Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

Gusa zice pa politicii; chipurile, o perioada, sa se dedice proiectelor profesionale. Unii-l dau ca si sigur un soi de mare manager de tocat parale la Vantu prin trust. Imi place sa sper ca Sorin n-a innebunit recent si nici n-a gasit bani pe strada.

Cat despre Cozmin, dincolo de faptul ca am obosit sa-l astept sa ma dea de-a dura (de turul pantalonilor) prin Casa Scanteii, isi merita iesirea si – dupa parerea mea – uitarea cu varf si indesat. Cand faci un partid de securisti, cu resurse si promovare media ca la balamuc, iar rezultatele sunt un rotund zero, decent e sa te duci sa te culci. Iti tragi patura peste cap si nu mai iesi din asternut decat atunci cand te trece rau de tot. Si, eventual, cand trece pe la tine circareasa cu sufertasul…

UPDATE: Daca-i adevarata bagabonteala asta, cred ca o sa am mult timp liber

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

  1. pe principiul : daca unu’ iti spune ca esti beat nu iti vine sa il crezi, daca iti mai spune si al II-lea te mai gandesti daca il crezi dar daca iti spune si al III-lea te duci acasa si te culci !!! cam asa cu Cozmin…. in sfarsit !!!!

  2. Cine? A existat? A existat si un partid?

    P.S. Sigur nu mai candideaza:
    “Localul Golden Blitz a fost demolat la sfârşitul săptămânii trecute”

  3. Aceasta stire ne doare. Ne consolam cuideea ca partidul va fi preluat de sotia primarului PDL din Slatina zisa si Lavinia 4%. E un progres si se bun bazele unei noi aliante de dormitor

  4. Ciutacule,

    Vezi ca m-am prins cine a dat iama la bunaciunile de la Ciorogarla: a fost e echipa, pervers condusa de Tolea Ciumac. La executie erau Magda Ciumac si, te-ai prins, Elodia cu SPP-istul ei. Au vrut sa il ia si pe Cioaca (ca as ia gloantele) , dar nu l-au gasit acasa.
    Si sa stii ca m-am prins ca ai hacherit CDep 😉

    Ce parere ai de scenariul meu ? Merit Premiul “Pulitza” ? Daca da, zi-mi unitatea de alimentatie publica unde pot sa imi ridic premiul mult dorit – 100 vodca eftina pe contul tau. Evident, daca merit, parerea mea.

    Numa’ bine de la,
    Fiara.

  5. Gusa daca scoti TUPEUL din el , nu mai raamane NIMIC.
    Se mai trezeste cand si cand .. sa ne lumineze viata.
    Mai bine sa ne scuteasca de prezenta lui.
    O HOTARIRE INTELEAPTA A LUAT.
    DISPARI….

  6. Poate are nevoie de timp sa se gandeasca la nemurirea sufletului. De cand a investit in imobiliare de lux si-a cam pierdut… dezinvoltura.
    Nu vreau sa insinuez nimic de funie si sapun.

  7. @Nea Victore,

    Era o emisiune pe antena2 sau inca mai e, ceva comentarii politice, se derulau imagini si o voce a unei persoane de sex feminin comenta. Cred ca la tinta ii zice/a. Aia cu vocea nu e cumva Lavinia Sandru?

  8. Mai tata, da’ asta nu era cea mai mare speranta a politicii? L-au si premiat aia la
    10 pentru Romanica… Money-pulare.

  9. Asta cu retragerea lui Cozmin Gusa e una din stirile alea neutre. Nimanui nu ii pasa de ea – e ca atunci cand pe la stirile sportive se anunata rezultatul vreunui derby din Indonezia! Nu e de bine, nu e nici de rau e de nimic. Romania a pierdut inca un politician – sa spunem ca ar fi bine in cazul in care ar mai fi ramas mai putini dar sunt tot atatia – referitor strict la clasa politica actuala. Cozmin Gusa s-a retras din viata politica – dar a fost vreodata cu adevarat implicat? E aproape ca si cum ar aparea maine o stire cum ca Stolojan a luat decizia sa nu mai candideze niciodata pentru functia de prim-ministru! Un om fara teluri, fara scopuri si fara aspiratii s-a retras din politica. Cred ca era si timpul! Cam tarziu a realizat! M-ar bucura daca asta ar incuraja si pe altii – Hai Basescu ca se poate!

