Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Grefieru-n mină, să ne dea lumină!

Grefieru-n mină, să ne dea lumină!

Anul trecut, în Săptămâna Mare, l-au slobozit în libertate, întru împreunare, pe nea Gigi. Care a făcut foarte mişto la tv de Paşte. Cel puţin talk-show-ul ăla pe taburete, live din Pipera, de la Realitatea – pe vremea când Cristoiu se irita când îl strigau Coroiu alde Naşul şi Gregoar labeunu, nu înjura mogulii pe care i-a supt performant de bani în schimbul unor performanţe discutabile şi nu-şi schimbase încă în bine părerea despre Turcescu – va rămâne scris cu litere de aur în istoria tv.

Anul ăsta, dacă m-ar întreba cineva, aş răspunde că nu ştiu ce mă face să cred că, tot în Săptămâna Mare, îl leagă pe pericolul pentru societate Voicu. Trebuie să se închidă spectaculos cercul, că doar viaţa şi istoria sunt profund repetitive. Cinic vorbind, dacă nu cer prea mult de la justiţia reformată de zeiţa Macovei, sper ca hotărârea instanţei supreme să se dea până la ora 21, că n-am chef de dezbătut la Vorbe grele vizita împăratului executiv al FMI printre supuşii săi cotizanţi din .ro.

Singura mea nelămurire legată de acest caz (fiindcă judecata s-a făcut deja în oficinele prezidenţiale) e de ce trebuie anchetat grefierul care i-a înlesnit coruptului de serviciu intrarea prin spate. Poate să-mi nominalizeze cineva procedura încălcată sau paragraful de lege care incriminează fapta? Ori complicii ăia doi, grefierul şi religiosul Voicu, au stricat live-urile televiziunilor de ştiri şi e infracţiune în Codul Penal? Înţeleg că pe generalul lui Marean nu-l ajută faţa, dar circul nonstop, cu procurori ai poporului care dau verdicte prin studiouri şi reporteri-hiene care-i bagă microfoanele-n ochi banditului şi reclamă agresiunile, depăşeşte orice limită.

UPDATE: După ce-l iubeau ziariştii ca pe sarea-n ochi, şi i-a mai făcut o dată “prieteni”. Dincolo de oribilul ce reiese din spusele lui, chiar dacă uman poate fi înţeles (fiindcă e obiectul unui linşaj mediatic, oricât am cânta libertatea presei), tactic e o imensă greşeală. Fiindcă-l vor sfârteca şi mai abitir ca până acum.

LATE UPDATE: Încă o dată, Tonomatul a avut dreptate: ras, tuns, frezat, umflat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Grefieru-n mină, să ne dea lumină!

  1. Ha ! Chiar ma gandeam daca o sa observe cineva “coincidenta” Pascala a celor doua cazuri ! Foarte bine Dle Ciutacu, din nou loviti in plex, cand trebuie. Stiti care e problema de fapt ? Si ce ne scapa noua…tuturor. NU e vorba de Paste sau Saptamana Mare! NU . E vorba de 1 aprilie !! Evrika ! De fapt asistam la niste farse de 1 Aprilie extrem de bine regizate.
    Nu-i asa ca n-am simti cu totii mai bine si mai linistiti daca macar ne-ar informa, oficial, ca despre asta e vorba? Macar sa avem si noi un Paste..adica un 1 Aprilie linistiti..fara talksouri !
    Hai sa ne imaginam cum ar fi ca joi, de 1 aprilie, sa il cheme pe Voicu in Senat si sa ii transmita, in uralele salii: “Pacalealaaaa de 1 aprilieee” NEPRETUIT.

  2. Voicu este doar “pionul” de sacrificiu implantat de serviciile paralele gestionate de Basescu & PDL. “Sacrificiul” lui are ca scop modificarea Constitutiei asa cum o vrea Basescu la schimb cu NUP si scoaterea unor dosarele grele ale PSD-sitilor si PNL-istilor de frunte…Simplu, nu ?

  3. Asta e foarte ciudat, ce repede s-a aflat despre ajutorul dat de un grefier de la High Court. Nimic despre Cine a Livrat Transcripturile Presei? Aici de ce nu se misca la fel de repede ‘serviciili’? Sau trebuie sa se ancheteze ei pe ei?

