Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

N-am chef sa fac astazi trafic pe seama alegerilor, a faimosului uninominal schiop. Mi-ajunge ca deja am fost excesiv de civic, am votat, acu-s la ziar, iar de la 18:45 bag “Sinteza zilei”. Deci nu voi baga update-uri minut cu minut, ca la meciurile de la radio, ci doar atunci cand voi considera ca e ceva ce merita semnalat/comentat. Asa ca va consult public si va invit sa va (de)scrieti experientele de colegiu.
[poll id=”13″]

UPDATE 1.
Candidatorul nostru pentru un post de deputator s-a manifestat plenar si a fost exclus pe nedrept de la cafeaua data de contracandidatul sau, Manechinul. Bre, nea Caline, ti-era teama ca scuipa Nosferatu-n ibricu’ Swarowski?

UPDATE 2. Rezultatele (partiale) de pana acum ale exit-poll-urilor au adus la disperare editorialistii portocalii, slugi ale Tiranului. Daca aveti chef sa vedeti psihoza (dez)organizata, intrati la Cotidianul, unde rentierii bordurilor isi smulg in lacrimi putinele fire de par care le-au mai ramas pe bostanii gaunosi.

UPDATE 3. Dat fiind ca rezultatele scrutinului s-ar putea sa fie usor diferite fata de asteptarile lu’ Tolo, astept cu incredere ca singura constiinta a Trustului Intact sa-si rupa deseara, in direct la Realitatea, cardul alimentat lunar de angajatii lipsiti de deontologie ai familiei Voiculescu.

UPDATE 4. Boc e pregatit sufleteste sa ia la noapte bataie cu cureaua de la ceasu’ de la gara 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Exil-poll Ciutăcesc profund nesociologic

  1. Am votat PNL , dar cu oarecare parere de rau.
    Asa-s de tembeli unii din cei care le-au facut campanie electorala, incat l-au angajat pe sf. Apostol Andrei pe post de agent electoral:
    Auzi ce idiotenii pot zice unii:

    “Guvernul Tăriceanu a ales data alegerilor parlamentare de Ziua Sfântului Apostol Andrei, datorită căruia poporul român s-a născut creştin. Botezătorul nostru ca popor este fratele Sfântului Apostol Petru al Romei – aşa cum arăta şi Papa Ioan Paul al II-lea în vizita pe care a făcut-o la Bucureşti.”

    Probabil ca e dom BECALI in jena financiara, ii pleaca oamenii.

  2. Acest exil poll Ciutacesc nu imi da decat rezultatele oamenilor care iti citesc blogul ,din care majoritatea sunt pro PSD ( + Mogul ) sau nu voteaza . Este deplasat !

  3. @claussit: ma uimesti cu atata perspicacitate. da’ cum de n-ai remarcat ca procentele PSD si PNL de aici sunt chiar ceva mai mici decat cele obtinute in alegeri. doar la PD-L e o diferenta semnificativa, ceea ce denota inca o data ca majoritatea cititorilor mei sunt profund anti-portocalii. voiati sa-l rog pe Boc sa-si trimita haitasii la mine pe blog?

  4. Prima si ultima data cand mi-ai “exercitat dreptul cetatenesc” a fost la prezidentiale…eu tanara entuziasmata 18 ani dornica de schimbare.Atunci am votat Basescu am zis ca il votez numai sa nu fie presedinte Nastase.Acum la 5 ani am ajuns la concluzia ca oricine vine toti sunt la fel ce ii diferentiaza este decat ambalajul adica aspectul fizic.

    AM JURAT CA NU MAI VOTEZ NICIODATA IN VIATA ASTA INDIFERENT DE CIRCUMSTANTE CHIAR DACA SE VA INTRODUCE AMENDA PE VIITOR PT NEPREZENTAREA LA VOT CUM SE INTAMPLA IN ALTE STATE,PREFER SA MA DUC SA PLATESC AMENDA DAR DE VOTAT TOT NU VOTEZ !

  5. Unde s-ar putea vedea o intregistrare a emisiunii Sinteza zilei din 30 nov. (sau macar citi un transcript?)?
    Multumesc.