  10. Bine ca am scapat de o nulitate. Vreau sa o ia si pe Lavinia cu el, sa ne scape si de ea. Apoi sa le ceara colegilor din politica sa elibereze ringul, sa-i lase pe altii mai capabili in a conduce tara.

  11. Hai mai Victor,pe cine bagi si tu in seama acum?
    De unde l-ai mai dezgropat si pe asta Gusa,Cosmin Gusa.
    P.S.avea cruce la mormant:-))

  12. dar el nu murise? ma bucuram ca s-a pierdut si cand tu ii faci reclama! Asta e un motiv sa iasa iar sa explice de ce se lasa de politica … aoleu o luam de la capat cu el! Mare lucru daca nu-l vad la Nasu in seara asta!

  13. “Cand faci un partid de securisti, cu resurse si promovare media ca la balamuc, iar rezultatele sunt un rotund zero, decent e sa te duci sa te culci. Iti tragi patura peste cap si nu mai iesi din asternut decat atunci cand te trece rau de tot. Si, eventual, cand trece pe la tine circareasa cu sufertasul…”

    Victor, te referi la PC cumva?

  14. Domnilor eu nu inteleg un lucru… de cand era cozmin gusa miezul din dodoasca, ca sa-l citez pe mircea badea, adica nu inteleg cand a fost o persoana importanta in tara asta ca noi macar sa ne gandim la persoana sa. Ok a fost un poliician si un pupanbasesc, doar atat??Pentru asta trebuie sa-mi consum eu din putinii neuroni care mi-au mai ramas ca sa-l memorez?? macar daca se dedea de 5 ori peste cap cu o masina sau, yo stiu , sa faca ceva folositor nu doar sa para la TV si sa isi dea cu parerea la oficiosu televizionist de la B1… chiar nu inteleg :-??. Si acu ca se duse nus de ce l-ar regreta cineva, bine… nu se duse de tot… se intoarce asa ca fix zero.
    PS. Cum ramane cu partidu, devine partid unipersonal, doar cu Lavinia Sandru ??

  15. @jey: nu, ca PC a stiut intotdeauna cu cine sa se alize ca sa fie in parlament si/sau la guvernare. te simti mai fericit acum, ca te-ai dat anonim la Felix?

  16. Scuze… Am citit numai finalul! Acum vad ca era vb de Gusa si PIN-ul lui… 🙂 Sorry

  17. feeeeericirea are chipul tau… 🙂 sa vezi ca pot fi si domn, facandu-ti complimente!

  18. ce diferenta este intre partidul lui voiculescu si cel al lui gusa???
    aha, PC-UL A FOST MAI CURVA!!!

  19. Mr Ciutacu te rog yo, stiu ca suna disperat, da am si yo o opinie p blogu meu, nus ai putea sa o verifici??? pls pls pls pls

    PS. Tot nu mi-ai raspuns ce se poate intampla cu PIN-u, ramane in doar un membru ???

  20. @Khmerii portocalii: gata, micutilor, v-ati jucat destul in incinta. daca mai aveti suparari la adresa lui Voiculescu, scrieti-i pe mail la PC sau la Grivco. nu cred ca-mi citeste blogul, mi-e teama ca nu va intra intr-un dialog fructuos cu voi.

  21. Treaba aia cu armele furate… nu cumva e facatura ???!!! Parca prea au fost facute multe schimbari, cu si fara legatura…

  22. Buna dupa amiaza
    Mai mult ma intereseaza update-ul decat stirea cu baiatu’ lu’ Gusa, care-si zice Cosmin. Daca Felix s-a tampit, inseamna ca stirea e reala si e grav. Chiar ma intrebam cum se poate inchide gura “tonomatelor”? Repet, daca stirea e reala, se pare ca ca am aflat raspunsul. DIn pacate.
    Salutare taica si noroc.
    PS. Comandante, te asteptam in munti, asa cum ne fu vorba mai zilele trecute, sa combatem la greuceanu portocalii.

  23. viitorul lu’ gusa:”Dupa un scurt si intens foc de paie, ratarea si anonimatul.” Victor Ciutacu tasta de aur
    s-a adeverit 😀

  24. m-as da cu capul de toti peretii daca o sa iti devina sef Gusha! pe cuvant, daca o sa ai nevoie de un ajutor dezinteresat de genul 7.62, iti stau la dispozitie…

  25. Bai Victor,mogulul va verifica sa vada reactia voastra,e pervers rau.Tocmai pe defunctul Gusa?Si tocmai acum cand vorbim despre el?

