Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iaca și un loc special de aberat electoral

Iaca și un loc special de aberat electoral

Întrucât, orice aș scrie eu azi, majoritatea răspunsurilor vor fi de tipul Băsescu-i bețiv, Geoană-i prostănac, Antonescu-i cartofor și Oprescu-i curvar, iar eu n-am nici chef și nici nervii necesari să vă stăvilesc, vă fac un colț de aberat electoral. Profitați cât e loc de îndeplinit sarcinile de partid, că de luni se-nchide chioșcul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Iaca și un loc special de aberat electoral

  1. @ revizorul tehnic (PSD)

    La Slobozia – Roznov (jud Neamt), pesedistii au organizat sambata, inainte de alegeri… praznice. Organizator principal, Dan Vasiliu (seful de cabinet al dep Culita Tarata) care a adus materia prima (preparate de carne si carne) de la firma TCE 3 Brazi

  2. @sorin, vino cu actualizarea! Nu vezi c-or trecut 4 ceasuri, vrei să ne’mbolnăvim cu nervii capului? 😉

  3. @sorin Cam mari diferente!
    Sursa???
    Parca sunt interzise exit-poll-urile! …sau sunt sondaje? Pentru ca nici cu ele nu prea corespund…

  4. de unde dracu ati acos asta cu “interzicerea” exit-poll-urilor pe net??? Aud??! Am vazut si prin alta parte aceiasi aberatie!!! Pai in cazul asta institutele astea de sondaje, insomar, cocomar n-ar trebui “sa-si tina gura” pana la orele 21.00?!!! Ca doara nu eu am stat la poarta sectiilor!

  5. In timp ce ciocan ne aiureste cu liste cu votanti prinsi cu doua voturi, cu 20 de lei ori cu kilu’ de faina sau sticla de vin, fac pariu ca flutur in suceava si alti baieti destepti, ca cum ar fi la gorj, cluj, etc, lucreaza stiintific, cu sacu’, iar amicii politisti nu vad si nu stiu. Sa fim seriosi, nu cu bucata se iese in alegeri, blaga nu-i fraier iar marinaru’ stie de ce s-a expus spargand guvernul in pragul alegerilor! Iar netul merge mai mult nu, de azi dimineata. Sa-l suspectez pe luptatorul de la 6, pupinbasesc de mare anvergura, ca-i mana-n mana cu rcs-rdc, de n-am avut net pana acum o oara?! Ori sunt cu nervii capului?!

  6. Pana nu schimbam taranii in fermieri,pana nu educam tiganii ce nu vor sa mearga la scoala,pana nu avem un sistem educational pus la punct,Romania va ramane o tara de inculti si vom avea mereu la putere aceeasi speta de lichele profitoare si viermi jegosi!
    Alegerile s-au castigat la tara.
    Mi-e sila de rezultatele afisate pana la aceasta ora (desi poate nu sunt adevarate) si acum imi dau seama de ce am emigrat.
    Multumesc Romania !!!

  7. Apreciez că trebuie să se declanşeze un proces al “avuţiei naţionale” existente la 31.12.1989, care să se încheie cu recuperări şi condamnări. Datoria de cca 100 miliarde euro să fie ştearsă pentru România de acele ţări care ne-au adus aici.. Cei ca Petre Roman, care propovăduiau vinderea pe 1$ a fabricilor şi uzinelor, să fie judecaţi şi condamnaţi, iar după caz, îndepărtaţi de neamul românesc. Aparent utopic, acest demers naţional trebuie asumat de o clasă politică demnă şi hotărâtă. Ne aşteaptă un examen istoric al existenţei noastre naţionale, pe care suntem obligaţi să îl trecem,
    neapărat prin muncă titanică.

  8. Aiurea!!! Atata timp cat mai e Basescu la PDL, PNL va intoarce spatele. Sa nu uitam ca Basescu a scindat PNL-ul o data si de la 20% a scazut la 13%.

