Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

Azi sunt cu curu-n sus, am treaba si n-am chef de dezbatut povesti despre nimic; combinatia perfecta. Deci va las voua placerea, in eventualitatea in care chiar va preocupa, de a scrie aici dorintele/scenariile/banuielile voastre pe tema generoasa a constituirii noii puteri. Eu plec sa ma intalnesc cu elevii de la Colegiul “Mihai Viteazul” (poate mai gasesc si creiere nepervertite) si dupa aia, mai pe amurg, sa trag un şpriţ naprasnic si rece. Fiindca, indiferent ce se intampla, tot ei castiga.

P.S. Duminica seara (20:00) o sa performez pe Antena 3, la emisiunea “Zig zag” cu Ion Cristoiu; poate ca v-o fi dor de mine si nu stiti cum sa-mi spuneti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

115 thoughts on “Faceţi voi, fără mine, noua guvernare

  1. dupa mine cea mai buna solutie ar fi ca pdl sa guverneze minoritar. tot s-a batut de 2 ani cu caramida in piept ca au cel mai bun program de guvernare.psd sa stea frumos in opozitie si sa stea la cotitura si sa sanctioneze pdl la orice greseala va fi mult mai bine la anu cind vor fi alegeri prezidentiale.tare mi-e teama ca orice partid s-ar alia cu pdl va pierde. eu una n-as mai suporta un nou mandat al lui base

  2. Nu stiu ce guvern va fi, dar stiu ce guvern NU vreau – PSD plus PD-L. In primul rand ar asigura realegerea lui Base, iar PSD ar pati ceva mai rau ca PN-L care s-a salvat cu ajutorul PSD, dar in cazul variantei acesteia de guvernare cine va salva PSD? base si PD-L vor da vina pe PSD pentru tot ce nu merge. Daca alianta PD-L si PSD nu va functiona, atunci PSD trebuie sa treaca in opozitie. Orice alianta cu PD-L este perdanta. Ar crea senzatia ca PSD este capabila sa pupe mana lui base si Boc numai sa ajunga la ciolan. Ar fi catrastrofal pentru PSD. Din aceasta alianta ar avantaja numai pe Base si PD-L.

  3. Este o impietate ca un turnator patentat, cel care l-a bagat in puscarie pe Ticu Dumitrescu si care marele disparut l-a numit “prietenul care m-a turnat constant pina in 1964” sa-si exprime “regretele”. Este vorba de acest turnator patentat, Mircea Ionescu-Quintus, care vineri facea parte din delegatia PNL la Cotroceni pentru ca SRI sa aiba informatii de la “prima sursa”, acest turnator prahovean care a facut de ris Prahova si care este vinovat de arestarea “lotului Bordeni” in 1951 si de moartea in inchisoare a opt dintre cei care au fost turnati la securitate in acel noiembrie 1951. Rusinos si – mai ales – lipsit de orice Dumnezeu! Mai bine ar ave grija de fiul sau, informator SRI in strainatate, care a fost scapat de puscarie de interventia directa a fostului presedinte Iliescu, in 1991, cind trebuia sa fie condamnat de autoritatile elvetiene.

  4. @Alandra

    La mine-n oracol zice asa. Pot castiga cu noroc, cu noroc de ghinion, din crestere de sanse de succes sau din reducerea ssanselor de insucces.
    Lasand norocul la o parte (ca ni-l facem singuri), putem castiga intre a fi nasol, foarte nasol sau extrem de nasol! Conteaza!
    Fa tu combinatiile prntru cele 3 cazuri.

  5. PARanormal ? Da!
    stunt stefan venit de aiurea si momentant stabilit in Craiova. Daca doriti informatii despre vrajitorul Traian, care numai intr-o ora i-ti numeste primul ministru, in 5 minute de da la DNA si numai din priviri te face Boc, atunci contacti-ma pe mine pentru informatii.

  6. FuXi,

    Combinaţii sau Combinări? Chimie sau Matematică? Sau pur şi simplu datu-n bobi :)))
    Contează!

