Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Execuţii publice: ţinta piept nr. Tolontan

Execuţii publice: ţinta piept nr. Tolontan

Urmăresc uşor amuzat cum, de-o vreme, fanaticii Jucătorului se străduiesc să-l demonizeze pe Cătălin Tolontan. Exemplu al neatârnării faţă de mogul, livrat cu strigături în dezbaterea publică pe post de contrapondere la nemernicia criticilor băsescianismului întunecat, unic simbol al deontologiei şi al profesionalismului din Intact, Tolo a fost transformat, de către cei care ne-au dat (nouă, tonomatelor) cu el în cap ani de zile, în personalizarea răului. Mai nou, i-au făcut şi filmuleţ.

Părerile mele şi ale lui Tolo au coincis extrem de rar în probleme politice de interes general şi, mai ales, electoral. Ne-am contrat în spaţiul public deseori, inclusiv la televizor, dar ni le-am (şi ne-am) respectat reciproc. N-am avut efuziuni, nici de prietenie, nici de duşmănie. Îmi permit să comentez detaşat ce văd şi ce ştiu. Şi nu pot să nu observ, spre exemplu, că, începând cu scandalul Ridzi, dar mai ales după povestea patinoarelor, oranjada de partid şi de stat îl acuză, pe toate vocile posibile, că-i folosit şi că umblă după glorie. Extraordinar, ce revelaţie, era să rămân mut de uimire. Noroc că mi-a trecut. Conştienţi sau nu, toţi cei care jucăm roluri în povestea asta politică suntem folosiţi şi ne dorim gloria. Important este ce rămâne după noi sau, ca să nu fiu excesiv de macabru, în urma noastră.

Dacă pe mine nu m-a impresionat implicarea lui Tolo în consolidarea lui Băsescu în momentele grele (cum bănuiesc că nici pe el nu l-a mişcat cea a mea în sens opus), mă lasă rece dacă, în cazul dezvăluirilor privind investiţiile guvernamentale prin CNI, învingătorul vrăjmăşiei din interiorul PD-L se numeşte Udrea sau Blaga. Pentru că despre asta-i vorba-n film. L-am mai văzut de câteva ori de când m-am apucat de presă, de fiecare dată jucat de actori diferiţi şi în decoruri adaptate momentului răfuielii. Pe mine mă interesează doar că, pe traiectoria dezvăluirilor Gazetei Sporturilor, din ce în ce mai mulţi naivi se lămuresc că nimeni nu se duce la putere să se pozeze cu roata de caşcaval, ci pentru a muşca din ea cu poftă. Şi-mi mai place (da, îmi place al dracu’ de tare!) demantelarea reţetelor-standard de spoliere a banului public. Fiindcă, odată devoalate modalităţile clasice, guşaţii trebuie să-şi pună la contribuţie creierele pentru a imagina alte scheme de joc.

N-o să fiu, de mâine, mai apropiat sau mai depărtat de subiectul acestui text. Trăim în lumi şi-n medii nici măcar coplanare. Ne intersectăm rar, prin excepţie de la prevederile regulamentare, prin câte un studio de televiziune. Din punctul meu de vedere, o vom face ori de câte ori el va avea ceva de spus, iar eu de întrebat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Execuţii publice: ţinta piept nr. Tolontan

  1. Creste lista jurnalistilor indezirabili: Razvan Dumitrescu, Catalin Tolontan, jurnalistii Antena 3 s.a.m.d. Propun sa facem o asociatie a jurnalistilor care se incapataneaza sa isi faca meseria, indiferent cat de tare se incrunta locatarul din dealul Cotroceni. Il punem presedinte pe Victor care a fost jignit in direct de premierul din Rachitele.

