Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Dragilor care (credeți că) mă cunoașteți

Dragilor care (credeți că) mă cunoașteți

Vreau să vă informez că, în principiu, sunt bine, sănătos. Cel puțin așa par. Chestia asta-i vizibilă. Sunt și niște lucruri pe care aveți impresia că le știți, dar sunteți relativ departe de adevăr. Deci îmi fac datoria să vă informez transparent.

1. Nu vă aparțin. Viața mea este a mea, nu (și) a voastră. Nu m-ați câștigat la belciuge, iar eu n-am făcut legământ scris cu voi. Numai nevastă-mea și fiu-meu pot pretinde întemeiat ceva de la mine. Ei sunt prioritățile, voi sunteți auxiliarii.

2. Trăirile mele sunt exclusiv ale mele. Dacă postez o melodie tristă sau romantică, nu înseamnă că sunt în pragul sinuciderii sau îndrăgostit, ci doar că aia vreau să ascult în acel moment. Dacă nu socializez online, nu răspund la telefon ori la sms, atunci mă comport așa fiindcă nu am chef ori nu consider că e o prioritate.

3. Nu v-am cerut vreodată votul/încrederea, deci nu vă datorez nici o explicație, pentru absolut nimic: gesturi politice, obiceiuri, atitudine publică, aspect, anturaj, cheltuieli. N-am câștigat nimic în viață cu sprijinul vostru, nu aveți dreptul să pretindeți explicații ori să-mi dați sfaturi. Când simt nevoia de păreri, strig eu.

4. Deși am o existență (cât o mai fi)  foarte publică, vreau să-mi fie respectată intimitatea. N-am furat împreună, nu împărțim nimic. Eu cu mine, voi cu voi.

5. Nu sunt nici secretara colegilor mei de trust, nici curierul poștal al proprietarului societăților comerciale unde sunt angajat/colaborator. Nu le transmit mesaje.

6. Prietenia și încrederea mea se câștigă greu, nu-s obligatorii și se pierd ușor.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă parcurgând acest text.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

237 thoughts on “Dragilor care (credeți că) mă cunoașteți

  1. Ia uite ma! Zici ca e maik precista din Kazan.

    Te comporti ca un fotbalist care ia o carca de bani ca sa joace pt. “noi”, dar, cand e luat la intrebari pt. atitudinea cocalareasca, se otzareste si considera ca trebuie tratat ca o zambila.

    Tu ai deschis Pandora comunicarii cu publicul. Ti-ai facut blog din motive de popularitate, ego, trend, financiare (desi nu vaz nici un commercial) sau din plictiseala – suporta consecintele. Cati indivizi, atatea pareri. Te asteptai sa fie un templu la care se aduc ofrandele orbilor care, datorita tie, pot acum sa vada realitatea odata ascunsa? Na, acum or fi juniori de liceu care or vedea in tine licarul sperantei, dar majoritatea iti viziteaza site-ul doar pt. divertisment. Atat. Nu-ti convin comentariile? Vorba ta, la tine acasa esti Cerber. Taie si spanzura. Banneaza, infiereaza. Da’ nu te astepta ca lumea sa bifeze doar ideile care iti convin. Esti persoana publica. Ur choice, not ours. Deal with it.

    And by the way, textele si prezentele tale (tv) abea daca depasesc ocazional banalitatea.

    In incheiere:
    We don’t give 2 shits about you or your family or your fucking friends.

    PS: Nu te obosi sa ma bannezi. Nu mai intru eu pe blogu tau. Da, stiu ca te doare la basca daca nu mai intra unu sau altu, dar inca iti datorez o palma dupa ceafa si un shut in trei litere.

    Now say good night!

