Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > E vremea politică a oamenilor mărunței

Similar Posts

83 thoughts on “E vremea politică a oamenilor mărunței

  1. Nu cred ca se risca sa sune la aia, “Fuck you” e un termen universal Dar e posibil sa-l fi rugat pe primul minitru Basescu sa vorbeasca cu minibok si sa-i sune ala din solidaritate

  2. esti sigur ca domnii cu barba din franta au facut o problema nationala si o discutie de mai bine de o ora asupra ridicarii pe varfuri a lui sarkozy?

  3. Super tare poza!!! :))
    Au si francezii piticul lor.Da’ oricum asta e mai bun decat piticu’nostru pufos.

  4. De mama lor.io sunt sigur ca vreo saptamana o sa se faca caz de asta in Frantza si nu numai .a se vedea episodul”stiloul” cat l-au luat ziaristii francezi in raspar pt ca a “imprumutat”stiloul de la Zeus.ce nu am vazut eu la Sarcozy e ca nici atunci si nici acum nu se da cu fundul de pamant ca si zaus si miniboc ca iar face presa caz de ei din nimic(gandirea lor).Asta e deosebirea intre ai lor si ai nostri.ai nostri sunt ca niste caini turbati cum ii “calci”pe coada cum musca in toate partile.

  5. Cred că francezii s-au plictisit deja de bancurile pe tema asta, Sarkozy s-a obişnuit şi el, dar pot să vă spun că la Paris sunt la mare modă pantofii de damă fără toc.

  6. Parca am mai vazut chestia asta…unde oare mmmmm.Da,toti piticii astia au aceeasi problema:-))

  7. cat de tare poate sa fie:))))) ,deci e identica:)))), eu cred ca sau vorbit, dar poate si Sarkozy s-o fi plictisit cine stie…dupa 5 minute de stat:))
    s-o da-ti si la sinteza zilei.

  8. Vaaaaai,nu se poate! Ati mancat cumva la aceeasi garnizoana? Cu Niculaie ci avieti,mai?

  9. Eu totusi cred ca Sarkozy ar avea umorul sa zica
    “Da, mai, ce dracu’, intre atatia inalti
    normal ca ma ridicam pe varfuri.”
    Si cu asta, pa.

    ________________________
    off the record:
    Victor, poate ar fi momentul sa organizezi un poll
    pe care sa-l lasi deschis pentru urmatoarea perioada,
    cu intrebarea:
    “Ati iesi in strada alaturi de presa,
    in semn de protest impotriva actiunilor abuzive
    cu implicatii politice la care tocmai asistam?”

  10. ciudata coincidenta. probabil a-nvatat de la Boc-Boc sa faca joc de glezne.

  11. Eşti de belea, domnu’ Ciutacu!
    Dacă pui pozele celor doi Micuţi una lângă alta, poţi vedea însă diferenţele.
    Sarkozy inventează un gest spontan, un salut de-ăla cum se practică prin gări, cînd trage trenul la peron, cu persoana iubită atârnată pe geam,căutându-te în mulţime.
    Boc stă înţepenit pe vîrfuri cu tot corpul, cu aer în plămâni, cu umerii ridicaţi (deşi asta nu schimbă situaţia) şi cu gâtul lungit, ca girafa.
    Sarkozy are pretext. Boc are numai înverşunare.
    De-aia îi zice Parisului “Paris” şi Bucureştiului îi zice(a) “Micul Paris”!

  12. De ce oare piticu’ din grădina vecinului e mai şmecher, habar n-am! Mi-e mi s epare la fel de penibil! Şi are o faţă de bou, aşa, cu mâna aia pe sus, căutând să mascheze “jocul de glezne”!
    Mamă, şi ce tocuri are! Stă bine cu coloana vertebrală dacă le poate purta… sau e pe principiul: rabdă moşul la frumuseţe?
    Dacă ar fi fost pe fază când v-aţi luat de Boc, sigur nu-şi lua elanul ăla pentru a da din mână!
    Cât este de înalt, domnul Crin Antonescu, să ştim dacă e la modă?!…

  13. L-a luat si pe el bataiala la gandul ca_Carla si-ar dori un ursulet de plus de la Obama!

  14. Sa pastram proportiile, sarko nu-i boc, asa cu nici iarna nu-i ca vara! In fond, o fi un instinct care-i face pe barbatii mici (la propriu sau la figurat sau la ambele!) sa se ridice pe varfuri cand stau alaturi de femei inalte. Se vede treaba ca in sufletul lor mic, se simt inferiori! Napoleon isi bomba pieptul si poza ca si cum ar fi avut doi metri. Si zau ca parea sa-i si aiba!!! Pastrand deci proportiile, boc nu valoreaza nici cat bastonul de maresal, si nici sarko, fie vorba intre noi, nu-i mai mare!

