Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interviul integral cu Aliodor Manolea

Similar Posts

53 thoughts on “Interviul integral cu Aliodor Manolea

  1. Nu trebuie sa-mi spuna Aliodor Manolea ca baselu e ticalos…ne-am dat seama singuri(si nu de ieri).
    In momentul cand a spus ca a prestat moca pentru basel,deja ne-a facut prosti pe noi,privitorii.
    Nu cred absolut nici o clipa motivele pentru care acest om a venit sa confirme ceea ce noi banuiam sau chiar stiam demult.

    Momentul cu paharul cu apa a fost absolut jenant.

    Noroc ca sotia domnului Aliodor are reflexe bune.
    A si poate ar trebui sa-i spuna cineva acestui domn,ca faptul ca nu se uita 1 AN de zile la rotile masinii(nici macar sa faca o presiune),dovedeste faptul ca il doare undeva de siguranta lui si a celor din jur…alt moment cand ne-a facut idioti…daca zicea un 2-3 luni il mai credeam.

    Un personaj pe care nu-l pot crede sub nici o forma.
    Aaa…si aia cu “bocitul pe bune” a lui baselu,cand cu draga stolo,a fost a 3-a oara cand ne-a facut prosti.

    Tot respectul pentru emisiune si pentru intrebarile pertinente pe care le-ati pus…pacat ca invitatul dvs ne-a luat de prosti…probabil traia cu impresia ca inca se adreseaza publicului basist.

  2. Domnule Ciutacu, interviul asta ma intereseaza ca de altfel pe majoritatea Romanilor. Are sunetul extrem de jos. Facetzi ceva. V-as sugera sa facetzi posibil sa poata fi downloadat. Merita sa fie pastrat intr-o colectzie “politica”. La fel si cartea ar trebui tiparita pana nu se mai vinde sau… daca este culeasa de hahalerele PDL ar trebui data cadou celor care vor sa afle cum de au putut fi pacalitzi. Cu toata stima D.S.

  3. Inspirata si inteligenta alegerea interlocutorului,aseara te-ai batut cu DDD pe butonul de la telecomanda mea(nu din cauza lui Diaconescu,ci datorita dlui Antonescu).
    Dincolo de performanta ta jurnalistica,prestatia lui Aleodor Manolea a fost destul de stravezie si oarecum manipulatorie,dinsul cautind sa intareasca si sa confirme banuielile si legendele care circula pe seama lui Basescu.
    Caraghios a fost modul in care incerca sa atraga o parte din antipatia populara impotriva Ebei si elegant a fost modul in care l-ai oprit.
    In concluzie,performanta a jurnalistului Ciutacu cu un personaj un pic mincinos,un pic patetic si caruia daca i se va da prea multa importanta poate deveni periculos.
    Dupa ce a prestat moca,deodata s-a luminat si sare cu sapunul pe el din baie,sa ne anunte ceea ce noi stiam,fara sa fi intrat in contact cu augusta familie si cu anturajul cotrocenist.Mai lipsea sa ne povesteasca cum isi exhiba Andreea Pora calitatile intelectuale,in timp ce pe sest baga la poseta aperitive.Le stim astea toate,pe Manolea il certifica doar faptul ca a fost acolo,nu si credibilitatea!
    Felicitari,inca o data si vom vedea rezultatele dezvaluirilor miine!

