Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

M: În cinci ani nu ai găsit şi tu ceva demn de laudă la Băsescu? Măcar ceva?
C: Ba da, dar n-a gasit el timpul necesar sa remarce asta. Una peste alta, e chior in tara orbilor.
M: Acum văd că ţi-ai declarat simpatia pentru Crin Antonescu. Cu Oprescu ţi-a ieşit. Dacă îţi iese şi cu Antonescu ce minister aştepţi?
C: Acelasi pe care mi l-a oferit, la scara redusa a Capitalei, Sorin. Probabil c-o sa vina la fel de rar in emisiuni ca si Doctorul. Dar m-as multumi ca l-as da jos pe tiran. As putea – sincer – sa mor linistit. Familia mea ar trai intr-o tara, nu pe o insula de isterie.
Restul, la Mordechai
P.S. Sexy, sexy, știu că mă vrei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Despre Cristoiu și chiorul țării orbilor

  1. 1. Mi-a crescut nivelu’ serotoninei pe alocuri —
    Antonescu, ce dracu’ te faci cu noi?
    ____________________________________________________
    2. Fat-Frumos, locu’ 3 ca nu ti-ai lasat barba,
    altfel praf si pulbere faceai topu’ ala.
    ____________________________________________________
    3. Detin si eu 25% concentratie de Jewish blood,
    poate daca punem la comun procentele
    facem concurenta vanzarilor anterioare
    si ne tragem si noi vreo doo modeste apartamente
    de cate o juma’ de milion de euro.
    Eu zic ca pe-acolo ne putem opri, nu?
    ____________________________________________________
    4. Eu stiu de ce nu dorm la orele astea, da’ tu ce ai?

  2. Am citit interviul, super! Ai dreptate, nu l’a lucrat nimeni pe Cristoiu, tot scenariul poarta semnatura lui “all over it”.

    Insa nu cred ca “maestru'” a vrut sa’i demonstreze lui Gadea ca fara el e mort. Am chiar impresia ca se simtea putin “in plus” la Sinteza. Voi ceilalti il eclipsati. Deja in anturajul respectiv ceea ce spunea Cristoiu nu mai avea aceeasi greutate.

    Si astfel, inteligent, a gasit calea ca obiectivizandu’se nitzel (chiar oripiland cu noua atitudine temporara din Jurnalul), sa revina la forma consacrata cu nitzel mai multa greutate.

    Ba chiar si cu vesta!

  3. Ah, si’as mai vrea sa spun ceva: Oana Dobre la Sinteza nu stiu ce urmarea. (insa stiu ca e prietena ta) Ea ne tot spunea ca orice guvern ar veni, orice politicieni ar conduce, ar fi tot asa. Bine, si Badea spune asta, insa printre randuri. Si doar o data, ca fapt general si aproximand. Insa cand venim la detalii si intram in amanunt, nu mai merge sa o tinem gaia-matzu.

    Confruntarea cu Ciuvica nu’si avea locul. Omu’, ca si tine, este foarte realist.

  4. Costumul de seara nu ne intereseaza,cultura generala…esti geniu,COSTUMUL DE BAIE VICTORAS!

  5. Domnule Ciutacu, eu v-am votat ! Cat despre Cristoiu, a avut perioada lui de stralucire la Sinteza Zilei, dar in ultimele luni era mai mult adormit, lipsit de chef, zicea mai nimic timp de 30 de min si acest spirit care-l perpetua ca nu intelege lucrurile ce se intampla in jurul sau era efectiv scarbos. Mai ales, iesirea aia fastuoasa, demna de un Cezar care i-a oferit-o Gadea, cred ca a atins un nou nivel al ipocriziei.