  15. Spre deosebire de semipremierul României, Musiu Sarkozy, e şefu’ absolut pe la Franţia. Că e colecţionar de glume, bârfe şi stilouri româneşti, e OK. Dar cred că nu-şi permite să-i facă tocma’ caraghioşi, găozari, sau tonomate pe criticii săi, şi cred că are şi argumentele necesare atunci când intră într-o polemică. Ai noştri, în lipsă de argumente, ori se comportă precum vedem şi auzim, ori tac adânc (ceea ce desigur ar fi de preferat), ori îi pun pe alţii să dea cu mizerii, pe unde le căşună.

  16. nu stiu de ce dar imi place sa mai aud si eu stiri externe.. sa mai vad si eu cum ne conduc Iluminatii.. chiar este interesant . CRED CA TREBUIE PUS MAI MULT ACCENT PE STIRILE EXTERNE..IMI PLACE TVR STA BINE LA CAPITOLUL ACESTA.
    Basescu se simte stingher printre personalitati?
    Este el oare broscuta raioasa? de care nimeni nu se atinge?

  17. trebuie adunati piticii astia din politica si facuta o trupa intitulata “New Kids on the Boc”

  18. Mario Garcia despre Jurnalul naţional pe un ton ironic: “Nu înţeleg ce vrea să facă – e pentru a medita, e vorba de o mănăstire, de e o biblitecă? Cred că are audienţa opusă Cancan.”
    Nici despre Saptamana Financiara nu prea are cuvinte frumoase.

  19. E vremea politica a oamenilor maruntei la minte….cred ca asta vrei sa zici, nu?

    Off topic: Luni il salta pe Rosca Stanescu! Surse de la Cotroceni!

  20. daca nu le iese treaba cu politica, fac cariera prin libertatea, the sun, cancan etc.. super-stire..piticu politic-porno

  21. Superba fotopoza, misto dric ne asteapta! Piticul universal isi lacuieste unghiile ca se ne scuipe pe scufie. Sarko o sti sa dea cu coasa? Ca Bocu nost ii specialist… No, ca nu-i bai, titi-s buni…

  22. Sincer, vazand ce zice intreaga presa occidentala de nenea asta pe “talonettes”, eu l-as vrea ca presedinte. Asta in romania, si cu prerogativele de presedinte al romaniei. Pe plan extern(international) e Dumnezeu, ca sa-l citez pe Mircea Badea, cu toate ca in Franta e dezamagitor.
    Ceea ce e diferit la noi, sunt prerogativele din constitutia Romaniei, care l-ar avantaja.
    Oare nu vor francezii sa face schimb? Le dam pe Base sa le faca ordine in guvern si parlament, si luam piticu’ sa ne reprezinte in liga mare a jucatorilor profesionisti. Ce ziceti, mai sustine cineva ideea?

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    E extraordinara fotografia!Sunteti nemaipomenit!Cum ati gasit-o?!Aveti un fler teribil,pe cuvantul meu!
    Dar oare e vremea politica a oamenilor maruntei?!Dar ce IQ au?Poate se gaseste cineva sa-l masoare…

    Va doresc o duminica primavaratica si frumoasa,cu acelasi respect,
    IoanaP

  24. Eu am vazut altceva,am vazut un chelios cu figura de tractorist fruntas pe ramura care nu-si prea gasea locul printre distinsii invitati si invitate.Si ca sa nu spuna cei prezenti ca e necioplit(obsesia lui veche) ii saluta pe grupuri de cate 4 ducand mana intinsa la chelie ca si cand se saluta cu portarul dec la Golden Blitz…dupa care disparea brusc sa nu sesizeze un eventual zambet dispretuitor pe figurile stupefiate ale mai marilor,l-ar fi obsedat in avion pana acasa.

  25. kred k d-nul preshedinte Obama a jukat f. mult, poate mai joaka shi in prezent, basket, avem rezultatul in imagine. In skimb prin Europa se joaka altceva, BITZIiALA…Nu se poate pune de-un kampionat? Al nostru kashtiga sigur. Shtim noi care al nostru. Ala de-i pikat in kap. La propriu.

  26. Oare televiziunea din Franta o fi facut multe sezatori pe tema ridicarii pe varfuri a presedintelui lor dar ziarele .or fi dat toate poza pe prima pagina????

  27. @ Victore…Sarkoboc-ul era in acel moment surprins in miscari de relaxare a gleznelor,statuse toata ziua in picioare,intelegi tu…

  28. E pe principul mic si taren cric, macar aparent… Ok, aici inteleg, se ridica pe varfuri, dar in situatii mai intime cum rezolva problema? Intrebare universal valabila. Sarkozy parca ar fi fratele lui Geoana, uitati-va la mecla lui. Noi vom continua sa ne punem aceeasi intrebare: care a fost mai intai, oul sau gaina(Boc sau Sarkozy)?

  29. @ Cetateanu’ Turmentat
    Ca si BOC in situatiile intime cu Base. (Tii minte caricatura aia postata de Ciutacu via Mos Califar?)