  2. Nea Victor, randurile de mai sus imi starnesc unele amintiri. Romanii au ajuns sa fie mai interesati de amanuntele picante (de foarte multe ori false), decat de calitatea profesionala a oricui. Incapacitatea de a aprecia adevaratele valori este sesizabila in optiunile electorale exprimate in ultimii 20 de ani (cu o singura exceptie), prietenii stiu de ce. Apetitul pentru scandal este, probabil, o trasatura de caracter balcanica, dar oricum nu conteaza cum ii spunem.
    Cand poporul isi va fi ameliorat capacitatea de reactie, atunci vom putea sa sesizam o schimbare pe plan electiv.
    Evident ca nu e vina poporului ca un presedinte pune in prim-plan viata personala (pentru ca el a facut sa se vada), in defavoarea actiunilor de importanta nationala.
    Nu e vina poporului ca duelurile politice (chiar si cele din interiorul partidelor) au ajuns sa fie publice, garnisite cu multe zorzoane private.
    Indiferent de aceste realitati, dreptul la intimitate (chiar si in cazul unei persoane publice), remene un drept inalienabil. Daca oricare politician face ca aceste amanunte sa ajunga publice, este treaba lui, pentru ca sunt sigur ca o buna parte din picanterii ajung publice datorita faloseniei. Basescu, de exemplu, a vrut ca publicul sa perceapa relatia intima cu Elena Udrea, dintr-un fel de mandrie de mahala. “Uite bah, ce amanta mi-am tras !”
    Geoana, i-a luat juniorului un cinquecento. “Uite bah, ce copil precoce am !”
    Petre Roman s-a afisat cu noua achizitie, facand public divortul, intr-un mod similar. Fostul primar Lis e un cunoscut al discotecilor si cluburilor de noapte. Exemplele pot continua.
    Aceste exemple nu sunt in masura sa ne faca sa renuntam la dreptul la intimitate, pe noi, cei care nu suntem bagati in troaca politica si chiar dac-am fi nu avem de gand sa facem acest compromis.

  3. Victor si eu sunt la fel ca tine.Scriu asa cum pot si stiu la tine pentru ca imi “placi” atat tu cat si mare parte din colegii tai.Sper sa mai pot scrie mult timp pe acest blog care ma incanta in multe momente penibile ale vietii noastre.Trebuie sa fim si noi cei ce suntem cu ochii pe viata noastra romaneasca cu speranta ca vom schimba ceva si vom ajunge macar la nivelul actual din vest.Succes si continua indiferent unde esti sau cu cine esti.Richard

  4. @Zakuska: incearca sa nu mai vorbesti/scrii in numele altora. si, daca esti in stare, sa pricepi ca asta-i un blog personal, iar ceea ce apare scris apartine persoanei omonime, nu maimutei publice. esti liber sa nu dai doi bani pe aparitiile mele, la fel cum eu sunt liber sa nu-mi pese de parerea ta ori daca mai intri aici sau nu. se numeste democratie.

  5. oamenii inteligenti trebuie apreciati deoarece sunt foarte putini ca numar.ciutacu se numara sigur printre ei.noi,restul,ar trebui sa invatam de la el si ceilalti pt. a ajunge la acest nivel.

  6. @Victor, am explicat in comment legatura asa cum o percep eu. Ia-o ca pe un concurs de evenimente: emisiunea de ieri si commentul tau.
    @korbul: nu am facut nici o referire la politica ci la ROI-ul caruia trebuie sa i se supuna Victor. Fiecare dintre noi, ca angajati, trebuie sa ne supunem la asa ceva. Evident, intervin situatii de compromis care, pentru linistea noastra, tebuie exprimate undeva intr-o forma sau alta.

    Repet, daca ma insel sau daca nu m-am facut bine inteles, imi cer scuze!!! A fost numai un rahat de comentariu care nu trebuie sa degenereze’n diverse ci luat ca atare.

  7. Apropo,succes la vot indiferent de optiunea ta ,ca sa nu mai spui ca sunt activist PNL.Cu drag acelasi.

  8. D-le Ciutacu, sa inteleg ca evitati a raspunde la intrebarea referitoare la absenta dvs. din emisiunea Sinteza Zilei de aseara?

  9. @Zakuska, pt ca sunt sigur ca va mai intra pe blog;). Ce are limba romana de le dai cu engleza? Vrei sa pari mai intelept? Parca tu criticai atitudinea cocalareasca… si care e problema daca sunt unii care vad in oameni ca ciutacu o licarire de speranta? sunt putini in media care innoata impotriva curentului si crede-ma au luminat pe multi cu privire la ceea ce se intampla. De ce nu pasiti voi in fata, astia care comentati mai des, din spatele tastaturii si la siguranta unui “nickname”?
    Si pt cei care ma cred un aparator inversunat al lui citacu…ca sa par si eu destept precum Zakuska… I don’t give a shit.

