Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

Veniti-va dracu-n fire cu pupincurismul asta propagandistic de doi lei! Nici n-a fost neamtu’ validat de Curte si, deja, da scrasnit sarcini Parlamentului, Guvernului si presedintelui in functie. Ca tot zicea ca el va fi altfel si nu va iesi din litera Constitutiei. Euforia si politica lu’ ba pe-a ma-tii il fac, brusc, inatacabil. Tot ceea ce pute la Basescu e acceptabil la el. Si, in buna si paguboasa traditie, valul adoratiei colective se transfera catre familie.

Mai nou, nevasta-sa-i “iconica”, o asteapta festiv utecistii de rit nou si dau tonu’ la cantec (cu mesaje de campanie scrise pe tabla), televiziunile-s pres la picioarele ei. Toantele share-uiesc isteric pe facebook linkuri despre nimic, femeile neimplinite deja si-au gasit modelul cel nou, mersul pe jos cateva sute de metri fara sepepist si cu camera de filmat in tandem a devenit virtute.

In tara asta, care are o nevoie organica de tatuc, oricat de normal ai fi la baza, o functie mare, a ta sau in familie, n-are cum sa nu te tampeasca. Te-ajuta mediul ambiant. Mai avem sa bagam germana materie obligatorie-n programa de invatamant. Linguseala si slugarnicie, astea-s caracteristicile generale ale poporului suveran. Imi trece doru’ de Ceausescu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

125 thoughts on “Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

  1. “În ceea ce priveşte Guvernul, am văzut că au apărut politicieni care solicită schimbarea Guvernului şi ne întreabă de ce nu suntem mai vocali. Ceea ce dorim noi este o schimbare a puterii în România. Noi dorim să preluăm puterea. Nu mai există două partide. Un singur partid, PNL nou, doreşte să preia puterea. Şi acest lucru se va întâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD, nu ne interesează cosmetizări de ochii lumii”, a declarat Iohannis. (Jurnalul)

    Daca afirmatia este adevarata atunci omul a spus-o clar (cu subiect si predicat) ca noul PNL (adica vechiul PDL cu: Blaga, MRU, Udrea & co.) si-a propus sa puna mana pe toata puterea (si au deadline stabilit) — ca sa nu mai fie “discutii” si sa faca ei exact ce vor. E de bine, nu?

  2. raul trebuie consumat pana la capat.

    cine s-a iluzionat ca se poate strecura prin coabitare o sa aiba parte de atata coabitare cat n-o s-o poata duce.

    o merita cu prisosintza

  3. poate cineva sa imi explice ce schimbare s-a votat acu si in ce sens diaspora si generatia facebook si-au luat tara inapoi? ca daca nu e vorba de manipulare de aia ieftina atunci lucrurile de mai sus trebuie sa se bazeze pe argumente. pornim de la premisa ca atat basescu cat si iohannis reprezinta pdlul.

  4. Offtopic
    L-am vazut duminica pe Rares Bogdan la Realitatea. Omul era intr-o stare de exaltare bolnava vecina cu nebunia. Scarbos total.

  5. @bigradu: am auzit si ca striga pe post ceva la mine 🙂 tu-ti dai seama ca omul asta, cand a venit in Bucuresti si l-am incurajat public ()in ciuda corului care zicea ca-i provincial si complexat), il ruga pe un prieten comun sa-l anunte cand se vede cu mine, sa se afiseze si el cu lumea? unii chiar n-au nici un pic de simt al masurii. iar el, luptatorul pentru neatarnare, are patronul, nasul de cununie si sponsorul in puscarie

