Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Despre complicata mea viata-n orezarie

Despre complicata mea viata-n orezarie

Eu ori nu apar deloc, ori dau buzna peste tot pe unde apuc, Acum sunt in cel de-al doilea stadiu. Interviul trebuia sa apara acum un an, revista respectiva s-a inchis, insa Ramona Pop a avut ideea de a-l dezgropa si actualiza. Vedeti si voi ce-a iesit…

VERSO.ro: Va provoaca vreun personaj politic scarba? As fi crezut ca Elena Udrea, daca nu mi-ati fi zis ca va conversati telefonic…

CIUTACU: Da, ni se intimpla sa ne auzim, in anumite vremuri, din cind in cind. Intre timp, ea a ajuns ministru, iar eu sunt acelasi. Elena Udrea e un personaj perfect adecvat momentului pe care il traim. Are tupeu, are obraznicie, are stomac de politician, rezista la tavaleala, e ok. Nu e idealul de om politic in viata, dar nici nu pot spune ca-mi provoaca scarba. Daca societatea asta va continua sa se degradeze, ea e viitorul presedinte al Romaniei.

VERSO.ro: Credeti ca a regretat vreo secunda presedintele ca v-a branduit “tonomatul cu euro”?

CIUTACU: Am mari dubii. Traian Basescu nu e tipul regretelor. E un tip spontan (sau, ma rog, suficient de spontan, ca nu e nici Basescu atit de spontan pe cat lasa sa se intrevada), care da cu goarna si nu regreta. Basescu a jignit, a acuzat in stinga si-n dreapta, a terminat o gramada de oameni politici, incepand cu Petre Roman. Era sa-l termine si pe Adrian Nastase, nu vad de ce s-ar impiedica de mine. Si se munceste intens la asta, da’ inca ma tin pe picioare. Ei sunt ai dracu’, eu sunt capos si ambitios.

 Integral, pe verso.ro

UPDATE: Băsescu i-a refuzat lui Cristoiu onoarea să fie coleg cu el. Ceea ce, încă o dată, mă bucură şi, în plus, demonstrează ridicolul în care sunt gata unii să se pună pentru un pumn de grăunţe. Am o satisfacţie diabolică!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

135 thoughts on “Despre complicata mea viata-n orezarie

  1. Vai,ce judecată aspră aplicată tuturar blondelor!E nedrept!…Dar pot înţelege cum a apărut acest ghimpe.Eu nu neg,orice ar fi,că îmi plac bruneţii.Ii cer scuze domnului Ciutacu,dar am considerat necesar un mic drept la replică şi contez pe înţelegerea dumnealui.

  2. Viata complicata…auzi !… Asa se victimiza si Basescu pe cand era primar si ia uite unde a ajuns !… Aveti grija oameni buni cu Ciutacu… se pregateste sa candideze la presedintie !… 😉 Ceea ce se intampla pe Facebook, vine in sprijinul acestor ipoteze… :))

  3. Am doua probleme:
    1- daca dvs scrieti negru pe alb, clar si raspicat, ca duduia cocos va fi presedinte, cam ce atitudine credeti ca ia neuronul din capsotul ei de fata simpla de la tara, oportunista si rea de musca?! Ne miram ca se joaca-n tara asta cu ce jucarii vrea muschii ei, de la marinar la milioane de euro?!
    2- Chiar credeti ca bunul simt l-a facut pe marinar sa refuze titlul? Don ciutacu, suntem oameni seriosi si maturi, nu ne aiureste marinaru’ din vorbe, rumoarea iscata in media i-a facut pe consilieri, pupincuristi si alti oportunisti, sa-i spuna ca e cam devreme, sa aiba rabdare, n-are rost ca dintr-un moft sa piarda si bruma de incredere a prostilor prostiti, e timp pt toate. Si stiti ceva, io cre’ca duduia le-a soptit savantilor, acum 2 sapt, ca n-ar strica un mic gest de recunostinta fata de preaiubitul si atat de votatul! Oricum, vecinii de rama pe perete ai savantului in devenire, sunt de tot rahatul. Ma bucur insa sa stiu ca maestru’ e onorat! Merita!

  4. basescu se pisa (pardon de expresie) pe asa zisii oamani de stiinta! Fireste ca initial si-a dat acceptul sa primeasca acest titlu, pentru ca apoi sa se “scoata”! Astfel mai creaza inca o diversiune si motiv de “analize” pentru ceva vreme, incercand sa ne faca sa uitam de adevaratele realitati ale tarii. Jigodia asta umana este in stare de orice ca sa-i fie lui bine si sa-si creeze o imagine de erou national. Numai imbecilii mai inghit asemenea galusti! dar, din pacate, sint multi din acestia!

