Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Finala politică a şahului cu zaruri de os

Finala politică a şahului cu zaruri de os

Acum doi ani, pedeliştii urlau ca apucaţii, îndemnaţi de presiunea pusă pe ei de Jucător, că vor uninominal pur, de tip câştigătorul ia totul. Şi-l dădeau exemplu pe Crin, ales de pe locul doi în colegiu, ca beneficiar de lege strâmbă. Tot atunci, Crin şi ai lui susţineau că intenţia pedeliştilor e o oroare antidemocratică. Azi, pedeliştii se sufocă de indignare deoarece, ironia sorţii, ai lui Crin au trecut, democratic, prin Parlament legea antidemocratică pe care o propuneau ei acum doi ani. Şi anunţă că atacă la Curtea Constituţională actul normativ pentru care a insistat Traian.

http://youtu.be/t7NdBIA4zJg

Hitul politic al epocii a devenit finala reprezentării României la Consiliul European. Băsescu se vrea tot el moţ la masa puternicilor, în virtutea stării de fapt că s-a autodeclarat şef de stat şi a obişnuinţei că în România nimeni nu-i suflă-n ceaşcă. Plus că dă mişto poza ta cu Merket înfiptă cu bold de Răpirea din Serai. După ce a simţit în nările dilatate miros de sânge şi cu justificarea că oricum el trebuie să aplice deciziile economice ale greilor, Ponta-i face aroganţe. Îi schimbă legi, îi bagă nasoale-n Parlament şi-i caută motive de suspendare. Eu zic să se bata ca gladiatorii pe Naţional Arena. Şi Oprescu să se uite. Cine rămâne-n picioare merge la Bruxelles. Dacă ne scapă ăl mic de tiran, republica-i va fi veşnic recunoscătoare. Dacă nu, îi dă Doctoru’ o vitamină întăritoare câştigătorului, se pune preşedinte, pe Antonescu premier, pe Duda prinţ şi moştenitor al tronului şi pe Ciutacu la Naţională.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Finala politică a şahului cu zaruri de os

  1. Una peste alta eu astept finalul micului audit si vreau sa vad cativa pesti cum freaca scarile DNA sau oricare alta institutie care se ocupa de baieti care palmeaza banul public.
    E clar ca procesele vor dura 200 de ani,dar macar sa-i vad agatati.
    Sa mai vedem aratarea numita Udrea luand “atitudine” pe la vreo oficina e culmea tupeului.
    Sper sa aiba alte preocupari curand.
    Macar atat.

  2. Si daca ajungi la nationala , o sa joci 4-4-2 ? 🙂 , cu Florescu si Cocis pe dreapta

  3. Ideea principală a textului de mai sus este exprimată în final. 🙂
    Ştiu eu, că mă uit la emisiunile lui ( în care apare ) Ciutacu. 😛

    P.S. Partea politică încerc s-o ignor, la naiba! Şi totuşi…nu s-or găsi prin arhivă imaginile din campania pentru referendumul din mai 2007 ( şi nu numai ), când Băsescu număra pe degete intenţiile lui, printre care cea cu “votul uninominal”? Parcă-l aud…

  4. Ciutacu la nationala, Badea ministru de interne, Gadea la ministerul telecomunicatiilor…un articol amuzant si acid in acelasi timp.

  5. Nu vor intra niciodata impreuna in arena. Chiar daca gladiatorul,,ala mic,,are tupeu si vine inarmat doar cu un gladius,gladiatorul jucator cu plasture pe ochean inarmat cu iaculum si trident nu a purtat niciodata o lupta fata in fata si nici nu va purta vreodata. Daca,,ala mic,,nu reuseste sa-l atraga pe jucator in arena,jucatorul care este as la lovit prin interpusi la infipt cutitul in spate si alte viclenii il va macelari,,pe ala mic,,si odata cu el si usl-ul si ii va arunca in mijlocul multimii care desi ajunsa in zdrente si vanand sobolani cu arcul va aplauda extaziata. Si in ,,pusee de delir acut,,strig,ba-ta-ie pe National Arena,ba-ta-ie!

  6. Trebuie finalizata odata povestea de prost gust cu puscariabilul Basescu – ori zeghea ori streangul. Nu ne ajuta cu nimic sa tragem de timp. Ponta e responsabil de orice pierdere de timp si orice demers parlamentar in favoarea suspendarii barbugiului e de bun augur.