  6. A fost urâtă faza cu ieşitul Johannis-ului în spaţiul public şi transmiterea de ordine ferme. Nu mi s-a părut gravă (omul încă nu ştie ce-i cu el pe-acolo), dar a fost sfătuit prost de cei din jurul său să transmită mesaje de-astea care să emane forţă şi vână-n instalaţie. Sincer acum, (oricât m-ar înjura votanţii săi), după felul în care te-ai făcut de căcat la realitatea tv nu mai poţi exprima nimic în afara de faptul că eşti un nevinovat “captiv” în ghearele lui Blaga, Flutur, Petrache, Falcă, Blejnar, Duţă, Orban şi toată ciurdina băsistă cu naşu-n suflet.
    Eu vreau să-l văd pe “forţosul” Johannis cum îi refuză băsăului moftul de a deveni premier în dauna faptului că-i va flutura băsică la nas dosărele cu el în rolul principal.
    Mai nou, văd că a anunţat că împreună cu Blaga, următorul pas ar fi moţiunea de cenzură şi preluarea puterii încă din 2015.
    Eu zic ca acest Johannis, până pleacă băsu, până-l dau ăştia compatibil şi-l validează CCR-ul, să s-apuce dracu să ne dea foc la case şi ne otrăvească fântânile, nouă, ăstora care nu l-am votat, ca să moară de râs feibuciştii săi.
    Dacă tot o să fie circ vreo 5 ani de-aci înainte, măcar să-nceapă de-acum.

  7. L-am votat. Pana acum mi se pare OK ca si om.
    Dar recunosc ca s-a aprins un beculet cand a zis ca doreste sa preia puterea.
    Asta e, asteptam, bem bere si exersam incheietura.

  8. PAUL frate eu nu am auzit de joc cu suma NULA.Suma inseamna sa aduni ceva,deci nu poate da zero.Doar daca aduni doi de 0.Atunci inseamna ca Iohanis este zero(ceea ce este evident) si Ponta zero.Te felicit pentru alegere .In rest este propaganda si Ciutacu are dreptate ! Sa nu incepi ca poti aduna minus cu plus sa-ti dea zero sau minus.

  9. Hai, Victore, zici că ești PCR-ist (nu sări, PCR = Pierdut Contactul cu Realitatea). Asta-i țara; asta știe, asta face. “Călauziți de Klaus și Carmen Iohannis, românii au trăit victoria capitalismului și au traversat o perioadă de împliniri mărețe. Românii noi, de dreapta, au construit societatea multilateral dezvoltată, ducând țara pe cele mai înalte culmi ale progresului.” De ce vrei tu să faci ceva maro pe visul lor de a avea astfel de pasaje în cărțile de istorie?

  10. D-le Ciutacu, am plecat din tara in timpul regimului Basescu/ Boc/ D-na Nutzy si consider in continuare ca anumite fapte ale sus numitilor ar trebui macar investigate, dar nicidecum trecute cu vederea.
    Nu am votat din simplul motiv ca, la fel ca alti cateva mii de romani cu drept de vot din zona unde locuiesc, ar fi trebuit fie sa zbor 3 ore pana la Casablanca si apoi cam 1,5h pe autostrada pana la Rabat (pana si aia au autostrazi, sic), fie pana la Madrid. Tot 3 ore. Plus cazare, mancare si tot ce mai presupune o deplasare de gen. Noi suntem mai asa, nu prea avem nevoie de servicii consulare si nici nu prea e bine sa votam. Daca nu m-a taiat capul sa emigrez in Chile, unde, alaturi de cei cca 400 de alti cetateni romani rezidenti, aveam la dispozitie 2 sectii de votare.
    Va rog totusi sa-mi clarificati o situatie: in ce conditii prevede vreo lege de pe planeta asta ca personalul ambasadei/ consulatului poate apela la fortele de ordine locale impotriva propriilor cetateni? (Adica impotriva cetatenilor tarii reprezentate prin acea institutie, cu angajati ai ministerului de externe din guvernul al carui prim ministru e si candidat, si platiti din bani publici).
    Ce alte cazuri similare cunoasteti in istoria planetei?
    Cu stima,
    Un capsunar ignorant

    P.S. Ma bucur sincer si neplatit de nimeni de victoria lui KWJ. Nu cred nici in Mos Craciun nici in Santa Klaus dar cred ca omul asta aduce echilibru si civilizatie europeana in institutia prezidentiala.
    P.S.2: Nu imi pare rau ca fostul(?) Dvs. sef ramane la racoare, alaturi de Jiji si altii, prezenti sau urmatori. Ca de fapt asta era miza cea mare a amnistiei si gratierii din povestea cu “noul dictator”.

