Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

Veniti-va dracu-n fire cu pupincurismul asta propagandistic de doi lei! Nici n-a fost neamtu’ validat de Curte si, deja, da scrasnit sarcini Parlamentului, Guvernului si presedintelui in functie. Ca tot zicea ca el va fi altfel si nu va iesi din litera Constitutiei. Euforia si politica lu’ ba pe-a ma-tii il fac, brusc, inatacabil. Tot ceea ce pute la Basescu e acceptabil la el. Si, in buna si paguboasa traditie, valul adoratiei colective se transfera catre familie.

Mai nou, nevasta-sa-i “iconica”, o asteapta festiv utecistii de rit nou si dau tonu’ la cantec (cu mesaje de campanie scrise pe tabla), televiziunile-s pres la picioarele ei. Toantele share-uiesc isteric pe facebook linkuri despre nimic, femeile neimplinite deja si-au gasit modelul cel nou, mersul pe jos cateva sute de metri fara sepepist si cu camera de filmat in tandem a devenit virtute.

In tara asta, care are o nevoie organica de tatuc, oricat de normal ai fi la baza, o functie mare, a ta sau in familie, n-are cum sa nu te tampeasca. Te-ajuta mediul ambiant. Mai avem sa bagam germana materie obligatorie-n programa de invatamant. Linguseala si slugarnicie, astea-s caracteristicile generale ale poporului suveran. Imi trece doru’ de Ceausescu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

125 thoughts on “Imi trecu dracului dorul de Ceausescu

  1. Sunt de parere ca PSD trebuie sa il dea afara pe Iliescu.Votul anti -Comunism se datoareaza datorita faptului ca Iliescu apare in poza.

  2. Ah domnule Ciutacu, ce bine le spuneti 🙂
    Imi vine dorul de tara. Doar cu prefixul NU…

  3. Mie nu-mi este dor de Ceausescu. Nici de stat la coada. Nici de ode si preamariri. Dar se pare ca, desi au trecut 25 ani, unora le-a intrat in sange. In ADN as putea zice, pentru ca a inceput deja sa se transmita din generatie in generatie. Si se pare ca daca nu mai stau la coada la paine, lapte sau carne trebuie totusi sa gaseasca o coada – la tigai sau la vot. Si daca nu-l preamaresc pe Ceausescu trebuie sa-si transfere adoratia catre noua “familie regala” – oricare ar fi ea.
    Noroc ca Internetul are memorie. Sa ne uitam peste un an sau doi ce vor scrie/spune cei cazuti in adoratie azi. Va fi amuzant. Sau nu…

  4. Eu l-am votat, ma reprezinta si sunt intru totu de acord cu toate punctele discursului sau si modalitatea prin care le-a sugerat parlamentarilor ce sa faca ca sa satisfaca dorinta si votul majoritatii.
    Inca nu e oficial presedinte, dar nici nu a facut nimic oficial – a fost un simplu interviu iar el in calitate de presedinte ales (neuns inca) a sugerat parlamentului sa faca o serie de actiuni, actiuni ce stau la baza votului ce l-a obtinut.

  5. Entuziasmul frenetic popular va dura foarte,foarte putin, exact cat va dura si prestatia publica a noului presedinte ales. Klaus Iohannis e fix ca un ambalaj promotional de Coca-Cola aparut in perioada Craciunului.A scos capul in lume inaine de alegeri si se va da la fund la fel de repede dupa momentul in care va fi numit oficial Presedinte. Si ambalajele promotionale de Cola dispar la un timp dupa Craciun.Dar ce e grav? Coca-Cola ramane mereu acolo pentru a otravi in continuare. Ce se ascunde in spatele ambalajului nemtesc e evident pentru oamenii sanatosi la cap si care mai stiu pe ce lume traiesc(nu “tineri frumosi si liberi” sau romani de peste hotare pe care ii loveste odata la 5 ani grija de tara).Blaga, Videanu, Berceanu, Flutur, Falca( si lista poate continua muuuult) dar mai ales Traian Basescu vor ramane sau reveni(daca au plecat vreodata) la putere, se vor reconecta la banul public si vor uita pentru cel putin 2 ani de Popor.Dar Poporul a ALES si “ce alege poporul nu comentam” dar cu siguranta vom simti curand efectele acestei alegeri(iar eu, personal, nu sunt optimist in legatura cu ele)

