Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

Motto:

“Esti pregatit sa te lupti cu Armata pe care o scoate Traian pe strazi?” (eu)

“Sunt pregatit de mic. Am un stol intreg, ne napustim pe el” (Madalin Voicu)

Dat fiind că tot nu sunt in the mood, nu o să comentez prea tare prestaţia lui Băsescu din emisiunea pajului său preferat din ultima vreme. După părerea mea, omul e realmente dus cu capul (unul întreg la minte nu ar ameninţa politicienii cu armata şi n-ar invoca la televizor, ca dictatorii latino, pericolul loviturii de stat) şi ne desparte doar un pas, unul singur, de o tiranie cum nu ne putem închipui nici în cele mai negre visuri ale noastre. Şi, în definitiv, poate că ne-o merităm.

Dacă aveţi răbdare şi chef, linkuiesc – întru folosinţa voastră – către scipturile emisiunilor de aseară pe unde am trecut sau care aveau vreo legătură cu interesul meu imediat (a mea şi a lui Moraru le găsiţi pe site şi în varianta video). În măsura în care aveţi comentarii de postat, nu vă împiedică nimeni să o faceţi.

P.S. Precizez preventiv, înainte să mă reclame Turcan la CNA-ul Net-ului, că titlul şi textul sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Exact ca şi lăturile deversate în capul tuturor duşmanilor de clasă de prietenul lor de dată recentă Vadim…

UPDATE: Constat că nu sunt singurul care a remarcat dereglaju’ la mansardă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

  1. E dus rau de tot! Si nu stiu daca chiar il meritam toti pe diliman. Apropo Victor, ai aflat cine e in spatele blogului din care curg laturile?

  2. Pai sa facem ceva!Hai sa votam toti cu Pdl-ul,asa nu o sa mai aiba cine sa dea lovitura!E singura solutie!Parintele constitutiei(D-zeu sa-l ierte) o fi fost beat cand a scris paragraful cu numirea guvernului!Oare suspendarea prezidentului nu e tot legala ca si numirea univoca a premierului?

  3. Da’ e ca-n bancul cu razboiul dintre San Marino si Liechtenstein cand din cauza timpului defavorabil, razboiul era anuntat “la sala”.
    Asa si lovitura de stat. Ea va avea loc in mintea Comandantului Suprem in direct si la o ora de varf. Se negociaza inca la drepturile de transmisie.

  4. Basescu ne pregateste o noua diversiune.
    In 2004 i-au iesit perfect doua scenarii-chestia cu plansul pe umarul lui Stolo si cealalta cu marele furt de voturi!Desi nu s-a dovedit niciuna,ne-a… tras-o tuturor si a iesit presedintele Romaniei!
    Normal ca omul ne crede cretini!
    Vreau sa cred totusi ca de data asta,romanii nu vor mai…,,pune botu'”la scamatoriile acestui circar(as vrea sa-l numesc presedintele Romaniei dar nu pot).
    Am o dedicatie pentru Jack Daniel’s Basescu
    http://www.youtube.com/watch?v=uyp-0qWqiCQ

  5. “Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoană, Călin Popescu Tăriceanu… “….:)) da nu la mentionat pe il cappo di tutti capi :))

  6. Limbajul de lemn al dictatorilor perfectionat la maxim de Basescu.Se incearca deturnarea sensului adevarat al votului uninominal prin radicalizarea populatiei exact ca in perioada “suspendarii”(va mai amintiti vuietul bocitoarelor din piata publica ?!),perioada in care au fost inventate sloganele “322”,”nu-i lasa pe politicieni sa fure” “oligarhi si mogulii” etc Mesaje clare si precise pe care creierele netede le prind din zbor.O dezbatere corecta pe programe in aceasta campanie electorala i-ar dezavantaja net pe portocalii nevertebrati si-atunci se apeleaza la cea mai disperata solutie:provocarea de urgenta a unui sir de scandaluri care sa inlocuiasca discursul politic civilizat la care derPDii(cu B din P). Asta face pe moment cel care zice-se ar trebui sa fie factorul de echilibru institutional,cea mai autorizata voce din Romania pentru strainatate.Asadar FUKtorul produce,intretine si amplifica mahalaua in tot ce atinge.Pentru ca atat poate,aveti impresia ca in mandatul lui s-au speriat coruptii,jecmanitorii si praduitorii ? Ca nu se mai fura in Romania ? Ca portocalii lui sint ingerasi cu bucle si mantii imaculate ? Auziti domn Presedinte ?!? Auzi Maestre ?…Baga un scandal batrane,sa moara mama !

