Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Imaginea care face un milion de cuvinte

Similar Posts

54 thoughts on “Imaginea care face un milion de cuvinte

  1. Ai zice ca este unul dintre ei…!
    Baiatu’ nu e neinteligent deloc…insa uneori asta poate dauna.

  2. este si el o ‘pleasca’ a istoriei pe capul nostru .. pozitionarea sa vis a vis de zeus e absolut rusinoasa ..
    nu pot sa-l injur din respect pentru memoria lui taica-sau.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit articolul din Cotidianul si chiar apreciez ca nu ati facut un comentariu insotitor;chiar nu merita.
    Nu merita fiindca nu e corect sa se deturneze(eu asa simt)banii de la reinstaurarea si intretinerea bisericilor la cultura;fiecare trebuie sa aiba bugetul ei.In fiecare dintre noi,exista o biserica,daca suntem crestini si trebuie sa fim alaturi de cei care sprijina existenta bisericilor pe de-a intregul.
    Uite,in satul Hotarani,jud.Olt(aproape de fostul castru roman de la Resca)exista o biserica ,construita prin anii 13oo,cu tunel subteran si turn de observare la cateva sute de metri de ea,declarate monumente istorice,care se ruineaza pe zi ce trece ;ti-e mila sa le vezi cotropite de ciori.Autoritatea locala nu are voie sa sa faca nimic(ca e monument istoric),preotul nu primeste fonduri , si bietii oameni asteapta fonduri pentru reconstituire si intretinere.
    Deci ministrul culturii trebuie sa se gandeasca mai bine.

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  4. Ceea ce am apreciat la tatal acestui epigon a fost un deosebit simt al umorului.Si dorinta de viata pe care si-a asumat-o cu convingerea ca viata este un dar pe care nu trebuie sa-l arunci in derizoriu.Fiul sau pare a arunca la gunoi ceea ce l-a facut pe tatal sau sa fie un om exceptional fie si doar prin comparatie cu oamenii publici contemporani.Indiferent de greselile care i se tot imputa de tot felul de anticomunisti de parada,unii nascuti dupa ’89 si care nu au habar de ceea ce a insemnat “comunism”iar altii(mai grav)contemporani care ulterior s-au dovedit a fi zelosi scriitori la Manastirea Secu ,Alexandru Paleologu a ramas un simbol.Fiul?Un taraie brau prin antecamerele puterii,oricare ar fi ea,cu o ambitie de a parveni demna de opera lui Filimon dar departe de comportamentul unui intelectual cu radacini aristocratice.Basescu si tanarul Paleologu.Se merita unul pe altul.Dar noi ce vina avem?
    PS.Pana la urma as fi curios cum ar fi rezistat dupa ani intregi de trai in semiclandestinitate si apoi in lagar anticomunistii lu’peste!Si ce ar fi facut dupa…

  5. ps si foarte prost asortat. dar asta nu are nici o legatura cu intelectul. este printre cei mai cititi parlamentari, ca nu zic cel mai citit. asta nu inseamna, din pacate, ca este bun si la practica. asta vom vedea in timp insa..

  6. Un Paleolog langa un Musat(in)! Da parca a uitat (Paleologul) sa se ridice pe varfuri! Bietul Stefan… Noroc ca are soclu! Altfel am fi putut crede e unul dintre noi.

  7. Este intr-adevar un intelectual, insa eu cred, ca-i lipsesc cu desavarsire experientele mai putin deontologice ale vietii.

  8. E cam mic si timid pentru pozitia pe care o ocupa, nu credeti? se rusineaza de niste statui de ceara..sunt curios cum ar reactiona in prezenta unor personalitati veritabile si inca in viata. Cred ca s-ar face mic-mic si s-ar ascunde intr-un colt, ranjind fericit.

  9. Va dati seama cam ce este in capul acestui individ? In ce lume inchipuita traieste?
    Am remarcat ceva uluitor la un numar mare de intelectuali, si anume ca simt o simpatie nebuna pentru golani, care probabil reprezinta un altfel de model de succes public si reusita subita, si astfel, acesti indivizi educati manifesta o admiratie bolnavicioasa pentru badaran si tupeist. Prostul, tupeistul nu o sa invidieze sau nu o sa admire niciodata intelectualul dar situatia inversa e foarte prezenta si dau cateva exemple: Patapievici, Liiceanu, Paleologu cel in cauza si relatia acestora cu un individ grosolan si tupeist ca Basescu.

