Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Am încheiat subiectul, aştept probele corupţiei şi securismului, ne vedem la CNA şi/sau în instanţă. Nu mai legitimez gunoaie. Mulţumesc celor care s-au pronunţat public (indiferent dacă pro sau contra mea) şi au comentat urâta poveste.


Timpul meu costă şi am nevoie de bani de avocaţi pentru ceea ce (probabil) va deveni prima (şi, de această dată, cu siguranţă, nu ultima) acţiune judiciară pe care o voi iniţia. N-am nevoie de solidarităţi de paradă, nici din partea trustului, nici politice, nici din partea maselor. Sunt Victor Ciutacu şi anunţ că, începând de astăzi, activez evreul ascuns din mine: cine vorbeşte (şi n-are probe) plăteşte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

  1. Oare cum pot să devină ăştia ca Nasul atât de lingăi? Aseară l-am văzut pe Nas şi la început mi s-a părut hilar dar când am văzut cu câtă poftă înfuleca rahat m-am greţălit total.

    Câţi bani ia putut da? Nu cred că mult, are stofă de curva ieftină totuşi…

  2. Esti tare Horatiu,este o curva SCUMPA iti spun eu.Numai curvele scumpe se aduna si se intalnesc la taclale pentru fraieri.

  3. @ gogu

    eu as vrea sa fac ceva pentru tara asta, chiar faceam, dar tocmai ce am ramas somera

  4. @Papa Oscar,
    Cioflingarii impricinati sunt niste jalnici * scribi * pe miristi cu simbrie , saracii, disperarea are insa iz de cotrocenius palatus rahatus, Doamne ma iarta, ca mi-e lehamite de cretinismele de le tot debieaza smintitii, pacalicii, asa zisa clasa politica, timp in care tara se tot rostogoleste si nu la deal.
    Isi fac asadar treaba pentru care-s platiti, lasii, iar hai din umbra ,sobolanii, cica rad, da nu-i rasul lor, si zic ca realizeaza ca nu valoreaza nici cat o ceapa degerata in ochii tristi ai romanilor…de-acilea inventiile, scenariile , diversiunile… scopul,distragerea atentiei populatiei, manipulare, simplu.
    Mai e unul grup da pa la Cluj,si sa ma scuze Clujenii de buna credinta pe care-i salut cu respect, si-acel grup, tot ase, o gasca de impostori si panarame pe scena politica, aia, de dau mana cu mana cu pedelacheii.
    Ar vrea ei s-ajunga la calibrul lui V Ciutacu, dar, de unde nu-i, nici Doamne, Doamne n-are ce da…
    respecte,
    Sibilla

  5. Victore, esti baiat mare! Succes.

    Scuze pentru off-topic: Basescu iar a plins!OOOOOH! Asta e din ce in ce mai instabil si d.p.d.v. emotional! I s-a urcat bautura la cap sau e in plina depresie?

  6. Pai,da.Moraru sa vina cu docomentele si sa arate,ce dreac ,spui in direct porcarii despre un ziarist ? Poate Nasu ofi fost beat manga si s-o fi crezut la emisiunea lui domnugadea&domnuciutacu

  7. Atunci cind am inceput sa-l tradez pe nasul cu tine,omul vorbelor grele mi-am zis ca ochelaristul b1 aluneca prea tare in mlastini si in goana-i dupa margaritari nu mai reusesc sa-l prind.
    acum imi inteleg si mai bine alegerea si ma bucur ca am facut-o.

  8. Treaba asta cu “cine vorbeste (si n-are probe) plateste” este valabila si pentru dvs.?
    Pentru ca si dvs. ati scris niste lucruri, in unele articole, pe site-ul personal nesustinute cu niste probe…

  9. chiar nu spune nimeni ca liftul ala de la camera deputatilor era cablat si intesat cu tehnica de ascultare si de aia s-a taraganat atat scoaterea femeii din lift. tui mama ei de tara de imbecili.

  10. Flegme pe bani?
    Pai sunteti chiar dumneavoastra expertul, e drept ca acum propuneti o varietate noua, nu mai plateste ala care comanda.
    In legatura cu trimiterile la, asa numite, caracteristici etnice protestez.
    Fiecare e raspunzator pentru faptele sale, restul e discriminare negativa sau pozitiva.