  11. @Capsunar ignorant: nu cu raspunsurile la nedumeririle dvs ma ocup eu. oricum, pareti a avea multe certitudini si, oricum, n-as vrea sa va stric bucuria sincera pentru victoria democratiei. sunt convins ca presedintele normalitatii va umple Marocul de sectii de votare

  12. @Capsunar ignorant: Legea e lege. Daca zice ca la 21:00 se inchid portile, atunci la 21:00 se inchid portile. Daca tu, concetateanul meu, nu esti de acord si vrei imi explici asta prin metoda pumn (nu stiu daca asta a fost situatia, pot doar sa presupun), e dreptul meu sa ma duc la primul om cu pulan, indiferent de nationalitate si sa ii zic sa ma apere.
    Si trecand peste mistocareala lui Victor, e absurd sa crezi ca se pot infiinta sectii de votare in sate cu 3 romani. Asta e, nu le poti avea pe toate. Dar nici bataia asta de joc nu e acceptabila.

  13. e absolut sinistru cum se striga ‘jos comunismul’ de unii care nu stiu pe pielea lor ce e ala comunism. bursele sociale ale studentilor si elevilor sunt de sorginte comunista (alea de merit sunt permise, sunt de dreapta si trebe sustinute din veniturile universitatilor, nu de catre stat), prima casa, prima masina sunt cheltuieli de la buget pentru o categorie sociala (adica mai pe romaneste – socialiste, sau daca tot e la moda – comuniste), invatamantul gratuit de stat e profund comunist (pana in clasa a X-a mai treaca mearga, dar dupa aia de ce sa platim pentru ca unii sa-si faca studii pe banii tuturor?), sanatatea platita de stat e profund comunista, inclusiv pentru copii .. sa fiu bine inteles, eu sunt ‘comunist’, adica sanatos la cap, dar daca as fi prim ministru o zi in tara asta, le-as da tuturor niste capitalism d’ala de dreapta pe paine, de le-ar iesi pe nas. punem in discutie pensiile pentru care oamenii au contribuit, si creditam o generatie profund ‘anticomunista’, care am io o presimtire ca nu-si va achita vreodata ce consuma azi (ia sa vedeti cati dintre aia care studiara in anglia sau alte parti, au ‘uitat’ sa-si plateasca student loan-urile contractate pe spezele statelor capitaliste in care s-au instruit chipurile). faptul ca unii nu’s intregi la creier nu ma mira, e a n’spea oara cand sustin ca trebe interzis facutul copiilor la betie – ca ne umplem draku de ‘anticomunisti’..

  14. Santinela frate, suma de minus unu si plus unu da zero frate.
    Naspa frate, PSD a pierdut. Naspa rau… si daca nu face ceva sa se mai spele putin va avea mari probleme in 2016.
    Da frate se pare ca s-au prins de asta.
    Frate sper sa ii tina.
    🙂

  15. @Gigi: legea e lege si trebuie aplicata la fel si cand se doreste demiterea presedintelui, si alegerea lui. E drept ca nu suntem cel mai calm popor dar faza cu fortele locale de ordine a fost exagerata.
    Votul se poate realiza si prin corespondenta, fie pe hartie fie electronic. Nu suntem absurzi si sincer nu consideram ca vreun angajat al MAE merita o excursie pe bani publici pana in ultimul sat ca sa organizeze votul. Catalanii expati sunt vreo 200.000 si totusi au votat prin corespondenta. Iar faza cu Chile e pe bune.