    Daca Zeus castiga in toamna am dat de dracu’. ( punct )

  6. mare CURVA acest Cristoiu.Motivatia lui de a pleca de la Sinteza Zilei a fost de un penibil total si ulterior sa demonstrat Dar , in aczul lui se aplica f bune ;ORICE RAU E SPRE BINE .Mai bine fara el la Sinteza chiar nu-si mai avea locul

  7. sa mai zic si aici ce am zis la mordechai legat de bmw`ul tau? ma rog .. al sotiei! :))

    razbunarea comunistului cristoiu va fi groaznica! 😀

  8. m-am inselat in privintza ta.eu am zis jumatatea clasamentului pt tine si uite ca esti pe podium.si pe cine am votat eu e pe primul..oricum e fair clasamentul .nu s-a “lucrat”la el.e foarte normal avand in vedere pt ce s-a facut.Cei care au votat au votat intradevar fizicul si nu impresii despre cat de destept e unul sau altul.

  9. Io l-am votat pe Turturica, ca asociez cuvantul sexy cu o pasarica si era singurul care avea legatura, chiar si indirecta, cu asa ceva! – (Dreptul meu de a alege si de a nu fi ales!)

    In alta ordine de idei.
    Sinteza Zilei a inceput sa aiba momente obositoare. Prea salata de teme si invitati, prea putina analiza, prea mute orgolii, deloc sinteza!
    Am inceput sa o urmaresc selectiv, tragand mult cu ochiu’ la alții.

  10. Haios interviul!
    Până acum, tot pe domnul C. Antonescu îl văd şi eu cel mai bine. Să vedem ce-o mai fi…
    În privinţa “sexoşeniei”, ce să zic? Maneliştii vor cu tot dinadinsul să arate că şi intelectualii au ceva “kitsch-os” în ei. Nişte dobitoace!

  11. @Bogdan: Omu’ Ciuvică mie nu mi se pare deloc ca Victor Ciutacu pentru că e mult prea partizan şi mult prea pe faţă.
    Oana Dobre constată o realitate. Uită-te puţin la cine conduce PSD (Năstase & Iliescu mie mi se par chiar simpatici acum pe lângă ăştia noi) şi uita-te la gaşca numită PNL (OK Crin Antonescu nu se încadrează dar nici de vreo reformă internă n-am auzit şi sincer cred că nu are nici timpul nici puterea). Pentru PC Voiculescu (deşi nu e – pe bune – chiar atât de rău) şi televiziunile lui funcţionează ca un bumerang. Celelalte glume sunt pentru distracţia populară. Deci opinia Oanei Dobre (ca şi al lui Mircea Badea chiar într-o măsură mai mare) e legitimă, imho.
    Referitor la asta cetăţeanul Pieleanu recomanda, prefăcându-se neştiutor şi fată mare, să-i încolonăm pe toţi confraţii lui – cetăţenii, şi să-i ducem la vot cu forţa ca-n Grecia. Bine dar la noi şi ieşitul în strada când ne calcă ăştia pe cap e nerecomandat, ba e chiar de condamnat. La greci se iese la greu în stradă pe lucruri mai mici (aşa am auzit) şi probabil că dacă 60% nu ar vota aia ar schimba la guverne de câte ori nu le place faţa primului ministru (şi din protestele lor am văzut că rareori sunt paşnici).
    Deci, dacă n-ai cu cine asta e. Te iei de mânuţă cu Oana Dobre şi cu Mircea Badea, te lamentezi şi te bucuri de micile tale victorii asupra statului tiran.

  12. mi se pare mie, sau si radu tudor a cam sarit la gatu’ MAISTRULUI?

  13. cristoiu a plecat de la sinteza datorita perfidiei si a lipsei de luciditate a colegilor din platou.
    si da,tot zeus iese la toamna.

