Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Falimentul vine pe ţeava caloriferului

Falimentul vine pe ţeava caloriferului

Ascult şi citesc, de aseară, repetitiv, o liotă de “specialişti” şi “analişti” de pripas care peroreză inept şi propagandistic despre răul cel mai mic şi/sau lipsa influenţei negative asupra mediului privat a măsurilor promise de preşedintele Băsescu.

De la gureşa doamnă Paul, fostă Vass (care uită că ia banii statului să-l consilieze pe şeful guvernului care n-a făcut până acum absolut nimic şi se comportă precum comentatorii economici neimplicaţi politic) şi până la prăpăstiosul domn Şerbănescu (coleg cu mine la ziar, portstindardul demonizării moştenirii Tăriceanu şi al luptei împotriva băncilor imperialiste care sug sângele poporului), “crema” analizei economice nu scoate un sunet despre cea mai cruntă decizie: desfiinţarea subvenţiilor la energia termică. Care va duce, indiferent cât s-ar strădui să ascundă poeţii de curte ai Cârmaciului, la dublarea facturilor la întreţinere.

În multele blocuri care împânzesc Land of Choice locuiesc, în afara pensionarilor condamnaţi la moarte, a şomerilor şi a salariaţilor sistemului public, o mulţime de întreprinzători privaţi ori angajaţi de-ai lor. Care vor suferi. Restul influenţelor măsurilor iresponsabile, de extremă dreaptă, anunţate live de Traian Băsescu le-a explicat, neaşteptat de calm şi (până şi) pe înţelesul inepţilor care au fost în stare să voteze himera anticomunismului şi a luptei împotriva corupţiei, Mircea Badea.

UPDATE: Hai că taie cu 15% şi alocaţiile nesimţite ale copiilor, şi indemnizaţiile de handicap. Probabil fiindcă victimele nu pot protesta în Piaţa Victoriei. Aştept cu încredere cumpărarea patentului Zyklon B şi folosirea produsului pe scară largă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

142 thoughts on “Falimentul vine pe ţeava caloriferului

  1. O sa ajungem sa ne imbracam in piei de varan, sa nu tremuram in case!

  2. ce radical a devenit Miky cind a fost vorba de pupatul in c..
    in rest are si el dreptate!!!

  3. Am solutia!!! Romania ar trebui sa se imprumute, la o dobanda rezonabila, de la ministrii PDL si de la Basescu. Ei au in conturi miliarde de euro, castigati cinstit.
    Cred cu tarie, ca daca ar fi solicitati respectuos ar acorda un imprumut salvator statului Roman la o dobanda avantjoasa.

  4. Oare sigur nu revine asupra declaratiilor de ieri?
    Ca nu-l vad bine deloc, acum poate nu vor iesi in strada dar la marirea taxelor, cred ca-l jupoaie astia. Oare baietii cu ochi albastri tot la -25% sunt incadrati?

  5. Vezi ca-si va lua foc Badea!In loc de “pe intelesul ineptilor” ai scris “inteleptul ineptilor…..Mircea Badea”In rest numai de bine tie Victore!Nu stiu cum mai rezisti,eu ma intorc in Anglia de unde m-am intors ca un prost sa fac medicina in Romania!Asa-mi trebuie!

  6. Din cate am inteles eu , nu mai dau subventia in pret , ca beneficiaza de ea si Becali sau Tiriac , dar si somerul dat afara de la fabrica de pantofi , ci vor acorda ajutoare directe numai somerului , punandu-i pe Becali si Tiriac sa-si plateasca factura nesubventionata .
    Ce n-a mai spus Basescu e ca cei care n-au de fapt nevoie de subventia aceea si s-ar descurca si fara ea au demult centrala proprie si oricum nu folosesc sistemul public de termoficare . Un alt lucru pe care nu l-a spus e ca daca pana acum se subventionau inclusiv pierderile pe retea cauzate de lipsa investitiilor , subventia directa (daca intr-adevar se va face) va privi doar consumul efectiv . Pierderile pe retea vor fi achitate de acum in totalitate de abonati .