  6. Am vazut saptamana trecuta un documentar pe youtube – Ceausescu Behind The Myth . Am 26 de ani asa ca nu stiu nimic din vremurile alea si ma informez din ce pot…Mi se pare ca intr-o mare masura seamana vremurile alea cu ce avem acum – pupincurism , propaganda , conducatoru’ e frumos,destept,idol pt toti,sau cum ii intinzi mana cuiva si iti ia locul(vezi Antonescu cu Iohannis ) …. nu ne-am schimbat prea mult si cred ca totul tine de educatie si gandire . Germanii,cehii,slovacii care care au schimbat vremurile cam in acelasi timp cu noi sunt cu mult inaintea noastra .dupa comunism l-am pus pe Iliescu care juca cerculetele cu Ceausescu deci numai democrat nu era el , dupa pe Constantinescu care “a fost invins de sistem” ( nu stiu ce inseamna asta ) dupa care a venit Basescu care in timpul comunismului era detasat prin Belgia si inteleg de la altii mai destepti ca mine ca era imposibil sa ai locul asta de munca fara sa fi comunist .
    acum avem Iohannis …..
    ramane de vazut , sa i dam sansa sa ne arate cine e

  7. E cea mai mare prostie sa spui de Ponta care era minor in 89 ca e comunist !!! dar sunt sigur ca Iliescu care e si a fost un comunist nu are ce sa mai caute cu “noul” PSD in poze,aparitii,congrese,etc pt ca nu ajuta deloc PSD-ul. un simplu search pe google iti arata cine a fost Iliescu inainte de 89.
    Acelasi lucru cred ca e valabil si pe viitor cu cine o sa si-l asume pe Basescu drept presedinte de onoare

  8. Vis-a-vis de linguseala trebuie sa te lingusesc un pic si sa-ti spun ca articolele tale sunt pline de suc, de savoare. E foarte corecta imaginea surprinsa de tine. Cu totii am remarcat-o insa probabil nimeni n-o putea spune mai apasat decat tine.

    Crezi ca Basescu si-a dorit sa iasa Iohanis? Crezi ca-i incurca in socotelile pe care si le face de cateva luni bune?
    Ce crezi despre asta?

  9. Iliescu in poveste asta cauta ce cautau si piticii sub rochia albei ca zapada din desenele alea animate nemtesti de unde cam toti astia trecuti de 30 de ani am invatat primele cuvinte in germana: ya ya das is fantastichen, ya ya das is gut!

    Imi cer scuze domnului profesor neamt daca incultura mea nu mi’a permis sa le scriu corect.

  10. Bucurati-va ne-am invins! Cica de la Montesqieu incoace baza statului de drept este separarea puterilor in stat (executiv, legislativ si judecatoreasca), asisderea buchiseste si Constitutia noastra, daca Iohannis din prima zi da ordine executivului (al carui sef nu este) si legislativului (caruia ii ordona si cum sa voteze) atunci viitor de aur tara noastra are! In 1920 vedea lumina tiparului jurnalul lui Virgiliu Draghicescu intitulat “707 zile supt cultura pumnului german” in care este relatat jaful multidimensional si greu comparabil, profanarea
    lucrurilor sfinte, “batjocorirea oamenilor si a femeilor”, sub ocupatia germana. Acum suntem direct in sfera de influenta a doamnei Merkel…deci Fereasca-ne Dumnezeu de votul nostru cel de toate zilele!

  11. Ei, lasa-i sa se bucure la fel cum s-ar fi bucurat si ceilalti daca ar fi cistigat Ponta.
    Felul epic in care Ponta si-a luat-o-n bot merita mai multa atentie decit ce face viitoare prima doamna.
    E zic ca e mai misto sa analizam un dezastru decit sa fim invidiosi pe bucuria romanilor.

  12. Am mai văzut în trecut entuziasm de tipul ăsta în cazul lui Constantinescu, Basescu, Victor Ciorbea, Radu Vasile etc. Dupa jumatate de an, daca respectivul nu face o revolutie entuziasmul se transforma intr-o toleranta iar dupa 2 ani in dezamagire. La sfarsitul mandatului se transforma in frustrare si ura. Entuziastii se considera excrocati de un oportunist si pornesc o cruciada impotraiva lui daca el nu e reinventat de opozitie.