  7. sunt foarte curios cum va iesi emisiunea cu cristoiu. oricum, imi place mult mai mult ca amfitrion decat ca “datator cu parerea”, unde da semne de gaga…

  8. in sfirsit,cred ca ai o atitudine corecta.Ma rog,inteleg ca esti jurnalist …ai atunci trebuie sa emiti pareri.Te consumi anormal demult.
    Oricum AIA fac cum vor ei…cum se-nteleg ori negociaza.
    Acum se hotareste cine ia cei 40% si cine 60% in urmatorii patru ani.Parca astea erau proportiile,nu ?
    In rest decizia ta cu spritul este cea mai potrivita cu amendamentul ca este o crima sa torni apa in vin.Dar,pe voi,”sudistii” este foarte greu sa va scimbe cineva acest “prost obicei”
    Aaaaa,ai gasit ceva in papuci ???
    La multi ani !!!

  9. Exit-poll-urile au fost corecte! Daca se va dori sa se demonstreze fraudarea alegerilor, atunci acest lucru este posibil! Fiecare partid mare a avut reprezentant la sectiile de votare, reprezentanti care a plecat acasa cu un exemplar din P.V. al numararii voturilor. Daca se compara ceea ce este inscris pe aceste P.V., cu cele din P.V. predate la Birourile Electorale, se va constata ca – pe drum! – au “aparut”, subit, mai multe voturi nule! In acest caz, sefii sectiilor de votare trebuie actionati in instanta, condamnati pentru frauda si fals in inscrisuri oficiale. Numai asa se va pune capat imixtiunii unor “servicii oculte” in manipularea voturilor si fraudarea alegerilor! Intrebarea este: care va fi partidul in stare sa faca aceste comparatii?

  10. Sunt total dezamagit de atitudinea prietenului tau LUDOVIC ORBAN , care are un comportament de parca ar fi luat 99.9%la vot.Te rog sa-i aduci aminte ca a fost redistribuit si,am mari dubii daca a fost pe drept.

  11. @ANUTOIU FANICA: nu esti singurul dezamagit, da’ nu cred ca-l doare foarte rau

  12. P.S.D.-ul sa tina minte ceea ce spun baietii cu ochii albastri-DACA VOR INTRA LA GUVERNARE,PARTIDUL SE VA SCINDA!ESTE VISUL MARINARULUI-SA FACA UN MARE PARTID DE CENTRU STANGA!

  13. asta am votat asta avem !
    …alegeri DIFERENTIAT pe LISTA…..
    -partidul face lista in ordine alfabetica
    -intra primi cu cele mai multe voturi in mod proportional
    -electori voteaza partidul si candidatul dorit
    -nu se mai da spaga ca sa fii pe lista sau pe un loc eligibil
    -aflam curentul dorit de electorat
    -NU se mai ascunde nimeni in sptele listei sau a partidului

  14. …istoria se repeta ….
    cine ramine in opozitie , E CEL MAI CISTIGAT
    IAR A cistigat MEDIOCRITATEA REVANSARDISTA [extremisti fara doctrina ]

  15. Exit-poll-urile au fost corecte?
    Fiecare partid mare a avut reprezentant la sectiile de votare, reprezentanti?
    Ei bine, va inselati D-le ChiS Alexandru! Si va dau un mic exemplu: tatal meu era pe lista de observatori din partea unui anumit partid, ca rezerva, ce-i drept. Pe locul I era un om din alta localitate, si in ultimul moment, a trebuit sa plece, chiar duminica, avand niste probleme, si nu s-a prezentat la sectia de votare. Numai ca de la Primarie… SURPRIZA! Nu au fost aprobati decat cei de pe locul I din lista trimisa de partide! Nu m-as mira, sa fi castigat in sectia de votare de care apartin, partidul D-lui Primar, cu care de altfel suntem rudenii, si nu suntem din acelasi partid. Oricum, nu asta a influentat rezultatul alegerilor…

  16. Ma pregateam sa spun ca singurul om cu gandire obtuza din PNL este, din pacate, LUDOVIC ORBAN! Parca il aud pe Diaconescu cand ingropa, cu ajutorul altora, PNTCD-ul. Apoi, am vazut un comentariu mai sus al dlui Anutoiu Fanica si am vazut ca si altii au aceeasi parere. Totusi, nu m-am putut abtine sa scriu si eu despre acelasi lucru. E pacat! Il credeam mai “dezghetat”…..Se pare ca m-am inselat. Cu ajutorul lui PNL-ul va ajunge acolo unde ii e locul, adica la 7 – 10% procente.