  2. S-o iau pe puncte

    1. Articolul tau de nota 10 ( vezi, ma dau bine pe langa tine);

    2. cred ca niciodata parerile tale n-au coincis cu ce le ale lui Tolo;

    3. esti domn fata de Tolo, mereu ai sarit in ajutorul adversarilor cand acestia au fost la greu;

    4. Tolo, indiferent de ce face, ce mananca, ce citeste sau ce bea, ramane aparatorul si slujitorul lui Traian basescu;

    5. Tolo este si i s-a permis sa fie insula rebela a trustului INTACT. I-a placut asta. In locul lui DV il concediam in primul minut ;

    6. In ceea ce priveste filmuletul, sorry, el s-a bagat in cerc, ii plac astfel de scandaluri.

    7. Mesac catre Tolo: esti baiat istet, sti tu cum sa te debarasezi de camarazii tai politici.

  3. Noi nu am avut niciodată o tradiţie liberală puternică, drept urmare libertatea de gândire, independenţa decizională, autonomia morală nu au fost încurajate şi nici susţinute. Ambianţa globală a fost permanent autoritară, de marginalizare a celor care erau percepuţi ca “anormali”. Nu este de mirare că statul nu a avut interes şi, după cât se vede, nici acum nu are în promovarea valorilor care ţin de liberalismul autentic. Care implică, totuşi, şi apărarea demnităţii umane. Cât despre asigurarea unei vieţi decente cu greu îmi amintesc ca aceasta să fi fost o prioritate naţională. Indiferent de culorile pe care le-au purtat partidele…

    Deci, de acum se pune in scena un singur scenariu…

  4. Cei care au de apărat privilegii,foloase necuvenite,abuzuri o vor face prin toate mijloacele si nu se vor împiedica de un ziarist.Este bine că,în ciuda unor diferente de opinii,sunteti solidari când este cazul.Cum am mai spus,presa făcută corect este unul dintre putinii aliati ai celor care mai cred în dreptate.Cuvinte mari,sperante…

  5. Buna seara d-le Ciutacu,

    Sunt intru-totul de acord cu ceea ce au scris “Optimal Media” si “Petrisor”.Asta e realitatea,ce sa mai zicem altceva.

    Va doresc,din tot sufletul,numai bine!
    IoanaP

  6. Imi place spiritul tau de echipa si de apartenenta la o anumita categorie…poate am avea cu totii mult de invatat ce inseamna solidaritate.Insa nu vreau sa speculez,dar si tolontan vine la A3?Era mai mult o gluma decat o intrebare,insa nu pot sa nu iti spun ca,si in cazul lui am mari dubii pt cine si cum a jucat,ca si in cazul lui R.D.,acum de la A3.
    Imi doresc din suflet sa gresesc,dar oricum ramane puterea ta de adevar,indiferent de felul presei pe care il face unul sau altul si capacitatea ta extraordinara de a aduna oamenii la un loc,pt. o cauza.
    FELICITARI!

  7. Victore,nu te supara pe mine,dar cred ca ar interesa pe oricine sa se discute de marii datornici la bugetul de stat,de ani de zile,cu sume exorbitante.Asta in conditiile in care copiii si pensionarii,alaturi de invalizi,bugetari si someri mai strang cureaua.
    Cred ca ne-ar placea tuturor sa citim aceste liste in JN.
    Cu stima

  8. @gabi oarga: ma stii bine. deci stii ca nu ma apuc sa-mi pun poalele-n cap in interiorul organizatiei. si nici n-o sa comentez deciziile managementului. e suportabil, stau, e insuportabil, plec. pana atunci, scriu si vorbesc despre ceea ce vad si ce stiu.

