Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Înregistrarea emisiunii

http://www.youtube.com/watch?v=YJPhR7rYGbg

UPDATE: Înțeleg că-s primul, dintr-o listă oarecum pestriță, care-l irită pe cel mai cu PR filosof glossy din România. Ceea ce mă foarte bucură. Pentru că nici eu nu mai vreau să trăiesc într-o lume unde trece drept model în conștiința publică unul care i-a pupat în cur pe Ceaușescu (pentru a fi reprimit în PCR) și pe Băsescu (în schimbul unor sinecuri). Pe ultimul îl înjură azi pe unde apucă, de pe statul de plată al lui Patriciu, din motive care-mi scapă și mă lasă rece…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

  1. Nici nu mi-am revenit din revolta care m-a cuprins citind ca cineva va face “sluga PSD”-lui, remarcand totodata rautacios ca din “nepotul matusii Tamara” nici Dvs. nu veti mai face om politic. Si uite vine acum update-ul Dvs. din care aflam de un atac urat, dur a lui A.Plesu. Atacul acesta la adresa Dvs. imi da o satisfactie dintr-un punct de vedere, ca macar v-a nominalizat inaintea lui basescu.Update-ul clarifica fara tagada pozitia Dvs. corecta!Va sustin!

  2. Intercalarea aparent ciudata a lui basescu si diaconescu este voluntara: maria sa intelectualul superior arata ca detesta egal si pe cei de la conducere si pe cei ce-i contesta si pe manelisti. Curat murdar! Dezbatem cu farmec si din varful buzelor pentru a ne detasa de “vulg”. Acest tip de intelectuali sunt principalii vinovati pentru aducerea lui basescu la putere, sau , daca vreti, Plesii si liicenii au fost folositi magistral inca de pe vremea cand doar injurand PSD-ul, pe Iliescu, nastase et comp iti asigurai intrarea in lumea “buna”. Au fost (ras)platiti, apoi ignorati, dispretuiti si anihilati. Victor Ciutacu alaturat lui Dan Diaconescu? Da, si nu intamplator, pentru decredibilizarea celui dintai. Prezenta lui basescu, si mai usor de explicat: nu mai este de “bon ton” sa il slujesti. Mi-e sila.

  3. Ce mi-a placut titlul!Interesanta seara aceasta. Nu ma astept la niciun fel de incordare,dar scantei vor fi cu siguranta,pentru ca mintile sunt scaparatoare.Salutari1

  4. Salutare Victore.

    Incep prin a spune ca imi place Dl. Plesu, atat cat am apucat sa-l cunosc si anume ca intelectual. In cele mai multe cazuri, este un exemplu de decenta (in sensul de moderatie), observatiile sunt pertinente, dublate de un bagaj de cunostinte impresionant. Una peste alta, este o placere sa-l citesti.
    De data asta insa a facut o magarie. Pot sa inteleg ca intre voi doi nu este o simpatie iesita din comun, nu spune niciunde ca doi oameni trebuie sa se placa neaparat, dar mentionarea numelui tau in contextul discutat este cel putin stupida.
    Singurul loc unde poti sa vezi numele Ciutacu, este in Jurnalul National, pe blogul acesta, la Vorbe Grele si ocazional la Sinteza Zilei. Ar incapea mult mai mult “Ciutacu” daca ma intrebi pe mine, dar asta este…
    Dl. Plesu vorbeste de tine si de Gadea de parca ati fi prezenti pe toate posturile si in toate ziarele. Am impresia ca va confunda cu Bianca lui Bote sau Varciu.
    Comentariile lui Plesu (daca nu au fost scoase din context) sunt cel putin malitioase si gratuite.
    Reactia ta mi se pare corecta si decenta.

    @Irina..hai sa nu exageram. Una este sa iti displaca caracterul lui Plesu si cu totul altceva este sa spui ca este un nimic in cultura romaneasca. Cu toata parerea de rau, Dl. Plesu poate sa-i bage in buzunar pe toti “intelectualii” contemporani ai Romaniei.