  7. Şi totuşi rămîn la concluzia lui Mircea Badea: vom muri de foame la propriu. Şi atunci specialiştii ( lu-peşte prăjit) vor da din gură despre răul cel mic adoptat de clovnul băsescu. P-o parte îmi pare aşa bine pentru ce se întîmplă acestei ţări, o merităm deplic, cu vîrf şi îndesat. parcă mai am şi o mică dorinţă ca să se aleagă praful şi pulberea de ţara asta, măcar să ştim ceva.

  8. Mai oameni buni, daca cineva doreste exterminarea nostra, noi ce mama naibii mai asteptam?
    Ce, nu stim une locuiesc nemernicii imbuibati?
    Daca imbecilii nu inteleg ca tot raul pe care il fac oamenilor se poate intoarce impotriva lor, vor pricepe ei cand s-or trezi cu liota de infoemtati la portile lor. Cred ei ca ii vor apara cumva politistii, jandarmii sau militarii, dupa ce si acestia vor pierde un sfert din venituri?
    Ei ne taie salariile, pensiile si somajul insa de la bugetul de stat se gasesc milionane de euro pentru cotracte de atribuire directa. Consiliul Judetean Braila tocmai ce a atribuit un astfel de contract in valoare de 6,667 milioane ron firmei MAX BOEGL si TANCRAD. Una de la PDL, alta de la PSD, ca sa nu se supere nimeni. Si nu va ganditi ca banii astia sunt pentru cine stie ce proiect care sa creeze locuri de munca. E doar pentru peticirea unei portiuni dintr-un drum. Retineti: 6,667 milioane de ron – contract de atribuire directa!

  9. nu exista de cit o singura solutie:
    sa terminam ce am inceput in 89!

  10. Dom’ Ciutacu, hai sa-ti explic cum va fi: chestia asta o sa-i iasa lui Base. Pentru ca oricat te-ai chinui matale sa manipulezi, sunt suficienti aia care muncesc la privat in tara asta, cat sa scoata PDL-ul si in 2012 castigator la alegeri.
    Asa ca dupa ce iti faci matale numarul, te duci la casierie, incasezi simbria, si dupa alegerile de peste 2 ani, stii ce ai de facut: ce-ai facut si in decembrie. :)))

    P.s. Nu-s idiot incat sa-mi imaginez ca vei publica comentariul. L-am scris asa, pt. matale … :))))

  11. o intrebare: blonda ta fina in afara de a da vina pt orice pe psd si mai ales nastase mai are si alta grija? din ce am vazut aseara cele mai tampite vorba pe aceasta tema le-au avut blonda ta favorita si madam tatoiu ( asta macar cred care are o doaga lipsa dupa cum s-a manifestat si se desfasoara in general la antena 3 ). in rest multe succesuri pupinbasestilor si abia astept sa moara de foame!

  12. madalin voicu n-are dreptate, nu e vina noastra ca o parte din populatie voteaza si alta nu, e vina celor de la putere ca nu si-au facut treaba de 20 de ani si acuma apar astia la televizor sa-mi faca mie si tie morala? hai sictir

  13. Ce ,,chestie,, o sa ii iasa lui Base ? I-a iesit pana acum chiar si ieri ia iesit si ce rau mirosea chiar nu poate sa-si ia niste pampersi ?

  14. Victor, știi ce satisfacție sadică mă alimentează acum? Că la 28 de ani câți am, corpul meu rezistă mai mult la frig decât al boșorogilor și idioților (ca cel de mai sus) care de frica lui Iliescu l-au votat pe Băse. Deci, selecția naturală își va face treaba! În trecut s-a folosit de potop, de zăpadă, de dracu mai știe ce. Acum se folosește de Băsescu!

  15. Victore, imi placi. Se pare ca nici n-ai dormit asta noapte dupa declaratia “Prasadintelui”. Cred ca Oprescu va rezolva si problema asta cu subventiile ( desi eu n-am nici-o treaba cu ele..) . Desi cunosc niste batrani proprietari care au bagat bani grei prin casele lor in anii ’60-’70 pentru o astfel de investitie si vine golanul asta de nicaieri sa distruga ultimele zile de speranta ale acestor eminenti slujitori ai Statului Roman. Rusine Nesimtitule. Dar la Cotroceni cine naiba iti subventioneaza energia termica tie si termitelor tale?