  16. Domnule Ciutacu,
    Nu stiu cum se face, dar romanii de 10 ani tot aleg dictatori. De data aceasta, s-au indreptat spre unul de dreapta. Probabil, asa ii place romanului sa traiasca in dictatura, careia i se pare ca e democratie. Si cand romanasul nu are argumente, pentru a combate pe cel pe care nu-l place, vorbeste de comunism si de Iliescu. Uneori se mai vorbeste si de furatul revolutiei.
    Earnest

  17. Conform sloganului sau din campania electorala, Klaus Iohannis ar trebui judecat dupa “fapte, nu vorbe”.

  18. Victor , tristu de rares bogdan a dezmintit ca e vrut ca si consilier sau ca se duce ???
    pe ziardecluj.ro scrie rares bogdan favorit pe lista scurta de consilieri … si raspunsul lui de pe ziardecluj.ro ” Contactat telefonic, Rares Bogdan a admis ca a fost contactat de echipa lui Iohannis. “Stiu ca sunt dorit, dar nu ma duc. Am mai multi sustinatori la Realitatea TV decat as avea daca m-as duce acolo”, a spus Rares Bogdan. ” .
    El se crede Mourinho – il vrea Man. United , PSG , Man. City da nu pleaca ca are sustinatori la Chelsea . ce tupeu !!!
    mai nou se crede si Dan Diaconescu , aseara la 2 era in direct doar doar poate face si el un pic de rating.
    dupa prima confruntare era fericit ca i-a crescut notorietatea …
    intamplator scriind pe google “rares bogdan” am ajuns pe raresbogdan.ro si are niste articole scrise acolo. are 0 comment-uri pe linie la toate articolele , deci nici macar 1 comentariu nu are, nici dracu’ nu le citeste !!!
    La rahova,jilava,poarta alba in celulele unde sunt oameni cu bani exista o persoana de tipul rares bogdan(pupincurist sau genul “da sefu”) care aranjeaza sosetele , intinde pateul pe paine , un masaj , etc.

  19. @BB: omu-i bolnav. el isi da stirile pe surse, el le dezminte inflamat. e un Basescu lipsit de minte si de performante

  20. De ce nu i-a luat
    Iohan ,in seara cistigării alegerilor,in Piata Universității,pe Blaga,pe Videanu,pe Boagiu,pe Anastase,pe Funeriu,pe Duță,pe Blenar?Să se fi bucurat impreună cu poporul.
    Dar,nu cred că cei din piață ar fi recunoscut pe cei ce au mărit tva,au tăiat salariile și au imprumutat 20 mld euro.Mai doreau să privatizeze asigurările de sănătate,dar s-au împiedicat de teroristul Arafat.Poate le iese cu noua stăpînire.
    Iar,lingușirea familiei prezidentiale tine pînă cind le-o cere anaf-ul sa-si plătească datiriile.După,incep și aștia cu casele,cu orfanii.

  21. Pe cit pariu ca in 2 ani il alearga lumea pe strada?

    @Ciutacu Intr-un articol de zilele trecute te intrebai ce s-a intimplat in ziua votului. Iti dau eu o explicatie (una din multe altele): in com Prundu, jud Giurgiu, primarul (un PDL-ist cu nenumarate dosare penale) a trecut din poarta in poarta si le-a spus oamenilor ca dupa alegeri, Ponta da o lege prin care le interzice oamenilor sa mearga la munca in strainatate. Urmarea:100% Iohannis. Sursa: o autoritate locala.

  22. Ca Iohanis este un fel de Basescu mai sasizat( adica se crede mai smecher) nu se indoieste nimeni. Eu cred ca in 12 luni va cadea, in capcana proprie. Biserica aia se mobilizeaza chiar acum. Masoneria franceza nu accepta sa fie incalecata chiar in parohia ei de nemti si de englezi. Ca sa nu zic ca mai sunt niste mici oameni de sistem( din servicii) care iubesc tara asta si care o sa dea la Wikileaks-uri de saracul nu o sa aiba pe unde scoate bretelele. Apropo prin zona mea, sasii erau subiecte de bancuri, cum ar fii . de cate feluri sunt sasii… raspuns, cu bicicleta, cu ochelari si rucsac , cu bretele si prosti. Mai grav este ca adulatorii lui de acum erau cei care imprastiau bancurile!

  23. Victore,
    Din experienta tatalui meu pot sa-ti spun ca, din pacate, recunostinta este doar pe termen limitat. Cei care o pretind cred ca termenul este prea scurt iar cei care o arata cred ca termenul e prea lung.
    Cel mai bine este sa nu te astepti sa primesti recunostinta (sau recunoastere).
    Pe de alta parte, omul nu e bolnav, e doar un bou si nu singurul.

