Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Hai să dăm mână cu mână…

Similar Posts

120 thoughts on “Hai să dăm mână cu mână…

  1. @mihail
    este opus herastraului,pe latura formata de bd kisellef si maresal averescu
    va fi la dreapta tatalui

  2. Vineri sau sambata, in multe intrari ale scarilor blocurilor din Tg-Jiu erau niste fluturasi pe care scria:
    “Duminica vine in Gorj Basescu. Protejati-va copii!”

  3. mesaj catre Geonescu!!! ca si asta este tot un escu!!! te votam, bre!!! dar poti sa pui capastru la alde mischii, oprisani, almanahe si toti borfasii din teritoriu? aceasta i intrebarea!!!

    hai paaaaaaa!!! ca esti cea mai proasta optiune, dar alta nu avem!!!

  4. Ieri m-am intors din New York. Pe statuia liberatatii era un mare afis cu Basescu si Udrea. Amandoi stateau linistiti la soare. Dedesupt – comentariu: De ce oare n-am reusit sa scoatem tara din criza si ne-au batut aia…?
    Lasa Traiane ca mai avem timp. Pana atunci trage-i una-n mecla pustiului de 8 ani care murdareste bannerul!
    Si tot asa….

  5. sadism ca sadism,dar parca incepe sa miroasa a macelarie,a sange.
    nu pot sa votez cu Basescu,dar nici cu Psd-ul nu pot.nu au reusit sa ma convinga ca sunt mai buni.
    daca castiga Goana ma gandesc ca se va instala “linistea politica”,se va tese panza de paianjen peste noi.au un trecut murdar!

  6. Oricum o dam, tot am pus-o. Cum o sucim, cum o-nvartim, tot la fundatia FSN-ista ajungem. Ca-i Geoana, ca-i Basescu, tot un rahat. Trompetistii astia scoliti mai toti in Directia a 5-a ne vor dicta ce sa mancam muuulti ani de-acum incolo.
    Combinatiile politice nu sunt altceva decat consolidarea unor parteneriate de afaceri pe multe milioane de euro. Orice guvern ar veni nu va fi decat un nou “consiliu de administratie” pentru ceea ce va ramane o mare S.A. : Economia Romaniei.
    Pot eu, tu, sau altii sa spumegam pana la deshidratarea totala. Putem sa latram si sa emitem cugetari pana ne-o veni acru. Noi ramanem cu filozofia de carciuma, ei cu cascavalu’.
    Nesimtirea se invata cu sudoare multa. Pentru infatuarea impertinenta si limbajul de lemn (pe care atat de mult se batea toba acum 15-20 de ani!) se fac MBAuri speciale! Vrajeala doctrinara combinata cu orgii economice este tema de docorat!
    Recte,rectus,rictus: trebuie sa-si scoata investitia!
    Iubitii mei! Ne ducem dracului!

  7. Pieri scârbă

    Copile viteaz provocaşi hărmălaie
    De când Preş. Băsesecu îţi dete bătaie;
    O palmă pe gura-ţi frumoasă flămândă
    Împinse căpşorul cu faţă plăpândă…

    Excroc l-ai făcut, pe propria-i scenă !
    Ce fler ai avut dibuind, fără greş, o hienă;
    Un laş, un nemernic, pocit de destin,
    Trăind fără griji, din festin în festin.

    Îl vrem sfîrşind atârnat precum Mussolini
    Sau abandonat unde patrie au pinguinii;
    Cu Udrea, Boc, Alma, Monica , Buldogu
    Să frece cu toţii, de zor şi de frig, pintenogu’.

    Plecaşi cu dispreţ juvenil la Columna eternă,
    Pe daci să-i consulţi, cu stindardul în bernă,
    Să ceri de la Cer să ne scape pe toţi de obidă ;
    În Iadul etern, pe Băsescu Traian să-l închidă

    Pe şapte undrea te-aşteptăm, cu salve de tun.
    Să-i dai fiarei frânghie şi un colţ de săpun
    De care s-atârne-n catarguri de flotă…
    Cu capul în jos, la fum de ardei pe şamotă !