  10. offtopic(?!?)

    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-6521705-directorul-distributie-publicatiilor-realitatea-catavencu-decedat-33-ani.htm

    Postul tau se potriveste un pic cu evenimentul din link. Cu totii avem aspiratii. O staruinta prea arzatoare in realizarea acestor aspiratii poate fi fatala. Lemele tale atentioneaza intr-o oarecare masura asupra riscurilor inevitabilului sau asupra a ceea ce pierzi daca nu te concentrezi pe ceea ce trebuie: familia si viata personala.

    33 de ani … Dumnezeu sa-l ierte!…

  11. Domnule Ciutacu,
    Niciodata “Victore”, pentru ca nu ne-am frecat coatele prin scoli si la munca impreuna.
    Deci, Domnule Ciutacu, mi-ati atras atentia si respectul pentru faptul ca in centrul existentei dumneavoastra sta familia si binele ei. Pentru ca acest lucru e cel mai normal din lume, pentru ca numai lumina din zambetele lor va poate insenina ziua, pentru ca numai increderea lor va face sa va duceti munca mai departe, pentru ca numai gandurile la binele si viitorul ei face ca parerile dumneavoastra sa fie normale, intr-o lume haituita de influente de tot felul.
    Eu va multumesc pentru rabdarea ca ma suportati pe aici 🙂
    O zi senina si cu zambete acasa!
    Cu respect,
    Sinzianna

  12. Ma uit la poza postata si chiar am impresia ca era facuta in momentul in care a descoperit dumnealui “piatra filosofala” si nu-i vine sa creada ochilor.Nici daca am vrea, n-am putea nega legatura stransa intre pozitia capului dumnealui (ca doar nu este doar ceafa, si carotida stanga usor pronuntata)si continutul ‘epistolei’pe care am denumit-o :’negarea negarii’intrucat acesti “nu” si “nici” arata modalitatea sau maniera continutului verbal.
    Bineinteles, ca incerc sa subliniez valoarea semnatica de maniera a “nu”-lui si “nici”-lui, si indraznesc sa spun ca D-l Ciutacu in negativismul sau foloseste chiar dubla negatie, in felul acesta convingandu-ne de importanta intelegerii mesajului sau:”nu va apartin,nu m-ati castigat…, n-am facut legamant…, nu inseamna…, nu socializez…, nu raspund…, nu am chef…, nu consider…, nu v-am cerut…, nu va datorez, n-am castigat…, nu aveti dreptul…, n-am furat…, nu impartim…, etc.” exprima respingere a tot ce exista in viata omului, inclusiv ceea ce mai contine si elemente pozitive.Prin folosirea adverbului “nici” in combinatia cu “nu” asistam la o negatie mai categorica: “Nu sunt nici secretara colegilor mei…nici curierul postal…”.Printre atatea negari descoperim si o “exclusivitate”: “Numai nevasta-mea…”, care, printr-un pic de exagerare, poate fi considerat “in intregime”, ceea ce nu este doar un procedeu ci poate fi manifestarea sau exprimarea unui sentiment pozitiv.Nu pot sa nu amintesc de “nimic”care are valoare nu numai de adverb, dar si de pronume, ca in :”Nu impartim nimic”, adica nici un lucru,tot o negare a negarii.
    O fraza mi-a retinut atentia, bineinteles una care contine o negatie puternica, nu pentru stil ci pentru continut:” PRIETENIA SI INCREDEREA MEA SE CASTIGA GREU, NU-S OBLIGATORII SI SE PIERD USOR”.

  13. notre respect monsieur . bagat la bostan , pus in aplicare .
    hai noroc si multa sanatate

  14. Nu stiu exact cat de inteligent este dom’ Ciutacu. Important este ca expresia “To walk the walk and talk the talk” i se potriveste perfect. Iar cand spui lucruri care deranjeaza trebuie sa te astepti sa primesti si lovituri sub centura de la bizoni.

  15. Dle Ciutacu cei la care faceti referire sunt in proportie de 90% cu Basescu. Nu prea imi vine mie sa cred ca exista oameni obiectivi care intra pe acest blog doar asa de dragul de a va contrazice sau mai rau, de a va jigni. Succes Maxim!