  4. Nu stiu ce e cu mine, domnule Ciutacu. Desi il urasc pe basescu pentru ce a facut in fruntea tarii, inclusiv mie si familiei mele, nu pot sa imi infranez un sentiment de scarba la adresa prestatiei lu’ manolea. Sa ne intelegem, nu critic demersul jurnalistic, cred ca ati fi dat o lovitura de presa mai tzapana doar daca l-ati fi intervievat chiar pe basescu himself. Dar ce a facut domnu terapeut e naspa, fie si din punct de vedere moral, nu mai vorbesc penal (art. 196 C.Pen.). Barfa cu udrea este pur si simplu gretoasa, indiferent de faptul ca duduia e contestabila pentru o mie de argumente. Pai si-a dat foc la valiza, orice viitor client se va gandi de doua ori inainte sa-i solicite ”expertiza”. Desi, dupa umila mea parere, cineva care ii cere ”expertiza” nu gandeste si punct. Bunica mea, Dumnezeu sa o odihneasca, era mai pro’ in stinsul carbunilor. 🙂
    Asadar cred cu tarie ca scopul nu scuza mijloacele, iar prestatia ‘mnealui pute. Singurul termen de comparatie care imi vine in minte e ”apararea” cuplului ceausescu la Targoviste. Sigur, ne-am bucurat cu totii ca au capatat ce au meritat, dar asa s-a nascut justitia postdecembrista. Si ne mai miram ca am ajuns in halu’ de acum?!
    PS Apropo de basescu, daca de luni il lasa poporul fara servici ( si servicii) poate accepta un interviu. Aia ar fi o lovitura, nu? Si in final o intrebare: ma insel daca spun ca inclusiv dvs., mai intai ca om si apoi ca unul dintre cei mai mari contestatari ai regimului basescu, ati fost macar usor dezgustat de personaj si ceea ce a faptuit aseara?

  5. ce individ penibil…lambriurile si restul le-a cumparat probabil din banii pe care NU i-a luat de la “clientul” Basescu…???
    eu personal nu cred ca a avut forta sa-l ameteasca pe Geoana…cred ca a fost pus acolo ca sa ia ochii si altii au actioanat, eventual, de la distanta…pentru ca asa ceva eu cred ca exista.. dar tipul este prea bou ca sa fie in stare…oricum sper ca s-au spart audientele…voi cauta partea a doua cu BT pt ca imi cer scuze dar m-am dus putin la Londra
    sper ca duminica seara sa biruim
    jos basescu!…
    hai ROMANIA !

  6. Absolut superb interviul,o perspectiva cu totul diferita asupra presedinetui suspendat.

    Felicitari, domnule Ciutacu!!!

    P.S: Cat de tare-i faza cu Mircea Geoana, absolut fabuloasa !!

    P.P.S: Ma intreb …Oare doar scoala de actorie sa fie suficienta pentru a deveni politician??

  7. Felicitari, super interviu, pacat ca nu a fost realizat putin mai repede, poate se mai desteptau niste “adormiti”

  8. Mult mai important si consistent cred ca este interviul cu Bogdan Teodorescu de dupa, pentru partea despre ipocrita Europa si reteaua de propaganda externa iceristo-si(n)ecurista a lui basescu. Acea parte de emisiune chiar ar merita extrasa separat.

  9. Cine se scarpina acolo? Se auzea un fosnit ca si cum cineva freca o bucata de material de fiecare data cand era close-up pe Aliodor…just curious! 😀

  10. Mie cel mai mult mi-a plăcut partea cu Bogdan Teodorescu și FINALUL, ieșirea ta din scenă. Modul cum ne-ai privit și salutat/încurajat. 😉

  11. Felicitari pentru emisiune. Nu a spus tot ce stie si uneori a “ametit” raspunsul.Vorbea insa despre “noi”. E vorba de o echipa? Asi fi vrut sa aflu mai mult despre cum lua deciziile domnul Basescu.

  12. Beton faza cu paharul care se umple si se revarsa – m-am enervat putin cand mi-am adus aminte de Geoana, in rest, foarte bun/sper ca nu a inventat nimic..

    O curiositate: e aderarat ca Kioru i se inchina lui necuratu’? (ptiu!)

    nu de alta, dar lucrurile se leaga – obsesia minciunii, ura continua, imposibilitatea de a asuma – nici macar de forma – IUBIREA ??

    WTF????!!

    bravo!

  13. Faptul ca ati reusit sa-i luati un interviu acestui individ este laudabil . Nu aveam de unde sa stiu o gramada de lucruri pe care doar le intuiam . Deontologic vorbind , Aliodor s-a descalificat .Sa va spun cinstit , eu unul nu m-as mai da pe mana lui oricat ar fi de bun ,profesional . Apoi nu cred ca este bun profesional fiindca scena cu lacrimile de crocodil de la anuntarea renuntarii a lui ” draga stolo'” mi s-a parut de un penibil imens , o facatura ordinara . La cea de-a doua renuntare , cea de a fi prim ministru , m-am convins pe deplin de faptul ca nu se poate avea incredere in cei alesi sa ne conduca destinele . Din pacate sunt complet dezamagit de prestatia tuturor . Vom trai si vom vedea ce va fi dupa ziua de luni . Voi fi la vot pentru ca nu vreau sa-mi las viata la voia intamplarii si la cheremul altora .