  24. @VC
    Hai sa asteptam 3 zile, ca la mort.
    Dar cinstit vorbind, era prea de tot sa avem inca 5 ani garantati prin Constitutie cu Ponta.
    Teatrul are nevoie de actori si piese noi.

  25. Bun,bun… am inteles ca domnul(domnii) vor toata puterea!!! Au 3 variante s-o faca:

    1.Motiune de cenzura – pica guvernul!
    2.Consens politic-alegeri anticipate :)) (asa a bajbait domnul Calimente in studioul RTV.
    3.Galeriile de fotbal!

    @Domnule Ciutacu, este foarte grav, pentru ca numai cine nu intelege nu vede. Iohannis inca viseaza sa impinga de la spate in 2015 o ceata de rataciti cu spume la gura catre Guvern. Vazand filmul despre fondatorul facebook nu mi-am imaginat ca un evreu in papauci care dorea s-o recucereasca pe femeia lui, s-a gandit ca poate rasturna guverne prin intermediul unui site de (ne)socializare.

    Va zic si tema din 2015: comunistii nu permit repopularea cu zimbri in Masivul Ciucas. Jos Ponta Nemilostivul!

  26. Încă un semn că ne aflăm în anul de grație 2014: în fața Panzerului Iohannis și a tanchistului Blaga rezistența se organizează pe blog, nu în munți! 🙂

  27. Eu nu cred ca Basescu va plati in vreun fel referitor la raportarea la Iohannis, dupa cum ati afirmat intr-un raspuns mai sus.Ce va face sa credeti asta?

    In alta ordine de idei cred ca Iohannis este foarte prost sfatuit.Mai ales ca-l are langa el pe Vasile Blaga.Iesirea de azi in care voia puterea cred ca de la Blaga a venit.

    Iar daca isi va lua consilierii care se vehiculeaza prin presa…e clar ce presedinte vom avea.
    Si ca tot veni vorba de dictatori…sa nu ajunga unii sa-l regrete pe Basescu,asa cum il regreta si pe Ceausescu.

  28. Iote si partea plina a paharului: la cat e asta de prost, o sa-ncalce Constitutia de 10 ori pe zi fara macar sa-si dea seama, pragu’ la referendum e de 30% iar intr-un an-doi, viral pe facebook si twitter o sa fie fundu’ lu’ Kim Kardashian sau bichonu’ lu’ Paris Hilton. Si tocma’ ce-i facu (again!) pomanagii pe pensionari. I’m gunna love it!!!

  29. Victor , te rog spune-i dnului Tinel Gheorghe sau intreaba-l daca mesajul lui Iohannis a prins asa de bine de ce nu a fost votat din primul tur ????????? intre tururi nu a spus nimic nou .
    te rog

  30. Victor Ciutacu, ba mie parca inca mi-e dor de Ceausescu…Atunci cel putin stiam ca eram toti un cor de puincuristi dar eram uniti de scarba de pupincureala. Toti eram impreuna, tovarasi de suferinta, dupa ce-l pupincuream plecam acasa injurandu-l cu patos. La revolutie aveam 14 ani, si vreo 2-3 anisori de experienta in ale slavii conducatorului iubit, asa ca pot sa fac destul de bine diferenta…Stiam clar ca prestam pupincureala din obligatie, cu foame in glanda si fara sa avem incotro. Acum pupincureala este benevola, exaltata, facuta cu convingere dar tot cu foamea in glanda (desi alt gen de foame) si multm mai dureroasa pentru privitori.
    In aceeasi ordine de idei, as vrea sa te intreb (si sper sa raspunzi) ce parere ai despre (deocamdata) usorul viraj facut de grasutul Chireac inspre Klaus…Eu am vazut un interviu facut cu Iohannis in campanie, si mi s-a parut destul de binevoitor cu neamtul, la modul “Nu dau in el ca oricum n-are sanse”…La interviul respectiv, Val Valcu mi s-a parut mai pus pe treaba decat grasutul…Sper ca stii despre ce e vorba…

