Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Am încheiat subiectul, aştept probele corupţiei şi securismului, ne vedem la CNA şi/sau în instanţă. Nu mai legitimez gunoaie. Mulţumesc celor care s-au pronunţat public (indiferent dacă pro sau contra mea) şi au comentat urâta poveste.


Timpul meu costă şi am nevoie de bani de avocaţi pentru ceea ce (probabil) va deveni prima (şi, de această dată, cu siguranţă, nu ultima) acţiune judiciară pe care o voi iniţia. N-am nevoie de solidarităţi de paradă, nici din partea trustului, nici politice, nici din partea maselor. Sunt Victor Ciutacu şi anunţ că, începând de astăzi, activez evreul ascuns din mine: cine vorbeşte (şi n-are probe) plăteşte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

  1. Sa inteleg ca-l dai pe Moraru in judecata…
    Stii care-i partea cea mai tragicomica? Ca s-a bagat singur in chestia asta… Nu cred ca i-a zis nimeni fa-l varza pe Ciutacu in emisiune… A plusat el…Ordinele erau altele…

  2. “cine vorbeşte (şi n-are probe) plăteşte”. E bine de retinut, domnu Ciutacu. Nu de alta dar am niste prieteni in Cluj de care ai cam vorbit. Si nu prea ai probat… 😉

  3. Sa inteleg ca accepti sa fi dat in judecata si sa platesti cu aceeasi bunacredinta pentru toate magariile pe care le-ai afirmat si nu le-ai probat in timp?

  4. @danutz: datul in judecata nu se accepta, se ia act de el
    @jay: au avut vreo retinere sa-si apere onoarea terfelita?

  5. Domnule Ciutacu, ieri ma uitam la betivul ala de laBe 1 si nu-mi venea sa cred ce zicea. Pe ce baza cei 3 crai de la rasarit faceau acele afirmatii ? Adica chiar asa am ajuns sa judecam un om ca fiind ” securist al presei ” pentru ca a lucrat in functia de consilier ? Mai da cat tupeu sa ai sa te apuci sa zici asta o emisiune intreaga.. Fereasca sfantu’..Sper sa va iasa procesul cum trebuie si sa terminati cat mai repede cu nenorocitul ala de slugarnic demagog. Mi se urcase tensiunea ieri de nu stiam ce-i cu mine.

  6. pe ei, Victor, pe ei si pe mama lor de lepre portocalii! Cat despre pupatu’n cur, eu zic sa nu te mai incurci cu ei si sa-i lasi sa o pupe’n cur pe pocitania aia careia i se inchina, e greu sa le ceri sa renunte la placerea analingusului la basel 🙂

  7. Un sfat sincer : calitatea avocatilor nu e direct proportionala cu onorariul. Veti primi probabil termen in 2010 ,din cauza puterii judecatoresti in disolutie.Azi am vazut cum isi permite un presedinte, sa dea “indicatii pretioase” intr-un dosar procurorului general. Legea interzice insusi procurorului general sa intervina intr-un caz. Nu e prima data cand seful statului tipa sau jigneste magistrati.
    Deja e prea mult, se incalca inclusiv norme europene.
    Nici Ceausescu cu toata economia lui, nu si-a permis sa inchida posturi de politie dupa ora 16.Va fi mediul rural, o zona sigura in viitor sau se va face dreptate cu furcile ca in evul mediu? Ce exemplu da un sef de stat la masa cu interlopii sau ministrii care nu respecta legea? Si dvs. vreti ca un moderator de televiziune sa respecte macar codul deontologic…
    M-a surprins placut ca oamenii sau trusturile atacate nu au facut o stire de prima pagina din acest motiv. Nu le-a reusit nici de data asta.

  8. Pupincuristul Radu Moraru a recunoscut ca este mare fan Basescu. Doar presteaza pentru clanul fratilor Paunescu, care au devalizat mai multe banci si au luat pe moca hoteluri importante din Bucuresti: Intercontinental si Lido.
    Acest mascaltone al televiziunii de apartament B1TV-Radu Moraru, este un slugoi de cea mai joasa speta! Si cand te gandeti ca tot timpul pomeneste de dreptate, adevar si ca este foarte independent si echilibrat! SA NU TE IA SCARBA?!