  14. @violet: +1 (partea cu d-l B.T.).

    apropo: daca momentul cu roata stinga spate nu
    suna a victimizare, zau ca nu stiu ce-ar mai
    putea suna.

    btw: eu cred (pot sa ma insel) ca d-lui A.M. i-a
    placut ca la vremea respectiva (perioadele 2007/2009)
    sa fie in compania presedintelui si a spp-ului;
    cred ca s-a simtit ca un soi de vraci al tzarului.
    s-a simtit important (dpdv al influentei asupra
    destinelor poporanilor).

  15. Victore,

    Locuiesc in Cluj Napoca si am vrut sa cumpar in aceasta dimineata ziarul Jurnalul National si ghici, nu a fost posibil.
    Am fost la 4 chioscuri de ziare si surpriza la nici unul nu au adus in aceasta dimineata ziarul probabil di cauza interviului cu d-ul Manolea.
    Sunt convins ca este mana celor de la PDL care au relatii la firma d=care distribuie presa in Cluj.
    Nu am posibilitatea dar as dorii sa stiu care este firma de distributie si cine este proprietarul asa pentru mine si daca poti sa ma ajuti ti-as fi recunoscator.
    Deasemenea ar fi bine sa fie mediatizata aceasta situatie ca sa stie si altii cum intelege PDL-ul libertatea presei si democratia .Aceasta ne asteapta daca Basescu se intoarce la Cotroceni

    Cu stima
    Cornel

  16. Salut Victor.
    Intr-o tara de descreierati care cred in strigoi si fantome in chiloti tu trabuia sa-l aduci pe asta la TV sa sperie prostimea.Well done.E ca si cum te-ai dat cu PDL-ul si le faci jocul.
    Parerea mea/

  17. @cristian: tocmai voiam sa anunt ca-s blat cu Basescu si nu stiam cum. merci mult ca ai facut-o tu 🙂

  18. Dle.Ciutacu apreciez rabdarea dvs.si dupa acest interviu si simtul umorului.
    Partea a doua a emisiunii,interviul cu dl.prof.Teodorescu a fost extraordinara!

  19. ソリン:

    Una peste alta, emisiunea a fost bine gândită, completă: prima parte, pe tărâmul paranormalului dar nu numai, iar BT ne-a adus cu picioarele pe pământ, simplu și practic. Iar finalul…
    😀

  20. Interesant interviul, desi ca sa fiu sincera, cred ca mai erau multe de spus, nu pot sa-mi dau seama ce l-a determinat sa vina la emisiune, cred ca l-a “calcat rau de tot pe coada pe dom’Basescu” si apoi sa nu spuna, ca nu a beneficiat pe urma acestor servicii, poate doar daca a fost un sustinator “inrait” a suspentatului, am vazut astfel de cazuri.

  21. Ceva de vraciu Manolea : Unde a disparut d-ul V. Stan (aka laptop-man, sau d-ul spam)? E in vacanta? Sau e dat afara? Scuze de offtopic, dar imi place de el mai mult decat de Teodorescu.

  22. Perfect interviul. Si pe langa tot restul, Manolea si nevasta-sa sunt 2 voturi in plus duminica. El poate fi acel +1 de care avem nevoie.

    @cristian:
    Dimpotriva, cred ca interviul i-a dat lovitura de gratie tiranului. Sugestia ca l-au parasit mai toti poate fi foarte demoralizanta exact pentru structurile PDL.

    Manolea mi s-a parut nesincer, dar rational si deloc mistic. I-a anulat lui basescu aura de luptator neinvins, i-a luat “flacara violet”, l-a transformat in “muritor” pentru adeptii lui si a confirmat ca e un sociopat (ceea ce ma asteptam). Pentru mine plusul de informatie a fost cam cat de labil psihic este basescu. Abia acum pot sa-mi imaginez cat de dura si umilitoare a fost lovitura cu vila Dante (de unde A3 a transmis si prin care poporul se va plimba in voie maine :-)).