  5. Ca sa nu fiu nevoit sa ma repet , “rabbi” a desfiintat punctual si f. corect infatuarea acestui dizident ipocrit de salon … 🙄

    Noi , cei de la comentarii , am mai facut doar niste completari marunte … Atat ! 🙂

  6. SINCERITAT
    „Avem curve, beţivi şi puturoşi”, după perdele,
    Zise azi Silviu Amam, un cur de membru pedele.
    (Se referea la mamă, tată, fraţi, surori şi toţi ai lui,
    Rude de sânge sau prin alianţe ce-o flutură hai-hui).

  7. Pleshu asta a devenit gretzos.se crede la ora de dirigentie de pe vremea lui Ceashca.
    ce zici,ti-au spart diverse conturi , vor sa te sparga si de pe ecran.
    daca tot are acces la tvr cat vrea burta lui, de ce nu-si exhiba frustrarile pe tvr cultural…
    mai nou, adica, de vreo 20 de ani philozophul asta da tot felul de lectii de conduita si comportament, dar pe sine nu se vede cat e de ridicol.intr-o tzara din care fug toate mintile luminate pe el il preocupa tocmai cei ce mai ‘scutura’ puterea de porcariile pe care le face.
    si, ca sa fie impartial , il mentioneaza si pe betivul national.sa fim impartiali.sic!
    sa-i fi dat un telefon si maestrul Grigore?
    mai, Victore, da’ s-au pus intelectualii cu gura pe voi.bah, dati mah, banii boborului inapoi…
    domnule Pleshu, stiu ca cititi acest blog,ma intreb si eu, de ce nu-l adaugati pe Radu Morar, pe Ion Cristoiu?
    Rusine , Dinu Patriciu!(expresis verbis)

  8. 1.Stranie coincidenta ,atac in mall, atac la Badea, atac la conturi,atac la Ciutacu…
    2.Maestre Plesu, dă pe Mezzo, Arte,Labe1tv,DW, TVRCultural, esti chiar asa ciumet?
    Nu te teme, nu pica betivul, dar si cand va pica…

  9. Update:
    Serios? Ciutacu şi Gâdea lângă Băsescu şi Diaconescu? Dar, dintre NOI, câţi mai vor să trăiască într-o lume a pupătorilor de cur băsescian? Aşa, ca Pleşu. Pentru că eu mă gândesc că acea enumerare înseamnă exact faptul că PLEŞU NU SE DEZICE cu adevărat de Băsescu!

    Caracterul omului se vede, încă o dată, că nu ţine de conţinutul CV-ului.

    P.S. L-a uitat pe Mircea.

  10. Înţeleg că Liiceanu se dezice de Băsescu, nu Pleşu. Cu atât mai mult îmi păstrez părerea despre rostul enumerării făcute de Pleşu.

  11. @emigranta in München …intrebarea era adresata lui Adrian Nastase…ce ti-e si cu limba asta romana…emigrantii o uita repede.

  12. L-ati cam sufocat pe D-l Nastase cu intrebari!
    Imi faceam grija ca vi se va intampla ceva neprevazut ca nu prea v-am vazut respirand nici pe Dvs.Nici nu-i de mirare! Din moment ce suntem ‘sub talpa unui singur om’nu mai ajungem nici sa respiram, respectiv nu ajungem la o gura de oxigen azi, maine! Si totusi D-l Nastase si-a incheiat discursul exprimandu-si convingerea ca Romania va ajunge la normalitate si vom putea respira mai usurati de poveri.Va felicit pentru reusita emisiunii!

