Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Înregistrarea emisiunii

http://www.youtube.com/watch?v=YJPhR7rYGbg

UPDATE: Înțeleg că-s primul, dintr-o listă oarecum pestriță, care-l irită pe cel mai cu PR filosof glossy din România. Ceea ce mă foarte bucură. Pentru că nici eu nu mai vreau să trăiesc într-o lume unde trece drept model în conștiința publică unul care i-a pupat în cur pe Ceaușescu (pentru a fi reprimit în PCR) și pe Băsescu (în schimbul unor sinecuri). Pe ultimul îl înjură azi pe unde apucă, de pe statul de plată al lui Patriciu, din motive care-mi scapă și mă lasă rece…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

  1. D-le Ciutacu,
    Imi permit sa va trimit ceva putin off-topic.
    La sesizarea pe care am trimis-o catre CNA cu privire la modul in care s-a comportat TVR cu ocazia inmormantarii lui Adrian Paunescu, am primit ieri un raspuns. Foarte interesant!

    Daca va intereseaza justificarea ”echilibrata” a acestei institutii puteti citi articolul meu.

    Sa vadeti cum poate exista pluralim de idei doar atunci cand vorbeste o singura persoana! Posibil doar in Romania. ”Avantaj la serviciu”…

  2. O , da . Cel mai destept politician cu cel mai destept ziarist . Plus singurii oameni implicati (direct sau indirect) in mocirla politica romaneasca ale caror bloguri le urmaresc . Voi considera ca-mi dedici mie emisiunea asta . 🙂

    PS Nu sunt fanul ideilor politice ale lui Nastase . Dar ce-am spus mai spus (cu “cel mai destept politician”) e la fel de valabil .

  3. Nici o alta imagine nu poate fi mai expresiva decit Boc cu coasa… 🙁 MOARTEA DIN CARPATI!!! (la propriu)… poate doar Basescu inlantuit de catargul navei si cu ficatul mincat de vultur (asta in cazul in care nu moare vulturul de la prima inghititura) 🙂

  4. Nu ne plictisim.Trăim în tara în care nu se poate spune că nu se întâmplă nimic.Fiecare zi ne surprinde cu ceva original.Ultima dată a fost un pusti care si-a pus istetimea în slujba unor internauti necăjiti,sanctionând în felul lui puterea.Încă nu aflase cum este cu democratia la noi.I-au arătat câtiva mascati care l-au poftit politicos acolo unde se dă socoteală.Spre miezul noptii ne intră în case domnul”ministru,prim ministru,blogger”,după cum se autodenumeste.Poate vine cu ceva interesant pentru aceste vremuri,de preferat,totusi,cu umorul său în formă.

  5. Pana sa vina Basescu , am fost oripilati de mafia PSD-ista care se intindea din ce in ce mai mult . Acesta a fost si motivul pentru care a dat lumea navala sa schimbe pe regimul si sa nu ajunga Nastase !!!…
    Nenorocirea este ca am schimbat pe ”MANDA” cu ”TANDA” !!!…
    Tara asta este blestemata sa nu -si mai revina !
    Am toata admiratia pentru cei ce au ales SA-SI TRAIASCA VIATA , in alta parte ! Pentru cei care nu au ramas sa le spuna Basescu cat si ce sa manance si in curand DACA mai au voie sa manance !… Asta in timp ce fetita tatii ( EBA ) nu mai termina de facut operatii estetice si de intretinere , bineinteles , din banii de bugetar !!!

  6. Abia astept sa inceapa emisiunea! Chiar daca nu sunt fan PSD,nu pot sa nu apreciez statura intelectuala a domnului Adrian Nastase,nivelul de pregatire politica pe care l-a avut ca prim-ministru(cu toate derapajele cu care ne-am confruntat in timpul mandatului domniei sale),a tinutei morale de-a lungul anilor in care a fost acuzat,hartuit(cu intreaga familie) si nedovedit vinovat de ceva,deci haituit politic de actualul presedinte si regim Basescu.As vrea sa aflu de la dansul,daca din experienta dobandita in timpul acestui regim Basescu,atitudinea viitoare ca eventual prim-ministru ar fi una in care i-ar plati cu aceeasi moneda,sau ar incerca o atitudine corecta(de care dansul n-a avut parte),dar care sa nu excluda o eventuala raspundere in fata legii pt.felul in care a guvernat a actualului presedinte si a guvernantilor sai; si nu in ultimul rand daca ceea ce a facut PDL si Traian Basescu cu Romania s-ar putea incadra vrodata la subminarea economiei nationale sau inalta tradare.

