Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iaca și un loc special de aberat electoral

Iaca și un loc special de aberat electoral

Întrucât, orice aș scrie eu azi, majoritatea răspunsurilor vor fi de tipul Băsescu-i bețiv, Geoană-i prostănac, Antonescu-i cartofor și Oprescu-i curvar, iar eu n-am nici chef și nici nervii necesari să vă stăvilesc, vă fac un colț de aberat electoral. Profitați cât e loc de îndeplinit sarcinile de partid, că de luni se-nchide chioșcul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Iaca și un loc special de aberat electoral

  1. Exista o solutie simpla pentru PNL , totusi . Sa-l sustina pe Geoana (ceea ce inseamna ca-si respecta cuvantul de a fi impotriva lui Basescu) si de a sustine apoi in Parlament un guvern PSD-UDMR (fara a participa la acest guvern , ceea ce ar satisface si orgoliul cu “singurul partid care nu s-a aliat cu PSD” , pentru ca la sustineri parlamentare nu e prima data cand se intampla asa ceva) . Poate sunt naiv , probabil in PNL se doreste neaparat participarea la guvernare (indiferent de principii) , dar asa cum a spus si Mugur Ciuvica , asta va insemna disparitia PNL de pe scena politica . Foarte repede .

    ———————-

    Acum vad rezultatele participarii la vot . Cum naiba , diferenta intre participarea la prezidentiale si cea la referendum a scazut in ultimele ore ????!!!! Adica au fost alegatori care au venit sa voteze la referendum si au refuzat buletinul de la prezidentiale ???? CUM NAIBA ????

  2. N-a scazut diferenta , a crescut mai putin decat ma asteptam (am verificat). In sfarsit …
    Postez mai mult decat Ciutacu pe blog . 🙂
    Da sunt foarte ingrijorat acum ,de-aia m-a apucat . 🙁

  3. Ne pare sincer rau pentru tine, Victor Ciutacu. E frustrant ce ti se intampla. Sa vina Antonescu cu declaratiile lui, apoi vajnicul reprezentant de Miroslava,Vosganian,in Parlamentul Romaniei si sa va trateze cu sictir…asta-i politica… o curva.Nu uitati un lucru: in spatele lui Antonescu si om de baza in PNL e Fenechiu, da, tot reprezentant de Miroslava (o comuna).Cine stie de ce e in stare…credeti-ma, nu au votat cu PNL-ul.Si inca un lucru pe care l-am remarcat: Basescu nu s-a legat de Fenechiu, in campanie, nici de “copilasii” lui Fene, Chioariu si Adomnitei.Si cei care nu au memoria scurta isi aduc aminte ce virulent era Basescu impotriva lor. Ma uitam la emisiune, la toti, cum v-au cazut fetele…la propriu. Si ma intrebam: cati ati votat cu Crin Antonescu? Cine i-a dat note de 10, cine a zis “Votati Antonescu!” cine a strigat pe blogul lui “Votez Antonescu!”? Si a fost sprijinit de Ciutacu,in blogosfera, nu de Bleen. De firea, nu de Sandel. De Antena, nu de Etno. Nesimtiti.Opotunisti. Fara limite in setea de putere. Tari in gura si doar atat.
    Atitudinea liberalilor de acum, atacul lor este pentru a ii situa pe o pozitie cat mai sus in negoiceri cu Basescu si Geoana.Nu dam presedinte, dar vrem guvernul. Cat mai mult.Daca ar fi sfiosi,ar poza in perdanti,s-ar compatimi, s-ar plasa pe o pozitie defavorabila in negocieri.
    In concluzie, nu ma mira nimic. Nu am votat ca o domnisoara excitata, ca e tare-n gura si cu tupeu si ca sta la bloc Crinut. Am votat impotriva liberalilor, in primul rand,si de abia apoi impotriva lui Basescu. Si a ramas Geoana.

  4. Domnule Ciutacu,
    Eu nu am fost să votez, sînt iar în tura de noapte, dar dumneavoastră veţi fi în tura de zi şi noapte cu votul necondiţionat acordat pe post lui Antonescu. Nu v-am spus eu că nu aveţi cum să vă placă acest om? Aţi văzut că a spus că sînteţi vinovaţi de sondaje şi eşec? Marile caractere se dovedesc în situaţiile limită, domnule Ciutacu.

