Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Eu şi alţii ca mine suntem nişte tâmpiţi

Eu şi alţii ca mine suntem nişte tâmpiţi

Când liderul unui regim politic care a condamnat comunismul îşi dezintegrează opozanţii folosind cele mai sinistre metode securiste, iar numărul celor care aprobă modul de acţiune în depăşeşte pe al celor dezgustaţi/îngrijoraţi, ţara unde se petrece asta nu mai decât legături formale cu democraţia. Când oameni aparent inteligenţi clefăie de plăcere citind nu literatură, ci stenograme sordide, afirm, fără să clipesc, că spiritul Elenei Ceauşescu ne bântuie ca neam. Când ofiţerii detaşaţi ai serviciilor secrete în redacţii dau lecţii de democaţie şi neatîrnare la televizor şi pe Net, înseamnă că lumea s-a întors cu susu-n jos. Când unul ca mine încearcă să dialogheze raţional cu iraţionalii, în loc să-şi vadă de treaba lui, ăla e un dobitoc.

P.S. Ăla care e-n stare să producă şi să publice o stenogramă cu mogulul meu şi cu mine personaje de interceptare are de la tonomatul Ciutacu leafa lui pe-o lună.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Eu şi alţii ca mine suntem nişte tâmpiţi

  1. Eu prefer metodele securiste si tendintele dictatoriale tacerii si moliciunii imputite in care fiecare face ce vrea.

    Capitalismul nu are nimic de a face cu democratia si imi place sa cred ca sfertul de Revolutie care a fost curat a fost pentru a face loc primului.

    Nu ma intereseaza binele celor multi dar ii urasc pe cei ce ii manevreaza, si pentru ca acestia din urma sa fie prinsi si aratati cu degetul sunt dispus sa renunt la anumite elemente democratice. Vremurile dure cer masuri dure.

    Si sa nu ne tot amagim cu ideea ca poporul inseamna doar bugetarii, care nu intamplator reprezinta neadaptatii si prostimea. De 20 de ani se caca toti pe patura de mijloc, amagindu-ne cu icoanele vopsite pe uleiul de rapita cumparat de catre cei de sus si vomitat de cei de jos. Sau era invers ? nu mai conteaza, sunt dobitoci ucigand dobitoci.

  2. Victor,
    te citesc mereu, comentez rarisim.

    O mica sugestie (ar merge perfect la Sinteza zilei), faceti un istoric al relatiilor dintre Base sin Vantu din 2004 pana acum.
    Badea zicea si acu 1-2 ani ca Vantu e blat cu Base.
    Gasiti cine si cum combatea pentru Base din Imperiul eolian prin 2004-2007 (si aia erau din Armata lui), apoi declaratia lui Vantu ca, dupa ce la ajutat pe Base (+alte ajutoare) sa ajunga presedinte, Base, nerecunoscatorul, i-a bagat ceva dosar, cum, desi a ajutat la suspendare (ca avertisment), el, si toata armata lui la sprijinit la referendum, cum din armata lui Vantu (indivizi platiti, si foarte, foarte bine de el) care au muscat din toti cei anti-Base, au aparut alte Ungureanu, Voinescu, etcc,
    Idea de baza a ce am citit eu din stenograme e ca Vantu isi certa angajatii ca, de capul lor (adica fara sa le spuna el sa faca asta), s-au luat de casele fetelor marinarului, si ala s=a basicat, si a inceput sa se ia de Vantu.
    Pana la momentul ala, Vantu il servea pe Base, iar el venea sa s…, p…, si zicea si saru-mana pentru masa. Vantu e nashpa pentru ca a contribuit mult sa-l avem in 2004 pe asta presedinte, iar slugoii lui Vantu, atat de injurati azi de diverse Pore, au mancat mult mai mult kk slavind-ul pe Base (vezi istoria)