  9. Si Mircea Badea zice ca Tolo e de treaba si nu e folosit de Base… prea des. :))

  10. Intotdeauna puterea a fost iritata de presa la noi , nu Basescu a inventat asta . Nastase era chiar foarte usor iritabil si reactiona urat – nu cred ca Mugur Ciuvica a uitat . Si nici noi n-ar trebui sa uitam , chiar daca acum Adrian Nastase e in tabara corecta (nu asa se judeca faptele) . Dar …
    Au trecut cativa ani , timp in care societatea noastra incepuse sa dea semne de maturizare . Lucrurile incepusera sa devina normale , puterile incepusera sa se obisnuiasca cu “obraznicia” presei . Nastase a acceptat infrangerea din 2004 cu eleganta si cu un simt puternic al interesului superior al statului , desi sustine si acum ca nu a pierdut in realitate acele alegeri . Am intrat in NATO , am intrat in UE . Se implinesc zilele acestea 20 de ani de la mineriada care ne-a costat enorm si ne-a scos de pe toate listele de state frecventabile pentru mult timp . Evident ca regimul lui Basescu n-a aplicat o corectie de tipul celei aplicate de Iliescu in 1990 contestatarilor sai (mi-l amintesc si acum pe graseiatul intelectual Razvan Theodorescu justificand cu argumente naucitoare interventia minerilor) . Dar pretentiile trebuie sa fie altele . In Evul mediu si mult dupa aceea , pana in epoca luminilor , autorilor de pamflete la adresa puterii li se taia capul sau , in cel mai bun caz , limba . Faptul ca Basescu n-o face nu inseamna ca atitudinea lui fata de ziaristi ar fi de laudat .
    In 2010 , atitudinea fata de ziaristi si fata de dezvaluirile acestora ar trebui sa fie la nivelul Europei anului 2010 . Ori tocmai asta ii reprosez eu lui Basescu si regimului sau : ca ne-a intors cu cativa ani in urma (si asta n-are de-a face cu criza) . Si ca , daca regimul lui va reusi sa se consolideze asa cum isi doreste , vom merge din ce in ce mai in urma in timp : spre mineriade , spre “tezele din iulie” s.a.m.d.

    PS Ca mi-am amintit de evul mediu . Cea mai puternica si trainica institutie a lumii medievale , Biserica , era contestata in insasi fieful ei , la Roma . Orice decizie controversata a papei era taxata printr-un pamflet care aparea publicat peste noapte pe un zid din piata centrala . Pamfletele capatasera un nume generic in constiinta romanilor , li se zicea “pasquinate” pentru ca de obicei aveau un personaj principal , Pasquino . Deseori acesta era in dialog cu prietenul sau , Marforio . Desi cancelaria papala si papa insusi stiau exact locul unde apareau “pasquinatele” si ar fi fost simplu sa plaseze cativa soldati acolo care sa zadarniceasca incercarea oricui de a le pune , sute de ani niciun papa (niciunul) nu a incercat sa o faca . Orice masura criticabila a sefului bisericii era taxata prompt de Pasquino si Marforio fara ca cineva sa-ncerce orice gest pentru a-i opri . Nici macar nu au incercat sa-i demonizeze .

  11. bine, bine – lasand toate analizele la o parte – mai sunt oameni care se uita labe 1? curat murdar!

  12. sunt din Constanta. am facut o scoala generala in care anumite clase aveau “profil patinaj”. s-a intamplat acest lucru intre clasele I-VII. Apoi s-a desfiintat “profilul”.

    Intelegeti?
    Profil “patinaj” in Constanta … a existat.
    A existat patinoar. Exista o fabrica de gheata alaturi. Vorbim de anii 1973-1980 … cat a existat profilul in scoala. Patinoarul a rezistat inca niste ani. Functiona numai iarna. Vara, antrenamentele se faceau pe model atletism. Noi am participat la nationalele de patinaj si au fost obtinute locuri bune (de la 3 la 10, la nivel national), comparativ cu Miercurea Ciuc si cei din zona lor, care aveau patinoare acoperite.

    A venit revolutia. S-a ales praful de fabrica de gheata intai. Apoi de patinoar … Si de profesori … samd. Pe interese. Care nu s-au mai finalizat. A ramas un teren viran. Nimic.