  31. Sara buna domnule Ciutacu! Tumnai ce fusei la farmacie sa cumpar una alta… Seara si frig si o ploaie marunta, marunta… Ma gandeam la Victor Ponta si ce sa vezi? Zic asta ca sa-i treaca supararea… Un om al strazii, tot Victor — ca vai de el, cu barba, amarat, sontac de un picior… I-am luat ceva sa manance si l-am intrebat de una au de alta! Omul era viu, ba mai avea si putere sa glumeasca! Unde dormi nene iarna? l-am intrebat eu. Intr-un tobogan! veni raspunsul lui! M-a mirat insa ca de clasa politica s-a plans, dar cuminte si fara sa o injure. De fapt nici nu-i pasa lui de conducatorii nostri! Nici dinti nu mai avea in gura… si parul valvoi, si braba valvoi, ce sa mai, Rasputin! Omul asta traieste la mila bucuresteanului de rand si si-a acceptat soarta, cruda ce-i drept! Intrebarea este, dnul Klaus va face ceva pentru ca sa nu ajunga in curand si alti romani la fel? Va avea grija de oamenii astia, cu cantine sociale, cu adapost cand vremea nu permite dormitul afara? Sau ii va eutanasia? Vad ca domnia sa Klaus se grabeste sa loveasca guvernul Ponta la centura, dar asta este semnul clar ca nu e decat un Hampelman in mainile papusarelui odios, Basescu! Cred ca asta e prima dovada ca nu e decat o marioneta, repet, si in al doilea rand nu e preocupat real de soarta tarii! Carevasazica, bilete de papagal. Iar Blaga sef la PNL! Ma gandesc la Crin, porcul lui de Craciun, cate kile are? Revenind la amaratul cela, Victor (nu e nicio aluzie rautacioasa sau bascalie, va asigur) cred ca e mai normal la cap decat asti de facura ce facura si iesi asa o facatura! Ponta are misie grea! Daca stau bine sa ma gandesc, il avantajeaza pozitia de premier! Il are pe Tariceanu alaturi si poate sa bage rapid sarma in nasul den Schwein-ului fur Weihnachten din ograda noului partide nationale liberaliu.

  32. Victor daca ai fi vazut ce propaganda era la coada de la consulatul din Barcelona pentru candidatul mut(IOHANIS), parca eram în vremurile daciadei. Primeai declaratia si cu indicatia unde sa asterni stampila.Marea surpriza vine cand oameni lui Wiliam Branza luptau acum pentru neamt.

  33. Felicitari PNL- iata ca “sondajele” au fost confirmate si candidatul PPE a fost instalat – pacat ca nu e o persoana mai putin nepregatita, mai putin implicata in fapte penale si cu un IQ mai ridicat
    – nici macar nu pot sa ma bucur ca PSD a picat
    – cand totul s-a facut prin TRADARE si o “revolutie” a votului basist securistica
    – de ce a mai fost nevoie de niste bani cheltuiti aiurea cu o cursa electorala de fatada – – cand rezultatele erau masluite
    – si orice MAIMUTA ar fi desemnat PPE – ar fi fost si “votata”
    – am pierdut sansa sa avem UN PRESEDINTE – in persoana d-lui Crin Antonescu
    si ne-am ales cu un Presh. impus de stapanii coloniei Romania…

  34. Cand o sa afli cum si-a dublat autistul numarul de voturi, anunta-ne si pe noi.
    Mie inca nu-mi vine sa cred. Mi se pare IMPOSIBIL.

  35. Ciutacu face o greseala grava si-l compara pe Basescu – intr-o anumita masura – cu Rares Bogdan. Imi pare rau, Basescu e totusi om. Dl. Bogdan e o specie diferita.