  11. @everybody: ma uit la mine cat de tolerant sunt si-mi vine sa ma iau singur in brate. mai iau vreo doua hardaie de rahat in freza si cred ca devin pastor

  12. E un pas inainte ca ne spunem pasul pe bloguri, e foarte bine ca inca avem o minima libertate sa comunicam…dar cat mai avem libertatea asta, facem si noi ceva? Macar hai sa ne prefacem ca incercam sa schimbam ceea ce cu totii detestam…

  13. din propie experienta iti zic sunt altii care au indurat mult mai mult si nu au avut parghiile si expunerea pe care le ai tu. asa ca foloseste-le. pana la capat. in numele tau si al nostru al celor multi care nu se pot apara de asemenea cacaturi aruncate fara nici o dovada care in cazul unui om obisnuit arunca anateme pentru tot restul vietii si distrug cariere. ma refer la presa facuta iresponsabil la acuzatii fara dovezi la articole tendentioase scrise la comanda care au distrus oameni. da-l pe nemernic in judecata pe bani multi. respect.

  14. Drept sa spun nu prea am stat sa-mi usuc viata uitandu-ma la B1. Nu fac parte nici dintre acei oameni care zic:daca ceva nu-ti place,ai telecomanda scimba postul.Ma intereseaza tot ce se petrece in tara asta si bune si rele si din acest motiv ma simt obligat sa-i iau in serios pe toti,insa cu timpul intelegi cam ce-i poate capul fiecaruia.A vedea numai ce-ti convine e un fel de mansturbatie.Asta despre dl.Moraru.Dupa cateva incercari m-am lamurit si am decis ca nu consum produsul sau.Mi se pare insa ca trebuie sa vorbim despre lumea pe care o traim de cativa ani incoace.Chiar ca nu ne vine usor sa o intelegem.Oare mergem spre anarhie?Sunt unii care amisuna intamplarile si le sustin interesati sa-si intareasca puterea si sa-si mareasca punga,dau ghes,se transforma in activisti politici devotati actiunilor nelegiuite pe care le proslavesc.Credea cineva acum cinci ani ca o cuconita ar putea infrunta parlamentul?Credea cineva acum cinci ani ca un primar de sector se baga in treburile unui sau unor servicii secrete?Credea cineva acum cinci ani ca un premier va fi transformat dintr-un tercheaberchea in Stefan cel Mare?Il vedea cineva pe vicepresedintele PDL,Ion Oltean in chip de mascarici care “explica studentilor”de la scoala de vara cum ii umbla broscoiul in stomac pe traseul sfincterul anal-esofag stramandu-se pentre a starni rasul unor tinerei si tinerele ,sau ministresei cu capul plin de zarzarici si zarzarele? Iata care au fost premizele favorabile ca nimuricul (asa li se zice in Ardeal unor neica nimeni),sa ceara arestarea unui coleg de breasla indiferent cum ar fi el,oare cat timp va trebui sa treaca pentru ca un presedinte sa-l parafrazeze pe Goebbels si sa strige:cand aud de presa imi vine sa scot pistolul”!

  15. Vad ca escrocul asta de Radu Moraru se crede important.Daca nu ar fi fost incidentul recent,il ignoram in continuare ca si pana acum.Cata publicitate si-a facut pe spinarea ta!

  16. Fratilor, am o nelamurire…. Voi nu v-ati saturat de handicapatii care ne conduc? Eu, recunosc, l-am votat pe Basescu si cand a fost treaba cu 322 tot cu el am tinut. ACUM I-AS RUPE CAPUL ALA CU/FARA SUVITA!!! Nu mai suport se ne minta pe fata, sa le tina pe curvele alea nespalate pe langa el! Nu mai pot cu rahatul ala mic de Boc, nu mai pot cu ministere si para-ministere crescute peste noapte ca ciupercile dupa ploaie, cu bani aruncati pe geam fara o flegma de jena.
    Nu mai pot cu politicieni care habar nu au pe ce lume traiesc dar sunt in parlament si in functii de 20 de ani. 20 DE ANI!!!!