  8. Pe 6 decembrie ma imbrac frumos, ca o domnisoara ce sunt:) si ma duc la vot! O sa intru in cabina cu buletinul de vot, o sa-l deschid si cand o sa-l deschid o sa ma dau doi pasi in spate pentru ca o sa miroasa! Da, minciuna miroase…urat! Si-atunci, tinandu-ma cu mana de nas, o sa desenez alaturi o casuta in care o sa scriu AGAMEMNON DANDANACHE. Si-acolo o sa pun stampila! Macar stiu un lucru: e sincer dom’le! In nebunia lui, e sincer! Si nu e nici prost, oricat de mult ar parea! Si sunt sigura ca are si PRINTIPII! Da, da!

  9. Ne-am saturat de aroganta de care dau dovada cei din PD-L , ne-am saturat de minciuni …. vrem o alta romanie condusa de oameni onesti si cinstiti …. Geoana – Crin Antonescu este alegerea mea .Iohannis e un candidat la fotoliul de priministru capabil sa duca Romania intr-o directie buna si nu poate fi manevrat de Basescu si clanurile lor de interese ….

  10. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Spre marea mea surprindere ieri dl Basescu a gasit de cuvinta sa mearga in Valea Jiului pentru a-i decora pe supravietuitorii si rudele victimelor exploziilor de la Petrila din 15 noiembrie 2008, mergand practic la parastasul de 1 an al minerilor morti in respectiva tragedie.
    Pe 11 octombrie 2009 a avut loc sfintirea bisericii Cotroceni. Basescu a tinut bine inteles un discurs asumandu-si pe nedrept lucrarile de restaurare ale acestei biserici.
    Cred ca urmeaza o participare candidatului lBasescu la o slujba de exorcizare. 🙂
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/30/basescu-a-fost-la-un-parastas-urmeaza-o-slujba-de-exorcizare/
    Cu deosebit respect

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Vreau sa va spun sincer:imi place fotografia. E,poate unica noastra speranta acum.Mai avem vreo sansa?Poate disperarea mea e prea mare,dar mai putem gasi,ALTCEVA,acum?!
    Si ma bucur de asemenea ca maine e ziua natiunii noastre;vreau sa vad ceremonia(la Tv) de la Bucuresti,vreau ca oamenii sa fie sinceri si uniti,macar maine,vreau sa simtim MACAR O ZI ca suntem romani.
    Nu inseamna prea mult cheltuielile pe care le fac romanii pentru asta-meritam macar asa ceva.
    Vedeti ce cheltuieli face basescu sa prosteasca romanii?!
    Hai sa dam mana cu mana,macar doua zile ,d-le Ciutacu-maine la sarbatorirea natiunii si pe 6 decembrie,sa-l eliminam pe basescu!

    Va doresc,din toata inima,numai bine!
    IoanaP

  12. Victore,
    Esti sigur ca Badin nu a fost intoxicat?
    Sa fie real ce scrie aici?
    Sa se fi stiut de 13 ani si … nimic sa nu fi iesit la suprafata … IN CE TARA NE TARAM VIATA?

  13. Super! Sper sa apara la tv (campanie pe seama mitocanului).
    Am mari sperante ca va pierde Basescu. Multe chestii inteligente de la tabara PNL-PSD, iar de la basescu-boc-videanu… doar minciuni si furtisaguri.
    Dupa cifre, diferenta ar trebui sa fie de cel putin 10%, nu poate pdl-ul sa fure atata…
    Va rog frumos, stie cineva cand vor fi date sondaje pentru turul 2? Ca nu ma pot concentra la servici 🙂
    Inainte citeam despre politica o data la 2 luni(de pe blogul lui Ciutacu), acum citesc tot ce se scrie (fara EvZ bineinteles)…

  14. Ma uit la banneru’ ala… si ma tot uit… si cuget… si iar ma uit… si iar cuget…
    As jura ca e facut de cel putin o luna, doua. Pregatit si pus bine…. ca deh… bugetul a fost stabilit mai de demult, nu?!?!?!
    Fonturile lu’ Geoana si culorile lu’Crin….
    Daaaaa. Frumoasa piesa. 2 in 1… Intr-un guvern “tehnocrat” :)))))) Iohanist :))))))
    De nu s-o intampla pocinogu’ si ne-o trage basenescu de iese iar… Sper sa n-am io gura spurcata, da’ s-ar putea ca tocmai vehementa asta a noastra sa-i dea sutu’ ala-n cur de care are nevoie sa se re-prezidentieze…

  15. Salut, voiam sa-ti semnalez, desi cred ca stiai deja, faptul ca mai exista un radu moraru cu sanse de promovare: Catalin Tolontan!