  5. Domnule Ciutacu, aveţi ceea ce marinaru, udrea si restul de slugi nu vor avea vreodată şi anume înţelepciune pe care aveţi şi tăria de caracter să nu o rătăciţi în himerele urii vindicative, de aceea nu vă pot minoraţii aştia distruge…

  6. Adevarat graiti.DA ii detest din adancul sufetului pe toti politicienii si pe cei 5 milioane si ceva de cretini si imbecili care au votat cu gunoiul ala mizerabil de conduce tara.As avea o satisfactie diabolica in mine sa-i vad pe toti tavalindu-se in chinuri de durere,vorba lui BADEA,si are dreptate cand zice asta.DA STIU SUNT SADIC DAR ASTA IMI DORESC. CU RESPECT

  7. Raspuns “a la Boc”: In copilarie ma jucam cu bulgari de zapada…ma rog, n-am pus ghilimele de rgioare ptr. ca n-am retinut exact prostovaniile debitate de papitoi!!! Un fel de: -Sac, nu m-ati nimerit, da’-mi place joaca!!
    Maica-Domnului in ce jele am ajuns!! Mai oameni buni! Sigur bocitania e prim-ministrul tarii asteia????!! Vorba d-lui Badea: poate-oi fi lipsit io in ultimi doi ani de pe meleagurile natale si din capul meu…:(

  8. lasa, dragilor, ca se vopseste eba blonda si preia sefia statului.

    atunci o sa vedeti voi ce-o sa pateasca ciutacu daca nu se inscrie in linia dictata de partid.

    zeus e mai tolerant, las’ ca vine man forte…

  9. Aseară a triumfat poanta “democraţiei” lui Ponta şi Iliescu, cu un final fericit – Adrian Năstase preşedintele CN-PSD, care anunţă continuarea “crizei Năstase” până la sucombarea partidului în braţele PDL, eutanasiat de sora Elena a(ţâţată) pulitic !

  10. He he ! Ma asteptam ca betivu’ sa refuze titlul. Ca sa vezi unde s-a ascuns bunul simt romanesc.
    Vor mai fi inscenari de astea care sa-i imbunatateasca “imaginea publica” a vicleanului national. Ce urmeaza? Sa ii voteze astia cresterea salariului si el , om cinstit nevoie mare, sa refuze?

  11. Cica vine la Traian
    Mircea Geoana si-un golan.

    Geoana cere-o audienta,
    Dar golanul-n reverenta
    Aplecat spuse usor:
    -Zeus sfant, eu te ador!

    Zi si noapte pentru tine
    Zau, parca sa plang imi vine.
    Stiu ce grea iti este viata
    Cand intampini dimineata
    Din birou de la palat
    Cu asta sef la Senat.

    Si-l indica c-o manusa
    Pe Geoana proptit in usa.

    Prostanacul l-a-ntrebat:
    -Sufera ca-s la Senat?
    Ce s-ar umple de venin
    La Cotroceni daca vin!

  12. boc minte iar.
    Nu era nici un pic de gheata in bulgare.

    Marinerul vrea prostituie in legalitate.
    Oare dintre sponsorii PDL e careva cu astfel de afaceri?

    Cum să nu te gândeşti cu optimsm la viitor!

    PS Daca toţi îi dau şanse udrei la preşedinţie, vă daţi seama că boc e distrus?
    udrea va fi curând profesor plin. Iar el, …
    După atâţia ani de dăruire….
    Ce deziluzie… Ce gust amar…

  13. Ca sa te debarce intai trebuie el sa ramana in picioare la bord…dar din cate stiu abia se mai tine cu tot cu alaiul lui de medici care confirma ce sanatos e.Faptul ca E.U. are succes este dovada clara a idolului poporului roman:blonda,smechera,cu bani,danseaza pe unde apuca,femeie “moderna” desi e maritata si binenteles in gratiile celui puternic.Cand ma uit la toti pupincuristii cum se inghesuie,doar, doar,intra si ei in gratiile lui Base,ma apuca scarba.
    Si acum sarind de la subiect ce parere ai de aparitia lui Boc intre sindicalisti?Cat tupeu poti sa ai?In orice tara normala era luat la omor si il scuipau….la noi se discuta,vai ce civilizati suntem.Iar obsesia cu pensiile nesimtite-in nr. de 2000 max. in Romania-instigarea de a merge oamenii la Parlament sa ceara desfiintarea lor,mi se pare ireal.Si stam si ne uitam…suntem amortiti de atata nesimtire si de atata incultura.
    Astept sa inceapa opozitia…daca nu a uitat ce are de facut de fericire!