  9. eu ştiu că nu e un banal turn, după dungi şi locul destul de izolat, e închisoarea-n care ar trebuii să stea aştia de conduc ţara în stare de inconştienţă ..very smooth..P.S. Părerea mea

  10. Victore sunt un inginer mult mai mare decat tine “la bune”, dar cu toate astea, nu ma duc la vot, ca imi este frica sa nu vomit la aia pe masa ca au insigne PDL, nu-mi vine sa cred.
    As vota cu Oprescu dar…
    P.S. Cum rezistati voi de nu vomitati la sinteza zilei, ca va urmaresc seara de seara.
    Multumesc.

  11. Gata am votat cu reprezentantul liberalilor.O fac din convingere din 90,fara a fi inregimentati in partid.Am refuzat buletinele pentru referendum,pt ca desi stiu clar ca nu are efecte juridice imediate,nu vreau sa ii dau apa la moara pt turul 2 in care sa spuna ca uite populatia a vrut asta.Si in plus mi-e frica de instaurarea unei dictaturi ca dracu` de tamaie.

  12. Rectificare
    INSOMAR Orele 17,00

    Traian Băsescu – 33%
    Crin Antonescu- 25%
    Mircea Geoană – 25%

  13. Pentru mine, cea mai mare nenorocire traita de la cutremurul din ’77 si pana acum e faptul ca, intra baselu in turul 2!!! Inca doua saptamani simt ca nu mai rezist. Imi plesneste mie tiroida. Inca 2 saptamani in care sa-i vad mutra – vrand-nevrand – e ceva peste puterile mele.

  14. @ pcezar:

    Eu cred ca Prigoana(PDL) si nu PSD a organizat codacii din Gara de Nord. Pentru ca ei au declarat ca lucreaza la ROMPREST. Nu e firma lui Prigoana, de colectare a gunoiului?

  15. Surse PNL sustin ca au primit directiva asta in jurul orei 18.00 dar poate fi si o diversiune

  16. In gara Buzau, in jurul orei 18.00, era coada la sectia de votare speciala, de vreo 25 de oameni. In fata garii astepta autobuzul cu nr. BR 14 ESC.

  17. Exact acolo e locul tau. Sa fii vazut doar de la distanta, de pe mare..de cate-o barca ratacita!

    Ia-o drept complimet!

  18. @revizorul tehnic: De acord, da pentru asta trebuie sa schimbi cel putin 50% din clasa politica. Sau, ma rog, legaturile acestora.

  19. In FETESTI a fost toata ziua o ceata fff deasa.Probabil de aceea cei 80 de votanti din Gara de nord au votat acolo [nu or fi gasit sectia de vot].

  20. Victor
    ,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  21. Forfota in asteptarea cifrelor ma face sa utilizez acest “loc special de aberat”, dar acest lucru nu va insemna ca voi ‘abera’ chiar, si culmea, nu de alegeri ci de acest articolas a lui D-l Ciutacu.Citind comentariile, din nou se manifesta aceeasi superficialitate ca pana acum. Toata lumea arunca pe blog “tot gunoiul din suflet” ca doar D-l Ciutacu e rabdator (cu cine este!), si-si pierde vremea nu numai sa le citeasca dar sa si adauge niste comentarii scurte, usturatoare de obicei. Ziua de azi face exceptie, ca nu o fi avut timp sa comenteze cele scrise.Dar nimeni nu a multumit macar ca ne-a oferit acest “blog/ loc special de aberat electoral”.Nimeni nu a dat importanta la foarte coloratul cuvant”iaca”, o interjectie cu valoare verbala, un cuvant colocvial, folosit in loc de “iata!”, “uite!”, “vezi!”si
    exprima chemare la actiune.V-ati dat seama ca semnificatia ‘blogului’ dumnealui a fost transferat si transformat in “loc special”, care se incheie cu o expresie care contine poanta nemaintalnita pana acum, inventata de D-l Ciutacu”loc de aberat electoral”, care ne da gata.Acest tip de participiu nu a existat pana acum ca nu exista verb “a abera”.De fapt titlul este o exclamatie!Multumim d-le Ciutacu

  22. Parca vom vedea ca in Gara de Nord au fost pusi sa voteze cu Geoana si sa strige PDL-ul dupa:”Ei au furat, nu noi”.Te astepti de la orice.
    Cred ca e clar pt. toata lumea cum va iesi Basescu in turul doi presedinte.