  13. Vrei masura si bun simt de la niste oameni care si-au impuscat conducatorii in ziua de Craciun si care l-au pus presedinte pe Basescu de 2 ori?

  14. Dupa cum spunea cineva mai sus, omul a dat o declaratie. Daca a incalcat cumva constitutia sunt sigur ca exista oameni care sa ii atraga atentia. Daca nu, hai sa nu ne grabim cu comparatiile cu Ceausescu.
    Nevasta-sa pare o tipa de treaba si atat. Iconic e un cuvant de hipsteri asa ca nu il lua in serios. Toantele o sa sharuiasca isteric mereu si orice asa ca sa le bagi in seama specific de data asta spune mai multe lucruri despre tine decat despre ele. Iar cu mersul pe jos fara sepepisti, ar fi ceva normal daca nu ar fi un delta de la impins cu barca in 10cm de apa.
    Oricum cu slugarnicia ai nimerit-o. Pana si romania tv, cand au vazut-o pe aia pe strada, au uitat sa o intrebe daca mai mananca copii.

  15. Practic Iohannis a fost creat de Victor Ponta care ii credea pe oameni cu memorie de scurta durata astfel:
    – In prima seara dupa victoria USL anunta cooptarea UDMR la guvernare
    – Face rapid un pact cu Basescu
    – o numeste pe Kovesi
    – isi schimba radical opinia in legatura cu Rosia Montana si gazele de sist preluind viziune lui Basescu
    – vinde sistemul energetic national
    – ]l numeste pe Sova la Ministerul marilor proiecte atargand prin asta atentia asupra faptului ca PSD nu a reusit sa faca nici un mare proiect
    – nu face km de autostrada promisi
    – antibasistii care l-au votat pe Iohannis au vazut ca acesta l-a executat rapid pe Antonescu si au perceput alianta cu Basescu ca pe un compromis temporar. Daca Iohannis nu a putut fi controlat de Antonescu atunci nu va putea fi controlat nici de Basescu.
    – S-a ales deci intre un om care a dovedit in doi ani ca nu doreste sa lupte cu sistemul Basist si se pretinde antibasist si un om care ar putea sa ne scape de basism impumnandu-si propriul sistem care poate fi mai bun sau mai rau
    In final vreau sa fac o remarca – dupa faza cu Kovesi cred ca oricine e convins ca daca ar obtine un avanataj politic Ponta l-ar numi la loc si pe Blejnar sau Anastase. Ponta a fost perceput ca o persoana care la nevoie s-ar alia cu oricine (s-a aliat cu veselie cu Vadim si cu Dan Diaconescu facandu-si mai mult rau decat bine cu asta)
    Ponta a fost perceput ca un personaj slab si oportunist iar Iohannis ca un om politic hotarat – asta e explicatia cea mai simpla a infrangerii.

  16. Eu zic ca n-ai de ce sa fii atat de suparat… Gandeste-te ca daca ar fi castigat Victor Viorel, ar fi fost destul de delicat sa-i gasesti scuze pentru tampeniile pe care le-ar fi facut el sau cei din jurul lui.
    Acum ca a ajuns neamtul la dregatorie aveti paine alba de mancat cel putin 5 ani .

    In alta ordine de idei ma asteptam la tine, care esti un formator de opinie, sa comentezi mai mult cauza si mai putin efectul…

  17. Dacă elevii de la clasa unde e dirigintă Carmen Iohannis i-au organizat acea primire de a doua zi, înseamnă că o iubesc și că e iubită de copii. Eu am avut o asemenea dirigintă și știu cum e. Oricât de degradat ar fi învățământul românesc, mai sunt, încă, astfel de profesori.

    PS. Ion:

    Nea Ioane, mai scrie, bre, de-astea de care scrii, că-mi plac! Ce ți-e și cu votanții ăștia ai lui Iohannis, nu l-au votat pe Ponta din cauză că s-a tras în poză și nea Nelu! Și mai ziceai ieri că Antena 3 ”a dat în Ponta”. Mișto! 😆

  18. @Domnul Ciutac: Da’ cu masura si bun-simt nu se mai poate bucura lumea?

