Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

Dacă nu mă-nşel, blogul ăsta (primit cadou, în principiu, de ziua mea) tocmai a depăşit doi ani de existenţă. Dacă mă-nşel, urmează să-i facă în curând. Mi-e lene să caut data primului text postat. La fel cum mi-e lene în general. Mi-e lene şi să gândesc. Aşa că voi răspunde în loc să gândesc. Cui? Vouă, dacă aveţi chef să mă întrebaţi. Care-s temele? Dat fiind că din 93 încoace n-am avut tangenţe decât cu media şi cu zona politcă, astea-s temele. Fără măşti, fără tabu-uri, daţi-i drumul. Să pornească interviul colectiv cu mine, noua mea baie (virtuală) de mulţime!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

315 thoughts on “Interviu colectiv-retrospectiv cu mine…

  1. @petroi adrian: da, nu se putea mai mult. si nici nu-mi convenea sa sufere Vlad. deci a iesit ca la rabinul din Buhusi 🙂
    @alcatraz: Manchester vreau, Barcelona cred.

  2. Buna dupa amiaza la Tonomat
    1. Daca politica nu, atunci ce?
    2. Daca Basescu nu, atunci ce?
    3. Ai fost vreodata la Caracal?:)
    4. Daca Tonomat nu, atunci ce?
    5. Daca emisiuni politice nu, atunci ce?
    6. Ai plans de bucurie cand a castigat Steaua Cupa Campionilor?
    Sa ai viata si vin in gheata! Sa te vad sanatos, la punga gros si-n viata voios! Sa-ti traisca “copchilu’ ” si sa te bucuri de el! Sa-ti traiasca “femeia” si sa-mbatraniti amandoi pana la 103 ani! La multi ani Victore!
    Salutare taica si noroc

  3. @olguta si danut: recita live pe Realitatea. gata cu chatul!
    @ozzy osbourne: 1. economie 2. Crin 3. am si facut cumparaturi in Penny 🙂 4. tigan imputit 5. odihna 6. aproape. merci de urari!

  4. Cu ce invitati ai facut audienta mai mare decat cu pachetul Serghey-Medelin ? 😆

  5. @Johnson: Oprescu singur, acuzat de falsificarea dosarul de profesor
    @alcatraz: nu e problema mea, nici (cu atat mai mult) a ta. la prima pleci.

  6. domnule Gabriel Victor Ciutacu pe 15 mai este ziua dumneavoastra.sper sa nu ma insel.va zic de acum La Multi Ani sanatate si zile fericite alaturi de cei dragi care va iubesc si va respecta.e cam devreme dar nu se stie cum ma calca tramvaiu prin Pitesti sau ma curentez de liniile lui.le sar si io cind pot.cind nu le ocolesc. 🙂 bay

  7. “Iliescu fost si actual, probabil Nastase viitor.”
    Declaratia asta politica m-a dat pe spate.
    Stiu ca esti ca tot romanul, impartial, dar credeam ca ti-au ajuns anii de “domnie” A.N.
    Am inteles ca te-ai referit strict la viitor, insa in opinia mea umila, lupul isi schimba parul, dar naravul ba.

    Si daca imi permiti o intrebare :
    – Crezi ca vei intra vreodata in viata asta in “lupta” politica, si daca da, in ce conditii ?
    Tu, Baditza,Gadea sau domnu’ Teodorescu ati fi singurele motive pentru care m-as mai prezenta la vot in viata asta. Si poate ca printre cei 75% dintre romani care nu merg la vot, mai sunt unii care gandesc la fel.
    Iti urez de ziua ta sa ai bucurii , ca necazurile vin oricum -singure.

  8. Daca o sa faci emisiuni cu viitorii candidati la Cotroceni(ceea ce ar fii interesant)o sa-l inviti si pe Basescu?

  9. @Pretender: nu cred ca voi intra vreodata. nu pot garanta ca n-o iau razna, dar nu ma vad incorsetat intr-o structura politica si cu un sef imbecil.
    @ionut: evident, da’ n-o sa ma rog de el. vrea, bine, nu vrea, succesuri!

  10. Ei, eu ma refeream sa intri in lupta politica direct ca sef. 😀
    Si in ziua aia am sa beau vadra aia de zaibar. 🙂
    Multumesc pentru raspuns.