  7. Cine-i asa de prost incat sa fie premier in situatia economica actuala?
    Dupa disperarea lu’ Tariceanu de a nu respecta o lege,se vede treaba ca au golit visteria. Cine raspunde pentru modul dezastruos in care s-a guvernat? Unde sunt banii?
    Ma ingrozesc la ziua in care noul premier va anunta ca NU SUNT BANI !
    Iar 4 ani de “rabdari prajite”…M-am cam saturat de “gestiuni frauduloase” pe banii mei.

  8. Claponul asimetric “cucurigeste” fals dar tare
    Incorsetat cit de cit de rigorile Constitutiei si ale Legii Electorale, neputind sa faca si campanie de strada, circiuma sau cartier pro PD-L, presedintele nostru mult stimat si mult iubit a clocit o gaselnita menita sa discrediteze actualii candidati rivali ai partidului prezidential si sa isterizeze (de parca ar mai fi posibil) pina la delir gainile producatoare de oua din parcul de distractii al PD-L, cu sperietura, sub forma de bomba tipic urat mirositoare cotrocenista, cum ca reprezentantii PSD si PNL se pregatesc ca, imediat dupa alegeri, sa-l lipseasca de barbatie prin suspendare, lăsând ograda PD-L-istă fara falnic cocos (nu ala al lu’ Udrea).
    Numai ca acestei bombe puturoase asimetricu’ i-a dat numele, nici mai mult nici mai putin decit, lovitura de stat.
    Acuma ca musiu le president se dovedeste prin folosirea acestei sintagme total paralel si-n ignoranta totala fata de limbajul politic, deoarece o eventuala noua suspendare ar intruni toate cerintele impuse de lege si nu ar putea fi deci nicidecum asimilata unei lovituri de stat, este cu totul altceva si nici macar nu mai merita a fi comentat. Incultura deja proverbiala pe plaiuri mioritice a prezidelului a intrat si in folclorul israelian cu bataie pina in cel german.
    De comentat ramine insa iresponsabilitatea uluitoare a acestei afirmatii, facuta intr-un moment de maxima dificultate economico-financiara mondiala, cind investitorii sint cu ochii cit telescopul Hubble pe orice semn, oricit de mic ar fi el, in ceea ce priveste stabilitatea politica a tarilor in care eventual ar putea investi in continuare si cind rating-ul de tara al Romaniei a scazut brusc si probabil la comanda cu doua puncte.
    Ori, asemanarea Romaniei cu o republica bananiera in care loviturile de stat sint trecute pe agenda zilnica a triburilor majoritare este de-a dreptul criminala si menita sa tina la mii de kilometri distanta eventualii investitori in economia romaneasca.
    Hilar insa, in toata aceasta afacere, este motivul pentru care s-ar pregati o astfel de actiune si anume acela de a-l impiedica pe marele Cirmaci sa numeasca pe cine “vrea muschii lui” in functia de prim-ministru.
    Si aceasta marota prezidentiala tine din nou, fie de deficitul grav de IQ si cunostinte in domeniul prevederilor constitutionale, fie de domeniul nesimtirii si tupeului sau de dictator in eprubeta.
    Pentru a ne face o imagine putin mai sugestiva asupra acestei intentii prezidentiale putem recurge la un exercitiu simplu in care, imediat dupa alegeri se va forma o puternica coalitie postelectorala PSD-PNL, care ar da guvernul Romaniei, iar acest guvern ar fi condus de “desemnatul” premier cotrocenist Theodor Stolojan sau de ce nu Elena Udrea (aia cu Norvegia si pasoptistul Mogyoros).
    Ei bine, doar asta sau cistigarea cu peste 50% a alegerilor de catre pd-l ar putea satisface pretentiile “exegetului” politic de la Cotroceni.
    In oricare alta situatie, elevul Bula trebuie sa consulte partidele politice si sa se rezume in a desemna premierul propus de acel partid sau alianta de partide, care intruneste majoritatea necesara guvernarii prin sustinere parlamentara.
    Ori se pare ca la lectia aceasta, elevul Bula a chiulit si acum umbla cu copiute!
    El vede la schimb conjuratii si conspiratii de telenovela sud-americana, menite sa-i ia lui jucaria preferata, calutul de lemn cu numele de guvernul Romaniei pe care sa-l calareasca el la greu in viitoarea legislatura.
    La mintea lui ar fi in stare sa provoace anticipate in serie pina i-ar iesi intr-un final combinatia cistigatoare.
    Il informam pe d-l presedinte ca acest lucru nu numai ca nu este posibil, dar este si un atentat la siguranta tarii, in conditiile in care efectele crizei economice mondiale sint in pragul Romaniei, facindu-se presiuni externe puternice ca acestea sa fie invitate in casa.
    Iar Zeus nu face altceva decit, ca o gazda buna lipsita de cea mai mica viziune politica, dar minata de cele mai abjecte pohte personale, sa invite criza la masa bucatelor nationale.
    Stau si ma intreb ca un prost ce ma aflu pe aceasta lume, oare chiar nu se gaseste nicio minte lucida care sa-i spuna presedintelui ca duce de ripa Romania prin circul si neghiobiile pe care le comite zi de zi?
    Se pare ca nu!

