Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Hai să dăm mână cu mână…

Similar Posts

120 thoughts on “Hai să dăm mână cu mână…

  1. Ha….ha….traim intr-o tara libera unde banii circula, deci, de ce nu si acolo, atunci…Dar si tu, Victore…p.s.: mi-ai ramas dator cu un raspuns…

  2. CRED , TOTUSI, CA E ULTIMA ALIANTA POSIBILA CU MINISTRU NEPARTINIC!IN REST CE SA MAI COMBINAM, PDL+PRM SI PRRIM MINISTRU RROM ?

  3. La Cluj pesedeii impart cutii cu plicutele de ceai, fireste avand scrise recomandarile de rigoare etica a servirii ceaiului; Tot la Cluj pedeleii impart ciorapi cu eticheta portocalie, pixuri si alte acesorii;

    clujenii faceau astfel cozi la asa “mocangitati” altii, tot clujeni, mai conservatori, pe cale de consecinta seriosi fidelitatii unei etici de bun simt, radeau in sila de “mocangii”, refuzand pactul cu sectarii pedelei si eludand rosul tot mai de cumetrie al pesedeilor;

    Oare cand se va satura natiunea de a fi pusa intre 2 rele?

    liberalii, prin Crin Antonescu, au adus verbul INSA acesta nu a fost suficient tocmai spre a si putea, probabil asuma acea dura dar cinica expresie a lui “jos labele de pe tara mea”…

    Este usor sa i strangi mana cuiva, mai greu este sa si aduci permanenta gestului in relatia parteneriala statuata;

    in Romania specificul este egoismul iar extremul smereniei, filantropica, imposibila in cadrul “clasei politice” si implacabila in a se eticiza in naturaletea omului sanatos;

  4. Lux. Sunt curios, mogulii ce cred despre asta? Vin PDListii si pun un banner cu Geoana de la Ciorogarla si Antonescu de la Oravita voteaza cu Baselina – ca si Ciuhandru de la Timisoara. Oricum, candva a trebuit sa alegem intre Vadim si Iliescu.

  5. unica mea speranta e ca pnl sa poata pondera cat de cat psd. ceea ce nu s-ar intampla intr-o coalitie pdl-psd, coalitie care, dupa mine, se va realiza daca nu castiga geoana…

  6. @ fugarul vip: nu au cum sa-l fure pt. ca e in curte, deci e spatiu privat.

    Si eu vreau sa vad cum o sa reactioneze Basescul cand o sa vada cum i-au amenajat baietii piata. 🙂

  7. Basescu nu pricepe nimic din “amenajarile” astea. Altfel ar fi observat ca pe 90% din pozele lui de pe stalpi are JUMATATE DE CAP.
    Lipseste partea de sus, inutila dar e prezenta partea de jos, utila la baut si injurat.

  8. super fain! l-am vazut si eu azi.
    ar fi tare daca serbeaza ziua nationala cu maneaua lu’ gutza… sa faca astia marsul “gutza” la trompeta, ceva fin.

    ne ia naiba de la atata distractie! oricum, eva chent presedinte!

  9. Penibil, oribil, dezgustator si as mai continua ca am de unde. Si le-as mai zice ceva astora de vor sa ne conduca sau ne conduc dar ar trebui cenzurat. O zi linistita nu poti avea in tara asta!

  10. Nefiind pe acolo nu inteleg! Doar nu va sta viteazu´ pe acolo . La parada! Nu poci ca sa cred!
    PS
    Auzi una, auzi doua! La Razvan Dumitrescu nu a avut ochelarii.Si nu a vazut!? Decat un copil care… Ati fost la Grivco? NU!…

  11. El foloseste o tactica marxista, infierarea cu maine proletara a dusmanilor de clasa, a burgheziei. Ala cica e de dreapta. Tare de tot! Eu zic ca e mai comunist ca Geoana ala care o sa scoata tara din NATO si din UE si o s-o vanda la rusi. El de altfel a dat si tezaurul in ’44, a adus efectul de sera si a facut in laborator gripa porcina. Basescu a luptat si a facut vaccinul de la Cantacuzino. Pe vremea lui s-a facut, cand era el presedinte. Va rog sa nu uitati. Asta daca n-are nimic de spus in campanie ca a facut numai ravagii gigi scandal asta, el identifica doi-trei inamici si-i infiereaza cu manie proletara. Doi-trei burghezi acolo, ca sarantocii au boala pe bogati si este o reteta sigura asta, sa bagi la fraieri ca uite nene, din cauza astora traiti prost, nu din a mea care v-am facut vai de mama voastra in ultimii cinci ani. De boala copiilor. E foarte complicat ce face acest mare om politic!! Noi, oamenii de rand pe noi nu ne duce capu, ne prindem cu foarte foarte greu, pentru ca el este un animal politic, un om foarte vexat in jocurile politice si se pricepe foarte bine la aceasta. Intrebare pentru geniul acesta: Traiane, tu nu ai de gand sa iti continui studiile? Ca ai doar facultatea facuta. Exista si studii postuniversitare si doctorat adica cercetare, etc. E o rushine asta??! Bafta romani desi nu cred. Ca nu prea va duce, se rupe la effort. Sal

  12. HEHEHE! Deasupra Geoana si Antonescu ‘ Impreuna scoatem Romania din Criza’ Dedesubt Basescu. Uite asa i s-au urcat cu toti in cap.