  11. Cum arata, in viziunea ta, topul primelor 3 lucruri pe care ar trebui sa le faca un om politic pentru a putea spera la un succes electoral in anul 2009, in Romania ?

  12. In interviul de anul trecut cu Florian Coldea (SRI) de la Vorbe Grele, de ce ati fost asa “moale”? Ascensiunea sa intr-un timp asa de scurt “bate la ochi” si pentru “amatori”. In timpul interviului parca nu era d-nul Ciutacu ci altcineva. Nu ati atins serious acest subiect ci din contra l-ati evitat oarecum “politicos”. Ati lasat invitatul sa va dea niste rspunsuri evazive numai bune pentru fatucile cu microfon, nici de cum pentru moderatorul emisiuni Vorbe Grele.

  13. @abc: aveti o idee fixa? era prima si (pana acum) singura oara cand a iesit intr-o emisiune live. ce scoteam eu de la omul lui Basescu daca saream cu picioarele pe el? nici, ulterior, cu George Maior nu m-am comportat altfel. si, in general, nici macar cu pedelistii dragi Jucatorului. nu chem oamenii sa matur pe jos cu ei, ci sa discutam.

  14. ce parere ai despre trimiterea a inca 150 de oameni in afganistan….restul lumii se retrage…noi trimitem in continuare.

  15. ati putea lucra/colabora cu persoane dovedite ca au facut politie politica (ex: turnatori)?

    ati putea lucra/colabora cu persoane ”capusa’
    (vezi cazul lu’ nenea ala ce cumpara curent electric de la stat si il vindea tot statului-Metrorex).

    din cate stiu sigur nu suportati jegurile umane !

  16. se intampla sa va analizati : de ce Ciutacu ?
    de ce ? gata ! M-am saturat! Ia mai da-l in p***a masii de turnator nenorocit !

  17. da’ ce mai faci? asa, in general, esti bine? ca toti te-ntreaba de politica, de alea. da’ asa, ca omu’, vad ca nu e nimeni interesat. p-acasa, sanatosi? toate bune?

  18. Imi cer scuze, nu e vorba de nici o idee fixa. Dar tocmai ca era prima oara cand a iesit “live” si ne-cenzurat nu ca la “Reporter special” zilele trecute, orizontul de asteptare de la dvs era ceva mai larg. Nu ma refer nici de cum ca trebuie maturat cu invitatii pe jos. Ci doar la o atitudine clara si ne-echivoca din partea dvs. cum aveti de obicei in emisiuni, mai ales la Vorbe Grele.

  19. mai am 2 intrebari:

    1. sa presupunem ca maine ar fi confruntarea finala dintre cei doi candidati la presedintie: Basescu si X. daca ai avea posibilitatea sa-i pui o intrebare marinarului, care ar fi aia?

    2. Bogdan Teodorescu ii va conduce campania lui Crin Antonescu?

  20. 1. Mai credeţi în poporul român şi în ţara asta?
    2. Dacă aţi avea posibilitatea s-o luaţi de la capăt, ce v-aţi dori să faceţi?
    3. Înţeleg faptul că 1993 a fost un an de cotitură în viaţa D-voastră. Care ar fi al doilea ca ipmortanţă?
    4. La ce nu aţi putea renunţa niciodată?
    Urările mele sunt de prisos, dar voi reveni cu două dedicaţii.

  21. adica nu era o intrebare pertinenta? n-am fost politicos, sau ce? sau esti paranoic si-ai inteles-o aiurea? da-o dreac, revino-ti, bai

  22. are un pic legatura cu politica si jurnalismul pt ca astea iti dau de munca:D intrebarea: ce te-ar determina sa pleci din Romania? poate daca Basescu e reales?

  23. De ce nu te mai dau astia la antena 3 international?
    Sint suparata varza, dupa ce ca vedeam emisiunea cu o zi mai tirziu , acum o bagara pe Mihaela Tatu. Ne ajunge cita umplutura baga astia oricum. Si noi platim! S-o tina tot asa si vom ramine doar cu manele! Protestez!