  4. Nu mai zi de rau de nea Cri_stoiu ca odata se-ncordeaza si se-alege sef la tembeliziunea de stat… si daca se supara, isi face si blog ! 😉

  5. Pai cum sa nu se afle imediat ca doar D-l Ciutacu nu doarme!!!dansul este embodiment al acelei parti a presei care este hiper-super activa; si nici antenele nu dorm, si cum isi imagineaza cineva ca serviciile nu ar fi aflat de eveniment,
    numai ca ele nu lucreaza la lumina ci pe intuneric, dar de eficienta lor ne-am lamurit oare de cati ani? nici nu mai stiu de cand.

  6. “Dar dumneavoastra de ce respirati si nu muriti?” spunea Voicu
    Un “update” la articol sau ii dam dreptate lui Basescu cu “tziganca imputita”???

  7. Daca am inchide televizoarele sa nu-l mai vedem pe marele barbat Voicu si toata liota sa de clienti carora le rezolva problemele s-ar putea sa ne loveasca subit curiozitatea fata de celalalt mare barbat- Boc care ar trebui sa rezolve problemele ceva complicate ale unor categorii mult mai largi de clienti: locuri de munca, un sistem fiscal coerent, stimularea investitiilor si chestii din astea “banale”.
    Dar ce te faci daca gloata considera spactacolul cu Voicu plictisitor si va dori sange? Cine urmeaza in groapa cu lei?

  8. Gând la gând cu bucurie! Tocmai ziceam că să mă mai lase Mitchievici cu ” pe unde a intrat Voicu” la ÎCCJ. Mie îmi vin în minte nişte variante de răspuns mai puţin ortodoxe, să nu mai vorbesc de soţul meu. Până unde poate merge penibilul?

    Iar Paula Rusu ne-a rupt gura mai devreme cu o “ştire” despre cum şi-a pierdut “orologiul” (????) ăl mai mare peste bancherii de la FMI.

  9. la început a fost Solomon, mai apoi se tinde spre Voicu, oare cine mai urmează? nu de alta dar lu marinelu îi plac axele iar lu ileana udrea de buzău nu i plac ăia care o critică…

    Ar fi culmea să îl elibereze pe solomon de pascale mici îngeraşi şi să îl ascundă pe Voicu…

    suntem în ţărişoare procurorilor neplictisiţi de atâta mediatizare a judecătorilor amuşinaţi de atâtea cmplicităţi bahice marinăreşti a unor anchetatori dezarmant de timizi când vine vorba despre potentaţi cu trecut epoletat dar cel mai fascinant efect al ticăloşiei este arestarea care se încadrează până dispare atât intersul şi prin urmare rămânerea la aplicarea unei pedepse…

  10. “fiindcă e obiectul unui linşaj mediatic, oricât am cânta libertatea presei”
    De ce e obiectul unui linsaj mediatic?????
    Nu sunt cela mai tari informatii descoperite pana acum despre lumea politicienilor???Ca au fost date catre presa de oameni interesati(SRI,Basescu,DNA…oricine vreti voi) e de discutat.Dar ca presa comenteaza si “analistii” analizeaza e foarte bine.Mai descoperiti si jurnalismul de investigatie ca aveti destule capete de fir de care sa va prindeti.Daca se analizeaza doar pe forma si nu se intra pe fond sunteti complici oricat “ati condamna stilul de politica al clasi politice”.Aveti ce vreti in aceste stenograme,ce va impiedica sa INVESTIGATI?Cine duce discutia spre”toti sunt la fel”sau “de ce au aparut acum” face joc de glezne in fata celor care ne conduc de 20 de ani si a halului in care au adus-o.Aici nu-i nici de Basescu nici de Nastase aici e vorba de “ei” de”toti”.Profitati de sansa aceasta ca sa nu deveniti complici.

  11. N-o sa ma creada nimeni, dar mie mi-e mila de Voicu. Prea e “macelarit”. Sa-l lasa sa-si dovedeasca vinovatia, nevinovatia sau sa-l baga-n ocna. Ce e circoteca asta?! Vuie tara, vuiesc televizoarele, prea de tot…

  12. @Paul: fiindca procesele nu se judeca-n strada si nici in studiourile de talk-show. si fiindca stiu cum se organizeaza o executie publica. pe viitor, as aprecia daca ti-ai tine sfaturile la tine. sunt marisor, ma descurc singurel.

