiau doar 5%, lumea n-a venit. Cat era pentru perdanti sa mai astepte vreo 2 luni pana se validau datele de la recensamant ?

  4. Revin.Eu am constiinta impacata.
    Dar de azi ABJECTIE numele tau este BASESCU.

  5. Tocmai am simtit gustul de urina a lui Traian Basescu. S-a pisat pe voturile noastre si pe opinia noastra. Daca stam si inghitim ne meritam soarta.
    P.S. Poti scoate mutra lu’ Cristoiu din poza din sectiunea “Despre”. Aseara dadea limbi in cur lui Basescu si ii miroase gura a rahat!

  6. USL si-au pus zeci de mii de consilieri locali si judeteni pe baza datelor din 2002, adica 18000000 de votanti. Si vor sa isi puna senatori si deputati tot pe baza acelor date. De aceea nu au validat recensamantul din 2011. Pentru ca trebuie sa isi hraneasca TOATE neamurile.

  7. Victor, USL si-au batut joc de oameni! Trebuiau sa dea ordonanta de urgenta cu sa bage vot obligatoriu si sarea faza cu pragu’ si toata fraiereala. Sincer. Sunt niste jocuri…

  8. Am citit plangand si inca mai plang. Pentru ca azi tioata ziua am asteptat sa-mi spuna si mie, fraieru’ votant ceva. De ce nu mai sunt stapan in tara mea. Si nimeni nu a facut-o. Ai facut-o tu si te felicit.
    Azi plimbandu-ma prin curticica mea ma gandeam care e interesul Europei, ca e unu mare si e economic. Si intuitia imi spune Rosia Montana.
    Vom vedea …
    Dar pana atunci, eu in tara mea, cu o firma mica pe care din rasputeri am pastrat-o curata, cu taxe la stat platite la zi, cu impozite forfetare, eu in tara mea unde pana la 43 de ani STATUl nu m-a ajutat cu nimic ci doar mi-a pus piedici, eu, acum plang. A jale si a deznadejde. Si nu-s o fanatica a partidelor. Dar sunt un om, sunt roman, si am dreptul sa ma simt suveran in tara mea.
    Multumesc inca o data dle Ciutacu, ca azi mi-a raspuns cineva, dvs.
    As scrie pana maine, dar nu cred ca ecazul!

  9. Stiam ca recensamantul are alt rol decat acela de a stabili componenta listelor electorale.
    Cat o fi de greu sa scadem certificatele de deces din alea de nastere si sa-i filtram pe aia care au sub 18 ani?
    E nevoie sa asteptam cate un recensamant odata la 10 ani ca sa aflam cati oameni mai sunt in viata in Romania? Asa e si prin tarile alea care au apa calda?
    Cred ca de fapt e o situatie care le convine si domnilor parlamentari pentru ca daca ar fi oficial ca suntem mai putini asta ar insemna ca si domniile lor ar trebui sa mai fie rariti un pic.

  10. Hrebenciuc moare de ras! El crede ca ii mai votam in toamna! S-au lins pe bot! Si-au batut joc de oameni, au zis sa venim si-acum ne spun ca am pierdut!

  11. Adevarat. Eu in astfel de momente imi urasc tara, dar cand ma gandesc la cei ce au fost si nu mai sunt, la cei care au luptat pentru neamul simt in mine o furie si o frustrare imensa pentru ca sunt neputincioasa. Traim in era in care ne autodistrugem datorita lacomiei. Suntem capabili sa ne vindem si sufletul pentru un pumn de bani…Romania trezeste-te! Unde ne este moralul? De ce am uitat sa tinem capul sus?

  12. Si cand te gandesti ca ameninatu cu amenzi mari daca nu esti recenzat! Te mai si chemau pe la fel de locatii sa te recenzeze daca nu erai la ora potrivita prin casa.
    INS-ul a murit! Traiasca INS-ul!
    Inca ceva. Stim cu toti ce vor decide cei 7 magistrati ai CCR-ul cu privire la validitatea votului. Daca macar ii mai incearca o farama de respect ar putea face urmatorele: ok, nu valideaza rezultatul votului dar spun clar : Basescu are sustinerea doar a celor acre si-u exprimat votul in favoarea sa. Adica aia 11-12% . In aceasta situtie Basescu ar trebui sa-si prezinte demisia indata!
    Dar daca si Zegrean sau Motoc au boicotat referendumul, la ce sa ne mai asteptam?!