  14. De data asta minti!Udrea poate ca mai poate provoca pofte (vreun an , 2 -nu mai mult)dar cind vorbim de madame Udrea si politica -subiectul provoaca o totala scirba.
    Ce stomac ,e parte din golania politica din romania ultimilor 5 ani si ceva.O storfeta ajunsa ca si Pitzi sus.Atit si nimic mai mult.
    PS Dar daca zici ca Basinescu te sapa….pote ca intr-o zi te-am putem ierta pentru aceata mare si puturoasa minciuna….si nu uita , cam asa a inceput si Cristoiu , pina cind intr-o zi ” l-a pupat ” Basinoasa aia mica “ELBA” sau cum ii place ei sa-si zica “pa” porecla si a uitat pina ca el este cel care-i critica pe toti presedintii…acum poate ca ii scrie chiar si biografia Basinescului.

  15. Un soricel si un elefant treceau pe un pod. Soricelu’ catre elefant: draga vezi ce tare tropaim noi doi? Lasind gluma la o parte, eu unu cred ca nici un jurnalist nu e suficient de “Nastase” sau “Roman” ca sa-i merite marinarului sa-si puna in miscare artileria grea. In principiu esti la adapost.

    Si fiindca n-am mai scris de vreo saptamina, ma maninca tastatura si in legatura cu articolele Experimentul nostru narcisist-editorial si The bitch is back! Povestea continuă…. Cica un tintar vede o caprioara pascind pe marginea santului si se gindeste sa o puna de un f…. Taman atunci trece pe acolo un vinator si zbang ucide caprioara cu un glonte. Tintaul dezamagit zice “Ia te uita vere inca o caprioara de-mi moare in p…”. Nu stiu ce ai vrut sa anunti prin cele doua artic lole dar ai facut ca Itzig cind se intoarce de pe front si tre’sa spuna Rachelei ca bunul lui prieten Strul si sot al Rachelei nu mai e. Si suna la usa, deschide Rachela si intreaba “Vaduva lui Strul?” Asta nebun de durere, ca vai Itzig cum poti sa spui asa ceva, Strul mi-a scris saptamina trecuta! Iar itzig : “Pe cit punem pariu?”

    Daca am dat cu bita in balta imi cer scuze a priori.

  16. Cred ca intrebarea intervievatorului:”Cat la suta e obraznicie si cat la suta curiozitate in intrebarile Dvs? era absolut deplasata. Doar nu invitati pe cineva la o emisiune sa fiti obraznici. Sunt de acord insa ca puneti intrebari uneori cam deplasate, jenante, in functie de telul pe care-l vreti sa atingeti.
    Eu nu v-am auzit niciodata sa fiti obraznic, cu exceptia atentionarii lui Boc, sa nu mai ia impozite.Criticile aduse la adresa unora sunt facute cu scopul perfectionarii activitatii politicienilor, etc.

  17. Uauuuu , ce-or “luat-o-n bot” pupincuristii de catifea ai marlanului-sef…!!! 🙂 Le-a aratat ca stie sa fie mai rasat ca ei (?!) … ; atunci la ce nivel sunt ei….????!!!! 😉 Bleah !

  18. @I.I: nu exista intrebari deplasate, ci numai raspunsuri proaste. daca nu esti in stare sa raspunzi oricarei intrebari, nu te mai apuci sa dai interviuri.

  19. Domnule Ciutacu cu permsiunea d.stra incerc sa ii raspund dl.Cristoiu carea astazi la radio romania actualitati a dat lecti de moralitate celor care scriu pe bloguri si se ascund sub nume false.Nu mie frica rusine cu numele meu real,nu am jignit pe nime nu sub o identitate falsa am exprimat nevoile si nepasarea fata de o categorie sociala defavorizata.Domnia sa se poate folsi de o televiziune ca sa se razbune pe o alta.Cu stima Radu Maria

  20. Sistemul de comandă din mentalul lui Boc este penetrat de microbul comunist,care este indextructibil,îl va duce cu el şi în lumea de dincolo.Musai să-şi facă acest băiat un partid ultracomunist,ca să se fie în elementul său,adepţi are,a pus sămînînţă din belşug, care a rodit,poate fi mulţumit de lucrarea lui

  21. Mai nou Cristoiu duce războaie cu noi?Să-i fie ruşine,e un laş!Ce autoritate morală are să ne dea lecţii?Neruşinarea şi tupeul nu au limite!