  13. read my romgleza din papornitza gindirii,
    reflectii 😀 la kilogram;

    foarte ok, emisiune peste medie ca si realizare,
    argumente, toate punctele atinse.
    dar de ce pt. numele lui d-zeu Mr. Nastase
    din 2000-2004 n-a fost Mr. Nastase din 2010 ?!

    cred ca ne-am saturat cu totii de politica;
    ne-am saturat ca aceasta sa ne guverneze
    vietile direct/indirect; adica, c’mon chiar
    nu sint alte lucruri mai ok de facut in viata ?!
    de ce vuittoanele cuiva trebuie sa stea
    in calea fericirii colective ?!
    de ce trebuie vorba lui Victor ca poporul sa stea
    cu ochii-n sticla juma de zi si sa-si scuipe-n sin
    la o chestie mai mult decit evidenta ?!
    de ce un personaj vremelnic trebuie sa dea lectii
    altor natii cind n-are grija de propria-i ograda ?!

    din intimplare in anul de gratie 2010, ziaristii
    sint eroii zilei. ieri au fost artistii.
    it’s a fact; shame on you, mr. Liiceanu 🙂 .

    apropo, it~s a must (if you can read me), ca romanii sa
    trebuiasca sa treaca prin cele mai mari chinuri
    (of course din cauza propriei prostii/lene) ca sa-si
    gaseasca in cele din urma umanitatea
    (adica sa ne dam over&over cu tesla-n ~OO~ ca un soi
    de catharsis, asteptind politicianul perfect care sa
    ne salveze de noi insine, stampilindu-l la vot si apoi blestemindu-ne alegerea) ?!

  14. Ce i-a facut lui Plesu D-l Stan!!!Un misto memorabil care nu-l va lasa pe Plesu sa puna geana peste geana! Echipa castigatoare isi apara membri!

  15. vai mie Plesu suparat , sa faca ce a zis base , sa plece , fostul consilier presedential brb

  16. Din cauza regimului lui am plecat din Ro in 2001. Am ramas surprins placut de raspunsurile lui. Pacat ca a fost prea tirziu.

  17. Felicitari pentru emisiune! Adrian Nastase este un om cu foarte multe calitati, dar din nefericire a avut oameni in jurul sau care i-au “tusat” defectele.
    Imi permit o sugestie: invitat Andrei Plesu.

  18. Trebuie sa te fi flatarisit faptul ca te-a bagat in seama!Plesu nu de multe ori a aratat ca una scrie,alta gandeste si altfel actioneaza,asta o fi una din dilemele lui.Cu tot cerebelul lui de telectual rasat nu a putut sa sesiseze caracterul urat,infect si dictatorial al lui basescu,a stat sub trena lui pana cand a avut revelatia!Cand “mandra” era corabia si tantos carmaciul,filozofia profunda a ganditorului utiliza alte frecvente!Acum cand nu mai poate sa nege evidenta si… datorita revelatiei,il face sa-si regandeasca pozitia,isi cauta motive cat mai plauzibile sa iasa cu basma curata,filozofic vorbind,si n-o putea face pentru ca se impiedica de tine! Esti mare,Victore!

  19. O emisiune sobra, dat fiind decesul din familia dlui Nastase, in care am remarcat o anumita capacitate a dlui Ciutacu de a fi ingenuu.
    Comentariu la update: interesanta enumerarea dlui Plesu in care apareti in fruntea listei celor care au creat o lume in care dl Plesu nu mai poate trai. La prima vedere, ati fi principalul vinovat de starea tarii de acum, de concedieri, de reducerea veniturilor, de debandada guvernamentala in fata crizei, de siluirea democratiei…Dar mai exista si o a doua, a treia…, vedere iar una dintre ele ar fi o vedere a lucrurilor dinspre gloriosul nostru presedinte. Daca dinspre dumneavoastra vederea este jignitoare, dinspre gloriosul presedinte este adinc jignitoare si dezastruoasa: el este alaturat, potrivit dlui Plesu, unora pe care gloriosul presedinte probabil ca nu ii iubeste deloc. Nu stiu care ar fi mesajul dlui Plesu pentru dl Ciutacu, dar mesajul dlui Plesu catre dl Basescu pare a fi esti la fel cu aceia pe care ii detesti. Mai mult, dl Plesu il enumera pe gloriosul presedinte printre unele persoane pe care gloriosul presedinte le eticheta ca fiind tonomate, inducind ideea ca si gloriosul presedinte ar fi un tonomat: cine ar marca banul in acest caz si pentru ce cintec? Una peste alta, cred ca avem de-a face cu un grup de soareci care au gasit brinza noua si care, dupa o perioada in care vor face o necesara gargara cu apa de gura, isi vor infige virtos limbile in urmatorul fund, poate in fundul dlui Antonescu. Sa nu uitam ca acesti domni au probat, inca dinainte de ’89, ca ei afla – sau cunosc – invingatorii dinainte; ii putem observa ca pe markere fosforescente si putem considera ca gloriosul presedinte incepe a deveni trecut. Cu stima, dle Ciutacu.