  9. Multi dintre noi avem retineri in a ne apara drepturile in instanta;romanii nu prea sunt obisnuiti sa se apere si pe asta mizeaza multi care terfelesc in stanga si-n dreapta.Ce mi-a fost dat sa vad la B1 tv intrece orice onchipuire:pana si Andreei Pora i se facuse rusine si refuza sa comenteze…Succes d-le Ciutacu!

  10. Mie situatia mi se pare ca ar avea doua aspecte:
    50% sa-ti vina sa dai de pereti cu el si 50% sa-i plangi de mila si/sau sa rada si curcile de el.
    S-a comportat intr-un mod incredibil de penibil.

  11. Pentru ca imi sunteti simpatic, va fac eu actiunea si eventual plangerile catre consiliu si eventual parchet, pe gratis…Contactati-ma pe email!

  12. E bine ca doresti sa iti expui pozitia cu argumente solide, e bine ca iti aperi pozitia cu orice pret. Cred ca se cam sare calul in unele situatii…

  13. Flegma este cel mai gretos ‘produs’ al aparatului respirator, dar daca facem un transfer de sens la om, cuvantul primeste si conotatii pozitive. Vorbim de oameni cu sange rece, respectiv de tip flegmatic, caracterizat prin echilibru, stapanire de sine, o persoana cu sistem nervos puternic , echilibrat, lucid, trasaturi care il caracterizeaza pe D-l Ciutacu. Nu avem de ce sa avem emotii, ca stie dumnealui ce are de facut. Succes.

  14. Doresc succes, dar in liniste. Ca e campanie. Sa se auda base… amanta, fratele, fata . Dupa aia venim cand e sa dea labetele ala cu banu si bem 🙂

  15. Succes mult.
    Si un sfat NU va mai luati de oamenii din Cluj ca se supara.
    Tembelismul este la cote inalte.
    Am ajuns innapoi in Epoca de aur , si asa cum spunea tovarasul T. Basescu la intalnirea cu oricine EL este presedintele tarii , clar ?
    O sa-i invatat si astuia cuvantarile pe de rost.

    Iar Moraru , ori a primit o suma OBSCENA de bani , ori a dat -o pe droguri , dupa cum se poarta in ultimul timp…

  16. Eu cred ca si tu ai facut multe afirmatii neprobate in emisiunea lui Gadea.”Ce tie nu-ti place altuia nu-i face”.Si mai cred ca tipul de jurnalism pe care il practici tu nu are nici o legatura cu jurnalismul profesional.Asta nu inseamna ca sunt de acord cu Moraru.Mai degraba ti-as propune sa fii mai moderat, ca nu scoti tu uratii afara din tara.Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu omul cu laptopul,din emisiunea lui Gadea, cu singura diferenta ca vorbesti mai putin.Crede-ma nu pot sa-i scriu numele omului cu laptopul ca il detest.

  17. Subscriu criticilor de tot soiul “proferate” la postul pe care,alaturi de “si altii”il reprezentati dar si eu ca si Moraru am oroare de barfele barbatilor,legate de aspectul oricarei persoane,in speta,totusi o femeie…V-am mai spus-o si cred ca nu va onoreaza acest gen de “discurs”…
    Cat despre intentia de-a dezvalui “evreul ascuns”,se stie ca cine nu pretinde respect nu va capata niciodata dar nu-i mai putin adevarat ca ” Atunci cand inteleptul devine furios,intelepciunea-i de prisos”(proverb evreiesc).Poate ca din doua posibilitati,o sa alegeti pe…o a treia!

  18. Acum, sincer, Moraru merita mai mult decat un proces. Eu l-as scoate cu suturi in fund de la B1TV. Omul e un limbist desavarsit…

  19. Yesss! Să se sature jigodiile. Sincer, nu ştiu despre ce e vorba, înţeleg că la B. Triste. Ştii care cred că va fi scuza: că n-au audienţă. 😀

    P.S. Mi-a plăcut la culme aia cu activatul evreului din tine. 🙂

  20. d-l ciutacu eu spun ca rade ciob de oala sparta…fiecare din parti are trecutul sau mai mult sau mai putin “curat”, iar in prezent amandoi cu fiecare ocazie ivita aruncati cu acuze si mitocanii.

