Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Experimentul nostru narcisist-editorial

Experimentul nostru narcisist-editorial

E simplu, nu-i nici o mare inovaţie-n piaţa tv, cred că putea să treacă oricui prin cap că se poate face. Mă bătea gândul s-o făuresc cam de pe la sfârşitul anului trecut (când mă bătea, în paralel, şi gândul să mă las), dar evenimentele ultimelor zile şi anumite reacţii la o întrebare m-au făcut să urgentez mişcarea. Deseară, pentru a doua oară-n ultimii (aproape) trei ani, nu voi avea instituţional grija subiectului, invitaţilor şi desfăşurătorului emisiunii. Pentru că sunt invitat la Vorbe grele.

Realizatorul show-ului de azi e intuibil, dar îmi rezerv plăcerea sadică de a nu-i scrie sau confirma numele. Cert e, pe de o parte, că nu am absolut nici un dubiu asupra profesionalismului şi onestităţii sale, respectiv, pe de altă parte, că habar n-am despre ce o să vorbim vreme de 50 de minute. Am convenit libertate totală în bucătăria acestui experiment şi nici măcar cu Jenica, producătoarea emisiunii, n-am discutat. La faţa locului, predau laptopul şi casca şi mă supun umil interogatoriului.

P.S. Jeni, boieria de azi nu te exonerează de trimisul maşinii la Casa Scânteii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Experimentul nostru narcisist-editorial

  1. Precis cea care te va “executa” va fi Oana!E printre puţinii care-ţi fac faţă!Şi cred că te tentează un pic să enervezi “neprietenii”…

  2. Ma speriasem ca-ti ve fi propriul invitat! Ala-i narcisism veritabil de arogant.

  3. Măi dragă Victore! Eu sciu blog de câteva zile, iar tu de colo, pe care te urmărsc de câţiva ani, m-ai pomenit în emisiunea ta, la persoană fizică, sic, relativ de blogul unuia.
    Era cu stânga-dreapta, parlamentarii cumpăraţi ca boii la târg.
    Măsi mos, cum zicea fi-meu când era mic.
    Io-s unu, ebenonline.blogspot.com, şi-s nevorbit…

  4. Trebuia sa faci asta de 8 martie! Atunci ar fi fost narcisism veritabil! 🙂

  5. genial !!da da da asa da !!!aproape ca ma autoflagelez de bucurie ce m-am saturat de octogenari politice in emisiuna asa da ma uit la 21 la VG(Ciutacu-i la zid cineva trage cu intrebarile:))))oare cine-o fi oare) splendid !

  6. Sa le fie oare atat de teama posibililor invitati de ” vorbe grele ” asa incat ati ajuns propriul invitat ?
    O sa revolutionati mass media , promotor al unei inovatii in materie de ” invitati “.:)))
    Poate o sa vedem in curand si pe Dana Grecu strigand si certandu-se in direct pe ea insasi :))
    Sau pe Dan Diaconescu(OTV) ca purtator de cuvant al Basescului in direct .
    Succes la emisiune .

  7. asa frate !mai odihniti-va si voi ca va este destul de greu!
    daca se poate la subiecte …FARA BASESCU !ca nu-l mai suportam(cu cit e mai luat in seama cu atit se umfla mai tare muschii pe el)

  8. PS puteti sa dati un nume generic emisiunii de azi , de exemplu ” In oglinda ” !

  9. Pareti prea ‘cool’ in fotografia postata ca sa va credem ca sunteti ‘un invitat’ oarecare la Vorbe Grele.Nu am vazut prea multi invitati ai Dvs. sa fie degajati, zambitori, plini de optimism, de incredere, fara urma de stress in fata celui mai sever investigator,care prin cross-questioning patrunde in madularele omului, caruia nu-i scapa nici macar o privire piezisa, sau chiar un zambet piezis, dara-mi-te o vorba scapata de sub control.
    In poza mai de graba este un ‘boier’,doritor de divertisment decat un narcisist preocupat doar de fanteziile sale.
    Doresc ca acest experiment sa fie incununat de succesul scontat si sa fie un feed-back pentru Dvs.in continuarea emisiunilor Vorbe Grele.