  9. Cum lupta politica din campanie este anosta, candidatii se comporta ca si cum ar candida la primarii si fac promisiuni care mai de care mai aberante..Basescu trebuia sa faca ceva, sa rupa ritmul, sa atraga atentia si evident sa vina cu o alta manipulare asemeni celor din campania 2004 (cum bine observa cineva mai sus). In mintea lui prin asta determina oamenii sa nu mai iasa la vor si mobilizeaza radicalii PDL. Culmea e ca seamana cu mesajele din anii 90 de dupa revolutie si mai mult cu cele pe care le dadea Iliescu in 1996, in momentul in care a realizat ca Emil Constantinescu castiga. Va amintiti? Vine Regele, vin mosierii, ni se iau casele, pamanturile, etc. Acum vine…lovitura de stat! Am o veste foarte proasta pentru dl. Basescu: in conditiile absenteismului masiv nu PDL are de castigat ci PSD si PNL. Radicalii PSD si PNL sunt mai multi si mai “hotarati” sa iasa la vot decat cei ai PDL. Asa se explica procentul de aproape 15% de la europarlamentare luat de PNL si cel mic de 23% luat de PDL. In plus…cerd ca nimeni nu poate crede o tema total aiuritoare ca lovitura de stat! Celelalte: coruptii, santajistii, frauda electorala sunt pana la urma teme ce pot fi supozate ca reale, credibile (in contextul unui PSD cu imagine pregnanta de partid al coruptilor – cum era cu precadere in 2004). Lovitura de stat este de neconceput – fie si pentru ultrasii PDL.

  10. In tara mea
    de Ion Pribeagu

    In tara mea sunt vai si munti si flori,
    Si diamante,
    Si sunt sticleti atat de multi in capete savante !….
    Poetii ritmului sarc slavesc albastrul zarii,
    Si creste-atat de mult spanac pe lanurile tarii.

    In tara mea sunt tei si plopi,
    Si zarea-i diafana,
    Si-n tara mea jandarmi si popi iau lefuri de pomana;
    Si-n tara mea sunt flori de myrt,
    Principiu sau idee,
    Sunt vorbe de pastrat in spirt, expuse prin muzee.