  13. Eu cred ca toata faza cu suspendarea a fost aplicatie de-a serviciilor, ca isi doresc la disperare sa sparga USL-ul si vroiau sa ridice PD-L-ul care se dusese la capre in procente! Le-a reusit. Securitatea

  14. Domnule Ciutacu, intram intr-o noua era. Cea in care referendumul nu mai poate exista. Din acest moment, in cazul organizarii unui nou referendum, partea care se opune, care sustine NU-ul, va putea recomanda votantilor sai boicotul. Iar referendumul “pica”la examenul cvorumului. Bineinteles ca spiritul referendumului, asa cum l-au gandit romanii, spiritul democratiei insasi este incurajarea participarii la vot. De unde sa se gandeasca romanii ca va apare un Traian de tip nou, ultras democrat, care sa le sodomizeze toata logica lor …moderat democratica??

  15. sunt atat de dezamagit… ma incearca o gramada de sentimente contradictorii…. Inainte spuneam ca numarul conteaza. acum imi dau seama ca nici cei mai multi nu conteaza. atunci ce mai conteaza in tara asta? de ce nu-l putem schimba pe basescu?

  16. „Daca voi nu vreti, eu va vreau, … si daca voi nu ma iubiti, eu …. voi merge si cu voia ori fara voia voastra”.

    Cine sunt vinovatii pentru situatia in care ne aflam azi? De ce ne reprezinta un presedinte suspendat care isi ignora si isi batjocoreste poporul?

    Cvorumul – da, ne-a fost impus de Bruxelles, dar de
    ce l-au acceptat politicienii nostri?

    Basescu – este sarac cu duhul si nu a inteles ca 87% din cei care au votat NU il mai vor ca presedinte. Si au votat 46% din populatia cu drept de vot. Nu s-a
    votat USL sau Basescu! S-a votat daca sa il demitem sau nu pe Basescu. Oamenii, peste 7 milioane, l-au trimis pe Basescu la plimbare.

    Boicotul – ba ca Basescu, ba ca Viktor Orban prim-ministrul Ungariei a indemnat populatia care ii simpatizeaza sa nu mearga la vot. Pai cine te-a impiedicat sa votezi? Tu, nimeni altcineva!

    Populatia cu drept de vot – RUSINE! Nu aveti nici o scuza ca nu ati votat. Va plangeti de mila, dar nu va deranjati sa mergeti la vot din cauza …. caniculei.

    Ne meritam ‚soarta’! Ne plangem ca asta nu mai este viata de trait, ca abia mai supravietuim, dar nu ne sinchisim sa facem uz de dreptul constitutional de a vota. Inaintasii nostri au murit, au fost batuti, umiliti si chinuiti in inchisorile comuniste, pentru ca noi sa avem dreptul constitutional si obligatia morala sa ne alegem conducatorii. Parinti, copii nevinovati au murit la Revolutia din `89 pentru ca sa scapam de dictatura Ceausescu.

    Ce democratie este asta in care cei care nu se prezinta la vot decid soarta celor 7 milioane de cetateni care au votat in mod democratic?

    “Un tampit mai mare decat mine nu exista. Sa faci 13 ani de temnita pentru un popor de idioti! De asta numai eu am fost in stare …”
    (spunea Petre Tutea dupa alegerile din 20 mai 1990)

  17. E cea mai complicata situatie dupa 89.
    Cred ca doar cu iesit in strada mai scapam de panarama asta.Fara violenta (o sa aiba el grija sa mai trimita ceva agitatori) dar in numar mare si zi de zi ca picatura chinezeasca.

    Iar pentru cei care au stat acasa…..poate asa le place Victore!
    Eu sunt ferm convins ca nu se mai intoarce la Cotoceni,si daca o face ii dau maxim doua luni pana iese cu filme de groaza.