  17. Sa-l opreasca cineva pe Orban ca nu stie decat o melodie si pe aia o tot spune la nesfarsit, indiferent de ce intrebare i se pune! Parca-i o moara stricata! E penibil!

  18. Cu toate ca am zis ca n-o sa mai scriu pe nici un blog, doua intamplari de azi ma fac un mic razgandac !!! Un moment de o penibilitate si-o scarboshenie infricoshatoare este cel in care au aparut pe sticla, la RATALITATEA, doua putori absolut abjecte, duduile PORA SI VALERIA DORNEANU , doua tzucalare ce nu numai ca duc tzucalul baselei neamului, dar, dupa ce-l golesc, il mai shi ling de ce-a mai ramas in el!!!!! Al doilea moment a fost , tot pe RATALITATEA, acela in care am vazut cum un adevarat roman, ma refer la acel om haituit si batjocorit de SECURITATE, VASILE PARASCHIV ,parca e numele lui, i-a inapoiat baselei medalia ce-o primise cu cateva minute inainte !!!! in timp ce toata ,,adunatura” de medaliatzi se gudura pa langa boschetar si-l aplauda cu fervoare!!!!!!DOAMNE ,DUMNEZEULE !! chiar asa de ticalos si de slugarnic a ajuns acest neam , atat de puternic are impregnata supushenia si slugarnicia in gena lui incat sa se pravale intr-atat in mlashtina obedientzei si linsului de cur de stapan ?????? Atat de mult i-a putut lua mintzile acestui neam incat sa ajunga atat de jos , de neam de slugi preasupuse si de argatzi , la ,,curtea” celui mai netrebnic dintre ei?????? DOAMNE , DUMNEZEULE MARE!!!!

  19. Si inca un mic comentariu— Oripilant si degradant rasul de copil retardat si tembel al basescului din secventzele reluate la nesfarsit ,filmate la intalnirile cu partidele politice!!!Acum, cand o criza infricoshatoare cuprinde Romania, acest pitecantrop nu gaseste altceva mai bun de facut decat sa rada tembel, satisfacut ca partidul sau de slugoi a castigat mai multe mandate in Parlament si el poate sa-si faca mendrele !!!!! Ce madar fackar desavarshit!!!!!!

  20. Chiar conteaza cine cu cine se va alia? Nu va iesi aceeasi “ciorba” de 19 ani incoace? Crede cineva in formula magica perfecta, in cocktailul genial care va construi sute kilometri de autostrada in urmatorii patru ani si va umple burtile romanilor? Eu cred ca doar televiziunile se framanta acum cu treburile astea. Romanul simplu are acum alte griji : de exemplu, cate paini va pune pe masa de Revelion…

  21. PSD+PC+PD-L.
    UDMR in opozitie.
    Ne-am saturat de amenintari la adresa unitatii teritoriale a Romaniei si posibil chiar integritatii teritoriale in viitorul nu prea indepartat.
    Va doresc multe zile la racoare pentru tupeul vostru de a ataca Romania din interior.

  22. @Alandra

    Cândva utilizam bețisoarele de coada șoricelului ca să citesc oracolul. Mergea. Am fost (auto)constrâns însă să mă abțin să mai fac asta. Nu-i de joacă.
    Acum mai folosesc cartea numai ca izvor de pilde de viață. Sporadic.
    Folosesc aici pseudonimul FuXi pușin autoironic. Din când în când mă ia febra arhitectonicii și cred că politica totuși ar trebui să fie înțeleasă în sensul lui Aristotel – „Politica este arta arhitectonicii -care este- știința și arta proiectării activităților cetății” (cetății ca țel înalt și nu ca dat al decadenței).

    Nu aparțin unui domeniu, mă străduiesc să fac pași înspre transdisciplinaritate, venind dinspre fizică.