    Din larg de cranguri vin zefiri si tuturor dau veste
    Ca-n tara mea sunt trandafiri si fete
    Ca-n poveste,
    Idile nasc si se desfac sub luminis de luna,
    In tara mea onoarea-i fleac si dragostea
    Minciuna

    Si-n tara mea sunt multi parinti ce plang morminte
    Multe…
    Si pribegesc scrasniri din dinti…
    Dar cine sa le-asculte,
    Cand e minciuna pe amvon si nedreptatea-i lege,
    Cand guvernantii-s de carton
    Si nepasarea Rege ?

    din volumul “Varfuri de spada”, 1915

  11. De 4 ani nu incetam sa ne miram si sa ne indignam de prestatia basesciana ! Dupa umila mea parere, tinand cont de tot ce s-a intamplat in acesti ultimi ani si de apetitul unei mari parti a electoratului pt scandalurile desantate cat si de credulitatea dureros de reala a multora, probabil solutia salvatoare ar fi ca sa se raspunda cu aceeasi moneda. Atata timp cat unii (cei mai mari hoti) vor striga hotii neincetat iar cei vizati se vor limita la replici relativ decente si semipasnice, talibanii portocalii in frunte cu baSECU vor avea iarasi castig de cauza. Am convingerea ca numai cu o campanie in care la apelativul “hotz” sa li se raspunda cu “bandit”va fi una incununata de succes. Chiar nu inteleg de ce nu se bate moneda, spre exemplu , cu viloiul de un milion jumate a fiicei lui Basescu ? sa vedem si noi de unde ? si mai ales cum ? si se pot gasi o multime de subiecte mai mult decat deranjante la adresa multor “corifei” portocalii. Spre exemplu “pretziosul” Negoita sau latraul Prigoana, care pana mai ieri propavaduia invatamantul privat si urla pe toate canalele ca dupa el toate facultatile ar trebui sa fie private si nu subventionate de la buget, iar acum a intors-o ca la Ploiesti si se da vajnic aparator al dublarii salariilor universitarilor care si asa castiga cate 100 milioane pe luna.

  12. In colegiul 25 zau ca nu stiu pe cine sa votez. Pe Udrea? Merci nu! Sa o voteze Basescu. Pe Luminita Anghel? Pt ce, pt muzica ei? Nu! O cumpar daca vreau sa o ascult, dar nu o trimit in parlament. Pe Munteanu? Nu il cunosc suficient. Si are un minus: votul meu inseamna un vot pt Tariceanu.
    Deci eu cu cine votez?
    M-am gandit sa fac un sondaj si in functie de voturi sa votez si eu pe 30 nov.

    Ajuta-ma! Votul tau conteaza!

  13. Desi eram bine chitit sa nu merg la vot, tiranul diliman m-a convins inca o data ca merita sa ma duc macar pentru a nu-i face pe plac. Si de data asta nu ma mai las prostit de lingaii portocalii ca acum 4 ani ci am sa pariez pe PSD. Sau PNL. Sau eu stiu, jumi-juma.

  14. Nu mă mai uit de mult în gura Dereglatului (că nebun nu-i pot zice, el are săracul o scuză! Şi-un loc sigur unde se tratează!).
    Şi-a depăşit Naşu toate recordurile, ziceţi? Cu acest Diliu în platou?! Se pare că unora le mai place circul prost şi nu s-u săturat (ori n-au aflat!) cum se trăieşte sub un cârmaci dereglat la cap de beţia puterii (şi nu numai!). Dacă nu a depăşit 500 de mii de fani (ori curioşi cu nervii tari!) care să aibă şi răbdarea să-l asculte, încă mai am speranţă că s-o mai deştepta şi românul nostru. Nu se poate să se lase iar păcălit de vorbele înspumate de ură, ameninţări şi minciuni, parcă plagiate după Tribun.

  15. De la IASI doresc sa va spun ca o sa fie nenorocire mai departe!Daca se alege PD-L si daca nu,tot un drac va fi cu Base presedinte.Am o virsta dar eu nu am mai intilnit asa o persoana frustrata,egocentrica,fara simtul penibilului,dorind sa moara toti,numai lui sa-i fie bine.Incep sa cred ca nu mai avem nimic de facut,nu mai avem solutii sa traim si noi omeneste.Am doi baieti care au 31 si 28 de ani,studii si minte mai mult decit trebuie pentru a vietui aici,care se framinta zilnic,sa plece,sa nu plece?sa ne lase pe noi,cei batrini aci,sa se salveze,ei?sau sa ramina si sa murim cu totii aci?