    Apoi, a aparut un patinoar intr-o fosta gradina de vara (cinematograf) – luata pe aceleasi principii de diversi. Mic, impropriu … fara logic(istic)a de patinoar. Apoi, a mai aparut unul. Ghiciti unde? In fostul parc al pionierilor, de pe vremuri, pe locul a doua terenuri de tenis … care necesitau doar putina (re)nivelare pentru a fi perfecte (pentru tenis). Dar erau bune si asa in contextul unui oras plictisit, de fite, unde cultura si miscarea sunt ultimele lucruri care pot interesa pe cineva si unde nu ai cum sa faci o miscare daca ai depasit o varsta, unde la scolile generale, in timpul vacantelor, sunt scoase inelele de la cosurile de baschet. De ce?

    Bun. Asta e cu patinoarele … intr-un oras de pe litoral.

    In acest context, va intreb, cat ar trebui sa coste realizarea, amenajarea etc unui patinoar la munte? Si la poalele Tampei a fost un patinoar vestit al Brasovului – probabil ca pe acela il si „fac”. Re-fac. Melc codobelc. Sunt bani „investiti” in chestiuni despre care, daca cunosti domeniul, stii ca nu fac atat de mult. Dar cine sa se intrebe? Si cine sa ii intrebe pe toti mânarii astia …

    Nu stiu ce a zis Tolo, nu stiu ce (altceva) se spune despre patinoarul din Brasov, insa multe dintre aceste “initiative” sunt, de fapt, alte lucruri… Cam ca sala de sport din Rachitele … si mai sunt si alte sali de sport sau terenuri de tenis prin comune si sate constantene … Pentru ce puii mei? Cand in Constanta, in Mamaia … acolo unde vrei posibilitati de divertisment pentru putinii plictisiti care isi arunca banii pe litoral … te usuca sa intri la cluburile de “sport” sau sunt sub-intretinute.

    Mda … scuze ca m-am infierbantat. Am facut patinaj viteza …

  13. am vazut filmu,nu inteleg cine l-a facut? despre tolo,nimic,el ii un nimic,nu-i ziarist ii scriitor la ziar,scrie dupa dictare,da nu-i treaba mea,oricum scopul scuza mijloacele 😛

  14. Nu stiu de ce, dar de asta nu-mi pare rau deloc. Isi merita soarta. Cind intri in Mafie stii ca nu mai iesi… decit cu picioarele inainte.

  15. Am urmarit la nasul confruntatea dintre moraru si tolo, nu mi-a venit sa cred cum poate un individ(moraru)sa se unileasca atat incat sa fie penibil in a apara pe basescu si pdl. N-am mai vazut ca moderatorul sa vorbeasca tot timpul iar invitatul numai cand cere permisiunea, mare e gradina lui d-zeu!

  16. Un articol in care dai dovada de camaraderie fata de colegii de breasla care fac ceva corect chiar daca nu ti-au fost “cei mai buni prieteni”… felicitari, mai rar vezi asa ceva in presa de la noi… in alta ordine de idei insa ai si o greseala… cei care ajung la putere nu o fac pentru a se infrupta din cascaval, ci pentru a-l fura cu totul lasandu-ne pe noi prostii cu limba scoasa.

  17. Am vazut si eu filmuletul cu pricina si m-a pus pe ganduri. Sunt foarte multe scapari ale echipei GSP in ancheta patinoarul, care denota ori incompetenta investigatorului (de fapt, lucrul facut in cel mai pur stil romanesc, adica de mantuiala), ori rea vointa din partea echipei si a celor care vegheaza (parca Tolo nu si-a asumat titlul de pe prima pagina).

    Dincolo de prestatia portocalie a lui Moraru, care se comporta ca madam Firea fara sa jigneasca totusi invitatii, s-a vazut destul de clar cum 9 minute de film au demontat argumentele unei anchete jurnalistice de 3 luni.

    Desigur, raman marile probleme – norocosul PDL care castiga mai mereu la ruleta numita buget de stat, precum si costurile exacte (poate chiar si o defalcare).