  18. Eu nu am mai fost la vot din anul 2000 , fiindca nu a meritat nimeni votul meu. Duminica am avut pentru ce vota insa pare ca am fost prea putini aia care am avut ce vota .Sa nu se mai vaite politicienii ca nu le-a venit lumea la vot pentru ca e si vina lor .Acum in loc sa se vaite mai bine ar gasi solutii democratice sa ne scape de Chior ca de aia i-a votat lumea , sa faca treaba nu sa se vaite .Poate ca si cei din USL , candva in astia 22 de ani de la revolutie si-au batut joc de institutiile statului numind in functii politruci obedienti si NU functionari competenti !Pdl insa a facut ce-a vrut cu TOATA Romania si noi poporul am stat acasa .Bine zicea cineva , cand afirma ca Romania mai are sanse doar dupa cateva bombe atomice.Daca un chior sinistru ignora aproape 8 milioane de votanti atunci haidem fiecare din astia de am fost la vot sa-i facem cate o vizita la palat .Om fi noi prosti , DA SUNTEM MULTI , or fi ei ticalosi…DAR SUNT PUTINI !!!

  19. Eu imi merit soarta. Sunt prea las sa mai plec, viata mi se va petrece aici, alaturi de alti bizari. Unii care zilele astea sunt frustrati, ca mine, altii care acum respira usurati ca s-a terminat puciul si in fine altii care doar respira. Voi incerca sa devin cat mai autist, nu stiu daca o sa imi si reuseasca. Oricum stiu ca sunt condamnat, fara drept de apel, la a fi un actor intr-un film absurd. Nu mai cred in nimic, acum o luna eram inca un naiv, chiar credeam ca se respira acelasi aer european pe Sena, sub Poarta Brandemburg sau, vorba lui Tutea, la Falticeni. Asta e, iau pozitia baciului moldovean si astept cuminte sa-mi vina randul. Doamne, si ce bine m-am racorit ieri in cabina de vot…
    Domnule Ciutacu, va doresc succes in ceea ce faceti. Nu stiu cat o sa mai puteti, dar probabil ca nu sunteti din filmul Miorita si o sa muriti cu ei de gat. In rest sanatate dvs., familiei, prietenilor, colegilor si, dupa cum spunea in alte vremuri tulburi NC Munteanu, sa auzim numai de bine!

  20. Daca ar exista posibilitatea sa se scoata din listele electorale persoanele decedate cvorumul ar fi asigurat.Ar trebui, daca MAI nu o poate face ,ca toti votantii cu Da la acest referendum sa aduca certificatele de deces ale rudelor decedate pe care le-au regasit pe liste sa vedem si noi cati “sustinatori”are Basescu

  21. Cu un popor de idioti si cu suflet de sluga Nu ajungi departe.

    Toti nataraii din USl STIAU fff bine cine si mai ales ce-i poate capul Betivului National.

    De ce n-au desigilat biroul lui ???

    De ce nu au coloana vertebrala???

    De ce au lasat greul campaniei pe Antena3 ??

    De ce Nu stiu ca Rus , Hrebenciuc si multi altii sunt uneltele Betivului.

    Pentru toate astea si pentru multele altele vor ajunge la Rahova …

    Pact de 7,4 milioane de handicapati care am crezut in popandaii astia.

    la alegeri in Noiembrie o sa-i voteze Ulos.
    daca Marele european mai face vreodatat ALEGERIN in tara asta..

  22. Eu sunt ‘tiganca imputita’ si copilul lovit si profesorul care e platit mai mult la Basescu. Nu sunt baiatul destept din energie si nu parasc la cancelarii europene.
    Si da sunt fraiera ca sunt profesor si tuturor elevilor mei le spun sa plece chiar daca parintii reproseaza ca le alung copiii.Sunt fraiera ca in fiecare an respir doar cand trec granita si incetez sa respir cand ma intorc.Sunt fraiera ca nu am convins nici macar pe cei din familia mea sa voteze.

  23. un coleg de srviciu mi-a spus azi ca bunicul sau decedat din 1989!!!!! figura pe liste

  24. Și eu voi căuta drumul către cele străinătățuri. Cât timp va TRĂI Băsescu în țara asta, voi încerca să nu vin în țara pe care o iubesc.