  14. I. Cristoiu se revendica din lumea unuia dintre fratii Moromete si chiar crede ca are multe in comun cu cel care i-a creat. Ii si place mult aceasta lume, de aceea alunneca frecvent in admiratia ei. El uita insa ca a venit la oras din lumea mica si stramta a satului in care, in jurul lui Monu, zilele ,,se aduna si se inoada’’ intr-un perpetu gand de razbunare impotriva a tot ce i-a fost si ii este potrivnic; impotriva oricaruia indrazneste sa gandeasca altfel decat el. Sigur, numai o mica parte dintre noi am deschis ochii la oras, ceilalti, multi la numar, ne mandrim cu lumea satului; cea eterna, buna si harnica, dreapta si stramba pe alocuri. Nu stiu cati pasi distanta a luat I.C. fata de acea lume, si nici nu mi-am propus sa aflu in aceasta seara. Sunt sigur insa, dupa ce am vizionat emisiunea dnei. G.V. Firea, ca a ramas prin preajma. Ca lumea Lancrajan-ului, cea care l-a dat pe Monu, ii este aproape, foarte aproape. Toate seara a fost irascibil, nervos si pe alocuri badaran. Abia interventia Marean-ului de la 5 a reusit sa-l imbune cat de cat, sa-l aduca la realitatea lumii ce-i ofera de catva timp bun o paine de mancat. Altfel viata criticului de teatru care fost, si a maestrului care va fi, (oare cand) s-ar rezuma la foarte putin. De ce nu la repriza zilnica de somn, furata in chiorait de mate goale, cu capul pe o masa de lectura a Bibliotecii Academiei. Cu catva timp in urma am vizionat, la Sinteza zilei, multe scene de o marlanie pura; protagonist acelasi domn Jean, alias I.C. Atunci unele teme, unele discutii nu-i erau pe plac si devenea pe loc pretios si tafnos. I se parea frecvent ca unele dintre acestea erau cu mult subt prestigiul gandirii sale dedicate terapiei prin adevar; evident adevarul lui. Nu este mai putin adevarat ca de multe ori V Stan, R Tudor, V Ciutacu si B Teodorescu il eclipsau prin interventiile lor; dar, numai dupa ce il gratualu cu un ,, maestre ’’ apasat. O perioada a lipsit de pe micul ecran; motivand probleme de natura principiala. Eu nu i-am dus lipsa; parca numai nevasta-mea, ea ma intrebat intr-o seara ce-i cu I.C. A revenit de curand la emisiunea dnei. G V Firea . In aceasta seara s-a intrecut pe sine. A fost la un moment dat de temut si pentru amfitrioana; prin agresivitatea verbala dovedita. Si pentru dv. dle A.N. a fost o surpriza. Credeti-ma; arareori m-am inselat.
    PS
    Randurile de mai sus au fost postate pe blogul dlui. A. Nastase in seara zilei de 08 04 (10:20 pm) Idea de a posta acest text si pe blogul dv, (vezi Victor Ciutacu) mi-a venit vazandu-l si in acesata seara pe I.C. la emisiunea dnei. G.V. Firea. A fost si de asta data nedrept fata de AN; continuand dezinvolt sa ridice osanale Simbriasului din Dealul Cotrocenilor.

  15. Eu nu contin concentratie de jewish blood ,dar cred ca intr-o viata anterioara am fost “100%”.
    Mitul cu noroc doar la bani e ..un mit. Sint cei mai buni romani pe care i-am cunoscut in peregrinarile mele! Sint , cei buni, primii in tot ce fac! Marea lor calitate este ca invata istorie si din istorie si ca nu uita. Ca sint solidari in fata lumii, ca stiu sa aiba grija de batrinii lor( au fost primii in Romania care au facut un fel de rezidenta pentru batrinii fara copii , asta din timpul lui Ceausescu) si de copii. Isi stiu prioritatile. Sa nu va mire ca sar asa, ca din senin , dar oamenii care m-au ajutat cel mai mult -nu financiar, ca am stiut sa rabd de foame- atunci cind romanii de etine romana imi dadeau cu tifla, au fost evreii, indiferent din ce parte a lumii erau. Poate am avut doar eu noroc !? Miram-as ! Si, mai mult, sint si prieteni foarte buni. Am considerat ca am o datorie morala fata de acesti oameni, caci altfel nu m-as putea achita de obligatiile pe care le simt,sa spun adevarul . Adevarul meu!
    E simplu sa mistocaresti, dar prea ne doare gura si ne cade nasul sa apreciem ce-i de apreciat!