  5. O sa-l votez pe Crin, dar nu despre asta vreau sa vorbesc (dar trebuie mentionat).
    Pentru ca nimeni nu mi-a spus “care-i faza” cu parlamentul unicameral sau bicameral am sunat un prieten, tnl-ist si in loc sa-mi spuna “Ba nu stiu” s-a apucat sa-mi spuna o poezie politicieneasca, poezie pe care de fapt o mai auzisem de 100 de ori.
    Am vrut sa scriu asta (uite ca am si unde) pentru ca mi s-a parut ciudat … aveam impresia ca e pe pilot automat, iar cand am vrut sa inchei prematur conversatia nu m-a lasat pana nu si-a terminat propozitia 🙂

    Iar cumnatul meu (tot tnl-ist) mai tanar decat prietenul din discutie m-a sunat sa-mi spuna sa merg la vot (chiar daca stia ca ma duc shi cu cine o sa votez :)))

    In final m-a luminat mama (binenteles) asa ca vreau parlament bicameral. mai bine o lege rasdezbatuta decat o lege cu 17000 de amendamente.

    Iar cu parlamentarii normal vreau mai putini retardati care sa votaeze pentru mine legi in somn.

    “Sa mergem inainte , ca inainte era mai bine.” Moshu’ Biro.

  6. cea teapa ti-ai luat cu antonescu :))
    si eu am vrut sa-l votez, dar m-am razgandit pe drum..
    macar l-am votat pe geoana :))

  7. ma bucur ca nu am votat cu antonescu – este asa cum l-am “mirosit”: slab, oportunist, o tzatza de provincie care nu intelege nimic din cartea mare pe care a avut-o in mana…din cauza lui PNL-ul se va pierde in neantul istoriei, iar Romania va intra in negura dictaturii basesciene…Antonescu a facut blatul inainte de alegeri, iar acum nu va face decat sa il faca public…l-am votat pe Cernea si sper sa apucam noi, cei 0,4%, sa ne vedem in Canada inainte ca Base sa inchida granitele sau sa ne inchida pe noi…

  8. CE JENANT !!! Pai de ce Crin a spus tot timpul “orice inafara de Basescu” ? Categoric , de fiecare data . Macar sa-si fi lasat O PORTITA de scapare . Ziceai ca n-ai mintit niciodata , Crin ! NICIODATA inseamna NICIODATA !!! Sau ai vrut sa spui NICIODATA PANA ACUM ??? Daca-l mai vad pe Vosganian dand explicatii si trei raspunsuri la o intrebare (dar niciunul vizand intrebarea) , mut pe Realitatea .

  9. Ma bucur ca si-a revenit si Ponta din soc. Si si-a dat seama ce a spus, dincolo de cuvinte si de tupeu, Vosganian. Hai, baieti, care dati mai mult? PD sau PSD-ul? Pregatiti-va,ca nu suntem de ignnorat.Am pe cineva destept prin preajma. Si care-i studiaza la propriu, de mult.Te voi informa, la mometul potrivit. De abia astept.

  10. L-am votat pe Antonescu dar nu a intrat in turul 2 (asa se pare), desi sunt pro pnl indiferent cu cine se aliaza Crin eu votez cu Geoana…. si ce daca are limbaj de lemn, oricum nu avem nevoie de tari in gura ca cine vorbeste mult, se abereaza mult si nu face nimic…deci
    Hai Geoana, da-i m…e marinarului!

  11. Semne de-ntrebare…
    Cum de cea mai mare participare pe listele suplimentare (sectii speciale) s-a inregistrat in judete ca Olt sau Dolj. Ne puteam astepta sa fie in Bucuresti dar nu in Oltenia sau Ilfov!!!