  16. @RaSpo.ro
    Si cand cei ramasi vor servi din liota portocalie…apropo sa-mi pastrati si mie, care ajungeti primii.

  17. D-le Ciutacu,
    nu sint “pro-basist” si deasemenea nu “pro-nimic ” ci “pro-ceva”.As vrea sa va reamintesc o secventa cu dl.Tericeanu cind a marit pensiile si Basescu a spus ca: statul nu poate sustine sistemul de pensii pentru multa vreme.S-a spus ca “are ceva cu pensionarii” si a semnat .Cind s-a votat de parlament+ toate partidele 50% marirea salariilor profesorilor “iar a semnat” si nu s-a mai opus.Ce a zis dl.Tericeanu dupa ?……….parerea mea(oricum nu conteaza) e ca dl. Serbanescu stie ce spune (de multa vreme),dl.Madalin Voicu are dreptate, oarecum si ceva ” contributie “la starea aceasta si…..circiumile (scumpe ori ieftine)vor fi in continuare pline insa “cinzeaca” va fi mai mare cu continut mai inferior.Eu nu vreau sa pup pe nimeni in cur ca nu e cazu’ si nici necazu’!

  18. Bref : Eu,o bunica, dupa 35 de ani de munca, dupa ce mi-am crescut doi copii singura, dupa ce n-am avut sambata, duminica, dupa ce mi-am platit cu sange ratele la casa si la CAR – ca sa-mi cresc copiii si sa le asigur un camin…dupa ce am gatit NOAPTEA si am spalat NOAPTEA cu apa rece, dupa ce am gatit la lumanare si copiii mei au invatat la lumanare, si au invatat – eu, trebuie sa traiesc acum, bolnava fiind, dintr-o pensie de 700 de lei !!!!! Atunci sa dea Dumnezeu si maica Domnului sa traiasca si Basescu si familia lui cu toti portocalii hoti si demagogi …tot cu 700 de lei/luna !
    Mai mult, n-am ce scrie…Ma inec de indignare, de neputinta si de disperare.Daca as fi mai tanara, as iesi in strada, as pune mana pe sapa, lopata, secera, coasa si ce-as mai avea si…AS DA ! AS DA LA CAP !!!!

  19. @gimiM
    Mars si linge ce a ramas nelis de Radu Moraru.

    @Victor Ciutacu
    Sunt nascut si crescut si stau inca la curte pe Margenului.
    Absolut nici macar intr-un an nu am primit subventie pentru lemne si carbuni sau mai nou gaze naturale.
    Iti spun sincer ca o iarna ca cea care a trecut la curte(nu am vila) te duce 1200-1600 ron pe trimestru.

    Nu am cerut si nici nu o sa cer subventie vreo data.
    Asta ca sa evit polemicile.

    Ma gandesc totusi sa-i dau una in bot doamnei Plescoi pentru ca;
    -Idiotenia aia ca se subventioneaza reabilitarea termica doar celor care stau la bloc pentru ca ei sunt defavorizati fata de cei de la curte este o idee proasta dar reala(ce comisioane babane sa ia la un bloc fata de o casa care are 100mp).

    Explicatia doamnei Plescoi este ca noi am ales sa stam la curte.

    Explicatia mea(stiu de undeva ca madam plescoi se uita pe acest blog)
    Idioata dracului nu am ales sa stau la curte, am avut o singura data noroc in viata,stau pe partea de strada care nu a apucat sa fie demolata de Ceausescu.

    Uite asa merge treaba in tara asta fiecaruia i se face cate o nedreptate.

    Ps.
    Opaina a fost cu mine in clasele 9-12. Pupincuris a fost de mic acum a ajuns Sensei.
    Va apara interesele doar daca ii iese ceva.