  7. In 2004 comentariile la adresa celor de la conducerea Romaniei si la adresa lui Adrian Nastase erau identice cu cele de astazi adresate lui Basescu si Boc. ca au facut o caracatita ce conduce mafiot romania ca au bagat pumnul in gura tuturor etc. Il intreb pe Adrian Nastase ce va face pe voi PSD-ul mai superiori mai atractivi fata de PDL-eu in fata alegatorilor la ora actuala?? Lozinca actuala: Daca muie la conducerea tarii ai dat mascatii te-au si saltat.

  8. nu sunt fan nastase si nici al psd-lui dar [si daca gresesc este doar greseala mea a “cetateanului gogu”]acestia [pd-l]au intrecut cu mult aroganta celor din psd ,ce nu inteleg este de ce oamenii acestui neam [care inca sunt vii]nu amendeaza aceasta aroganta -pentru domnul[ sa fiu politicoasa]nastase o intrebare”in toata lumea psd-ista exista si strategi politici ,care sa le arate niste drumuri politice [de cele economice inca nu ma pot pronunta nu sunt la guvernare]pentru ca uneori par cam prinsi “cu chilotii in vine” nu au nici oamenii de “p.r “par mai mereu depasiti numeric in acest razboi”

  9. 🙂
    Un titlu absolut… remarcabil! Ti-a luat mult sa-l gasesti?
    Sunt ferm convins ca intre 2 “aroganti” (asa cum va “vede” multa lume!), nu poa’ sa iasa decat o emisiune… de nepierdut! Cat despre dialogul cu un politician asa cum este AN-ul…, nu poate fi decat civilizat!

  10. Sa ma scuzati, dle Ciutacu, dar eu la Nastase nu pot sa ma uit si nici nu stiu ce-ar avea el sa spuna oricui. Ma abtin de la alte vorbe intr-adevar grele.

    A la semaine prochaine!

    P.S.: Udrea mai vine sau e tot ocupata rau?

  11. Felicitări de pe acum, d-le Ciutacu, pentru emisiunea pe care o veţi face!

    Nu am nici un respect pentru d-l Năstase, pentru că a contribuit direct (şi cred că încă o face) la distrugerea acestei ţări.

    DAR, aş avea tot respectul pentru oricare dintre ei, care măcar acum, în ceasul cel de pe urmă, indiferent cât de corupt ar fi, ar lua atitudine şi ne-ar scoate ţara din căcat.

    Se pare că în politică, pe poziţiile decizionale, ajung doar proştii-incompetenţii şi cei cu schelete în dulap. Numitorul comun al acestora: sunt manipulabili.

    Un om de rând nu poate ajunge acolo pentru că, la o adică şi-ar da viaţa pentru binele ţării şi a familiei lui, spre deosebire de politicieni, care nu au mamă şi tată.

    Eu ca om simplu, vă propun o soluţie pentru a se schimba ceva în România:
    – toată populaţia să fie testată psihologic (vor spune unii că vom fi de râsul lumii, dar îi întreb: acum cum suntem?), iar cine nu îl trece, să nu mai aibă drept de vot;
    – toată populaţia să fie supusă unui test de inteligenţă, iar cei care nu depăşesc un nivel minim să nu mai aibă drept de vot;
    – tuturor persoanelor care au nevoie de un însoţitor, pentru a pune ştampila, să le fie retras dreptul de vot;
    – tuturor celor care nu ştiu să scrie şi să citească, să le fie retras dreptul de vot.

    Deci, toţi cei enumeraţi mai sus, să fie scoşi din listele de votanţi.