    Astept cu nerabdare si optimism ziua de maine, sper la o mare bucurie. Voi vota pana in pranz, imi doresc sa se atinga cvorumul cat mai devreme ca sa nu bem sampania calda la ora 24 (sa avem timp s-o punem la rece).

  23. interviul e excelent. Eu cred ca a convins pe multi nehotarati sa mearga la vot. Manolea a punctat clar ca Basescu e o epava, nu iubeste oamenii, isi dispretuieste si umileste sotia (“celebra” Maria care-i sare in ajutor in campanii) si fiicele, da ordine ce director sa fie demis si cine nu, a introdus tema cu Udrea tipul femei fatale pt care e in stare sa faca orice, iubeste doar puterea si nimic altceva, ii uraste pe oamenii de rand (ex cu “puiutul de comunist” si “tiganca imputita”) si ca paharul s-a umplut. Manolea trece ca unul cu maxima credibilitate fiind in carcul intim al lui basescu. Eu zic ca Manolea i-a dat o lovitura puternica lui base. Depinde acum cati oameni s-au uitat la emisiune pt a putea fi convinsi de Manolea. Imi pare rau ca nu m-am uitat la Bogdan Teodorescu, dar era la DD, Crin care a avut o prestatie buna. I-a promis lui DD ca el nu-l va aresta asa cum a facut-o base. Sunt din ce in ce mai increzator ca se poate face cvorumul. Ultima zi de campanie a fost pierduta clar de base si se pare ca si cea de duminica cand se poate vizita vila Dante (fabuloasa idee).

  24. Domnule victor Ciutacu, am hotarat sa va scriu dupa ce am vazut aseara interviul si l-am reascultat azi-dimineate. Iata parerea mea: ma tem ca ati cazut intr-o capcana intinsa de respectivul domn, caci nu mi s-a parut nimic compromitator la adresa pacientului sau, ci dimpotriva, s-ar putea sa mai fi smuls ceva lacrimi de mila “victimei”. Asadar, consider ca nu trebuia dat, nu romanilor care l-au ales de atata ori.

  25. Vedem ca regimurile totalitare sunt in stare de orice cu sprijinul nemijlocit al institutiilor de forta(nu lasa ddin brate dictatorii,decat atunci cand situatia este pierduta TOTAL si numai ATUNCI trec la noul regim) insa afirmatia cu “lipsa buloanelor de la roata de la masina “imi pare EXAGERATA.Pai cine poate sa creada ca GADAFII,MOUBARAK sau acum presedintele Sirian se poate ocupa cu asa ceva.Poate doar cineva din esalonul cinci al regimului,pentrucare disperarea de a face puscarie sau disperarea piederii tuturor privilegilor sa poata face asa ceva.

  26. Și eu am vrut să cumpăr Jurnalul Național azi dimineață, dar vânzătoarea mi-a spus că nu l-au mai primit de două săptămâni. Când am solicitat explicații, a dat din umeri și a zâmbit cu subtext. Sunt tot din oraș de PDL-iști, Târgu Mureș. De trei ori DA.
    Legat de Aliodor Manolea, a spus ceea ce intuiam de mult dim manifestările lui Băsescu. Nu mi-a adus noutăți, doar confirmări. De trei ori DA.
    Suferința prelungită a populației din România se datorează acesteia, nefiind capabilă să se trezească din starea de pasivitate în care se afla dinainte de 1989. Ne revine nouă, celor cu vârsta de 40-50 de ani să ducem la capăt ceea ce nu am făcut în 1989. De aceea de trei ori DA.
    Pe 29 iulie ar putea fi o primă dovadă că începem să ne trezim. Iar apoi să continuăm până ne vom trezi cu adevărat…

  27. Nu sunt singura care a vrut sa cumpere JN si nu am avut parte decat de dat din umeri. Se pare ca mai au totusi bani si influenta…