  25. PS Singurul lucru bun la ziua de ieri: 7.400.000. In litere: saptemilioanepatrusutedemii.

  26. In legatura cu mortii de pe liste care l-au sustinut pe Basescu, acesta poate gaseste o intrebuintare mai potivita ptlumanarea(flacara) democratiei

  27. Ne meritam unii pe altii fiindca suntem un popor de imbecili. Cica Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista. Noi am avut o a doua sansa si am pierdut-o printre degete fiindca o multime de oameni tineri, adica nu inca pensionari, n-au avut destula preocupare! S-au preocupat insa cei care se preocupa mereu de toate in tara asta: pensionarii! Cand am intrat duminica dimineata pe strada cu scola unde votez, de la un capat la celalalt, misunau batrani. Domni si doamne cu parul alb, abia tarsiindu-si picioarele, multi sprijiniti in baston, toti primeniti, calcati si pieptanati cu grija, incet si inperturbabil, mergeau catre scoala, discutand intre ei in soapta, ca niste ilegalisti! Potrivindu-si ochelarii, aplecandu-se cu greu, in holul scolii consultau listele cu adrese, apoi mergeau snur la vot, dadeau buletinele jumulite si cu coperti uzate, si votau. Incet, plecau apoi spre casa, spre piata, spre moarte. Ei, pensionarii, au dus greul duminica. Ca si la revolutie, au iesit, demn si firesc, sa rezolve treburile tarii! Ei, cei trecuti prin razboi, prin foamete, prin venirea comunismului, prin jalea ceausista, prin nedumerirea revolutiei, prin capitalismul desantat al anilor 90 si prin prin cel luminat al lui basescu, batranii au iesit iarasi la datorie. Saraciti, slabiti, bolanavi, singuri, storsi de arsita prelungita, prost hraniti si hidratati, fara dinti in gura, singuri si condamnati la genocid de guvernanti in cardasie cu UE, pensionarii au iesit sa mai ajute o data tara. Tara care le-a luat totul in nenumarate randuri, tara care s-a construit cu ei, pe umerii si priceperea lor, tara care ii dispretuieste si ii resimte ca pe o povara, tara care nu crede ca mai are nevoie de ei. Uitati-va bine la ei! Pretuiti-le sacrificiul. Fie-va mila de ei.Si, mai ales, numarati-i: sunt tot mai putini, tot mai neputinciosi. Mor tot mai multi si tot mai des, si s-ar putea ca la urmatoarele alegeri sa nu prea mai aiba cine iesi sa voteze pt ca tara sa mearga mai departe! Vietile lor, perpetue curbe de sacrificiu, cu ajutorul autoritatilor incep sa se termine, lasand in urma un gol pe care nesimtirea si lipsa de implicare a celor tineri, nu vor putea sa-l umple!

  28. Sunt unul din fraierii care a batut un drum de 80 de kilometri pana la cea mai apropiata sectie de votare (in UK) in speranta ca vom scapa de acest specimen care a starnit ura si dezgust, care a divizat populatia tarii si acum delireaza fara oprire. A fost ultima oara cand mi-am exercitat unul din drepturile de cetatean al Romaniei, de acum nu ma mai intereseaza ce se intampla, un popor care asculta o gasca de marionete si nu iese la vot isi merita soarta.

    Cu mult respect,

    BM

  29. Referendumul nu se va valida.Singura sansa este repetarea referendumului pina cind se va intruni cvorumul.Ma voi duce sa votez de cite ori va fi nevoie.Usl a pierdut cind a acceptat cvorumul si nu a facut nimic pentru a actualiza listele de electori.Sint alaturi de voi !Jos Basescu!

  30. Same here.
    Dupa 11 ani in UK, m-am intors ca boul in Ro in speranta unei vieti mai bune alaturi de familie. Mi-a trecut. Plec inapoi in UK si aici sa ramana Base cu ai lui.

  31. @Cristian, sugerez Irlanda, că a deschis piaţa muncii pentru noi şi bulgari. La englezi încă mai e nevoie de permis de muncă şi e procedura ceva mai migăloasă. Şi da, trebuie să se găsească un loc de muncă, mai ales pentru cine nu mai vrea aici.

  32. Fraierilor, e timpul să deveniți ciumpalaci și viermi. Străzile ne așteaptă!

    PS: Oare pentru împușcarea lu’ nea Nicu nu era mișto un referendum?