  12. eu care-am fost anti FSN (si toate corciturile ce-au iesit din el)din 90 (aveam 18), ma gandeam ca nu ma prezint in turul 2 la vot.

    dar, cand te vad asa suparat ca-n seara asta,mai sa-ti dea lacrimile, m-ai facut sa ma duc pe 6 pentru Geoana (care e doar un nemernic mai mic decat Baselu’)

  13. nu sunt ultras liberal
    ii reprosez lui Crin multe, inclusiv
    declaratia dupa alegeri.
    Dar ceea ce faceti, ne determinati sa
    nu merg la vot pentru Geoana, desi sunt profund un anti Base, caruia nu i-asi da votil nici pentru 30.000 Euroi.
    Cel care m-a detrminat sa nu merg la vot e Badea, nu ca nu merge la vot, ci pentru modul de prezentare a lui Geoana, in principiu corect.
    Cred ca noapte e un sfesnic bun si mai cred ca gestul lui Crin sa se lese cu scuzele de rigoare, fata de moguli.

  14. Ne-am căcat în ea de democraţie….

    (Căci azi, exerciţiul civilizaţiei ne-a dat turul doi…)

    Atâţia ani, toata gaşca de politicieni români ne-au intoxicat cu sloganele “ieşiţi la vot…”,”nu vă bateţi joc de banu’ românesc şi votaţi…”,”nu uitaţi morţii din ’89…”,”românii nu au exerciţiul democraţiei…”,”să băgam în legislaţie votul obligatoriu…”. CĂCAT !!!
    Ca de obicei, gurile politicienilor şi ale răspândacilor acestora au fost iarăşi pline de căcat!
    Mii de cetăţeni români nu au putut vota in circumscripţiile lor de reşedinţă din cauza “turismului electoral”!!!

    Exemplu:
    Şcoala Nr.1 Sfinţii Voievozi, Bucureşti, sector 1, care a avut secţie specială.

    Coada era până dincolo de poartă. În curte, o sleahta de poliţişti. Înăuntru la fel de mulţi.
    Afară însă, NIMENI care să coordoneze sau să informeze zecile de cetăţeni din circumscripţie ca ei nu trebuie să stea la coada de aia de 2 ore, ci că pot intra în şcoală la secţiile lor de vot!

    Rezultatul?

    Ăla scontat: zeci de oameni au facut cale-ntoarsă acasă!!!!

    Na! Civilizatie! Daca lumea nu era civilizată şi nu stătea, sau se gândea că trebuie să stea la coadă, ar fi votat!!!!!!!!!!!

    PS Ce bine şi-a facut treaba Ministerul de Interne

    PS2: Eu însumi am facut o reclamaţie telefonică la Secţia 3 Poliţie că am vazut o gaşcă de 30 de inşi cu maşini de PH şi BZ adunaţi lângă Gara de Nord care au pornit în grup la şcoala mai sus menţionată. Şi au stat la coadă!

    PS3: Tot eu însumi i-am indicat pe ăia unui poliţist cu două stele pe umăr care era apelat de restul cu “şefu’ “.

    Întrebare la PS-uri:
    găştile alea au votat sau le-a notat cineva numele şi vor fi verificaţi ?!?!?! Că doar Ministerul de Interne şi-a făcut treaba!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Nu stiam unde sa postez asta,dar in speranta unui raspuns, am zis sa postez la ultimul tau post..

    Am fost dezamagit ieri, m-am simtit chiar furat, manipulat.. si dezamagit … inclusiv de Antena3 si de tine.

    M-am uitat la Antena3, unde toata lumea se facea ca ploua si ca nu stiau de existenta unor semne constante in timpul zilei de duminica, si ca, institutele de sondare, ar da rezultate partiale care aratau o crestere constanta a lui Crin Antonescu.

    A fost acuzat Crin, chiar de catre tine, ca el, ma rog, staff-ul lui a incercat sa manipuleze opinia publica.

    Intrebare, Ioska, Iosif Buble, nu este jurnalist la antena3? Iar pe site-ul sau, pesurse.ro, au fost publicate in continuu aceste sondaje.

    Eu de acolo am aflat de el, si de acolo multi.