  16. Ma intreb,cati dintre fanii portocalii si-au pus macar o data intrebarea de ce nu a candidat niciodata Basescu in Constanta?De ce a fugit de Constanta ca drakku’ de tamaie si de ce un mare “specialist” in transporturi nu abordeaza niciodata subiectul iar singura ocazie cand viziteaza Constanta,oficial,este Ziua Marinei?Cam ca Ceausescu,care nu vizita niciodata fabrici de pantofi!Pai din cauza ca este cunoscut ca un cal breaz.Acum il cunoaste toata tara…auzi de colo,o noua(!?)lovitura de stat.E dus rau de tot!

  17. Domnule Ciutacu, observ ca lupta se ascute, hotii striga banditii si banditii striga hotii. imbecilul jucator, nus de ce imi place cuvantul imbecil mai ales de cand l am auzit folosit cu atat de mult aplomb de jucator intra in paranoia SI dumneavoastra va simtiti plin de lehamite. vreau energie si daca nu ati fi dumneavoastra si inca vreo catva sa vociferati chiar ca as subscrie la parerea ca ne meritam viitoare tiranie ca un popor de vite ce suntem. domnule de ce Cristian Diaconescu sau Crin Antonescu nu ies la lupta cu acest animal cocotat in fruntea unei tari bananiere, domnule vreu sa vad oameni cu logica cu discurs cu cuvinte care spun ceva nu cu onomatopeele jucatorului si ochii dati peste cap ai morarului. oferiti le sprijin spatiu logistica consultanta etc avem nevoie de oameni necontaminati din generatia dumneavoastra.

  18. N-ar strica o lovitura de stat la nivel de presedinte. Cred ca este singura solutie sa nu-l mai auzim, sa nu-l mai vedem, sa nu ne mai faca de ras peste tot in lume.

  19. sa inteleg ca daca NU votam PDLari basescieni ,este egal cu o lovitura de stat si scoate armata facind o dictatura gen africana sau sud-americana .
    mai bine un nepot a matusii TAMARA decit un B….
    ofiteru-i ofiter atita stie atita face , atita scoala are (studi medii post liceale )

  20. Adevarat zice vorba cu piatra aruncata-n lac, pe care o suta de intelepti n-o mai pot scoate. Atatea minti destepte si constiinte treze analizeaza fiecare gest si voarba a marinarului. Daca am face abstractie de functia pe care o ocupa, fiti sinceri, nu mai bine ar chema un medic?! Mircelu’ zicea aseara si-n alte ocazii, ca avem o constitutie nasoala, care n-a prevazut toate posibilitatile. Probabil ca nu-i stralucita si ca ar mai avea nevoie de corectii pe ici, pe colo, dar cine mama naibii ar fi putut sa prevada ca va fi nevoie sa imaginezi tot felul de scenarii aberante?! Cum s-ar fi putut gandi parintii bietei constitutii(de care am fost atat de mandri si pe care am votat-o cu satisfactia ca se face un prim pas spre democratie), ca vom avea un presedinte jucator dar si jucaus, care va juca leapsa pe cocotate cu paragrafele?! E cel putin absurd sa presupui ca marinaru’ e antisemit, e rasist sau mai stiu eu cum! Marinaru’ de doar rupt de realitate, dezinteresat de consecinte, mitocan si razbunator si toate astea au inceput sa aiba aer patologic! In rest, toate bune cu noi si tara!