  3. Domnu’ Ciutacu, matale traiesti in tara asta? Matale traiesti in lumea reala? Pentru ca ati inceput sa va lamentati ca vacaru pe sat!
    Oriunde in lumea asta, astfel de stenograme, cancanuri, stiri gen tabloid ar suscita interesul oricui, chiar si al maritului cetatean suedez. Hai sa nu ne dam ochii peste cap ca niste mimoze, care brusc constata ca rahatul pute.
    Cat despre lider si alegatorii sai, sper ca nu v-a trasnit abia acum faptul ca se merita unul pe altul.
    Iar despre securistii de prin redactii ce manipuleaza si fac din alb negru, v-am mai scris: daca dvs., ziaristii, presa, filtrul dintre popor si politicieni, nu sunteti in stare sa faceti front comun, ca intre profesionisti, sa va reglementati si sa va eliminati scursurile, ci dimportiva, va place sa traiti intr-un concubinaj scarbos si criminal in dauna noastra, a pulimii, atunci ne si va meritati soarta!
    Si acum, iertati-ma ca va spun,nu ca as avea ceva cu persoana respectiva, dar colega dvs. , Gabi Firea, fosta purtatoare de cuvant al guvernului Nastase, ce farama de credibilitate ca jurnalist credeti ca mai poate sa aiba nu la noi, ci in Lichtenstein sau oriunde in lumea civilizata, cand vii in PUBLIC si declari ca esti combinata cu controversatul primarul UNPR-ist, fost PSD-ist, Pandele din Voluntari? Cat tupeu poti sa ai? Cum mai poti sa te declari jurnalist si sa mai realizezi emisiuni in continuare, dupa asa ceva? Oare nu realizeaza madam ca ceea ce face afecteaza credibilitatea tuturor celorlalti jurnalisti, inclusiv pe dvs., din trustul Intact?
    Asa cum m-a scarbit Cristoiu cand s-a sucit brusc si a inceput sa-l pupe in fund pe Marlan, asa ma scarbeste si faptul ca Firea are pretentia ca s-o tratez ca pe o persoana integra si jurnalist obiectiv, dupa ce savarseste cel mai descalificant lucru pt. un jurnalist-sa pactizeze cu politicianul, ba mai mult, sa imparta acelasi budoar. Jenant!
    Va sugerez sa o trimiteti la monden, la emisiuni de gatit, orice altceva decat politica pt. ca nu mai are niciun fel de credibilitate si, in plus, imi jigneste si inteligenta, aia cata e.

  4. E sinistru ce se-ntimpla.Urasc visceral fostii-actuali securisti.A fost un aparat de opresiune pe vremea impuscatului,actualmente este un instrument de santaj si de intimidare…..in masa.Dar tot raul spre bine….Decreteii(cei din 67)incep sa-si arate nervozitatea in ceea ce-i priveste pe guvernanti.Si in 89 tot decreteii s-au zburlit si au facut deranj,Dar eram prea copilandrii pe vremea aia.Acum,sintem un pic mai batriiori,si avem vreo 20 de ani de “tranzitie si reforma”…PS.o sugestie ptr.servicii;Monitorizatii pe cei nascuti in 67….Reprezinta un pericol iminent.Desigur,ptr.siguranta nationala.Iar ptr.”Profesor”,un sfat….Ai grija ce semeni,ca asta vei culege.E cu tilc formularea,nu???”Teacher,what comes around,goes around…”Asta e din clasici.Ozzy buna………

  5. Stati linistiti,asta este abia inceputul.Toata lumea va fi ascultata,amenintata.Ce mic copil a fost Ceausescu.Dar sa fiul al dracului daca nu ne meritam soarta.Mamaligarii de romani sint mintiti repetat(si tot cred),pacaliti(si nu cred asta in ciuda evidentelor)exploatati la singe,furati.Si stiti care este culmea? Tot pe dezacsat il voteaza.

  6. Foarte buna pozitia celor care nu au pus botul la diversiunea (a cata oara?)cu stenogramele astea,poate asa vor intelege ca nu mai poti manipula poporul cu… ravase de adormit copii.Papagalul a extras si ravasul a aparut in toata splendoarea lui.Si chiar daca ai avea vreun dialog mai neortodox cu cineva cui ii mai pasa,baieteii cu ochi albastri stiu ca nu mai pot face bumuri cum faceau odata cu aceste scrieri. Ma tenteaza salariul tau,irisi mi se transorma la gandul lui.Pe mine nu ma ai de musteriu cand vine udrea la tine,orice pot suporta si intelege dar pe ei nu mai vreau sa-i vad si sa-i ascult,m-am saturat de idioteniile lor si ca o tin ca gaia matzu ca fac reforma statului cand se vede clar ca prostia e la putere si-n tara e foamete iar masuri pentru iesire din criza ioc.Un marinar se legana pe o panza de paianjen,Titanicul e in deriva iar fmi amusina cand e rost sa sarim in apa rece.