    Spune cineva că e discriminare? Greşit! E vorba de o şansă reală de a forma şi de a trăi într-o societate normală cu oameni normali.

    Exemplu: dacă ai un coş cu mere sănătoase şi pui între ele un măr stricat ce se întâmplă şi cine e cu adevărat discriminat?

    În felul acesta se reduc la maxim manipularea şi aranjamentele prin care, partidele politice şi politica, au aruncat România în prăpastie, prin impostorii care ne conduc din 1989.

    Cu mult respect!

  12. Fac parte din cei care “au plecat din tara din cauza FSN-ului”, asa cum spunea cineva aici, dar care au votat – cu o anumita strangere de inima, recunosc – cu Geoana in decembrie anul trecut.

    La intrebarea lui dorubr ce anume ii face pe psd-isti “mai superiori fata de” pdl-isti, raspunsul e simplu: acidul dezoxiribonucleic.

    In alta ordine de idei, m-ar interesa de ce a preferat calea mai usoara cu Ponta si nu s-a luptat sa isi refaca imaginea proprie. Nu l-am simpatizat niciodata si nu as vota cu el. Ma intereseaza insa ce mesaj are de transmis celor pe care i-a aruncat in deriva protocalie.

  13. ABIA ASTEPT EMISIUNEA DIN SEARA ASTA….SUCCES VICTORE…SA-TI MEARGA BINE IN CONTINUARE.SANATATE.

  14. Acu’ daca stau si privesc in urma, “caracatita” lui Nastase e un puisor fata de ” BUBA”.
    Ce naiba, nu gasim pe cineva care sa-i inlocuiasca pe “comunisti”, asa cum a sustinut d-nul Basescu ?

  15. Salutare si salutara initiativa JN de a edita cartile intitulate “Basmele romanilor”. Am o idee, de niste basme mai noi. Basmele guvernelor BOC, ar putea fi ultima din seria de basme pe care le publicati!
    Respect!

  16. @dorubr – nu-mi aduc aminte ca in 2004 sa fi fost la fel ca acum, nu cred ca aveam pe cineva ca Udrea sau Boc, Base era si el copil mic pe langa ce face acum….deci, oricate ar fi facut guvernul de la vremea aia pt cei de azi nu exista termen de comparatie.
    Nastase macar e un om destept si nimeni nu poate nega asta.

  17. Cert,d-nul Adrian Nastase,face parte din elita culturii romanesti,calitate de care nu poate fi suspectata actuala clasa conducatoare(unde mama naibii,nu stiu). Tin sa subliniez ca sunt total apolitic. Ironia fina,cultura,spontaneitatea,taceri care uneori substituie o groaza de cuvinte…,contureaza un personaj dinstinct in piesajul intelectual romanesc. La moderator;franchetea,simtul umorului,inteligenta si cunoasterea in detaliu a domeniului(usor de intuit)in care veti dialoga,asigura ingredientele unei emisiuni pe care o voi urmari cu placere.Succes!

  18. Da,tot ce se intanpla astazi este cu mult mai rau ca in perioada cand Nastase conducea guvernul ,asta nu ma face sa uit din cauza unor derapaje si abuzuri din acea perioada am ajuns sa-l votez pe marinel .Atunci.

  19. A.N. e unul din motivele pt. care am votat prima si ultima data cu base. Mi-e la fel de drag si il stimez la fel de mult ca pe Udrea &Co. Diferenta o face numai faptul ca nu mai e la butoane si ca e putin mai spalatel. Gusteri de komodo precum el se bazeaza pe faptul ca masele au memoria scurta si ca totdeauna se gaseste un lingau pe undeva. Stiu ca tu nu faci parte din nici una din cele doua categorii si sper ca la emisiune nu vei dansa doar un balet, de curtuoazie.

  20. Cum ramane cu parola pentru contul de email ? s-a recuperat ? noi am avut o discutie pe email raportat la un cadou pentru “Imperiul Ciutacesc” mai e valabila ?

