Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Experimentul nostru narcisist-editorial

Experimentul nostru narcisist-editorial

E simplu, nu-i nici o mare inovaţie-n piaţa tv, cred că putea să treacă oricui prin cap că se poate face. Mă bătea gândul s-o făuresc cam de pe la sfârşitul anului trecut (când mă bătea, în paralel, şi gândul să mă las), dar evenimentele ultimelor zile şi anumite reacţii la o întrebare m-au făcut să urgentez mişcarea. Deseară, pentru a doua oară-n ultimii (aproape) trei ani, nu voi avea instituţional grija subiectului, invitaţilor şi desfăşurătorului emisiunii. Pentru că sunt invitat la Vorbe grele.

Realizatorul show-ului de azi e intuibil, dar îmi rezerv plăcerea sadică de a nu-i scrie sau confirma numele. Cert e, pe de o parte, că nu am absolut nici un dubiu asupra profesionalismului şi onestităţii sale, respectiv, pe de altă parte, că habar n-am despre ce o să vorbim vreme de 50 de minute. Am convenit libertate totală în bucătăria acestui experiment şi nici măcar cu Jenica, producătoarea emisiunii, n-am discutat. La faţa locului, predau laptopul şi casca şi mă supun umil interogatoriului.

P.S. Jeni, boieria de azi nu te exonerează de trimisul maşinii la Casa Scânteii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Experimentul nostru narcisist-editorial

  1. buna dimineata dle CIUTACU,

    superba emisiunea de aseara domne ca si cei care scriu pe acest blog, va admir si imi place de mor felul cum vorbiti, recunosc ca v am descoperit de curand blogul eu insami fiind fan nr.1 blog Floriana si cititor de q magazin.Felicitari Oanei pt.faptul cum a gestionat emisiunea, singura problema sa se imbrace mai deschis ca e tanara, si sa zambeasca mai mult.Buna interventia colegilor dvs.Badea si Gadea, sa stiti ca le am umplut capul acasa familiei mele cu ce citesc in fiecare zi pe blogul dvs.Va salut si va doresc toate cele bune, si emisiuni cat mai interesante.cu stima,dana

  2. Imi miroase a schimbare. Vrei sa pleci din emisiunea asta, nu? Hmm, ti-ai gasit inlocuitor, observ. La cat esti de apreciat, de ” dorit”, cred ca-ti va fi bine. Experimentu’: remarcabil.

  3. Sa-ti moara motorul la semafor ca nu sti nici una din intrebarile pregatite?

  4. Am vast! Dragut! Felicitari!
    Da’ tot mai bine-i cu Victor la clape, cu casca in ureche si cu Oana la dreapta lui!
    Banzai!
    PS. Arde-i nene pe toti cind merita!

  5. E un inceput. Dar se poate si mai bine, sunt convins. Mie personal mi-ar placea o emisiune in care invitatii sa nu fie 3D ci 3B: Bendeac, Buzdugan, Badea. Se poate? Rating garantat. Aferim!

  6. cind o vedem si noi pe jeni
    jeni si mai cum?
    asta-i nume sau porecla?
    emisiunea a fost interesanta!
    baga si tu un sumar de audienta (sa moara dusmanii tai de oftica!)

  7. Felicitari, dar eu daca as fi la pupitru as rezerva si umorului(satirei)macar un minut pe emisiune.La niste subiecte atat de grele, cateva clipe de destindere n-au cum sa strice…

  8. Ce am vazut aseara a fost fudulie curata pentru voi amandoi. 🙂 Eu am zis ca va fi invitata ,dar ai intors rolurile.A fost un pic ciudat experimentul.

  9. Stiam ca nu veti dezamagi,stiam in parte cum ganditi,v-am mai spus-o ca va respect si ca sunteti unul dintre cei drepti pe care intamplator i-am descoperit printre tineri.Poate ca nu este totul pierdut atata timp cat veti avea admiratori,sustinatori si prieteni ca dumneavoastra.

  10. felicitari victor ciutacu felicitari oana dobre sunteti doi jurnalisti de mare clasa ,sunteti jurnalisti care nu se inclina dupa cum bate ”vantul”politic va multumim ca existati va multumim pentru emisiunile bune pe care le realizati mi-as dori sa fiu in culise inca odata la o emisiune pentru a va imbratisa si a va spune personal cat de mult va apreciez cu ajutorul domniilor voastre -dupa fiecare emisiune-ne revine pofta de viata si increderea ca poate o sa iasa soarele si in tara asta inca odata va felicit si va doresc tot binele dv si familiilor dv

  11. Pe ce post de televiziune este emisiunea “vorbe grele”? va rog! Nu va suparati pe mine ca nu stiu, dar eu cand il vad pe Victoras (Ciutacu)nici nu mai stiu pe ce lume sunt… Si nu glumesc.

  12. Un barbat care vorbeste mai tot timpul de sotia lui .de copilul lui nu poate fi un om rau.Pari inchis foarte bine,dur ,nemilos dar constat ca esti sensibil cu un suflet bun.

  13. Sint amarata ca nu pot urmari emisiunile tale la tv.Oricum, tot le urmaresc,dar pe net.(in acest moment urmaresc congresul pnl)

  14. salut Victor!am urmarit emisiunea si mi s-a parut un fel de “joaca de-a televizorul”.am remarcat doar ca ai spus niste lucruri in premiera si cam atat.ti-as recomanda sa faci emisiuni in duet cu oana,cat mai multe.formati o echipa buna!”succesuri”!

  15. Salut, Victor!Am vrut să-ţi scriu mai de mult, dar n-am făcut-o. Iacă-tă-mă-s, acum!Sugerează, domnule “marilor” leaderi P.N.L.-işti şi P.S.D.-işti, să-şi pună “poporul”, specific fiecărei formatiuni, sa stranga semnaturi din colegiile electorale unde au candidat “transfugii”, prin care sa ceara demiterea acestora din parlament. Cred ca incercarea s-ar putea face si in instanta cu niste avocati buni, care stiu “cate petece” are dreptul constitutional. Dacă se reuseste,”urat mirositorul” si toata liota lui a sfeclit-o! Te pup!Iti doresc acelasi succes ca si pana acum.Pa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.