Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

Dacă nu mă-nşel, blogul ăsta (primit cadou, în principiu, de ziua mea) tocmai a depăşit doi ani de existenţă. Dacă mă-nşel, urmează să-i facă în curând. Mi-e lene să caut data primului text postat. La fel cum mi-e lene în general. Mi-e lene şi să gândesc. Aşa că voi răspunde în loc să gândesc. Cui? Vouă, dacă aveţi chef să mă întrebaţi. Care-s temele? Dat fiind că din 93 încoace n-am avut tangenţe decât cu media şi cu zona politcă, astea-s temele. Fără măşti, fără tabu-uri, daţi-i drumul. Să pornească interviul colectiv cu mine, noua mea baie (virtuală) de mulţime!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

315 thoughts on “Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

  1. Info

    Despre Monica Macovei

    Prin anii 90.

    Un tip Ormeneanu, anchetat inainte de 89 de procuratura pentru niste smecherii cu betoane a infiintat SIRDO (un ONG de familie si apropiati) ca sa poata ancheta in numele unor organizatii internationale … procuratura. S-a nascut o relatie de afaceri cu o tipa … procuroarea Macovei, care impreuna cu un procuror (Lungu-exceptional jurist si om de cultura) formau un fel de departament pentru drepturile omului in noua procuratura.

    Afacerea era simpla. Macovei impreuna cu Abraham furnizau cazuri dubioase de condamnari cu incalcarea drepturilor omului pe care SIRDO sustinea ca le-a descoperit prin investigatii. Investigatiile ar fi costat. Organizatiile internationale le dadeau bani ca sa acopere cheltuielile cu investigatiile. Apoi au venit bani si mai buni de la ONU pentru refugiatii somalezi. (SIRDO i-a administrat. Un borcan de mazare trecea prin 3-4 firme pana ajungea la somalezi).

    Aveau nevoie si de rezultate. Anchetele extrajudiciare ale SIRDO se mimau. Angajatii din acest departament erau orice altceva decat juristi.

    De fapt, se negocia cu generalul Lita ce cazuri sa fie cvasi-dovedite. Asa isi faceau rapoartele catre Transparency International care ii presa pentru rezultate – eliberari. Ca sa demonstreze cat de comunist era inca sistemul si cat de mult e de munca (si de cati bani e nevoie-evident) rapoartele exagerau piedicile procedurale intampinate. Pana la urma l-au si scos pe un criminal sadic din inchisoare (cazul BACIU).
    (pe cele de mai sus sunt sigur)

    Am auzit (surse din suceava) ca dupa 6 luni a violat o suceveanca nevinovata si a intrat la loc.

    Observi ceva similitudini cu tehnica Macovei pe tema luptei impotriva coruptiei?

    Dupa parerea mea, s-au schimbat numai tema si rangul cardasiei.

    In final fac o observatie relevanta.

    Monica Macovei a inceput sa urle isteric despre cazul Patriciu: DUPA CE A DEVENIT PUBLIC, SI NU INAINTE !!! Pana sa devina public, negocia constiincioasa cu patriciu in biroul lui tariceanu, nu-i asa?

  2. VICTOR…de ce nu pedalati voi mai mult pe acea desteptare de care muritorul de rind din Romania are nevoie atunci cind merge la urnele de vot,pt ca asa cum remarcam ieri intr-un comentariu,cultura generala la romani lasa de dorit,sa nu mai vorbim de cultura politica,ori de acest lucru profita din plin asa zisii politicieni romani.Locuiesc departe de Romania dar vin in fiecare an pt ca am radacinile acolo,iubesc tara aceasta,dar nu vad nici o schimbare in mentalitatea romanilor,vorba alui batrin,stii tu care…”stupid people”

  3. Ce ati putea rezolva efectiv inafara de “Vorbe grele”? De ex.: V-ar interesa sa interveniti la Jurnalul National pentru a-i oferi un roman pe care sa-l ataseze la el intr-o oarecare zi?
    V-ar interesa un material in legatura cu “revolutia”, pe bune?
    Dar sa ma ajutati sa scot 2,25 ha de la escrocii primariei comunei Erbiceni, jud. Iasi pentru ca de 18 ani ma chinui cu adrese (dosare cu acte corecte) la toti cei in masura dar nu am primit niciun fel de raspuns. La primarie am depus o suta de acte doveditoare plus Titlul de proprietate cu cinci greseli flagrante. E#i au improprietarit satenii cu pamantul altora, dau tot felul de acte false, autorizatii inafara legii, etc.