    Ponta ar trebui sa stie ca orice tergiversare il pune intr-o pozitie suspecta de cardasie cu Ambasada Americii la Bucuresti, lucru pe care nu cred ca si-l doreste in perspectiva alegerilor din toamna.

    Basescu e suspect de linistit avand in vedere ca il asteapta streangul.

  7. Dar si mai bine ce ar fi sa-i punem pe toti la zid sa-i intrebam cum a ajuns Romania asa.Pe toti pe Iiescu, Constantinescu si Basescu sfantul trio . Hai sa facem un pariu pleaca sau nu de pe Otopeni si in cat timp?!

  8. Fii serios, Victore, doar sa intre-n arena cu SPP-istii, ca altfel ala batranu’ n-are sange-n carici s-o arda parte-n parte cu cineva mai mare de zece ani. Ai uitat povestea lui Duvaz, cand spunea ca Raicu i-a carpit o pereche de palme peste bucile obrajilor (in curte la Modrogan), iar basinosu’, mult mai tanar pe atunci, fara a incerca sa riposteze, a plecat umilit de acolo ? Daca a avut curajul sa-i dea un neveu cu capatana lu’ arabu’ ala, a fost pentru ca avea spate (politisti comunitari sau jandarmi, ceva, care ar fi intervenit daca chioscarul ar fi incercat sa-i intoarca “gestul”).
    Iar tu ce sa cauti la Nationala, Patriarhia cui i-o lasi, lu’ Bichir ?! http://www.ciutacu.ro/articol/mare-i-rezervatia-cu-imbecili-portocalii/

  9. lui t b
    politica-i o curva. si daca te-a inselat si vrei sa sari de pe bloc, nu uita ca ti-a pus coarne nu aripi… atata timp ti-ai batut joc de toti te-ai crezut mare si tare, iaca a venit si timpul sa platesti… urma alege, la dracu cu voi. mi-ar placea sa va vad pe amaindoi in arena tu reitiar si celalalt mirmilo desi nu mai este epoca, dar e bine si cu drumuri nasoale la dna si alte delicii ale secolului XXI cu flavor de gulag sovietic sau KZ.

  10. Cine sapa groapa altuia cade singur in ea.Cat si-a dorit presedintele sa elimine PNL,autorizat de oamenii sai cat si de mostenirea istorica,pentru ca portocalii sa-i ia locul pe partea dreapta.Daca ar fi dupa mine nici-un parlamentar din COALITIA TOXICA 2010-2012 nu ar trebui sa intre in viitorul parlament.O pauza de 4 ani ar fii binevenita.

  11. OFF TOPIC dar la zi(ua de ieri).Imi vine sa ţip in gura mare când văd cât de laşi suntem si nu avem curajul sa le spunem pdl+istilor sa nu mai caute nod in papura USL pentruca sunt plini de bube (portocalii sau verzi).La Constanta (cum de nu stie dl. Radu Tudor?) PRIMARIA CONSTANTENILOR(si in numele ei, candidatul la Primarie, pdl-istul Chiru)a trimis tuturor pensionarilor TALOANE(nu biciclete)VALORICE pentru cumpararea gratuita de medicamente(de la farmaciile PDL) in valoare de 25 sau 35 de roni, in functie de pensie.Spuneti-le domnilor in emisiunile dvs.sa nu se mai declare miei nevinovati !!!

  12. Aplauze la balcon pentru Basescu, primul “sef de stat” care a reusit sa faca din Romania un “X” pe noua harta strategica a Kremlinului! Securitate ca asta n-a mai avut Romania niciodata!

    A new intercontinental ballistic missile (ICBM) so secret it has no name yet has been successfully tested in Russia, the defence ministry says.

    The new weapon is designed to penetrate Nato’s European missile defence shield shield, Russian defence sources told the Interfax news agency.

    The test came days after Nato said its system had reached “interim operational capability”.

    The missile carried a dummy warhead and was fired 6,000km (3,730 miles)….