  20. cu un asemenea invitat creste si standardul emisiunii…felicitari..
    re. Plesu, ar trebui sa fiti incantat ca stie cum va numiti…hihi.. scuze pt rautacism, pe plesu tocmai acele derapaje omenesti il fac minunat, altfel ar fi perfect si asta dupa cum stim nu se poate…in picioare cu palaria in mana ar trebui rostit numele lui, nu este si nu a fost nici lichea nici impertinent ca liiceanu sau patapievici…parerea mea…

  21. Există şi nepriceperi. Cine n-a ţinut plin amfiteatrul “Vasile Conta” al Facultăţii De Filosofie, ani la rând, nu are a se pronunţa în privinţa domnilor Plesu şi Liiceanu.
    Erau vremuri când erudiţia încă însemna ceva. Cât despre greşelile lor omeneşti, private sau nu, toate mă lasă rece. Nu le cer să fie Hristoşi. Şi cine e fără păcat, să ridice primul piatra.

  22. off topic
    nu mai pot cu licuricii aia din fundal, daca ei nu au un rol gen flacara violeta vorbeste te rog cu regizorul sa-i scoata
    Aseara spunea Mr Nastase ceva, se adunau licuricii in “haita” in spatele lui, cand baga concluzia, se imprastiau aia de ziceai ca a dat dracu’n ei si pe deasupra sunt si obositori. Bine macar ca nu-s rosii si nu ti se pozitioneaza central intre ochi
    Remarca de taran din provincie. 🙂
    incercarea de postare nr.3.

  23. sa fiu sincer as prefera o emisiune Vorbe grele de la 10 la 12, Victor e mai echilibrat evident decit patronul Conexiunilor care da in tot ce misca in jurul lui aproape fara alegere, pedelei si nepedelei plus ca ne propune o cultura indoielnica pe care nu o accept. Cit despre emisiunea de aseara, a fost superba iar Adrian Nastase a predat o lectie sumara de buna guvernare. O fi luat careva notite dintre decidentii de azi? Felicitari Victor!

  24. Frumos, tot respectul pentru domnul Nastase, pentru faptul ca a fost in emisiune in ciuda decesului soacrei, asta arata ca este un om de caracter. Stiu basistii vor sari pe ocazie sa sustina conrariul si sa-l critice. Nu exista nici un fel de comparatie posibila intre Nastase si Basescu, nici ca tinuta, nici ca nivel de educatie,nici de vocabular, ca sa nu vorbim de inteligenta. Nu stiu daca Nastase a furat sau nu, eram prea tanara cand a fost el la putere, dar ce stiu cu certitudine este ca el nu a ridicat golania la rang de presedentie.

  25. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu ma intreb,cum as putea sa ajung si eu intr-o audienta in cabinetul Fatuloiu?!Ar putea un om obisnuit,cum sunt eu,sub un anume pretext sa ma duc acolo,tam-nesam,fara sa ma verifice,controleze si mai ales sa ma programeze intro luna,doua, cum se face de obicei si cred ca m-ar cauta si la dantura(ca sa nu zic si in alta parte?!

    Mi-a placut emisunea de aseara;d-l Adrian Nastase e un intelectual adevarat si un om echilibrat,departe de filozofii si decelebratii care ne conduc.

    Apropo,ce filosof glossy e AP?!Mie nu-mi place absolut deloc! Sa se ocupe de pupat in continuare,ca are o coada cat Ecuatorul !!!