  33. Am fost uimita sa citesc articolul pe Jurnalul si sa vad cati s-au atacat. In definitiv, NU autorul este cel care a mictionat pe votul nostru, ci prezinta doar perspeciva lui Nero de Romania. Indignati-va si iesiti in strada, recensamantul si votul ne este nul…

  34. Nu-mi merit soarta!Doar pentru ca unii(foarte multi cei drept)nu inteleg ce inseamna democratia, nu inteleg pentru ce au murit oameni la Revolutie si nu inteleg ca sunt furati si mintiti si umiliti in fiecare zi, eu nu imi merit soarta. Am iesit in strada, in iarna, la -17 grade nu pentru ca muream de foame sau nu aveam cu ce sa-mi platesc facturile ci pentru ca ma saturasem de cei care erau la putere si care credeau ca li se permite orice. Ca mine , au iesit multi si nici ei nu mureau de foame, dar se pare ca cei care o duc rau de fapt “traiesc bine” , asa cum le-a urat presedintele pe care l-au votat si pe care prin absenteismul lor la votul de ieri, l-au repus in functie.
    Iubesc tara asta, dar nu mai iubesc poporul care locuieste aici si cred ca merit mult mai mult de atat!

  35. o buna parte din usl a facut BLAT MIZERABIL cu basescu, cap de lista fiind IOAN RUS… si linga acest individ sinistru fiind multe mizerii din interiorul psd si o parte din pnl

    odata cu MAZILIREA lui Antonescu prin plecarea din viata politica usl-ul nu o sa fie decit o anexa mizerabila a javrei basescu

    fara Antonescu o sa mai SUSTINA (nu sa voteze) usl fix votantii psd din rural… usl-ul o sa piarda in aceasta saptamina subit circa 4 milioane de sustinatori prin acceptarea DECLARATA a TRADATORULUI victor ponta a deciziei CCR de reinscaunare a bestiei demente basescu

    TOTI CEI CARE AM FOST LA VOT O SA AVEM PROBLEME… in timp dupa ce o sa fie decapitati toti cei care au luptat cu adevarat impotriva securitatii basiste

    cei care am fost in Piata Universitatii oricum sintem deja urmariti… multumim usl pt mizeria reinstalarii DICTATURII BASISTE cu forte de neimaginat si sete de razbunare vecina cu DEMENTA

  36. Domnule Ciutacu, vina e şi a USL-ului. Nici ei nu şi-au dorit actualizarea datelor, pentru că ar fi trebuit regândite colegiile electorale. La 2,5 milioane de cetăţeni cu drept de vot care nu mai există real ar fi însemnat dispariţia a cca. 35 de deputaţi şi aproximativ 16 senatori. Au gestionat prost această situaţie şi astfel culeg rezultatele.

  37. Va scriu acest comentariu, pentru a aduce in atentia cititorilor blogului Dvs. cat si ai telespectatorilor dumneavoastra si a CCR, un fapt la care nimeni nu s-a gandit pana acum:
    Stiti cate persoane care sunt scrise pe listele electorale si sunt apolitici, nu voteaza din cauza faptului ca religia nu le permite?
    Stiati ca li s-au incalcat dreptul constitutional de a nu vota din cauza apartenentei lor la o religie sau alta prin faptul ca, Dnul. Traian Basescu i-a “obligat sa voteze” prin simplul fapt ca cei care nu au votat, au fost asimilati cu cei care au fost de parere ca domnia sa trebuie sa ramana la Cotroceni?
    Stiati?!!!
    Haideti sa vedem niste cifre cu privire la cele spuse:
    – 0,3% din populatia Romaniei, sunt musulmani (cca. 55000 persoane)
    – 39953 Martori ai lui Iehova (in Romania) + cca. 70000 care sunt plecati in strainatate
    ….
    si lista poate continua.
    Si ca sa vedem si temeiul legal va invit sa citim un paragraf din Drepturile Fundamentale ale Omului:

    “Libertatea religioasă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului. Ea cuprinde libertatea religioasă pozitivă și negativă. „Libertatea religioasă pozitivă” cuprinde mai ales libertatea unui individ sau a unei comunități de a practica orice religie sau convingere fără nici un dezavantaj. „Libertatea religioasă negativă” cuprinde dreptul de a nu avea nici o religie respectiv de a renunța la propria religie sau convingere și de a nu fi forțat la adoptarea sau păstrarea directă sau indirectă a unei religii sau convingeri.”

    Sunt oameni care nu voteaza din cauza religiei, nu ca le-ar fi foarte drag Dnul. Basescu sau altcineva !

    Sper ca sa vedeti in timp util acest mesaj si sa vada toata lumea ca nu toti care nu au participat la vot sunt pentru Basescu si sa trageti Dvs. un semnal de alarma.
    Multumesc si suntem alaturi de Dvs.