  13. 1. Cum dracu´de Voicu asta este Inamicul Public numarul 1 al Romaniei?
    2. Presa a fost -din nou- penibila!
    3. Base mai vrea bani de la femei! Asta DA stire!
    4. Ala de la femei le-a servit-o lui boc si Co.
    5. Tot ce se intampla este, pe zi ce trece, tot mai halucinant si nimeni nu raspunde.
    6. Ma bucur de ceea ce vad la tv si ce citesc in presa. Romanii vor pedeapsa cu moartea, retragerea cetateniei pentru diversi, puscarie pentru cei care critica ortodoxia si BOR-ul…
    7. Aura Vasile ne-a facut de ras dandu-i aluia ceasul, in loc sa-l bage in buzunar.
    8. O zi buna postacilor si gazdei!…

  14. Se vaita de circul televizat si de manipulari exact cei care le produc :)Ciudat.

  15. tara asta e facuta si desfacuta de 20 de ani de catre sobolanii cu epoleti .. voicu e unul dintre ei, dar totul e o mascarada .. daca au inceput si securistii sa se manance intre ei in public, e clar, vine ciuma. nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma inspaimant. sa nu ne bucuram prea tare, inseamna ca ii doare fix la basca de noi, si nu se mai sinchisesc sa se razboiasca prin carciumi si ganguri, la fereala .. mafia lui al capone, asta e ..

  16. citesc si nu-mi vine sa cred…penibilul de cristoiu (contactat de HotNews.ro :)) a spus ca-l sustine pe turcescu pentru sefia tvr…mai victore, ce-l tot menajati pe cacatul asta de “maestru”?!?!?!? exista vreo clauza contractuala, ceva in acest sens, fiindca altfel nu-mi explic???

  17. @ruxi: nu mai insista, tot nu ti-l invit pe Vadim. n-o sa calce el in studioul unui “tigan care se prezinta evreu”. care n-a vrut sa-l bage in direct sa-si verse spumele pe plodul lui Prigoana. se descurca foarte bine-n emisiunile de divertisment, e-n elementul lui.
    @comentator: nu e nici o clauza, e scarba.

  18. Azi, Voicu e motivul invocat de pedelişti dacă îi întrebi de pensii, salarii, reforme, autostrăzi ş.a.m.d….mâine va fi alt motiv şi pe zi ce trece în astă ţară căutăm motive şi nu soluţii ….Viva la vida

  19. Deci nu trebuie sa asteptati pana la ora 9.00 pm; s-a dat sentinta: Voicu la arest! pentru ca a incercat sa zadarniceasca ancheta?!! si se pregateste o noua infractiune?!.
    Asta e!
    Paste fericit?!

  20. Voicu asta imi aminteste de o veche zicala “Gura bate curu”. Cre’ ca-i mai mult palavragiu si laudaros iar acu’ trage ponoasele. De parca toti aia cu care vb la telefon il si ascultau ce zice.

  21. cine la bagat pe gigi becali la puscarie?oare gasca vanghelie voicu?cine l a scos pe becali ?oare aceeasi gasca?

  22. Desigur ca e facatura a la Becali , dar guzganul tuciuriu cu burtalaul mare e de trimis jos la colivie .E deajuns sa il vezi si stii de ce e capabil .Transcripturile nu conteaza .Daca il auzi si ce si cum vorbeste nu mai ai dubii.Desigur nu va sta mult timp acolo.Mai era un altul,Bivolaru se chema, care a iesit din colivie putred de bogat dupa doi ani jumatate.Cati ca ei ,….

  23. @burebista: mai ai multi frati pe-acasa? v-au dat liber de la partid pe Net?

  24. Voicu nu a facut nici o exceptie de la nici o regula. Aceasta este de fapt regula> totul se petrece undeva la spate! Cat mai departe de ochii presei! Asa ca nu va impacientati prea tare: traiam inca intr-o Romanie “normala”!

  25. Oare au auzit ‘romanii’cele spuse de catre directorul FmI,desi nu multe televiziuni au transmis,ca nu ei cer masurile ce guvernul de regula le pun pe seama lor?Sau cazul Voicu si-a atins scopul ;din zori pana la miezul noptii stam cu gurile cascate la un banal caz de coruptie?

  26. Când bivolii se bat în baltă, multe broaşte cad sub copitele lor.”

    Cătălin Voicu nu este un bivol, poate cel mult un broscoi râios.
    Despre „ardeiul umplut” care a evoluat în mai toate bărcile, la
    clasa „căcăcios ce-şi dă cu parfum”, afirm că am un sentiment de repulsie
    inconfundabil !