    Tara asta a ajuns un rahat, poporul asta e indobitocit in asemenea hal incat plateste taxe fara sa aibe habar unde se duc banii si cand i se deschid ochii nu face altceva decat sa ii injure pe cei care i-au aratat jalnicul adevar…

    Tot ce aveam bun s-a jegarat si a fost tarat in mocirla:invatamant, industrie, turism totul.
    Tara asta prefera cocalarii si nu oamenii cu studii, in tara asta turism inseamna mamaia si predeal, in tara asta invatamant inseamna banci rupte, copii care nu au nici o valoare morala, profesori incompetenti si multi bani aruncati pe geam. Tara asta percepe economia prin prisma comertului si nu a productiei. Nu mai vorbesc de export…ca deja ma apuca rau.

    As vrea ca Romania sa fie distrusa, stearsa de pe glob sau cotropita de africani. Ar fi mai bine.

    Nu se poate…am ajuns intr-un hal in care nu mai meritam nimic altceva… Suntem atat de orbi si de inversunati in prostie incat nu vom vedea niciodata lucrurile cum trebuie…LA DRACU CU TOATE…

    Scuzati cacofoniile si greselile dar simt ca ma lasa orice doza de optimism si orice fel de atitudine zen in tara asta e subminata la orice pas de tot soiul pe prosti si de incompetenti.

    Victor te sustin, rupe-le capul!

  17. Da.Din pacate se inteteste razboiul media intre cele 2 tabere dominante.Si uite ca se ivesc si victime printre care si un om ca dvs. d-le Ciutacu. E un risc asumat faptul ca ai o opinie contra unuia sau altuia din oricare tabara.Imediat sapa dupa tine sa vada daca te pot agata cu ceva sa iti poata inghite gura. E o lume mizerabila si regret ca traiesc in aceeasi perioada cu jigodiile astea.As vrea sa ii intrebe cineva (si nu sunt vreun frustat care are salariu mic ) cum au realizat averile astea idecent de mari ( vezi vile , apartamente , masini , terenuri s.a.m.d. ).Daca macar s-au platit impozite pe valorile astea ? Cum de au realizat sumele astea incredibile de milioane de euro ? Cineva trebuie sa ii intrebe ..cineva trebuie sa ii forteze sa dea un raspuns..cineva trebuie sa aduca lucrurile in ordinea lor fireasca.Nu spun ca sunteti dvs. persoana aia dar trebuie sa incurajati persoanele care vor si doresc sa aduca echilibrul in societatea noastra.Multumesc d-le Ciutacu pentru clipele in care ma faceti sa cred ca se poate face ceva.

  18. Poporul asta are in sange sa faca haz de necaz, ia-i peste picior coane, fa-i sa turbeze, sa-si muste pumnii, da-le cu firma in cap, arata-le cat sunt de prosti si agramati, nu-i lasa sa te enerveze ca nu se merita!
    Eu promit ca ma duc la vot si voi face si propaganda pentru “alesul” meu 😉

    Rabdare si tutun, monser! 😉

    “Genialitatea este rabdare nesfarsita.” -Michelangelo

  19. Eu cred ca tu esti un nimeni.
    Ai impresia ca ai succes, dar daca dispari de pe tv, radio si gazete si intrebi peste 1 an cine e ciutacu nu o sa mai stie nimeni.

    Persoane ca tine fac din romania o tara de rahat. Promovezi lipsa de respect si politete.

    Ai impresia ca toti vor circ, dar cei ce privesc circul si carora chiarle ofera placere reprezinta sub 5 la suta din populatia activa a romaniei.

    Lasa-ne cu spectacolul ieftin.

    Oamenii mari ai romaniei sunt altii, nu nulitatile ca tine.
    Daca ar fi sa fie ordine in aceasta tara, nu te-ar baga nimeni in seama, dar probabil nici acum nu te baga… nu stiu ce ma obosesc sa-ti scriu asta…

  20. buna seara!cine vb plateste,ok pina aici dar voi astea de la antena 3 vb si il improscati pebasescu si udrea cu ou si otet,nu platiti nici o data voi ce vb tot e corect nu…… oare cind o fi VOICULESCU presedinte tot asa veti fi ,nu ca zburati afara .el e perfect ,asta pe voi va ROADE.