    Eu va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    Ioanap

  26. Vorbeaţi aseară de Igaş. Ce domn a fost Adrian Năstase, dar şi simpatic, când vorbea despre şansele maxime pe care le are un ins care poate pleca de la o reuniune internaţională fără să ştie la ce a participat! Asta dacă, bineînţeles, nu cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională. În cazul de faţă, Igaş, cine rămânea repetent în liceu pe vremea lui Ceauşescu? Eu am avut, în generală ( că la mate-fizică n-aveam cum 🙂 ), nişte colegi mai slabi. Foarte slabi, de fapt. Mai rămâneau corigenţi, dar repetenţi nu. Nu se lăsa repetent elevul cu uşurinţă, că nu făcea cinste nici unui profesor o asemenea raportare.
    Mă întreb atunci: cât de prost, de tăntălău, e acest Igaş, AJUNS MINISTRU ÎN ACEASTĂ ŢARĂ?
    Sigur că parţial se poate citi pe faţa lui asta.

    Relaţia Guvernului Năstase cu FMI? Doamne, dar se poate compara? Adrian Năstase însuşi şi membrii cabinetului său ştiau ce aveau de făcut, ştiau cum să pună problema, pentru că erau profesionişti. Ăştia de acum sunt repetenţi de liceu, pedagogi de liceu care îşi permit să-şi imagineze că pot vinde cu tupeu castraveţi grădinarului ( Vişan versus profesorul Athanasiu ),curve, hoţi, nişte nemernici, în general.

    Cineva spunea mai sus că îi pare rău că Adrian Năstase din 2010 nu era aşa şi în 2004. Da, suscriu. Oricum, îl văd necesar într-un guvern de profesionişti, care să ne scoată, încet-încet, din mizeria ( azi nu vreau să vorbesc urât ) în care ne aflăm. Dar să nu aibă PSD ultimul cuvânt; deh, avem sechele…

  27. Pleshu spunea ca trebuie sa ai ‘opera’ sa te ‘dai ‘la vreunul sau altul.Oamenii astia, Gadea,Ciutacu,Badea etc. n-au avut niciodata pretentia ca sunt un fel de buric al Pamantului ci doar niste oameni care au un minim simtz critic indreptat impotriva puterii , nu orbeste ci cu discernamant.
    sa-mi spuna onorabil domn Pleshu, sure,he’s an honourable man, ce OPERA are acest DEZBINATOR de tara?
    sub influenta si domnia lui s-a distrus flota maritima,da’ el ne arata(ii arata si lui Antonescu) ca n-are nicio semnatura pe niciun act,ca si cum cel ce plateste un ucigas ne arata ca nu are mainile patate de sange.
    iar , ieri ne spunea cu nonsalantza ca nu vom avea nici flota aeriana.in loc sa-i fi pupat in kr pe americani si sa ne fi trimis mii de soldati in Afghanistan si Irak pe banii nostri, mai bine i-am fi investit in flota aeriana , poate cu aceleasi costuri.
    sa ne spuna , asadar Pleshu care e opera acestui parazit infiltrat in toate?
    subiectul asta merita dezbatut mai pe larg, la fel ca si calitatea morala indoielnica a intelectualitatii noastre…

  28. acum aprox. 50 de ani un filozof englez, Bertrand Russel statea in cur pt. o idee(se vede in imagine)
    .Filozofii nostri mai stau in cur pt. ceva?
    Permite-mi o parere, am impresia ca intelectualitatii cu cea mai mare notorietate , cea din perioada anilor 90-2005, i s-a cam acrit de ‘lupta de clasa’si se multumeste cu o sinecura, un carnat(pora)etc…

  29. Oooo, marele Plesu, acest monument de cultura, adevarat stalp al democratiei…oare ce taxe mai percepe acum pentru diversele servicii? Zvonurile astea rautacioase, raspandace,vorbeau de sume de la 5000 $ in sus…de premii oferite si returnate pentru diverse promovari,hai sa le spunem…”deportari”,asa vorbeau unii oameni rai, normal ca nu i-am bagat in seama.