  23. e prima oara cand intru pe blogul tau…
    probabil ca n-o faceam niciodata(nu din vreo parere preconceputa),dar era plasat in lista unei bune cunostinte.
    sincer imi place aerul asta natural,mda…,chiar esti ok in rolul tau:P

    imi imaginam ca in afara de politicianisti elucubratori de demagogie ieftina,combinatii si teorii alambicate,universul tau nu mai are si o latura umana,fireasca.sunt placut surprins ca “vorbele grele” se pot preface ,rocambolesc, in vorbe neaoshe.
    debitez platitudini,nu?
    ok ,shpritz revigorant si bafta la vanatoarea de creiere virgine,necorupte!!!
    ps…poate pui o vb buna pe langa dom’ gadea si-l deportati pe stan laptop,nu de alta ,dar asa o sa ne uitam si noi mai mult la antene -fara “cucu,ups,etc,etc”
    sanatate placuta…:)
    marss

  24. Toata lumea dicuta despre “noul guvern”. Sincer, nu v-ati saturat toti de subiectul asta? Peste tot aud numai de posibilele combinatii intre partide. cine va fi premierul? care ar fi cel mai bun premier?. Ce mai conteaza? ultimi 20 de ani ne-au ca nu se schimba nimic indiferent de guvern. Si daca se schimba ceva, atunci sunt schimbari mici. Nici rating nu cred mai face cineva cu subiectul asta.

  25. ma intreb cum au reusit sa falsifice serviciile si de data asta alegerile si cei de la PSD sa nu se prinda.

    a doaua intrebare pe care o am – de ce nu se merge la Curtea Constitutionala sa se ceara interpretarea articolului 103 pe care Basescu l-a balbait si l-a citit aiurea?
    Nu cred ca Ion Vida se face de ras si da o lata interpretare acestui articol, decat a dat-o deja.
    In ce priveste pe micutul Boc, ar trebui sa i se ineterzica sa mai fie dascal. Ce cred studentii care invata drept constitutional despre profesorul Boc care sustine una in manuale si alta la televizor. ca sa nu mai spun ca sustien Parlamentul unicameral dupa ce isi da DOCTORATUL cu o teza in care sustine bicameralismul. Eu inteleg ca politica e CURVA, dar chiar atat de curva? ce autoritate MORALA mai are PROFESORUL Boc? ce reforma in invatamant va face o lichea care isi schimba ideile dupa cum o cer interesele politice? Cum mai poate acest Boc sa-si priveasca studentii in ochi fara sa-i fie rusine ca exista?
    Cum poate Boc sa se AUTODESFIINTEZE si apoi sa ne pretinda sa il RESPECTAM!
    Zilele astea pentru prima data am simtit o rusine imensa ca sunt roman, privindu-l pe Boc cum se da in barci in numele democratiei.
    Va mai mirati ca avem un asemnea sistem de invatamant, o viata politica de rahat, cand avem un sef de partid ca BOC, fara demnitate, fara principii, care isi bate joc de Constitutie in functie de interes?

  26. Este superba varianta PSD+PNL+PDL+UDMR si Traian Basescu in opozitie spusa de irinaindir pe 6 December 2008 la 1:17 am

    Inca un mandat Basescu de cinci ani te impinge la imigrare. Ar fi groaznic. Vai de poporul roman!

  27. Ba Ciutacu!
    Bai nene, paranghelia asta care o pune la incalzit basescu este, frate, ca un futai dupa 30 de ani intre doi indivizi (el si ea) care la divort a iesit cu cafteala si politia la poarta (in cazul astora a fost DNA-ul)! Acum el cu burta, chelie si ejuculari precoce (si asta numai daca i se mai scoala), ea cu gusa,tate pana-n genuchi, curul mare si cazut de-si sterge urmele. Cum dreacu s-o mai pui ?! Singurul lucru care-i mai leaga sunt amintirile tineretii (“draga stolo”,ardei uiti,tepe,sampanii baute la Universitate direct din sticla si apoi spart capete de prosti cu ele, amintiri de pe timpul Bratienilor, bla-bla-bla). Eu zic ca pot s-o mai “comita” dar numai daca se uita la altii cum o “pun”!

  28. Ai dreptate! Ne e dor si nu stim cum sa-ti spunem. Abia astept sa te ia Cristoiu prin invaluire si sa te faca sa vorbesti mai mult despre tine si familia ta, decat despre politica si guverne.

  29. Din surse,am aflat inca dinainte de alegeri ca guvernarea va fi cu Blaga prim ministru si Tariceanu presedintele Senatului.Si ca Alianta DA nu e desfiintata la tribunal.Asa ca,trageti voi concluziile.Hai sa mai facem desene animate pentru prosti,la TV.
    Pentru PSD ar fi bine sa nu intre in alianta acum,si sa nu faca un compromis de moment.Pe termen lung,ar fi bine sa stea in opzitie acum,si la prezidentiale ar avea multe sanse cu Oprescu,care din cate vad,are mare grija de imaginea lui .