  4. victoreeee….daca ai avea puterea si ai fi obligat sa-l numesti pe vadim tudor ministru, ce minister ai alege pt distins?dar pt madalin voicu si silviu prigoana?

  5. buna dimineata, aseara ati fost genial cu dir de la A.N.I., dupa d-stra credeti ca e loc sa mai iesim din ce suntem azi? mult mult respect

  6. Domnule Ciutacu- Nu am mai intrat pe blogul dvs.de cind ati afirmat ca acesta este un “canal colector” pentru gindurile noastre.Fiind un canal colector inseamna ca noi_____.Am fost suparat,dar avind in vedere acest eveniment va doresc numai bine si putere de munca.Cu respect!.

  7. Cu amintirea berilor de-altadat’ sa ai La Cat Mai Multi Ani si bafta multa !

    Intrebarile :
    1. daca Base te-ar ruga sa-i fii consilier, ai accepta ? Daca da, in ce conditii ?
    2. daca Base va pierde alegerile te va ejecta Felix din trust ?

  8. 1.Care e in acceptiunea ta profilul persoanei care scrie pe acest forum.
    2.cum crezi ca va defini istoria aceasta perioada a existentei comunitatii umane (epoca de piatra,sclavagism,feudalism,etc).
    3.E un lucru dificil sa-mi transmiti electronic pe adresa mea de mail Nomenclatorul afectiunilor ce nu pot fi tratate in sistemul penitenciarelor?

  9. Wow, Victor la Spovedanie?
    Ok, nu vom intreba de pacate.
    Ce preferinte muzicale ai?
    Ai un model anume dupa care te inspiri sau pe care il consideri a fi deosebit?
    Vedeta INTERNATIONALA Preferata (Actrita, Fotomodel, Cantareata)?
    Multumesc pentru posibilitatea de a te “interoga”.
    Si… La Multi Ani!

  10. Cat de greu este sa ajungi cineva in jurnalism? Daca esti doar un tanar de 19 ani, doar pe pile poti ajunge la un ziar sau televiziune? Exista o reteta a succesului in acest domeniu?

  11. Nu va tenteaza sa candidati pentru ceva, orice: parlamentar european, primar:)), presedinte?
    Mi-ar placea sa vad cum le tremura pantalonashii domnilor stiind ca trebuie sa va tina piept.
    Cred ca ar fi o lupta pe cinste si pana si dumneavoastra ati ramane surprins de cata lume va apreciaza si se inclina in fata “imperiului Ciutacesc”. Oricum sunteti un om cu puternica coloana vertebrala. Va apreciez enorm..azi dimineata cand am ajuns la birou, mi-am pregatit cafeaua, am deschis computerul si ma gandeam: “ce ne mai da Ciutacu azi?”Si, surprizaaa..astazi Ciutacu ne asculta:)
    Sa aveti o zi linistita atat dumneavoastra cat si toti cei care zilnic va citesc cronicile:)

  12. La meciul steaua-dinamo de partea cui aţi fost din moment ce eraţi lângă gigi becali ?

  13. Trebuie sesizat DNA-ul pentru ceea ce s-a intamplat la Sibiu. O mana de mafioti care au platit arbitrii in baschet. Ploiestenii merita pedepsiti. Scrisoarea pentru Cramen Tocala ,presedinta Federatiei Romane de Hoti (ca de Baschet a incetat sa se mai numeasca). http://csufans.sibiul.ro/viewtopic.php?t=2209&postdays=0&postorder=asc&start=0 Rusine si jurmalistilor, care lui Penescu si Jiji le acorda ore de dezbateri si ore de emisie, si despre jaful la drumul mare, dau la stiri 30 de secunde.

  14. Cand “mogulul” zice “limbi”, voi, angajatii model spuneti in cor “limbi, sa traiti!”???
    Asa se aude, “pe surse”…

  15. Antena3 da reclama cind vorbeste Crin Antonescu in parlament, la motiunea liberalilor. Dupa care Abramburica si Voinescu citeaza din Marin Sorescu, in timp ce amicul dumneavoastra e in fundal, vorbind fara sonor. Ce sa mai zici?