  16. Bine ca l-ati scos pe “adormila” de Cristoiu de la Sinteza.
    Omul deja deviaza; are niste stereotipuri lingvistice si ticuri verbale care enerveaza.
    Ma mir ca a terminat filosofia ?? Nimic din ce, si cum, gandeste nu probeaza studiile .

  17. cristoiu e ssimpatic foc domne. are nitzel din darul doamnei mama omida. da … poate vrea dansul sa ne si divulge din ce vede in viitorul conducerii lui antonescu. sa nu ne mai tie asa in suspans.
    cred ca daca antonescu mizeaza si el inteligent pe cartea victimizarii are sanse reale sa vina cu succes peste familia de succesuri

  18. “Insulă de isterie”…?! Da! Asta era. Este cea mai plastică descriere a României din epoca primului ipocrit al ţării, dl Traian Băsescu!

  19. Dl cristoiu statea ca pe ace la sinteza fiindca nu mai era el piua-ntai. Dl stan monopoliza discutiile, dl ciutacu se facea ascultat, mai venea si dl teodorescu, cum naiba sa mai fie bietul maestru buricu’ pamantului?! Pacat, impreuna -ca si separat- cantati toti aceeasi melodie a bunului simt si-a argumentului sanatos. Raman la parerea ca pe scaunul din extrema dreapta a mesei la sinteza, ar veni ca turnat don ciutacu, invitat permanent si indispensabil.

  20. POTI SA VOTEZI U CU CRIN ANTONESCU INSA O SA FACA SI EL LA FEL..O SA POLITIZEZE INSTITUTIA PREZIDENTIALA…EU VOTEZ CU RADU DUDA SI NIMENI NU IMI SCHIMBA PAREREA…NU MAI VREAU POLITICA DE GENUL ASTEIA CARE SE PRACTICA LA NOI.

  21. bă , lăsaţ dracu pe băsăcu , că orcum să duce pe cur la vale , nu vedeţ?! hai dracu cu presiunea pe guvern , că o cam belirăm cu criza asta . încet încet , nu numa că o belirăm , da mă-nervează că-ncepe să să şi răsbelească !!! e , şi asta doare ! al dracu doare ! la lingurică doare . şi murim ,bă ! murim ! ne ia dracu ! dă-l dracu de bou , cu mine cu tot , că l-am votat . m-am dus şi l-am votat , bou ce îs ! rectific : bou bătrîn ce îs !

  22. Lasa modestia Victor ca nu arati rau.Eu te-am votat.
    Mi-a placut interviul.Sunt de acord cu ce-ai zis la un moment dat.Daca Basescu iese iar presedinte se va pleca din Romania.Si se va duce de rapa tara asta.
    Sa speram totusi ca nu va fi asa.

  23. Domnu’ Ciutacu, v-am votat, imi place cand iti iesi din fire la Sinteza cateodata, doar acolo apuc sa te vad pt ca la Vorbe Grele e prea devreme pt mine….
    p.s. unde-i blog-ul lui Badea???

  24. Sa muriti bine ca someri, hau, hic, haua si iar hic!!!
    Asa ca, votati Basescu si Boc galben ca, lamaia in fundul coridorului de la Palatul Victoria. In rest Cristoiu a devenit si el un pic de Plesu pe relatia Traian.

  25. MIC TEST!!!!

    Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte
    importanta!!
    Nu raspundeti in graba sau la nimereala!
    Ganditi-va inainte de a raspunde.
    Raspundeti cinstit!
    Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare.
    Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
    Va aflati in judetul Prahova …
    … mai exact, la Cornu …
    Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii …
    nemasurate cantitati de apa… baraje rupte …
    Sunteti fotoreporter pentru TVR1.
    … va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
    Situatia este la limita disperarii …
    Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai
    impresionante.
    In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape …
    Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea …
    pustiind totul in urma ei.
    De-o data vezi un barbat la volanul unei JEEP…
    ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri…
    te apropii…
    iti face o impresie puternica…
    si brusc il recunosti: este TRAIAN BASESCU!!
    Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti intr-o clipa…
    Ai doua posibiltati: sa il salvezi,
    ori sa “prinzi” instantaneul vietii tale!!!!
    Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza,
    ce iti va aduce tie premiul Pulitzer!!!!
    O poza ce arata moartea unuia dintre
    cei mai im portanti oameni din tara…
    Acuma intrebarea (raspunde sincer):

    Poza o faci color, sau alb-negru ????