  30. Mai e o problema: Cine va fi numit prim-ministru nu va putea candida pentru “prezidentiale”. Pe Dambavita, ca sa candidezi trebuie sa “dai” in ceilalti.Asa ca, pimul ministru nu poate sa “dea” in el insusi.Cred ca d-nul Basescu va numi o persoana in care sa poata lovi.Are nevoie ca de aer de acest lucru.
    Sunt prsonalitati care l-ar putea invinge pe d-nul Basescu: D-nul Oprescu daca ar vrea, d-nul Antonescu daca si-ar structura putin strategia ,mai ales in politica externa,d-nul Ponta,d-nul Mitrea daca si-ar rezolva dosarele,d-na Saftoiu chiar d-na O.Vasilescu.

  31. Cu cat te ” ung ” cei de la PSD ? Tanar ” batranel ” ce esti….. Clar,daca nu-mi vei publica comentariul mi-ai dat un raspuns.Esti o gluma la adresa mass mediei!

  32. Dar la ce mai are aceasta tara nevoie de un Parlament, de Prim- ministru, de Guvern?
    Il avem pe Basea si ne ajunge!

  33. Nea Victore, eu mor daca nu-mi spui si mie ce i-a spus Norica basescului cand erau amandoi minishtrii ????? SI INCA O CHESTIE—- MARE OM ZIARISTUL ASTA AL VOSTRU , DE LA PAGINA 3 , OCTAVIAN SI NU MAI SHTIU CUM….. MARE OM ,MARE CARACTER !!! O FI MARE SI-N GRAD?????

  34. L-am vazut pe BOC!!! Mi se pare ca , daca idiotzenia trebuia sa poarte un nume, cel de boc e cel mai nimerit!!!! Mama mia, si nu-l doare deloc!!!!

  35. Se face PNL-ul “fata de casa”?

    Azi e cu unul, maine-i cu altul.Cam asta este atitudinea de dama de companie pe care o practica PNL-ul in ultima perioada, fortand formarea unor aliante contra naturii, precum cea care se prefigureaza, intre PDL si PSD.

    In termeni alegorici, liberalii sunt precum o femeie de moravuri usoare.Cunoscuta de mult ca fiind o dama de consumatie, acum vreo patru ani, cand avea o bruma de zestre electorala, a fost obligata sa se marite cu un marinar cam alcoolic si care, la betie, devenea si extrem de violent.O batea si voia sa o scoata din casa cu fiecare prilej.Ba mai mult, sotul marinar spunea peste tot ca vrea divortul, insa sa il bage ea, partenera liberala.Sau libertina, ca nu se mai stie…

    Om umblat pe mari si prin bordelurile din porturile lumii, marinarul a incercat sa isi castige si simpatia satului, povestind peste tot cum il trage partenera in piept.Si cu unul, cu doi, ci in grup.De interese, evident.

    Iar la un moment dat, inevitabilul s-a produs.Divortul s-a consumat, insa nu cum isi dorea marinarul, asa ca cel care a plecat din casa a fost el si rudele lui, in timp ce ea, liberala, a ramas in casa, de dragul copiilor.Marinarul s-a mutat sus, in deal, unde-i o casa, iar rudele lui de sange s-au aciuat care pe unde, cei mai multi prin fruntea unor institutii deconcentrate de prin sat, iar altii pe la crasma.Pentru ca patima bautului se pare ca era o trasatura comuna in toata familia marinarului.

    Ramasa singura in casa si cu copii mici de crescut, femeia usoara liberala a inceput sa cocheteze cu unul si cu altul, cautand sprijin.Avea ea un ungur cu care se tinea, insa nu era suficient.Pana la urma a gasit un tanar naiv, daca nu de-a dreptul prostanac, care s-a oferit sa ii dea o mana de ajutor.Nu au inceput o relatie oficiala, ca le era frica de gura satului.Si de marinar, care cand se imbata, isi aducea aminte cum l-a inselat partenera lui si ii lua la bataie pe toti cei care incercau sa se apropie de ea.Dupa care se ducea in centrul satului si striga in gura mare:v-am spus eu ca e curva?