  23. D-le Ciutacu,
    V-am sesizat de o problema tehnica, comentariile mele nu ajung in boxa Dvs; raman pe undeva, nu stiu unde. Si azi dimineata s-a reglementat pentru ceea ce am trimis ieri.
    Acum la 20:20 am postat un comentariu, si nu stiu unde este, dar nu-i pe blogul Dvs. Poate faceti ceva sa se reglementeze treaba aceasta definitiv, ca din nou calculatorul Dvs. imi trimite meajul :Duplicate comment detected; it looks a though you’ve already said that’Multumesc.

  24. Oamenii din Gara de Nord sunt neverosimil de calmi. Pana acum, dupa atatea ore de stat in picioare doar pentru a tine in mana o stampila, trebuia ca acolo sa fie cel putin o razmerita, daca nu un razboi civil. Huo autoritatilor care nu sunt in stare sa oragnizeze decent niste alegeri, introduceri in anume locuri a celor considerati responsabili, imbranceli, tu ai fost dupa mine!, ba tu!, du-te-n aia unde stiu eu… nimic din toate astea. Nici academicienii nu stau in aula atat de distins si de destins precum alegatorii din Gara de Nord. Nu-i doare nimic, n-au sale, n-au picioare, de copii acasa nici nu mai vorbesc, domnitele acelea hlizite parca stau pe scara rulanta de la mall… Asa ca eu n-am nevoie de alte studii, estimari, pareri sau altele asemenea: CEI DIN GARA DE NORD NU SUNT ALEGATORI COMUNI, sunt o specie special creata si conservata pentru ziua de azi.

  25. Intelectualitatea a iesit masiv la vot si l-a votat pe Basescu. Pacat ca restul nu s-au mobilizat la fel de bine. Am fi scapat mai usor de dictator.

  26. Buna seara,
    Sunt nou p’acilea asa ca va rog, aveti indurare 🙂
    Am votat, desi gandul cu care pornisem ziua de azi fusese altul.Pana la urma m-am dus. La “sectia” de votare,duduia plictisita mi-a dat si formularele de referendum, desi nici dreacu’ nu le-a cerut. Da????!!!
    Atunci de’aci din incheietura…… NU referendumului(vot impotriva actiunii presedintelui si nu a ideii), NU presedintelui (actual).Cu cine? Chiar nu mai conteaza atata timp cat, acest vot va conta in plecarea “marinerului”. Pt ca, doar d-nul Goe imi vine in cap cand il vad pe tiran.
    Sa dea Domnul sa fie bine si seara frumoasa la toata lumea !
    P.S Vreau sa vad fetele atat a presedintelui cat si a camarilei, cand se anunta rezultatele

  27. A pierdut Crin , previzibil poate . Nu mai conteaza acum de ce (desi cateva analize ar trebui sa-si faca si el si PNL-ul) . Cum m-am temut intr-un comentariu la un articol precedent va trebui sa ma pregatesc peste doua saptamani sa-l votez pe Geoana . N-am o problema mare cu Geoana ca persoana (am cateva mici probleme , dar nu peste care sa nu trec) , ma gandesc cu groaza la cei din spatele lui . Gandindu-ma insa la cei din spatele lui Basescu , n-am nici cea mai mica retinere relativ la ce am de facut pe 6 decembrie .

  28. “…Gandindu-ma insa la cei din spatele lui Basescu … ” Nu doar la cei din spate , de fapt , ci si la Basescu himself .