  24. Dvs.ati facut Politehnica.Cum de ati ajuns jurnalist si consilier?
    Poate ca vi s-a mai adresat aceasta intrebare,nu stiu,nu am avut timp sa citesc atatea commenturi:)Daca e asa,atunci scuzati-ma:)

  25. Daca n-ar fi fost Ciutacu jurnalistul, ce-ar fi fost atunci (fara inginerul Ciutacu)?

  26. @(aproape)-All si chiar victor

    De ce sunteti atat de desnadajduiti? Desnadejdea nu poate construi nimic.
    Aveti copii, nepoti, copii ai prietenilor?
    Nu-i cresteti cu filosofia desnadejdii! Nu aveti dreptul.

  27. In primul rand, vreau sa va salut d-le Ciutacu, si sa va multumesc pentru felul dumneavoastra de a fi…(daca pot spune, asa)! Sunteti un om si un ziarist de exceptie, un om de care foarte multi in aceasta tara se bucura de prezenta d-voastra, la emisiunile la care luati parte, pentru faptul ca sunteti un om deschis si care spuneti lucrurilor pe nume ! E bine ca, macar dumneavoastra si cu alti cativa colegi(d-l.Radu Tudor,d-l.Stan ,d-l.Gadea etc.), mai tineti vie flacara sperantei, in aceasta tara ! Sper sa nu va suparati, dar doresc si va rog din suflet un lucru, si anume, sa propuneti o dezbatere mai ampla (daca se poate in emisiunea ,,Sinteza zilei,,), despre aceasta Universitate ,,Spiru Haret”, despre ceea ce se intampla mai ales in invatamantul la distanta(ID) ! Este mai mult decat o bataie de joc , la adresa tuturor studentilor care au recurs la acest mod de invatamant(ID)! Cum este posibil, sa dai examen la o anumita materie, si sa figurezi apoi in catalog ca fiind ABSENT !!! Este strigator la cer…, este mai mult decat o bataie de joc…Nu numai eu am patit acest lucru, suntem sute de studenti din toata tara, care se confrunta cu asa ceva ! De ce …? Pentru a mai scoate niste bani din buzunarele noastre..?Cum se poate asa ceva.., sa dai examen, si sa figurezi ABSENT….!!! Nu mai vorbesc de felul cum se dau examenele…, toata lumea stie….!!! Aceasta Universitate nu merita sa aiba acreditare, este o blasfemie adusa invatamantului romanesc, este o bataie de joc…! Va rog mult, in numele a sute de colegi care se confrunta cu asemenea magarii, rezultate probabil din cauza organizarii extrem de proaste, de a face o emisiune pe aceasta tema , in legatura cu aceasta facultate ! Repet, este strigator la cer, ca cineva sa sustina un examen , si apoi sa apara ABSENT ! Si in aceasta situatie suntem multi, mult prea multi …! Va multumesc din suflet si va doresc tot binele din lume !

  28. Victor,
    Te respect, desi nu neaparat “rezonez” mereu si in totalitate. Intrebare: tu nu ai senzatia ca ai ramas doar tu si cu tine? ca vb si doar tu te auzi… ca in general prea multa vorbarie si ca de fapt nimic nu conteaza? Ca eu am mereu aceasta senzatie si parca imi vine sa tac si sa nu mai aud nimc pentru ca oricum nu conteaza….Nu ma aude nimeni…

  29. FuXi, recunosc ca ma cuprinde deznadejdea …cand vad cum ai scris tu cuvantul “deSnadejde” ;))

  30. Nea Victore, vad ca e tema cu intrebari, am si doua, una cu variante(poti sa alegi pe oricare, nu-ti ia nimeni permisul):

    1. care e cel mai mare peste pe care l-ai prins?

    2. pe 15 mai e ziua ta, ce cadou ai vrea sa-ti faca zeus:
    a). sa nu mai candideze la presedintie
    b). sa accepte invitatie la tine in emisiune
    c). sa te felicite personal la telefon
    d). sa iasa pe tv, la realitatea, si sa-ti
    ureze public La Multi Ani!

  31. Dom’ Ciutacu,
    Pe populatia asta n-o intreaba nimeni de DESCENTRALIZAREA ASTA?
    Dl. Serbanescu are dreptate 100%!!!
    Sprijiniti-l/Sprijiniti-ne!!!