  21. Buna dupa amiaza la Tonomatu’
    Cred ca “cine sapa groapa altuia…” sau ca ” cine ridica sabia…”, o sa dea de tacsu’ lu’ nenea Aghiuta.
    Am crezu ca Basel s-a mai luminat, dar se pare ca sansele de a avea un presedinte ok sunt cel putin de domeniul SF la momentul asta.
    Sfatuitorul Felix Tataru o sa dea cu ea de pereti, pentru ca a relua la nesfarsit chestiunea cu cei 70-80.000 de “ieuro” pe Loganuri,( care nu s-au luat si s-au sistat)chestiunea cu banii impartiti preferential deja sunt tocite …Iar cu noua gogoasa cu “lovitura de stat” o va da si mai tare de gardul scolii, pen’ca lumea in marea ei parte s-a cacat pe ea de ras de acest lucru. Ia imaginati-va pe Felix le motan si pe Geoana le prostanac cum se intalnesc ei subversiv prin Cismigiu sa o puna de-o lovitura de palat.In trece, e si Tariceanu, pe scuter, precum si bunicuta Iliescu deghizat intr-un pesionar care joaca table rusesti la o masa retrasa, spre lac…
    Dar, sore linistea noastra, presedintele ne asigura ca ” a luat masuri ca acest lucru sa nu se intample”( nu ne-a spus si ce fel de masuri – ascultarea telefoanelor, monitorizare 24/24,etc).
    Eu cred ca a interventia televizata a domniei sale de aseara, va scade numarul de voturi pentru PD-L . Sa mai asteptam 2 saptamani.
    Seara buna popor. Dormi linistit. Presedintele vegheaza pentru tine.

  22. Don ciutacu, sincer, ca de la om la om, femeia aia cu “ciocu’ mic”, anca si nu mai stiu cum, e chiar asa de urata si antipatica si-n realitate, dom’ne?!?! Ca ma uitam aseara la ea si nu-mi puteam lua ochii, atata hidosenie ma fascina pur si simplu! Iar azi, dand din greseala la tv peste draga stolo, am avut o revelatie: star trek! Cu niste riduri adanci pe fruntile lor inalte si plate, coborand pana la radacina nasului, si draga stolo si madam “ciocu’ mic”, s-ar transforma in niste klingonieni perfecti in hidosenia lor absoluta! Brrr!

  23. …dilimandros au ba, iata ca ne strica serile de sprit cand apare pe TV… …ce se mai prapadeste Putin de ras cand vede in ce rahat de “Imperator” se potigneste mama Rusia si ce de glume stie despre “Lacurile rusesti”… sa nu mai zic de datoriile la rusi, alea de le facem, asa, sa avem motiv de vorba cu ei… Nu ca zic, da vreau sa spun ca Baselu se vrea siamezu’ malnutrit si glumet de la Cremlinu’ cotrocenilor… Hai, gata cu asta Nene Traiane, nu mai fi dur, ca ne bufneste rasu’!!!

  24. Cand eram copil jucam telefonul fara fir.Unde cuvintelea ajungeau deformate .Cam asa e si cu Baselu .Lovitura de stat e LOVITURA DE PALAT.Din cati consilieri ai avut cand ai inceput mandatul chiar nici unul nu a fost bun?Era poezia ATAT DE SINGUR ai ajuns la NASU tu te-ai dus.Din pacate daca nu i se ia jucaria “TARA “copilul o face praf.Mai avem de asteptat un an?

  25. …cine, Tatal nostru? :)))) …sti ca vorba aia din popor: ” Daca nu merge cu parul, incearca cu funia de matase!” :)))))

  26. Totul e foarte simplu si clar : la o asemenea majoritate a populatiei un asemenea conducator. Important e celei mai mari parti a vulgului ii place. Ei il adora .. Cel mai bun exemplu sunt profesorii… : fara logica, fara bun simtz , fara simtz civic …. Si ca ei mai sunt milioane .

  27. Baselu’da asa mult la (m)u(i)e ca trebuie sa primeasca un spor pentru asta. Da problema e ca romanii au cam inceput sa inchida gura,si o sa ramana fara job 🙂

  28. …unora le place circul! Suntem un popor de oameni urati, nesimtiti, agramati, afoni, asta reiese din lungul sir de proaste alegeri ce le-am facut. Preferam conducatori idioti, hidosi si fara pic de bun simt… Nu ne plac oamenii la 4 ace ca nu ne seamana… Nu ne plac intelectuali ca nu stim sa legam 2 cuvinte… Nu ne plac oamenii frumosi ca suntem plini de complexe… asta e, astia suntem… Ne e rusine sa recunoastem de frustrati ce suntem…