    Bunul simt promovat de presedintele lor ales, sau care, ca eu unul asa injurii si mizerie din partea unora ce ii credeam amici nu am inghitit ca in zilele astea de cand mamica mea nu avut ce face intr’o frumoasa zi de iarna si m’a nascut pe lumea asta. Singura mea vina a fost ca am indraznit sa gandesc dincolo de retea, refuzand o pastila albastra (blue pill). Din pacate se pare ca sunt tot mai multi ca mine … blog’ul meu a ajuns un fel de oaza, ca si asta, unde dupa ce ajung din greseala au inceput sa multumesc lui Dumnezeu ca nu au inebunit cum vor “pastilatii” sa ii faca sa creada ca ar fi. Pacat … pacat ca s’a ajuns pana aici … dar cu siguranta ca nu va fi degeaba.

    P.S. Sa nu creada careva acum ca ne martirizam … nu e cazul, ne recunoastem si noi vina ca s’a ajuns si am permis sa se ajunga aici.

  19. Neamtul a invitat si rugat respectivii oameni. Nu mi s-a parut ordin. Oricum ii interesant modul in care Ponta a raspuns redevenind pisic: da domnule asa voi face…aveti dreptate.
    In ceea ce a facut prima doamna ii doar o dovada de normalitate: s-a dus dimineata la servici. Avand in vedere succesul sotului ii normala bucuria elevilor. Acuma ce vina are ea ca televiziunile au nevoie de stiti.

  20. masura si bun-simt a fost cand Ponta si-a lansat candidature? Aia a most manifestare a la Ceausescu. Cine il pupa in dos atunci?

  21. @costel: asta-i cu ba pe-a ma-tii. Nu, n-a fost nici atunci, da’ acum e, prin votul poporului suveran, despre Iohannis. Care trebuia sa fie altfel

  22. @ Victor Fara suparare…dar cand era Ponta pe stadionul plin de aplaudaci nu ti-a trecut dorul de Ceausescu? Sau cand era gratulat cu galaxie in devenire nu ai simtit nevoia sa musti din lamaie? Neamtul e parfum langa baiatul asta cu apucaturi nord coreene.

  23. Pupincurismul asta are la baza o chestie simpla de marketing care a functionat in online – Iohannis, e, deocamdata, un “produs” cool, trendy, nu prin ceea ce este el in sine, ci prin proiectia lui. Oamenilor le place sa fie asociati un un produs cool, fie el ultimul model de iPad sau Iohannis. Cred ca de aici si succesul de care s-a bucurat KWJ in mediul online. Orice campanie de marketing e gandita pe caracteristile produsului si cu siguranta n-ar fi avut acelasi efect pentru Ponta. Da prost, ca sa zic asa, simplist – sa fii asociat cu Ponta, nu intru aici in detalii.

    Chiar daca eu si alti amici am vazut in Ponta “raul mai mic”, nu ni l-am asumat pe deplin (inclusiv in mediul online), din cauza reactiilor negative pe care le starnea orice comment/share/like la mesajele lui. Prin urmare, pro-pontistii au fost discreti in mediul online, iar anti-pontistii au fost asumati si au facut un marketing agresiv. Mesajele lor au devenit rapid virale, pentru ca s-au propagat intr-un mediu favorabil.

  24. Victor, era cu ba pe-a ma-tii daca omul isi organiza vreo festivitate cu jdemii de oameni. Asa tu il acuzi pe Iohannis de pupincurismul romanilor.

  25. cind vad moderatorii de la B1 si realitatea cu cita ura vorbesc despre ponta si cu cita slugarnicie despre basisti si iohanis ma apuca scirba si imi dispare pofta de viata….

  26. Dom’ Ciutacu, permiteți-mi să completez textul dvs. cu o sugestie pentru entuziaști – ce ziceți de convertirea la luteranism? – și câteva frumoase versuri:

    „Şi-n fruntea PNL veghează
    Un înţelept şi ne-nfricat bărbat,
    Inimă tânără şi minte trează,
    În care ţara-ntreagă s-a-ntrupat.”