  16. Nene Victore io iti urmaresc emisiunile si intru pe blogul tau pentru ca de multe ori gindim la fel si de multe ori am aceleasi reactii ca ale dumitale da’ io mi le exprim in cadru redus ca nu-s persoana publica si sincer sa fiu nici nu mi-ar place si nici n-as putea fi, ca pe mine daca cineva ma calca pe batatura ori ii ard una peste bot ori il injur de nu-l mai spala nici diluviul.
    Io n-am talent de ziarist asa ca de 17 ani de cind am gatat electronica imi vad de meserie (pe cit se poate) si-i urmaresc pe altii care-s nascuti pentru asta. Daca nu-mi place de careva il dau dracu’ da’ nu ma apuc sa-l porcai pe blogul lui. Nu-mi place nu ma uit! Simplu!
    Hai ca mai avem o tzira si trece si valul portocaliu cu cirmaci cu tot si or sa se potoleasca si spiritele si ne putem apuca de injurat pe niste teme care chiar merita.
    Astea cu care-i mai breaz ca altu…..CIH (vorba lui Badea).
    Merem si punem stampula pe cine credem si gata! Apai om vedea!

  17. Mi-a placut aia ”Eu cu mine, voi cu voi”. E cvasi-electorala.
    Io o traduc asa: ”””” La mine pe blog io va aleg, si nu voi imi cereti promisiuni ca sa fiu ales!
    … Si nici nu am politici de crestere demografica in Imperiul Ciutacesc! ””””

  18. 1. E de la sine inteles ca nu ne apartii. Nici nu vrem asta. Suntem deja cocosati de cat (cati) caram in spate.
    2. Bravo tie – ca ai ajuns sa fii propriul tau stapan; cred ca e cel mai important lucru in viata.
    3. Nu ne-ai cerut votul/increderea, dar…fara noi…n-ai fi ce esti.
    4. “Eu cu mine,voi cu voi”. E si sloganul meu; si chiar daca n-ar fi, asta e realitatea oricui. Cine crede altceva, se inseala.
    5. 100% adevarat.
    6. nu suntem aici pentru a dobandi/pierde prietenia/increderea ta. Doar am realizat ca e un spatiu unde – partial – vorbim aceeasi limba si uneori chiar ne intelegem si intelegem. Si -in general – nu prea am lipsit de la orele de limba romana.

  19. nu inteleg de ce mi-a fost sters mesajul -in care ziceam ca e un blat mai evident ca in liga lui mitika- blatistii fiind antonescu si oprescu pt sefu suprem- nu este evident si pt tine victore?

  20. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Respect opinia Dvs.,dar sunt nelamurita ce v-a determinat sa fiti asa de radical,ca sa nu zic,prea dur,in delimitarea fata de restul lumii;traim totusi intr-o comunitate,in care ,fara sa vrem ,acceptam si dusmanii ,si prietenii(daca ii avem).Dvs. sunteti un jurnalist foarte bun,foarte inteligent,serios si oamenilor le pasa de Dvs.Va citesc,va asculta,va apreciaza si pot sa va si iubeasca,in sensul bun al cuvantului.Vreti sau nu vreti,sunteti deja o personalitate publica si cred ca oamenii va respecta sinceritatea,caracterul,meseria,familia,intimitatea.
    Prietenia si increderea greu le castigam,dar trebuie sa le si pretuim,sa le pastram;nu sunt obligatorii si daca le pierdem usor inseamna ca de fapt nici nu existat…

    Cu acelasi respect si pretuire,
    IoanaP

  21. Sunt de acord cu d-vs.Sunt zile in care n-am chef sa comunic cu nimeni,nici sa dau explicatii …
    Este uman sa ai aceste trairi .
    Indiferent de situatie ,tot eu sunt, asa ca …cei care nu inteleg sau (au) fac o problema din asta,fie la ei acolo .
    Plus de asta, metabolismul este infuentat de tot ce ne inconjoara .

  22. Am luat act de obligatiile mele in calitate de auxiliar. Cand o sa va mai treaca supararea poate va ganditi si la niste drepturi. Daca ele exista…:)

  23. Si eu am momente cand “incui usa si dau drumul la caini”. Cui nu-i convine e problema lui(ei). Gura lumii e cumplit de sloboda si nu intotdeauna bine intentionata. Mie imi place blogg-ul tau pentru ca e “proaspat”, “natural” si invat foarte multe pe aici. Ar fi pacat sa nu mai scrii pentru ca spre deosebire de altii ce scrii tu se mai si citeste ba chiar place, in nici un caz nu scrii degeaba. Fruntea sus, Imparate!