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-18172726

  13. Lupta a inceput mai de mult ,inainte sa o vedem si sa o auzim noi .Dupa atatia ani de cand este basescu pe arena politica ,uite ca vine “ala micu” ,asa… un mic rinocer ,greu dar rapid cu reflexe bune ,inteligent ,zimbeste cu muschii fetei incordati ,intinde mana priteneste dar oricand te plesneste cu ea , face pasi inapoi sa se organizeze mai bine si-n final castiga .Nu trbuie uitat ca riocerul de Ponta are o galerie care paralizeaza dusmanul inainte de a intra in lupta:
    -Antonescu cu sageata lui “verbul”,ii fragezeste,
    -ziaristii de la A3 cu documente ,investigatii ,sar ca fratii.
    -cele trei partide care-i fac rinocerului planul de lupta (au suficienti tacticieni ,parca-l vad pe Nastase si Hrebe ca nu dorm cateva nopti )
    -noi pe bloguri facem “zgomot” si in final basescu este invins inainte de a incepe lupta (de fapt aceasta-i relitatea )
    Nu vreau sa inchei fara sa-l propun pe Badea arbitru( vrem si spectacol ) ,Ciutacu supervisor ,Oprescu ofera cupa ,victoriosi in final :Antonescu si Ponta ,deci, USL.
    Finala la toamna dupa parlamentare,adevarata sarbatoare .Tinem toti aproape.

  14. HRISTOS A INALTAT VICTORE si prietenilor de aici de pe blog, sincer m-am distrat cu:Doctorul ii da o vitamina castigatorului.Frate basescu o tine una si buna, ca el trebuie sa mearga sa stea naibii in banca lui, ca si asa nu il baga nimeni in seama s-a vazut acest lucru de fiecare data cand a participat.Mai nou lenuta, vad ca face concursuri ci dat lazi de bere, dupa care zice a fost o gluma.Miss roberta iese la atac si o jigneste crunt pe Mariana Campeanu, ce sa mai sunt incoltiti rau de tot portocalii.Abia astept sa vad ce o iesi.MULTUMESC Victore pt cum l-ai pus la pct pe lexland, te-ai gandit foarte bine sa ii oferi o lamaie sau emetiral de greata.Dabia astept azi sinteza sa il vad pe dl.Tuca, ca tare dor mi-a fost si maine te asteptam cu invitatul special NASTASE.

  15. Prin iarna am strigat din tot sufletul “Iesi afara, javra ordinara!”. Si asta a fost cea mai sonora lozinca. S-a cam fasait (de caldura?) spiritul civic, sper insa ca la vot n-o sa mai avem inca o “duminica a orbului”.

  16. Superba poza cu Merkel prinsa cu bold de Rapirea din serai”! Oare prin cine trece boldul, prin François Hollande sau prin premierul olandez?

  17. Victor,
    1. Alegerea parlamentarilor dintr-un singur tur de scrutin va ridica probleme serioase de legitimitate. Cred ca dus la extrem, am putea asista la castigatori (din primul tur) care vor fi alesi in Parlament cu mai putin de 20% (sau chiar 10%!!!). Parerea mea este ca alegerile trebuie sa fie facute in doua tururi, in asa fel incat castigatorul sa aiba cel putin 50% din numarul celor care voteaza.
    2. Am inteles ca USL incearca sa schimbe legea referendumului pentru demiterea presedintelui. Sunt absolut de acord ca presedintele sa fie demis dupa aceleasi reguli dupa care este ales (50% din numarul celor care se prezinta la vot). Prin urmare propunerea celor din USL este normal, are logica si, mai presus de toate, inlatura un abuz exitent in lege.
    Pe de alta parte, ar trebui ca in cazul in care Parlamentul voteaza demiterea presedintelui dar referendumul respinge votul Parlamentului cred ca Parlamentul ar trebui dizolvat imediat iar parlamentarilor ar trebui sa li se interzica detinerea de functii publice o anumita perioada (sau macar al celor care au votat demiterea presedintelui).
    Am si un exemplu, la dimensiuni mult mai reduse: Sergiu Andon a fost declarat incompatibil de catre ANI in 2009. A contestat in instanta, procesul a durat 3 ani si acum se pare ca instanta i-a dat dreptate ANI. Intre timp, dl. Andon a primit salariu de parlamentar timp de 3 ani si acum nimeni nu-i cere banii inapoi (cu dobanda si penalizari). Si (inapoi la marota mea:)) se dovedeste inca o data ca bugetarii si demnitarii sunt cei care stiu cel mai bine sa abuzeze reglementarile si legile.