  36. Mai intru si eu pe fb. si acolo imi apare si la ce mai dau like unii din lista.

    Si vad ceva publicat pe Gandul – cica sustinatorii lui Ponta sunt ironizati sau ceva intr-un ceva
    http://www.gandul.info/magazin/parodie-la-adresa-sustinatorilor-lui-victor-ponta-la-celelalte-300-de-sectii-de-votare-la-care-am-votat-azi-am-votat-bine-13589738

    M-am uitat si eu si, desi nu-s sustinator al lui Ponta, ci doar l-am votat in turul II, as vrea sa stiu daca cei de la Gandul au in planurile de viitor si niste lucruri lipsite de importanta cum ar fi plata impozitelor la stat!

  37. Un anume Peter Demeny(Adevarul)o ridica in slavi pe Carmen Iohannis Si………..dupa parerea mea o ataca pe dna Maria Basescu : “…..modesta si totusi radiant ….o aparitie care nu s-a intalnit in capitala tarii, CARE NU E OBIECT ,NU E FABRICA DE COPII ,NU E ATASUL SOTULUI SAU LA APARITIILE SOCIALE CI PARTENERUL LUI DE VIATA . “Iti vine sa vomiti !

  38. D-zeule ,d-le Ciutacu v-au napadit basistii (acum iohannisti)vai de d-stra si de noi .Cred ca un timp nu mai deschid calculatorul pana nu se mai potolesc lingaii basisto-iohannisti hipnotizati fara sa simta ,euforici si isterizati de propriul snobism .Nici Iohannis nu a crezut ca are vreo sansa , nici el nu stia ca-i manipulat asa de puternic ,nu se poate dezmeticii si da cu stangul in dreptul ,gafe dupa gafe Acest dolomit de om cu reactii intarziate cand o sa se trezeasca din hipnoza, pe cine credeti ca-i va termina primii …..pe cei din partidul lui (ca tiganul cand isi omoara mama sa nu-si devoaleze originea )In pedelisti isi rupe dintii ,cu tot cu Merkel a lui care nici ea nu stie cat poate dolomitul .Poate ca le vine mintea la cap si fac ceva cu legea referendumului si cu 30% il vezi suspendat pe Iohannis.Cat despre doamna, degeaba-i in capitala europeana daca -si afiseaza genunchii la 54 ani fiind si cadrul didactic ,vine la vot cu poseta cu bretele ca la piata ,rade mai tot timpul ,chiar putea sa se uite la d-na Basescu care tot timpul este f.eleganta ,o adevarata prima doamna Au s-o cizeleze serviciile noastre , straine poate masonii….. ,se zambaste nu se rade cu toti dintii la vedere .Poate este educata ,deosebita ,prima aparirie a fost jenanta .

  39. Scrisoare intredeschisa pentru sotul primei doamne…Draga domnule Klaus. Nici nu stiti cate sperante mi-am pus in momentul asta! Abia astept sa va vad pe dumneavoastra, noul sef al statului si al marelui partid, explicandu-ne si noua ghinionistilor cum sa facem, nu sase case, ci macar una, din banii de meditatii. Va rugam dom’ presedinte, nu ne lasati pe noi ignorantii nepriceputi! Ca doar dumneavoastra, politrucul, cum intelept ati glasuit, sunteti speranta noastra, si desteptarea si exemplul. Cu stima un locuitor al judetului Deva. PS. Mi-am facut tricou cu “Puie Monta” si i-am facut si lu ala micu unu. ca sa vada javra aia de invatatoare comunista care a votat cu albanezu cine suntem noi astia intelectualii. Jos China, jos Rusia, jos clasa muncitoare! Asa sa ne ajute Doamna Merkel!. PS2. Ce-am mai ras cand le-ati zis alora ca nu e bine sa fie puterea in mana unui singur partid. Ha ha ha! Le-ati tras-o. Eram sigur ca abia asteptati sa dati puterea la liberali, ca acolo sunt mai multe maini. I-ati ciuruit.

  40. Am vazut si eu ieri dimineata, in timp ce ma pregateam sa ma duc la munca, la Protv niste ode ridicate viitorului Presedinte (care dupa prestatia de ieri, incepe sa semene cu un Basescu cu par blond) si consoartei lui decente. Pe langa faptul ca mi se par niste oameni absolut insipizi si seci cu o paloare de cyborgi, ma gandeam asa in sinea mea daca si-au platit astia de la ProTV datoriile la stat si sunt acum foarte bucurosi ne noua oranduire, sau erau la capitolul Puie Monta ca le-a cerut banii datorati?!