  6. Buna dimineata. Am ezitat foarte mult, mi-am facut curaj chiar, pana sa va reprosez faptul ca, Antena 1,2 si 3 a ridicat pd-l – ul in sondaje.mai nimerit ar fi fost sa-i omiteti din orice comentariu, stire…etc.Au fost votati contra ( din contra -:) )opiinilor exprimate de voi. Daca ar fi fost declarati DECEDATI luau 10-15 %. Cu ajutorul vostru s-au facut mari.
    Sper sa nu faceti aceeasi greseala si cu Tatucul.
    toate cele bune

  7. chestia cu antena 1,2 si 3 ,,a“ ridicat e scrisa voit.
    Este o vorba : cainele moare de drum lung……
    Da-l in kko de pdl…se descurca el….
    In sectorul 6, in colegiul in care locuiesc au candidat o artista, un sportiv si o gospodina.Crede-ma ,toti de soi……
    Meritam ceea ce traim

  8. În clipa în care mi-am dat seama că, deşi au câştigat, 36% nu-i suficient pentru a guverna, am aşteptat o declaraţie din partea fruntaşilor PSD, prin care să fie negate zvonurile legate de posibilitatea unei alianţe cu marionetele lui Băsescu.
    Să pot dormi liniştit, nu de alta.
    Ea a venit de la Preşedintele onorific. Nu cred că a fost un atac la adresa cuiva, cred că pur şi simplu a simţit neliniştea celor care i-au adus pe primul loc, dar nu le-a asigurat majoritatea parlamentară.
    Aveam nevoie să auzim, spus de către o personalitate importantă şi foarte credibilă, că o alianţă cu PD-L este exclusă.
    OK! E bine de ştiut.
    Că, prin declaraţiile scăldate, Geoană părea gata să o facă. Aşa părea!

  9. Boc,Stolojan…degajati zona baieti ca va put starvurile,PNL nu este WC-ul vostru in care sa popositi atunci cand va vine…mars la PSD,acolo bate vant de negociere si n-o mai aburiti cu doctrine de dreapta.30 % dintre romani au votat hahaitul de betivan al BaSecuristului si nu asa zisa inclnare a voastra spre perversiuni doctrinare de dreapta.

  10. Domnu Ciutacu, v-am urmarit pe dvs si pe colegii deontologi la emisiunea de ieri. Ati vorbit, ati discutat, ati felicitat, ati ironizat, un singur lucru v-a scapat. Alianta aia mareata PSD-Intact, pardon, PSD-PC, a obtinut primul loc, e drept, cu 36%. Dar primul loc din cat? Din o treime de votanti? Pai si unde-s milioanele alea de alegatori pe care Geonel se lauda ca-i are in spate? Cand cu suspendarea lui Basescu, analistu domnu Stan si compania de sunete pe sticla urlau ca Marea Neagra pe timp de hula ca 70% din 50% cat au votat nu sunt reprezentativi, ca de fapt e vot de blam la adresa lui base. Ma da’ astia reprezentativii sunt doar cand vreti voi? Faceti un calcul simplu si aflati cat inseamna 36% din 33% si ce reprezentativitate au PSD-PC, alesi de o optime din electorat. Hai sa traiti cum vreti, cu cine vreti, ca meritati!

  11. Consider ca o prezenta la vot de sub 40 % ( dintre care unii au votat in alb sau voit incorect – pentru a fi anulat ) este raspunsul dat de electorat CASTEI CONDUCATOARE , de care s-a saturat . Dovedeste de asemenea ca acest popor n-a putut fi si in aceasta privinta manipulat precum ca rotatia cadrelor la putere reprezinta “ schimbarea “ . De acum incolo , orice formula de guvernare vor adopta , chiar si de “ uniune nationala “ , ea nu va putea fi considerata in vreun fel voita maselor , nefiind decat reprezentantii unei aproximativ o treime din cei cu drept de vot . Corect va fi ca de aici inainte mass-media sa-i “ sanctioneze “ ori de cate ori vor folosi expresii de tipul “ vointa electoratului “ .

    Corect ar fi ca presedintele tarii sau putinii politicieni intr-adevar valorosi sa initieze direct sau indirect , prin parghiile ce le stau la dispozitie , un referendum in urma caruia sa se stabileasca sub ce procent de prezenta la vot alegerile sa fie anulate . Este una din putinele variante prin care se poate scapa de CASTA CONDUCATOARE .

  12. LA MULTI ANI ROMANIA ! Se contureazä, oare, “un esec” al institutelor de sondare a opiniei publice ?!… Au mintit românii la exit-poll-uri ?.