    Ciudat a fost ca de la ora 7 … s-a facut liniste pe blog, pe la 8 si ceva s-a blocat, iar la ora 9 .. dupa ce au aparut “exit poll’urile”, a fost modificat si ultimult post, respectiv cat aveau Antonescu si Geoana la 18.40 … respectiv, de la o diferenta de aproximativ 3 procente, la una de 8 …

    Pana la urma cine manipuleaza, cine a manipulat.

    Este acuzat PNL-ul, chiar Crin, de catre o persoana care il numea prieten, dar nu e intrebat un angajat al aceluiasi trust de presa de unde au aparut sondajele alea, si daca nu erau reale, ce interese avea el…?

    Chiar mi-ar placea sa primesc un raspuns.

  16. si fiindca tot n-am somn, pentru ca urmarindu-va si mai ales dupa cele intamplate mi-a sarit si bruma din el…, sa stiti domnule Ciutacu ca pe Antonescu “l-a ingropat” fraza aia de final de la Cluj: “-Ati dovedit ca sunteti un om viu domnule Basescu”. Nu mai zic de faptul ca daca va face orice fel de intelegere cu Basescu, oamenii vor simti. Asa ca 2 saptamani ar cam fi cazul sa fie mai calculat in atitudini si vorbe, macar cat sa nu ne bage in mormant p-astia de ne crapa fierea in noi din cauza lui Basescu.

  17. domnule ciutacu am vazut la tot felul de televiziuni reportaje despre mita electorala… toti reporterii spun” ca se oferea mita pt a vota un anumit candidat” …dar cine e acel candidat..in numele cui se da mita..sa se spuna pe fata.

  18. Am vazut ca la Sinteza ati intrat in panica.Lumea uita ca exista inca propunerea Johannis si votul anti Basescu,plus ca PNL-ul, intrand la guvernare si scotandu-l din joc pe Basescu,va determina destramarea in timp a PDL-ului,consolidarea dreptei sub Antonescu,nu sub Basescu,cum viseaza cu ochii deschisi Base si scoaterea din joc a lui Basescu.Vor urma chestiuni care tin de pragmatism,de cat de disponibili pentru majoritatea deja creata in parlament sunt psd-istii.Da ,Crin langa Geoana ar putea influenta electoratul liberal.PNL-ul a obtinut un scor foarte bun.Presedintele va fi decis de majoritate si cred ca se va sti inainte de alegeri cine e castigatorul.Ce au in comun Geoana,Antonescu,maghiarii?Pe Johannis.Deci majoritatea exista deja si este cunoscuta.Probabil va fi luat si Vadim in calcul,care anuntase deja sustinerea pentru Geoana.

  19. Nu o să credeţi Imperialule Imperator, rezultatele la cald (parţiale, că nu-i oficial!) în Valea Jiului, fieful doamnei Ridzi, pe medie…
    Băsescu-14%
    Antonescu-16%
    Geoană- peste 50%
    Deci, să vezi şi să nu crezi, Băsescu e pe locul 3!!!

  20. Domnule Ciutacu, n-am inteles de ce ati fost atat de nervos in seara asta la Sinteza Zilei. Erati singurul ofuscat si iritat de ceea ce a zis Antonescu. De ce?!?….dumneavoastra n-ati zis niciodata ceva la nervi de care sa va indoiti mai tarziu? Cred si eu, asemeni domnului Valentin Stan, ca te apuca toti dracii cand vezi scorul de 22% iar tu primesti cu 1-2 ore inainte niste hartii care-ti spun ca esti la egalitate cu geoana, cand defapt esti la 9 procente in spate. dumneavostra cum a-ti reactiona, tinand cont ca – va aduc aminte – domnul Antonescu a criticat pe toata perioada campaniei institutele de sondare care-l dadeau tot timpul la un scor de max 18%. Azi am vazut si eu personal la Tg-Jiu la o sectie speciala pe cei de la ccsb, care mai mult stateau la fumat si baut cafea, in loc sa intrebe oamenii, iar in cazul in care ii intrebau, de cele mai multe ori nu primeau raspuns pentru ca oamenii nu doareau sa se stie ce au votat. In concluzie, nici eu nu am incredere in niste sondaje sau chiar si exit poll-uri care se fac pe cateva mii sau zeci de mii de oameni, cand numarul celor care au votat a fost de peste 9 milioane.