  22. Domnule Ciutacu,vă rog să-mi permiteţi să fac nişte clarificări,pe care le consider necesare,ca să nu mai am un sentiment de ruşine de cîte ori aud- Boc-ardelean neaoş,s-ar aştepta atunci lucruri bune de la el.Eu sunt ardeleancă,trăiesc în Ardeal şi să ştiţi că majoritatea ardelenilor îl dezaprobă şi chiar îl detestă.Deci să se ştie că acest om nu este reprezentativ pentru noi,dimpotrivă,este o excepţie de la regulă.Nulţumesc pentru înţelegere.

  23. off-topic
    Intrebare de om prost (adica io):
    Echivalentul a citi kilometri de autostrada bercista a costat circuitul de F1 din Bahrein?
    2 su 3 ??? ca nu ma duce capu’!
    Multzam!
    Banzai!

  24. Sunt convins ca daca D-l Ciutacu ar fi folosit abordari traditionale la dezbaterile politice, cu sistemul, din punctul meu de vedere 100% depasit, de ‘questioning’, nu ar fi avut succesul pe care-l are la emisiunea dumnealui. Tehnica de a lasa invitatul sa vorbeasca fara a i se pune botnita, ii asigura apreciere, succes, chiar daca emisiunea Vorbe Grele este relativ ‘tanara’.Ii dorim la si mai mare!

  25. @irina
    Da’ io ce tot zic de atita amar de vreme?
    Pe bocut l-o batut cascada (de la Rachitele) in freza pina i-o luat al de sus mintile!
    Banzai!

  26. Fără dubiu
    Cristoiu de o viaţă aleargă pe circuitul închis al modului de producţie. Acum abia a ajuns în epoca de piatră…funerară !

  27. Am uitat sa amintesc intr-un comentariu scurt postat cu vreo 40 minute in urma, ca la reusita ascendenta a emisiunii Vorbe Grele contribuie, in mare masura, ca invitatul se simte ‘at large’, nu ca si cum ar sta in fata vreunui procuror, sau eventual unuia care face pe procuor.Postarea este salvata.

  28. Gasii pe goagal raspunsu’ la intrebarea mea de mai devreme:
    “The circuit cost approximately US $150 million to construct”.
    Adica mai putin decit “soseaua” Campia Turzii – Gilau pe care musai trebe sa treaca bocu’ cu masina in drum de la “curvern” spre casa parinteasca (daca nu ma credeti consultati harta) daca nu vrea sa moara de nervi pe ruta clasica.
    Acuma trebe transformata suma asta in kilometri de autostrada bercista nou contractata.
    Tot de pe goagal aflai ca corect se scrie Bahrain.
    Banzai!

  29. Elena Udrea ,daca mai prinde cativa ani si se mai urateste mult,nu va fi votata de nimeni,ca ,de, frumusetea e cam pasagera si poporul e cam misogin.Devine plictisitoare cu planul acela al ei de constructie de locuinte la tara, preluat de la Ceausescu.Am observat niste comentarii la adresa blondelor.Ce va faceti mai barbati, cand o blonda va are la degetul mic si face ce vrea din voi?Poate sa joace teatru si poate sa pretinda ca-i prostuta doar ca sa obtina ce vrea.Ex:Elena Udrea.Nu m-as mai aventura sa critic blondele.E de ajuns sa aiba una minte cat pentru toate si v-ati ars voi,barbatii…Sunt subiectiva in asa hal ca mi se pare ca i-am luat apararea ministresei.Nu e vina mea ca m-a facut mama ,asa cum m-a facut.Dar nici nu imi pare rau.

  30. @IRINA,
    M-ai pus in mare incurcatura! Banuiesc ca nu esti blonda si nu faci parte din categoria “blonde dar… multe!”. Daca esti adepta “o tempora, o more” atunci chiar ca nu-ti inteleg pozitia oscilanta din preambulul, cuprinsul si incheierea postarii. Baleiajul este total si nepermis pentru o anti-admiratoare a celei care are multa “minte” dar, din pacate, situata in… alta parte anatomica

  31. “irina”,
    Mulţumesc,cred că pînă şi criticile subiective la adresa blondelor pot avea o justificare,conferind astfel circumstanţe atenuante.Irina.

  32. @everybody: n-ati vrea voi sa terminati disputa asta stupida misogino-feminista pe tema blondelor?