  21. LEGEA 286/2006

    desi nu are legatatura cu subiectul, as vrea sa te rog sa le spui telespectatorilor despre legea 286 din 2006, prin care pot locuitorii unui oras isi pot demite primarul.
    Asta ca urmare a “discursului” primarului din Calarasi …

    poate nu toti cetatenii isi cunosc drepturile si o mediatizare a unor astfel de posibilitati legale poate ajuta oamenii sa inteleaga ca nu trebuie sa se lase calcati in picioare.

    LEGEA 286/2006

  22. Victore, stiu ca ai facut la A2 o emisiune cu Tudor Gheorghe. In decembrie o sa reia spectacolul “Degeaba” care se refera la politicieni si la ce s-a intamplat dupa Revolutie. Vrei sa il mai chemi inca o data? Mi-ar placea sa il urmaresc si nu cred ca sunt singurul.

  23. De ce se da promoul Vorbelor Grele asa rar?Celelalte promoul se transmit de cateva ori pe zi .

  24. 1.Daca n-ati inregistrat in avans emisiunea nu cred ca va mai fi A.Nastase prezent: i-a murit soacra. 2. Am citit cronica unei unei intalniri cu publicul a lui Plesu. Plesu are o parere proasta despre dvs. Din cate stiu, dvs. aveti o parere buna despre dansul. In aceste conditii cred ca amandoi va inselati.

  25. Un mesaj de la bunica mea, pentru dvs, d-le Ciutacu, referitor la emisiunea din seara asta cu A.N., citez:

    “Victor Ciutacu sa nu se lase dus cu vorba de A.N.! A.N. va incerca sa fie deasupra pt ca e tare hot!”

    Asta zicea bunica si ca va tine pumnii!

    Mult succes si abia asteptam sa va vedem la treaba, cu inteligenta care va caracterizeaza!

  26. @florin: n-am inregistrat in avans, stiu, vine-n studio. eu am o parere buna despre intelectualul Plesu si una mizerabila despre omul Plesu. parerea lui despre mine o cunisc si ma lasa rece.

  27. Pe Facebook cineva a anuntat ca invitatul din acesta seara este fostul presedinte Emil Constantinescu.
    Am aflat ca domnului Nastase i-a murit soacra si banuiesc ca nu o sa mai poata sa vina la emisiune.

  28. Buna seara d-le Ciutacu,

    Indiferent ce zic altii mie imi place intelectualul si omul Adrian Nastase-oricare ar fi culoarea lui politica(iertati-ma ca v-am plagiat un pic).Va doresc succes la emisiunea de vineri.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  29. Te rog accepta-mi un offtopic.
    Intamplarea de ieri,legata de adolescentul timisorean,care vezi doamne ar fi lezat marii demnitari ai tarisoarei,prin internet,nu pare ci este un semnal foarte clar,pt.noi cei care ne mai permitem sa avem si alte idei.Mi-as dori sa nu fie asa.
    Mutumesc.

  30. Cu bune si rele (multe rele,cum recunoasc oamenii care s-au “lovit” de el),Adrian Nastase este un bun interlocutor si un politician inteligent.

    (Inca imi amintesc la inceputurile anului trecut cat imi doream PSD-ul sa-i faca platforma de popularizare lui Diaconescu sau macar lui Mitrea,pt ca simteam riscul de a pastra un politician atat de rece pe sticla.)
    Mi-ar fii placut sa-l intreb pe domnul Nastase cum vede el solutia pt acest partid care schiopateaza,din cazului concentrarii de ego-uri si “superioritati ereditare”.

  31. victore, schimba poza de la rubrica “despre”, fiindca e prea in prim plan un basist celebru, iar maso sigur nu esti, eventual sado. Numai bine!

  32. Nastase, basescu- aceiasi dorinta nebuna de putere, acelasi caracter de excroc care se crede suficient de jmeker sa pacaleasca ochiul orb al justitiei… diferenta e doar in educatie… Este oare o diferenta reala? Adica cu ce ma incalzeste ca sunt furat cu vorbe dulci in loc de ” ‘mnezeii mei”?