    Dar in numele bunului simt, vestiarele, toaletele, acoperisul, etc. “nu sunt cap la cap” …

  18. Animalul politic (cum bine il caracteriza cel mai mare fan basescian) a castigat din nou cu 12-0! “SECU” a castigat, iar momentul in care a comunicat sefului de trib ca stapaneste situatia, ca fiecare parlamentar are cel putin o umbra in spate, atunci acesta a iesit si a zis: vreau votare sambata!
    Nu reusim, nu reusiti, nu reusesc, etc…. sa contracaram aceasta masina de razboi condusa magistral (nu chiorul sau ELENA sunt strategii) de cele mai bune servicii de oprimare si control a populatiei!
    Iar marile valori ale “DEMOCRATIEI MONDIALE” invata si perfectioneaza ce vad si din cand in cand primesc oium-ul pentru a fi orbi!
    INTELIGENTA NATIVA a poporului roman a fost anesteziata- aceasta este cea mai mare VICTORIE a sistemului inventat de BASESCU!
    PS. Asa cum m-am exprimat imediat dupa alegeri, ROMANIA nu va mai scapa de “ANIMALUL POLITIC” cel ptuin 20 de ani inainte!

  19. In urma noastra, a voastra, a lor ramane uitarea.
    Si putina suferinta sau multa. Suferinta celor care ne iubesc.
    Daca sufera si ei si ai lor, chiar nu imi pasa.

    Spui: Cand va avea de spus ceva. Ceva, ce ?
    Un lingau (unul care s-a compromis) mai are ceva de spus important, interesant, de luat in seama etc.?
    Intervin cu o rugaminte, puteti posta in scris in emisiunea dumneavoastra, rugamintea mea catre mass-media de a-l trimite pe uzurpatorul dement din Cotroceni, la consult psihiatric periodic?
    La o comisie medicala neutra din alta tara.
    Sau mai stiti, avem medici neutri si la noi,in tara ?

    Nu suntem in stare sa organizam un miting(vezi amanarea mitingului comemorativ din 12 iunie 2010) dara-mi-te sa-i aruncam in gheena pe bostani.
    Si totusi, vedea-i-as in balot expandat, in tomberonul istoriei, pe bostanii fripturisti de pretutindeni (cati or mai fi oare, ca numar, pentru statistica, tare as vrea sa stiu).

    Maria S.(Timisoara)
    Daca nu-mi veti posta rugamintea (aceasta cu consultul) voi intelege, desi mi-o doresc.Sa fie consultat si tratat.
    Si sa scapam de bostani.

    Individul este bolnav psihic grav si noi romanii il mai tinem in palatregal

  20. @roberto: daca nici Moraru nu-si jigneste invitatii…
    astept si eu, de curiozitate, defalcarea costurilor.

  21. Pt Victor :
    ATENTIE !!! Nu stiti multe abuzuri etc…au ajuns functionrii publici de prin ministere (obligati si amenintati) sa lucreze la argumentele pt combaterea motiunii de cenzura????? cand s-a mai pomenit asa ceva sa folosesti fct publici in chestiuni politice..cand ai o armata de membrii si consilieri la partid??? practic iti recunosti incompetenta……
    Rrestructurarea nu se face otova…se imppulsioneaza si economia prin crearea de locuri de munca etc nu s-a facut nimic. Restructurarea se poate face prin reducerea achizitiilor fantasmagorice, stoparea angajarilor si eliminarea din sitem pe cale naturala pe planuri multianuale.. de ex germania pana in 2014 dau afara doar 15000 de bugetari gradual pt ca stie orice prost ca este un soc negativ pt economie si buget sa dai afara brusc intr-un singur an 100000 de oameni carora apoi le platesti somaj si nu-ti mai aduc tie la buget niciun venit..scade consumul, implicit scad incasarile la TVA, etc… nu gandim….asta e problema, ne invrajbim unii cu altii ca ala e bugetar ca ala e in privat…nimeni nu tine pe nimeni toti muncesc ..difera angajatorul..si cum gestioneaza