  29. Ai dreptate in legatura cu Crin Antonescu . Daca si acum vorbeste de hotia sondajelor , ba mai mult acuza televiziunile care chiar l-au promovat , are o problema cu simtul realitatii . Ar trebui sa-si recunoasca infrangerea barbateste si sa nu uite ce a spus : “oricine inafara de Basescu” ! Chiar si Vadim . Iar Geoana e CATEGORIC MULT MAI BUN decat Basescu !!! Iar liberalii n-au memoria scurta , sa stii (tocmai te-am auzit spunand asta) . Cel putin asa-mi place sa cred .

  30. Buna Victore, am umblat ca besmetica astazi sa caut o sectie de votare speciala ca acuma pe seara sa il aud pe Antonescu ca acuza ambele posturi? posturi care l-au promvat? Mi se face scarba este clar in turul doi nu mai merg….pacat de tara asta

  31. Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii:
    – Sa traiti bine!
    Basescu, la un an de la alegeri:
    – Sa traiti!
    Basescu, la doi ani de la alegeri:
    – Mai traiti?

    Hide Recent Messages (F3)

  32. Bine ca nu am votat cu Crinutu! Nu-mi e prieten. Din contra,noi ne-am luat-o rau de la liberali. Nu de la Crinut in persoana, ci de la cel cu care ridica mana in sus, pe scena..Daca vin din nou liberalii la guvernare, plec din tara. Nu voi mai suporta din nou stresul incertitudinea si nesimtirea, tupeul de borfas al liberalilor.Sfidarea legii, spaga de la 1…. in sus, le sunt si lor foarte familiale.
    Cu Base si liberalii la guvernare….sinistru.

  33. E inadmisibil ca un cetatean ce sunt,sa doresc sa imi exercit dreptul de a vota si de a nu putea face asta…intr-o tara democratica de ne pretindem ca suntem.Am stat 3 ore lacoada pentru a afla ca nu mai pot vota,ca un militian cu trei betze pe umar imi spune ca mai bine sa nu imi mai pierd vremea si sa merg acasa pentru ca nu voi mai putea sa votez.Suntem intr-o tara plina de mizerii.

  34. Multamul micutului liberal pentru sprijinul dat de Antene este caracteristic unui PACALICI. Ati maarsat pt. el si el va bagat in origine! Facere de bine….

  35. crinisor la ce ai declarat dupa alegeri, ramai in continuare un profesoras de tara, daca o dai la pace cu base(indiferent de mod si forma) nu esti tu gunoi?… asa in general…, ca liberalii, te doare-n p… ca se foreaza si pe vreme rea.

  36. E obligatoriu ca Geoana sa preia si el tema cu reducerea numarului de parlamentari . Ca sa-i taie putin craca lui Base . Poate sa-si asume si el optiunea asta . Un semn bun e ca , spre deosebire de Iliescu , Geoana a votat la referendum . Va putea spune ca el , care e noul in partid , doreste reforma parlamentului , care NU E A LUI BASESCU . Va trebui ca , fara a se delimita explicit de Iliescu , sa se prezinte in aceste doua saptamani ca altfel de personaj politic (nu cred ca mai e necesara o noua reverenta fata de Iliescu acum) .

  37. discursul lui base cu referendumul este dupa mine, pregatirea discursului ca lider al opozitiei….

  38. din pacate nu am putut sa votez..acum cand spiritul meu civic era activat la maxim nu am putut sa fac acest lucru. de ce? pt k cei de la bec nu au fost suficient de inspirati sa faca mai multe sectii de votare speciale….si dupa cateva ore de stat in frig la spitalul coltea, mai exact, ni se spune cu nonsalanta ca nu mai putem vota….la sectia cu pricina erau 5 cabine si doar 2 stampile de vot. asta dupa ce ecuatii matematice a fost facuta?pt altele se pot institui mii si mii de agentii…..si tot nu pot sa cred k nu am votat….statul la coada a fost ca un pelerinaj dar fara sa ajungi la locul sacru” cabina de vot”….penibil dar adevarat. felicitari BEC si celor care s-au ocupat de organizare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.