  20. In Sibiu centralele termice s-au inchis inca de acum 6 ani (sau 7?). TOATE! A ramas una romano-olandeza (patron olandez si angajati romani) care incalzeste un cartier (nici ala tot). Restul am trecut pe centrale individuale de apartament (investite de 50-60 milioane vechi)! Factura la gaz in luna de iarna 4-5 milioane vechi la un apartamentde 3 camere, la o temperaturade 21 constanta! Subventie canci! Tragedie mare pe la voi asta iarna ca s-a scumpit gigacaloria. De va taie si subventia…
    Noua nu ne-a plins nime de mila! Io de ce as Face-o?
    Io sper totusi ca bucurestenii sa nu astepte sa le inghete curu ca sa faca ce trebe! Noua astora de peste munti ne e cam peste mina sa demonstram in piata victoriei sau in parcul izvor! Ce pot io face ii sa ma pis pe usa biroului de europarlamentar al ebei, da, ma aresteaza dracului pentru lezmajestate, ori imi da amenda si n-am bani ca-s pensionar (nesimtit) pe caz de handicap (nu la cap 🙂 )
    Banzai!
    Oricum sabia mi-e ascutita in caz de ceva!

  21. Pentru imbecilii care sustin ca pensionarii sunt grasii ce trebuie executati ca sa usuram sectorul privat ii informez ca m-am gandit la ce sa renunt in momentul in care i-mi va fi micsorata pensia de boala. Da voi renunta la cablu tv si internet da pentru ca am trecut pe parabolica fara abonament si internet cum am mai avut la (mai multi pe un abonament). Dar unde dai si unde crapa cand esti imbecil parca firma de cablu este PRIVATA da este PRIVATA si la capatul liniei tot privatul va avea de suferit. De ce sustinatorii lui Base nu judeca oare pentru ca au capetele seci?

  22. Am zis ca trebuie decimati din cand in cand asa la intamplare sa intre frica in ei.
    Acum ne ciuruiesc ei.Vom supravietui . S-a dat startul la olimpiada coruptiei si a evaziunii fiscale ,evaziune ce nu a visat FMI-UL.Ca sa ajungem ca Agentina , nea Ciutacule, poate trebuie sa trecem prin Kosovo.

  23. @Victor,
    Adevarul e ca sunt de acord cu Madalin: bre, sa-l pupe in cur astia de l-au votat si continua sa linga la el, ca-l merita! Ce, asta e popor? Chit ca mor odata cu ei si eu da’ sa moara dracului de foame toti limbistii si toti astia al caror vot pe un pui sau un litru de ulei a fost egal cu al meu! Intrebare intrebatoare: oare din puiul ala si litrul ala de ulei si-or fi facut provizii pentru acuma?! Daca nu, naspa.

  24. o sa se ajunga iarna viitoare sa moara pensionarii in case de frig. fara subventii nu o sa-si dea drumu la caldura

  25. Nici nu am deschis televizorul, de aseara. Nu cred ca am curajul.
    Asta e o noua interpretare a conceptului :”Sa traiti bine”. Cumn poti, daca nu cu familia langa tine, cu mama, tata, cu bunicii, cu strabunicii sau cu soacra, cu cumnatul,etc? Caldura mai mare, cu multi in camera. Si, daca dormi pe latul, cu scaunele in fata, incap si 5,6.
    Cine nu a vrut sa vada si sa inteleaga ce vede…Sa nu ne comparam totusi cu Grecia. Nu stiu daca acolo presedintele s-a pregatit atat de bine, din timp, pentru viitoarele revolte.Ma refer la Securitate.Si la monopolizarea scenei politice. Sunt metode sa-i faci pe oameni sa se mai gandeasca, inainte de a iesi in strada.
    E cumplit ce ne asteapta.Si unii nici acum nu s-au trezit.