  21. Victore bine faci ,aseara a fost un penibil si el si tiitoare numarul 1 pe numele ei Elena Cocos -Udrea ,la Moraru sa-i bag vorba minerului in tot neamul lui de idioti….

  22. Băi, nu-i adevărat! 😯 Acum am văzut ce-ai scris mai înainte. Adică, Moraru a cerut arestarea ta! Cum spuneam, disperat după audienţă. Sper să plătească scump de tot. Jegurile-astea compromit presa.

  23. Credeti ca justitia isi va face datoria si veti iesi invingator? In statul nostru de drept?

  24. Domnule Ciutacu,
    S-avem pardon, cate plangeri penale rezolvate ati vazut in ultimii 5 ani? se face valva, se regizeaza spectacole si pe urma se aude un mare fass si precum zicea domnul Mazare “canci” urmarire penala 😉
    Cred ca atacul la persoana dvs. este de natura diversionist media, ca sa-i scoata presedintelui inca un aparator in fatza !
    Sondajele nu-i mai multumesc si ca orice disperati incep sa faca greseli.
    Azi am bantuit mai mult prin piata de legume, am luat aminte la indignarea lumii si m-am amuzat copios.
    Precupeata de salata era oripilata ca Baseasca primise cadouri de la Mondialu’ si Basescu de la Cioaba, iar alta mai ca nu pocnea de nervi :”sa-mi zica mie ala sa recunosc ca sunt tiganca? apai eu mi-s intai romanca ca de aia traiesc in Romania si platesc dari la stat! de ce nu pune romanii sa se recunoasca tigani, ca el ii zise la romanca aia “tiganca imputita”? ca nu-i el spalat pe cat sunt eu! duca-se-nvartindu-se si sa-l voteze tiganii lui imputiti ca eu nu-l votez!”
    Lumea pietii forfotea in continuare iar eu zambeam in barba imaginandu-mi o intalnire electorala in acest fel:

    “Nu ştiuse ca nerodul
    Va da ochii cu norodul
    Şi-şi pusese-n cap minciuna
    Că dă-n stup de câte una.

    Roiul, cum de l-a zărit
    C-a intrat, l-a copleşit.
    Socoteală să-i mai ceară
    Nu! L-au îmbrăcat cu ceară,
    De la bot până la coadă
    Tăbărate mii, grămadă,
    Şi l-au strâns cu meşteşug,
    Încuiat ca-ntr-un coşciug.

    Nu ajunge, vream să zic,
    Să fii mare cu cel mic,
    Că puterea se adună
    Din toţi micii împreună.”

    (Tudor Arghezi – Talharul pedepsit) 🙂

  25. mare e gradina lui dumnezeu.poarta e deschisa si nashu sare gardul.

    daca nu spuneai tu aseara la gadea ce face ala pe post cu udrea, nici prin cap nu-mi trecea sa schimb canalul. asa, am asistat la elucubratiile celor trei si tot ce am remarcat a fost ca nashu avea o problema cu tine si ala de l-a invatat meserie rosca stanescu isi renega maestrul. cucoana parea de-a dreptul speriata de grozaviile debitate fara noima de cei doi si incerca sa se scoata.
    una peste alta, n-am retinut decat ca ti se cer explicatii pentru cinci ani din viata ta, despre care ei presupun ca ai fost in combinatii mai grele decat zeus.
    pai bine, mai victore, un tip asa greu ca tine ce naiba cauta pe plantatie la mogul pana la miezul noptii in loc sa stea cu burta la soare prin hawaii sau sa-si numere gologanii prin elvetia?

  26. Mah macar ala a recunoscut ca il simpatizeaza pe Basescu. Eu am o intrebare foarte simpla pentru tine domnule Ciutacu, mataluta cand o sa recunosti cine te impinge de la spate sa-si spargi plamanii 24/24 la tv sa dai in baselu.Banuiesc ca nu faci asta doar pt ca te impinge constiinta ta si vrei sa faci dreptate sa fie bine in Romania, nu?
    Deci…intrebarea e simpla, daca Morar tine cu Basescu, dumneata cu cine ti?