  7. Am vazut promo de la Vorbe Grele de vineri…
    Asadar…vine Nutzi, spaima Constitutii….
    Wow…. se anunta spectacol=))

  8. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ma intereseaza ce vb. la tel. cu mogulul.E normal sa vorbeasca mogulul ce vrea el -pe banii lui si sa isi canalizeze politica editoriala conform optiunilor sale.Intamplator sunt un om care gandeste oarecum asemanator mogulului tau si de aceea imi face placere sa ma uit la antene.Iar ascultarea conv. mi-ar face maaare,maaaare placere!Fara bani!

  9. Mai am o intrebare…
    Chiar crede marlanu´ ca serviciile nu il urmaresc si pe el? Chiar crede ca toti de acolo ii sunt amici/ supusi/slugi? Chiar crede ca nu sunt si altii care-si urmaresc scopurile lor? Si nefericitul ala de Ceausescu i-a tinut in brate, dar cand ele, serviciile, s-au plictisit, l-au lasat din brate si era si el si Sinistra lui sotie doi batrani dili, urati si urmariti de multa lume; daca le cadea alora in maini, erau linsati.( Am scris multa lume si nu o tara intreaga, deoarece multi habar nu
    aveau ce se intampla, dar mai tarziu s-au trezit “Revolutionari”).
    Asadar, marlanu sa i-a aminte si sa nu se joace cu focul ca se arde.100%.

  10. Salutare domn Ciutacu, sunt “off topic” deoarece cunosti parerea mea despre stenograme. Invita-l pe domn presedinte Basescu la Vorbe Grele, daca l-ai mai invitat si raspunsul a fost nu, mai transmitei o invitatie, eu zic ca va veni. Sanatate. P.S. daca ar fi stenograme cu tine si “mogulul” ar suna cam asa: “Unde bem si ce mancam?”

  11. 😀 d-na Udrea la Vorbe Grele, vineri noaptea tirziu.
    Astia de la pedele s-au smecherit, chiar au prins curaj. Vor sa se promoveze moca si consistent.
    Oare mafalda pedelista vine cu vreun biletel, inregistrare sau cu altceva shoc ?
    In rest, nici daca s-ar prezenda toples, nu ar reusi sa-mi taie senzatia de greata.
    Ramine o noua cucerire a “tonomatului” in materie de invitati, se prea poate sa urmeze piticul…sau marinarul ?
    Dupa mine cu mult mai surprinzator si interesant, ar fi sotia, d-na MARIA !
    Gata: ne vedem vineri.

  12. Victore, intr-o tara de k.. sunt si viermi!sunt numerosi da’ nu majoritari!dimpotriva.ne trebuie ‘medicamente’ eficace si un ‘dr.’ bun!

  13. aoleu, sunt plecata la copil in spania sa ii duc haine de iarna, si pierd emisiunea cu nuti spaima stiu eu cui, dar probabil ca o sa o vad pe internet, tocmai am comentat pe blog de dimineata la q, cum dna nuti va facea pe angajatii celor doi moguli(ziaristi) ca sunteti lachei, ca scrieti numai ce va dicteaza, numai aberatii sper sa nu o menajati deloc, sa nu va purtati cu manusi cu ea ca NU MERITA, in alta ordine de idei aseara la nasul spunea ca da s a furat la voturi, dar toti politicieni au furat si il dadea exemplu pe hrebenciuc, acum citesc tot pe blog q ca s-au suparat si comunistii moldoveni pe baselu ca s-a bagat in politica lor.plec cateva zile, si dabia astept sa vad cum traiesc aia civilizati in strainatate, in franta sunt greve si scandeaza si devasteaza pt.2 ani in plus la pensie la noi sunt 5 dar stam ca prostii. dana

  14. Nu esti dobitoc Victor, tara in care traiesti este complet dereglata.
    De ascultatul telefoanelor ma abtin sa comentez, nu de alta dar vreau sa mai pot sa o sun in tara pe mama, daca nu ar fi destule de povestit.