    Adevarul e ca daca iese iar Basescu, Idi Amin Dada v-a fi fost mic copil asa ca trebuie sa mutam Romania in Africa.

  13. @bobita catusanu
    nu paria cu viatza,este pus in curtea pnl-ului,alaturi sunt doua resedintze de corp diplomatic,super pazit in plus pazit si sediul pnl,numai daca-i cumpara pe jandarmi au cum s-o faca.
    si credema primarul sectorului 1 este pnl-ist,ar fi o palma grea,,,………

  14. …ma rog,afisul e prea desantat pentru gustul meu.In fond romania si istoria nu apartin acestor “invingatori” la pachet.
    E de fapt ziua nationala,nu ziua “aliantei”rosu-galben.
    Mie asa ceva imi face greata.
    Am sa il votez totusi pe basescu.Astia doi sunt la pachet si mult prea nesimtiti.asta e,faraoane,aproape ma prinsesesi,dar nu,ASA NU!

  15. Parca si vad desfasurarea steagurilor de identificare a categoriilor de forta ale Armatei Romane, si aud Hora Unirii, pentru ca personal nu ma voi prinde in hora, cu toate ca vantul schimbarii, vantul noii puteri bate, bate oare in ce directie?.

  16. Romani,treziti-va! Sunt convins acum 100% ca PD-L este alcatuit din securistii ceausisti care au supravietuit ”epocii de aur” si Revolutiei,seful lor suprem fiind,desigur,Bashescu! De aici ura si ”lupta”psihopatului impotriva lui Iliescu,care,in dec.’89 a contribuit decisiv la prabusirea regimului ceausist si a instrumentului sau opresiv-securitatea!Voi chiar nu mai recunoastei stilul,modul lor de operare,metodele lor specifice:mincuna sfruntata si neobrazata,manipularea,dezinformarea,amenintarea,ascultarea telefoanelor,inregistrarea ilegala,”lucrarea informativa”-vorba Elenei Udrea! Au reusit sa spele numeroase creiere,au reusit sa-si castige adepti fanatici printre tineri care n-au trait in ceausism,deci nu aveau cum sa-i recunoasca.Au aratat neancetat cu degetul,numindu-i comunisti,exact spre cei care au avut rolul major in prabusirea lumii lor ticaloase.Amintiti-va ca ‘HOTUL STRIGA:HOTII!’ Ei sunt si autorii diversiunilor din zilele 22-25 dec.,ei sunt cei care au tras in revolutionari,pt.Dumnezeu,nu pot sa cred ca numai eu am descoperit acest adevar simplu!!! Aveau nevoie de timp pt.a-si sterge urmele,pentru a-si arde dosarele,pentru a subtiliza anumite dosare(cu care santajeaza acum,ca altfel nu-mi explic schimbarile bruste de atitudine ale unor jurnalisti,intelectuali,oameni politici).In plus,pana la executarea dictatorului,mai sperau sa mentina regimul ceausist.Acesta e adevarul,unicul,marele adevar,iar jurnalistii umplu ziarele si ecranele televizoarelor cu dezbateri inutile,pierd timpul,fara sa inteleaga ca totul e doar o farsa sinistra,ca intre timp caracatita PD-L-isto securista si-a intins tentaculele scarboase,inhatand voturi, pana si in Spania,Italia,Germania,Belgia,USA,…TREZITI-VA PANA NU-I MULT PREA TARZIU!!!

  17. Domnul Smith: Da, pe un văr de-al lui Bobby Watson.
    Doamna Smith: Care? Bobby Watson?
    Domnul Smith: Tu despre care Bobby Watson vorbeşti?
    Doamna Smith: Bobby Watson, fiul bătrânului Bobby Watson, celălalt unchi al lui Bobby Watson, mortul.
    Domnul Smith: Ah, nu, nu de el e vorba… De altul. De Bobby Watson, fiul bătrânei Bobby Watson, mătuşa lui Bobby Watson, mortul.
    Doamna Smith: Vorbeşti cumva de Bobby Watson comis-voiajorul?
    Domnul Smith: Toţi Bobby Watsonii sunt comis-voiajori. (Englezeste, fara profesor)
    Numai un roman, Eugen Ionescu, putea concepe teatrul absurd.

