Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > 15-14

Similar Posts

41 thoughts on “15-14

  1. Ciutacule,

    Faina poza cu Imperiul Ciutacesc. Ati atacat lebada sau nu ? Apropo, ce aparat foto folosesti daca alalant e la gatul juniorului ?

    Eu m-am simtit putin atacat de Pieleanu ca ing. automatist, dar mi-a trecut. Atata timp cat ai trecul MS-ul (matematici speciale) poti sa ai un adevarat simti al umorului.

    Auzi, la Gadea ce aveai cu ateismului fiului Dnei Placinta ? Mistocareala e ok, dar nu stiu daca tie ti-ar placea sa faca careva misto de Imperiul Ciutacesc…

    Fiara.

  2. @Fiara: n-am atacat-o. un Sony care apare mai jos cateva posturi. asa-zisa (non)biserica a junelui e aproape satanista. iar eu nu sunt demnitar si nu fac parada in CV de ortodoxia mea si de donatiile facute bisericilor.

  3. Cand bucuriile vietii se “rezuma” la asemenea momente minunate, ne aducem aminte (din pacate, prea rar) de Dumnezeu si de marele adevar ca suntem muritori pana la urma. Sa-ti traiasca copilasii, sanatosi si departe de mizeriile cotidiene.

  4. Ciutacule,

    Am vazut numai un Nikon, dar mai rascolesc eu in pozele tale (caut sa imi trag si eu aparat de fotografiat ca m-am saturat de sapuniera mea).

    Inteleg eu ideea ta numai ca, din pacate, unii copii se mai pot si scapa din frau si atunci e mai nasol. Faci cum crezi…numai ca pe nisa asta miros ca cineva poate sa o dea de gard rau, da’ rau de tot si e pacat.

    Ai cumva adresa de mail publica a lu’ Pieleanu (Ca pe site la Stefan Gheorghiu nu apare) ..

    Multam,
    Fiara.

  5. E MAI MULT DECIT ORICE…ASA AR TREBUI SA FIE PENTRU ORICINE…DIN PACATE NU E

  6. Atita timp cit tu consideri ca este “consemnabil” este excelent.Tu stii cel mai bine de unde-ti vine fericirea.Unii cauta o viata intreaga o firmitura de fericre si nu toti chiar o gasesc.Atunci cind,te uiti la cea de linga tine si la copilul tau…si realizezi ca-o iubesti ca-n prima zi,ca poate ca lumea sa se prabusesca,nu-ti va pasa,ei fiind totul.
    Nu pot decit sa te invidiez,doar un pic.Am avut dreptate,nu esti nici rece,nici golit de sentimete.
    Sa fii iubit.

  7. Fiti fericit, indiferent care sunt provocarile carora ar trebui sa le faceti fata; ele au menirea de a va arata cat de puternic sunteti cand va puneti mintea sa le infringeti.

  8. felicitari!inseamna mai mult decat “consemnabil”,inseamna TOTUL! mai ales intr-o tara minunata k a noastra,cu un popor & mai minunat,unde toti uraste minciuna & falshitatea care este,dar majoritatea le practica din gros. a nu se-ntelege ca sunt sarcastic la adresa dvs. va felicit din inima! atata cata mai am.

  9. la multi ani si la mai mare . Sa fie cel putin pe jumatate de orgoliosi si de dornici sa afle adevarul pe cat esti tu. Da, lebada ati lasat-o tot acolo…..??? (a fost o gluma).

  10. Off-topic: Vad ca n-a remarcat inca nimeni slaba reprezentare a ministrilor PSD la investirea Placintei. Chiar si cei prezenti nu pareau chiar din aripa dura a PSD-ului fiind gata la o adica sa schimbe un pic nuanta. Asa-i ?

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca ati realizat si prezentati cea mai buna reusita; de cea mai mare VALOARE,stiti si asta Dvs.
    Dar eu va doresc sa-i adaugati si o alta VALOARE,ca dupa parerea mea e necesara,veti vedea mai tarziu -si mai e totusi timp(forte si surse sunt perfecte!).