  22. Cred ca daca se propunea asa ceva in USA (taieri de salarii si pensii ),aruncau Casa Alba in aer si l-ar fi spanzurat de limba pe Obama !!!
    Sau sa venim mai aprope in Europa : ce fac altii cand aud numai ca le ingheata ( nu taie ) salariile ??????????
    Char ca suntem unici !…. Stam , ne uitam , facem misto si apoi ne vaitam ca se moare de saracie …
    NE-O MERITAM !… MERITAM TOT CE NE ARUNCA IN CAP BASESCU , VIDEANU , UDREA , BOUREANU @ COMPANY …
    Daca ei vad vad ca se poate , de ce nu , la urma urmei ???

  23. Tolontan e baiat major si vaccinat. sunt convins ca nu e naiv sa-si imagineze ca actorii politici nu se folosesc de campaniile lui.
    fiind un cetatean care l-am votat pe Basescu in 2004 dar care nu l-a mai sustinut dupa nici o luna , nu inteleg de ce altii mai cred in el, dar nu ii acuz. fiecare e liber sa fie naiv, prost sau de rea credinta
    cazul Ridzi a fost un succes media, mie greu a crede ca va mai fi cu alti actori principali

  24. Stiu ca nu se refera la Tolontan, comentariu meu,
    dar am retrait zilele trecute o stare pe care nu am mai trait-o de prin anii 1983.
    Era o femeie operata si care trebuia sa-si puna biletele in usa sa anunte ORGANELE DE CONTROL ca este bolnava si sa stie de unde poate fi luata pentru verificare.Este cumplit asa ne duceau inainte la control ginecologic in turma ca pe niste vaci ca sa nu fim cumva gravide si sa incercam sa facem intrerupere de sarcina.
    Asa ca cei care spun ca pensionarii de azi nu merita pensia ca au fost comunisti sa nu vorbeasca.Umilintele de atunci le retraiesc acum.
    Si e mai dureros.Tuturor le spun ca imi doresc sa-mi gasesc sfarsitul in pamant starin.Este mai dureros cand umilinta vine de la romanii tai de la straini o suporti mai usor.Esti venetic in tara lor.Este mai grav cand esti venetic in tara ta.

  25. Urmaresc zilnic emisiunile postului Antena 3. Poate ca unul dintre realizatorii emisiunilor din trust va reusi sa-mi explice socul pe care l-am trait ieri.
    In familia mea exista un pensionar, imobilizat la pat de aproape 2 ani. Am intrat in posesia formularului de la Facias (impotriva scaderii pensiei cu 15%). Impreuna cu sotul meu, ne-am gindit sa mai intrebam si alti pensionari din bloc daca vor sa semneze pentru DREPTUL LOR.
    Si am avut doua surprize. O vecina de palier ne-a spus ca trebuie sa isi intrebe fiul (a trecut o zi si nu am primit nici un raspuns), iar o alta vecina ne-a declarat pe un ton jignitor “noi nu avem nevoie de asta” (vecina impreuna cu sotul).
    Nu inteleg: Basescu e un dictator, iar noi, romanii, il incurajam?

    Avea perfecta dreptate domnul Octavian Paler: noi nu suntem un popor, suntem doar o populatie.

  26. Nu ma uit in gura lui Tolo, habar nu am ce spune, dar l-am vazut ieri la nasul si… cum sa-l “demonizeze” astia?
    IERI ERA LA NASUL! (nu stiu exact ce spunea, nu la-m urmarit, dar faptul ca a fost acolo spune ceva?)