  33. Din păcate,este un subiect naţional,Elena Udrea fiind blondă,dar în acelaşi timp fiind “femeia cu cea mai mare notorietate în România”,după cum afirma dl.Radu Tudor,care a reuşit astfel să enerveze foarte multă lume.Nu a explicat dl.R.Tudor ce fel de notorietate,dar s-a înţeles că ar fi pozitivă.Serios?Deci o devansează pe Nadia!Bravo!Mulţumim!

  34. Prietene cauta prin arhiva si tie si lui Badea am scris pe blog acu vreo luna ca Pd-l va pregati o mare surpriza la alegerile prezidentiale si anume o femeie la prezidentiale……..Mersi ca esti pe aceeasi lungime de unda.

  35. D l Ciutacu da cu biciul in cei ce se contrazic,asa cum dl Boc da cu biciul in parlamentari.MI-e frica de atatea amenintari. . . .

  36. Exceptional articolul. Descopar cu bucurie omul pe care l-am intuit dincolo de ecran.
    Daca nu sunt indiscreta, care este micul oras de provincie unde v-ati nascut?

  37. Chiar ma intreb, daca Boc ar onora una din invitatiile Dvs., dar nu din acelea facute in bascalie, ci de chiar, ati rezista sa fiti extrem de politicos, sau ati pufni in ras?

  38. Da, în politică e nevoie de mult tupeu şi nu contează când ai sau nu dreptate. Întotdeauna adeversarul trebuie să fie “Răul pe Pământ”, iar ceea ce înfăptuieşti, trebuie să fie motivat de “interesul public”, indiferent că acesta este servit sau nu în realitate. În politică, nu întotdeauna consecvenţa este cheia succesului, ci intuirea “trendului”.
    Cât despre faza cu titlul pe care Zăusul l-a refuzat, iar Domnului Cristoiu nu-i mai rămâne “onoarea”, NASOL! Cred, din ce în ce mai puţin, că la Cristoiu s-a pus vreodată problema de onoare…

  39. Se zice de D-l Ciutacu ca LA orice emisiune ar participa, ar putea fi nu numai realizator, jurnalist comentator ci si actor. Aduceti-va aminte de parodia la adresa lui Udrea unde ‘echipa castigatoare’ de la Sinteza din care si dumnealui face parte, ce splendid si-au jucat rolurile; ca niste adevarati actori.
    Totusi, D-l Ciutacu admite ca televiziunea este domeniul in care mai are de invatat pana la o performanta de excelenta.

  40. P.S. Sunt taare curios sa vad cum vor proceda porrrtocalii cu aviara din Delta ( Letea )de data asta…

  41. Daca si pelticul de Cristoiu a putut sa ajunga atit de “jos” ce mai vrem de la societatea romaneasca? Victore,daca nu erati voi presa(o parte a ei)sa-l asociati pe Basescu cu Elena Ceausescu si sa faceti misto de aceasta numire,facem pariu ca asimetricul tacea milc si accepta?

  42. Udrea,hai sa fim seriosi politician…..nu e decat o cadana care cum da din buric sultanul isi sufleca manecile si incalzeste narghileaua…a la turca bre!Rapirea din Serai pe un perete scorojit,scenariu in 2 acte,inceputul si sfarsitul!No woman no cry,jucarelele sunt terminate iar credibilitate zero!Pana si sultanul s-a plictisit de figurile ascunse sub voal!Sa cazi in autoadmiratie!E un nepretuit atribut uman,singura calitate ce-l deosebeste pe om de animale…facandu-l de ras in fata lor!Experienta de calareata si-a dovedit-o,calarind vartos prin dezvoltare si turism cultivand pesti prin copaci!Banii, banii, banii, scoate banii ca i-ai fituit!Concluzia e ca nu scapa pana nu justifica si ultimul euroi!De la mine dixit!

  43. @Victor,
    Sunt off topic (sau poate nu) dar vreau sa-ti spun la multi ani pentru maine, tot ce-ti doresti si multe, multe bucurii alaturi de familia ta!

  44. Shogunu,e tare,deci şi-a făcut piticul “Enola Gay”parte de cărare lată şi bătătorită pînă aproape de meleagurile domniei sale.De ce ne mirăm,există ceva ce le trebuiau ăstora şi nu şi-au făcut?_La mai mare!Mai are sens să întrebăm în cîte cincinale muncitoreşti,dragi lui Boc,se va mai face ceva la autostrada Transilvania,ca să pot spera şi eu să ajung mai repede,cînd doresc să merg din” vestul linistit” în frumoasa capitală,evitînd tirurile nesfîrşite de pe Valea Oltului sau ruta Braşov,care este aceeaşi poveste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.