  16. D-le Ciutacu, puteti face demersuri pentru a afla CE IMPOZIT a platit Ioana Basescu de cand e ea majora, iar in functie de aceste impozite sa aflam si veniturile?
    Aseara, la Sinteza Zilei, cand ati intrebat de Presedinte pe dl. Macovei invocand luxul nejustificat al fiicelor, acesta a raspuns ca fetele sunt majore.
    DAR TATA NU PUTEA CONTRIBUI LA BUNASTAREA UNOR MAJORE???

  17. in salaj sunt afisate listele ” monstruoasa coalitie pentru directori si adjuncti din unitati.
    in acelasi timp ministerele aferente tin asa zise concursuri “pe competenta “…..rasul curcilor.
    vor fi demisi specialisti ce lucreaza in unitati de zeci de ani si adusi niste neaveniti….total nepregatiti, dar membrii de partid.
    instabilitate totala

  18. La multi ani si multe accesari.Nu va voi pune nicio intrebare pentru ca nu-mi raspundeti niciodata.

  19. Iti doresc, in avans cu o zi, pentru a fi sigur ca nu uit La multi ani! si tot ceea ce iti doresti tu. Ete am si eu o intrebare: de ce n-o iei editorialist la JN pe Mana? E, te-am incuiat?

  20. Ciutace, cum raspunzi criticilor ca ai fi prea subiectiv, ca esti un adversar al lui Traian Basescu atat de inversunat, incat refuzi sa vezi si ce face bine presedintele, axandu-te numai pe greselile acestuia?

  21. La multi ani!
    Nu va intreb nimic, ca poate imi dati alt raspuns decat ala la care ma astept si ma intristez dracului, asa, aiurea…
    Oricum am primit unul la o intrebare care ma rodea.

  22. Vreau sa va urez dumneavoastra si blogului LA MULTI ANI si vreau sa va intreb,daca Basescu pierde alegerile,da cu subsemnatul pe la DNA?

  23. Intr-o emisiune ati spus ca nu participati la executii politice doar dac sunt organizate de dumneavoastra.Intrebarile incomode sunt specialitatea mea.
    1.Ati organizat “executii publice” si daca da impotrva cui si de ce?
    2.De vreo 1-2 luni la fiecare editorial apare cel putin un comentariu semnat de un oarecare Gabriel Sabo.Ultimul a fost virulent?Ce are cu viata lui Victor Ciutacu acest baietas?
    3.Care a fost cea mai violenta manifestare a fanilor Basescu impotriva lui Victor Ciutacu?
    4.Eu CRED ca voi vota Traian Basescu.De ce mi se pare ca ne desconsiderati pe toti si nu doar pe cel pe care POATE il votam?

  24. Alergi ,cu Badea pe 24 mai in Tineretului?
    POTI SA TE ABTII SA N-O MAI NOMINALIZEZI PE oANA dOBRE?

  25. Victor ce spui de urmatorul zvon: Geoana a a venit cu mutare-n plic de la Marele Licurici- el presedinte, astfel Basescu nu se va duce la puscarie si pdl-ul sa ramana la guvernare in continuare cu psd-ul!
    Cat e diversiune, cat e adevarat?

  26. Ai vrut vreodata sa pleci din tara? Te mai bate gandul, cateodata?
    Acasa continui sau reusesti sa te detasezi ?
    Cand pleci in strainatate, ti-e rusine sau mila de tara ta?

  27. Cine ti-a facut caricatura,mic si pantecos, sigur te apreciaza si te vede om politic. Chiar prim ministru ! Ba nu, scuze, ca pantofii sunt infipti in pamant!