  18. Totusi, lasand la o parte analiza amar-reala, este ingrijoratoare incapacitatea de a obtine un consens pe un sistem electoral (cat de cat) corect.

  19. Din pacate vad ca baietii de la USL fac greseala dupa greseala… Pentru ca se pripesc. Nu inseamna ca nu vor iesi victoriosi la liman, dar asta se poate intampla nu urmare vreunui merit al lor, ci doar pentru ca PDL-ul pare sa se destrame ori sa implodeze de-a dreptul. Mai repede chiar decat se vede la TV. In plus, si ceilalti politicieni non-USL par ca au intrat sub zodia unei degringolad totale. Lucrurile nu vor ramane insa asa pana la toamna, la parlamentare. Daca puterea reala si formala in PDL o va prelua vechea garda (trioul BVB si ceilalti, cu Blaga purtator de purpura) şi daca acestia vor opri ostile care lasa steagul şi fug, PSD-ul va incepe sa deconteze dupa august-septembrie. Si sa piarda procente. Printre altele pentru ca e criza şi pentru ca recesiunea a venit. Şi creste.

    Votul uninominal in varianta trecuta acum prin Parlament e o prostie. (Nu discut ca pare – zic priceputii, nu eu – neconstitutional. Problema aceasta vom vedea-o transata curand.) Un efect imediat şi neplacut pentru PSD şi PNL este ca are potentialul de a coagula pe cei ce nu sunt alaturi de USL, care va ajunge sa fie perceput ca inamicul lor comun. Şi, inca şi mai grav este ca va duce la o diluare a autoritatii interne reale a leadershipului central al partidelor politice. Indeosebi al PSD-ului. Care va fi tolerat cat timp va asigura accesul celor din teritoriu la putere şi resurse. Atat.

    Evident, nici vechiul sistem uninominal nu-i mai breaz prin efectele sale şi simpla vedere a faunei din parlamentul de azi e destul argument. Propunerea cea mai de bun simt pentru reformarea sistemului electoral a facut-o nu demult Nastase: sistem mixt, dupa model german. Pentru ca lasa loc de manevra si celor cu bani (ori cu sustinere financiara solida – de care sper ca nu e nimeni asa naiv sa creada ca partidele nu au nevoie) si celor care au potentialul de a fi vectori politici de imagine.

    Daca votul uninominal creste puterea indivizilor potenti finaciari si a grupurilor de interese coagulate, prezenta listei da putere partidelor si nomenclaturilor de partid. Sprijinirea ambelor laturi face bine tuturor: satisface interese (de regula economice), si da putere reala sefilor de / din partide.

    Votul pe lista a dus la un pupincurism generalizat al celor din teritoriu fata de cei ce faceau listele. Chiar daca acestea se faceau de la un moment dat incolo in teritoriu, erau “definitivate” la nivel central. asa ca era suficient sa gasesti fundul parfumat potrivit la Bucuresti ca sa fii “impus” pe liste. Va mai amintiti, probabil…

    Uninominalul a dat de jure şi aparent autonomie candidatilor şi organizatiilor locale, dar in fapt independenta toatala diversilor baroni. Din sate, orase si judete. Chiar a consacrat o noua specie: baronul regional. Personaj care nu doar ca şi-a permis sa fie rebel, dar chiar sa bata cu pumnul in masa şi sa impuna ministri, secretari de stat, directori in ministere etc.. (Nu mai vorbesc de felul in care se distribuie functiile la nivel judetean şi local.). Asa i-am avut ministri pe Igas şi ilustra-i companie, dar şi pe Mang şi Standforditza.

    Ramanand la acest nivel, PSD-ul va fi partidul care va pierde cel mai mult pe termen mediu, pentru ca are problemele cele mai grave. Nu pentru ca ar fi partidul cel mai corupt ori cel mai bolnav, cum zic sablonard inamicii sai. E vorba pur şi simplu de un efect pervers al faptului ca este partidul cu cele mai numeroase şi mai puternice organizatii locale. (Tocmai de aceea PNL-ul este mai unitar şi, in consecinta, mai coerent in decizie şi actiune. Undeva “între” cei doi se afla PDL-ul)