  13. s-a schimbat un picutz roata dupa primele rezultate partiale: PDL e pe primul loc si la Senat si la Camera Deputatilor

  14. Aseara ma tot intrebam ce naiba face Consumatoru’?De ce tace?De unde convingerea lui Draga Stolo ca PNL va negocia cu PDL?Acum ce vad,rezultatele sunt pe invers,in sensul ca peste noapte PDL a iesit inaintea PSD+PC.Mai sa fie!

  15. La multi ani!
    Cam ai lipici la PSD-ei! :-)))
    Apropo, la ce dreaci serbeaza astia un rezultat mai prost ca ultimul, si asta dupa ce au fost in opozitie? Rezultatul lor arata ca sunt la vale rau si-o sa tot coboare (le moare, in mod natural, electoratul) daca nu scapa de dinozauri, va scapa electoratul de ei;… aseara am fost la o onomastica; eram mai mult de 10 persoane, nici-unul votant PSD – PC; eu eram singurul care votase!
    Oamenii s-au saturat sa voteze rahatul care candeste mai putin!

  16. Eu n-am votat,nu am pe cine.De ce sa ma duc la vot sa aleg raul cel mai mic,cand pot sa nu ma duc deloc.M-au sunat ieri,cred ca de la sectia de votare,sa-mi spuna sa merg la vot,ca pana la ora 16,nu votasem inca.Va vine sa credem in ce tara traim ?In tara in care toti candidatii implora sa fie votati,pt.accederea in Parlament,iar odata ajunsi acolo nu fac nimic pt. noi.In tara in care sunt atat de disperati ca nu mergem la vot incat ne suna acasa sa ne cheme sa votam.Si eu sa ma duc la vot?Niciodata!Poate doar la anul sa votez impotriva lui Basescu.

  17. La multi ani Romania! Si felicitari participantilor la scrutin, atat cetatenilor care au votat, cat si partidelor care au muncit. Si nu in ultimul rand felicitari invingatorilor.Apropo, ia ghiciti cine e pe primul loc dupa numaratoarea a 71% din voturi… Corect, PDL.

  18. Situatia votului s-a rasturnat spectaculos: PD minus L e pe primul loc.
    Sa-si fi bagat “The Jocker” serviciili la inaintare?

  19. Inca e devreme ca cei de la PDL sa se bucure!Probabil pana la sfarsitul numaratorii PSD va reveni pe primul loc(poate nu la diferenta anuntata de exit poll-urile de ieri!)pentru ca probabil nu sau centralizat voturile din rural care ajung mai greu,si cum la sate sa votat mai mult PSD-ul…

    PS-1.nu am votat cu PSD!
    2.trupa de zgomote si sunet de la sinteza zilei cam sar calul!

  20. Parerea mea e ca ”noaptea e un sfetnic bun” si se vede din atitudinea si jocurile facute de PD-L. Atit de tare sa fi gresit institutele de sondaje? Chiar toate au gresit? Cind s-a mai intimplat acest lucru din 1990 ? Dar in alte tari? asa mari eroi dau? eu nu cred..cred mai degraba ca s-a intimplat exact ceea ce Mircea Badea spunea aseara:s-au bagat multi bani la locale si PD-L a pierdut…daca plecat din pozitia secunda si la generale e de rau. Ei tb sa vina musai la guvernare pt a-si putea recupera banii…si vor veni si alegeri prezidentiale…din ce bani isi va face Basescu campanie cind unicul scop este sa mai stea un mandat la Cotroceni…

  21. NU UITATI…prezenta la urne a fost dezastruoasä, pentru cei care cred ca aceste alegeri sunt legitimate de vointa popularä!. Votul covârsitor este dat, in fond, de cei care au “ales” sa nu voteze.

  22. Sunt curios ce mai zice Cristoiu acum cand s-a rasturnat situatia,aseara la Sinteza zilei era foarte pornit impotriva PDL-ului si a lui Base,de fapt toti invitatii “sarbatoreau” aseara rezultatele…

