Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Dezbrăcaţi-ne-o înapoi pe Elena Udrea

Dezbrăcaţi-ne-o înapoi pe Elena Udrea

Foto: Cancan

Am citit, la Lilick, o radiografie a imbracarii politice a altadata cvasidezbracatei Elena Udrea. Fara a fi vreun fan al acestui tip de femeie, nu pot decat sa subscriu la parerea autoarei: celebra blonda prezidentiala e agreabila mai degraba ca personaj porno decat ca gospodina respectabila. Copanul bate oricand, in opinia mea de simplu muritor, mopul, buricul sfarteca violent orice pereche de andrele de firma, iar sanii – da, sanii! – zdrobesc pana la pieire borcanul de gogonele. Motiv pentru care fac un apel public catre dubiosii strategi de campanie lipsiti de suflete:

Terminati cu facaturile, dati-ne inapoi adevarata Elena!

[poll id=”8″]

P.S. E libertate de constiinta la vot. Cine o vrea femeie de casa are optiune.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Dezbrăcaţi-ne-o înapoi pe Elena Udrea

  1. Am votat cu cei peste 90%, desi as prefera sa iasa din peisaj.
    Ma gindesc insa ca investitia ei in PR a dus la transformarea din bomba sexy in gospodina… Nu stiu daca a meritat, macar dezbracata e mai naturala. Dar ce legatura are mopul cu politica?

  2. Mihaela,

    asta cu alba-neagra nu merge in limba romana !(ori cinstit ori nu!) Merci pentru oferta dar eu ma retrag! Mai ales ca m’ai facut “somehow” gainar ! Si gainile se culca devreme impreuna cu cocosul sef.
    Noi, astia multii, gainari marunti si necinstiti “putintel” mergem cuminti la culcare…nu pierdem noptile prin baruri sau blogguri….
    Si pentru ca e frumos sa-ti speli singur rufele murdare, uite de ce vorbeam eu de posturile romanesti decodate….

    Platesc pentru satelitul meu pe Bell Canada cam 55 de dolari pe luna si am vreo 10 canale de filme fara publicitate , inclusiv stirile cele mai cu renume , plus gunoiul tipic oricarei transmisii prin satelit. Per total vreo 250 de canale.

    Romanii (3 canale din care unul este 100% al Antenelor) cer vreo 30 si ceva de dolari pe luna pentru cele 3 canale unde sunt transmise televiziunile private romanesti….. Nu’i mare branza , dar parca sunt putintel cam tampitzei….cand pentru playboy chanel se cer 19 dolari pe luna ……C’asa’i romanul hraparet si istet: Nu mai bine isi adaptau pretul la piata americana si castigau 200 de mii de platitori ?

    S’atunci care’i gainarul , spune tu !

  3. victore, parca ziceai ca duduia poseda un posterior cam mare. nu c-ar fi si parerea mea…

  4. daca lasa in saracie andrelele si ramane asa cum e, castiga in orice colegiu. inclusiv in ala care pregateste viitori preoti catolici. ori ala e seminar? ar trebui sa stie, ca doar e profa. sau altceva. orice numa’ gospodina nu.

  5. Victor, si crezi ca vor pune botu’ la faza asta? O sa-ti trimit un bax de Leffe daca dupa chestia asta o s-o vad pe Udrea tinzand spre o astfel de postura 🙂

  6. Hm… S-or ofuscat Doamnele (unele…) de felul cum s-a pus problema?!
    Dacă e s-o luăm în serios şi să dezbatem “cazul” Lenuţa, ar însemna că nu merităm nimic mai bun (mai mult, mai inteligent, mai serios… oricum, ceva care să merite dezbaterea).
    O glumă nevinovată şi-un râs sănătos nu aduce chiar sfârşitul lumii. Dincontra!