  30. SaraCA CArla, obligata sa umble fara tocuri si sa arate atat de mititica in fata lui Misel.

  31. Victor.tocmai am terminat d eprivit la emisiunea de la est la vest de pe tvr..numai ca eu am vazut online..inregistrarea..
    Cea in care invitat a fost Geoana mi-a placut foarte mult.
    Si cu foarte mare placere am privit-o si pe cea in care doamna MAyers si principele Radu au fost invitati.
    Mircea Geoana a revenit la acel discurs care l-a consacrat..observ ca nu mai are acel discurs populist..si cu prea multa gesticulatie.. si lucruri spuse mai cu o expresie a fetei cu sprancene arcuite…adica minciunele placute.
    ASA ca azi am observat o schimbare in atitudinea lui.. si-mi place foarte mult.
    Stii nu-mi mai da impresia de copil cu pampers..”domnu Iliescu , eu cand o sa port chilotei”
    Acum observ ca toate aceste etichete sunt total false si fara temei.
    Vreau sa-l vad si pe Crin intr-o dicutie pe teme europene.. diplomatice.. externe.
    Mi-ar prinde foarte bine in decizia mea.
    O sa mai revin cu cateva mici observatii in a exemplifica ceea ce-mi place..si propun eu si celorlalti.

  32. Nooo… E intr-adevar vremea politicii oamenilor maruntei poate la stat. Maruntei, dragii de ei si la sfat dar, asta nu o stie toata lumea. Si acel stie e in sensul de:”nu intelege”. Cele bune!

  33. 1 – scuze greseli editare raspuns anterior
    2 – nici nu ma mai intereseaza “the new politics”. Nu se merita. 🙁

  34. Mulţi conducători consideraţi “mari” în istoria terestră, au fost mici la stat. Dacă cercetăm ce au făcut de-a lungul “puterii” lor, îţi dai seama că multă ură şi frustrare au acumulat. Pentru a scăpa de ăia mai “crescuţi” decât ei, îi trimiteau în tot felul de războaie. Lungani din toate zările, uniţi-vă! Dacă la summit-ul ăsta majoritari îs prichindeii, ori îi moda retro… ori ni se pregăteşte ceva. 😉

  35. @Anca (si off the recordul ei)
    prima treaba: vezi ca off the record inseamna neoficial… nu se potriveste in context.
    a doua: nu as iesi in strada alaturi de presa decat pentru a va face ce le-as face si lor. de ce intrebi? voi ati facut un fel de join venture diabolic cu statul in cretinizarea societatii romanesti. statul a distrus sistemul de invatamant si voi ati inceput campania anti cultura la tv, ziare etc. stiu, mi-au spus si altii, daca dai o treaba desteapta la tv nu face rating. i don’t care. v-as impusca si pe voi la fel ca si pe ei.

  36. Nu cred ca ar fi sunat la Daily Mail pentru acest motiv, tocmai pentru ca are alte treburi, mai importante in STAT. Si ma bucur ca a muscat “momeala” dvs. din acea seara.Asta ne arata adevaratul caracter.

  37. Cand iti dai seama de lungimea picioarelor gagicii abia la poza oficiala, e nasol…
    Deh, in alte ipostaze, lungimea picioarelor Carlei, joaca in favoarea lui Sarko…, aici nu prea…

  38. @Anca,,,,,off the record:
    Victor, poate ar fi momentul sa organizezi un poll
    pe care sa-l lasi deschis pentru urmatoarea perioada,
    cu intrebarea:
    “Ati iesi in strada alaturi de presa,
    in semn de protest impotriva actiunilor abuzive
    cu implicatii politice la care tocmai asistam?”
    De Anca pe 4 April 2009 la 7:49 pm (#)

    ,,,eu as veni din italia pentru un asemenea protest ,,, si chiar o sa fac cunoscuta propunerea printre amicii din italia si spania ,,,

  39. RaDuda a primit verdele Casei Regale la eventuala catindatura…O sa ziceti…Bun,si ? Am o veste proasta pentru portocalii.Au inceput sa ma sune verii de toate gradele actuali/fosti portocalii sa ma intrebe ce stiu,daca e adevarat…entuziasmati nevoie mare.Sincer am ramas stupefiat,oricate pledoarii antibasescu le-am tinut m-am lovit ca de un perete,acum vad ca gvin singuri sa intrebe semn ca li s-a acrit deopotriva de Cherchelimea Sa si cauta o portita de scapare,una care sa nu le tradeze nici atitudinea anterioara desi ar fi avut si alte prospaturi pe piata.Asta ce-mi spune ? Nu numai ca s-au saturat de baltirea in mediocritate ci si ca au pus ochiul pe Principe.Semn bun care merita incurajat,nu mai conteaza ca esti sau nu monarhist,ca esti sau nu de dreapta,oamenii s-au saturat deopotriva de toata clasa politica,nu o resping si asta e foarte bine dar vor ceva nou acolo sus care sa-i reprezinte si cum au vazut o persoana “altfel” decat celelalte au pus rapd botul si asta zau ca nu ma intristeaza,sa-i vad iesiti,eliberati din hipnoza incrucisatului.E un prim pas care sigur va fi urmat si de altii.
    E bine.Cand se va oficializa candidatura s-ar putea ca multi sa ramana cu senzatia inutilitatii.Ce frumoasa ar fi o finala intre Principe si Romantic.Superb tablou !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.