  10. Coane Victor… Ti-ai dat vreodata seama ce rating ai face daca-ai sta la un wisky televizat,cu patru bucatele de gheata, sa te smardoiesti cu “cidul” in direct.Pe fata,cu lovituri in coaie,sa vedem si noi cine cade primul sub masa…Ce zici ?

  11. @bocitor cinic: stie unde ma gaseste. eu nu insist…
    @EDY: da’ vad ca si prezici, si te pricepi la oameni 🙂

  12. D-le Ciutacu,

    Abia astept emisiunea.Nu vreau si nici nu incerc sa ghicessc cine e moderatorul.Astept surpriza.
    Va doresc,din tot sufletul,mult succes!

    IoanaP

  13. D-le Ciutacu,

    Uitati sa va spui,nu-mi place denumirea pozei:”narcisist”…De,daca nu imi place,eu va spun,chiar daca va suparati pe mine.

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  14. E o tampenie sa bei wisky cu 4 cuburi de gheata. Te alcoolizezi la sigur, fiindca intradevar poti sa o duci zile intregi asa nici beat nici treaz, dar cantitatea ramane cantitate.
    Se pune un singur cub si se bea in picioare, sa zicem in fata semineului, fara sa fumezi, cam 100 ml. Dureaza cam 5 minute, si nu se pune problema unui al doilea pahar. Poate peste doua trei ore.
    Nu e spirt sau carcalete sa stai cu zilele in carciuma cu el in fata si sa-l afumi cu Carpati ca toti spirtarii.

  15. da’ cine ghiceste ce castiga???
    🙁 Ca nu ne-a dat beleua asta de primar al 13-lea????!!
    …nu c’as avea vo’ bafta-n lumea asta!

  16. Sunteţi un adevărat gentleman! Mai lăsaţi şi altora plăcerea să vă toace mărunţel iar asta nu vă sperie. Cu toate că “Vorbele” vor fi întotdeauna lipite de imaginea Dvs., deci e o emisiune de autor, mai daţi şi altora posibilitatea să fie şefi, pentru scurtă vreme în ograda Dvs. Respect!

  17. Coincidenţe “seismice”

    În ziua de 04.03.1977 Ceauşescu în vârstă de 59 ani se afla în străinătate.
    Astăzi 04. 03. 2010 Băsescu în vârstă de cca 59 ani se află în străinătate.
    Ş-atunci ca ş-acum POPORUL ROMÂN e singur.
    Ziua de 4 martie 2011 ca şi cea din 4 martie1977 cade-ntr-o vineri (!?)

  18. Sa vedem … Cine-ar putea fi realizatorul in seara asta ? Jurnalist , sigur ! Placere sadica ??? Hmmm! Niciun dubiu aspura profesionalismului si onestatii ? A , e clar ca buna-ziua : Andreea Pora . Ufff , da’ greu a fost .

  19. Că Băse nu-i, vine el din zonă de război şi chiar de-i nevorbit de când s-o pus unde s-o pus (cum s-o pus, mă rog. 😉 ) aveţi control la poartă. (Sper!! 😛 )
    (Să fie Oana? Să fie nea Vali? Oricare ar fi, spectacolul va merita! 🙂 )

  20. O emisiune muult prea cuminte pana acum.
    Sa inteleg ca aceasta a fost partea narcisista si acum urmeaza partea sociala ? 😀

  21. Deja ma oboseste laitmotivul ca “voi l-ati facut pe Basescu presedinte…” ; e scuza “calduta” a imbecilitatii (lipsei de ratiune , infantilismului , etc. – mai gasiti voi epitete corespondente…) romanesti ! Nimic altceva… Punct.