    Uninominalul acesta pur face ca partidele sa piarda controlul alesilor si, mai ales, al baronilor locali. Fara de acceptul şi binecuvantarea carora nimeni ajunge sa nu mai fie ales nicaieri. Organizatiile judetene ale partidelor devin ele insele de facto partide autentice, cu interesele lor proprii şi specifice. Care sunt cele ale baronului şi ale clicii sale. Alesii locali şi parlamentarii ajung sa fie alesi pentru ca sunt oamenii baronilor locali. Iar interesele pe care le sustin şi le apara alesii sunt cele pe care le-au stabilit marii lideri locali. Chestiunea reperezentarii devine una de manifestare şi perpetua probare a fidelitatii politicianului fata de marele sef local. (Vezi cazul de la Buzau, dar nu-i uita nici pe Mazare, Oprisan, Pinalti ori Flutur)

    PS Trimitand chestiunea reprezentarii Romaniei in Parlament Ponta şi USL-ul isi bat cuie in talpi. Pentru ca nici o decizie nu poate sa fie contrara Constitutiei. Care il numeste direct şi explicit pe presedinte. Acum, mai mult ori mai putin accidental, Basescu. Şi cand e vorba de legitimitate constitutionala, chestiunea calitatii acestei reprezentari / reprezentantului chiar nu se pune. Preluand mingea pasata de Badea, daca presedinte ar fost aleasa o foca, foca trebuia sa reprezinte Romania. Inclusiv la Bruxelles.

    Pana la urma intentia din spatele textului constitutional este minunata şi pleaca de la idea ca intre cei doi mari vectori ai executivului tarii – institutia presedintelui şi guvern – trebuie sa fie un soi de complicitate şi concubinaj politic şi de actiune. Presedintele reprezinta Romania, dar nu poate decide nimic; guvernul negociaza tratatele şi decide, dar nu reprezinta.

  20. Si dupa toate aceste schimbari la fata sa mai spuna cineva ca nu-s toti la fel. ^^

  21. Buna ziua,

    V-as indica un subiect de emisiune : numirile in functie facute de catre noii ministrii a unor oamnei cercetati penal.
    De ex: Dl Ministru Silaghi, pe langa cei 11 consilieri personali si secretari de stat, a numit in functia de Director General la ISCTR un fost cercetat penal Dl Lazlo Sajtos (inregistrare de auutovehicule furate de pe vremea cand era director general adjunct ARR si acelasi domn Silaghi l a numit in functie pe Dl Sorin Supuran director general ARR care pe vremea cand domnul Sajtos era adjunct dansul era plin). Impreuna au mai condus aceasta mare si disputata insitutie ARR…, constatam cu stupoare ca aceleasi persoane dubioase sunt numiti in functii in care n-au ce sa caute. Poate numai si numai asa afla si Dl Antonescu si Dl Ponta ce se intampla cu adevarat sub conducerea dansilor…

  22. Imi place spotul lui Badea : ” Orice ia Basescu , vreau si eu !!!”…
    De la un timp Basescu ia doar MUIE …
    Vrea si Badea ???…

  23. Sun cateva subiecte interesante pe care dumneavoastra , ca jurnalist ce trebuie sa performeze pentru a incasa, nu le-ati adus in discutie. Acestea ar fi: manevra lui Ponta legata de procesul lui bombonel, datoria ministrului agriculturii catre domnul Voiculescu (si nu nu e conflict de interese chiar daca Voiculescu se judeca exact cu ministerul in cauza). Stiu eu sunt basist si dumneavoastra sunteti liber si genial.
    Lucrez si nu la buget.
    Nu am apartenenta politica si pot sa spun ce vreau in legatura cu oricine e la putere.
    Stiu ca nu imi veti publica acest comentariu dar stiu de asemenea ca sunteti vandut.

  24. @Madalin Rotariu: eu stiu doar ca sunteti vadit rau-voitor; sau, dupa caz, daca va inchipuiti ca eu am sa promovez vreodata subiectele propagandei portocalii, pur si simmplu, tampit

  25. stiu ca nu acesta este subiectul ,dar vreau sa te rog sa faceti o ancheta urgenta pentru ca in cluj se intampla lucrui tampite.astazi in piata se adunau semanturi pentru candidatura piticului (boc) la primarie(se adunau semnaturi de catre vanzatorii de capsuni-o semnatura un kg de capsuni),de curiozitate am mers si la sediul pd unde este un cort si acolo se adunau semanturi,dupa cate stiu eu nu se mai aduna semanturi deoarace acestea sunt depuse deja(sau la cluj este altfel).biroul electoral local a primit oare candidatura piticului cu toate semanturile sau mai astepta?