  26. Acelasi sentiment precum cel exprimat în comentariul de ieri:stupefactie.Ceeace mi se pare mie mai aiuritor este faptul că toată masa aceasta de oameni din care facem parte nu poate face altceva decât să se lamenteze(să vedeti discutii prin troleibuze,sau pe la coltul blocului) si în cel mai bun caz,cei care au acces pe posturile adevărate Tv să încerce să tină piept în discutii lingăilor, favorizatilor si deci lăudătorilor acestui blestem care ne apasă acum.Oare ce culoare vor fi avut ciuma si holera abătute cândva asupra…

  27. @ doru
    Ai dreptate cu imbecilii, iata situatia mea.

    1)EU somer in neplata
    2)Sotia angajata la o gradinita din sos Salaj ca ingrijitoare salar’578 ron(asta dupa noua legea minune la care a piedut un spor de 7% pentru ca altu’ nu avea)
    3)Mama pensionara, pensie 1120 ron suma la care plateste impozit.
    4)Tata pensionar, pen sie 970 ron suma la care nu plateste impozit.
    5)Copii majori la casa lor

    Bun acum sa calculam GRASIMEA DEPUSA

    1
    la zero primit poate sa-mi ia 3000% ca o sa primeasca zero.

    2+3+4=?
    2 suma actuala 578 – 25% = 144,5
    3 suma actuala 1120 – 15% = 168
    4 suma actuala 970 – 15% = 145,5

    TOTAL = 458 ron
    Bai nene da familie grasa mai am.

    Si o specificatie foarte foarte reala cum am ajuns somer de la privat.

    Lucram la o firma de mezeluri care era in sectorul 2.
    La niste alegeri mai vechi a candidat Anca Boagiu la primarie si intr-o buna zi a chemat toti patronii de la firme mai mari sau mai mici(cu potential) in curtea firmei FRIGOTEHNICA vezi doamne la un spectacol oferit de PDL.
    Acolo ii chema individual pe patroni intr-un cort,unii ieseau veseli alti tristi.
    Patronul meu fiind iranian nu prea a inteles ce s-a vrut de la el ce inseamna a decarta nici atat ,cum nu a inteles de ce trebuia sa-si vanda marfa produsa numai de la Braila incolo .
    Anca nu a iesit primarita dar cam la o luna dupa alegeri la ora 08,00 ne-am trezit cu ;
    10-15 Politisti
    3-4 Comisari de la Garda Financiara
    2 de la Politia Sanitar Veterinara
    1 de la ITM
    Urmarea s-a ales prafu’ de tot.

  28. Domnule Ciutacu,

    Soseste vremea FAPTELOR!!!

    Natiunea isi cheama fiii.
    Se pare ca vremea vorbelor trece incet … incet.
    Timp de 20 de ani s-a tot vorbit ….
    Sa soseasca vremea faptelor?

    Un mesaj transmis prin intermediul unui filmulet

  29. Azi , intorcandu-ma de la facultate in mijlocul de transport in comun am auzit ceva, care m-a lamurit !
    Tu , Mircea , Gadea si poate cei de la realitatea DEGEABA incercati sa schimbati ceva. Este IMPOSIBIL.
    Revenind la povestire. Doi pensionari stateau de vorba frumos pe scaunel. Zice unu` dintre ei :
    Pensionar 1 : – Doamne, doamne , ce om basescu!
    ce barbat adevarat!cat curaj a avut el aseara sa isi ia asupra lui hotararea de la FNI si sa ne zica noua ce masuri vor fi luate.Totul din cauza la prostii ala de Tariceanu si Geoana
    Pensionar 2: – Da, da , asa e. Acum trebuie sa indrepte ce au stricat aia!
    Dupa, a trebuit sa cobor.
    In mare asta au inteles unii oameni din tot ce s-a intamplat ieri. Si daca mai scoate basescu o alta gogoasa, sigur o sa existe unii care o s-o inghita pe nerasuflate.

  30. Mi s-ar parea corect si cinstit ca reducerile de salarii, pensii etc. sa fie aplicate doar celor ce l-au votat pe Base. Ceilalti ce vina au?