    PS. Toti cei care citesc aceasta pagina au
    datoria morala sa o trimita si altor 10 persoane

    pentru apararea democratiei!

  26. Am incercat sa-l postez la Badin, fiind pertinent subiectului si mi l-a refuzat. Are nea Victore ceva contra CNA ?? ……………..
    Ce este ingrozitor de suparator pentru un roman normal. Chiar enervant !!
    Implicarea unor progenituri perverse ale notoriilor bolsevici, agenti KGB sau chiar fii ai unor tortionari, criminali de romani, care au “implementat” comunismul in Romania, veniti pe tancurile sovietice si care au exterminat elita roameasca, au neobrazarea sa atace, si acum, fibra romaneasca, sa incerce sa impuna in functii oameni obedienti unor romani compromisi sau atipici acestei natii, . Ca de ex. : Tismaneanu, Patapievici, Petre Roman, si nu numai ei!

  27. si eu cred ca dl.cristoiu nu se simtea in largul lui.Pare ca-i place sa vorbeasac mult,sa expuna analize,ginduri.Alaturi de inca doi invitai,dintre care unul,domnul Stan…era nashpa.
    Am vazut ca strimba din nas cind se “dadeau” dedicatii si cind se scria la tabla.Ca la diminuatii intelectual.Coincidenta sau nu si eu trec pe Realitate cind se-ntimpla asta.
    In rest,poate e mai bine ca s-a dus la doamna Firea,are posibilitatea sa se desfasoare in voie.
    Pt.cine doreste,n-are decit sa se zhghiiasca si acolo,de ce nu ?

  28. As vrea sa vad macar o emisiune saptamanala cu Ciutacu , Cristoiu si Teodorescu .

    Scz dar Stan prea face glume nesarate si vb mult cand totul poate fi spus in maxim 50 cuvinte .

    Pacat ca cei care au facut imnul turismului , au drept de vot . Trebuie sa ai un nivel de cunostinte sa poti vota . Tot prostu stie sa puna stampila ca sa faca misto de restul .

  29. apropos de prima intrebare si raspuns, un banc:
    in timpul unei partide de sex intre un tip si o dama nu tocmai frumoasa
    ea: ai vazut draga ca ai gasit si in mine ceva frumos
    el: da dar peste 10 minute o scot afara.
    in alta ordine de idei ce mai discutati de base, nici teoretic nu mai are sanse, practic… chiar imposibil, Crin va castiga la pas.

  30. Algebră blestemată

    Boc la puterea lui Băsescu este unu;
    O ştie tânărul elev, o ştie şi bătrânu’.
    Numai că unu-i zero, dragii mei
    Vă cer să spuneţi : care dintre ei ?