  26. Victore,
    Offtopic
    Din pacate topic-ul cu Daniel Constantin nu ar trebui sa fie doar propaganda portocalie.
    In declaratia de avere de pe http://www.madr.ro DC spune ca a castigat putin peste RON 15.000 de lei (banuiesc ca e vorba de 2011). Jumatate din banii astia se duc pe utilitatile casei, impozitul pe casa si altele. De banii aia nu-si poate cumpara mancare pentru familie, ca sa nu mai vorbesc de plata menajerei sau plata pentru gradinita privata din Corbeanca la care DC isi duce copiii si nici pentru multe alte cheltuieli absolut esentiale vietii zilnice. In plus, sumele castigate de familia lui DC sigur nu sunt suficiente pentru a restitui datoria catre Dan Voiculescu.
    Deci, cred ca DC are multe explicatii de dat in privinta veniturilor sale, dar probabil ca “i se rupe, are impresia ca toata lumea e a lui” 🙂

  27. @bigradu: deocamdata, Daniel, pe care-l stiu fix din perioada in care am fost colegi la Antena 2, e judecat pe prezumtii de vinovatie viitoare in relatia Minister-Grivco, pentru ceva ce va sa faca. si mi se pare de un absurd feroce. in privinta modului in care-si va regla el debitele catre persoana fizica Voiculescu, e o poveste la care ne putem da cu parerea si atat. e o datorie privata facuta, la vremea respectiva, intre doua persoane private. ca ele ajung la relatii politice, asta-i alta poveste. dar nu pot sa induc eu ideea ca va fura ca sa-si plateasca creditul. cat a fost sef la APIA, numit pe aceeasi filiera, n-a facut-o, de ce ar face-o acum?

  28. @Madalin Rotariu ,astazi nu-mi permit sa fiu acida cu nimeni este o mare sarbatoare, Inaltarea Domnului dar asa in treacat o sa-mi spun o parere:
    1-nu cred ca d-nul Ciutacu poate fi vindut sau cumparat,presteaza un serviciu si-i remunerat
    2-daca totusi ar fi de vanzare atunci o sa-l cumparam noi cei care am fost bataia de joc a voastra ,a portocaliilor cu basescu vostru in frunte pe care-l vreau dus pe mare O sa-l cumpere bolnavii de cancer ,de diabet ,pensionarii ,copii cu handicap a caror probleme nu au fost dezbatute in emisiunile lui turcescu la B1 , au fost aduse in atentia opiniei publice si rezolvate de Ciutacu si colegii lui la posturile lui Voiculescu pe care-l blamati voi mereu si ne luati de prosti
    3-iti recomand sa scrii seara dupa ce citesti ziarele ,nu ai fi scris de procesul d-lui Nastase asa cum ai scris acum .

    HRISTOS S-A INALTAT pentru toata lumea.

  29. Superb videoul din/cu Gladiatorul. S-ar simti jignit vis a vis de “eroul” care a incediat mai multe nave ca sa nu se afle ca de la nava lui a pornit catastrofa. Revin, superb videoul si bine ales.
    Aveti un stil scriitorices teribil. O carte, ceva, gen Gogol? Nu v-ati propus? Mai ganditi-va, ca subiecte aveti destule. Si personaje asisderea.

  30. Victore, o completare la postul de mai sus.

    Ziceam ca presedintele reprezinta Romania, dar nu poate decide nimic; guvernul negociaza tratatele şi decide, dar nu reprezinta. Chestiunea este ca, pana la urma, indiferent de chestiunile discutate, daca ar merge Ponta, el tot reprezentare ar face. Pentru ca, macar teoretic, competenta in/pe domeniul discutat este a ministrului care gestioneaza domeniul vizat. Asa ca echipa perfecta şi 100% constitutionala ar fi Base + ministrul de resort. Asadar, tot compromis si coabitare.

  31. Off topic cu Maria.M-a pus Aghiuta sa-i pun intrebarea dnei Udrea, daca stie povestea cu vaucerele de 25 roni trimise prin posta pensionarilor de catre candidatul PDL la Pri maria Constanta(CHIRU) si m-a sters de pe blog ca persona non-grata.De fapt ma deranjeaza si declaratia ca Ponta e vinovat de ,,ingrasarea,, euroiului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.