    P.S. Versurile nu-mi aparțin, n-am pic de talent poetic! 🙂

  27. @Gigi: tre’ sa-ti traduc din romana-n romana. acuz lumea de pupinurism la adresa noului idol. esti multumit?
    @Drujbaru: ba da. si am zis-o pe post. in timpul manifestarii. pe postu’ lu’ Ghita, ca sa fiu exact. da’ nu se mai pune

  28. Domnule Ciutacu am zambit citind articolul dumneavoastra. Asta-i viata….unii pierd , altii castiga.Alegerile prezidentiale sunt intotdeauna un joc la suma nula, indiferent cine participa. Dumneavoastra nu va plac tonul, vorbele si nevasta candidatului. Altora (si se pare ca-s mai muulti)….le cam plac. Asta-i viata si asta-i jocul la suma nula. In ceea ce priveste greata de pupicurismul propagandistic….ar trebui sa-i dati cu multa lamaie. Exact asta am facut eu cand am vazut odele inchinate domnului Ponta pe diferite televiziuni , sub o forma sau alta. Si daca imi spuneti ca Romania Tv n-a fost in jocul asta gretos,fie nu vreti sa vedeti realitatea, fie va prefaceti ca n-o vedeti. Antena 3 cu Romania Tv au fost cu Ponta la modul gretos , B1 si Realitatea au fost anti-Ponta la modul gretos. De asta ne-am refugiat pe net si de asta a pierdut Ponta alegerile.

  29. Stii care e chestia Victor, premierul tarii s-a si grabit sa se execute cum s-a ratoit Johannis pe tema gratierii.

    Spuneam cuiva aseara: in locul astora as astepta sa fie inaugurat si imediat as promova in Parlament legea amnistiei si gratierii si i-as trimite-o sa o promulge. Ca sa invete rapid ca presedintele Romaniei nu e Dumnezeu pe pamant sau vreun voievod, nu e nici macar seful statului.

    Ce dracu te mira servilismul presei cand seful executivului are atitudine de sclav.

  30. “da scrasnit sarcini Parlamentului, Guvernului si presedintelui in functie”
    Asa e, dar prost e cine le executa!
    Nu l-am vazut pe Basescu retragand ambasadorii ca i-a cerut dumm Prasident si nic nu cred ca o sa-l vad.
    Ponta cu tot PSD executa fara cracnire.
    Chiar nimeni in PSD nu mai are coaie?
    Asta e unul din motivele pt care eu nu voiam sa-l votez pe Ponta, mereu prea sovaielnic. M-a scos la vot propaganda basista si aparitia lui dumm Prasident la Realitatea. Cat ar fi Ponta de sovaielnic tot ar fi fost mai bun decat dumm Prasident.

  31. Chestia cu neieșitul din prevederile constituției se explica simplu – Iohannis nu cunoaste Constitutia si nici nu cred ca vrea sa o studieze ca sa vada care sunt prerogativele lui. La prima dezbatere s-a văzut ca deșe e neamț e cam leneș în zona asta. Ca primar trebuia sa repare strazi sa se asigure ca funcționează canalizarea și cred ca e convins că o țară poate fi guvernată similar. Nu sunt convins că dorea cu adevărat să intre în politica mare.
    În plus cred că mesajul nu e al lui ci a fost sugerat de echipa de campanie ca sa dea dovadă de forță și să consolideze statutul său de ”erou civilizator”. Președintele poate zice de oricâte ori ”să ne punem pe treabă” – adevărul e că asta nu e treaba sa ci a primului ministru. Singurul rol precizat de constituție e cel de mediator.
    Adevărul e că romanii nu sunt maturi politic. Ei se afla încă în stadiul adolescenței democratice și se comportă ca niște adolescenți tulburați de hormoni – se înflăcărează repede fără să sesizeze defectele idolilor iar după ce dragostea a trecut văd doar aspentele negative

  32. @Paul: chiar cred ca am nevoie de traducator. castigatorul nu-mi place, da-i legitim, ca are peste 6 milioane de voturi si trebuie validat. nevasta-sa ma lasa rece, voi ma enervati ca sunteti pupincuristi. e suficient de clar?
    @all: asta-i blogul meu, pe persoana fizica. televiziunea pentru care lucrez are site si pagina de fb

  33. @Victor
    Ca unul care a avut o criza serioasa de Parkinson in momentul votului, si a carui repetate tentative de stampilare au ratat cu incapatanare ambele chenare, spun asa:

    – ma indoiesc destul de tare ca o clasa de copii (a intaia sau a doispea) au primit ordin sa faca manifestatii zgomotoase la adresa viitoarei. Sau ca ei s-ar fi gandit ca 10-le in teza si poza la panoul scolar le sunt asigurate daca fac asta. Chiar nu mai dam prezumptie spontaneitatii?