  24. @Zakuska

    cata ironie, cata subtilitate si spirit ai in trupu’ tau, prietene. nooo, pe bune, fara misto! tot acest amestec de calitati care zac in tine, adunarea asta generala care te bantuie, chiar ca-mi evoca o zacusca. ba una anglofila, daca-mi permit bucatarii sau bunele gospodinele sa ma exprim asa.

    cel putin propozitia asta – “We don’t give 2 shits about you or your family or your fucking friends.” – demonstreaza adancimea spiritului tau. este atat de adanc incat nu ma sfiesc sa-l calific drept o adevarat capcana pentru speologi, daca l-am asemuii c-o pestera.

    parca-mi si inchipui durerea si disperarea ce i-au cuprins sufletul lui victor cand l-ai asigurat ca nu vei mai intra pe blogul sau, suflet nemilos ce-mi esti. cum o sa-si mai continuie viata fara tine, far luminos al spiritualitatii si ironiei fine, de salon?

    gradina cu legume-fructe a lui doamne-doamne este inepuizabila. am si eu momente cand debitez prapastii, dar cand dau de cate unul ca asta simt ca inca nu sunt pierdut, mai am inca o speranta.
    hai pa!

  25. Domnule Ciutacu, degeaba nu ai scris postul , pentru ca pana la urma te-ai facut auzit, oricare ar fi fost motivele si eu personal cred ca asta a si fost scopul: sa iti faci auzite trairile de moment , sa te descarci cumva., daca vroiai izolare , postai sub un pseudonim undeva pe vreun blog si iti spuneai pasul. asa ca…

    cat despre “igrecul” .. de dragul de a vorbi vorbesti dumneata , asa ca sa te afli in treaba , sa te remarce si pe dumneata cineva. cat despre mine, nu ma cunosti nu te cunosc si putin imi pasa. cred ca il inteleg pe Ciutacu mai bine decat ai putea tu judeca vreodata.vb lui Badea: bine,pa!

  26. Victor, tocmai ce vroiam sa zic ca acest mesaj nu are sens si ca este axiomatic… da’ se pare ca altii inteleg altfel.

    Cred ca orice om de bun simt “stia” tot ceea ce ai scris si fara sa fie nevoie sa fi scris. Citind insa prin comentarii imi dau insa seama ca, de fapt, era nevoie sa scrii. Prostia omeneasca este, dupa cum bine zicea Einstein, mai sigura decat infinitatea Universului.

  27. Stimate compatriot ,

    Voi fi pe off-topic dar cat se poate de scurt. E prima data cand scriu aici , din pacate nu am timpul necesar , dar mereu cand am nevoie de o gura de O2 citesc blogul tau.

    Ce s-a intamplat toata ziulica de ieri m-a transformat dintr-un hotarat intr-un nehotarat vis-a-vis de vot , fapt pentru care nu voi mai face deplasarea la urne. Stiu raspunsul : asta vrea Base , asa poate fura mai usor si furtul lui va avea implicit o rezonanta mai mare asupra votului final. DAR , mai promit un lucru , am o fabrica de mobila la Piatra-Neamt cu 50 de angajati si cu 0 datorii la statul roman si decizia mea e ca voi incerca sa FUR statul atat de mult cat si ei ma fura pe mine si isi bat joc de efortul meu de IMM.

    Cu stima , un compatriot frustrat

  28. Ramanem in primul rand in domeniul “negarii”dar de data aceasta D-l Ciutacu vrea sa stie ce efect produce aceasta in sufletul ‘poporului suveran’ca doar tot ce scrie este pusa in slujba acestuia.
    Negarea cu ‘nu’ este uneori inlocuita cu adverbul “imposibil”; iar pronumele nehotarat “nimeni” are functia de negare a partii sau a totalitatii si contribuie semnificativ la negativizare.
    Dar in articolul lui D-l Ciutacu aparut in JN cu titlul “Marea scelerare”dam de substantivul “imposibilitate” exprimana “negare”:”…tema de dezbatere electorala e imposibilitatea staff-urilor..”.Ne mai face D-l Ciutacu o surpriza substantivizandu-l pe “nimeni” si imprumutandu-i sensul de ‘persoane nesemnificative’:”…(intrevedere) cu diversi nimeni”, practic acestia nu exista.
    Ne incanta si cu negatia “nici” dar de data aceasta intrata in componenta numeroaselor locutiuni:”nici macar”,”nici cum”, “nici care”, nici daca”, “nici cat”care apar ca o succesiune marind expresivitatea structurii.
    Va invit sa observati efectul negarii cu “nu”; nu revin la aceasta ‘tema’ ca am scris anterior de ea.Trebuie sa admiteti ca acest articol “takes a man” sa fie inteles la valoarea lui. Felicitari.