  27. va fi pisarea lumii daca el presidente mai pupa inca un mandat cu voturile de la bercica …. se pare ca simtul penibilului i-a fost extirpat, daca a ajuns sa se caciuleasca la rromanes

    si va mai mirati ca pe pasapoartele noastre scrie ROM si ptr toata europa romania e populata de romi, recte tigani

    tetrales bahtalo

  28. asa e domnu`, dreptatea e de partea Dvs. doi “i” acum e bine? altceva?…ce nu ai mai inteles din intrebare?

  29. Victor,apropo domnul Radu Mararu zis si whisky,bea de stinge si mai si pleaca cu masina dupa,ar trebui ca Politia sa-i ia urma.Daca ajungi la tribunal trebuie sa-i ceri o suma considerabila sa simpta.Suma sa se duca dupa proces la Case de Copii sau la Spitalele de stat care sunt in pragul dezastrului datorita incompetentilor si hotilor astia.Deci ,trebuie cerut 2-3 bulioane de euroi sa simpta JEGOSUL.

  30. @Sile: stiI. trei talente e limita maxima. si agramat, si ambitios, deci hai pa!

  31. D-le Ciutacu,
    Cu tot respectul cuvenit domniei dvs, cu siguranta nu aveti nevoie de sustinerea maselor, o facem pt ca aceasta e decizia, vocea constiintei noastre si pentru ca probabil vom lua exemplu, caci prea si-au luat nasul la purtare niste limbrici din tara asta, si-o fi destul!
    Adica pe boc pentru *derbedeul dracului *, pe basescu pentru *tiganca imputita *, pe udrea pt * serveste ceva mai tare tinere, ca e tarziu*,etc. i-a amendat, i-a arestat careva ? Sau ei sunt * modelele * cu care defilam prin ioropa mai nou… * imaginea Romaniei*, nu le-ar crapa soricul! Bine zice mama mea, doamna Zora, * apai moraru asta stiam ca-i lache, da lacheu e majstor, neobrazatul *, si, leoaica sarba cand spune ceva, apoi asa-i !
    Da cine mama naibii sunt astia pana la urma…? Niste muritori pentru moment cu functii, si care se trezesc sa manifeste comportamente gen fifi inaripatii la comanda, vai de steaua lor de nefericiti si frustrati.
    Succes va dorim si, pe redute! Doamne Ajuta!
    RESPECT!
    Sibilla

  32. VICTORE!!! nashul face de ras porecla asta !!!! godfather se rasuceste in mormant cand vede catzi dobitoci i-au luat apelativul!!!!!

  33. Si noi, cititorii derbedei asteptam cu sufletul la gura dezvaluirile despre afacerile lui D-l Ciutacu, ca din cate stiam pana acum ele nu au fost prea infloritoare, tonomatul nu-i punguta plin de aur.

  34. @Ciutacu, referitor la Vasile:
    iti dai seama ca unii oameni pur si simplu nu concep alta motivatie decat “impinsul de la spate”? Unii oameni nu concept ca altii sunt stapani pe ei insisi? Mi se pare extrem, extrem de trist…
    Ceea ce este insa amuzant e perseverenta lor. Nu s-au invatat odata ca nu le merge?
    O definitie a prostiei ar fi: sa faci acelasi lucru de mai multe ori si sa astepti rezulate diferite :))

  35. Na că vreau să o văz şi p-asta!
    Mai văz că nişte ciocoflenderi de prin Cluj, sau p-aproape, îţi impută că n-ai produs dovezi când ai făcut acuze, sau cam aşa ceva.
    Apoi io zâc: De ce nu te-o dat în judecată, pentru aş repera onoarea. Măi ciocoflenderilor cam de ce?

  36. Buna ziua d-le Ciutacu,

    MULT SUCCES!
    Sunteti un OM extraordinar!Ma bucur ca sunteti asa!
    Daca ati sti ca as vrea sa mai fiu tanara( si mai ales sa pot),ca sa fac si eu pentru unii,ca si Dvs.
    Va tin pumnii si va doresc inca o data,MULT SUCCES!

    Cu toata aprecierea,
    ioanaP

  37. Victor,
    Moraru e o nulitate,a spus numai imbecilitati.Javra asta nu va mai spune nimic dupa 6 decembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.