    Off-topic dar dureros de always on topic: daca rromii vor deveni ‘napoi tigani sub conducerea inteleapta si profund ganditoare a marinarului jucator, Romania cum se va numi? Tigania? Sa nu-ti creasca inima de bucurie si patriotica mandrie cand vezi prima doamna imbracata in poale tiganesti ? Asa da!
    Acuma ies din “dialog” si o dau pe “strigate”:

    Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie Republica basista Tigania! Traiasca si infloreasca poporul intelept la vot, demn urmas al lui Nagy Istvan! Stima noastra si mandria, Traienica Tigania!
    Hura.. Hura… Hura…

  33. Update:
    Azi, la DNA: cum se face flagrantu’ in direct sau cum ajung probele in presa mai repede decat la procuroru’ de caz.

  34. Eu cred ca schimbarea frecventei emisiunii “Vorbe Grele” a fost o idee foarte buna , pentru ca numai asa emisiunea a capatat si mai multa greutate .

    Intreaba-l daca Basescu a reusit sa-i sparga ouale !

  35. Cartile lui Plesu … o placere.
    Omul care ne povestea cum il prind orele tarzii din noapte uitandu-se la D.D. … mai putin.
    Poate e varsta, poate e aerul rarefiat de langa dansul. Dar e un tip care scrie bine, asa ca eu am decis (pentru mine, evident) ca merita sa ignor exprimarea lui sociala (care mi se pare oricum mai putin gretoasa decat cea a lui Liiceanu).

  36. Sa dus tara dracului daca si papagali astia emit pretenbti. Niste ordinari nenorociti. Oare noi pulimea de cind trebuia sa pleca? Dupa ce ne-au mincat 20 de ani din viata acum isi dau aere, defapt noi i-am facut vedete iar vedetele isi permit sa ISI DEA AERE.
    Un mare HUO

  37. Nu incerc sa va fac emisiunea, insa as dori citeva lamuriri de la PSD prin gura dlui Nastase;o pozitie privitoare la UDMR(le vor oferi legea invatamintului in schimbul participarii la o eventuala guvernare,vor sfatui romanii sa iasa cit mai multi la vot in asa fel incit maghiarii sa nu mai treaca pragul electoral?).Cum vad ei reforma statului, sau vor incepe guvernarea cu intentia de a inchide magazinele Second Hand?

  38. Poate-s eu depasit, dar nu poti compara aroganta si abuzurile lui nastase, cu nemernicia, tirania si obraznicia care asupresc azi tara! Sa nu incercam sa-i gasim marinarului si haitei sale de hiene portocalii, justificari in ceea ce s-a vadit a fi copilarismele lui nastase! Este de netagaduit faptul ca tara noastra si poporul acesteia, traiesc momente de maxima decadere economica, sociala, morala, culturala si politica! Cat il priveste pe plesu, faptul ca pupa cur marinaresc pt interese ori din motive ideologice, nu-l face nici mai ‘telectual nici mai agreabil: s-a incolonat si el, ca si alti ‘telectuali nauci si rupti de realitate, in armata pupincurista a momentului, urmandu-si idolul in credinta si-n actiuni cu o inconstienta si-o usurinta care pun la indoiala toate bibliotecile alea pe care le-o fi citit si toti anii de mare filosofie si intelectualitate cu care s-a fudulit! E plina istoria de asa zisi oameni de cultura, filozofi si genii, care au dat cinstea pe rusine in imprejurari asemanatoare, nu-i plesu primul si nici ultimul, si sigur, nici cel mai reprezentativ, raportandu-l la imprejurari.

  39. Din punctul meu de vedere ,Plesu este un nimeni in cultura romaneasca.Mai bine si-ar vedea de creatia aceea a lui,oricare ar fi ea.Cat despre Nastase,nu mai este cum a fost.Ceva nu merge in ceea ce face pe plan politic,dar oricum asta este treaba psd-ului, nu a mea.

  40. Cu Domnul Năstase v-ar fi greu să strigaţi… pentru că are răspunsurile la D-sa întotdeauna. E un politruc desăvârşit! Dacă asta poate fi numită o calitate…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.