    Vreau sa intreb insa cam pana unde poate merge ipocrizia? Mogulu e rau si naspa si imoral, da-l lasa pe acest mare jurnalist sa publice interviuri gretoase cu Base in ziarul lui … de sport. DE CE NU IL DA MOGULUL AFARA PE TONTOLAN DACA E UN MOGUL ATAT DE COMUNIST SI DE NASPET?

  16. Eu as pune un Banner acolo cu cei “trei moguli” mult discutati pentru ziua nationala sa-l vad pe Baselu cum se chioreste la ei cand o veni la parada.Ori cade din picioare ori bufneste intr-o isterie generala.Cred ca mai bine il pune-au pe Iohannis intre ei.

  17. @sc-g: nu l-a impiedicat nimeni pe Tolontan, nici macar mogulul, sa fie pe fata cu Basescu si sa transforme ziarul de sport intr-o trambulina portocalie.

  18. VA DATI SEAMA IN CE TARA TRAIM DACA AU AJUNS TOATE PARTIDELE SA SE UNEASCA IMPORTIVA UNUI OM CA SI BASESCU.ASTA E MAI RAU DECAT ELTIN CAND A VENIT CU TANCURILE SI A BOMBARDAT PARLAMENTUL RUSIEI PE CUVANTUL MEU.SA PLECE CA NE-A NENOROCIT PE TOTI.

  19. A lu’ Bas ce face iel, instiga la ura de clasa, adica proletariatu impotriva burghezimii. asta-i o tactica caracteristica marxistilor si-n general celor de stanga adica comunistilor. el stie ca poporu este prost si sarac rubt in cur si atunci identifica vreo 2-3 bogatani si-i scoatre la inaintare, zice uite vedeti de ce sunteti rubtzi in cur, pentru ca astia v-au furat, nu pentru ca eu v-am facut eu de boala copiilor cinci ani de zile. starneshte mania proletara. PSD-u nu demasca aceasta practica arhicunoascuta deoarece acesta fiind un procedeu tipic doctrinei socialiste, ei nu vor sa periseze procedeul adica vor sa il mai poata folosi si ei in viitor. daca ar demasca ce face omul cu crosheul pervers, asta ar insemna ca pe viitor schema asta este cunoscuta si deci ea nu mai poate sa fie folosita ca lumea o s-o shtie, deci o sa zica veniti cu altceva ca p-asta am fumat-o. zi si mie daca tu ai fi sheffu de campanie a lu’ basescu, cam ce l-ai sfatui tu ca sa foloseasca, cam ce strategie l-ai influenta tu ca sa foloseasca. si o sa-ti dai seama de ce merege la infinit pe asta, pentru ca efectiv pe orice alta strategie ar fi mers era mancat pe paine. pune-ti problema asta, ca esti consilieru lui. oricum, este un meci de shjmecheri, adica nici unii nu sunt usha de biserica si merg pe strategii. e foarte mishto de demonstart oricum ca politica asta are si ea regulile ei, nu merge cu-ncercari. iti rupi gatu sigur. romanii astia tot crede ei ca s-a nascut pe lume si anume ca ei sunt autentici, ca are ei ceva deosebit si-n plus pe lumea asta, ca ei sunt altfel. basescu, alta victima. acum ramane o-ntrebare, PSD-ishtii au o doctrina, au o ideologie si-si vad de treaba lor. apar la costume, n-o dau in bashcalie, vorbesc serios si sunt mai moderati, anume nu sunt scandalagii pe fatza. acum te intreb, asta cu infierarea si cu lupta de clasa este comunista adica de stanga. basescu asata am inteles ca el este de dreapta, ca e de la PD. acuma, te intreb si eu, de ce se foloseste de strategii tipic de stanga? poate doar si pentru ca el de fapt nu este de nimic, e doar un oportunist politic si atat. intre unii care isi vad de treaba lor si nu isi neaga sau schimba doctrina si intre un derbedeu oportunist, ia spune ce ar fi logic sa alegi? totushi. eu zic ca e destul de simplu. asta din punctul de vedere ideologic. cam atat

  20. Basescu si-a facut manea!!! Canta Guta cu Roxana printesa ardealului. Prigoana o transmite pe Taraf tv. Pana aici nimic nou(ne sateptam poate la mai mult mai rau). Intrebare: E normal ca in campanie electorala(chiar si pe Taraf tv) safie difuzata o melodie electorala(veti rade,stiu,dar am ascultat-o pe toata)20 min din 30?