  29. Buna ziua!Daca ar fii sa citesc ,ceea ce am si facut,si eventual sa citesc printre randuri(cred ca am voie),cred ca vreti sa ne spuneti ca ar trebui sa nu ne mai comportam ca si cum am avea dreptul asupra deciziilor tale,sau ca ar trebui sa ne dai socoteala!Asta-i riscul,cand mulyti ajung sa te priveasca model,se raporteaza la tine,si cred ca au dreptul…teoretic asa e cum spui tu,si inteleg ce spui(cred),dar ….

  30. @zakusca : parca zici ca esti elena udrea, adik puti nasol. si la fel si cuvintele tale
    @victor
    mare dreptate ai, insa daca nu ar fi barfele si curiozitatile poate ca nici blogul asta nu ar fi existat, cum ai spus si tu esti liber sa decizi dac vrei sa te explici sau nu, etc

  31. Absolut corect postul,din punct de vedere uman.Toti avem dreptul la intimitate,depresie,bucurie,nebunie si alte cele.Esti,dincolo de imaginea omului public, un simplu om.Da’ din punct de vedere profesional,postarea suna cel putin patetic.Avand in vedere ca esti in lumea asta a jurnalistilor(stii mai bine decat mine cat de murdara e) trebuie sa-ti asumi ideile emise si expuse fie pe blog,fie pe unde mai apari dumneata.De bine de rau..nu esti chiar un prezentator de meteo,asadar unor oameni chiar le pasa ce spui,si e normal sa astepte opinii,sa astepte atitudini de la un om pe care-l apreciaza.Si dumneata vii sa le zici,dupa ce in ultima vreme ai fost extrem de combativ: bai baieti,eu am viata mea personala,e dreptul meu sa apar si sa dispar cand am chef si nu va datorez nimic.Fiti sigur ca aia care pot intelege,o stiau deja,iar ceilalti n-or s-o priceapa niciodata.

    Succesuri!

  32. Prietene,

    te urmaresc cu atentie si iti admir capacitatea de sinteza si reactie in general.

    Daca cineva anume te-a suparata su ai alte trairi nepotrivite – absolut firesti, pana la urma – poate e mai bine sa te adresezi expres vinovatului.

    Pana la urma, chiar daca acest blog e numai si doar al tau, trebuie sa accepti ca esti un factor de opinie publica, fiue ca-ti palce sau nu. Cand vei renunta la JN, A1, A2 si restul, si vei scrie doar pe blog, atunci este potrivit sa ai astfel de reactii.

    Pana atunci, nu cred ca e bine sa te superi asa, ca vacarul pe sat…

  33. Cind am intrat prima oara pe blogul tau mi-a placut si inca imi place naturaletea ta si am hotarit ca aici ma uit cind am chef sau nu. Asa cum eu am viata privata, mi se pare firesc sa ai viata ta privata, altfel spus, putin imi pasa ce faci tu in timpul liber, singurul lucru de care imi pasa este sa-ti mearga bine tie si familiei tale.
    Si inca ceva, mie chiar imi place ca nu vorbesti numai ca un ziarist, “deontologi” gasesc peste tot in ziare, latura umana este ceva mai dificil de gasit.

  34. genial…unul dintre motivele care ma conving sa intru pe blog asta-i cert !Nu strica ceva personal uneori…duminica sau cand dracu` e votu` lu` peste prajit mergeti ??