  31. @doru,
    Asa cum am prevazut, idiotii astia de portocalii chiar cred ca pot diviza societatea romaneasca. Ei habar n-au ca fiecare familie e compusa din: bugetari, privati, angajati la privati, pensionari, someri, elevi, studenti, masteranzi, doctoranzi, agricultori, free lanceri. “Bugetele” lor se aduna si se impart pentru a trai.Ce-si inchipuie repetentul asta national? C-o sa se bata grasii cu slabii ca in final sa- si poata lua femeile lui vuitoane si Q7?.

  32. Utilizarea Zyklon B necesita folosirea unei bai, la comun sau individuala (probleme de higiena ulterioara). Dupa ce o sa se dubleze facturile la utilitati, sa vad si eu cine va mai intra intr-o baie …

  33. Singurul lor scop este sa traiesti atat cat poti sa contribui la stat si sa mori la timp ca sa nu primesti nimic inapoi. Esti obligat sa contribui la fondul de sanatate, la toate contractele de munca pe care le ai, dar daca esti bolnav trebuie sa co-platesti si sa-ti cumperi toate medicamentele si sa platesti analizele si investigatiile. Esti obligat sa contribui la fondul de pensii, dar esti ajutat sa mori la timp ca sa nu mai iei nimic inapoi (nu prea repede ca nu mai contribui, dar nici prea tarziu ca sa mai iei vreo pensie).
    Ar trebui sa-i cautam si sa-i angajam si noi pe cei care i-au “ajutat” pe polonezi.
    Cel mai rau lucru pe care ni l-au facut actualii guvernanti in frunte cu maritul lor conducator este ca ne-au rapit din nou speranta.

  34. Acuma pe bune. Vorba lu Socrate ‘EIRONEA’ ? Adica, cam cum vine asta?
    -Joia presedintele anunta genocidul la adresa poporului
    -Vineri toata tara e socata si blocata de consternare
    -Sambata si Duminica toata tara fuge la una mica, un gratar, un mic si-o bere
    -de Lunea toata tara intra din nou in apocalipsa si incepe sa moara de foame, pana in week-end…
    Cum se poate ca in week-end dictatorul da festine, guvernul la Monte-Carlo, opozitia isi pune indignarea in cui, sindicatele la o obsteasca hodina, televiziunile revolutionare la ‘album duminical’, presa bine merci si ea, poporul la gratar, pana si pensionaii oropsiti isi pun de-o ciorbita de stevie.
    Vorba lui Lascar Catargiu: ‘Aiasta nu se poate, Maria Ta, fiindca asa se pierde tara!’.
    Ar trebui ca opozitia macar, daca sindicatele sunt slugi, sa organizeze ceva activitate. Chiar nu-i momentul a se merge in week-end.

  35. Daca se vor elimina si reducerile la energie termica va fi vai si amar de noi! Daca ai un salariu de 1000 de ron si dai mai bine de jumatate din el la caldura, o sa ajungem sa muncim ca sa platim intretinerea!

  36. Pacat ca oameni ca Badea sau Ciutacu incearca sa deschida ochii romanilor asupra realitatii in care se zbate poporul roman,nu avem nici o sansa,chiar daca nenorocitul de Basescu ar urca TVA-ul la 50% si ar micsora salariile bugetarilor cu 80% si maine ar fi alegeri tot pe boul asta l-ar vota.Istoria vorbeste de la sine.Qvot Erat Demonstrandum.Probabil ca ne meritam soarta.

  37. afara ploua. si in casa o sa ploua.va fi rau, foarte rau. inca e vara , dar cand va fi iarna… iarna nu-i ca vara ,e mai frig, poate foarte frig. si va fi si foarte rau, mult mai rau. atit.