  21. Victore… Bun! Pe asta-l executam! O si merita! Mai avem cateva zile de zbucium. Desi va fi cu emotii, la mustata poate, tot se va-ntampla. Va zbura (desi contractele si intelegerile vor ramane.. sau nu).
    Dar, dupa aia… ce va urma? Acum, totul pentru caderea lu’ basenescu. Si apoi? N-o sa mai avem opozitie decat de la PDL (adica de la o parte din PDL)?
    Si totul va dura frumos doar pana la dezghet? Primavara va veni cu alte divorturi si avorturi? PSDL -ul (vezi ca am copyrigt pe termen :))) ) va sucomba sau, bebelusul de Geoana cu bagheta lui magica ii va inrosi pe toti?
    Oricum, ideea asta de doua partide mari si late e demult (PDL/PSDL :))) ).
    E buna.
    DAR TOATE ROSII ???????

  22. @ sc-g:

    Eu m-am intrebat mereu cum de Voiculescu cel mult hulit accepta sa fie injurat pe banii lui, asa cum se intampla si pe site-ul A3.

  23. @ PANEM…:

    Eu cred ca n-o sa avem opozitie de la PDL. Pentru ca unii vor fi ocupati cu tribunalul, iar altii vor da fuga(dar mult mai putini) sa-i adopte , probabil, PNL.

  24. poza aia arata ca nu doar pe base il voteaza prostituatele. si pe geoana. e vorba, desigur, de prostituatele politice

  25. @@ PANEM…:

    nu merg la PNL, ASTIA
    au luat hotarirea ca pina in sase pe unii ii mai reprimesc, dupa acea data nu mai iau
    PRIZIONERI,
    deci vor fi doar VICTIME

  26. @sc-g
    Subsciu la intrebarea ta: “Eu m-am intrebat mereu cum de Voiculescu cel mult hulit accepta sa fie injurat pe banii lui, asa cum se intampla si pe site-ul A3.”
    Recunosc ca eu nu as fi rezistat atat.

  27. ‘…cei cu inima romana, sa-nvartim “Hora Fratiei”…’, care “fratie”?, ca ceea ce ni se infatiseaza este o ‘infratire’ intre cei care practica ‘magia’ ca sa preia controlul asupra vietilor noastre. “Magicienii” nostri, care mai de care, cauta sa ne demonstreze ca au anumite forte si folosindu-le, ne pot “conduce” la o”schimbare radicala” in vietile noatre.
    Acestia uita insa ca “poporul suveran” nu are nevoie sa fie condus de acesti magicieni pentru ca Dumnezeu a pus in acest popor ‘puterea magiei’.Poporul nu trebuie sa faca altceva decat sa puna in practica “legile si principiile democratice”, ca numai el poate hotari, fiind o fiinta puternica si stapana pe el cum vrea sa traiasca. Poporul trebuie deci sa foloseasca chiar puterea supranaturala cu care este inzestrat si va fi O.K. viata fara ajutorul “magicienilor”.

  28. Suntem luati de prosti!…Oare s-a gandit cineva(sigur s-a gandit…) de ce acel filmulet a aparut intre cele doua tururi de scrutin?… Cine l-a scos la iveala?… Dinu Patriciu?… Baietii cu ochi’ albastri?…

    Hai sa luam prima varianta. Daca l-a scos Patriciu, de ce acum?… De ce nu inainte de primul tur? Daca Patriciu tot este asociat imaginii PNL, logica mea spunea ca ar fi trebuit sa apara inainte de primul tur, ca sa-l ajute pe cel in spatele caruia era (daca era), in speta C.A., sa intre in turul 2. Nu cred ca era tinut ca un as in maneca sa-l propulseze pe liberal in castigatorul cursei prezidentiale, pentru ca nu cred ca era Dinutu 100% convins ca Floricel il intrece pe Prostanac si partidul lui la punctul intermediar.