  35. Indrasnesc sa scriu si eu pe blogul dumneavoastra,in primul rand pentru ca sunteti printre putinii oameni pe care ii respect,mai ales pentru curajul de care da-ti dovada.Nu ma numar printre prietenii dumneavoastra ,deci nu va pot tutui.Nu sunt un fan inrait al emisiunii sau al dumneavoastra personal,dar de foarte multe ori imi regasesc propiile ganduri exprimate prin ceea ce scrieti pe blog.Va urmaresc emisiunea si se intampla ca, uneori, sa nu va impartasesc punctul de vedere sau sa nu-l plac pe invitatul dumneavoastra si atunci schimb canalul. Si totusi,vreau sa va multumesc,DOMNULE CIUTACU,pentru ce sunteti si pentru ca aveti curajul de a fii normal si natural.Este mare nevoie de astfel de oameni,marea majoritate a oamenilor publici fiind lasi si mincinosi.Inca o data,MULTUMESC!

  36. … se-ntampla lucruri, vad. Mai acu’ fo 2 saptamani, ceva asemanator in esenta, postase Oana.Daca ai in vedere introducerea si punctul 1, nici nu trebuia sa mai postezi.
    Cat vom trai in Ro, porcariile vor veni ca valurile, noi fiind ca surferii aia de-i vedem prin filmele americane, mereu in asteptare …
    P.S. Si eu sunt un admirator al “Sinteza zilei !”

  37. Traim vremuri grele, tensiunea a atins cote foarte mari, trebuie sa rezistam acestui stres.
    Sper ca nu peste mult timp scandalul de acuma va deveni istorie.

  38. @Porta: de cand decideti dvs. pentru mine unde-i obligatorie prezenta mea? e emisiunea lu’ Gadea, pentru Dumnezeu! nu am fost fiindca n-am fost. nu-i nici prima, nici ultima oara cand Sinteza zilei se tine fara mine. sunt unul dintre multii invitati, nu obiect pe inventarul emisiunii.

  39. Noi te consumam , doar asta stim sa facem cu tine. Pana cand te saturi de atatat acid gastric care te macina la fiecare aparitie tv, pana atunci noi o sa fim consumatori de Victor Ciutacu.
    Esti persoana publica.. iar eu cand vreau sa rad sau sa simt ceva.. daca tu esti compatibil cu dorintele mele .. te urmaresc..daca nu.. schimb canalul , blogul.. ba mai mult.. te pot si injura ca nu imi placi, pentru ca injuratura imi asigura placerea.

  40. Domule Ciutacu, la un miting electoral al lui Basecu, Elena Udrea parafraza o strofa a imnului national (Noi suntem urmasii lui Traian) si spunea ” Noi suntem urmasii lui Trian Basescu”. Pai cand a murit? Atat o duce capul? Si are 2 ministere…

  41. Domnule Ciutacu!
    Io am mintea asa…hodinita, deh di pi la Moldova, da’ si rabdare am, cata apa pe Siret. Asa ca am citit catinel si pe puncte sa nu cumva sa-mi scape ceva si pe urma sa-mi iau altoiul!
    Si fiidca vorba lunga-i saracia omului am tras o singura concluzie, si aia raportata strict la persoana mea. Eu cu mine, d-voastra cu d-voastra, nu ma vâr, nici nu solicit din viata nimanui nimic. Numai ca vedeti, oleaca din ce faceti aici si in alta parte va face putin vulnerabil, in sensul ca ar trebui sa recunoasteti sincer: vrand-nevrand v-ati procopsit cu mine si parca mi-i greu sa cred ca nu investiti nimic aici decat niste batai controlate pe tastatura.
    Slanic Moldova stiu ca va place, sau asa am inteles. Poate intr-o zi cand lucrurile se vor calma cat de cat veti putea reflecta mai usor asupra multor intamplari, la poale de munte.
    Va astept oricand; stiu o pensiune micuta acolo, undeva unde muntele se pravale peste poarta ei!
    Cu toata stima,
    un nume Ne_necesar!

  42. nu comentez la texul de mai sus,sunt gandurile si trairile tale , le respect, fiecare dintre noi avem. In legatura cu absenta din emisiunea Sinteza zilei de aseara,recunosc ne-ai lispit, esti unul dintre multii invitati , dar nici unul genial ca tine. Mult succes !

  43. Era necesara si potrivita aceasta ¨detasare¨ explicita a ta de tot restul…procedezi bine.sa vedem cati iau ca atare ce vrei sa spui…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.