  21. @angela: de cand asteptam postarea asta cu perfectiunea intruchipata. multumesc mult, mi-ai luminat seara 🙂

  22. Da Mario, dute la EV. Zilei pe blogul lui Marean Mircea ca acolo este mediul tau si nu ne deranja cu porcariile tale JEGOASE.

  23. scurt pe doi, ca sa nu te retin.
    iti multumesc. oameni ca tine, care mai au vlaga sa reactioneze la mondialu’zarea Romaniei, imi dau speranta ca tara asta nu e definitiv pierduta.
    nervi de otel in continuare sa ai si tine-o asa.
    a venit Nutzi cu diploma?
    semnat:o alta sluga a lui Voiculescu Mogulu’

  24. Nu-mi dau seama cât de idiot și infantil să fii să vii pe blog-ul cuiva ca să-i spui că tu ții cu altcineva. Eu unul cred că am lucruri mai bune/ mai plăcute de făcut.
    Bine faci că îl dai în judecată. Înțeleg să fugi după audiență & shit, dar în limitele bunului simț. Iar să faci omul securist nu se încadrează în aceste limite…

  25. Victore,acum chiar serios,zau…De unde convingerea asta a ta care este ea convingere ca toti cei ce nu te adora sunt fanii presedintelui?Ce zici,ar dauna un pic de modestie in plus?
    Si apoi,aseara,Vanghelie…Puah!

  26. dedicatie pt. un jeg,unu’ care ar trebui sa macine(!) alte subiecte sau alti subiecti decat sa dea intr-un coleg de breasla…dedicatie de la CLAWFINGER:THE TRUTH.da-i morare pe youtube…Victore,e tare piesa. daca asculti Parazitii, cred ca o vei digera si pe asta.raduculeee…nici nu stii in ce rahat te-ai bagat.

  27. Cea mai tare faza a fost pe la sfarsitul partii cu Udrea cand, acest rahat cu ochi o intraba pe sexy-buzoianca : ” Da’ va placut ce frumos am scris pe tabla ? ” ( era cv-ul tau ) :))
    Mai rar asa sluga libidinoasa.

    P.S. Chiar daca procesul poate dura foarte mult , sa nu-l ierti pe mitoman. Cere-i daune ,de sa ramana in curu’ gol. Plus scuze publice in Prime-time.
    Succes maxim !

  28. Daca aveti timp d-le Ciutacu, o dedicatie pt.moraru:Clawfinger,cu the Truth.Da-i raducule search pe youtube.Puteti s-o ascultati tare ca pe PARAZITII, d-le Ciutacu.

  29. Mario, ce grad ai? l’ent? capitan? l’ent comandor de marina? Iti spun eu de ce te obosesti sa scrii: asa suna ordinul pe care l-ai primit dimineata de la colonelu’ tau. Dupa felu’ in care pui virgulele, constat ca ai ceva studii. Deci nu e totu’ pierdut pentru voi…

  30. Buna, Angela. Daca Basescu era perfect, aveam inca din 2006 dictatura in Romania. Ceea ce inseamna ca si tu, si Victor Ciutacu, si altii nu mai aveati acces la internet, mess si alte jucarii. Iar daca voiati sa injurati puterea, va duceati la toaleta si slobozeati injuratura in sincron cu trasul apei. De fapt, pe tine te roade ca Basescu e incompetent inclusiv in materie de dictatura :))))

  31. Tinere…mai rabda cateva luni ca scapam de pletos.
    Cei care vor sa posteze orice fel de stiri fara niciun fel de problema, pot face asta pe http://www.soim.ro, atata timp cat nu sunt manute pupinbasecuriste

  32. Ei, daca pana si Muc cel Mic, a fost surprins de ceea ce i-a facut ‘mitomanul’ lui D-l Ciutacu, este clar ca omul a primit ordin de sus, sa-l ‘execute’.Se simtea probabil intr-o pozitie foarte sigura de reusita.

  33. @Ylynka: “pana si Andreei Pora i se facuse rusine si refuza sa comenteze…”
    Ai dreptate. A fost prima data cand nu mi-a fost scarba de femeia asta (doar pentru vreo trei minute).