    Eu cred ca vrea sa bage zazanie intre voi, de asta te-a nominalizat primiul si pe Sefu mai la urma.
    E normal ca toti Iluminatii patriei, filosofii de vaza,sa se revolte acum, cu putin timp inainte de …caderea regimului. Pariu ca fac si o asociatie,o miscare de rezistenta,se schima puterea si ei trebuie sa pape in continuare. Sau poate asa au primit ordin. Intortocheate caile astea ale democratiei cu parfum de Balcani.

  30. yeap fla, lupta pentru idei/principii a
    imbratisat secole, niste vecini mai din
    nord-vest, acum aproximativ o suta de ani,
    condusi de 2 ~baieti~, pe numele lor Patrick
    Pearse si James Connolly, aveau taria de a
    lupta si de a muri pentru crezul lor.
    dar asta este istorie.

    http://www.youtube.com/watch?v=iEWlpP3RIW8

  31. Mi-a placut emisiunea.
    Nu pot sa fac o comparatie intre “epoca” Nastase
    si azi, deoarece in acele timpuri nu urmaream televiziunile romanesti si nici gazetele…
    Si sa vorbesc din auzite nu se face…
    Cert ii ca ASTAZI ne intereseaza mai mult decat IERI. Iar diferenta dintre Nastase si marlan este uriasa.
    Ma gandesc cum va arata o emisiune “Vorbe grele”, peste 10 ani, avandu-l invitat pe marlan…
    In privinta lui Plesu, io n-as arunca chiar primul cu piatra. Opera ii una, caracterul ii alta. Si mai bine mai tarziu decat niciodata…

  32. Frumos gestul lui Nastase sa vina la emisiune cu toate problemele din familie!Sincer am ramas placut surprinsa.Si in afara subiectului:mesaj pentru Base.Mimatul respectarii legii si a regulilor nescrise din democratiile consolidate ar cam trebui sa inceteze.Daca presa te critica,incearca sa o convingi ca e bine ceea ce faci,termina sa incerci sa desfiintezi media,prin tot felul de idiotenii legislative.Daca justitia nu functioneaza,lasa teatrul la o parte cu scenarii la televizor,incearca sa aduci justitia in instante si nu pe micul ecran.Teatrul ieftin nu tine loc de justitie.Mascarada cu ceea ce se intampla la CCR iarasi nu mai pacaleste pe nimeni.Se stie in afara ca ti-ai pus oamenii acolo.Ce ai facut tu,prezidentule,nu a indraznit Sarkozy la el acasa!Sarkozy doar incearca sa se dea bine pe langa magistratii de acolo,dar daca s-ar incumeta sa-si puna oamenii ,nu ar mai fi presedinte,si-ar da demisia in secunda doi.Sunt cateva reguli importante care trebuie respectate pentru pastrarea aparentelor de democratie:libertatea presei si implicit a dreptului de exprimare,libertatea justitiei,fara interferente gretoase la cel mai inalt nivel, respectarea drepturilor individuale si respectarea dreptului opozitiei de a se manifesta in parlament.Poate si Franta are probleme economice,dar cetatenii francezi nu simt atat de acut efectul pe pielea lor.

  33. Ce mi-e Nastase , ce mi-e Basescu …
    Pe multi ii pacaleste faptul ca ” e om citit ” , vezi Doamne …
    FURA AMANDOI LA FEL !!!… nu va mai amagiti …
    Nevoi speciale au si PROSTUL si INTELECTUALUL , iar mierea e la fel de buna si pentru muste si pentru ursi …
    In spatele lui Nastase stau la panda toate japitele psd-iste care au format mafia din 2004 …
    Ce repede uita poporul asta !!!

  34. Liichelele astea de Patapleși cred că dacă-l scuipă acum pe Băsescu se vor salva de la consemnarea în istorie ca jalnici sinecuriși cu ifose calificate.