  22. Bei Victore, da’ cand ne-o prezinti si noua pe Jeni?! Tot aud de Jeni-Jeni si nu o pot sa mi-o imaginez. Am google-it si n-am gasit nimic. Pentru mine si pentru mii de curiosi in tara asta baga-ne o poza cu Jeni pe blog.

    Cu speranta ca se va intampla minunea…

  23. CE/AI FACE TU DACA MIINE AI DEVENI PRESEDINTE?SUNT DEACORD CU TINE IN CEEA CE PRIVESTE CA ROMANII SE CRED BUNI IN TOATE …SI NU RECUNOSC UNDE GRESESC SI CE GRESESC

  24. Buna seara,iar,d-le Ciutacu,

    Excelenta emisiune,Vorbe grele!Felicitari pentru amandoi!
    Ma facurati praf,ca interlocutor si Oana a fost extraordinara!
    Ma gandesc sa va mai spun ceva-as avea multe si nu stiu cu ce sa incep:
    -nu va pierdeti elanul-de ce trebuie sa obositi la aproape 4o de ani?!E varsta de aur a oricarui om!Deci,continuati!
    -sunteti un om extraordinar,cu un caracter impecabil,chiar daca sunteti asemanator cu basescu,cum ziceati,dar cum ati spus,el caracter nu are!
    -imi place cum ganditi,cum actionati,ma bucur ca ii ardeti pe toti,cand e cazul-asta e o trasatura foarte pozitiva a caracaterului!
    -imi place ca sunteti corect ,obiectiv-ati fost Ok cu aprecierile(caracterizarile)lui CTP si Cristoiu!
    -ma bucur ca sunteti pe aceiasi unda cu Oana Dobre!Va felicit pe amndoi!
    -pe basescu sa nu-l iertati-daca v-a atacat familia de doua ori chiar,e un imbecil-o jigodie omeneasca,pe care nu-l putem agrea,oamenii normali…
    -dupa emisiunea de astazi,as vrea sa va fac doua propuneri:
    -sa introduceti ,daca e posibil si un tel de apel in emisiune a telespectatorilor-un dialog ,oarecum,ar fi nemaipomenit;
    -nu vreti sa aveti si spectatori(care sa nu aplaude la comanda),care sa savureze pur si simplu prezenta la dialogul Dvs.cu invitatii(eu as face totul sa fiu intr-o seara acolo)?

    Va doresc din toata inima SANATATE si mult succes in continuarea!Week-end frumos si bucurie in familie!
    IoanaP

  25. Daca va laud, pe urma ziceti ca-s pupinciutescu. A, nu neaparat si exclusiv pentru emisiunea cu Oana (nici nu a fost cinestiecum de nemaipomenita), imi vine sa va pup pentru TOT. Insemnand blog, gesturi, Mana, badea, zambet, chiar si pentru basescu. Inainte sa ma injurati, va informez ca nu va admir moca, am un interes major in cauza; incep sa cred ca sunt normala.
    Sau, nu cumva e Pora iar eu (noi) pe drumul gresit?
    Vai de mine!

  26. Va sta foarte bine sa fiti invitat. Daca v-ati simtit in largul Dvs. e O.K. V-ati simtit cumva ‘prins’ intr-un fel, cum de obicei sunt invitatii Dvs. prinsi? Nu cred.V-ati asteptat la intrebarile puse? Se parea ca intrebarile lui Gadea si ale lui Badea v-au surprins, dar totusi nu ati fost ‘prins’. Bineinteles, ca Dvs. v-ati descurcat extraordinar, cum se putea altfel? Am avut parte de acelasi Domn Ciutacu de fiecare zi cu diferenta ca nu v-ati incruntat ci ati raspandit buna dispozitie, cum de altfel faceti de cele mai multe ori si la Sinteza zilei; la Vorbe Grele mai putin. Si totusi preferam sa fiti in continuare realizatorul emisiunii Vorbe Grele, si sa nu lasati emisiunea pe mana altcuiva. Noapte buna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.