  34. Iata ca pana la alegeri mai e, dar pana atunci trebuie sa traim tot in scumpa noastra patrie. CUm ? Pai iata cum: amenintati tocmai de cei pe care-i platim sa ne apere. Amenintarile proliferate la adresa domnului Cuitacu sunt doar niste scapari. Adevarul care ne asteapta in strada e mult mai dur. Daca as spune ca nu sunt de acord cu Moraru, lumea o sa spuna ca-s platit. Asa ca o iau pe ocolite ca sa priceapa toti cum sta treaba. Cazul Chilian e un alt exemplu despre ce ne asteapta. In emisiunea lui Gadea ati putut vedea si o filmare cu niste tigani care-i botesc masina si-l bat pe un batran in plina strada. Eu am mai vazut asemenea secvente pe viu. Fratilor ce urmeaza ? Intelegeti ca nu trebuie sa se faca emisiuni televizate ca sa vedem in ce tara traim ?
    Vorbind de Chilian, imi aduc aminte de Valeriu Sterian, fie-i tarana usoara. Va aduc aminte ca moartea lui Sterian a survenit in relativ scurt timp, dupa ce i s-a inscenat un dosar si a fost arestat. MAi mult nu spun. Asemanarea bizara, cu cele intamplate lui Chilian ar trebui sa ne dea de gandit. Valeriu Sterian a fost un disident anticomunist. Chilian a deranjat pe cineva. Frati romani, aveti grija macar de oamenii astia care nu au arme in maini, si nu-s nici manelisti, nici politicieni. Chiar vreti sa nu mai ramana nimic de valoare in Romania. Azi ne intreaba de sanatate si maine o sa iesim cu bilet de voie pe strada, de raul jandarmilor sau a tiganilor, sau de raul jandarmilor-tigani. Politica e divers colorata astazi, maine va avea nevoie de instrumente pentru a ne obliga sa mergem la munca, exact ca niste sclavi, ca pe vremea lui Nea Nicu Ceausescu. E doar un pas pana acolo.

  35. Eu zic asa:daca vrei sa i-o platesti,iti trimit eu doi-trei cetateni din Moldova.Nu o sa te dezamageasca.Banii ii dau eu.
    DAca o ei pe calea tribunalului,ca orice cetatean corect,nu uita ca nu esti decit in romanica.Intreba-l pe MB cu ce se maninca asta.Acum sa presupunem ca reusesti,ca cistigi,dar ai omis…marinarul il gartiaza.
    Poate!

  36. Cunosc cativa avocati care l-ar face zdrente pe ala in instanta. Dureaza cam doi ani, si cred ca trebuie sa timbrezi actiunea consistent, ca sa ceri daune pe masura si sa merite. In definitiv e o investitie.

    In alta ordine de idei, constat ca Basescu a fost totusi la Oedip Rege, da nu cred ca la sugestia pe care i-am facut-o eu aici pe forum. L-o fi invatat totusi careva.
    A rabdat pana la capat cu stoicism, pe fata i se citea o mare suferinta. Da nu l-a huduit nimeni cand a fost in sala, era firesc sa fie acolo.
    Da’ uite ca a fost huduit dupa cuvantarea ministrului culturii. Era o situatie absurda si penibila. Caricatura asta de ministru e prima oficialitate din lume, care se catara pe scena unui festival de talia asta si tine o cuvantare. Si mai si gesticuleaza ca in filmele cu Stan si Bran. Pur si simplu nu se face. Dupa muzica de acolo, e pur si simplu insuportabil. E ca si cum ai bea tuica dupa sampanie. Neamuri proaste desavarsite.
    Nici o oficialitate din lume nu tine discursuri dupa un concert. Nu o facea nici Tarul Rusiei, nu o face nici Regina Angliei, nimeni.
    Ca nu e la Cerbul de Aur sau la Mamaia, e muzica autentica, pentru lume buna nu pentru parveniti.

  37. Dle Ciutacu, poate te dai rapus ori te lasi minjit de vorbe (promisiuni) mieroase si, dupa ‘bunul’ obicei romanesc, abandonezi lupta! Nimic nu te-ar mai ridica la calitatea umana de acum! Asa ca, pe el – pe ei! – pe mama lui (a lor), pina la victoria finala! Nimic si nimeni nu mai trebuie sa le permita acestor lustragii de fund basescian sa-si imagineze ca sunt intangibili!