  7. Sa fiu sincer,Ciutacule,toti barbatii o vor despuiata pe Nuti Udrea…mai ales Basescelu…cred ca alea 8 procente din acest sondaj extrem de important sunt datorite faptului ca au votat si femei…altfel nu-mi explic acest mic procentaj de 92 %

  8. Ave Trajan, Sig Heil Basescu!
    De la marsurile triumfale ale Cezarilor Romani pina la defilarea Armatei Rosii de Ziua Victoriei Impotriva Fascismului si de la discursurile lui Cicero la cele inspumate de isterie ale lui Hitler sau gingavit graseiate ale Ceausescului, omenirea nu a mai cunoscut o asemenea demonstratie de elocinta in arta oratoriei, ca cea dovedita de Invingatorul Invingatorilor, Alesul Alesilor, Zeusul Zeilor etc. in recentul discurs tinut in Spania cu ocazia forumului respectiv al romanilor din diaspora.
    Atmosfera de rezonanta si dragoste netarmurita a auditoriului format din diasporeni neutri din punct de vedere politic, care au format practic o cada portocalie, tocmai buna pentru baile de multime spontane ale mult iubitului si stimatului domn presedinte, atmosfera redata cu fidelitate de toate posturile de televiziune importante din tara si strainatate, in special Realitatea TV, a fost si in tara perceputa ca un semnal al neutralitatii politice a presedintelui tuturor romanilor, neutralitate impusa de rigorile constitutionale.
    Inca din start auditoriul a fost placut surprins de eruditia domnului presedinte care in schimbul unui citat din Biblia oferita de electoratul Adventist, citat prin care i se oferea Nemurirea, Domnia sa a raspuns cu un citat din opera sa nemuritoare, citat care in ultimii patru ani a pus in functiune mecanismul biblic prin care casele romanilor, au fost transformate sub inteleapta sa conducere, in Pamintul Fagaduintei, in Tara Laptelui si a Mierii sub indemnul messianic “Sa traiti bine!”. Efectul a fost si mai impresionant ca urmare a declamarii respectivului citat pe fondul sonor al hahaitului prezidential inconfundabil, devenit deja legenda.
    In continuare domnul presedinte si-a indreptat din nou tirul ucigator impotriva clasei politice din Romania, a Guvernului roman, a incompetentei lucratorilor oficiilor consulare romane din strainatate, ocazie cu care a anuntat electoratul neutru PD-L din diaspora, ca viitorul guvern se va afla conform Constitutiei, sub propria sa conducere si va lua in consecinta masurile necesare in vederea igienizarii consulatelor romane.
    In acest moment televiziunile prezente au surprins doua imagini sugestive: o diasporeanca esarfata si insteguita portocaliu si inscrptionata PD-L, diasporeanca aflata pe undeva in apropierea virstei a treia, care cu ultimile puteri ne-a oferit imaginea unui orgasm trait live la spusele presidentiale, si o a doua imagine cu un fost soim al patriei la fel de importocalit PD-L, calarind mindru umerii lui tac’su, fluturind steguletul si aplaudind frenetic cu gind la viitorul de aur care-l asteapta sub conducerea inteleapta a domnului presedinte.
    Dar apogeul acestui discurs fulminant si neangajat politic a fost atins atunci cind domnul presedinte a infierat minios si cu aluzie la “esti cel mai tare Petre!”, atitudinea acestui impostor care, ca reprezentant oficial al Guvernului Romaniei si-a permis sa vina in Spania si sa aibe contacte cu autoritati spaniole, in vederea solutionarii unora dintre problemele cu care se confrunta acum cetatenii romani din aceasta tara, autoritati care, pe sarmanul domn presedinte, nici macar nu l-au bagat in seama.
    Auzind acest lucru, multimea furioasa a inceput sa huiduie si sa fluiere ca la meciul Steaua-Real Madrid, atunci cind Banel Nicolita a marcat un superb autogol.
    De fapt, domnul presedinte si-a incheiat discursul pe fondul acestui protest al romanilor din Spania, indreptat impotriva impostorului Petre Roman.
    Sa ne traiti vejnic domnule presedinte, ca bine le mai ziceti!

  9. Mai bine despuiata decat gospodina, academician sau ce i-o mai trece prin cap ca vrea sa fie. Ce e-n mana nu-i minciuna :))

  10. MILF! MILF! MILF!
    ” Dă-mi Doamne şi mie un <> “.
    “Nu pot să mă abţin şi nu să nu dau drumul la animalul din mine şi să nu vibrez la chemările ezoterice ale gentei patriarhale exhaustive” E bună băăăă! Haha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.