  38. Suntem totusi 7 milioane si ceva. Nu se poate intampla ca in 2009. Daca usl nu lupta acum in toamna nu mai pupa nimic. Victor, pe bune este demis, chiar cu prag !!! Asta e adevarul. Punct!!! Ne reprezinta si pe noi, astia 7 milioane, cineva in tara asta?? Daca nu, poate ne vom cere drepturile personal. Eu nu mai accept sa fiu masa de manevra si sa imi anuleze un mort votul. Ajunge cu porcariile in tara asta!!!

  39. Imi este scarba Victor. Imi este scarba dar nu de poporul roman ci de o clasa politica abjecta si incompetenta ce sta in genunchi in fata unor puteri straine, de o clasa politica incompetenta si rau-voitoare. Poporul roman a votat – suntem aproape 9 milioane cei care am iesit la vot in conditiile in care suntem cu totul vreo 19 milioane din care maxim 16 au drept de vot si inca vreo 2-3 sunt plecati in alte tari. In Romania (teritorial vorbind), daca judecam corect, pe o canicula infioratoare, intr-o perioada in care sute de mii sunt plecati, au iesit 65-70% din cei cu drept de vot in mod real. Imi este sila de clasa politica in intregime – de acest individ aproape malefic insetat de putere numit providential Basescu, dar in egala masura si de USL (precizez ca sunt membru PNL) pt incompetenta, spiritul de sclavi din colonie si delasarea cu care au organizat acest referendum.

    Am o rugaminte pentru tine – as vrea sa le transmiti oamenilor politici din USL pe care ii vezi relaxati si zambind urmatoarea scena reala la care am fost partas.

    In ziua alegerilor pe la orele 16-17, pe o caldura insuportabila, fiind membru in comisia 1234 din Sectorul 6 am vazut cum un om in carje, avand doar piciorul stang, a venit sa voteze. S-a miscat cu greu dar fara sa se planga – a votat si apoi s-a intors si m-a intrebat: “Scapam de asta?” …

    Cand mai vezi un individ ranjind prin studiouri cu o atitudine de tipul “asta e” spune-i ca unii oameni au facut eforturi reale avand speranta de mai bine iar ei, liderii si politicienii de la varful USL si-au batut joc de noi, de votul nostru, de eforturile noastre, comportandu-se ca niste incompetenti lasi, ca niste sclavi pe plantatie si mai presus de orice ca niste indiferenti calmi.

    Votul nostru s-a dus dracu pentru ca ei, Ponta, Antonescu et co au stat in genunchi si au organizat acest referendum (ma refer la lista electorala permanenta) cu o incompetenta demna de joc dublu.

    Imi este scarba de TOTI.

  40. Eu imi merit soarta,da am facut exact asa.Am deschis usa celor cu listele de recesamant, am avut incredere si credinta ca e absolut normal ca cetatean al acestei tari sa contribui la corectarea numarului de persoane care traiesc si muncesc in Romania! Dar am fost inselata,am fost furata si batjocorita de acest aparat de stat administrativ putred si corupt! Unde sa ma plang, unde sa fac reclamatie? Cati sunt ca mine fraieri in aceasta tara si nu au nici o solutie sa reclame aceste nelegiuiri? Da am fost o fraiera si daca as putea as pleca maine in alta tara, in alta lume mai curata si care sa nu ma insele si sa ma batjocoreasca!