    In aceste conditii, tanarul naiv o frecventa mai ales,seara, feriti de ochii lumii, si o intreba de ce mai are nevoie.In schimb, nici nu a cerut prea multe:doar sa ii mai faca menajul prin casa si cate una alta, ca deh, barbatii mai au si nevoi.Cu toate astea, lumea incepuse sa vorbeasca si chiar sa spuna ca le sta bine impreuna.Ca decat cu marinarul ala scandalagiu, mai bine cu tanarul asta cuminte.Care desi mai naiv si prostanac, macar era serios si bine intentionat.

    Asa ca si ei incepusera sa isi faca planuri serioase-dupa vreo doi ani de relatie, hotarasera ca in noaptea Sfantului Andrei sa treaca peste ce zice lumea si sa se ia, cu orice risc.Satul deja se obisnuise cu ideea si toata lumea astepta nunta.Mai trebuiau doar nasii de cununie.Numai ca, exact cand trebuiau sa faca pasul cel mare, madama s-a razgandit-si-a amintit brusc de meseria ei anterioara si parca a prins-o regretul.N-o fi gresit, oare, cand l-a parasit pe marinar?Si ce daca o batea?Lasa ca nici ea nu era usa de biserica.Iar daca o injura, doar n-o lasa gravida, vorba aceea.Ca s-au facut de ras in tot satul, nici macar nu mai conta.In fond si la urma urmei, n-au fost niciodata de fala:ea, o prostituata, asa cum i-a fost tot neamul, iar el, un marinar betiv.

    Iar in acest moment, timpul s-a oprit in loc, lasand in urma doar o intrebare cu final deschis:se va face oare, eroina noastra, fata de casa sau va ramane aceeasi femeie usoara?

    Adrian Bidilici,

    Galaxy FM

  36. Pai si unde e placerea daca tu pleci? Ne lasi pe noi sa dezbatem ce? Guvernul de frapiera sau combinatiile scarboase? Pana la urma, adevar graiesti… TOT EI CASTIGA… asa ca, ce sa ne mai dam cu parerea si sa analizam NIMIC?!

  37. Nea Victore, mi se pari tare obosit, baiatule !!! si tare suparat !!! Tzi-am pus o intrebare si asteptam si un raspuns[ daca nu chiar doua intrebari!!] , macar la cea cu Norica!! Cea cu jurnalistul era mai mult retorica si deloc tendentzioasa , cum poate ai crede.Era doar modul de a-mi exprima nedumerirea la adresa unui personaj ,,extrem de insipid”, daca nu chiar o nulitate , si care a ajuns la varsta parului alb, care ar presupune si o oarecare stapanire a proprietatzilor termenilor!!! Domnul respectiv mi se pare traitor sau cazator din luna!!!

  38. @lupi: obosit sunt, suparat nu si nu-mi barfesc colegii. iar Norica l-a bagat barbateste si fara menajamente-n pizda ma-sii. multumit de raspuns?

  39. Cei care negociaza in aceste zile “pentru viitorul natiunii”,sunt ilustrati perfect in trei strofe atat de actuale din Scrisoarea a-III-a…

    Cine sunt
    ———
    Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi
    Sa ajung-a fi stapâna si pe tara si pe noi!
    Tot ce-n tarile vecine e smintit si stârpitura,
    Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natura,
    Tot ce e perfid si lacom, tot Fanarul, toti ilotii,
    Toti se scursera aicea si formeaza patriotii,
    Incât fonfii si flecarii, gagautii si gusatii,
    Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!

    Ce au facut
    ———–
    Prea v-ati aratat arama, sfâsiind aceasta tara,
    Prea facurati neamul nostru de rusine si ocara,
    Prea v-ati batut joc de limba, de strabuni si obicei,
    Ca sa nu s-arate-odata ce sunteti…niste misei!
    Da, câstigul fara munca, iata singura pornire;
    Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

    Ce merita
    ———
    Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punând mâna pe ei,
    Sa-i împarti în doua cete: în smintiti si în misei,
    Si în doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!

    …desteptarea BAI “popor”,ai dormit destul linistit si ei au avut “grija”!

  40. Imi place blog-ul la fel ca si cel al lui M.Badea. Felicitari. Daca ai timp te poti uita si tu pe blogul meu si sa-mi zice daca iti place.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.