  28. Tipul asta ciudat ne crede fraieri, spunand c-a vrut sa-l ajute in schimbul a nimic, da imagine a reusit sa-si faca?
    Iata venind acum la tine-n emisiune i-a iesit scopul final. Manolea, stiind ca Basescu nu e-n stare de iubire fata de popor a tinut totusi sa-l ajute.
    In marea lui “desteptaciune spirituala,” nu se putea gandi sa-si ajute poporul, punandu-i piedici smenarului in asafel incat sa nu mai ajunga presedinte?
    Ma intreb; oare ce mai face tanarul acela plesnit “nici plex cu pumnul nici in… nici in fata cu palma” nu poate nimeni sa-l convinga si pe el sa vina sa-l cunoasca lumea, pe martorii care erau destui in jur si pot depune marturie daca tot e sa-l dea-n gat pe “smenar.”
    Cum e posibil oare, sa fii martor sa fi vazut cu ochii tai scena aceia si sa taci. Cat sa fii de fricos sa nu depui marturie… macar acum era momentul sa ajuti “orbii” sa-l vada gol golut ca pe-o coaja de ou… asa cum este.
    Da o idee cuiva de la Antene (Carmen Avram) cautati pe tanarul acela… eu una vreau sa-l aud. Ar trebui ca Basescu sa-i plateasca despagubiri.
    Altfeeel: – Jos Basescu!

  29. Domnule Victor Ciutacu ,felicitari pt idee.Prestatia avuta de vraciul Manolea, mi-a lasat un gust amar.Parca era o baba care barfeste la colt de strada.Un personaj penibil care doreste sa induca in privitori “puterea sa absoluta”.
    Prestatia sa a fost teatru CIUFULICI.
    Pe dvs.va respect.Si maicuta mea de 80 de ani va apreciaza.Altfel maine la vot pt.DA.

  30. nu m-a interesat deloc aliodor manolea, doar fapul ca la un moment esential s-a aflat in proximitatea suspendatului, si ca a descris foarte exact profilul psihologic al acestuia…
    daca nu suntem trepanati, si nu ne trebuiesc perfuzii in cap, chiar fara sa-l fi cunoscut niciodata pe basescu, fie si numai daca ai vizionat VG cu manolea, trebuie sa mergi si sa votezi pentru demitere….

  31. Se crede RASPUTIN omul asta! fara jena se lauda ca manipuleaza si creeaza iluzii false!
    Nu-i doresc altceva decat ca toata suferinta indurata de romani pana acum sa se abata asupra lui, sa-i stea in gat!

  32. nu am vazut interviul ca am fost pe drumul catre Bucuresti, dar rudele mele au tinut sa ma sune azi sa-mi spuna ca a fost un inteviu super, “care a mai aruncat o lopata de pamant” peste suspendatu’. Incerc sa vad interviul acum, dar nu se aude prea bine. Cel cu Bodgan Teodorescu unde poate fi vazut?
    Maine merg la vot, mi-am ales si hainele cele mai bune, e ca o sarbatoare. Doamne ajuta sa fie bine.

  33. buna seara,
    suntem un grup de 150 de romani, artisti, care cata la festivalul de opera in aer liber de la St.Margarethen(austria),al doilea ca marime din europa, langa Eisenstadt, am vazut ca exista un consulat romanesc la eisenstadt,dar se pare ca nu este deschisa o sectie de votare acolo, poate se reuseste aducerea unei urne mobile la campusul din Eisenstad,str. Campus nr 2, Eisenstadt, suntem doritori sa votam, dar pana la Viena sunt 60 km, si nu toti dispunem de masini, cei care au masinile cu ei, sunt deja plini, poate reusiti sa vorbiti dumneavoastra la ambasada, noi am sunat si nu ne-a raspuns nimeni.

    multumim,
    cu respect, artistii de la Europa Symphony

  34. stimate domn, ce ati realizat cu acest interviu este remarcabil, dpdv jurnalistic. dar individul a mintit in procent de 95 %. mai sunt oameni in tara asta care mai nteleg cate ceva. propun o intalnire privata in care sa traducem intreg interviul. in caz ca va intereseaza. de retinut. votez DA pentru basescu:)) sa ne lase. dar dl manolea este un “mic” … mincinos. sa nu fim grosolani. deci … intr-o intalnire privata , vom putea impreuna sa traducem intreg interviul. cu stima. claudiu – sinergolog