  38. Abia astept sa vad ce tarasenie o sa iasa, .. oricum eu te ca o sa ai ce scrie pa blog despre taoata povestea ce va urma :).
    Atacaati!

    Tot respectul ..

  39. am zis, il poti acuza de practici anticorencutiale (nu poti sa-ti faci reclama defaimand concurenta), i-ai banii. atat.

  40. Ce sluga bai nene!!!!!Unii asa se nasc si asa mor.Sunt curios cu ce il au astia la mina de raspunde asa de bine la butoane?

  41. Victoras eu am prevazut ce se v-a intimpla…Chiar discutam cu sotia mea care imi raspundea: Ei ce stii tu…??? Nu pot sa-ti spun decit fii atent caci la un moment dat se dau toti deoparte.. Asa sintem noi Romanii…
    Success

  42. Nu am vazut emisiunea de pe B1 TV, dar am lucrat multi ani la IPRS Baneasa intreprindere “vanduta” lui Omar Haysam pe vremea stiti dumneavoastra cand. Chiar puteti spune ca a fost o afacere corecta?
    Remarcabila galagia care se face pentru cateva zeci de mii de euro si linistea mormantala cand e vorba de zeci au sute de milioana.

  43. as vrea sa fiu bine inteleasa apropo de ce urmeaza sa scriu…eu n-am incredere in sistemul nostru de justitie nici macar sa trec strada cu ajutorul lui,si banuiesc ca nu e nevoie sa mai si explic de ce;problema e ca si daca tu il dai in judecata pe nenea asta,nu vei rezolva nimic,decat eventual iti vei manca nervii si banii prin tribunale timp de cativa ani buni.intreaba-l si tu pe prietenul Badea despre ce e vorba cand deschizi un proces:)) stie si el foarte bine cu ce se mananca.stau si ma gandesc daca nu cumva un soi de “proces televizat” ar fi mai bun, ca vad ca dezvaluirile socante in presa au mai mult efect asupra poporului decat un proces intentat pe bune…oricum ar fi,stiu sigur ca tu ai ceva mai multi sustinatori decat nea caisa ala de la B1.abia astept sa pice odata basescu si sa mai schimbam si noi subiectul,ca-s satula pana-n gat!

  44. Prea s-a aprins fanclubul marinarului ca lumânarile la mort.
    Tre sa dai si explicatii, de oricare fel, daca te apuci sa mergi si fara bilet in tramvai.
    Mergi inchis , coboara la prima , ai luat tramvaiu gresit.

  45. Se intampla ACUM…
    “Avem, cu totii, ceasornicul nostru interior; la unii o ia inainte la altii ramane in urma.”( Ziua ta de nastere, pag.216-217)

    Mult succes in lupta cu “Nasul”!

    PS sunt si eu evreu…acum 2000 de ani eram la Ierusalim,astazi, “bat campiile”?!

  46. Pt.Mario- bine ca esti tu celebru si lumea va vorbi despre tine mult timp(adica aproape 15 secunde).
    Victore acest pas trebuia facut si fie pentru faptul ca Morar se va discredita.Doresc insa sa ne tii la curent cu mersul procesului.Cit despre banii obtinuti din proces am serioase indoieli.A,da, ce misto ar fi sa judece un judecator(din cei multumiti de Basescu) care sa-l perceapa pe Morar fan Basescu,Boc.Si cum toti sunt multumiti de cei doi ai sanse de cistig.

  47. “Evreul ascuns din tine” (te citez) uita in ce tara traieste. Cine vorbeste nu prea plateste, basca cei care comit fapte mult mai grave si nu numai ca nu platesc ba sunt pripasiti prin Parlament si Guvern si ii platim noi!

  48. Tu spuneai mai ieri:”daca te amesteci in taratze,te mananca porcii”
    Pe undeva ai dreptate.
    Pe alta parte te aliniezi pe aceeasi axa cu Moraru.
    Batranu’ meu imi spune:”prostu’ trebuie tratat cu indiferenta”
    Cu cat il vei baga in seama,va fii in ochii lui mai important.Nu va inceta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.