  41. Domnul Rus, fauritorul aliantei PSD cu PDL din 2009, nu s-a gandit ca in 3 saptamani puteau fi verificate listele electorale si scoase numele celor decedati de acolo. Daca nu toate macar o parte. In sfarsit, nu mai conteaza. Evident ca Basescu a pierdut referendumul intr-un mod umilitor, dar nici USL nu le-a castigat – pentru ca facut greseli strategice si organizatorice grave. Cineva ar trebui sa plateasca si nu “acarii Paun”. Probabil ca insa nimeni nu-si va asuma esecul(toti clameaza victoria).
    PS Legat de Crin Antonescu. Oricum a trecut referendumul si vreau sa spun ce cred (mi-a fost frica in cele 3 saptamani sa zic altceva ca sa nu se gaseasca vreun idiot care sa fie influentat de ce spune un anonim pe blogul lui Ciutacu – nu mi-as fi iertat asta niciodata). Anuntul lui Antonescu ca “ori el, ori eu” inseamna ca practic si-a facut din inlaturarea lui Basescu scopul unic al carierei lui politice. Ma gandesc ca peste ani de zile, daca se va scrie ceva despre el in cartile de istorie, se va scrie ca a fost omul care si-a propus sa-l inlature pe Basescu si n-a reusit. Asta daca se retrage din viata politica. Daca nu… Nu stiu. Cred ca a dus lucrurile prea departe. Si cred ca putea mai mult. Eu am crezut ca poate mai mult. Cred ca cea mai mare greseala a adversarilor lui Basescu e ca se raporteaza doar la acesta. Poate ca asta le e si nivelul (ma uit si la Sova, cu morga lui grav-ridicola, oare cate gafe va mai face?). In sfarsit, ma opresc, ca sunt satul. Am zis-o chiar aici, prima data imediat dupa arestarea lui Nastase, cat de inoportun e referendumul acesta. Nu stiu daca am avut dreptate, dar cert e ca n-a fost pregatit cum trebuie, cert e ca n-au fost calculati toti pasii. La sah trebuie sa prevezi si miscarile adversarului si sa te gandesti ca dupa orice miscare a ta vine cea a adversarului. Asa trebuia sa fie si acum. Ori USL-istii n-au prevazut nimic.
    Gata, ca sunt si prolix si neclar.

  42. Nu,tati,dupa ce am votat impotriva acestei caricaturi de om,eu am constiinta impacata.Sunt revoltat ca o laba-trista,hot,ciubucar,profitor si mitoman din liga mare poate calca pe cap milioane de oameni onesti,curajosi si neimpacati cu soarta lor aparent pecetluita.Eu sunt unul din aia 8 milioane care au inteles intrebarea de pe fituica aia,si au dat un raspuns in cunostitnta de cauza.Imi asum riscul,si nu-i permit lui Jack Daniel’s & crew sa ma distruga.Sunt foarte tulburat,si ma intreb cum va fi de-acum.Dar stiu una si buna:i-am dat o palma dictatorului,si as mai face-o inca o data,la orice ora din zi sau noapte.Ma intreb,ce mai trebuie romanilor sa se trezeasca si sa-i ia de guler?Unde ne este coloana vertebrala?

  43. din ianuarie 2011 lucrez legal in anglia.pentru ce se intampla acum in tara sincer IMI E SCARBA !
    NU IMI MERIT SOARTA SI NU SUNT FRAIER !
    dar in romania NU MAI MAI INTORC ! si nici nu MAI VOTEZ ! ca NU AM LA CE !

  44. Pai grosso modo CCR ar putea gandi si asa si mi s-ar parea corect: 1.doua parti nu se intelegeau deloc 2.Romania intrase in blocaj 3.Pentru a decide de partea cui e dreptatea s-a chemat poporul la vot.4.Poporul a decis in majoritate covarsitoare pt o parte, dar nu s-a atins chiar 50%+1.
    Atunci sa puna restul de 3.7% in contul omului in cauza. Sa nu mai adaug si faptul ca ei cereau cvorumul si ei au sabotat votul.Ce-i asta?

    Ar fi de rasul lumii sa nu se valideze…

  45. Eu si familia mea am hotarat sa facem orice sa ramanem in Asia. Ma gandeam ca Romania intelege ce inseamna talpa pe gat a lui Basescu. Na-u inteles sa le fie de bine si sa il tina pe banii lor pe el si pe ai lui pana se vor incolona la cimitir. De la mine nu mai vad un leu.

  46. Citeva idei:
    1. Cei de la USL sint handicapati mintali.
    De ce accepta liste care le sint total defavorabile/false ? Sint pe mana cu Basescu?
    2. Sint oameni care si au riscat locul de munca sa vina la vot.
    Ce le spuneti lor ? Oops ? Las ca mai facem un referendum?
    3. CCSB ul e numa bun de aruncat la gunoi.
    Nimereste tot pe linga. Prezenta peste 50% ?

  47. Este un articol extraordinar! Romania a ajuns ca ultimul stat din lume, Merkel ne dicteaza ce sa facem, vine Orban aici da comenzi ungurilor, este o desconsiderare totala fata de acest popor, suntem tratati ca ultimii fraieri, Basescu este un sef de trib violent ce ne prezinta in fata lumii drept o tara africana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.