Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Ia-ti, mireasa, ziua buna :))

Ia-ti, mireasa, ziua buna :))

Deci lumea cere-n cor poza lu’ Talmacean ginere. Atunci, sa fie, cu multumiri sursei

http://www.youtube.com/watch?v=FF4H-1c8p7Q

UPDATE: S-au bagat si pantofi pe raft

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Ia-ti, mireasa, ziua buna :))

  1. Cum ajung cretinii astia SA CONDUCA O TARA ???
    Sau poate noi suntem cretinii ca-i votam non – stop ???

  2. Ai dreptate , Victor … Era sa uit ca traim o democratie autentica !!!…
    Noapte buna !…

  3. Intreaga mass-media romaneasca e un serial de comedie.
    Si totusi e foarte trist ce vad, atat pe blogori cat si la tv.

  4. geniaaaaaaaaaal!toate respectele mele!trebuie sa recunoastem ca din poza asta aduce asa oleaca la inaltime cu Boc.cu o peruca pe cap,totusi!ar fi interesant de vazut poze din tinerete cu TOTI sclavii lu basescu in special cei mai abjecti si scarbosi si vocali.adica toti:).intuitia imi zice ca erau neica nimeni inainte sa puna ochiul,ca e doar unul,bo$$ul pe ei.
    poate e mai bine ca au ajuns acum la putere.ca la cum e romanu SIGUR in 4 ani ajungeau.asa e mai devreme si poaaate se convinge lumea pe propria piele ca sunt horror.si desi nu o arata in mitinguri speeeeer din tot sufletul sa o arate la urna.daca nici ATUNCI nu vor actiona, chiar cred ca ma duc naibii in lumea intreaga ca nu mai rezist psihic mult cu astia.
    inca o data,geniala poza:)

  5. comunistii erau plini de ura de clasa ei nu aveau ca nu ii ducea prea mult capul asa si talmacean vrea in capul mesei pe rit nou fostii comunisti noii pedelisti de la extrema stanga la cea dreapta tot inainte

  6. De ce sunteti mai oameni rai? Poate saraca fata a pierdut la babaroase si a trebuit sa-l ia de barbat pe acest domn distins, care pare gasit pe jos, imbracat cu hainele lui Bugsy Malone. Domnul din imagine, alaturi de poza lui Patapievici(alb-negru), Boc militar si Boureanu(cu freaza de Tina Turner), se inscrie in Hall of Fame PDL. Nu e de ras, trebuie doar sa-i apreciem.

  7. Nici la balul din clasa a 9 a nu am aratat asa de rau ca “ginerica”.
    Si va rog sa ma credeti ca am fost penibil…
    Acuma serios poza ca poza, acelea erau vremurile, aceea era moda dar comportamentul de azi al personajului intrece orice limita inferioara a comportamentului unui om normal daramite al unei persoane publice.
    Sa ne fie tarana usoara ca ne-am facut-o cu mana noastra, democratic.

  8. Pe cind o monstra de jurnalism “autentic” apropo de Severin? Cineva, undeva..? E cam liniste pe la jurnalu’…

  9. domnu’ Ciutacu, domnu’ Ciutacu va dau legatura…
    Doamne ce cretin =)))))))))))))… e autentic, zau asa…

  10. Fii-mea, cand era mica, zicea|”Doamne, Maica Domnule!”Eu zic: “Doamne fereste!!”, mai “e” multi d-astia la ei, la partid?
    Te rog frumos, roaga-l pe Badea sa-ti dea si fotografia pantofilor cu picatele! De unde naiba i-o fi luat? Nici in revistele de moda ptr. EI n-am vazut asa ceva! E trendy raaaaaaaaaaau!

  11. M-am uitat si mai bine la foto de la nunta: sigur costumul nu era al lui, sacoul era prea larg in umeri iar pantalonii…..ce sa mai vorbim, avea loc in ei toata familia Talmacean!

  12. Pe undeva,pe la comedie,pe la estradă sau,dece nu,în arena circului,dar si pentru a juca un rol îti trebuie în cutia craniană ceva mai mult decât se vede aici;oricum,pe scena politică nu prea ar avea ce căuta,bineînteles dacă nu ar fi din PD.Lor li se permite totul.

  13. Si, vrei sa spui ca individul de mai sus era cat p’aci sa ajunga prefectul vostru la capitala?
    Ar fi fost chiar…cireasa de pe tort!
    PS Si primar…cine?