  35. A procedat CORECT ! Asta este meseria omului si nu putea sa faca asta la data la care era pacientul lui. Ceea ce a facut acum este o reparatie , o eliberare si un motiv de reflectie pentru cei care nu vor sa-l vada pe Traian Basescu asa cum este ! Nu trebuie sa fi specialist in Paradiagnoza sau influenta distala ca sa-ti dai seama.Trebuie sa vezi un pic mai departe de gard ! L-ati terfelit cum ati vrut cu ,,Flacara Violet” si cu alte aberatii ! In Romania exista un singur specialist in aceasta terapie complementara integrativ-holistica (Flacara Violet ) si acesta este dr.Teodor Vasile licentiat în Psihologie, Ecologie, Master si Bachelor în Psihoterapie, doctor în Stiinte Medicale Alternative si Naturopatie, doctorand în Psihologie si discipol a lui Dan Seracu ( unul dintre cei mai importanti ocultisti si bioterapeuti din Romania).
    Aliodor Manolea este specialist in diagnoza bioinformationala a bolilor si l-a tratat o perioada pe suspendatul . Este si parerea mea : Traian Basescu are discenamant obturat si este un pericol social. Va rog sa consultati orice specialist doriti si nu strica sa va faceti o programare (cei care reactionati…naspa -)). Aliodor..FELICITARI !

  36. Bun interviul, dar nu se putea altfel :). Îl aștept și pe primul președinte demis al României într-o seară. 🙂

  37. Pastorala berbecuţului plieşuv
    Astăzi, DA, punem berbecul cel gras la proţap şi înţărcăm berbecuţii pleşuvi şi obezi de la ţâţa sleită. De mâine, oile la brânză!

  38. Ma tot gindesc la marele TUTEA si vorbele lui .Azi avem ocazia sa vedem daca are dreptate.

  39. Draga Victor, demersul tau jurnalistic este impresionant si l-am apreciat ca atare.
    Cu nea’ Manolea asta, parerea mea este ca da din casa doar pentru ca nu s’au inteles la pret, altfel bateau palma in continuare si contribuia linistit domnul Manolea la manipularea populatiei, CU REA CREDINTA. O fi el profesionist dar se putea orienta si pozitiv, nu musai cu dracu’ la masa.
    Azi este o zi mare si azi poporul este sef la Cotroceni. Daca oamenii vor iesi va fi bine, daca nu…stii vorba aia “for things to change, people must die”. Felicitari pentru munca ta si a intregii echipe de la Antena 3.

  40. felicitari ! te-ai intrecut pe tine insuti.reusesti sa ma tii treaza in fiecare vineri noaptea. daca -l aveai pe aliodor cu o saptamina mai devreme , stateam mai linistita in privinta cvorumului la referendum, trezeai multi dobitoci basisti si multi ignoranti. duminica ii dau al doilea DA lui base . de luni ,sa se duca-n iad si nu pe mare , ar putea otravi tota apa de pe planeta. duca-seeeeeee!!!!!!!