    Au spirit de servitori parșivi care așteaptă momentul în care s-o șteargă cu ceva bijuterii din seiful stăpânului aflat pe ducă. Au tupeu, ne cer ”o minimă calificare” ca să-i băgăm unde le e locul. Doar n-o să mă fac ”purtător ipocrit de mască filosofală pe fățău de lingău fără scrupule” ca să devin suficient de calificat pentru pretențiile lor insolente! Lipsa lor de caracter e imanentă, străvezie pentru oricine mai are o fărâmă de bun simț.

    De ”minima moralia” au nevoie numai cei care nu au în ei, cum e firesc, bunul simț… și au fost nevoiți să-l învețe sub formă de reguli – pentru a(-l) specula.

  35. Adrian Nastase este un fin intelectual,rasat,dar a esuat si el.”Fiarele” ca Basescu si ai lui,inving si bat aproape pe oricine.La asa popor,asa conducatori.Nu suntem in stare sa impunem bunacredintaq si adevaratele valori atata timp cat oamenii lui Ceausescu,intelectualii trecutului rusinos,fara pic de rusine au trecut in barca puterii actuale.Dumneavoastra,tineretul neintinat aveti de luptat cu armele unui adevar ignorat de marea majoritate.Daomne,mai avem pana la fundul prapastiei?!!!

  36. Am uitat sa zic,mie nu mi-e jena sa spun rusine Dle Plesu!! Faci parte din “Epoca de aur”,deci “ciocul mic” si dumneata si stapanii dumitale!!!!Vezi ca nu tine de caracter frumos a avea cultura,a fi intelectual!!!!

  37. Interesanta emisiunea, insa nu cred ca atitudinea diplomatica, de lemn si sterila de genul [cu vocea lui Nastase]: “imi exprim speranta ca unele aspecte ale activitatii Guvernului vor fi re-considerate de catre reprezentantii Puterii actuale” nu va duce nicaieri. Opozitia trebuie sa arate COAIE, si o atitudine mult mai agresiva pentru a ne scapa de Basescu. In rest, emisiunea asta trebuie pusa inainte de Conexiuni. Bravo, succes in contiuare.

  38. Televiziunea franceza a difuzat un material mai amplu in legatura cu flitul luat de base, l-au aratat incercand sa vorbeasca si cu Berlusconi care a facut de doua ori semnul ‘esti nebun’,www.bfmtv.com

  39. off topic
    sa stiti ca nici mie nu imi plac licuricii aceia din fundal,dar n-am avut curaj sa va scriu;pe mine ma osbosesc.E doar o parere…

    Cu acelasi respect,IoanaP

  40. Cu riscul sa fiu certata de tine:am avut dreptate.Gest diplomatic din partea lui Sarkozy,am retinut ideea:Romania trebuie sa respecte niste reguli,si-a asumat ceva ,nu are decat sa-si duca la capat ceea ce si-a asumat,daca e in stare.

  41. Eu am iesit din ”sistemul ingineresc” pe vremea lui Nastase. Nu ii iubesc nici pe ei. Chiar toata industria trebuia desfiintata?

  42. o facut Pinalty conferinta la CHIETRISICA ,a zis ca face sesizare la CNA fiindca PRESA a denigrat numele orasului P. NEAMT ,care era pe locul 6 in UE ca securitate

  43. Inteligent,cu bagaj suficient pentru toate intrebarile puse sau nepuse vreodata ,politician de linia intai.Am revazut inregistrarea.
    Vinerea viitoare vom fi surprinsi sau de la alegerile de maine ale PDL-ului ne va trebui vreun kil de lamai sa ne treaca greata si sa mai putem savura ceva.Cine stie poate noul presedinte al PDL-Bucuresti va dori sa-si onoreze confirmarea de participare.Se poarta astea cu intoarcerile in timp.

  44. Scuipati cate o vorba care aproape ca devine axiomatica.Una din problemele principale abordate in dialogul Dvs. era ca ne strofocam sa facem ceva si tot nu iese nimic. Si Dvs. ati acceptat inutilitatea vorbelor zicand: “vorbim si ne auzim intre noi”.Iar punct ochit si punct lovit. E fain D-le Ciutacu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.