  23. Victoras tata,a cam dat deontologia voastra in clocot. Jubilati aseara de mama focului. Uite ca tot PDL e nr. 1( si nu ma “bucura” chestia asta). Dupa discursul “fabulos” a lui Ge’oana, cum au castiga ei detasat, ca-i iubeste lumea la infinit, sunt curios cum a primit dusul asta rece.
    Referitor la aritmetica: Mosu’ avea dreptate, castigator esti atunci cand ai 50+1(intr-o cursa electorala ma refer). Partidele concurau pentru acest 50+1, si itradevar se poate face in clasament in functie de scorul obtinut, respectiv 40, 30 si 20 dar nu se poate numi un “castigator”, parerea mea:).
    Nu cred ca ai uitat situatia de acum 4 ani cand locul 2 cu locul 3 au facut majoritatea, asta referitor la teoria ta de aseara cum ca locul 1 trebuie sa formeze guvernul. Nu m-ar mira sa revad acea situatie reloaded, cum nu ma mai mira nimic in Romania.
    In rest toata stima pt tine, Badea & Co.

  24. Trupa zgomotoasa de aseara de la Sinteza Zilei astazi are zi de doliu. De abia le astept meclele posomorate care nici aseara nu erau prea vesele . Ha ! Ha ! Ha !

  25. Dragi portocalii, eu nu m-as prea bucura, nu vad nici un motiv de fudulie in faptul ca pui botul la gogosile marinarului, asa cum nu mi se pare de loc onorabil faptul ca bunii nostrii concitadini din dr taberei, i-au dat duduii cocos ot plescoi, votul, desi i-a ridiculizat vizibil si fara odihna in toata campania de la inaltimea conturilor de milioane de euro si a Q 7-lui , ba crosetand, ba dand cu mopul, ba aratandu-si nurii la plantat de copacei! Din doua una: ori peste noapte unele servicii au pus umarul si-au mai ridicat nr de voturi pro pedele, ori, intr-adevar suntem un popor naiv si credul ca o fata mare cu burta la gura. In prima varianta, sa fim sanatosi, au dreptate cei ce nu merg la vot ca-i tot un drac, in a doua, e clar ca cristalul ca meritam tot ce ni se intampla! Curios, niciun membru pedele n-a amintit de criza si de eforturile pt depasirea ei. Poporeanu’ uita ca-n timp de criza, nu supravietuieste decat cu masuri de stanga, adica ajutor social. Si va fi o nevoie disperata, capsunarii din toata europa au pornit incet spre casa, vor vrea locuri de munca sau ajutoare, ca sa nu crape de foame! Din februarie incolo incepe sarabanda preturilor si-a saraciei! Baietii de la pedele nici nu stiau sigur rezultatele si se si imaginau provacand alegeri anticipate peste un an jumate-doi, adica fix la vremea cand se sconteaza ca vom fi in plina criza si recesiune! Deci? Dezordine, scandal, zapaceala, institutii care nu functioneaza! Daca asta au dorit cei ce-au pus stampila pe casuta cu pedele in ea, ei bine, vor fi serviti! Indiferent cine e piua-ntai la procente, iepurasul scos din joben va fi totusi coalizarea pt guvernare! Iar daca tariceanu e imbecil, se va vedea cu ochiul liber!

  26. C.V.T. a prezis trei lucruri:
    1. ca acest uninominal va fi de rahat;
    2. ca PD-L va avea mai multe voturi;
    3. ca P.R.M. intra totusi in parlament.

    Mii de draci, doua s-au adeverit deja !!!

  27. Cred ca Geoana ar trebui sa isi faca bagajele si sa plece; e un biet fanfaron, cu aere de presedinte “care ma sustine Ieuropa, care este”, e un fel de umbrela in bataia vantului.
    Victor, ce zici de faza cu Vanghelie, cu banii de la P2? Sa nu imi spui ca nu crezi, pentru ca in amaratul meu de orasel a fost ceva similar, in cartierele cu o anumita “coloratura” s-a votat numai contra-cost.
    Sa stii ca, in mare, ei au decis rezultatele, si pentru “rosii” si pentru “portocalii”, pe fondul absenteismului masiv.
    In rest, intr-adevar, as vrea sa il vad pe dl. Stan cum legitimeaza o alianta votata de 1/8 din populatia cu drept de vot, in conditiile in care la referendum nu suporta un procent de 70% votanti din 50% prezenta la vot. Bine, eu, personal, nu cred ca dl. Stan e caracterizat de constanta.

  28. Pana la urma, cu cat plateste Voiculescu un tonomat, ca prea erati multi aseara si jubilati de mama focului. Voi nu obositi niciodata? de unde atata incrancenare?

  29. @Banateanu: binisor pentru piata romaneasca, slab in raport cu ai Jucatorului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.