  41. Definitia Asociatiei Europene de Psihoterapie este (http://psihogen.ro/definitie-psihoterapie-ce-este-psihoterapia.html):
    “The practice of psychotherapy is the comprehensive, conscious and planned treatment of psychosocial, psychosomatic and behavioural disturbances or states of suffering with scientific psychotherapeutic methods, through an interaction between one or more persons being treated, and one or more psychotherapists, with the aim of relieving disturbing attitudes to change, and to promote the maturation, development and health of the treated person. It requires both a general and a specific training/education.”
    “Practica psihoterapiei consta din aplicarea unui tratament inteligibil, deliberat si planificat, pe baza unei instruiri generale si specifice, asupra tulburarilor aparute in comportamentul si starile apartinand starii de boala, datorate cauzelor psiho-sociale sau celor psihosomatice, prin mijloace si metode stiintifice, psihoterapeutice si nonmedicale/chimice, in interactiunea dintre una sau mai multe persoane aflate in tratament si unul sau mai multi psihoterapeuti, avand drept obiectiv eliminarea atitudinilor pertubatoare ale schimbarii si promovarea unui proces de maturizare, dezvoltare si sanatate la persoana tratata. Necesita atat o pregatire generala cat si una specifica”.
    Din câte vedeți în această definiție, psihoterapia se aplică unei persoane în caz de o oarecare stare de boală. Din cele spuse de dl. Aliodor Manolea reiese mai putin faptul că Președintele a fost tratat de o anumită boală, ci mai degrabă, reiese faptul ca l-a ajutat pe acesta la crearea unei imagini care să manipuleze, printre tehnicile de manipulare cunoscute fiind și victimizarea. Deci, ce face mai exact acest om? Manipulează și ajută oameni importanți să devină mai puternici prin a-i învață tehnici de manipulare, conform spuselor domniei sale. Cum se simt, oare, cei care au votat cu Băsescu, când au aflat faptul ca nu au votat conform conștiinței lor, ci în urma unei manipulări în masă, realizată prin transmiterea de mesaje subliminale?

  42. Domnule Ciutacu, acest domn cu care ati conversat ne-a facut prosti cu fiecare silaba care a scos-o. In primul rand, el nu este psihoterapeut este PARAPSIHOLOG CU CUNOSTINTE DE PSIHOLOGIE, aceasta a fost prima mare minciuna pe care zis-o si cu asta a si inceput. Va rog sa trimiteti o adresa la Asociatia Psihologilor din Romania – COPSI si sa-i intrebati daca psihoterapeutii romani pot sa influenteze de la distanta sau programat un individ oarecare, daca un psihoterapeut acreditat practica ezoterism sau aplica pe subiecti mesaje sublimale sau are voie sa-i programeze neurolingvistic sau prin hipnoza in stare de constienta modificata. Individul asta si-a batut joc de noi, publicul, si de dvs. pe toata durata interviului. A afirmat ca nu a luat “BANI” de la Basescu dar nu si daca nu a luat altceva mai valoros in schimb de la acesta. Acest individ s-a prezentat in fata noastra ca un fel de ZEU, cu putere imensa de manipulare a maselor prin artificii deplorabile. Daca noua ne este rau astazi, este si din cauza lui, nu? Urmarind aceasta idee vreau sa va zic ca acest domn a folosit Antena 3 pentru a transmite foarte multe mesaje sublimale in favoarea lui Basescu. Va las pe voi, jurnalisti sa le decodificati, dar pe viitor cand va mai intalniti cu astfel de specimene cautati si voi un alt personaj asemanator lui Manolea care sa va ajute. Domnule Ciutacu, cum a castigat Basescu referendumul fara Aleodor Manolea si dupa un interviu cu dvs., la o ora de maxima audienta in care acest domn spunea lucruri in aparenta dure despre Basescu?

  43. Mare greșeală a fost făcută! Nu trebuia invitat Manolea. A manipulat populația cu drept de vot, pe cei care ar fi votat împotriva lui Băsescu încă de la începutul interviului. Pe tine, stimabile domnule Ciutacu, te-a făcut să nu știi pe ce lume ești. Și finalul, cel cu apa care se revarsă din paharul prea plin, aflat de partea ta, un reprezentant clar antibăsist, a fost punctul culminant al intervenției lui Manolea în favoarea lui Băsescu. Ai fost gura de scurgere a energiei clar antibăsiste la canalul nepăsării, al non intervenției la vot , al nepăsării. Mare PĂCAT ai făcut că l-au văzut oamenii pe acest individ care încă lucrează pentru Băsescu. Că nu a fost și că nu e plătit? L-ai crezut. Că este un contras? L-ai crezut. Că Băsescu e slab? L-ai crezut, și cu tine milioane de români slăbiți de manipularea efectuată cu sau fără voia ta. Din dorința de a avea audiență l-ai introdus, cu ajutorul lui Manolea, pe Băsescu pe ușa din dos drept pe locul ce asigură putere și competitivitate. Și ar mai fi multe de spus, dar este prea târziu, mult prea târziu, răul a fost făcut. Ai fost o ființă manipulată în mâna unui as al manipulării.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.