  28. Scuze pt off, dar aseara, intre gadea si badea, facand spagatul intre doua televizoare, am vazut semifinala eurovision. Nimic teribil, pana la final, cand mama rusie ne-a mai dat un semn despre ce e ea si ce vrea, aratand europei cu cine are de-aface! Un final apoteotic, cu corul armatei rusesti, cam 200 de barbati ca brazii, imbracati impecabil, cantand cum numai ei stiu, transmatand forta si talent artistic dar si militar! Cu un tanc- e drept roz, dar tanc! – in dreapta scenei si un avion de vanatoare – bleu ciel, dar avion da vanatoare totusi! – in stanga, Dumnezeu stie de ce dar cre’ ca si Putin, au cantat si-au dansat umpland o scena cat un teren de fotbal, impetuosi si talentati, oferind un spectacol unic! Asta pt ca batrana si decadenta europa sa-si aminteasca de marea putere mondiala de la est de continent, nicidecum adormita si nicicand lasata pe tanjeala, avand urechea ciulita la fiece soapta si ochiul de vultur pe tot ce misca! Rusia a reamintit europei aseara – pe cale artistica, desigur! – ca e treaza si puternica, oricand gata sa reactioneze si a atras atentia ca e mai bine sa nu fie trecuta cu vederea! Lasati monstrul de la rasarit sa doarma, zicea nu’s ce intelept al politicii mondiale, cu decenii in urma! Oare surogatul nostru de presedinte s-o gandi vreodata la fleacurile astea, cand da cu batu’ prin gard la vecinul putin?! Da’ cui ce-i pasa, noi avem altele pe cap, sa se spele uniunea pe cap cu moscova! Oricum, pana trece obama oceanu’, noi, ca vecini, suntem primii vizati si primii haliti, in sfarsit primii si noi la ceva pe lumea asta!!
    Si, desigur, elena s-a calificat in finala! Aplauze, urale!!

  29. cum ai proceda daca ti-ai da seama ca, devenind incomod, ziarul la care lucrezi vrea sa scape de tine din ratiuni politice evidente dar iti cauta nod in papura pe diverse alte zone?

  30. @alien: n-am vazut, da-mi pot inchipui.
    @rachelle: as pleca. n-ar fi nici prima, nici ultima oara.
    @raluca: da, mai ales in ultimul an. nu prea reusesc sa ma detasez. nu, deloc. asa m-a vazut colegul meu Romeo Raileanu.
    @Costin Tanasescu: e o barfa destul de circulata, oarecum credibila.
    @dany: nu mai alerg in general, nici cu, nici fara Badea. unde am nominalizati-o pe Oana? sunt cumva presedinte si ea viitor premier?
    @Paraipan: 1. da, Radu Sarbu e un exemplu. 2. e un scelerat pe care l-am banat aici si l-am lasat sa zburde-n voie pe site la JN. 3. mi-au fortat nevasta sa demisioneze de la jobul pe care-l face profesionist de 8 ani. 4. e dreptul dumneavoastra suveran. doar vi se pare, nu desconsider pe nimeni.
    @ORASAN IOAN: in virtutea traditiei, ar trenui sa da, dar nu bag mana-n foc.
    @McGogoo: ar fi misto sa zic Felix Motanul, nu? mai degraba Jerry 🙂
    @AlgernonBreackenridge: nu raspund. n-are el putere sa vada si sa accepte ca, atunci cand face lucruri bune, recunosc asta. arhiva video e plina.
    @cineva: fiindca are propria ei cariera. daca ar veni colaborator la JN, desi are clarviziune si talent, ar fi “nevasta lu’Ciutacu”, nu?
    @Ionut: fiindca-s ipocriti.
    @marilena: ce legatura am eu cu instabilitatea din Salaj?
    @Diana: Fiscul nu-i obligat sa dezvaluie impozitele persoanelor private. doar “pe surse”, daca gasesc vreun delator.
    @C.M: da, e o conspiratie a mogulului impotriva lui Crin 🙂 pana acum era acuzat ca-l sprijina. se pare ca suntem pe calea cea buna.
    @Cosmin Iacob: se aude prost. la urmatoarea obrazniciei, zbori fara nici o alta somatie prealabila (in afara de asta).
    @Mi-e greata de Romania: si mie mi-e greata ca trebuie ca, in loc sa-ti raspund despre mine, sa-ti spun ca nu intra-n preocuparile mele imediate finala CN de Baschet.
    @florin: de partea echipei mele de suflet, care se cheama Dinamo. in tur am stat langa Borcea, al carui invitat in loja am fost, iar in retur gazda a fost Becali.
    @iulia.v: nu ma tenteaza, multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
    @bagatare si punct ro: pana acum m-am abtinut, dar nu cred ca ma mai tine mult impotrivirea.
    @Andrei_viitor_jurnalist: eu am ajuns fara nici o pila. e drept, acum 15 ani. e greu, foarte greu. si nu stiu daca merita.
    @Rhodos: oameni interesati de ceea ce scriu.
    @wickerman: Falco, U2, Eurythmics etc. n-am modele-n viata. nici vedete preferate.
    @zombie: azi si in principiu, nu. depinde de presedinte si, mai ales, de gradul meu de acrire fata de meseria pe care o pratic. e greu de crezut ca da.
    @cip: 1. oameni care se regasesc in ideile mele, multi anti Basescu. 2. capitalism de cumetrie. 3. daca le gasesc, nu.
    @biciclistul: 1. nu. ne detestam reciproc, nu putem lucra impreuna. 2. Dumnezeu stie. ar fi nebun s-o faca, da’ never say never. cred ca Vantu si-ar dori mult clipa asta 🙂
    @santinela: ati interpretat gresit. multumesc.
    @dorinutz: saru’ mana. slabe sperante.
    @chewbacca: Cultura. la fel si Madalin. Prigoana la Mediu.
    @a: nu va inteleg ingrebarile, imi pare rau.
    @nicu: as sta la sprit pe balta mea preferata.
    @norbert: vrei sa-i desteptam noi cu de-a sila?
    @FuXi: ce treaba am eu AICI cu Monica Macovei?
    @Sorin Moroianu: 1. colegi de trust. 2. nu, de ce ar face-o. la al meu am contract, concurentul mi-a propus unul si l-am refuzat. asta daca vorbim de aia de presa. altii? nici atat! pentru ca stiu ca nu pun botu’…