  29. Asa este sa-l pedepsim in piatza publica, sa dam un exemplu demn de urmat pt generatiile urmatoare, sa-ldam jos, sa-l punem pe Felix presedinte, ba nu, mai bine pe Geoana sau Nastase ori chiar amandoi, cel mai bine sa-l aducem pe nea Nelu inapoi si sa-l punem presedinte pe viatza………..jos tiranu traiasca revolutia rosie

  30. A mai debitat omul prostii.Ne-am obisnuit.Faza cu armata,lovitura de stat,astea toate nu mai tin.Parerea mea e ca si-o cauta cu lumanarea si,daca se chinuie mult,va gasi si ceea ce cauta.N-am vazut in viata mea un om mai izolat si mai avid de putere ca asta.Nu mai are sustinere si asta il aduce in pragul disperarii.

  31. Buna seara d-le Ciutacu,
    Aveti dreptate,vai de capul nostru-e dus rau cu capul acest Basescu!Si mai rau dus cu capul e si Radu Moraru-de el mi-e mila ,ca o sa ajunga ca Dan Diaconescu!
    O seara buna!
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  32. Domnule Ciutacu, o sa va rog sa ma iertati daca voi folosi un limbaj putin mai colocvial… Nu prea stiu ce sa va spun, “diliman” sau nu, Base castiga popularitate fulminanta exploatand aceasta teama remanenta a dusmanului de patrie. La mine in familie, noi suntem destul de neimplicati politic. Sau cel putin eram. Eu sunt chiar anti-politica, anti-umflati cu ceafa lata pusi numai pe furat. Bunicul, spre exemplu, era complet alb dpdv politic. In seara asta insa, am observat cu stupoare ca s-a grabit sa deschida TV-ul la 9, “Sa vad ce mai zice Moraru asta, ca parca mare dreptate are. Basescu asta, iti zic eu, copile, o sa faca ceva, daca il lasa astia din Parlament. Ia sa vedem cine e la Nasu’ in seara asta.”
    Tare mi-e teama ca Base o sa ii absoarba pe toti acesti oameni adormiti pana acum in indolenta, si ca previziunile optimiste, conform carora Base e in cadere libera in sondaje, or sa fie spulberate.

  33. pt kpital.Pune stampila pe toti trei,ca oricum votul nostru tot valoare nula are pt ei.Ciutacu ,mare om ,mare caracter.Tine-o tot asa.

  34. Domnule Ciutacu, esti penibil cu abordarile tale si nu am sa te mai citesc.
    Da tare in Basescu, tipa ca vine anarhia, agita-te ca o sa rada Basescu toata presa, hlizeste-te cu Nastase, “Medelin” si Oprescu, ia apararea lui Remes, fa pe durul la Gadea, fa bascalie de Udrea, fa-te ca-l injuri pe Tariceanu, nu vorbi nimic de Geoana si Voiculescu, lauda-te cu ratingurile de la Antena3 si nu spune nimic de ratingurile de la Antena2, lauda-te ca ai fost scula importanta la privatizari si ai lucrat pt. Musetescu si Nastase, mai da un pic in Basescu, mai avertizeaza cate un marlan ca vorbeste porcos pe blog, mai da un ban la cate un kmer portocaliu, ai incredere in “puterea” informatiilor “cruciale” pe care le detii si cu care o sa lovesti odata…TINE-O TOT ASA SI CONTIUNA SA CREZI CA LUMEA NU SE FOLOSESTE DE TINE.
    p.s: stiu ca n-o sa apara pe blog si nici nu asta e scopul

  35. @Iancu: e a nu stiu cata oara cand ma amenintati ca plecati definitiv de pe blog. o fi atat de greu sa te tii de cuvant in ziua de astazi?

  36. Pe Presedel de ce dracu nu-l intreaba nimeni de ipostaza in care Zmarandescu ajunge prim-ministru?
    Caci, dupa cum spune Presedelul, Constitutia i-ar da acest drept lui Becali, daca intr-o zi ajunge presedinte.
    Toata lumea din jurul betivului se prevaleaza de faptul ca “asa zice constituia”. Sigur ca asa zice, pentru ca atunci cand s-a specificat “dupa dialoguri cu partidele”, s-a prezumat buna credinta. Nicidecum delirul nebunului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.