  27. Voicu, partea a IVa : incatusarea .
    Orice, numai sa nu sa vorbeasca de relatia speciala DNA-Udrea, sau de d-nul Cocos. Presa “musca” de fiecare data, cu sau fara interese…
    Da’ de d-nul presedinte nu vorbeste nimeni?
    Cum apreciaza domnia sa medicina romaneasca, ca d-aia se opereaza in Austria…
    Zice domnia sa, ca francezii nu sunt multumiti de medicii romani.Pai, cei plecati la studii in Franta sunt copiii cu “potential” ca si cei plecati la Bruxelles…

  28. Glia şi ciocârlia

    Cei care mai araţi pământul, în zori zărirăţi Luna-n Taur,
    Cât roata plugului forjat de vâna harnicului faur.
    Lăsaţi gâlceava pentru proşti, şi cu grumazu-nfipt în jug
    Cercaţi de coborâţi în glod să lingeţi brazda de la plug

    Lărgiţi tarlaua cât puteţi, aici, acolo şi… oriunde
    Stă dreapta-ntinsă, de milogi ca cei doi B cu staturi scunde.
    Puneţi muniţie de front în pixuri, vorbe şi gândirea vie,
    Să se priceapă-n patru zări că-i vremea cântului de ciocârlie !

  29. Va ganditi ca peste cativa ani, cand vor fi imbecilii portocali in opozitie si se va trece la arestarile de rigoare ce furie, ce tremollouri, ce plansete vor fi? Cat se vor plange ca sunt urmariti politic, ca n-au facut nimic, ca sunt curati, etc,etc.
    PS
    Era un film -Runing Mann (sau cam asa ceva)- cu Arnold S. cand el era (ca si Voicu) Inamicul 1 al USA, pentru ca nu executase un ordin criminal (dar Guvernul il declarase ucigas)si la o emisiune tv unde trebuia sa moara le-a servit-o alora si isi dovedise nevinovatia. Cam asa este acum in Romania.
    De necrezut ca in anul 2010, intr-un stat democratic un om sa fie distrus la televiziune si nimeni sa nu-si puna macar problema ca s-ar putea sa fie totul o facatura. Ca discuta cu unul sau altul, ca se da rotund si puternic este o problema. Dar sa-l faci praf media si sa te astepti ca oarba justitie sa-si faca datoria, cand mania si prejudecata populara este facuta denota imbecilism si dileala.
    Si… cui prodest?

  30. @victor: daca gadea are “portocale”, ceea ce personal am dubii, de ce nu-i face o “emisiune omagiala” cu toate aberatiile scoase de maistru’ cristoiu la sinteza? doar eu stiu (pe vremea accea frecventam emisiunea) cateva faze in care vali stan l-a facut (altfel, deferent…) de tot rasul.

    n-as dori sa primesc raspunsul cu “va este scarba” infranati-vi-o! jigodiile trebuie plesnite peste bot.

  31. Capturarea unui guraliv.Dar celor care fac totul în tăcere si se bucură de protectie înaltă le va veni rândul vreodată?

  32. las ca omu îi specialist în penal, are doctorat şi scapă ori aprofundează după gratii aspectele penale şi se va apăra înaintea sistemului care oricum îi ticăloşit

  33. Senatorul Voicu a fost linsat mediatic de Realesu’ cu ajutorul cateior din pdl(fara cratima) si cu voie de la psd. Da de la psd! Toti psd-ei s-au perindat pe la tv-eu si ne-au explicat savant ca ei au votat pentru ca Voicu sa poata fi arestat pentru ca justitia sa-si faca treaba ! Geoana a primit ordin clar de la sotul Dacianei sa apere cu orice pret “onoarea” Senatului indiferent de simpatiile sale personale. Sotul Dacianei insusi a iesit pe sticla si a cerut ca justitia sa-si faca datoria in cazul Voicu. Doar Lia Olguta Vasilescu a mai avut curajul sa-l apere pe Voicu. Sova nu a mai avut curaj sa-l apere in public pe Voicu.
    A fost o miscare tactica a psd-ului de a sacrifica un pion, Voicu pentru a-si apara regina, recte Adrian Nastase! Daca nu chiar pe “Regina Mama” Ion Iliescu!

  34. @v.ciutacu:1.a pus o intrebare.2.nu sunt membru nici unui partid.3.iti inteleg stresul si supararea acum ca tot vi se prabuseste papitoiul pe care il doreati presedinte al romaniei si n am sa ti raspund cu o injuratura la nesimtirea ta “mai ai frati pe acasa”.poate am ..poate nu.tu mai ai?