  31. te rog verifica toate postarile si-ti vei da seama cine a stat in spatele arestarii lui becali,actiunea plaza mall ,radu popa este omul de baza a lui marean asta spune tot….

  32. 1. Politica: care a fost cel mai nociv presedinte pe care l-a avut Romania in ultimii ani ? (evident fara Ceausescu si Basescu) Prin nociv inteleg genul acela care te face sa regreti ca a existat si a fost ales.
    2. Media: care este cel mai arogant si genial ziarist aflat (evident) pe locul doi dupa Victor Ciutacu ?

  33. Crezi ca Romania mai are sansa de a descoperi un politician care sa hotarasca ca banii tarii sa fie canalizati catre dezvoltarea unei singure industrii care sa poata hrani si sustine si celalate domenii ???? Eu ma gandeam de exemplu ca din banii contractati acum de dl Basescu….se putea incepe investitia in infrastructura…fapt ce ar fi putut da o gura de oxigen companiilor din constructii care au sucombat pe capete….dar si producatorilor/comerciantilor de materiale de constructii,etc…si nicidecum pt relansarea creditarii populatiei.

  34. @costel: chiar sa ajung sa comentez afirmatiile fostului amant al Romanitei Iovan? pajul lui Marean, care l-a si maritat? zau, e sub demnitatea mea.
    @Marian S: nici unul. doar aia doi enumerati de tine.
    @IRINA: nu cred. toti vor sa pana mana pe fonduri din interes personal

  35. @anne: era sa ajunG. am rectificat. chiar scriu bine romaneste.

  36. Te-am vayus aseara la Sinteza Zilei si mi-a venit in cap o alta intrebare!

    De ce esti asa bun in ceea ce faci?

  37. Chiar, baiatul cum e privit la scoala de profesori si de colegi? Simte povara notorietatii tatalui? Are de suferit din cauza opiniilor tale?

  38. @raluca: sunt aproape inexistent in viata lui scolara. mi-e teama ca sufera.
    @[D][S][N]: doar n-am luat-o razna 🙂
    @ionut: e natural, nu ma straduiesc

  39. Buna ziua!Care credeti ca este explicatia mentalitatii generale a poporului roman?Credeti ca exista o explicatie?!?

  40. Va duceti la vot la prezidentiale? Daca da, pe cine votati. Multumesc

  41. @Stefanescu Vlad: am mai spus-o, probabil da. Crin Antonescu.
    @cerasela petrescu: imi cereti prea mult. doar Dan Puric cred ca stie 🙂

  42. Trei lucruri pe care nu le-ai face daca, ai ramane singur pe o insula cu Elene Udrea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.