  21. Daca tot e de aberat,sa aberam:MAI DA-NE…INCOLO DE ROMANI;SA TRAIM PRECUM AM VOTAT,NE MERITAM SOARTA,NISTE VICTIME ASUMATE.

  22. ce tesla in co**e ne-am dat singuri !
    astia de l-am votat pe ANTONESCU !
    ma duc la baie sa vomit ! deja mi-e scarba !
    antonescu + base = LOVE

  23. am crezut in base ca iudei in moise,dar se pare ca estew doar un ckip cioplit al mafie armelor(priun fratele sau),mafie marmurii(prin videanu) si imobiliarelor(chiar prin apartamentamentele pe care le are.

  24. MANIFEST PENTRU ROMANI
    Sunt oripilat de faptul ca exista oameni care stiu sa scrie, au fost la scoala, se presupune ca au o anumita educatie, dar totusi merg sa-i voteze pe rosii sau pe portocalii.Dupa ce am avut un guvern care a promis ca introduce taxa unica de 16%, si a introdus-o, dupa ce a promis ca va ridica salariul mediu, si l-a dublat, chiar mai mult, a promis ca urca pensiile, si le-a urcat, a spus ca nu sunt bani de salarii mai mari cu 50% pentru proesori, si a avut dreptate, romanii au decis ca nu sunt multumiti, au votat anul trecut, si in decursul acestui an, doar un an, nu mai mult, guvernul PSD-PDL a pus Romania pe butuci.Si cum nu au fost destul de multumiti, se pregatesc sa aleaga intre doi comunisti, intre un securist si un informator.A incetat sa mai imi fie mila de acesti oameni, mi-e sila doar, si daca si lor le e sila, trebuie sa le fie sila de ei insasi.Singura mea mila este pentru noi cei care nu meritam asa ceva si trebuie sa fim in aceeasi oala.V-as spune sa va fie rusine, dar atata timp cat votati oameni ca Basescu, Geoana, Udrea sau Nastase, stiu ca rusine nu mai aveti, doar nesimtire.

  25. Base are 34% dar pun pariu ca mai pune un 2% dupa numaratoarea oficiala,cu referendumul i-a iesit,ne vedem pe 6 decembrie la victoria finala ia si tu un distonocalm sa nu mori de inima Ciutacule

  26. Sunt unul dintre Romani fericiti sau ne-fericiti care a plecat de fffff multi ani si am avut citeva tentative de a ma intoarce in Tzara. Am crezut sincer in CRIN ca poate schimba ceva si ca ma pot intoarce in Tzara unde sa ma simpt acasa.

    CRIN m-a dezamagit profund asta seara cu discursul sau aberant, dar il intzeleng perfect.

    Am semnalat astazi de nenumarate ori FRAUDA INTELECTUALA care a avut loc de la ora 13 cind pe ffff site-uri inclusiv Realitatea si Antena apareau EXIT-POLURI la ora 13. Motiv pt care am considerat ca Domnii Crin sau poate Sorin stateau bine si se dau aceste rezultate de intoxicare pt a se induce ideea ca rezultatele sunt deja stabilite si nu are rost sa mai te duci la vot.

    Deci il inteleg pe Crin dar nu il scuz.

    Totusi, BASESCU INCA 5 ANI INSEAMNA ROMANIA SA SE DUCA IN JOS CU INCA 50+ de ani. Adica un fel de Ceausecu + Hitler la un loc.

  27. nu m-am dus la vot!uraaaaaaa!altfel il votam pe Crin si ce avema sa mai regret.am 22 ani si nu am votat niciodata.nici n-o s-o fac!!!!!!!

  28. trebuie,sa mergem cu totii la vot sa scapam de schizofrenucul asta de basescu,sa se duca dracului linga tata,ca a invrajbit natia si numai rau a facut.Felicitari pentru VICTOR CIUTACU,pentru tot ce face .TINEO TOT ASA .FILMUL ESTE ADEVARAT.basescu e trucat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.