  26. @jey & mery: lasati-o mai usor cu 7,62-urile, ca nu suntem de-ai Comandantului

  27. …dar domnul Gusa a mai fost in conducerea Jurnalului National !!!
    Daca cineva are citeva “chestii” din alea ciordite din Dimbovita,vreau si eu una,cu banul jos,cash.An uitat si-un kil de 7.62 .

  28. Bine c-am scapat de un maimutoi.Nu-i urmeaza si colega unica de partid,”exemplul”?Nu lasa mogulul trustul pe mainile unuei nulitati.Dar ar fi nashpa rau daca informatia ar fi reala….

  29. …Gusa era de mult in afara politicii.De-abia acum a aflat si el asta si a hotarat sa se “retraga”.Salutari,Victore,tine-o tot asa.

  30. La felu’ cum şi-a câştigat notorietatea, băiatu’ ăsta, chiar e un unicat, cu specificaţia: “Copii, voi să nu faceţi cum a făcut nenea ăsta!”. De şmecher ce e s-a îmbuibat binişor pe banii statului. Sectoru’ privat i se potriveşte mai bine. Sper să falimenteze vreo 2 afaceri, şi apoi să-l mai ia cineva în braţe! Are , după părerea mea o singură problemă: ori e masochist, ori nu are simţu’ ridicolului. Să-i urăm în cor: Mori frumos, Cozmine!, evident din punct de vedere al notorietăţii!
    Cine ar fi nebun să-i dea pe mână o afacere de succes? Sper că nu s-a scrântit toată lumea la cap!

  31. Si daca pleaca,sa-i dam niste ue in gusa sa aiba de drum.
    Cine dracu` e gusa asta, domnule?

  32. nu comentez…comentariile nimanui.doar va citesc dar,nu ca la politie! Nu fac aprecieri!Suntem oameni “liberi” ,vorbim,dar nu ne asculta nimeni!Intreb:unde sunt cei care ar trebui sa ia decizii,care sa conduca aceasta tara spre progres? au murit elitele? GREATA lor este atat da acuta si nu vor sa se implice in reconstruirea acestei tari-in care si ei (mai) traiesc-si accepta ca viata lor sa depinda de hotararile unor guvernanti incompetenti,impostori ,profitori,s.a.m.d.? Domnilor!eu sunt pensionarul cu650 ron cu vechime completa la grupa A si va rog sa va implicati ,constituiti-va MACAR in org.ai societatii civile!vorbiti sau MURIM !!!!P.S.Aud????

  33. Paguba-n ciuperci!Am mai scapat de un tupeist si de-un gargaragiu patentat, pripasit pe la unele televiziuni sarace cu duhul ca si el!

  34. daca memoria nu ma inseala(şi nu mă inşeală!) această Guşă a politichiei post-decembriste vine la pachet cu faimosul Grup de la Cluj,cu care are în comun sclifoseala pedant-găunoasă şi, mai ales, apetitul trădării. La PSD a venit(cum a venit?!) dar, mai ales, a plecat cum a plecat!, adică printr-o trădare nemernică a mâinii pe care până atunci o linsese cu zel. Asta pentru a nu mai stărui asupra “politicii de cadre” pe care a promovat-o sistematic în sediul central din Kiseleff dar şi din organizaţiile judeţene. În felul său, G. a fost un precursor, mai bine zis:un pion, al valului de destructurare a PSD promovat, cu cinism şi tenacitate, de către aşa-zisul Grup de la Cluj. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber.Cât priveşte apetitul pentru circ şi”circărese” nimic nou sub soare!Ştiută fiinf contribuţia de o excepţională valoare teoretică şi practică a tov Cozmin. C. la descoperirea , promovarea şi afirmarea atât de promiţătoareri, din mai multe puncte de vedere,vedete politice, Laura Adreşan. Şi, uite aşa, din aproape în aproape, se cam strânge cercul şi vedem cine erau”elitele” de la Cluj, care puneau la zid pe “miticii şi răgăţănii” de la Bucureşti. Nani , nani, Cozminaş, somn fără uitare acol unde îţi este locul: în cocina istoriei!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.