  41. Pana una alta ieri s-au intamplat niste “chestii” in parlament, pe baza de frica (frica fata de popor):
    – Picat amnistia
    – Incuviintat urmariri

    v. Ponta ar fi trebuit sa il demita pe Melescanu si nu ar fi trebuit sa astepte sa demisioneze singur.

    In ceea ce il priveste pe Klaus, la omul asta functioneaza alb sau negru. Adica ca el. Atunci cand ia o decizie nu prea mai conteaza ce zic cei de pe langa el. Cel putin asa facea la Primarie.

    Pupincurismul. Well… aici e altceva. La scoala nu putem sa comentam. Sunt copii si asa au simtit ei sa se manifeste. Iar cu televiziunile, stii si tu mai bine cum e cu can-canul. Si eu as fi putut anticipa unde sa stau astfel incat sa ii iau un interviu. Drumul scoala -casa este destul de previzibil.

    Mesianismul la care se gandesc unii in ceea ce il priveste este gresit. Sa ne setam asteptari mai normale, cum ar fi, cel putin eu ma astept, ca macar discutiile putere – opozitie (ori care ar fi ele) sa fie cat mai normale si cat mai civilizate.

    Presa, nu cred ca ne-ar strica o presa mai credibila si mai putin aservita.

  42. Mama, ce-i pe aicea dl. Ciutacu. Daca nu iesea nemtu se punea in seara votului de un “maidan”.Scandalul era cu diaspora si voturi furate in tara. Desi autobuzele au rulat pentru cel ales s-ar fi zis ca pentru astalalt. Scenariul era pregatit de sistem. Ponta stia si de aceea a facut declaratia de capitulare. Santem colonie americana. Euforia astora e parte din inocenta si parte din ticalosie. Sa ne pastram calmul.

  43. se vede ca nu stie care sunt atributiile unui presedinte….se crede si asta prim ministru?

  44. Ma amuza cei care spun ca Antena 3 l-a sustinut pe Ponta.Pai acolo in fiecare zi se turnau galeti de laturi in cap coalitiei aflata la guvernare (chiar si Partidul Conservator nu a fost niciodata sprijinit acolo, ma refer la Daniel Constantin).Sper ca atunci cand o sa fie premier betivul blocului sa o ia purtator de cuvant pe Dana Grecu.Nu mai zic de isteria cu maiestatea sa servita non stop de niste exaltati,exaltate in cautare de idoli falsi ai caror parinti probabil ca nu ar fi fost alfabetizati daca nu erau comunistii.Pentru junele care spune ca Iliescu nu era democrat:intotdeauna te raportezi la ceva,sigur ca era democrat raportat la sistemul de atunci,nu poti compara mere cu pere.
    Ponta nu avea cum sa castige nici fara greselile mentionate de multi in spatiul asta pentru ca sasalaul a fost catapultat pe capul nostru.Da las’ ca-i bine,o sa ne distram mult de acum incolo.Pastreaza-ti condeiul in continuare,esti tare!

  45. Iohannis este cel mai bun lucru ce s-a intimplat PENTRU Romania de la revolutie incoace. Vorbim in 4 ani, si vedem daca am dreptate sau nu.

  46. Este drept ca se poate vorbi la noi de un pupincurism endemic originar ceausist. In acelasi timp, aminteste-ti titlurile din presa americana cand obama a castigat alegerile din 2008– era descris ca un mesia politic. In plus, el a primit nemeritat si premiul nobel pentru pace in 2009. Atunci s-a discutat ca atat premiul, cat si imaginea sa initiala de salvator s-au datorat respingerii virulente a politicilor administratiei bush II. Iata ca se poate si la case mai mari–‘decat’ nr.1 in lume. Revenind la oile noastre, ramane de vazut dc johannis a inteles ceva din victoria sa.

  47. si cand te gandesti ca totul e dat peste cap de antonescu..o sa-l tina minte oamenii.ca pe un..bok

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.