    DECI, in cazul asta, care cu cine e si cu ce interese?…

    A 2a varianta: baieteii zglobii cu ochi’ albasti. In cazul asta e clar, soarta “celui mai iubit demagog dintre demagogi” e stabilita. Si…e stabilita de mult!…

    Iar noi ca niste oite(inteligenta oitelor fiind proverbiala) ne dam de ceasul mortii, ne inflacaram inutil, fiind manati (manevrati) de acesti “baci mioritici” cu “ideologii”.

    Mi-e SCARBA!!! Si SCARBA asta o somatizez… Nimic nu este in interesul nostru! Doar in interesul lor…

    DAR, pentru mine unul, oarecum interesul unora din ei se intersecteaza intr-un punct cu interesul meu.

    Vreau sa nu-mi mai fi rusine ca avem ca presedinte pe acest personaj infect, caricatura scabroasa a lu’ Popeye Marinaru’.

  29. Am inteles ca astazi apare ceva nou care s-ar putea sa puna capat tuturor discutiilor si eventual campaniei electorale.Sa asteptam deci evenimentul si sa-l comentam,nu?

  30. Trist, fosrte trist, duminica alegem raul cel mai mic(?).
    Panoul ala ori va fi distrus ori se schimba locatia defilarii, ori tribuna oficiala va fi orientata cum trebuie sa nu se-nvineteasca sefu’, ori pun un tanc in fata ori muta Arcul de triumf.Totul, ca sefului sa nu i se faca rau.Asa faceau si pe vremea impuscatului…

  31. Revin cu un comentariu de parca te-as cunoaste sa postez ca apucatu….Mi-a ajuns cu portocalii-rozalii astia si stiu ca macar poti da pe post treaba asta.
    Nu le am cu legile dar oare nu e putin cam ilegala? plus ca mai sunt si destui netezi la minte care sa se lase influentati deci numa bun

  32. @EgoD

    VARIANTA III

    cine filma la o asa manifestatie si pentru cine?
    Potrokalii isi filmau spectacolul.
    Eu cred ca de la ei “o mina criminala” a dat la adversari din interes ( de dosar ) si doar acum cind miza este mare.
    Nu e filmul nostru ca regie, dar poate ca din neatentia scenaristului vom improviza, macar acolo o vorba de duh, un gest, o mica razvratire, care o sa ne faca viata mai roz.

  33. Hai sa va povestesc din interiorul partidului presidential. Eu sunt satul. Voiam sa va spun cum Liderul nostru basescu ca sa sustina economia statului roman a comandat poasterele si afisele in Bulgaria. ma intreb care a fost motivul sa nu se afle cati bani negrii a bagat in campanie sa sustina economia Romaneasca sau sa scape de taxe. Cine nu crede sa cerceteze .. eu personal m-am ocupat de treaba asta. Jos basescu.

  34. @bogdan

    mai poti inghiti scirnaviile portocalii?
    nu ti se face greata?
    am impresia ca ti-au crescut sinii si nu stii ca te-au lasat grea (gravida)
    Vezi ca de ignat se sacrifica porcii si ar fi bine sa te ascunzi.
    Ceasurile deja ticaie implacabil spre un final nefericit pentru voi.
    Sa va numarati sa vedeti citi mai ramineti.

  35. @korbul: la prima jignire zbori instantaneu; indiferent daca tinta-i fan Basescu sau nu…

  36. Domnu’Victor…Stiu ca ce-o sa scriu o sa sune ca dracu’..Referitor la posterul asta mie imi inspira un inceput de sentiment de incredere ..La urma urmei de ce n-am avea dreptul sa speram ca, in orice partid politic,se gasesc si oameni care incearca si altceva in politica decat ce se face acum? Pt mine personal, ca votant cu simpatii liberale,specific ca om Crin Antonescu este o garantie iar Mircea Geoana, desi lasa o senzatie de artificial totusi compenseaza prin comportament si decenta.Asa ca nu am nici un motiv sa nu le acord celor doi prezumtia de bunavointa…Sa dea Dumenzeu sa nu ne inselam si sa fie bine pentru noi, pentru Romania.

  37. Şi ce? N-au voie săm se afişeze laolaltă? N-au decât să spere că se vor înţelege! Iohannis a declarat că va avea ultimul cuvânt în desemnarea miniştrilor! Aşa că Băselu’ a mai primit o ştire: Şefu’ posibilului viitor Guvern va fi Iohannis, NU MOGULII!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.