  15. Eu am mai scris la un moment dat un comentariu, pe un blog, al lui Adrian Nastase cred, legat de faptul ca aceasta situatie economica in care ne aflam ar putea sa aiba si efecte benefice. Si anume sa ne scape de T.B. Doar foamea si frigul cred eu ca ar putea sa mai trezeasca la viata populatia asta aflata in transa parca, populatie care de cativa ani incoace nu are nimic impotriva ca seful statului (de fapt reprezentant al statului, conform Constitutiei) sa-si depaseasca in mod constant atributiile constitutionale…de fapt sa faca cu totul altceva decat ar trebui. aceasta populatie nu are nimic impotriva ca presedintele sa se joace cu legile tarii si sa forteze sau sa schingiuiasca de-a dreptul Constitutia, atat timp cat, vezi doamne, ar scapa el tara de “moguli”, care au furat si nu mai stiu cate ticalosii au mai facut, impreuna desigur, cu politicienii…oricare altii, doar el nu. Iar asta arata clar ca oamenii in Romania inca au in mentalul lor, nevoie de un conducator tip justitiar (al estului salbatic) care nu are de-a face decat cu vremuri trecute de 20 de ani. Macar de-ar fi intr-adevar justitiarul care s-a autoproclamat.
    Si am mai spus inca ceva, pe un alt blog la un moment dat, cum ca intr-o tara cu adevarat civilizata, intr-o societate corespunzatoare, acest individ, cu modul lui de a face politica, nu ar fi ajuns nici macar in Parlament, nicidecum presedinte. Ar fi fost considerat eventual un bufon simpatic si atat.
    Numai ca norocul lui si ghinionul nostru este ca el s-a nascut aici, in Romania, ultimul bastion al “comunei primitive”.

  16. “Ăla care e-n stare să producă şi să publice o stenogramă cu mogulul meu şi cu mine personaje de interceptare are de la tonomatul Ciutacu leafa lui pe-o lună”
    doar pe o luna??? inseamna ca te temi ca ar putea produce cineva asa ceva, altfel ai pune leafa pentru un an 😛 🙂
    iar pentru leafa ta pe un an… as produce eu inregistrarea… numai sa nu ma cauti de pixel albastru 😛

  17. Eu as vrea convorbirile lui Boc cu tata-sau si cu Base cu Udrea ,asa de fason…Nu ma intereseaza ce discuta fiecare cu fiecare si cred ca e o mare marsavie sa iesi cu asemenea chestii in presa. Eu stiu bine cum a fost pe vremea odioasei si de aceea sunt ingretosata de astfel de practici comuniste.Treaba este la fel de imputita ca si condamnarea comunismului de catre tovarasul Basescu.

  18. Acum ar fi interesant ce vorbesc pdl-isti intre ei dupa ce au votat ieri fara sa stie ce.Ar fi fost tare sa aiba pe ordinea de zi propria suspendare…

  19. “…are de la tonomatul Ciutacu leafa lui pe-o lună”, adica a lui Ciutacu sau a lui (celui) care publica? :d

  20. Oare ce o mai fi cu acea grupare initiata de
    doamna Raluca Turcan ,a suspendacilor neanonimi
    Poate ar mai participa si altii,dar nu stiu cui
    sa se adreseze.Cred ca ar fi prea mult pentru
    doamna daca ……

  21. Ba Ciutacule, sa vorbesc asa pe limba ta… ba .. cu tot dragul iti zic… nu va mai suport ma fratele meu, ma.. voi ori sunteti batuti in cap, ori faceti pe prostii, ori sunteti…
    CUM BA sa iti pui de 1000 de ori aceeasi intrebare, sa cauti in aceleasi raspunsuri care evident nu au “ringed the fucking bell” the first fucking time si sa te impiedici, sa calci, sa dai cu capu de un milion de cacat de ori in fiecare zi de raspunsul TUTUROR “situatilor” de Romania si nu numai si sa nu il vezi. Ba deci nu glumesc, asa cum tu vezi o gramada de lucruri privindu-le de sus , eu inteleg toate lucrurile din existenta specilor de la 0 la 44 de cromozomi, nu vreau decat sa va ajut.. da sunteti atat de departe sa vreti sa va ajutati pe voi insiva ca deja incep sa consider ridicola existenta si sa accept sansa “miraculoasa” a existentei ca un accident nefericit.
    Nu am de gand sa iti dau raspunsul pe un blog scris, e prea sec … sincer… e prea sec, trimite un mail cu nr de tel te sun si iti spun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.