    – omul a spus ce si-ar dori de la parlament, nu a dat porunci. La o adica, mai ciudata e atitudinea lui Ponta, care a facut sluj la sugestie, te pomenesti ca si-o fi gasit un alt tatuc cu care sa ‘nu’ coabiteze.

    – omu nu a chemat pe nimeni sa-l cante pe stadioane. Nici sa-l dovedeasca drept noul Federer,vezi articolele de azi. Pe nimeni care sa se simta instant bine dupa ce da mana cu el. Sau care sa-i cante memorabilul destin, de la un profesor marunt de fizica, cu multi elevi in particular, la un presedinte ales si aproape compatibil.

    Avand in vedere cele de mai sus, io inteleg articolul tau ca mai ales un sfat/acuzatie colegilor de presa buluciti pe capul omului care inca nu a facut primul pontaj (fara gluma aici) la serviciu. Pe de alta parte, la cat rahat a mancat in ultimele saptamani, are si el dreptul la momentul lui de glorie.

    Io zic sa mai stam un pic cu sabia in teaca pana nu avem motive serioase sa o scoatem (sabia). Pentru ca ele (motivele), inerent, vor veni.

  34. Daca nu e doar un alt rahat de presa si lista e pe bune adica:

    pe lista posibililor viitori sfătuitori ai președintelui PNL se află: Alina Mungiu Pippidi, Rareș Bogdan, Andreea Paul și Andrei Pleșu

    Atunci e bine… Am si eu o rugaminte pentru Ciutacu – cand prinzi niste parlamentari intreaba-i daca in fisa postului e trecuta slugarnicia fata de comenzile viitorului “suprem”.

  35. @tudor: aia cu rugamintile e vrajeala. omul a dat, de pe pozitii de forta, un mesaj politic ferm. raportarile la el sunt de acceptare cvasiunanima. exceptia o face – o sa razi, legal si constitutional – Basescu. care va plati pentru asta.

  36. din cate am inteles marii deontologi impartiali Rares Bogdan si Plesu devin consilieri prezidentiali.In schimb la a3 e manipularea.La ei e pe baza de principii..Intreb si eu asa….Oare stiau inainte de dezbateri ca vor fi sau asa din senin a dat numirea peste ei?acuma astept injuraturi ca vreau sa vina Iliescu cu minerii…

  37. deci m-au luat nervii cand am vazut marea stire pe net ca rares bogdan favorit sa fie consilier la cotroceni.nu mi vine sa cred.2 jurnalisti detest – sorina matei si rares bogdan.
    Victor , cum a ajuns jegul asta fara caracter moderator ???????? se vede de la un km ca e fals in tot ce vorbeste , nu face rating nici cat taraf tv . e in stare sa suga orice si sa pupe orice pentru bani si functii .
    peste 5 ani o sa ne spuna si asta ca a fost acoperit ??

  38. Rares tocmai a dezmintit. da’ el e, oricum, un instabil care-si da stiri pe surse ca sa aiba ce nega, iar timp sa-l bage Klaus in seama inca mai e 🙂

  39. Dupa 25 de ani nu am inteles ca un stat are niste institutii.Daca intrebi 70%dintre votanti habar n au ce atributii are un presedinte.Ei au inteles ca vine Iohannis sau Ponta si “o sa fie bine nu o sa fie rau”.Vorbeam cu cineva l am intrebat de ce voteaza Iohannis a zis ca asa a vazut pe facebook,deci automat daca toti zic ca e bun o fi ceva de capul lui.l am intrebat daca stie macar cine e Iohannis,mi a raspuns :de unde sa stiu ,ce eu fac politica?sa nu fiu inteles gresit multa lume s a informat dar si multi au votat ca oile…

  40. ciutacule, eu, sustinator al lui iohannis in turul 2, iti zic “sa traiesti” ca macar esti consecvent si nu o faci pe impartialul lui peste. ai convingeri si ti le respecti.

    m-au umplut de greata pupincuristii care acum repede repede repede s-au repezit la supt licuriciul lui iohannis si haita hamesita de la constantinescu incoace sa isi aroge niste merite ca ar fi castigat ei, ziaristii pupincuristi.

    sa le transmiti cand ii vezi ca pot sa ne pupe in cur cu mitologicele lor reportaje despre prima doamna. la noi nu tin vrajelile nici de la moraru nici de la turturicescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.