    Cu tot respectul si drag,
    IoanaP

  12. Chiar ai o familie frumoasa. Sa te bucuri de ea si sa fii sanatos. Te admir foarte mult, te urmaresc aproape in toate emisiunile unde apari, dar uneori mi-e teama pentru tine. De asemenea mi-e teama pentru Mircea Badea. Sinteti oameni adevarati, vedeti totdeauna adevarul, indiferent cit de alambicata e orice situatie, dar cred ca aveti foarte multi dusmani. Discut de multe ori cu prietenii despre voi si mi se pare foarte periculoasa atitudinea voastra. Vad in fiecare zi la ce se preteaza mizerabilii care conduc tara asta, oricind sint in stare de orice. Avem mare nevoie de oameni ca voi si v-as ruga sa aveti grija. Macar persoanele dragi voua protejati-le. Sa va ocroteasca Dumnezeu si sa va dea putere; cind vedem ca sint oameni ca voi in tara asta mai avem putina speranta.
    Cu multa admiratie, Elena C.

  13. Aceasta realizare este cea mai minunata si cea mai consistenta si autentica! Nimic nu se poate compara cu asta! Va felicit cu adevarat!

  14. Doua mici tonomate 🙂 Sa iti traiasca, sa fie sanatosi si sa calce pe urmele tale. Avem nevoie de tineri romani cu mintea deschisa care sa nu plece urechea la tampenia, prostia si smecheria din jur indiferent de domeniul in care vor profesa.

  15. Acum ştiu de ce eşti aşa furios când angajezi o bătălie!! Si zau ca merita! Sa îţi trăiască Cutacimea si sa te vad bunic!!

  16. Ciutacule,

    Daca tot bagi aici poze cu lebede si daca iti trimit niste poze de la Montreux de pe rue des Alpes, le bagi in blog ? (poze reale, marfa buna, netrucata) (iti fac si poza cu gara Montreux ca e aproape).

    Fiara fotograf.

  17. Si eu am aceleasi motive de bucurie. Ii pandesc si ma uit la ei cu coada ochiului, ca sa nu le iau din stralucire. Ce le doresc alor mei, le doresc si alor tai 🙂 Citeste Casa Stirilor – cred ca nu ne mai facem bine…..

  18. bravo, pt familia-ti!cu ea esti unul din stalpii societatii!
    dar,ce faci cu telenovela “the girls of choice” seria II? “to be continued”?asa parca te-ai angajat,intr-o seara.

  19. Domnule Ciutacu, sa va bucurati de familie si de sanatate! Sa aveti forta de a continua sa le dati peste bot tuturor epigonilor, borfasilor si manglitorilor de la “scolile etatizate de infractionalitate”, indiferent de sigla si “doctrine” (asa-zisele partide politice din Romania). N-o fi el Obama un “Fat Frumos pe cal alb” si e-adevarat ca intreaga societate de pe Terra gafaie in prag de colaps, dar parca la noi s-a adunat toata “crema” nebuniei si hotiei planetare. Sper sa aveti in continuare puterea de a-i demasca si de a-i “executa” pe acesti profitori nespalati! Iar pentru asta, aveti nevoie de sprijinul moral al celor dragi! Va doresc numai bine!

  20. Acestea, da REALIZĂRI !!!
    Felicitări, Domnule Ciutacu şi să vă bucuraţi mereu de cea mai importantă avere, familia, singura comoară de preţ, toate celelalte par înlocuibile la o adică, dar , ce voiam să spun e că , Împărăţia Ciutacilor, Merită : La Mulţi, mulţi ani de bucurii, împliniri şi satisfacţii, împreună !
    stimă şi respect,
    Sibilla

  21. Pana la urma, o sa vedeti ca sunt singurele lucruri care conteaza intr-o viata de om. Restul vin si se duc, se schimba si se pierd, acesti doi oameni vor ramane in viata dvs, neclintiti si pe deplin ai dvs. Totul e sa stiti sa-i iubiti, sa-i respectati si sa-i intelegeti si, daca Dumnezeu va iubeste, sa aveti norocul sa fiti unii alaturi de altii cat mai mult! Asta se cheama noroc si viata realizata! Mult noroc si sa auzim numai de bine!

  22. Cu intarziere ma alatur celor ce va felicita pentru aniversare casatoriei.
    Va doresc…case de piatra, sanatate si fericire alaturi de cei dragi !

  23. Aveti si de ce sa fiti mandru. 🙂
    Slava lui Dumnezeu pentru astfel de reusite armonioase dar sporadice… Tot asa sa ne dea si noua, celor care ne dorim asta 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.