  31. Pentru ca am un chef nebun sa il sustin pe Crin Antonescu in continuare si sa vad ce o sa faca Geoana cu ai lui consilieri bravi de prin afara(a fost o vreme cand am sustinut ambele partide impotriva lui Base,reactivandu-l pe Nastase),o sa imi amintesc o conversatie pe care am avut-o cu un consilier PSD despre ceea ce se va intampla daca va ajunge PSD -ul la guvernare.Mi s-a spus asa:se va ajunge la inflatie pentru ca cei din PSD trebuie sa achite niste datorii istorice din alegerile anterioare,nu se vor mari salariile,se va mari impozitul ,probabil vor creste niste preturi la produse pentru ca sa se regleze piata,iar banca nationala sa isi scoata profitul.Oricum raman la sloganul poporului roman in legatura cu PSD,de fiecare data cand au fost la guvernare:astia desfiinteaza si fura tot.Atunci cand l-am auzit pe om vorbind,l-am crezut cinic,dar sa mai faca si imprumut extern pentru foamea lor imensa,ce sa mai zic…Noroc de criza mondiala ,bat-o vina,ca ea e vinovata de toate in tara asta!Daca ar fi numai criza,s-ar lua masurile adecvate,nu s-ar intampla ceea ce se intampla acum.Cred ca e timpul sa se produca o schimbare,asa cum zicea Geoana,dar eu as formula schimbarea in felul urmator:sa dam la o parte stanga comunista a PSD-ului,imbinata cu nuantele dictatoriale ale lui Basescu si sa vina dreapta autentica.Si Geoana ar trebui sa se gandeasca la modul ca ,in ultimele alegeri, a avut oleaca de sprijin din afara partidului.In ceea ce il priveste pe Base:vad ca si-o plimba pe Ilenuta prin toata tara pe banii nostri…Bravo,Base!Daca se va ajunge la acordarea salariilor marite pentru profesori,se va mari impozitul pentru toti,ne vom duce intr-o inflatie fara precedent,pentru ca asa imi amintesc ca intelegea tipul de la PSD sa regleze piata.Ei alta solutie nu au si nu cunosc alta mai buna.

  32. Ce sa castige pana la toamna? Banii ajung exact pana la si pentru campania electorala.
    Nu cred ca un om normal vrea sa castige alegerile. Urmeaza apocalipsa economica.

  33. Scurt dar interesant interviul.
    Ma surprindeti in mod pozitiv ca puteti sa sustineti politicienii,chiar si pe Crin Antonescu.Pare ok desi nu cred in el deloc.
    Imi place ca intelegeti secretul, ca ati ajuns sa fiti mai putin anti Basescu si sa fiti pro pentru unul dintre adversarii sai.Asa apare mai multa energie pozitiva.
    Cu mine este aceeasi obsesie, vati mai gandit sa-l invitati pe Dl. Vadim in emisiune sau sa-i luati un interviu?Mi-ar place ceva spus direct. Sunt sigur ca ar putea fi mai interesant decat Madalin Voicu.
    P.S.:Ati vazut ce teapa si-a luat CTP-ul in ultimul articol cand a publicat o poezie de la o presupusa tanara muribunda, care de fapt este o farsa cu o scrisoare in lant?Penibil.
    Va doresc multa sanatate.

  34. de ce nu mai merge sa intri pe blogul lui mircea badea, ca de vreo 3 zile incerc???

  35. Pana exista Traian Basescu si pana exista PD-L, nu v-a fii liniste si pace in acaeasta tara.
    Ba mai mult! Daca in sfarsit dispare PD-L si membrii lor vor fi absorbiti de alte partide atunci NU AM FACUT NIMIC!!! MAFFIA TREBE SA DISPARA DIN VIATA POLITICA!!!

  36. Doamne, imnul turismului este ca si turismul insusi: jalnic! Ati vazut parerile proastelor din public?! Erau ude de emotie, una zicea chiar ca imnul ne reprezinta! Poti s-o contrazici?! Vai steaua noastra! Mi-a fost jena mie de jena celor de pe scena, artisti ce se pretind vedete si talente. Nici descantece daca fac cu mama omida, nici vraji, nimic n-o sa tina loc de drumuri, servicii, curatenie. Iar cu madam cocos in frunte, cu banii dati de marinar prin mana lui boc ca sa aiba si micuta cu ce se juca de-a ministra, turismul, mai jegos si mai raios ca oricand, se duce victorios la vale!

  37. Domnule Ciutacu sper sa nu fiti un alt ipocrit al presei romanesti, ci un jurnalist obiectiv. Inteleg sa sustineti pe cineva, dar in mod echilibrat si cu argumente … altfel e golanie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.