  18. Nu iese base pentru simplu motiv ca are destui in pdl carora li s-a acrit si nu vor sa-si piarda privilegiile..ca atare s-au reorientat.

    Oricum trebuie mers la vot ca sa compensam furtisagurile portocalii.

    In ceea ce priveste urmarea alegerii lui Geoana si aliantei psd- pnl, nu-mi fac iluzii ca brusc o sa o ducem bine, dar nici primavara nu se face cu o floare, fie ea Crin.
    C
    e o sa castigam cu adevarat pe 6 decembrie este atenuarea nesimtirii la care au ajuns institutiile statale in timpul gollum-ului…atenuare nu disparitie.
    Pentru ca sa inceteze manelizarea provocata de acesti grohaitori cu cefe ingrosate din bani publici si afaceri cu interlopii tigani, trebuie ca fiecare dintre noi sa renunte la propriul manelism: sa nu mai admiram un om (politic sau nu)dupa cat e de tare in gura, dupa cate curve are in jurul lui, dupa cate pahare bea la golden blitz, dupa cati bani din afaceri ilegale are, fiindca nimic din acestea nu au cum sa ne ajute.

  19. Sint siderat…de placere,aproape ca am orgasm 🙂
    E-te-na,atenti la cum plimba autobuzele,au neglijat ziua de miine,panotajul.
    Saptamina asta vor mai fi surprize!

  20. Intrebare(imi cer scuze): panoul unde este amplasat,nu-mi dau seama din fotografie?Adica,unde va sta “domnul Presedinte” il va avea in fata ??? :d

  21. Pe 6 Decembrie avem oferta ,daca votezi un presedinte vei primi unul gratis ,asa ca nu avem ce pierde vom iesi castagatori vom merge la vot ,trebuie BINELE VA INVINGE .

  22. N-am incredere in Geoana+Antonescu la fel cum nu am nici in Basel.Nu cred intr-o “revenire” a clasei politice.

  23. cum au stricat site-ul lui Mircea?
    de unde mai ia tehnologia culturii de rapita?
    nu e de ris.

  24. Basescu isi transmite mesajul de ziua nationala catre Romani de la Televiziunea Poporului – OTV !

  25. CĂRTĂR(Ă)SCU:”Puterea liberală de azi trebuie să ajute la crearea celuilalt pol, ca partener politic şi nu ca opozant, prin întinderea unei mâini reformei din PSD şi lui Geoană” (19 sept. 2005, Jurnalul Naţional).
    “Dacă nici o minune nu se întâmplă până pe 6 decembrie, liberalii ni-l vor face cadou pe Geoană la Cotroceni, dând astfel iarăşi România pe mâna PSD-ului. Acest lucru, vorba lui Talleyrand, «e mai grav decât o crimă, e o greşeală». Care nu li se va uita prea curând”. (27 nov. 2009, Ev. Zilei)

  26. “Puterea liberală de azi trebuie să ajute la crearea celuilalt pol, ca partener politic şi nu ca opozant, prin întinderea unei mâini reformei din PSD şi lui Geoană” (19 sept. 2005, Jurnalul Naţional).
    reluare:”Dacă nici o minune nu se întâmplă până pe 6 decembrie, liberalii ni-l vor face cadou pe Geoană la Cotroceni, dând astfel iarăşi România pe mâna PSD-ului. Acest lucru, vorba lui Talleyrand, «e mai grav decât o crimă, e o greşeală». Care nu li se va uita prea curând”. (27 nov. 2009, Ev. Zilei)

  27. CĂRTĂRESCU 2005(cinci) vs. CĂRTĂR(Ă)SCU 2009:”Triumviratul din fruntea PSD e foarte eterogen moral, intelectual şi decizional. Singur, preşedintele Mircea Geoană este credibil în voinţa de schimbare. Surprinzător, el a arătat, de la înscăunare până azi, că nu e atât de «prostănac» sau «imbecil», cum l-au calificat unii dintre colegii lui de partid, ci, dimpotrivă, că e un om politic civilizat şi, neaşteptat, nu lipsit de autoritate. Atât moral, cât şi ca viziune politică, Mircea Geoană este deasupra celorlalţi lideri pesedişti” (M. Cărtărescu, “Sprijiniţi-l pe Geoană!”). Tot Mircea considera că Geoană şi Tăriceanu “au feţe de preşedinţi, de oameni care, afară, nu ne-ar face de ruşine. Dar cine să-i aleagă?” (M. Cărtărescu, “Puneţi-i invers!”) Acum, în schimb, “sub prezumtiva preşedinţie a lui Mircea Geoană, vom asista la escaladarea corupţiei şi la reorientarea politicii externe a României dinspre vest către est”, scrie tot el. Eu mă mărginesc să cred că o guvernare PSD-PNL-UDMR cu Geoană la Cotroceni poate să nu fie chiar o tragedie naţională. Atât. Sunt, pentru asta, un reprezentant al “României retrograde”.