  10. eu cred ca nu s-ar face mic-mic si nici nu s-ar ascunde pentru ca am convingerea ca a crescut printre personalitati.
    poate nu e in locul potrivit in acest sistem dar asta nu inseamna ca e retardat.
    ce importanta are daca e scund, sau nu e asortat? asta nu-l face mai putin intelectual.
    din pacate niste neica nimeni au ajuns sa faca aprecieri de genul acesta la adresa ministrului culturii numai pentru ca este de partea lui basescu.

  11. HA,HA,HA,dar chiar pui asa ceva,domnule Ciutacu, in Saptamana Patimilor,cand trebuie sa fim buni si curati sufleteste?
    Asa, ca,nu fiti rai,oameni buni, eu, una,devin nostalgica cand vad poza, pentru ca am si eu o poza asemanatoare facuta cu ocazia investirii ca pionier.
    Si, ca sa fiu tot buna cu aproapele meu,il pun in garda pe nenea contemporanu, sa nu si-o ia de la supremu, ca s-a pus in locul lui!!!
    Sa aiba grija nenea cum se comporta pana la alegeri,ca acus e trecut pe “lista 29”.CE tot atata fotbal,fotbal, cultura cui ramane?

  12. Bai, invidiosilor, va ofticati ca nu aveti si voi poza cu Stefan cel Mare, calugarul Nicodim, Ionut Jder si un strajer. Da’ acum el e seful ca i-o trecut la Ministerul Culturii.

  13. Infatisarea in sine nu ar avea nicio importanta, daca n-ar fi dublata si de un comportament anume. Deci…
    Intotdeauna am spus ca e bine sa faci copii pana intr-o anumita varsta. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar am cateva exemple foarte edificatoare printre cunostinte indepartate.
    Sunt oameni care au invatat, s-au straduit, sunt educati, dar…nu prea le ies niste chestii sau le ies mult mai greu decat altora.

    Si nu mai fiti invidiosi ca nu sunteti in locul lui! 🙂

  14. E mai mic la stat decat Fane (iar Stefan cel Mare era destul de scund). La sfat cum o fi?

  15. daca un ministru (din latineste=servitor) se vrea pozat intre reperele sfinte ale istoriei, sa astept imaginea superiorului sau chiar pe Catapeteasma ??

    nu de logica e vorba (sau de educatie, fireste din destul macar prin proximitatea valorii), cred, ci de simtul masurii, al ridicolului si eventual al umorului

  16. Un comentariu ar merge :

    ” Domne, putini oameni de valoare are tzara asta ” …

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  17. 1. Lipseste marinarul!
    2. Nasol cand aschia sare foarte foarte departe de pom!

  18. Daca vede Gigi Becali poza asta isi da cu tesla-n ….. de invidie. Asta doar dupa ce iese de la “mititica”.

  19. Toate complexele si frustrarile bietului om ies la iveala si ca si cum n-ar fi de ajuns, in spate pare sa-l pandeasca tipul cu coasa! Rasu-plansu!

  20. mai da asta ori e dus cu pluta ori nu-si da seama cat de ridicol e.pai un asemenea gest nici Razvan Teodorescu nu si-ar fi permis sa faca.asa-i cand lasi copii de pe strada sa se joace de-a ministrii.nu au nici macar minima decentza.

  21. Nu este prost!
    A fost ales!
    Este tanar si face greseli.
    Poate cam lingau…

  22. E un copil nevinovat, hrănit cu miere portocalie. Nu ştiu dacă ştie ce face sau vorbeşte, dar domeniul pe care ar trebui să-l gestioneze, e la pământ de vreo 70 de ani încoace. După cum se manifestă public, el şi şefii lui, s-ar putea să-l bage mai tare la apă decât e acum, chiar dacă asta e imposibil. Da’ cine ştie? Cu perseverenţă, s-ar putea să-i iasă…

  23. sunt oameni simpli care, desi nu au avut parte de nicio educatie aleasa, dau dovada de o inteligenta nativa. altii dincontra.

  24. Se mai indoieste cineva de faptul ca a fost ales numele sau de familie si atat?

  25. Are simtul umorului tanarul…nu stim cu certitudine daca el este contient de acest lucru:)

  26. Dacã personajele din jur sunt de mãrime naturalã, este clar cã avem primul guvern de pitici confuzi-zãluzi. Cred cã ministri pedelãi sunt trecuti prin calibru ca sã formeazã scara mãgarilor: mãgarul (functia, pleasca) cel mai mare la piticul cel mai mic!

  27. Da ce , eu nu ma fotografiam oare cu ei ? Si ma ridicam si pe varfurile degetelor de la picioare .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.