  27. @Victor Ciutacu: “Conştienţi sau nu, toţi cei care jucăm roluri în povestea asta politică suntem folosiţi şi ne dorim gloria.”
    Cam cata glorie poti sa aduni ca ziarist , cand te strofoci cu atata osardie sa demonstrezi ca partidul de la putere nu fura ?
    Si sa-ti pui obrazul la bataie pentru asta…
    Tolontan:”De unde stiu eu ca 9,1 milioane este costul real al patinoarului ?”
    Moraru:”Iti spun eu . Crede-ma pe mine !”

  28. Patinoarul arata super.Daca ar fi asa si spitalele, ne-am fi bucurat si de patinoar.

    O brasoveanca

  29. @Viorica: si Mercedesurile arata bine. da’ nu fac juma’ de milion de euro

  30. “astept si eu, de curiozitate, defalcarea costurilor”.

    dupa defalcarea costurilor o sa urmeze: bai, Basescule ! de ce n-ai sapca ?

  31. @Mircea1: e o obligatie legala prezentarea transparenta a modului de cheltuire a resurselor bugetare, gaseste alta metoda mai credibila sa-ti aperi tiranul

  32. B1tv este o mizerie pentru ochiul, urechea si inteligenta noastra. Oricum nu il urmarim. 🙂 Da-i in colo ca oricum tonti fura. Nu asta e problema sa fure, dar sa ii lase si pe ceilalti sa traiasca. Nesimtiti astia sunt primii care taie. Asa ceva nu s-a mai intalnit in romanica.
    Acum incepe C.M. 2010. Uraaaa. Si prind din eter TVR HD. Este un orgasm vizual. Absolut superb. Noroc ca la Fagaras merge. Cei din Bucuresti si Sibiu sunt niste fericiti. (ca si cei din zonele limitrofe) Sa castige cei mai buni.

  33. Nu ati observat ca am devenit cam lugubrii ???
    Pe unde este o manifestatie , mergem cu cosciugurile si crucile dupa noi ???…
    Sunt de acord sa crape cat mai repede ” alesii ” nostrii , totusi, cand vezi cosciugele alea !!!
    Poti sa-mi spui de unde e ” moda ” asta ???

  34. Pentru Basescu si pdl-ul lui jurnalistul este ,,profesionist,, sau baiat de treaba doar daca nu ii deranjeaza pe ei si nu ,,se ocupa,,de furaciunile lor. Restul jurnalistilor care nu ii pupandos sunt ,,tonomate cu ieuro,,. Asa impart ei si romanii in cei ce ii agreaza si restul(dusmani de clasa),vezi declaratia lui Basescu dupa alegeri:-le multumesc celor ce m-au votat.

  35. Tolontan la Nasul vorbea de funie in casa spanzuratului.Sunt curios daca stia ca sa dus in casa hotului si il acuza ca fura sau a crezut ca e un talk show distractiv si ca Moraru nu ii va sari la gat ca un caine de paza al pdl-ului?

  36. Moaru e un neica nimenea pupinpasist orb si fara cap,un jegos ordinar. Tolo oscileaza .Singurul cu coloana vertebrala ,cu scaun la cap si un f.bun coleg este V.Ciutacu!

  37. Stiu ca sunt offtopic, dar nu pot sa ma abtin.Daca nu stiati unde sunt evazionistii, ii gasiti aici. Ca sa vedeti ca nimeni nu e mai presus de lege, mai ales de legea fiscala.:) Nimeni, in afara de haita politica (cea la vedere si cea care nu se vede, dar se simte). Victore,daca gasesti comentariu inadecvat, scoate-l!

  38. D-le Ciutacu,
    de ani de zile ,presa isi bate “gura” cu: sus-jos,stinga-dreapta,alb-negru,bogati -saraci,furaciosi -cinstiti(?),grasi -slabi,buni-rai,comunisti-necomunisti,criminali-oameni normali………..si,si,si………ce a realizat ? Cred ca…..20 de ani de “batut gura” ! Multa bascalie,care seamana cu “sa triti bine”,”sa-mi numarati ouale”, “ciocu mic”, ” $ 25 000 pt.repatriere”……saracu’ BRUCAN !!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.