  28. Buna ziua Victor,
    ce sa zic? Este HAIOS benarul ,PNL-PSD ? suna ca DRACU ,dar….alta posibilitate…la ora asta nu vad,MERGE SI ASA .Sa mai vedem mutra MARINARULUI?IMPOSIBIL.
    Ceva bun ,bun de tot,base vre o intrevedere cu
    JOHANNIS HA,HA,SA MORI DE RAS,SFANTA D-I-S-P-E-R-A-R-E….ACESTA ESTE NUMELE TAU,ORICUM ..NU MAI ARE SANSE.SA AUZIM DE BINE.

  29. frumos si bannerul si ideea. sincer.
    PS – m-am saturat de banerele jignitoare ale prezidentului in care face misto de toti

  30. PRINCIPII POLITICE

    1. Sa nu furi niciodată singur. Daca nu imparti eşti un om mort.
    2. Sa dai tunuri mari ( chiar daca-i strigător la cer) pentru ca nu ai postul asigurat timp îndelungat.
    3. Daca vin reporteri si te întreabă ce ai făcut cu banii, fi agresiv si nu recunoaşte nimic.
    4. Vorbeşte de binele poporului si de doctrina politica (chiar daca nu dai doi bani pe aşa ceva).
    5. Daca cineva te acuza, instantaneu dai vina pe altcineva ( de preferat din tabăra adversa).
    6. Vorbeşte mult si incoerent. Cat mai multe cuvinte înseamnă mai puţine lămuriri.
    7. Înjura si jigneşte adversarii politici deoarece vorbele sunt egale cu zero , ei ştiind ca la o cotitura puteţi fi cei mai buni prieteni.
    8. Daca partidul din care faci ( temporar) parte nu este agreat de trusturile de presa, in momentul in care eşti invitat in emisiunile lor , critici trusturile si spui ca mogulii sunt rai.
    9. Ziariştii care nu sunt cumpăraţi de partidul tău nu sunt echidistanţi si imparţiali. Aminteşte-le lucrul acesta ori de cate ori ai ocazia.
    10. Nu contează cate mizerii ai făcut cat ai fost la putere, . întotdeauna de va ivi o a doua şansa.

  31. Robin HOOD a fost la Petrosani.A fost penibil.Aproape toti din spatele lui de pe scena au votat in 2004 cu Nastase.Se vor lepada si de el!Sper sa avem un brad frumos de Craciun!

  32. Ce se intampla cu promovarea ambelor personaje se inscrie intr-u registru firesc, mai putin premierul propus, care este probabil in Diseneyland.

    Altfel, imi este dor in acest blog sa ma surpind o bula de oxigen genial, nealterat de politica.

  33. Ma uitam fix azi la sadisme.Daca nu era campanie electorala mi s-ar fi parut chiar amuzant insa….
    ce scriu EVZ baieti cu limbi catifelate http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877910/Omar-Hayssam-a-mancat-o-supa-cu-Ion-Iliescu
    Si poze cu nenea Iliescu si inca cativa din PSD si cum incearca neste comentatori sa il tina basmaluta curata pe Tynkerbell prietenul lui Peter Pan prietenul copiilor sau Profesorul sau Spritarul sau…etc si cica acum se dezvaluie cine a fost in spatele pl3ecarii lui Haissam,cred ca a fost si Ptriciu.
    Ce sa mai delir

  34. D-le Ciutacu,
    Sunt dezolata ca nu ajunge ca il avem pe T.B.care ne chinuieste, ne tortureaza cu dictatura lui, n-ajunge ca si acum de Ziua Nationala nu face altceva decat sa deschida toate ranile poporului, si sa starneasca in continuare vrajba, acum avem parte parca de “vantul de libertate” dinspre Rasarit.Situatia aceasta controversata imi evoca un cantec din copilarie: Vantule, vant de libertate, zboara catre noi dinspre Rasarit/ Vantule, vantule sa ne aduci o lume noua/ Sa vina odata zorile
    rasunatoare..”
    Sper ca vantul, ce adie deocamdata, sa ne aduca normalitate si nu altceva.

  35. “Impreuna, scoatem Romania din criza” :))
    Scuzati-mi rasul “sarcastic”, dar inca n-avem un nenea sau mai multi, care sa ne faca sa traim decent in tara noastra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.