  35. Mi se pare incredibil totusi cat se abuzeaza de arestul preventiv in Romania . Pe Penescu l-au tinut un an ca sa gaseasca procurorii probe (si oricum inca nu le-au gasit). Totusi , cine sau ce poate compensa lipsa de libertate pentru o luna , un an , o zi sau doua ore ? Nu te poti juca in felul asta cu soarta unui om . Il tii in arest preventiv , dar daca pe fond se ajunge la concluzia ca omul e nevinovat ? Bunicul meu a patit ceva asemanator , in 1953 (era insa , hat, in vremea lui Dej) si a stat in inchisoare un an (la Aiud) pana s-a deschis procesul care l-a declarat nevinovat (un incendiu la un CAP) . Dar asta era in 1953 si bunicul (Dumnezeu sa-l ierte) nu prea intelegea ca i-a fost furat un an din viata si privea cu destula detasare ceea ce i s-a intamplat . Insa mie mi se pare revoltator .
    Cum pentru procurori inclusiv o simpla marturie e proba se poate ajunge la un scenariu absurd (in sistemul juridic al lui peste) : cineva care nu te suporta da o declaratie cum ca cine stie ce ai facut , procurorul deschide dosarul , cere arest preventiv pentru ca , nu-i asa? , exista pericolul sa incerci influentarea martorilor , iar instanta aproba acest arest . Ba-l mai si prelungeste , pana la cativa ani (s-a intamplat in cazul Ioanei Maria Vlas) . Pare scenariu din Kafka , dar puneti cap la cap tot ce s-a intamplat in anii astia la noi si veti vedea ca e de fapt un scenariu posibil .
    Da’ nu ma mira deloc . Absolventii nostri de drept se pare ca nu sunt capabili sa treaca de nivelul chitibusariilor procedurale . Cand am auzit-o si pe avocata aia la Gadea vorbind aiurea pe baza unei simple coincidente de nume , ce naiba sa mai zic ? Imi imaginez cat de greu ti-a fost , banuiesc ca e cosmarul vostru – riscul de a va fi implicata familia in orice fel in mizeria asta publica doar pentru ca voi personal v-ati ales meseria asta . Sincer imi pare rau pentru tine . Dar ma gandesc cum naiba face avocata aia conexiuni intre elementele unui dosar , cum poate face verificari pe cont propriu (cum am vazut in Ally McBeal) cand ea nu e in stare sa afle ca nu orice doamna Ciutacu ti-e ruda (ba mai stabileste si gradul de rudenie , asa ca bonus) ? Sincer , cred ca nu putem sa ne asteptam la nimic de la oamenii astia . Judecatorii si procurorii au facut de fapt aceleasi scoli . Ba , din cate stiu eu , avocatii sunt cei mai rasariti dintre ei . In sfarsit …
    Ce-i cu prostia aia de pedeapsa capitala ? Sper sa nu ne intoarcem in timp . E o prostie . Am inteles ca sunt multi de acord (94 % ? – am auzit bine?) . Mi se pare de necrezut .

  36. Vai in ce situatie penibila ati pus-o pe doamna Presedinte a CSM-lui!Pai cum poate fi astazi momentul 0 in justitie, daca nici macar la o simpla intrebare nu poate raspunde presedinta CSM-lui. Pai “Tatal nostru” al ei, si al tuturor judecatorilor si procurorilor trebuie sa fie Constitutia si Codurile. Zau ca nu ma asteptam sa nu fie in stare sa va raspunda privind problema grefierei.

  37. In verile petrecute de mine in Sicilia gaseam frecvent in jurnalele siciliene figuri de indivizi arestati pentru activitati mafiote. Acestia proveneau din diverse medii:politicieni,procurori sau infractori cu 4 clase. Totdeauna acesti indivizi erau arestati ca grupare erau patru,cinci sau mai multi. Sa-mi spui mie ca arestand un singur individ (vezi Voicu)ai dat o lovitura coruptiei sau mafiei politice inseamna ca ma crezi prost.Sa inteleg ca senatorul Voicu el singur reprezinta o intreaga retea nu? Oricum nu ma bag in chestii avocatesti ma depasesc dar un lucru este sigur Justitia functioneaza,multumim ca ne aratati acest lucru. Nu stiu de ce dar in romania am impresia ca ma aflu in Arenele Romane si asist la o lupta intre gladiatori iar multimea isterizata asteapta semnul Imparatului Roman,sa traiasca sau sa i se dea lovitura mortala celui cazut. Adevarul este ca acest circ livrat anual in saptamana mare ne incarca masa de pasti cu produse si ne face sa ne bucuram de traiul in romania daaa. Domnule Victor Ciutacu cu ocazia Sfintelor Arestari de Pasti va urez ca urechi straine sa nu va asculte convorbirile telefonice si sa va petreceti totdeauna sarbatorile inconjurat de cei dragi.Hai ca am zis-o.