  14. Hai , ma , nu era destul de penibil , saracu’ ? I-ai mai pus si poza asta ? 🙂

  15. cum mei sa te imbraci in HALUL asta?
    vai de mine …

    p.s. acum dupa ce vad aceasta poza nu ma mira faptul ca purta pantofii aia de ia fotografiat badea ieri – ha ha ha

  16. @Ovidiu: pe cand o sa inveti sa citesti si sa apesi pe linkuri
    @all: toti am avut dozele noastre de penibil cand am fost gineri, da’ unii si-au mai revenit intre timp

  17. Dumnezeule,ce rapandula de barbat! Zi-i lui Bendeac sa faca un serial, ca pun pariu ca da lovitura,si omul ii da si material la greu.
    Esti Dumnezeu cu poza asta! Vezi ca sunt cereri de wallpapers “Talmacean ginere”!

  18. Asta era costumul pe care i-l luase tac-su cu cateva numere mai mari (ca…poate mai creste baiatu’)De crescut a mai crescut(in latime)dar,spre nenorocul tarisoarei si a traitorilor din ea…retardul mintal in loc sa se estompeze,mai mult s-a accentuat!

  19. nu se vad pantofii, oare sa fie cei fotografiati de Mircea Badea ieri? instantaneul de la nunta reusit, si desi se pare ca vantul batea, coafura rezista

  20. Cea mai tare a fost reactia dl. Ciuvica, mai ca voia sa-si faca cruce si cu stanga cand l-a auzit !

  21. freza ca freza…..da uitativa cum stau pantalonii pe el… :)))))superb :))

  22. Bre, da’ din ce epocă e costumul ăla? Câţi ani are papagalul? Ai vrut să ne distrezi şi îţi mulţumesc!

    Pt Ovidiu:
    Dar un “monstru” de jurnalism nu vrei? 😆

  23. Seamana cu Charlie Chaplin in vagabondul,imbracat cu haine de la gunoi.Din fotografia asta trebuie facut un tablou,cu tabloul as merge la toti cei care au votat la locale PDL-ul in Bucuresti si li l-as face guler!Si cite un exemplar al tabloului pus in sufrageria alegatorului,in loc de peste de sticla,deasupra tv!
    Hai, ca acum am vazut la Mircea pantofii lui Talmacean si m-am inveselit pe loc.Acum are bani ,dar tot de-a pula se incalta!

  24. Oare cum ai putea sa-i explici copilului tau care a fost motivul pentru care te-ai umplut de penibil intr-o emisiune TV, doar pentru ca nu mai aveai argumente…. dar nici nu puteai sa taci?
    Iar faptul ca un ales democratic face asa ceva deschide calea unuia care vine din urma sa fie si mai penibil, ca doar vine pe un teren pregatit.

  25. Toti nimeni cu acte ne conduc si noi stam cu curu’ pe scaun si ascultam cum Portavoce-Boc minte de la tribuna parlamentului!

  26. Satisfa-mi te rog o curiozitate!
    Mugur Cuivica a vazut poza cu ginerica? Dar pe cea pantofii?
    Ce reactie ar mai fi putut avea, in conditiile in care in emisiunea Paulei Rusu omu’ isi facea pe bune… cruce!

  27. Nici o problema … cand le-o zambi frumos Talmacean si mai “scapa” un kg, doua de zahar si o punga de faina frumos ambalate intr-o galeata portocalie drept pomana electorala, tot pe el il voteaza … romanul. Asa se va intampla cu toti odiosii astia portocalii, care dupa principiile folosite la turul doi al prezidentialelor, CU ALEGERI ORGANIZATE DE EI, vor castiga sigur, in ciuda tuturor sondajelor de opinie care indica o incredere de 9-10 %.
    Maine, poimaine il vedem pe Talmacean, primministrul in al … treilea mandat a lui Basescu dupa ce-si asigura acest drept prin modificarea legii electorale pe care vrea s-o “croiasca” in viitorul apropiat.

  28. :))) Aah vai, ce replica bine-meritata am primit, mii de scuze..Cu permisiunea dvs, am fugit cu coada intre picioare sa iau lectii de “citit si apasat pe linkuri”. Ce pot sa mai zic? Pacat ca nu a fost surprins vreun portocaliu in flagrant, ar fi fost breaking news twenty-four-seven..era circul asigurat. Ar trebui sa va fie rusine, omul ne face de ris pe toti prin atitudinea de dupa, chiar daca probabil e nevinovat.

  29. @Ovidiu: inainte sa dai cu cacat, informeaza-te. si deschide televizorul

  30. Asa cum am zis si la Boc, explica multe poza. Va da-ti seama cat a fost de complexat in copilarie si cum acuma are posibilitatea sa-si refuleze toate frustarile traite atunci…!?
    In democratie, cu vot democratic, ajung astfel de frustati sa decida soarta multora.
    Nimic nu-i la intamplare in tara asta… Doar asa pare…

  31. 🙂 Sa ridice mina cine considera ca am dat cu “c***”..Jos mina, Victor, cu exceptia ta vreau sa zic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.