  32. Aţi putea trăi fără să scrieţi?
    Ce altă ţară ar prefera Victor Ciutacu dacă ar fi nevoit să plece din România (în speranţa că nu vă doriţi să plecaţi din România de bună voie…)?
    Cine credeţi că va fi preşedintele României?
    Nu v-aţi plictisit să răspundeţi atâtor străini?
    Credeţi că puteţi influenţa opţiunea politică a cuiva?

  33. @mosser: probabil ca da, dar greu. undeva la Ocean. sper sa nu fie Basescu si muncesc la asta. de ce sa ma plictisesc? doar eu am pornit roata. unii spun ca da, eu n-am certitudini in sensul asta.
    @bogdan.daradan: nici, nici. e o drama. la primul link, pa!
    @Stanciu Sorin: ce treaba au cariera si parerile mele cu descentralizarea?
    @Cetateanu’ Turmentat: 1. un crap de vreo 23 de kile. il aveam intr-o poza. 2. sa-si prezinte scuze publice in prime time si sa anunte ca de rusine demisioneaza 🙂
    @MO: de multe ori, da. insa ma trezeste repede lumea pe strada.
    @Florina: multumesc pentru aprecieri si urari, dar azi nu ma ocup decat de mine
    @FuXi: sunt aproape resemnat, nu deznadajduit.
    @impresionism: probabil un fotbalis mediocru.
    @Byank: prin concurs si, respectiv, dare afara din slujba.
    @Mihaela Petrescu: nu stiam. protestati, n-am nici un cuvant de spus.
    @lala: nesiguranta familiei mele, la modul general.
    @the cat: da, merci de interes. te strangeau chilotii in asteptarea publicarii?
    @C. Bojan: 1. in popor, nu. tara n-are nici o vina. 2. probabil tot asta. 3. 1997, cand s-a nascut Vlad. 4. la ai mei.
    @Dragos: n-am timp nici sa respir, nu ds ms analizez. e ultima mea preocupare trecutul oamenilor, dar, pentru linistea ta, nu lucrez cu Voiculescu.
    @geom: o parere execrabila, da’ cine ma asculta pe mine?
    @Elena: 1. daca nu-i e rusine de el si de mizeriile lui. 2. el spune ca nu, iar eu il cred pe cuvant. nu cred ca s-ar face de ras.
    @mishulescu: din ce in ce mai greu, dar trag de mine.

  34. Draga domnule Ciutacu,
    Subiectul aniversar este aproape exhaustiv.Fiecare dintre cei ce viziteaza acest blog v-au intrebat cate si mai cate iar la unele dintre intrebari , putin personale,cred ca v-a fost un pic greu a raspunde.
    Oricum va urez cat mai multi ani pe blog si-n emisiuni TV. Sa dea Domnul sa aveti parte de invitati pe masura propiei valori.Cu toata dorinta dumneavoastra de incumetrire “sunt oameni care nu vor sa vorbesc cu tine” sau cine stie, in loc de curcan ,va puteti trezi drept plocon cu ditamai scaun electric.Nu am nici o ura sa va doresc ” multe succesuri”.
    As avea si eu o intrebare: Aveti vreo preferinta pentru unii din cei ce comenteaza pe acest blog?

  35. domnule ciutacu de ce cenzurati cititorii acestui blog daca dumneavoastra doriti sa traiti intro tara democrata ? ce exemplu dati prin cenzura??? si acum intrebarea pentru care am fost cenzurat mai demult : sunteti mandru de poza cu fratii becali? aceasta familie becali credeti ca este mai buna ca familia basescu? va multumesc si va doresc multa sanatate si fericire

  36. @un pamantean: m-am atasat de cei mai vechi, dar n-am pasiuni.
    @Mar: ultimii doi cred ca au fost Dan Rusanu si Liviu Dragnea. e imoral?

  37. Salut prietene,
    1) Ii poti spune si lu mua, te rog, cum vezi relatia ta cu “taranul” de Mircea Badea?
    2) Incearca mogulii sa te mituiasca? daca Da. Cam care este pretul? 🙂
    mercy
    Tot respectu’ ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.