  38. pacat ca nu se discuta faptul ca interceptarile lui voicu au fost efectuate initial de sri autorizatede procuror pe un mandat de siguranta generala dna-ul si respectiv judecatorul ulterior in baza elementelor din interceptari. domnule ciutacu in baza unui ordin de siguranta generala puteti fi ascultat oricand si dvs. si dl.gadea si dl.badea etc

  39. @burebista: atunci, daca faci spam pedelist pe bloguri pe baza de colaborare sau doar din convingere, inseamna ca esti pur si simplu tampit.

  40. Din tot balamucul asta singura nevinovata e presa.
    Daca publicul cere trebuie sa i se dea, daca e de scandal nu putem pierde audienta in favoarea postului concurent.
    Nu zic ca Voicu si ‘transcripturile” ar fi trebuit sa fie omise, dar, astazi s-au intamplat doua chestii mai importante:
    -directorul TVR a fost demis
    -Sultanul de la FMI a facut o vizita ciudata si niste declaratii si mai ciudate.
    Astea doua subiecte ar fi trebuit sa ocupe fiecare cam o treime din timp, iar cazul Voicu treimea ramasa.

  41. nimic nou sub soare:

    “Le rétablissement progressif de la sécurité permet au Président Bouteflika d’entamer, sur le plan intérieur, un vaste programme de refondation de l’État algérien, à travers la réforme des structures et des missions de l’Etat, du système judiciaire, du système éducatif ainsi qu’un train de mesures économiques audacieuses, comportant notamment une réforme du système bancaire destinée à rendre l’économie algérienne plus performante, ce qui permettra à l’Algérie d’entrer dans l’économie de marché, de renouer avec la croissance et de réaliser des taux de croissance particulièrement élevés. Le Président de la République décide également, durant son premier mandat, de la constitutionnalisation de Tamazight et sa consécration en tant que langue nationale. ”

    sursa:
    http://www.el-mouradia.dz/francais/president/biographie/Presidentfr.htm

  42. O nedumerire referitoare la dezbaterea despre gasca lu’ Voicu,cel putin la Antena 3.
    Sunt tot felul de tampe si idioti care mesteca acest caz cat este ziua de lunga si care “produc” mult talas si rumegus,in schimb aveti in trust o jurnalista “toba” in materie de Voicu si nu am vazut-o invitata pe nicaieri. De ce? Este vorba de Sorina Matei.
    Cred ca intre marotele lui Ciuvica si cele sustinute de Sorina pe blog,parca ar fi ceva mai interesante cele din urma.
    Macar asa de curiozitate nimeni nu este interesat ce stie fata asta?

  43. @Telespectator: inteleg dorinta si miscarea organizata de promovare a Sorinei in emisiuni unde n-are acces, dar eu n-as invita-o nici macar daca as dezbate influenta calcarului asupra masinilor de spalat. parerea SRI si a lu’ Basescu o stiu si fara s-o intreb pe ea.

  44. Mă intrigă voioşia lui…la plecarea de acasă…spre beci….nu părea bravadă…..avea o linişte… 😉
    P.S.: Umflat era de mult timp 🙂

  45. Asta cu miscarea organizata nu am habar,dar partea cu “parerea SRI si a lu’ Basescu” este interesanta. Voi va cunoasteti mai bine care cum sunteti de “acoperiti”. O lista ar fi interesanta si pentru marele public,care cum si pe unde mai “presteza” fiecare …
    Era doar o parere de telespectator scarbit de teatrul de papusi pus in scena de presa si politicieni. 🙁

  46. M-am saturat de Voicu . Se intampla atatea lucruri grave in tara , in viata de zi cu zi .
    Parerea mea este ca e un circ cu Voicu asta . Adica el , om ” greu ” al servitiilor , nu stia ca este ascultat? Si se dau in presa dialogurile cu Casuneanu 😛 Dar cine e Casuneanu ? Nu cumva e un ” apropiat” a lui Basecu ?
    Cine este miza in diversiunile astea ?
    Magistrati cumva ?
    Ambitia lui Basescu ( ajutat acum de Oprea ) o fi aservirea celei de-a treia puteri in stat .
    Nu credeti?
    Si putin ajutor nu strica , chiar si cu ceva circ de presa , ca sa dea bine la popor .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.