  38. Pensiile sub 1500 lei nu pot fi reduse cu peste 5%. Cu 10% ar putea fi reduse cele intre 1500-3000 lei. Cu 15% doar cele peste 3000 lei. Argumente: 1) diferentele cele mai mari din lume intre cele mai mici venituri si cele mai mari; 2) preturile imense la intretinere si cheltuieli (mafia neefiind desfiintata de actuala putere); 3) se va face lege pentru pensii (care o va bloca pe cealalta, cea geniala, care e acum in Parlament), ce trebuie introdusa (si aceasta) in Parlament, iar pensiile nesimtite vor iesi in castig daca sunt “impozitate” tot cu COTA UNICA 15%; 4) pilonul 2 indepartat incorect…

  39. Ce bine! Inca o masura justa, pe care numai E.S. mare Timonier o putea imagina. Va afecta pe toti cei care au avut nesimtirea, bineinteles influentati de moguli, sa-l nu-l voteze. Nu vor scapa vii toti cei ce sug sangele poporului: pensionarii, handicapatii, functionarii fara carnet de partid, sugarii si alti reactionari. Asa va scapa tara de populatia infectata de ideile reactionare, supravietuitorii masurilor de reducere a pensiilor si salariilor care, toate sunt “nesimtite”. Nu-i asa ca E.S. este cel mai iscusit? Cum a gandit El asa o masura complementara! Genial, cu adevarat! Nu mai este nevoie de cianura si nici de Cyclon B. Cine va supravietui masurilor preconizate, nu va scapa de celelalte care sunt inca in incubatie, sau va emigra (tineretul, studentii, intelectualii vanduti mogulilor, medicii, etc., etc.,). Vom ramane numai noi, Romanii (cei 5 milioane plus dna Tatoiu) care vom trai bine in tara ramasa cu sarea si posta la locul lor, condusa dupa exemplul lui Peron, Pinochet sau Chavez, visul cel avem. Sigur, vor fi victime si in randul nostru, dar ce victorie este aceea fara jertfe?! Va imaginati ce tara prospera va fi aceea cu numai 4 miloane de locuitori? Cate referendumuri se vor putea face! Ce alegeri! Ce parlament eficace, de dimensiunile unui consiliu comunal! Ce legi, daca vor mai fi, votate in unanimitate! Ce frumoasa alternanta la functia de prim-ministru intre Boc si Udrea, in functie de ceea ce viseaza noaptea E.S.!Asa da! Jos mogulii raectionari care vor sa ia sarea si posta, cota unica si sa vina minerii! Viva EL SALVADOR, speranta romanilor!!!

  40. La noi in bloc a mai ramas un singur “bransat” la sistemul de termoficare Ecoterm. Pentru acest nesimtit, care face parada de masini, dar refuza cu obstinatie sa isi instaleze o centrala, Ecoterm ne factureaza tuturor, in parte, luna de luna, aproximativ 40 RON iar bransatului 250 RON. Mai mult decat atat, primim somatii si amenintari cu executarea silita de la domnisoara consilier juridic si de la taticul ei, care e executor judecatoresc. Suntem pur si simplu tracasati si terorizati, in ciuda faptului ca nu avem cu ei niciun contract de prestari servicii sau altceva. Pentru ultimii trei ani vor sa le dam 1200 RON/apartament (chipurile pentru “caldura din tevi” plus penalizari), ca sa nu ne puna sechestru pe bunuri. Pai se poate asa ceva?? Avem centrala termica din 2004 si am sigilat si izolat tevile cu porcarie d’aia de 19 mm, asa cum au cerut. Daca domnul director al Ecoterm este sotul doamnei procuroare, domnisoara consilier juridic al Ecoterm este fiica executorului judecatoresc, consilierii locali sunt frati cu domnii directorii ai Ecoterm si cu ei insisi, si senatorul pedelist Rasaliu e taticul tuturor, cine are curaj sa ii infrunte in instanta? Sa-i subventioneze dracu si tot ala sa-i si ia!!! Mor cu ei de gat dar nu le platesc un sfant!

  41. Domnule Ciutacu, de ce ati inceput sa cenzurati comentariile care nu se incadreaza in trendul general? E blogul dv. si aveti dreptul sa faceti ce doriti aici dar macar specificati undeva traba asta.

  42. Romanii inghit orice.
    Romanii nu mai sunt cei din ’89.
    Romanii sunt masochisti.
    Romanii sunt obisnuiti cu orice, mai ales sa fie “ocupati” de talhari (acum cei din fruntea tarii).
    Noi suntem romani, unii probabil ca sunt urmasii lui Traian, asta Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.